Sataa, sataa ropisee

Sadeiita

On se hienoa lähteä sadetta pitämään Sunnylle, kun Suomessa on helteet. Katsoopa mitä ennustusta tahansa, niin ensi viikolla sataa Sunny Beachilla joka päivä. Pitää vissiin ottaa kumpparit ja sadetakki mukaan, jotta pääsee edes joskus ulos. Että voi tökkiä, olisi pitänyt ymmärtää varata matka jonnekin Välimerelle. Lupaan käydä kertomassa sademäärät , kun palaamme kotiin.

11

331

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sataa, ei sada,

      Älä vielä heitä kirvestä kaivoon. Itse olin samassa tilanteessa kaksi vuotta sitten kun matkasin Sunny Beachille heinäkuun alussa. Arvaa vaan potuttiko, kun mielettömänä auringonpalvojana seurasin sääennustuksia ja jokaiselle päivälle luvattiin sadetta, ihan itkua pukkasi kotisohvalla ennen matkalle lähtöä. Sunny Beachilla sää oli kuitenkin mitä mainioin ennusteista huolimatta. Sateita tuli muutamana päivänä. Ne olivat todella voimakkaita mutta kestivät vähän aikaa. Elio jokaisena päivänä pystyi helposti ottamaan 7h aurinkoa :) Toivotaan, että sinulla on yhtä hyvä onni. Hauskaa lomaa joka tapauksessa!

    • Sadeiita

      Kiitos, tuota kommenttia juuri tarvitsin. Ihan samoissa tunnelmissa olen ollut, hyvä ettei nessupakettia ole tarvinnut ostaa. Aurinkoa minäkin olen lähdössä ottamaan ja nauttimaan uimisesta lämpöisessä vedessä. Toivotaan todellakin, että sää suosisi. Mukavaa lomaa Sinulle, olet ihana ihminen :)

    • Aurinkoa palvomaan

      Täällä kanssa lähtö ylihuomenna. Ennusteita olen seurannut ja itkua pidellyt. Oon koittanut olla positiivinen ja uskoa, ettei siellä kumminkaa kokoaikaa sada! Ei voi. Ei saa! Miksei ne ennusteet ole voineet näyttää täyttä aurinkoa... ilmeisesti tuli valittua huono ajankohta.

      Mutta toivotaan parasta.
      Mukavaa lomaa sulle myös Sadeiita. Palvotaan se aurinko esiin! ;-)

    • taallanyt

      Taalla sade on aivan erilaista kuin Suomessa. Olen ollut taalla nyt lahes viikon ja melkein joka paivaksi luvannut sadetta, joo on satanutkin about 5minuuttia per paiva ja muutama hassu pisara tullut. Eli ei todellakaan kannata pelastya saaennusteita.

    • ootko hieman kenties

      Mitä ihmen sääennusteita ootte kattonut, kun ens viikolla on luvattu sunny beachille hyviä ilmoja ... aurinkoo ja lämpöö... katkeraa panettelua... sory vaan

    • Meterologi Rauno

      Yleensäkkin Bulgarian sateet todella vähäisiä ja muistuttavat hyvin pitkälti Thaimaan sateita, kovaa tulee ja korkealta mutta vain hetken. Jos Bulgariaan sadetta on ennustettu ei hätää, kyllä siellä aurinkokin paistaa.. :)

    • normitohinaa pihl.

      Olette taas sortuneet monimerkin tyhjään juttuun. Katsokaapa aloitusta, niiden vastauksien nopeutta ja sävyä. Akka kirjoittaa itselleen eikä kokonaisuus ole terve. Sitten ykskaks joku ollut viikon ? ja kommentoi.

    • sunnybeachkävijä

      Minä olen tuo joka aiemmin kirjoitti nimimerkillä: taallanyt
      Nyt on kotiin selviydytty. Sateet tosiaan olivat melko vähäisiä vaikka niitä lähes joka päiväksi luvattiin, ainoa poikkeus oli torstai jolloin satoi todella pitkään ja reippaasti. Ilmat eivät tosiaan mitkään ihan parhaimmat olleet mutta itse ainakin viihdyin hyvin viileämmässäkin kelissä, koska kuumassa en jaksa tehdä mitään, nyt jaksoi hyvin kierrellä ympäriinsä.

      • Puolipilvi

        Tultiin kotiin 5.7, kaksi viikkoa oltiin Sunnyllä. Viimeinen viikko oli epävakainen. Kaksi täyttä sadepäivää oli ja muina päivinä oli puolipilvistä. Onneksi ensimmäinen viikko paistoi koko viikon, se pelasti paljon eikä viimeinen viikkokaan ihan paha ollut, puolipilvisinä päivinä sai aurinko pari tuntia per päivä. Lähtöpäivänä tietenkin paistoi aurinko pilvettömältä taivaalta. Olin kyllä luullut säitä siellä paremmiksi. Seuraavaksi täytyy varmaan mennä heinäkuun loppupuolella, jos alkupuolella on epävakaisempaa. Muuten tykkäsin paikasta tosi paljon! Ja ruskeina tultiin takaisin ensimmäisen viikon ansioista. Mutta sääliksi kävi niitä, joilla vain viikko siellä ja se pilvinen viikko.


    • Sadeiita

      Satoihan siellä ja välillä palelikin oikein kunnolla. Eikä tekemistä oikeasti juurikaan ole, kun sataa. No, aurinkoakin saatiin onneksi. Mutta on turha toivoa sellaisia kelejä, kuin Välimerellä on. Samanlaista epävakautta on säissä kuin Suomessakin, mutta tämän kun tietää, niin mikäpäs siinä lomaa vietellessä.

    • eilenkotona

      Tässä yksi joka vietti viikon siellä pilvessä ja sateessa.
      Tiistaina kun lähdimme Hel-Van lentokentältä paistoi täällä aurinko, mutta kun laskeuduimme Bourgasin kentälle satoi vettä. Tiistaina ei juuri aurinkoa kerinnyt näkemään. Keskiviikko aamu oli parempi. Pilviä oli kyllä, mutta auringosta kerkesi nauttimaan muutaman tunnin aamupäivästä. Illalla sitten satoikin. Torstai alkoi jälleen puolipilvisenä. Sadekuuroja sai nauttia aina välillä, mutta kyllä aurinkokin pilkisti aina välillä. Ja ilallla satoi vettä. Perjantaina taisi olla melko pilvistä, en muista tarkalleen. Päivä meni lähinnä nukkuessa. :-D Lauantaina paistoi sitten vihdoin aurinko oikeen kunnolla ja pääsi nauttimaan lämmöstä sekä altaasta. Sunnuntaina oli jälleen pilvistä ja ihan hiton sateista. Sunnuntai-iltana vettä tuli niin hitosti ettei viittinyt ulos mennä. Maanantaina saimme jälleen nauttia heti aamusta auringosta. Hieno ilma jatkuikin koko päivän. Ja eilen kun piti kotio lähteä, ei taivalla aamusta juurikaan pilviä näkynyt ja lämpöasteita oli ties kuinka.
      Hieman vitutti kun omalle lomaviikolla osui noin paskat säät, kun rakastan aurinkoa ja kuumuutta, ja sitten täksi viikoksi respan 10pv sääennuste lupaili todella komeita ilmoja. :-/
      Aina ei voi voittaa. Kivaa oli silti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1249
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      740
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      37
      656
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      638
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe