Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Puistoissa kävijät

vrfga

Olettehan niin ystävällisiä, että kun saavun koirani kanssa koirapuistoon niin nappaatte koirat pois ovelta. On todella ikävää yrittää ottaa suurelta koiraltani pantaa pois kun kymmenen koiraa hyppii koiran niskaan ja pahimmassa tapauksessa omaan niskaani. Myöskään minun vastuullani ei ole kaikkien koirien ojentaminen portilla, etteivät karkaa.

Kiitos, teette koirapuistokäynnistäni huomattavasti mukavampaa.

51

496

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 5+4

      Ei onnistu!!!!!!

    • Rubi-koiran omistaja

      Just....Noh, jos et sen verran viitsi tehdä, niin turha valittaa, jos tönäsen koirasi hemmettiin sen tullessa tunkemaan kuonoaan mun koiran luo, kun yritän ottaa sitä irti hihnasta....kyllä olet lapsellinen...yleensä se on kohteliasta, että koirat otetaan siks aikaa kiinni, että omistaja saa irrotettua omansa hihansta....mä ainakin otan koirani kiinni, kun tulet, mikäli käyt siellä puistossa, missä minä ja muuallakin....:)

    • Asiat selviksi

      Sinä Et töni/ tönäise kenenkään koiria .
      Tämä selvä !?

    • Rubi-koiran omistaja

      No todellakin tuuppasen pois, jos tulee hyppimään mun päälle tai tielle pyörimään, kun otan omaa koiraa irti.....älä pelkää, ei sinun koiraasi satu sellanen....en kuuna päivänä satuttais koiraa, mut varmasti tönäsen/työnnän koiran tossa tilanteessa syrjemmälle....En tarkota sitä, että tönäsen sen kumoon yms. mutta häädän kyllä pois, jos tunkee tielle, jos on kerran niin vaikeeta pitää oma koira poissa uuden tulija luota, että tämä saa otettua hihnan irti omaltaan....Tulijalla on siihen oikeus, jos ei saa otettua koiraltaan hihnaa irti sen takia, että muut koirat kiehnää edessä....Sorry vain....

      • Eikö mene jakeluun

        Sinä et koske/tönäise/tuuppaa kenenkään koiraa.
        Varsinkaan minun.
        Tuliko tämä nyt varmasti selväksi ?


      • Voi elämän kevät

        "jos tönäsen koirasi hemmettiin sen tullessa tunkemaan kuonoaan mun koiran luo, kun yritän ottaa sitä irti hihnasta"
        "jos tulee hyppimään mun päälle tai tielle pyörimään, kun otan omaa koiraa irti"

        Jos yrittäsit päättää mitä Et tee ennenkuin kirjoittelet.
        Et taida olla kovinkaan vanha ?
        Senverran lapsellista höpöttämistä on tekstisi


      • itku mikä idiootti

        Sinä et koske/työnnä/tuupi/tönäise/koske etkä muutenkaan koske kenenkään toisen koiraan LUPAA kysymättä.

        Eikö mene jakeluun ?


      • Pysy poissa

        Voisit lopettaa puistossa käynnin.
        Kaltaisiasi , hysteerisiä koiran tönijöitä ei kaivata sinne !!


      • Älytöntä tekstiä

        Mene kakara pesemään suusi saippualla !
        Voi itku mikä idiootti :(


      • Et koske !

        Alavanmäen koirapuisto
        Hiihtäjäntien koirapuisto
        Inkilänmäen koirapuisto
        Litmasenlammen koirapuisto
        Neulamäen koirapuisto
        Rypysuon koirapuisto
        Saarijärven koirapuisto

        Missä näistä käyt ?
        Tulisin mielelläni katsomaan kun tönit ja tuupit koiria tieltäsi pois.


      • ehehhee

        Nii, eipäs hipelöidä toisten koiria! NÄPIT IRTI!


    • sakemanni neiti

      Olen itsekkin miettinyt samaa, miksi ihmiset ei ota koiria pois siksi aikaa, kun tulija pääsee sisälle, siinä tilanteessa tulee myös herkästi rähinöitä, kun koira tulee postista ja usea ryntää haistelemaan ja hyppimään.
      Itse vien koirani portilta pois ja odotan, kun uusi tulokas on päässyt kunnolla sisälle. Sekin on ikävää, kun usein koiria karkaa portista.

    • Koulutusta

      Johtuu siitä kun puisto on täynnä opettamattomia rakkeja.
      Oma koirani ei mene portille kun KIELLÄN sitä menemästä.

      Entä ymmärtävätkö teidän koiranne kieltosanan merkityksen ?

    • Hohhoijaa..

      Voi itku kuinka idiootti :(

    • Rubi-koiran omistaja

      Niin, en aio tönästä kenenkään koiraa, sanoin vain niin, kun alottaja pyytää yksinkertaista asiaa, kuin ottamaan koirat pois tieltä, kun tulee puistoon, niin heti tulee jotain hirveetä typerää uhoa niinkuin toi viesti "Ei onnistu" oikein huutomerkin kanssa....En muutenkaan tekis koiralle mitään, koska oon koiraihminen....Yleensä kyllä omistajan vastuu pitää koiransa poissa tulijan tieltä, kun tämä irrottaa omaa hihnasta....Onko tämä asia nyt sillä selvä? Ei kenenkää koiria saa töniä, mutta kyllä omistajan pitää kattoa koiransa perään eikä antaa sen mennä pyörimään/hyppimään tulijan päälle, vieläpä niin, ettei se saa omalta koiralta hihnaa pois...Miettikää ite omalle kohallenne, oisko kiva?

