suojautuminen salakuuntelulta

blondi kuunneltavana

Niin siis kysymys tulikin tuossa..Eli jos teillä joillakin ois antaa jotain käytännön vinkkejä,miten tällainen "tavis" vois saada puhelimensa "yksityiseen" takas,niin otetaan tooosi kiitollesena vastaan!

Mun kännykkää on "kuunneltu" kohta useampi kk ja olen lopen kyllästynyt tilanteeseen..Osaisiko joku antaa jonkin hyvän käytännön vinkin tän tilanteen laukaisemiseksi??

Kiitos etukäteen!

46

6563

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sam Sung

      Miten olet saanut selville, että puhelintasi kuunnellaan?

      • vakoilun huomaa

        Kuuntelun yleensä huomaa puhelun aikana ylimääräisenä kohinana tai muina häiriöääninä. Muutenkin merkit kuuntelusta ovat varsin selvät varsinkin jos kyse on parisuhteeseen liittyvästä vakoilusta joka johtuu mustasukkaisuudesta.

        Vakoiluohjelman löytäminen kännykästä on hieman kinkkisempi homma ja vaatii jo ihan ammattitaitoa ohjelman jälkien etsimisessä.

        Muistutettakoon, että vakoiluohjelmien asentaminen toisten kännyköihin on sitten laitonta.


    • blodi

      pelkkää harhaluuloa varmaan,anteeksi kysymykseni..kyllähän te me blondit tiedätte,vaikeeta on välillä mutta koitetaan pärjäillä.

      • 6 + 13

        Puhelimeen salaa asennettu ohjelma paljastaa aivan kaiken sen liikenteen, tekstot, puheen reaalisajassa, näyttää numerot ja jos on kyse GPS-mallista, niin sijainninkin.

        Tilenteet ovat tyypillisiä kumppanin taholta uskottomuutta epäillessä, avioerotapauksissa tai vain sairaaloisen mustasukkaisen kumppanin taholta. Toki muitakin kuvioita on.

        Avaajalle. Selvitä tai selvitytä löytyykö ohjelma puhelimestasi. Sellaisen asentaminen luvatta on laissa rangaistava teko ( harvemmimpa nitä luvalla asennetaan ).


    • blondi edelleen

      hei,6 13,missä/miten selvittää onko puhelimessa joku vieras ohjelma..??

      • 6 + 13

        Tuollaisen vakoiluohjelman löytäminen omin voimin voi olla mahdoton työ, elle itse ole IT-guru.

        Kannattaa poiketa jossakin informatiikkaan erikoistuneessa liikkeessä ( vaikkapa jokin korjaamo / huoltopiste ) jossa pystynevät ohjelman löytämään mikäli sellain siellä on.


      • kloonataan
        6 + 13 kirjoitti:

        Tuollaisen vakoiluohjelman löytäminen omin voimin voi olla mahdoton työ, elle itse ole IT-guru.

        Kannattaa poiketa jossakin informatiikkaan erikoistuneessa liikkeessä ( vaikkapa jokin korjaamo / huoltopiste ) jossa pystynevät ohjelman löytämään mikäli sellain siellä on.

        käy telekeskuksessa Kokkolassa


    • 5230,.
    • ap

      On ikävää,että täälläkin ollaan heti "leimaamassa",jos toisella aidosti oikea huoli omasta yksityisyydestä!Eikö se YKSITYISYYS ole tässä suomen maassavarsinkin erittäin tärkeä asia monille ellei lähes kaikille..??

      Lisää vinkkejä kehiin,että miten itse saisin asian loppuun käsitellyksi??

