Pojan ex- tyttöystävä

Nainen 40v.

Pääsin uimahallille puolenpäivän aikaan ja aloin riisumaan pukuhuoneilla. Aurinko oli lämmittänyt mukavasti ja iho tuoksui kesäiselle auringolle.

Moni nuorempi tyttö/ nainen katsoi ihailevasti hyvin säilynyttä vartaloani. Olin vetänyt jo monta vuotta aerobiciä sun muuta jumppaa ja pitänyt hyvän kunnon. Rintani eivät olleet enää niin terhakat kuin parikymppisellä, mutta isot ja melko kiinteät.

Pääsin suihkuun viileän veden alle kun viereeni tuli Anu, poikani ex. Me oltiin aina tultu hyvin toimeen ja naurettu ja shoppailtu kuin teinit. Anu oli toki vielä 17- kesäinen, eli aika paljon nuorempi.

Anu käveli edelläni saunaan ja pysähtyi eteeni korjaamaan avainlenkkiä nilkassaan. Törmäsin tytön pakaroihin ja pyytelin anteeksi. Anu katsoi mua silmiin ja pyyteli myös kovasti anteeksi.

Parin uinti ja saunakerran jälkeen poistuttiin yhdessä pukuhuoneille. Anu lupasi tarjota mehut kämpillään. Kämpillä Anu kaatoi mehut ja juteltiin niitä näitä. Tyttö kertoi opiskelevansa hierojaksi ja pyysi saada hieroa kokeeksi mua.

Anu levitti hierontapöytänsä olohuoneeseen ja pyysi riisuuntumaan. Menin vatsalleni pöydälle ja tunsin ihanan lämpimän öljyn reisilläni. Anu siirtyi hieromaan niskojani ja olin haistavinani tytön hameen alta tutun tuoksun.

Anu seisoi edessäni kesämekossaan ja aurinkoa vasten näin ettei hänellä ollut pikkuhousuja ollenkaan. Häpyhuulet erottuivat selvästi paisuneina paljaalla pillulla. Pillun tuoksu alkoi kiihottamaan mua kummasti. En ollut ikinä ollut naisen kanssa. Tunsin kostuvani ja yritin pitää reidet yhdessä.

Anu siirtyi taakseni ja hieroi jalkojani. Mun oli pakko levittää reisiäni vähän tytön siirtyessä ylemmäs reidellä. Olin vielä edellisenä päivänä ajanut karvoja alapäästä jättäen pienen karvoituksen klitan yläpuolelle.

Anun sormi hipoi häpyhuuliani ja se tuntui taivaalliselta. Yritin olla normaalisti, mutta alapääni tuntui paisuvan kokoajan. Tyttö oli nuori ja innokas.

"Siirrätkö jalat tuolin sivuille, mä haluan tehdä yhden jutun?", Anu pyysi. Sydämeni hakkasi ja vatsassa oli perhosia. Siirsin jalat sivuille, joten peppuni nousi hieman. Kuulin Anun nousevan taakseni istumaan. Kuumat öljyiset kädet tarrasivat lantiooni kiinni ja kieli porautui sisääni. Nuoret innokkaat kädet puristelivat pakaroitani lujaa ja kieli liikkui pillussani nuollen syvältä ja pitkin vedoin.

Työntelin peppua tyttöä vastaan ja puristin huohottaen hierontapöydän reunoista. Anu kävi lähellä hakemassa jotain ja jatkoi pian nuolemista. Pian alkoi kuulua surinaa ja tiesin saavani tekokullin sisääni.

Katsoin taakseni ja näin ison vaalean värisevän tekokalun uppoamassa aukkooni. Anun peukalo kiusasi toista reikääni.
"Uuuhhhhh, voi luoja...älä sinne se on likainen...
mä saan pian!!"

Nousin horjuen kontalleni pöydälle ja sain kyrvän syvemmälle kireään pilluuni. Tyttö nuoli anustani kiihkeästi ja työnteli kalua sisääni syvälle.
Vartaloni tärisi horkassa tytön tyydyttäessä mut totaalisesti.

Hengitin raskaasti toipuessani käsittelystä. Anu käveli edelläni huoneeseensa ja asettui selälleen sängylle.

Nuori paljas pillu maistui hyvälle ja tuntui tiukalta jopa kielelle. Anu kiemurteli allani ja piti hiuksistani kiinni. Pian tyttö vaikeroi orkun vavisuttaessa nuorta hentoa vartaloa.

1

12494

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaitsu

      Kiitos! Tuo sai kaluni todella kovaksi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5088
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3337
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1472
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1010
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      908
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe