lennokit.net

Takapotku

Tervehdys! Onko joku rekisteröitynyt kyseiselle sivustolle onnistuneesti? Modet eivät jostakin syystä viitsi aktivoida käyttäjätiliäni, tai vastata viesteihin. Olen nyt odottanut viikon, että pääsisin keskustelemaan uuden harrastuksen aloittamisesta ja siihen liittyvistä hankkinoista. Enpä ole ennen törmännyt moiseen foorumiin! Yleensä uudet käyttäjät toivotetaan tervetulleeksi uuden harrastuksen piiriin, mutta nämä propellipippelit eivät saatana päästä ihmisiä kirjautumaan koko foorumille. Pitäkööt peräsimensä!

12

1037

Vastaukset

 • juu mäki alkanu miettii, että pitäiskö hylkää ajatus koko harrastuksesta... nopeesti ajateltuna varmaan milenkiintoinen, mutta jos karu fakta on, että lentoalue on juuri sen, mitä silmil näkee, eli 300 metrin säteellä, niin aika nopeaanhan siit voi alkuinnostus haihtuu... no.. onneks niit on muitakin harrastuksii.. :D

 • Taitaa olla sen verran sisäänlämpiävää porukkaa ettet mitään häviä vaikket jäseneksi pääsekään.

  Itsekin odottelin kolme (3) kuukautta ja kun ei mitään tapahtunut aloin tutkia kuukkelilla ja löysin monta mielenkiintoista lennokkikerhoa joilla omat sivut.

  Eli antaa tuon "lennokit.net" pitää rauhassa tunkkinsa !

 • Liekkö nykysuuntausta lyhytjännitteisyys. Muistaakseni rekisteöityessä se herjaa sopimattomasta sähköpostiosoitteesta. Ilmaisilla sähköpostiosoitteilla ei siis voi rekisteröityä, sen verran on oltava kuitenkin sitoutunut harrastukseen. Tämä on ylläpidonkannalta ihan hyvä ja jos tämä ei kelpaa niin voi voi.
  Harrastettiin niitä lennokkia ennen nettiaikaakin. Kerhot olivat elinvoimaisia ja uusia jäseniä opastettiin lennättämisen saloihin. Nykyään tuntuu olevan vallalla systeemi "mullekaikkijaheti".

 • Mulla kesti 3 kuukautta että ne sai sen aktivoitua-

 • Nyt 3 vuotta tämän viestin jälkeen oli mulla sama kokemus.Hotmail ei kelvannut mutta gmail kelpasi.Oma nimi jolla ensiksi yritin ei enää kelvannut millään vaan aina liittymisyritys herjasi joostain joka ei mennyt oikein.Sitten tein tekonimen ohjeiden jälkeen ja salanimellä sain homman toimimaan.Olen siis " laittomasti" sisällä.En viitsikään paljastaa todellista nimeäni koska en kuitenkaan saisi apua sisäänkirjautumiseen.Kuitenkin pystyn nyt katsomaan liitteet ja kuvat.Suojauksen taso on naurettavan suuri .Ilmeisesti sivujen luojat ovat enemmän insinöörejä kuin ilmailuharrastajia. Ehkäpä pankissa töissä.Kaikki eivät ole niin taitavia atk asioissa.En oikein usko riskeihin tällaisella foorumilla.Ainan kuin nakkikioskimyyjillä pitäisi olla aina haulikko.Että semmosta.

 • Tuli joku viirus meiliin

 • Syynä on mode joka on hesalainen ja toimii ylijumalana mutta se nyt pitäisi saada pois koko hommasta.

  Itselläni on kohtalo se että ääliöt jotka eivät kestä totuutta pistivät loppuiän bannin.

 • Olen ollut kyseisellä foorumilla vuodesta 2003 alkaen, eikä siellä ole totuutta kestämättömiä ääliöitä esiintynyt. Kannattaa sinun varmaan mennä peilin eteen.

 • Yritin rekisteröityä ko. sivuille mutta ei millään onnistu. Jos se on näin vaikeata niin pitäkööt pienet ympyränsä, löytyy sitä parempaakin tekemistä!

  • Tarvitsee toimivan sähköpostiosoitteen. Monet ilmaiset osoitteet eivät kelpaa. Syytä en tiedä. Sivujen lukemonen ei edellytä rekisteröitymistä. Kuvat eivät taida näkyä.


  • RC-pilotti kirjoitti:

   Tarvitsee toimivan sähköpostiosoitteen. Monet ilmaiset osoitteet eivät kelpaa. Syytä en tiedä. Sivujen lukemonen ei edellytä rekisteröitymistä. Kuvat eivät taida näkyä.

   Minulla on ollut toimiva sähköpostiosoite jo ainakin 15 vuotta, mutta ei kelpaa! Mistä tietää mikä kelpaa ja mikä ei? Pitääkö avata useampia sähköpostitilejä ja kokeilla mikä niistä kelpaa, naurettava keekoilua! Tällaisella pelleilyllä ei ainakaan uusia harrastajia houkutella mukaan sinänsä hienoon harrastukseen.


  • Siimasotku kirjoitti:

   Minulla on ollut toimiva sähköpostiosoite jo ainakin 15 vuotta, mutta ei kelpaa! Mistä tietää mikä kelpaa ja mikä ei? Pitääkö avata useampia sähköpostitilejä ja kokeilla mikä niistä kelpaa, naurettava keekoilua! Tällaisella pelleilyllä ei ainakaan uusia harrastajia houkutella mukaan sinänsä hienoon harrastukseen.

   Oli mullakin toistakymmentävuotta suomi24 osoite ja ei kelvannut. Toisesta harrastuksesta tuli sähköposti osoite joka kelpasi. Tuolla ylempänä on myös esimerkki toimivasta. Puhelinliittymissä on ilmeisti myös kelpaava osoite. Kokeilemalla se selviää.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  239
  3686
 2. Tunsiko joku HA n ja missä oli töissä

  Myllymäen kaupunginosa liittyi surulliseen kaupunginosien joukkoon missä on tapahtunut kantasuomalaisten murha laittoman maahanmuuttajan toimesta. Pää
  Hämeenlinna
  38
  433