      • oikeassa olet

        Kyllä yksityisyys kuuluu kaikille, myös blondeille ja blondatuille, mutta on rosvoja jotka paskaakaan piittaavat toisten yksityisyydestä, salakuuntelu on täysin mahdollista ja turha leimata harhaisiksi


    • Jikko2

      Riippuu siitä kuka kuuntelee. Viranomaiset vai yksityinen taho. Yksityisestä tahosta kannattaa tehdä rikosilmoitus ja se on siinä.
      http://jtalous.blogspot.com/2011/07/microsoft-antaa-tietosi-yhdysvaltain.html

      Jos puhelimeen on joku asentanut salakuuntelu softaa niin viet sen poliisille ja teet rikosilmoituksen. Salakuuntelu on Suomessa rikos. Mitään softia ei kannata itse poistaa tai tehdä mitään koska sitten on vähemmän todistusaineistoa rikosilmoitukseen.

      • poppamasi

        Paitsi että poliisi ei ota vastaan puhelimia, vaan sanoo, että salakuuntelu on mahdotonta haittaohjelmillakin ja sitten tulee ihan turha selostus siitä, että vain poliisi voi kuunnella ja hekin saavat vain kolme ensimmäistä numeroa (?!) tuomioistuimen päätöksellä. En tajua hittoakaan heidän ajatusmaailmasta, mutta näin he sanovat.


    • toimi näin

      Kännykkääsi suurempi ongelma on tietokoneesi, olipa se sitten läppäri tai pöytäkone. Jos puhelintasi kuunnellaan niin varma juttu on se, että myös tietokoneesi on tähän mennessä saastunut vakoojasta, joka todennäköisesti tallentaa jokaisen näppäinpainalluksen, tapahtuman ja kaiken mitä teet tietokoneellasi ja lähettää siitä lokin sille joka kuuntelee sinua.
      Koneessasi on keylogger-softa asennettuna tai sitten sitäkin pahempi kokonaisvaltainen vakoiluohjelma, esimerkiksi hyvin samantyylinen vakooja kuin Microsoft Cofee.
      Jopa koneesi webcam on todennäköisesti kuvannut sinua ja kotiasi tietämättäsi pitkän aikaa.
      Tämä kaikki siis jos koneesi on Windows-käyttöjärjestelmällä tai Apple OsX:llä varustettu kone.

      Nyt on olemassa keino lopettaa vakoilu. Asenna koneeseesi Windowsin tilalle Linux (esimerkiksi Ubuntu, Linux Mint tai Fedora). Ennen sitä formatoi kiintolevysi pariin kertaan ja osioi se uudelleen. Sen lisäksi kiintolevyt kannattaa ennen osiointia pyyhkiä eraserilla joka kirjoittaa kiintolevyn täyteen randomia kohinaa useaan otteeseen. Sitten formatoit ja osioit uudelleen ja asennat puhtaalle pohjalle Linuxin.
      Linux on käyttöjärjestelmistä turvallisin. Sille ei ole olemassa leviäviä viruksia eikä vakoilusoftaa. Siksi toiseksi kukaan ei pääse etänä asentamaan koneeseesi vakoojaa koska etäkäyttäjänkin pitäisi tietää rootin salasana, jota sinä et ole antanut kenellekään.
      Linux-yhteisö ei salli paskan kirjoittamista Linuxille. Jos joku kirjoittaa vakoiluohjelman tai takaportin, se pyyhitään äkkiä pois ja kyseinen käyttäjä ei enää koskaan ohjelmoi Linuxille mitään. Linux on turvallinen. Tosin siihenkään ei pidä luottaa sinisilmäisesti ja asennella mitä tahansa tuntematonta koneellensa ja sudotella asioita joista ei ymmärrä mitään. Silloin on suhteellisen varmasti turvassa vakoilulta.

      Ja yksi asia vielä: disabloi ohjelmallisesti koneesi webcam ja estä sitä näkemästä mitään. Laita useampi kerros mustaa sähköteippiä kameran linssin päälle.

