Hyvä ja Luotettava muuttofirma TURUSSA?

Muuttaja22

Otsikossahan se oleellinen jo tuli, eli hakusessa ois oikeasti asiansa osaava firma.

Kiitos sille joka osaa jopa auttaa.

57

18227

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jurrapuska

      iste käytin tälläistä firmaa kun www.opiskelijamuutot.fi. Muutto sujui ongelmitta ja oli kyllä todella edullinenkin 230€ (yksiöstä). En ole varma toimiiko tämä firma myös turun alueella...

      • mkji

        Taas kehuu kirjoittaja itseään


    • Kolmiosta rivariin

      Tähän mennessä ehdottamasti paras ja luotettavin on ollut Kuljetusliike Mannerjärvi/ Lainalaatikko. Sieltä tuli siistit ja asialliset kaverit. Palvelu oli alusta loppuun tosi hyvää! He hoitivat loppusiivousta myöden kaikki. Ei voi kuin kehua.

      Hinta oli kohdallaan. Paljon halvempi kuin esim, Niemellä ja tosi joustavaa palvelua.

      • Lisäys vielä

        Lisäys vielä. Nettiosoite oli www.mannerjarvi.com.


    • Huonoin muutto ikinä

      Kokemukseni VS-Muutto yrityksestä on mitä huonoin: olivat 8h myöhässä, palvelu oli ala-arvoista, ja palautettamme ei suostuttu ottamaan vastaan. Loppujen lopuksi asia ratkaistiin Kuluttajasuojalautakunnassa. Kyseistä yritystä EI voi suositella kenellekään!!!

    • niina.-ekl

      Kilpailuta muutot pääset itse helpoimmalla. Voit pyytää yhteydenotot vaikka sähköpostiin.

      Ilmaisia palveluja eikä vaadi rekisteröitymistä esim. sunhinta.fi tai tarjouspalvelu.fi

    • ihmetyttää

      Kylläpäs VS-muuttoa nyt mollataan? Voiko se oikeasti olla niin huono? Ja jos kerta voi niin miten ihmeessä kyseinen firma voi olla edes pystyssä enää? ja mitä??? koira puree????

    • tupuka

      TRANS-KUUSELA ehdottomasti paras! Ystävällinen, ammattitaitoinen ja nopea tiimi; yrittäjästä kantajiin. Sama hinta kuin muuallakin.
      Kaikki ehjänä ja naarmuitta perille. 4 kertaa heitä käyttänyt.
      VÄLTTÄKÄÄ ARTO SOINISTA , useammalta taholta olen kuullut pelkkiä huonoja kokemuksia!!!!

    • canmous

      Ehdottomasti edullisin ,ystävällinen ja nopea palvelu on euromuutto.Käytin juuri heidän muuttopalveluaan ja voin lämpimästi suositella:)

      • Anonyymi

        Olet yrityksen omistaja, googletin käyttäjätunnuksen (canmous )


    • muutto2013

      Itselläni on äskettäin erittäin positiivisia kokemuksia juuri VS-muutosta. Tämän keskustelun perusteella mietin, uskallanko kyseistä firmaa ottaa muuttoavuksi. Koska heiltä tuli kuitenkin ehdottomasti paras tarjous (puolet halvempi mitä kalleimmat tarjoukset ja sisälsi 2 muuttoautoa ja 4 miestä), päädyin heihin. Muuttolaatikot ja pakkausmateriaalit toimitettiin sovitusti viikkoa ennen muuttopäivää. Muuttopäivänä tulivat ajoissa, käsittelivät kalusteita varovaisesti ja tarvittaessa suojasivat niitä vielä itse lisää, nuoret muuttopojat toimivat ripeästi ja olivat vielä mukavia! Aikataulu piti ja hinta oli tarjouksen mukainen. Voin lämpimästi suositella!