    • Voi elämän kevät

      "jos tönäsen koirasi hemmettiin sen tullessa tunkemaan kuonoaan mun koiran luo, kun yritän ottaa sitä irti hihnasta"
      "jos tulee hyppimään mun päälle tai tielle pyörimään, kun otan omaa koiraa irti"

      "Niin, en aio tönästä kenenkään koiraa, sanoin vain niin, kun alottaja pyytää yksinkertaista asiaa, kuin ottamaan koirat pois tieltä, kun tulee puistoon"

      Kannattaisiko antaa Rubi hyvään perheeseen , et tekstistäsi päätellen käyttäydy kovin johdonmukaisesti.
      Koiralle on tärkeää että se mikä on tänään kiellettyä on sitä myös huomenna.

    • Rubi-koiran omistaja

      Kuulehan nyt....Anna ite koiras pois, mutta älä tule muille sanomaan sellasta....Mä en anna mun koiraa mihinkään niin kauan, kun mulla on mahollista pitää sitä....Sinä et voi tietää sitä, olenko koiralleni johdonmukainen vai en yhden tekstin perusteella, kun et minua tunne etkä tiedä,miten koiraani pidän....Johdonmukaisuus on koiran kanssa tärkeää, ilman muuta ja olen sitä, vaikka en aina ole ollutkaan sitä ihan prikulleen, mutta noin yleensä ja olen tehny virheitä, mutta et varmaan ole sinäkään mikään Ceasar Milan koirankasvattajana, joten älä tule sanomaan muille, että anna koiras pois....Mun koira on hyvin kohdeltu, hoidettu ja mä koulutan sitä parhaani mukaan, joten mulla ei ole mitään syytä antaa sitä minnekään....Miltä sinusta tuntuis, jos minä tulisin sinulle sanomaan, että sinun kannattais luopua koirastas? Joten anna olla, asia ei kuulu sinulle, en halua enää tuollasia kommentteja....En halua olla tyly tai haastaa riitaa, mutta sanon suoraan....Jotenki toivois, että tän aiheen vois antaa olla.

    • Ikävä setä

      Jos minun koiraani tönäiset, niin minä tulen ja tönäisen sinut ulos puistosta koirinesi.

      • Rubi-koiran omistaja

        Sehän nähdään....Ja jos tuo uhkailu ei lopu, teen rikosilmoituksen....Ja jos kosket muhun, niin tulee poliisikyyti...Good luck....;) Nimittäin minut hakkaat vain kuolleen ruumiini yli, eli olen kyllä valmis matsaamaan kanssasi, jos tarve tulee....;) Ja puistoista en pysy poissa, joten jos rupeet mua sieltä ulos ajamaan, niin silloinkin on sinivuokot paikalla ja tollanen häiriintyny hullu toimitetaan hoitoon lukkojen taakse....Nyt ku ite sanoin noin, niin en halua uhitella tai mitään, mutta yleensä sanon jotain tollaselle, joka uhkailee mua....Vaikka eihän tuollasista kannata välittää....Mutta sinivuokot odottaa, rakas ystäväni....;)


    • Nasse-tätyli

      Kummallista ja lapsellista jankuttamista... Jokainen varmaan on ymmätäny alottajan asian ja nyt te kiihkootte jostain tönimisestä mitä joku kirjottaa kuvainnolisesti tekevänsä jos koiria ei poisteta portilta kun uus tulija on tulossa puistoon...

      Se on kyllä kummaa et ne koirat norkoo siinä portilla kun uus tulija on tulossa ja koirien omistajat pitää omaa kuppikuntaansa toisaalla ja jännittää et pääseekö tulija portista sisään, uskomatonta!

      Ne todella harvat kerrat kun puistossa käyn (normaalisti vapaana olot tapahtuu metässä/ pellolla) niin otan omani sivulle et tulija pääsee sisään, sit vielä kohteliaisuutani kysyn et joko voi päästää kun tulokas koira on irti hihnasta. Näin jos kaikki jaksais toimia niin se ois varmaan helpointa kaikille!

    • KOIRATONKOIRAYSTÄVÄ

      Lapset nyt ei riidellä eikä varsinkaan mennä ja tuupita kenenkään sessejä, saavat siitä iänikuisia traumoja ja sinä tuuppija olet niistä vastuussa.
      Voit tuolla asenteellasi pysyä poissa koissupuistoista ja purkaa se energiasi hyödyllisempään kuin koissuparkojen tuuppimiseen,on ne oudot huvinsa jollain.H Ä P E Ä JOS OSAAT ja ymmärrät miten se tehdään.

    • dihdih

      On se ihme jos pitää joka välissä pyytää koira pois portilta..Se on sisääntulevan koiran omistajan asia, että sisään tuleva koira on siinä mielentilassa notta pystyy sisään päästämään. Sillä ei mitään vaikutusta onko ovella 5 koiraa vai norsuja. DIH

      • dihdih

        Niin ja edelliseen vielä..jos koirat on kasvatettu hyvin niin nuo kyllä keskenään nopeasti arvojärjestyksensä hoksaa ilman turhia aggressiivisuuksia.