      Kotisi saattaa sekin olla kuuntelulaitteilla saastutettu. Käy läpi jokainen esine, korsite, lamppu ja paikka minne kameran tai kuuntelulaitteen voisi kiinnittää. Katso johdotukset, koska jokainen laite tarvitsee sähköä. Sammuta valot niin että kotisi on täysin pimeä. Näkyykö pieniä led-valoja missään? Sellainen kielii vakoojasta, valo on laitteen päällä olon ilmaiseva valo. Kamerat pitävät myös ääntä, joten heikkokin ääni paljastaa kameran toiminnan. Tarkista vaatteesi, etenkin housut, takit, paidat ja muut jokapäiväiset vaatteesi. Niissäkin voi olla piilossa yllätys. Tarkista huolellisesti kaapit ja hyllyt ja huonekalujen altakin ja jopa sisältä.

      Ja muista tarkistaa tietokoneesi sisäpuoli. Vakoilulaitteen löytäminen esimerkiksi ylimääräisen kortin tai muun komponentin muodossa ei ole vaikeaa. Käy läpi myös tietokoneesi johdot. Ylimääräinen osa johdossa voi olla loggeri.

      Jos löydät vakoilulaitteita, tuhoa ne säälimättä. Vasara käteen vaan ja laitteet paskaksi. Yksikään vakoilulaite ei ole yksinään. Jos löydät yhden kameran niitä on lisääkin. Jossakin on myös audiosignaalia välittävä laite. Tuhoa se ja sen varakappale, jotka molemmat ovat löydettävissä.

      Muista: jos löydät vakoilulaitteen, niin vahinko on jo tapahtunut. Joku on jo kuullut ja nähnyt mitä teet. Suuremman vahingon estät vain tuhoamalla vakoilulaitteet täydellisesti.

      Vakoilun torjunta ei ole helppoa, mutta pienellä vaivalla saa vapautensa takaisin.

      • nimimerkki9234872934

        On roskaa, ettei linuxilla saa katsottua koneiden videovirtaa. Linuxille nimenomaisesti on olemassa ripeitä keinoja kaapata videota laajassakin mittakaavassa. Linuxissa voi luoda tiedostomuotoja, jotka eivät näy toisille käyttöjärjestelmille, samoin kuin linuxilla voi säätää, tuunata, hifistellä vaivattomasti kaiken toimimaan miten huvittaa. Outoa höpsismiä tuo linux-hehkutus. Taitaa joku linuxbottimestari haluta lisää koneita bottiorjaksi.


      • teknokritos

        Ja sitten jos kyse on yritysvakoilusta (a la Qentinel) niin todennäköisintä on, että sinua kuunnellaan e-villestä saatavilla äänenvahvistimilla tai kotiisi/autoosi viskattavilla gsm-pohjaisilla salakuuntelulaitteilla. Äänenvahvistimella kuulee toimiston oven/ikkunan läpi ja gsm-laite on vain noin SD-kortin kokoinen, joten sitä pitää oikeasti etsiä. Mikään ei estä piilottamasta sellaista vaikka vaatetukseen tai muuhun omaisuuteen, jos puolisoita mietitään.

        Lainsäädäntö ja valvontakeinot & rangaistukset ovat näiden laitteiden osalta jälkijunassa. Sen myös huomaa. Esimerkiksi Yle käyttää näitä laitteita juttujensa teossa, mikseivät muutkin mediaorganisaatiot. Harva suomalainen kuitenkaan oikeasti haluaa laulaa medialle ilman rahallista korvausta, joten osaa "salaisista ilmiantajista" ei edes ole olemassa.


    • aloittaja blondi ede

      Huh,huh,kiitos vastauksista kummiskin..Mutta tuo nimim."toimi näin" vastaus sai kyllä sellaiset creepymaiset värinät päälle:en ihan nyt noin vainoharhaiseksi osaa tässä ruveta..;/

      Mulla murheena enimmillään tuo kännykän kuuntelu ja eräällä vastaajalla täällä oli antaa siihen jotakin..mut katsotaan..totta on sekin et mun kannettava,joka nyt ei oo mun omassa käytössä,oli kans saastunut..Mulla siis tuo jonkun mainitsema avioerotilanne tässä taustalla..lisäksi ilm.joku "seonnut ex-ystävä",joka kuvittelee voivansa vielä hallita mun elämää..