    • Muutto Salo-Turku

      Kuulin tuttavalta Autetaan Yhdessä Ry:stä, joka kuulemma jäsenilleen tarjoo mm. edullisia muuttoja. Otin yhteyttä sähköpostilla ([email protected]) ja kyselin hieman toiminnasta vaikka en jäsen olekkaan. Kertoivat toimivansa täysin vapaaehtois pohjalta harrasteena ja pystyvänsä auttamaan muutossani. Kyseessä siis ei ollut muuttopalvelu, eikä kalusto ollut viimeistä huutoa, mutta hoiti asiansa ihan hyvin.

      Hinta ei ollut mikään paha, kuulemma täysin kilometripohjainen. Voin suositella.

    • triine1

      Oma kokemukseni V-S muutosta oli ihan ok. Myöhästyivät noin puolituntia, mutta ilmoittivat siitä etukäteen eli soittivat pahoittelivat pientä myöhästymistä.
      Muuttajina oli kaksi nuorta poikaa. Mukavia ja "tottelivat" meitä muuttajia.
      Laskutusperusteet kannattaa lukea jo sopimusta tehtäessa eli laskutus alkaa kun auto lähtee kohteeseen ja päättyy kun auto takaisin firmassa. Ihan loogista!

    • Turussa toimiva

      Jemak / www.muutotjakuljetukset.com

      • EASYMUUTTO

        EASYMUUTTO on vuodesta 2007 toiminut pienyritys Pirkanmaalta (Valkeakoski). Teemme muuttoja myös Turussa. Referenssejä ym. facebookissa (easymuutto) ja Kodin muutot -sivustolla.
        040-4792917, [email protected]


    • maaritm1

      Arto Soinisen yritykselle kiitokset. Kaikki sujui ripeästi ja piano pysyi ehjänä :)

      Suosittelen !

      t. Maarit


      www.kuljetus-soininen.fi

    • ei kallein ole paras

      Turun luotettavin ja edullisen muuttofirma on Euromuutot.Olen käyttänyt kaksikertaa ja olemme olleet tyytyväisiä.Omistajan lisäksi on lisä henkilö.Kaksi miestä auto 65 euroa tunti.Niemi olisi velottanut 110 euroa ja vain kuljetta olisi mukana.

      • Raisiosta Raisioon

        Tutkin monta muuttofirmaa ja lopulta päädyin valitsemaan Euromuutot. Valinta onnistui täydellisesti: kaksi ripeää muuttomiestä työskenteli kolme tuntia hymyssä suin ja he veivät tavarat juuri sinne, mihin halusimme. Hinnoittelukin oli hyvin kohtuullista. Suosittelen lämpimästi firmaa Euromuutot.


      • Muuttaja108

        Älä suosittele.Itsellä vain huonoja kokemuksia tästä firmasta.


      • Muuttaja1

        Todella surkea yritys tämä Euromuutot!!! Käyttäkää firmaa jos haluatte tukea harmaata taloutta.


      • Anonyymi

        euromuutto varastaa huijaa olen tehnyt firmasta rikosilmoituksen koska varastivat kahviastiastoni kysyin tummalta äijältä,että olivatko siinä kaikki tavarat tais mennä puput pöksyihin kun tuli kiire sanomaan että kyllä sitten kun aloin tavaroita purkamaan niin yllätys,yllätys kahviastiasto oli hävinnyt ja samalla paljon muuta irtainta sanonkin nyt kaikille muuttaville älkää ikinä käyttäkö tämän firman palveluksia ja välttäkää näitä tummaihosia,koska niillä on aina jotain vilppiä mielessä ja saavat hyväuskoiset aivopestyä toimillaan,kokemuksia on jo siitä ajasta,kun vihani alkoi laivassa töissä ollessani siellä oli paljon näitä tumma ihosia ei siinä mitään,mutta kun tuli jotain negatiivistä niin kumma kyllä,että suomen kieli taito hävisi ...en ymmärrä,en ymmärrä oli vastaus .