    • Rubi-koiran omistaja

      Tuota....Asian selvennys....En siis todellakaan niinkuin huvikseni harrasta koirien tönimistä ja toivon kaikin tavoin, ettei minun tarvitse niin tehdä....Mutta se tulee mieleen silloin, kun koira, oli se sitten minun oma tai jonkun muun, tulee vaikka kiehnäämään mun koiran luo niin, etten saa siltä otettua hihnaa irti, tyrkkästä hellävaraisesti syrjemmälle tai sitten työntää se. Eihän se töniminen hyödytä mitään, mutta kyse on koiran siirtämisestä sivummalle....eikö sellainen käy teidänkin mielessänne koiran ollessa tiellä silloin, kun otatte omalta koiralta hihnaa pois, mutta se ei oikein onnistu, kun joku koira pyörii siinä eessä sillä tavalla? Tulee mieleen, miksi omistaja itse ei silloin tee jotakin? Ota koiraansa pois siitä tulijan tieltä? Entä, jos onkin omistaja, joka ei piittaa siitä, mitä oma koira tekee eikä tee myöskään siinä tilanteessa mitään? Silloin ei ole paljon vaihtoehtoja kuin sanoa sille omistajalle, että ottaa koiran pois tai sitten ite työntää/tuuppata se koira varovasti sivuun, että saa sen hihnan otettua siltä irti? Siis en mitenkään halua puolustaa koiran tönimistä enkä pahemmin toisten koiria tönikkään niinkuin yleensä, koska ne on toisten koiria, mutta tuossa tilanteessa, jossa koira pyörii tulijan koiran ympärillä niin, ettei tulija saa siltä edes hihnaa irti, ei ole muita vaihtoehtoja kuin että joko omistaja ottaa sen koiran siitä tieltä pois joko sitten omatoimisesti tai sitten kehotettaessa tai ei ollenkaan ja tulija sitten yrittää siinä sen narun saada omalta haukulta irti ja jos se ei onnistu muuten kuin siirtämällä se koira sivuun, joko niin, että sen tekee tulija tai sitten joku muu puistossa oleva, jos kerran sen teillä pyörivän koiran omistaja ei tee mitään....Ja se on ärsyttävää, itellä kävi kerran niin, että ku yritin irrottaa mun koiralta hihnaa, iin eipä onnistunutkaan, kun 2 noutaja kiehnäs siinä ympärillä....eihän koiria saakaan töniä, oikein tönimällä töniä, mutta yleensä, jos mulla koira pyörii teillä ja tuossa tilanteessa se käy mielessä, koska se on ärsyttävää.....Samoin myös, jos jonkun koira hyppii päälle, noh, siinä tulee mieleen tuupata se varovasti alas, ei sillai, että koiraan kaatuu maahan ja siihen sattuu, en halua satuttaa mitään koiraa, mutta mielessä käy tuupata koira varovasti alas, jos se hyppii mun päälle tai pyörii edessä, koska se on ärsyttävää....ite, ku tulen puistoon, niin kyllä, pari koiraa hyppii päälle, että halleluja vaan....mutta ei mitään, sellaistahan se on koirapuistoissa, siellä käy niin monia koiria, joilla koulutuksen taso vaihtelee....ehei, en minä mene ja tule tekemään teidän hauvoille jotain, en koske niihin edes pitkällä kepillä, koska ne eivät ole minun hauvoja, silitän kyllä koiria mielelläni mikäli vain antavat, mutta en silloin, jos tulevat kiehnäämään tielle, kun niitä siihen vähiten kaipaat ja se on ärsyttävää varmaan monen muunkin mielestä....Varsinki sillon, ku otat omalta hihnaa irti ja 10 koiraa tunkee siihen kuonoaan, hyppii päälle yms. Mutta eihän tuo nyt maailman loppu ole, sellaista se on koirapuistoissa, siellä käy kaikenlaisia koiria, joten vipinää riittää ja jos ei halua, että koirat hyppii päälle yms. muuta, ni eihän sinne puistoon ole pakko mennä....Mutta sitten se tarkottaa sitä, että läähätät hihnan päässä lenkillä käydessä, jos sulla sattuu voimakas kaveri olemaan, vaikka koiran saa opetettua vetämisestä pois, mutta kyllä ainakin oma tyttö on meno päällä, kun virtaa riittää ja voimaakin, joten koirapuisto on ihan hyvä paikka poiketa niinsanotusti levähtämään, kun koirienhan on tarkotus olla siellä vapaana....:)

      • KOIRATONKOIRAYSTÄVÄ

        Rupikoiran omistaja,jos kirjoitat niitä esseitäs ym.yhtä pitkäveteisesti niin eipä kukaan jaksa syventyä,Ja sitten koeta nyt hyvä ihminen ymmärtää että pidät näppisi ja muut ulokkeesi EROSSA MUIDEN KOIRISTA,tai perusta ihan oma koirapuisto!


    • Voi elämän kevät

      "Tuota....Asian selvennys..."

      Tuota.... Ketään ei kiinnosta ylipitkät avautumisesi :)

    • Rubi-koiran omistaja

      No ei tässä olekaan tarkotus ruveta rustaamaan esseitä kenellekään, mutta voin toki tehdä sen, jos haluat....;) Olen näet kirjailija ja kirjailijan suoneni sattuu aina sykkimään täällä käydessä....%) Tarkotus oli vaan tehä asiat selviksi, että en niinkuin huvikseni harrasta koirien tönimistä enkä töni vieraitten koiria jne. Sanoin saman asian, minkä oon jo sanonu aikasemminki, en rupee sitä enää toitottamaan....Minkä moni muukin sanois, että omistajan kuuluu pitää oam koira poissa tulijan tieltä, että se saa omalta lupokkaalta hihnan pois....Ei siinä mun mielestä ole mitään outoa eikä siitä nyt tarviikaan mitään monen sivun pituista stooria kirjottaa....:D Mukavia kesäpäiviä koirienne kanssa, ite ainaki nautin niistä oman kanssa....