      Auttaako oikeasti se kännykkän formatointi asiaa..??

      • 6 + 13

        Mikäli todella olet vakuuttunut, että puhelimessasi on vakoiluohjelma, niin silloin tarkistutat viipymättän sen jollakin osaavalla tietokonehuoltajalla tai vastaavalla. Niin, ja todistusaineistoa ei tule missään tapauksessa hävittää. Kuvaamasi kaltainen asia on vakava sanktioiden alainen rikkomus ja poliisasia. ja sellaissen syyllistynyt tulee laittaa viipymättä selkä seinää vasten lain edessä.

        Odotellessa ostat halvan peruspuhelimen asioiden hoitamiseen. Vastaisuudessa sitten laitat puhelimen käytöö salasanan taakse ja aktivoit salasanan aina kun jätät puhelimen vartioimatta. Muutoin kuka tahansa voi selata yksityiselämääsi.

        Mitä tulee kannettavaan tietokoneeseen, niin henkilökohtaista sellaista ei milloinkaan tule lainata kenellekään, sillä koskaan ei voi tietää mitä siihen vodaan asentaa tahallisesti tai tahtomattaankin. Osaava henkilö asentaa vakoiluohjelman USB-tikulta käden käänteessä, muutama klikkaus, muutama sekunti ja yksityisyytesi ei enää ole yksityisyyttä. Hyvin toteutettuna vakoilija ei edes jätä mitään jälkiä ja viitteitä toimistaan, et edes havaitse sitä, silti olet alaston. Hanki yrityskannettava ( eivät edes maksa maltaita ) jossa on mm. somenjälkitunnistin käyttöjärjestelmän käynnistämiseksi ym. turvaominaisuuksia. Perus-jussi ei sellaista osaa peukaloida, vaan siihen tarvitaan jo aivan eri luokan osaamista.

        Kodin voi tarkistuttaa vakoilulaitteisiin erikoistuneella yrityksellä, joita toisinaan toimii mm. yksityietsivien kanssa yhteistyössä. Maksanee muutamasta satasesta ylöspäin, asunnosta ja kiinteistöstä riippuen.

        Ps. Mikäli todellakin vakavasti omaat aiheen epäillä tai tiedät kuvaamiasi asioita todella tapahtuneen, niin niitä ei hoideta vastuuntuntoisesti mentaliteetillä ..." mut katsotaan " ... muutoin antaa asiodensa avaimet elämässään ulkopuolisille ja on siitä itse vastuussa.


    • suojaton blondi viel

      Onko olemassa jokin firma,esim.joku etsivätoimisto,joka voisi "tarkastaa" kodin ettei siellä ole mitään ylimääräisiä laitteita..?Kuka hoitaa tällaisia bisneksiä ja mitä sellainen maksaisi..

    • Epäilen että olet vähän vainoharhainen. Psykoosissa sitä ei itse huomaa. Kehottaisin ottamaan yhteyttä mielenterveystoimistoon ja puhumaan ongelmastasi siellä. Ehkä ammatti-ihmiset osaisivat määritellä tilanteesi.

      • Sam Sung

        Olisin hiukan varovaisempi tuon vainoharhainen-kortin käytössä.
        Ihmisellä voi olla todellinen tilanne eikä tuo kortti ainakaan ihmisen oloa auta.

        Sensijaan hiukan olen tässä matkan varrella ihmetellyt ettei ole vastausta tullut kysymykseeni "Miten olet saanut selville, että puhelintasi kuunnellaan?" eikä nikin "vakoilun huomaa" tekemään lisäkysymykseen puhelimen käyttäytymisestä vai mistä.

        Tuosta kun saisi jotain tolkkua niin voisi tehdä vastatoimiakin, esim. disinformaatiolla tai analysoimalla kenelle puhuttu ja mitä.
        Oletetaan jotain: on puhuttu puhelimessa jotain A:n kanssa ja sen jonkin on saanut B tietää. Onko tietovirta syntynyt A:n vuotamisesta, kolmannen osapuolen kuulemasta keskustelusta vai puhelimen kuuntelusta?
        Täytyy pitää mielessä, että ihmiset ovat petoja toisilleen.