      • Anonyymi
        Raisiosta Raisioon kirjoitti:

        Tutkin monta muuttofirmaa ja lopulta päädyin valitsemaan Euromuutot. Valinta onnistui täydellisesti: kaksi ripeää muuttomiestä työskenteli kolme tuntia hymyssä suin ja he veivät tavarat juuri sinne, mihin halusimme. Hinnoittelukin oli hyvin kohtuullista. Suosittelen lämpimästi firmaa Euromuutot.

        suosittelen lämpimästi varastelevaa euromuutto firmaa,tiedäthän sen kolmen koplan.


      • Anonyymi
        Raisiosta Raisioon kirjoitti:

        Tutkin monta muuttofirmaa ja lopulta päädyin valitsemaan Euromuutot. Valinta onnistui täydellisesti: kaksi ripeää muuttomiestä työskenteli kolme tuntia hymyssä suin ja he veivät tavarat juuri sinne, mihin halusimme. Hinnoittelukin oli hyvin kohtuullista. Suosittelen lämpimästi firmaa Euromuutot.

        rosvofirman eli kolmen koplan ihanat käyttäjät tiesitkö myös tämän, että yritys ei ole toiminnassa 16.10.2019.alkaen,lähde.ytj eli varastelevalla firmalla ei ole ennenkään ollut puhtaat jauhot pussissa ja firma toimii yhä tulee tässä verottaja ja poliisi mieleen tekeekö rosvo firma pimeetä työtä kenenkään tietämättä,jos firma ei ole toiminnassa,ja toimii siitä huolimatta,pitää varmaan ottaa yhteyttä poliisiin ja verottajaan,asian selvittämiseksi jotain pimeetä tässä rosvofirmassa piilee,


      • Anonyymi

        VAI ETTÄ LUOTETTAVA JA VIELÄPÄ HALPA,VOI J...LAUTA KYLLÄ PISTÄÄ VIHAKSI NO HUOMASITKO,ETTÄ JOTAIN KATOSI,KERRON KOKEMUKSESTA, TÄMÄ N VARASTELE VAN KOLMEN KOPLAN MUKANA LÄHTI KULLATTU KAHVIASTIASTO HOPEINEN SOKERI KERMAKKO JA PALJON MUUTA,ONNEKSI POLIISIKIN OLI KIINNOSTUNUT MITÄ OLI TAPAHTUNUT JA TÄMÄ KOLMIKKO VOI OLLA VARMA,ETTÄ VARKAUS EI UNOHDU KOSKAAN,ON SÄÄLI,ETTÄ JOUTUU KOKO IKÄNSÄ HAUTAAN ASTI KANTAMAAN VARKAAN MAINETTA , KUN KERRAN VARAS,NIIN AINA VARAS,SE MAINE EI LÄHDE KULUMALLAKAAN .OLEN KAHDESTI MUUTTANUT JA AINA ON TAVARAA HÄVINNYT,KYSYNKIN NYT JOLTAIN VIISAALTA,MUTTA EN NÄILTÄ VARASTELEVILTA MUUTTOFIRMOILTA ,KOSKA SIELLÄ NÄYTTÄÄ OLEVAN AIKA OMITUISTA SAKKIA,VARASTELLAANKO MUUALLA SUOMESSA MUUTTOTAVARAA YHTÄ PALJON,KUIN TÄÄLLÄ SUOMEN TURUSSA, TIESITTEKÖ EDES SITÄ,ETTÄ PASKANNATTE OMAAN PESÄÄNNE JA KUN RUOKAHALU KASVAA SYÖDESSÄ,NIIN VOITTE JOUTUA VASTUUSEEN VARASTELUSTANNE ENNEMMIN,TAI MYÖHEMMIN.POLIISI KIRJAA KAIKKI VARKAUDET OMAAN TIEDOSTOONSA,NIIN MYÖS EUROMUUTON VARASTELUT.


    • epätiet

      mitä turussa kannattaa maksaa pakettiauto kuski palvelusta? olen saanut käsityksen että 35e-45/h on jonkinlainen vakio ainakin autovuokraamoilla?

    • Äsken muuttanut

      Suosittelen lämpimästi Euromuutot. Hoitivat asiansa moitteetta ja olivat vielä HYVIN paljon edullisempia verrattuna muihin.