      • KOIRATONKOIRAYSTÄVÄ

        Miksi ihmeessä sitten tänne satuilet??? Keskity nyt vaan siihen rupiseen rupi koiraasi,joku iho tautiko sillä?


      • Voi elämän kevät

        Heehheeehheeee
        Vai oikein kirjailija :)
        Minne kirjoitat ? .. Novelleja Valittuihin paloihin :)


      • Rubi-koiran omistaja
        KOIRATONKOIRAYSTÄVÄ kirjoitti:

        Miksi ihmeessä sitten tänne satuilet??? Keskity nyt vaan siihen rupiseen rupi koiraasi,joku iho tautiko sillä?

        Sanoin vain, että en töni kenenkään koiria enkä koske kullanmuruusi pitkällä tikullakaan, mutta kai nyt pidät oman koirasi poissa tulijan tieltä, kun se yrittää ottaa omalta koiralta hihnaa irti? Sitä olen yrittänyt tässä sanoa, että jokaisen kuuluu pitää oma koira kurissa....Veikkaatteko, että on tulijalla kivaa, kun 10 hyppii niskaan, kun hän yrittää omaa irrottaa? Enkä ole kirjailija, vitsillä heitin....Ja kun haukut koiraani, minä sitten haukun sinua herkkänahkaseks kukkahattuselmaks, joka väheksyy muiden koiria, mutta joutuu shokkiin, jos joku tekee hänen sesselleen jotakin...Joten congratulations....Vaikka samahan tuo, jos haluat haukkua mun koiraa, niin kaikessa rauhassa....eipä sun sanomillas ole mitään väliä....Eikä se sulle kuulu, käynkö puistoissa vai enkö, en koske kullanmuruusi eikä kiinnostakaan, mutta älä rupea leikkimään puistopoliisia yleisissä puistoissa, kun et niitä edes omista, jos on siihen tarve, niin miten olisi, jos ite perustaisit ihkaoman koirapuiston? ;) Hyvää yötä....


      • Täh ????
        Rubi-koiran omistaja kirjoitti:

        Sanoin vain, että en töni kenenkään koiria enkä koske kullanmuruusi pitkällä tikullakaan, mutta kai nyt pidät oman koirasi poissa tulijan tieltä, kun se yrittää ottaa omalta koiralta hihnaa irti? Sitä olen yrittänyt tässä sanoa, että jokaisen kuuluu pitää oma koira kurissa....Veikkaatteko, että on tulijalla kivaa, kun 10 hyppii niskaan, kun hän yrittää omaa irrottaa? Enkä ole kirjailija, vitsillä heitin....Ja kun haukut koiraani, minä sitten haukun sinua herkkänahkaseks kukkahattuselmaks, joka väheksyy muiden koiria, mutta joutuu shokkiin, jos joku tekee hänen sesselleen jotakin...Joten congratulations....Vaikka samahan tuo, jos haluat haukkua mun koiraa, niin kaikessa rauhassa....eipä sun sanomillas ole mitään väliä....Eikä se sulle kuulu, käynkö puistoissa vai enkö, en koske kullanmuruusi eikä kiinnostakaan, mutta älä rupea leikkimään puistopoliisia yleisissä puistoissa, kun et niitä edes omista, jos on siihen tarve, niin miten olisi, jos ite perustaisit ihkaoman koirapuiston? ;) Hyvää yötä....

        Koiran tönijåt saadaan kyllä kuriin ja häädettyä pois puistosta!


      • Rubi-koiran omistaja
        Täh ???? kirjoitti:

        Koiran tönijåt saadaan kyllä kuriin ja häädettyä pois puistosta!

        Miten vain,kuka tahansa, joka meinaa häätää mut pois koirapuistosta, niin yrittää toki voit, mutta mä en lähde sieltä mihinkään käskemällä, lähen sieltä vain kuolleen ruumiini yli ja asia voidaan selvitellä poliisien kanssa, tiedoksi vain jokainen, joka aikoo häätää toisia pois sieltä, teillä ei ole siihen mitään valtuuksia....Ja minä olen 23-vuotias nainen enkä harrasta koirien tönimistä, mutta kyllähän se mielessä käy, jos jonkun koira pyörii tiellä vaikka silloin, kun tulija irrottaa omaa koiraa hihnasta kenellä tahansa....ei siinä ole tarkotus koiraa niinkuin oikein tönimistarkotuksessa töniä, mutta mun mielestä koiran siirtäminen tieltä pois ei ole väärin, se ei kenenkään koiraa vahingoita, jos hellävaraisesti siirtää sivummalle....Minä en mene puistoihin kenenkään koiria niinkuin varta vasten tönimään, jos koiran siirtää sivummalle varovasti ja se on niin iso juttu, niin kyllä ootte aika herkkänahkasia....mä en enää jaksa jauhaa tästä aiheesta, voisko tän typerän aiheen jo antaa olla? En tee kenenkään koiralle mitään enkä koske niihin, ellei ole ihan pakko, joten jos koira vaikka hyppii mun päälle, niin kyllä käy mielessä tuupata se alas varovasti, ei niin, että koiraan sattuu, koska se on perkeleen ärsyttävää, että koirat hyppii päälle kenelle tahansa ja myös se, että koirat pyörii tulijan ja sen hauvan ympärillä niin, ettei se saa siltä hihnaa irti, on pikkusen ärsyttävää, joten kyllä siinä tulee mieleen työntää sellanen tiellä pyörivä koira sivummalle, ei sen kummempaa....Miksi ihmeessä siitä pitää vetää herneet nenään? Kysynpähän teiltä, mitä ite tekisitte siinä tilanteessa, jos koiran omistaja ei kerran ite tee mitään ja ota koiraansa pois?


      • höpönpöpö
        Rubi-koiran omistaja kirjoitti:

        Miten vain,kuka tahansa, joka meinaa häätää mut pois koirapuistosta, niin yrittää toki voit, mutta mä en lähde sieltä mihinkään käskemällä, lähen sieltä vain kuolleen ruumiini yli ja asia voidaan selvitellä poliisien kanssa, tiedoksi vain jokainen, joka aikoo häätää toisia pois sieltä, teillä ei ole siihen mitään valtuuksia....Ja minä olen 23-vuotias nainen enkä harrasta koirien tönimistä, mutta kyllähän se mielessä käy, jos jonkun koira pyörii tiellä vaikka silloin, kun tulija irrottaa omaa koiraa hihnasta kenellä tahansa....ei siinä ole tarkotus koiraa niinkuin oikein tönimistarkotuksessa töniä, mutta mun mielestä koiran siirtäminen tieltä pois ei ole väärin, se ei kenenkään koiraa vahingoita, jos hellävaraisesti siirtää sivummalle....Minä en mene puistoihin kenenkään koiria niinkuin varta vasten tönimään, jos koiran siirtää sivummalle varovasti ja se on niin iso juttu, niin kyllä ootte aika herkkänahkasia....mä en enää jaksa jauhaa tästä aiheesta, voisko tän typerän aiheen jo antaa olla? En tee kenenkään koiralle mitään enkä koske niihin, ellei ole ihan pakko, joten jos koira vaikka hyppii mun päälle, niin kyllä käy mielessä tuupata se alas varovasti, ei niin, että koiraan sattuu, koska se on perkeleen ärsyttävää, että koirat hyppii päälle kenelle tahansa ja myös se, että koirat pyörii tulijan ja sen hauvan ympärillä niin, ettei se saa siltä hihnaa irti, on pikkusen ärsyttävää, joten kyllä siinä tulee mieleen työntää sellanen tiellä pyörivä koira sivummalle, ei sen kummempaa....Miksi ihmeessä siitä pitää vetää herneet nenään? Kysynpähän teiltä, mitä ite tekisitte siinä tilanteessa, jos koiran omistaja ei kerran ite tee mitään ja ota koiraansa pois?

        "Ja minä olen 23-vuotias nainen"

        Haahhaahaahaa..etkä ole , korkeintaan 12 vuotias.
        Ei 23 vuotiaat kirjoittele noin typeriä tekstejä .

        Tietävätkö vanhempasi että kirjoittelet nettiin ?


      • Rubi-koiran omistaja
        höpönpöpö kirjoitti:

        "Ja minä olen 23-vuotias nainen"

        Haahhaahaahaa..etkä ole , korkeintaan 12 vuotias.
        Ei 23 vuotiaat kirjoittele noin typeriä tekstejä .

        Tietävätkö vanhempasi että kirjoittelet nettiin ?

        Niinkö? Mistä tiedät, kun et edes tunne minua ihmisenä saati muutenkaan? Niin, minusta en kylläkään ole yhtään tyhmä vain sen takia, etten anna kenenkään typerien despoottien häätää itseäni puistosta ilman hyvää syytä....Koska kenelläkään, joka ei päätä asioista koirapuistossa, ei ole sellaiseen valtuuksia eikä siinä ole mitään typerää, jos sanon noin niinkuin olen sanonut tossa tekstissä....Tottahan toki koirapuiston sääntöjä pitää noudattaa, että jos joku huomauttaa jollekulle, joka niitä rikkoo ja kehottaa lähtemään, niin eihän siinä mitään....Käskeä aina voi, mutta ketään ei saa väkisin raahata puistosta ulos, ellei ole siihen valtuuksia....enkä kyllä osaa kuvitella tilannetta, missä joku tarttuisi johonkin puistoon tulijaan ja raahaisi sen ulos....:D Mutta kyllähän jokaisen pitää tietyissä tilanteissa lähteä puistosta, siihen on syytä....Ei siitä sen enempää.....Mietityttää vaan, mikä sinun ikätasosi on? Ja perustelut siihen: Kun kirjoitat tuollasia typeriä ja lapsellisia haukkumaviestejä tänne keskustelupalstoille, onko se tosiaan ainoa tarkoituksesi täällä täällä? Niin ja olen 23-vuotias enkä välitä, mitä te muut ajattelitte mun aikuisuudesta ja muusta vastaavasta, turhaan haukutte pelkästään minua, kattokaa peiliin ja jos et usko, että olen sen ikäinen, niin voin vaikka todistaa sen sulle face to face....;) Olisi ilo nähdä ja tutustua....:) Ja muitten typeristä haukkumaviesteistä en jaksa välittää, jos välttämättä haluutte haukkua mua, ni ihan kaikessa rauhassa, mutta en suosittelisi käyttämään aikaa sellaseen, koska se on turhaa puuhaa....Teillä on varmaanki omat perseenne mietittävänä ku pelkästään minä, yksittäinen koiranomistaja, joten keskittykää ennemmin omaan elämäänne kuin siihen, että oikein ahkerasti kirjoittelette tänne ilkeitä kommentteja muille, vaikka kaikkihan täällä sanoo, mitä sylki suuhun tuo, kun ei tarvitse omaa henkilöllisyyttään todistaa, voi kirjoittaa nimettömänä, vaikka eihän niitä kannata itteensä ottaa....:)


      • jajupi
        KOIRATONKOIRAYSTÄVÄ kirjoitti:

        Miksi ihmeessä sitten tänne satuilet??? Keskity nyt vaan siihen rupiseen rupi koiraasi,joku iho tautiko sillä?

        Kuinka paljon sitä ikää sattuu kirjoittalta löytymään? Yleisestikki täällä tää keskustelu muistuttaa samaa mitä meillä ala-asteella kun kinasteltiin.


    • essee vai ei

      Aika paljon kirjoitusvirheitä kirjailijalla:)) Mut samapa tuo, eikä liity keskusteluun.

    • Perustottelevaisuus

      Ketjussa ei taida olla aikuisia kirjoittajia kuin aloittaja. Rubi-koiran omistaja on selvasti nuori, joten hänelle voisi ihan asiallisesti vastata eikä alkaa lapsellista jankkaamista kuten elämän kevät kovasti innostui tekemään. Yleistä koirista-palsta ja koiramaiset pulinat-palsta on jo todettu hullujen temmellyskentiksi ja nyt on käynyt täälläkin niin, että kahelit pilaa asialliset aloitukset.

      Niin, piti vastata aloitukseen. Totta, monesti on iso vastaanottokomitea portilla niin ettei meinaa mahtua sisään, kun kaikki koirat tunkevat tervehtimään uutta tulijaa. Mielestäni puistossa saa käydä vasta sitten, kun koira osaa perustottelevaisuuden. Jos koira ei tottele selvää ei-sanaa niin älkää tuoko koiraanne sinne. Ainakaan silloin kun siellä on muita.

      • Joo,tottelevaisuus

        Niin, aloituksessa on ihan asiaa, vaikka ketju sitten mennyt vähän vinoon.
        Samaa mieltä, jos koira ei tottele, kun omistaja käskee sen portilta pois, niin ei asiaa puistoon. Kouluttakaa koira ennen kuin alatte käymään koirapuistoissa. Eri asia sitten ne valopäät, jotka eivät edes yritä komentaa koiraasa, sellaisille ei kai voi mitään. Idiootteja löytyy aina.


    • Hoidattakaa nuppinne

      Voi voi...... ei voi muuta sanoa.....

    • katsos vaan

      voi jehna mikä viestiketju....Kyllä se nyt on niin, että hyviin tapoihin kuuluu, että koirat pyydetään portilta pois,jotta toiset pääsevät sisään. Omistajan omalla vastulla, jos koira esimerkiksi karkaa kun ei suostu väistymään. Itse tarvittaessa työnnän koirat pois tieltä, mikäli omistajat eivät mitään tee, eikä kukaan siitä ole koskaan valittanut

    • Tyly opetus

      Kaikkia kouluttamattomia rakkeja voin kyllä opettaa maiharillani.

    • ongelmansa kullakin

      Itse en koe tarpeelliseksi ottaa pientä koiraani pois portilta kun joku tulee puistoon. Koirani on nuori vielä ja erittäin sosiaalinen ja on iloissaan vastaanottamassa uutta tulijaa. Ei hypi mutta änkee kyllä portin ulkopuolelle jonka jälkeen tulee heti takaisin kun uusi koirakin tulee. Hänellä on tälläinen kohtelias "sinä ensin, tervetuloa joukkoon" tapa.

      • Kohtelias koira?

        Niinpä niin, tyypillinen koiran inhimillistämistapaus. "Hänellä on tälläinen kohtelias tapa..." Voi herrajee.. Sinun kuuluu opettaa koirasi niin, ettei se ole häiriöksi muille puistossakävijöille.


      • Inhimillistäminen

        Koirasi ei ajattele samoin kuin ihminen. Lue koiran käyttäytymisestä, opit kohtelemaan koiraasi oikein. Se ei ole ihmislapsi.


    • 20+3

      Juuh tuollainen on todella ärsyttävää ... itse ainakin koitan aina katsoa ettei kenenkään koira myöskään karkaa niin sitten yhdellä on oikein "kohtelias" tapa ängätä sinne toiselle puolelle ja mistähän minä sen voin tietää ettei se lähde karkuun . Muutenkin olisi kiva että odotetaan että saadaan hihnasta tulokas irti ennenkuin päästetään muut haistelemaan .

    • darasa

      Ei herranjumala teitä ihmisiä miten lapsellisia olette! Mihin on normaalit käytöstavat kadonneet? Jos toinen ihminen on kohtelias ja kysyy jos voisitte pitää omat koiranne kaempana että saa remmin/valjaat pois omalta koiraltaan niin silloin peruskäytöstapoihin on ottaa se oma koira pois siitä hösöttämästä. Ei siinä mitään sen kummempaa ole.