      • juhapetterijupe

        Mulle tuli laitokselta lapat gps kuuntelusta kameroista mikeistä. Perus poliisi oot tai tyhmä kansalainen


    • uiN9

      Joo,ei ihan normaalia tollanen enää

    • ap

      Puhelin "kaikuu" soitettaessa,vastattaessa puheluihin,lisäksi soittoäänten volyymit jotenkin "voimistuvat" hetken jälkeen "piipattuaan..Kysyinkin aluksi muutamilta juttukumppaneilta,että ovatko laittanee kaiutintoiminnon päälle puhelun ajaksi,koska siltä kuulosti..Eivät olleet kuitenkaan ..

      Lisäksi laitoin erään deitti-ilmoituksen puhelimeni kautta,joka tuli tavallaan ikäänkuin "ilmi"..Äh,en osaa siis selittää,mut tähän ilmoituksen laittoon liittyi jälkeenpäin sellaista "kiusantekoa" joka ei selity muutoin.

      Vielä jos täällä joku vihjaa paranoidisesta taudista voi mennä itse katsomaan peiliin!!:(( Tässä vain neuvoja viisaammilta kysyy näistä asioista melko tietämätön nainen,joka kokee nyt menettäneensä oman YKSITYISYYTENSÄ!!

      • Sam Sung

        Puhelimesi on ilmeisesti nokialainen, mutta mikä malli


      • 6 + 13

        Ei tuollainen tilanne itsessään ole lainkaan tavatonta ja hiljattain mm. eräässä dokumettiohjelmassakin asiaa käsiteltiin.

        Mutta miksi et toimi?

        Sitä toki kovasti hämmästelen, ettet näytä toimivan lainkaan asian selvittääksesi, vaan tyydyt surkuttelemaan ja pyörittelemään peukaloitasi, sekä kaiken lisäksi alat arvostella ja syyllistää asiallisten vinkkien antajia.

        Onko kaikki ihan kohdillaan?

        Ei ole vaikeaa löytää ammattilaista joka voi puhelimesi tarkistaa. Mikäli vakoiluohjelma löytyy, niin todistetta ei tule missään nimessä hävittää vaan laittaa henkilö välittömästi lain eteen tekemisistään ja katkaista kierre heti alkuunsa. Puhumattakaan mikäli ko. henkilö voisi mennä pidemmällekin.

        Mitä enempi jahkailet, sitä enempi teet itsellesi vahinkoa. Tässä vaiheessa olet myös itse osavastuussa asioiden etenemisestä. Neuvot ovat turhia jos ne eivät johda tekoihin.

        Sorry vain, mutta asian hoitamattomuutesi ja pelkkä jatkuva passiivinen valittamisesi kyllä alkaa herättää aiheellisia kysymyksiä.

        Yksinkertaista. Joko todellinen ongelma on, tai sitä ei ole. Joko sen selvität viipymättä tai sitten et. Valinta on sinun.

        Keinot on olemassa, miksi et tee asialle mitään, vastuu on sinun?

        Mutta lopeta valittaminen ja palstalaisten osoittelu, sillä se on lievästi ilmaistuna asiatonta.


    • avuton ap

      Anteeksi nyt vaan sinulle 6 13,mutta en pysty tällä hetkellä auttamaan itseäni tässä asiassa muutoin kuin miten minä itse pystyn jotain tekemään..;/ ja niitä neuvoja olen pääasiassa koittanut täältä saada selville..Mulla ei ole rahallisiin ratkaisuihin mahiksia ennen tämän kuun loppupuolta,joten siinä syy,miksi en toimi vaan jatkan täällä notkumista ja odottelen,josko joku "nörtti" paljastaisi hiukan tietojaan minullekin sellaisesta,mitä itse voisin tilanteelle tehdä...esim.juuri tuo aiempi kännyn "formatointi"..

      Lisää vinkkejä ASIALLISILTA palstalaisilta kaivataan!:D

      Terv."se sama blondi ed.."

      • sontaa potkuriin

        No nyt teet näin,jos epäilet salakuuntelua tai muuta yksityisyyden loukkaamista yksityiseltä taholta,alat soittelemaan vaikka vanhemmillesi tai siskollesi ja alat haukkumaan epäillyn tahon ihan pataluhaksi,kaikista löytyy "totuuksia" kuten toimittajat asian ilmaisevat.Sitten hankkiudut epäillyn läheisyyteen ja seurailet reaktioita.Salakuuntelulla on aina kääntöpuolensa,kaikkea ei välttämättä ole kiva kuulla.


    • Minun puheluita on kuunneltu 10 vuotta poliisi viranomaiset. Koskaan en ole syyllistynyt minkaan laiseen rikokseen. Kuitenkin kuuntelua on välillä päivittäin. Pyysin puh operaattoria tutkimaan mistä häiriöt puhelimessa johtuvat, mutta selvitystä en ole saanut joten viranomaiset kuuntelevat olitpa rikollinen tai et.

    • sarlinp

      ei ole kovin vaikeaakaan hakkeroida puhelimiin :D älä anna numeroasi kenelle vain.

    • Sähköposti ennemmin

      Älypuhelimeen on periaatteessa mahdollista asentaa salakuunteluohjelma. Useimpiin puhelimiin on mahdollista ostaa netistä ohjelmia, jotka nauhoittavat puheluita ja lähettävät nauhoitteen sähköpostissa. Esimerkiksi toimittajalle se on erittäin hyödyllinen toiminto.

      Paljon todennäköisempää on kuitenkin, että joku tietää sähköpostisalasanasi ja vakoilee sähköpostia. Se ei vaadi teknistä osaamista eikä erityisen vakoiluohjelman asentamista.

      • Nykyaikaa

        Salakuuntelu ei aiheuta linjalle ääniä tai kaikuja. Joskus ennen digitaalisia puhelinkeskuksia se saattoi aiheuttaa rahinaa, ei nykyään.


    • hanki uusi puhelin

      Hemmetti. Ota SIM-kortti pois puhelimestasi. Tiputa puhelin vesilasiin. Osta uusi puhelin (esim BlackBerry). Suojaa se huolellisesti. Johan loppuu.

    • Jos valtio puheluitasi kuuntelee, ei heidan tarvitse mitaan ohjelmia tata varten asentaa puhelimeesi.

      He pystyvat salakuuntelemaan puheluasi sen verkoston kautta josta puhelusi ohjataan. Tata varten on esim. Cisco:n reitittimissa toimintoja laillista telekuuntelua (eng. "lawful interception") varten.

      ****
      Toisaalta tama ei vaikuta puhelusi laatuun joten kohinat jms aanet johtuvat ainoastaan huonoista yhteyksista.
      ****

      Ja onhan tama tietysti arsyttavaa mutta miksi se *talla hetkella* olisi tavalliselle lainkuuliaisellle ihmiselle ongelma, ottaen huomioon etta Suomessa ei kuitenkaan saa valtion kanssa ongelmia kovin helposti?

      En ole tasta ihan varma mutta Suomen kuuntelut saatetaan hoitaa pohjois-Ruotsista nykyaan.

    • ufojen mies

      Taas tyypillinen keskustelu Suomen junttien ylläpitämä; joku kuuntelee, puhelin soittelee yksin, en ole soittanut yhtään puhelua ja laskua tulee operaattoreilta silti. Pitäisikö valtaosa ihmisistä pistää laitokseen vai mitä pitäisi tehdä. Tämä on hullua hullumpi kansa. Mitäs jos oppisit pitämään itsestäsi huolta ja oppisit maksamaan laskusi ajallaan sekä hoitamaan asiasi muutenkin jonossa kuten muutkin. Pitää varmaan se jugurttikin palauttaa kauppaan kun siitä varoitettiin, että se voi sisältää tuhannesmiljarsisosan vaikka multaa. Eli järki hoi, älä jätä Suomen kansaa ja tätä palvelua täällä, missä idiootit voivat valittaa aiheesta kuin aiheesta. Mene kansalainen kurssille, opettele maksamaan laskut ja valittajan löydät siis sen idiootin kun katsot peiliin niin siellä se syypää on jos tulee maksumuikkaria, tai et ole tehnyt mitään sopimusta yms yms eli näitä vois kirjoittaa loputtomiin ja sitten se 112 ei ole lasten leikkipuhelin typerät vanhemmat.

    • nimimerkki943862346

      Kansalainen ei voi tehdä yhtikäs mitään. Lähtemällä kalliiseen kilpavarusteluun haaskaa vain rahansa ja elämänsä. Ota puhelimesta akku pois, jos haluat olla rauhassa ja ilman gps-jäljitystä. Toisaalta nykyisessä orjaplaneetassa kaikki on läpinäkyvää satelliittien, pda-linkkien, pakettiautoissa olevien komentokeskusten jne. aikana. Samoin kun jokainen kansalainen on ikäänkuin agentti asymmetrisessä sodassa. Vapaudet ovat näennäisiä.

    • nimimerkki9238479234

      Normaali puhelinkeskustelu koostuu kotkotikoot, kaakatikaak, piipitipiip-tyyppisistä äännähtelyistä. Parhaimmillaankin kuka, mitä, missä, milloin, miten, miksi, tyyppisiin asioihin vastaten, tai jonkun trven logistisia reittivalintoja tai ostoshaaveita, ostoksia tms. turhaa roskaa, joka ei kiinnosta yhtikäs ketään, ei edes pälpättäjää itseään. Tällaisen yksinkertaisen vinkin annan: VAIKKA POISSULKISIT asioita yksitellen. Siis enpäs kerro tuota kenellekään, niin siitä huolimatta ASIA TIEDETÄÄN. Miksikö: no koska etäluetaan langattomasti mielestä. Niin. Joten jokainen lääkäriwannabepellekin pistää sen leipäluukkunsa kiinni, kun asia on tuossa.

    • ADHD!!

      joo,määki vihaan porkkanoita.

    • Joskus itsekkin tuntuu että joku kuuntelisi minun puheluitani. Joskus asiasta ollaan mukamas ilmoitettu, että nyt sinua kuunnellaa ...Ajattelee välillä et WTF? mitä mä taas oon mukamas tehnyt. välillä ottaa rätinää kyllä jos jossai lähellä on radiota tai sitte jos joku oikeasti nauhoittaa puhelua ja naurahtaa et hahaaa nyt olen tallentanut puhelusi :) Ei kai se ole mitenkään erikoista jos joku älykääpiö tahtoo puheluita kuunnella tai nauhoitella :D

    • Olli121

      Laita ansa, sovi puhelimite epäilyttävä tapaaminen jossain, tai kerro, että olet piilottanut jotain salaista jonnekin.

    • jaskajokunen11111111

      on se vaan kuuntelu jollain konstilla mahdollista.täytyy nostaa hattua näille nykyajan tekniikoille.juuri yritän poliisin kanssa selvittää kuka elämääni seuraa.

    • tietoja lisää

      Onko siis niin, että puhelimeen tarvitsee asentaa jokin salakuunteluohjelma? Eli kuuntelijan on pakko päästä ihan fyysisesti ensin puhelimeen käsiksi? Vai miten se onnistuu? Ja voidaanko kaikkia puheluiteni kuunnella vai vaan niitä, jotka itse soitan?

    • Kusettajia

      Huvittavaa että Qentinel Oy:n kohdistui tietomurto jossa asiakkaiden tiedot pöllittiin. Huvittavaa siksi että itse tekee tietoturvatestausta

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      116
      9045
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2653
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      130
      2410
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1448
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1267
    Aihe