      • entinen asiakas

        Euromuutot ei ikinä tavarat hajos eikä korvattu


      • Raisio212

        Samat kävi meille.


      • Anonyymi
        entinen asiakas kirjoitti:

        Euromuutot ei ikinä tavarat hajos eikä korvattu

        ei siinä mitään,mutta kun pitäisi olla järki mukana ja myös toimia tavaraa rikotaan varastetaan ja huijataan hyväuskoisia suomalaisia tämä kuuluu euromuuton perusoikeuksiin ovatkohan lähteneet uudelle keikalle,koska auto oli hävinnyt,mutta minulla on aikaa odotella,että pääsen kolmen koplaa haastattelemaan ihan nokatusten


      • Anonyymi

        vai että ihan lämpimästi kyllä siinä mustille pojille alkaa lämpö nousemaan kunhan saavat poliisit peräänsä varastavat euromuuttajat ovat aivan ihania komeita miehiä,lähes korvaamattomia,mutta kun ne s....nat varastavat ja huijaavat rikkovat tavaroita eikä ole hajuakaan mitä tavaraa pitää varovasti kantaa jos haluat uusia astiastoasi niin pyydä euro varkaat auttamaan kun ne ovat niin h . . . . t i n i h a n i a.


      • Anonyymi

        muuta vielä jonnekin ja nauti ,eikö edes yhtään tullut ikävä varastelevaa kolmenkoplaa,kun lopettivat,vai vieläkö muutto jatkuu,kun pikkutavarani oli varastettu huijaamalla,niin sitten meni vähän isompaakin,kun ruvetaan jo huonekalujakin varastamaan,eli kirjahyllyn toinen pää,joka oli 2.m.korkea ja 40.cm.leveä kotelomallinen osa ja joku suosittelee lämpimästi euromuuttoa varastamaan muiltakin,voi j..alauta jo on aikoihin eletty oliskohan korona viruksen syytä,mutta voi olla joku muukin tauti,kannattaa katsoa peiliin,mutta en halua tietää miltä näyttää.


    • Turuuust

      Muuttovarma hoiti kesällä hyvin hommat. Tavaratkin pysyivät hienosti ehjänä.

      www.muuttovarma.fi

    • KieloIhanJees

      Kuljetusliike Kielosta on hyviä kokemuksia. Tulivat minuutilleen siihen aikaan kun oli sovittu ja homma hoitui ripeästi ilman että mitään hajosi. Hinta oli kolmasosan halvempi kuin Niemen tarjous.

    • hyviä-kokemuksia

      Kyllä Niemi Palvelut Oy hoitaa asian kuin asian ja ammattitaidolla - suosittelen!

      • Anonyymi

        Samaa mieltä Niemi muutot hoiti hyvin hankalan muuton.


    • Muuttohaukat

      Jos joku lukee näitä jälkikäteen, niin Muuttohaukat. Kaikki sujui hienosti, aikataulussa, laskutus kohdallaan. Yhteyshenkilö todella asiallinen. Kyse oli isohkosta muutosta. Laatikot sai myös heiltä hyvissä ajoin etukäteen. Hinta ei ollut halvin, mutta kun lukee näitä muita kokemuksia, niin ehkä sitä halvinta ei kannata ottaakaan.

    • Tuura

      Muuttofirma Kalle Tammista (Kuljetusliike Kalle Tamminen OY) kannattaa välttää. Tulee paikalle milloin tulee, jos tulee ollenkaan. Todella epäammattimaista puuhailua!

      • Tero77

        Asiallinen muuttofirmahan se on...älä itke siellä :D


    • PSTH

      Kilpailuta muutto Parashinta.fi:n kautta!

    • Anonyymi

      Hyvä että etsit luotettavaa muutto firmaa turusta, varmasti netistä niitä löytyy. Täällä helsingissä näyttää yksityisten kiinteistöjen pihoilla olevan talkoo lavat, mutta helsingin kaupungin kiinteistöt eivät kevät talkoo lavoja pihoille saaneet ainakaan helsingin itä- ja kaakkoisosissa. Perustellaan lavojen pois jäänti koronalla. Lapsellista toimintaa.

    • Anonyymi

      Mainio Muuttopalvelu Oy teki kaksion muuton Yurku-Turku. Kaikki meni sujuvasti, pulla-auto ja pari poikaa. 350,- tuli hintaa. Lähtöpäässä tavarat piti kantaa 4 krs alas kun hissiä ei ollut.

      Laskutus alkava puolituntinen ja alkaa kun auto lähtee ja saapuu toimipaikkaan. Tässä ei yhtä puolituntista ollut laskutettu, auto ei olisi millään ehtinyt takaisin toimipaikkaansa kuluvan puolituntisen sisään. Ehkä vahinko tai sitten pojat ovat menneet kahville tai lähteneet seuraavalle keikalle ja pelanneet reilua peliä. Nimittäin tiedän, että näissä siirtymissä jotkin kuljetusliikkeet laskuttavat kahta asiakasta samaan aikaan.

    • Anonyymi

      No www.nikenmuuttopalvelu.fi on tehnyt myös MissSuomi -muuton, joten nättiä muuttoa tekee ;)

    • Anonyymi

      Euromuutot hoitanut kaksi kertaa meidän perheen muutot. Kaikki toimi moitteetta, ripeästi ja ystävällisesti!

    • Anonyymi

      Kolme kertaa olemme käyttäneet muuttofirmaa ja viimeisimpänä Mainio Muuttopalvelu. Valitsimme heidät, koska ovat saaneet niin hyvää palautetta. Selkeästi paras muuttofirma tähän asti. Palvelu oli hyvää ja muuttomiehillä vaikutti olevan hyvä ryhmähenki.

    • Anonyymi

      Voin suositella lämpimästi hyvää muuttopalvelua
      https://genie-kotipalvelut.fi/

    • Anonyymi

      Minulla oli hyvä kokemus nettimuutto-yhtiöstä. Nopeus ja korkea tarkkuus työnteossa, erittäin halpa hinta ja henkilökunnan ystävällisyys ovat mitä kosketin. Asun Turussa, mutta tämä yritys näyttää tarjoavan muuttopalvelu koko Suomeen Lounais-Suomea lukuun ottamatta.

      Tässä linkki tämän yrityksen nettisivuille:
      https://nettimuutto.fi/

      • Anonyymi

        Samaa mieltä Nettimuutto muutot hoiti hyvin hankalan muuton


    • Anonyymi

      Hemmon Kuljetus aivan best!
      Meillä oli todella kokeneet ja mukavat muuttomiehet, palvelu parasta A luokkaa tarjouspyynnöstä laskutukseen.
      Hinnoissa ei ole halvin muttei kalleinkaan.

    • Käytin Turun Muuttopalvelu: https://turunmuuttopalvelu.fi/

      Kaikki sujui todella tehokkaasti ja taitavasti, vaikka lähtöpäässä oli kapea pihapolku, eikä autoa saanut lähelle. Omakotitalo tyhjeni reilussa puolessatoista tunnissa! Perille oli 500 km ja kaikki sujui hyvin. Maksu tapahtui välittömästi (mobile pay/verkkopankki), mistä ei oltu sovittu etukäteen, mutta tulipahan hoidettua kerralla kaikki. Edullinen ja hyvä muuttofirma.

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tilasin muuton Turun muuttopalvelusta, mutta sieltä tuli toisen firman muuttajat. Ilmoitin ilmeisesti liian vähän tavaraa, koska kaikki ei mahtunut kyytiin ja jouduin vuokraamaan lopuille peräkärryn. Laatikot piti pestä ennen käyttöä ja muuttoauto oli surkea ja huonot renkaat, mutta kaverit olivat nopeita ja pakkasivat auton erinomaisesti. Eivät turhia munineet vaan hoitivat hommat ripeästi. Oli myös halvin tarjous. Mitään ei mennyt rikki. Lopputuloksena suosittelen.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      310
      3513
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1659
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1415
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1280
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1240
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      49
      1202
    8. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1137
    10. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      177
      1129
    Aihe