      Ja kyllä se on lähes jokaiselle koiralle hieman ahdistavan tilanne jos 10 muuta koiraa juoksee suoraa päin ja alkaa hyppimää päälle ja varsinkin jos hyppivät omistajan päälle jolloin moni koira voi tuntea olonsa epävarmaksi.

      Kuinka moni meistä ihmisistä ei tuntisi oloaan ahdistuneeksi jos 10 isoa vihaisen näköistä miestä / naista juoksisi huutaen kohti pesäpallomailojen ja rautakettinkien kanssa. Eihän siinä alussa tietäisi tulisivatko ne halaamaan vai hakkaamaan. Peruskoirapsykologiaa on se ettei koirakaan tuollaisessa tilanteessa heti voi tietää käyvätkö ne toiset koiran kimppuun vai ovatko kavereita.

      Jos olette hankkineet koiran ja meinaatte olla sen kanssa muiden ihmisten ja koirien kanssa tekemisissä niin opetelkaa käytöstapoja. Tässä nyt ainakin aluksi pieni neuvo, jos toinen ihminen kysyy sinulta ystävällisesti jotain niin siihen tulee vastata kohteliaasti ja ystävällisesti takaisin. Jos et tätä osaa, sanoisin että olet käytöstavaton täydellinen moukka ja häpeäksi koko ihmiskunnalle.

    • itsepuolustus

      Minä kun tulen Poju- rotikkani kanssa puistoon pistän tuollaiset rubi koiran omistajat ynnä muut höpö höpö mammat ja niiden rakit ojennukseen.

      Jos joku käy minun tai koiran päälle annan ensin sähkölamauttimesta ja sitten teleskooppipampusta. Oppiipahan "tönimään" kun 250000V osuu vartaloon. Siihen loppuivat uhkailut ja päällekäymiset

    • Rubi-koiran omistaja

      Jooh ja tiedätkö vielä, millaisen kuvan itsestäsi annat, kun uhkailet täällä noin ja kaikki muutkin, jotka uhkailee jotain toisille tekevänsä ja hakkaavansa minut tai jonkun muun? Pelota et minua yhtään, mutta vaikutat kyllä minusta hieman sairaalta ihmiseltä, jos uhkailet mua satuttavas....Näytät olevan hoidon tarpeessa, samoin se keskustelija, joka uhkasi tässä keskustelussa aiemmin lyödä minua ja sitten koiraani kyynärsauvalla päähän, hakkaavansa minut sillä, jos en osaa käyttäytyä koirapuistossa, en tiedä, oletko sinä kenties se sama, joka on minut tässä keskustelussa hakata, mikäli olet, se on vain hyvä, jotta voin viedä tuollaisen uhkailun poliisille, koska se ei kuulosta eikä ole tervettä....On ihme, jos et itse sitä tajua....Tiedoksi vain, että vien kaikkien, myös sinun uhkailusi poliisille, jos se ei lopu....Minä en ole tehnyt sinun Poju- rotikallesi yhtään mitään enkä tule tekemään, olen näet koiraihminen....Tämä koko melu on alkanut siitä, kun sanoin tuolle yhdelle kirjoittajalle, joka vastasi tuohon aloittajan pyyntöön kieltävästi oikein huutomerkin kanssa, että ei onnistu, kun aloittaja pyysi puistossa kävijöitä ottamaan omat koiransa pois tieltä tullessaan puistoon, jotta saa otettua omalta koiraltaan hihnan pois, joka on helvetin vaikeaa, jos useampi koira kiehnää hänen ja koiransa ympärillä ja tiellä kenelle tahansa, että jos kerran tämä kieltäytyjä ei sitä voi tehdä, niin hänen on turha valittaa, jos minä työnnän hänen koiransa pois tieltä, että saan otettua mun koiralta hihnan irti....Noh, jos en kerran saa toisten koiria sivuun siirtää, että saan minun koiralta hihnan irti, niin mitenpä oletatte minun saavan siltä sen hihnan muuten pois näiden koirien siinä pyöriessä? Jos kerran ite olette niin ystävällisiä, että pidätte oman koiranne poissa tulijan luota sen pienen ajan, että se päästää oman koiransa hihnasta, pannasta ja valjaista pois, niin silloinhan uusi tulija voi vaivattomasti sen tehdä....Mutta mitenkä luulette muuten kovin hyvin pystyvän, jos ette ota koirianne sivuun? Jos teillä on siihen jotkin ihmekonstit, niin kertokaa toki....Mutta jos ette sen tosiaankaan pidä koirianne loitommalla, kunnes tulija on saanut päästettyä oman koiransa irti varusteista, niin sitten vaikutatte tosiaan juuri sellasilta kukkahattutädeiltä ja sediltä, jotka eivät piittaa siitä, että turrenne pyörii tulijan jaloksissa, kun se ottaa omalta koiralta hihnaa ja muita varusteita pois, saati muutenkaa koiranne tekemisistä ja näin ollen ette hallitse omia kullanmurujanne ollenkaan, mutta sitten, jos joku muu rajoittaa niiden tekemisiä ihan syyn kanssa, vaikka se on teidän, nimenomaan teidän tehtävä pitää koiranne kurissa, niinkuin jokaisen koiranomistajan tehtävä on, koirapuistossa etenki ja muutenkin, niin ette kestä sellasta....Tässä kehotus: Pitäkää koiranne hallinnassa ja kurissa niin, ettei se pyöri puistoon tulijan ja sen koiran ympärillä silloin, kun tulija on päästämässä sitä irti vielä niin, ettei tulija saakaan sitä irti päästettyä tiellään pyörivien koirien takia ja hallinnassa muutenkin tai pysykää sitten poissa puistoista kokonaan ja älkää ottako itellenne koiraa, jos ette kerran voi pitää sitä aisoissa....Tiedoksi vain, että PUISTOON TULIJALLA ON TÄYSI OIKEUS SAADA PÄÄSTÄÄ OMA KOIRANSA HIHNASTA RAUHASSA, ILMAN TIELLÄ PYÖRIVIÄ KOIRIA JA JOS OLETTE KERRAN OLEVINANNE AIKUISIA, NIIN TEIDÄN PITÄISI TUOLLAINEN ASIA YMMÄRTÄÄ....NÄIN OLLEN TEIDÄN PITÄÄ PITÄÄ KOIRANNE POISSA TULIJAN TIELTÄ, ENSISIJAISESTI TEIDÄN, KOSKA OLETTE NIIDEN OMISTAJIA....JOS ETTE NIIN TEE, NIIN TULIJALLA EI OLE MUITA VAIHTOEHTOJA KUIN SIIRTÄÄ KOIRANNE SIVUMMALLE, KOSKA HÄN EI VOI MUUTEN SAADA VÄLTTÄMÄLLÄ KOIRALTAAN VARUSTEITA POIS, YMMÄRRÄTTEKÖ, RAKKAAT LAPSET, NYT RAUTALANGASTA VÄÄNNETTYNÄ?

