lennokit.net

Takapotku

Tervehdys! Onko joku rekisteröitynyt kyseiselle sivustolle onnistuneesti? Modet eivät jostakin syystä viitsi aktivoida käyttäjätiliäni, tai vastata viesteihin. Olen nyt odottanut viikon, että pääsisin keskustelemaan uuden harrastuksen aloittamisesta ja siihen liittyvistä hankkinoista. Enpä ole ennen törmännyt moiseen foorumiin! Yleensä uudet käyttäjät toivotetaan tervetulleeksi uuden harrastuksen piiriin, mutta nämä propellipippelit eivät saatana päästä ihmisiä kirjautumaan koko foorumille. Pitäkööt peräsimensä!

12

2869

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juu mäki alkanu miettii, että pitäiskö hylkää ajatus koko harrastuksesta... nopeesti ajateltuna varmaan milenkiintoinen, mutta jos karu fakta on, että lentoalue on juuri sen, mitä silmil näkee, eli 300 metrin säteellä, niin aika nopeaanhan siit voi alkuinnostus haihtuu... no.. onneks niit on muitakin harrastuksii.. :D

    • spitfire lentää

      Taitaa olla sen verran sisäänlämpiävää porukkaa ettet mitään häviä vaikket jäseneksi pääsekään.

      Itsekin odottelin kolme (3) kuukautta ja kun ei mitään tapahtunut aloin tutkia kuukkelilla ja löysin monta mielenkiintoista lennokkikerhoa joilla omat sivut.

      Eli antaa tuon "lennokit.net" pitää rauhassa tunkkinsa !

    • Nyblääjä

      Liekkö nykysuuntausta lyhytjännitteisyys. Muistaakseni rekisteöityessä se herjaa sopimattomasta sähköpostiosoitteesta. Ilmaisilla sähköpostiosoitteilla ei siis voi rekisteröityä, sen verran on oltava kuitenkin sitoutunut harrastukseen. Tämä on ylläpidonkannalta ihan hyvä ja jos tämä ei kelpaa niin voi voi.
      Harrastettiin niitä lennokkia ennen nettiaikaakin. Kerhot olivat elinvoimaisia ja uusia jäseniä opastettiin lennättämisen saloihin. Nykyään tuntuu olevan vallalla systeemi "mullekaikkijaheti".

    • wdwdwdwd

      Mulla kesti 3 kuukautta että ne sai sen aktivoitua-

    • Lasse leijanlennättä

      Nyt 3 vuotta tämän viestin jälkeen oli mulla sama kokemus.Hotmail ei kelvannut mutta gmail kelpasi.Oma nimi jolla ensiksi yritin ei enää kelvannut millään vaan aina liittymisyritys herjasi joostain joka ei mennyt oikein.Sitten tein tekonimen ohjeiden jälkeen ja salanimellä sain homman toimimaan.Olen siis " laittomasti" sisällä.En viitsikään paljastaa todellista nimeäni koska en kuitenkaan saisi apua sisäänkirjautumiseen.Kuitenkin pystyn nyt katsomaan liitteet ja kuvat.Suojauksen taso on naurettavan suuri .Ilmeisesti sivujen luojat ovat enemmän insinöörejä kuin ilmailuharrastajia. Ehkäpä pankissa töissä.Kaikki eivät ole niin taitavia atk asioissa.En oikein usko riskeihin tällaisella foorumilla.Ainan kuin nakkikioskimyyjillä pitäisi olla aina haulikko.Että semmosta.

    • Miko79

      Tuli joku viirus meiliin

    • örjö

      Syynä on mode joka on hesalainen ja toimii ylijumalana mutta se nyt pitäisi saada pois koko hommasta.

      Itselläni on kohtalo se että ääliöt jotka eivät kestä totuutta pistivät loppuiän bannin.

    • HubbisBubbis

      Olen ollut kyseisellä foorumilla vuodesta 2003 alkaen, eikä siellä ole totuutta kestämättömiä ääliöitä esiintynyt. Kannattaa sinun varmaan mennä peilin eteen.

    • Siimasotku

      Yritin rekisteröityä ko. sivuille mutta ei millään onnistu. Jos se on näin vaikeata niin pitäkööt pienet ympyränsä, löytyy sitä parempaakin tekemistä!

      • RC-pilotti

        Tarvitsee toimivan sähköpostiosoitteen. Monet ilmaiset osoitteet eivät kelpaa. Syytä en tiedä. Sivujen lukemonen ei edellytä rekisteröitymistä. Kuvat eivät taida näkyä.


      • Siimasotku
        RC-pilotti kirjoitti:

        Tarvitsee toimivan sähköpostiosoitteen. Monet ilmaiset osoitteet eivät kelpaa. Syytä en tiedä. Sivujen lukemonen ei edellytä rekisteröitymistä. Kuvat eivät taida näkyä.

        Minulla on ollut toimiva sähköpostiosoite jo ainakin 15 vuotta, mutta ei kelpaa! Mistä tietää mikä kelpaa ja mikä ei? Pitääkö avata useampia sähköpostitilejä ja kokeilla mikä niistä kelpaa, naurettava keekoilua! Tällaisella pelleilyllä ei ainakaan uusia harrastajia houkutella mukaan sinänsä hienoon harrastukseen.


      • RC-pilotti
        Siimasotku kirjoitti:

        Minulla on ollut toimiva sähköpostiosoite jo ainakin 15 vuotta, mutta ei kelpaa! Mistä tietää mikä kelpaa ja mikä ei? Pitääkö avata useampia sähköpostitilejä ja kokeilla mikä niistä kelpaa, naurettava keekoilua! Tällaisella pelleilyllä ei ainakaan uusia harrastajia houkutella mukaan sinänsä hienoon harrastukseen.

        Oli mullakin toistakymmentävuotta suomi24 osoite ja ei kelvannut. Toisesta harrastuksesta tuli sähköposti osoite joka kelpasi. Tuolla ylempänä on myös esimerkki toimivasta. Puhelinliittymissä on ilmeisti myös kelpaava osoite. Kokeilemalla se selviää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6432
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4153
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2567
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2000
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1518
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1377
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1090
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1011
    Aihe