      • Rubi-koiran omistaja

        KYSYMYS EI OLE SIITÄ, ETTÄ MINÄ TAHI JOKU MUU HALUAA HUVIKSEEN TÖNIÄ TEIDÄN KOIRIANNE TAI SIIRTÄÄ TIELTÄ POIS, MUTTA EI OLE TULIJALLA MUITA VAIHTOEHTOJA KUIN SIIRTÄÄ MUIDEN KOIRIA HIEMAN SIVUMMALLE, JOS EI MUUTEN SAA OMAA KOIRAANSA IRTI HIHNASTA, SIIS SIIRTÄÄ, EI TÖNIMÄLLÄ TÖNÄSTÄ....EN TÖNI KENENKÄÄN KOIRIA, MUTTA ODOTAN, ETTÄ MUIDEN KOIRAT EIVÄT TIELLÄNI PYÖRI NIIN, ETTÄ EN SAA MUN KOIRALTA HIHNAA IRTI NIINKUIN MONI MUUKIN TÄÄLLÄ....PISTEET TEILLE, JOTKA TAJUATTE SEN JA MIINUKSET TEILLE LAPSOSILLE, JOILLE TÄMÄ ASIA PITÄÄ RAUTALANGASTA VÄÄNTÄÄ....SIKSI KIRJOITAN CAPSLOCKILLA, SAADAKSENI NÄMÄ, JOTKA EI SITÄ VOI TEHDÄ, ETTÄ PITÄÄ KOIRANSA LOITOMMALLA TULIJAN LUOTA, YMMÄRTÄMÄÄN TÄMÄN, MISTÄ TÄMÄ KOKO KESKUSTELUKIN ON ALKANUT....Herranjumala sentään, minkälaista sakkia täällä 24;ssa pyörii....


      • hullut hoitoon
        Rubi-koiran omistaja kirjoitti:

        KYSYMYS EI OLE SIITÄ, ETTÄ MINÄ TAHI JOKU MUU HALUAA HUVIKSEEN TÖNIÄ TEIDÄN KOIRIANNE TAI SIIRTÄÄ TIELTÄ POIS, MUTTA EI OLE TULIJALLA MUITA VAIHTOEHTOJA KUIN SIIRTÄÄ MUIDEN KOIRIA HIEMAN SIVUMMALLE, JOS EI MUUTEN SAA OMAA KOIRAANSA IRTI HIHNASTA, SIIS SIIRTÄÄ, EI TÖNIMÄLLÄ TÖNÄSTÄ....EN TÖNI KENENKÄÄN KOIRIA, MUTTA ODOTAN, ETTÄ MUIDEN KOIRAT EIVÄT TIELLÄNI PYÖRI NIIN, ETTÄ EN SAA MUN KOIRALTA HIHNAA IRTI NIINKUIN MONI MUUKIN TÄÄLLÄ....PISTEET TEILLE, JOTKA TAJUATTE SEN JA MIINUKSET TEILLE LAPSOSILLE, JOILLE TÄMÄ ASIA PITÄÄ RAUTALANGASTA VÄÄNTÄÄ....SIKSI KIRJOITAN CAPSLOCKILLA, SAADAKSENI NÄMÄ, JOTKA EI SITÄ VOI TEHDÄ, ETTÄ PITÄÄ KOIRANSA LOITOMMALLA TULIJAN LUOTA, YMMÄRTÄMÄÄN TÄMÄN, MISTÄ TÄMÄ KOKO KESKUSTELUKIN ON ALKANUT....Herranjumala sentään, minkälaista sakkia täällä 24;ssa pyörii....

        Ei v***u mikä sairas ämmä... "rubi koiran omistaja"... nuole persees näppyjä idiootti rahkapussi


      • turparullalle!!!

        vaikene, senkin vi tunkantoteline!!!!!


    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2338
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1738
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1547
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1475
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1439
    8. 52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      75
      1258
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe