tallinna pirita top spa hotelli

)I)

Kuka on lähi aikoina ollut kyseisessä hotellissa ja millainen paikka on ja ranta ja yhteydet kaupunkiin.Kiitos kaikista asiallisista vastauksista.

25

4185

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Grill

      En itse ole ollut, mutta mies kävi kesäkuun alussa Piritan rannalla ja piti kovasti! Sanoi että on hieno paikka ja hyvät palvelut. Itse lähden elokussa Tallinnaan ja säiden salliessa on tarkoitus sielläkin piipahtaa.

    • perhe-matkalla

      Olimme heinäkuun lopussa to-pe välisenä yönä ensimmäistä ja viimeistä kertaa Pirita "Spaskassa". Yhteydet Tallinnan keskustasta olivat hyvät linja-autolla. Matka aikuiselta vain euron ja lapset puoleen hintaan. Matkaa sai kuitenkin jatkaa vielä jalkaisinkin, koska pysäkit ovat isolla pääväylällä. Ja yöllä ei bussit kulje.

      Tulo hotellille pienen patikan jälkeen oli kuin Venäjälle olisi saapunut. Lähestyimme sellaisesta kulmasta, että ei näkynyt muuta kuin tummaa betonia ja oranssisia teräs kaiteita. Kulmaa vaihtamalla eivät näkymät muuttuneet. Hotellin sisääntuloaula oli sisällä ainoa, mikä antoi ehkä ymmärtää että remontteja on tehty. Matkaa huoneeseen oli noin 200m ja huoneemme oli ensimmäisessä kerroksessa puolessa välissä hotellia. Ei sovellu liikuntarajoitteiselle. On meinaan porrashyppelyä ihan tarpeeksi. Oman huoneen löytää kyllä vaikka olisi kovassakin tuiskeessa sillä käytävät ovat joko vihreitä, keltaisia, oranssisia ja muita 70 - luvun muotivärejä. Meillä kävi huoneen kanssa hyvä tuuri siinä, että siellä oli suht. siisti laminaatti lattia.Naapureilla meinaan oli kokolattiamattoa useilla eritteillä varustettuna. Pesuhuone oli homeessa seinän ja lattian liitoksesta. Meri näkyi meille oranssin kaiteen välistä, mutta huomioitava on se että puolet hotellista tuijottaa synkkää betonia. Juomat olivat lämpöisiä koko yön sillä baarijääkaappia ei ole. Kuvaputki Tv löytyy. Sänky oli varmasti joustinpatja sillä vieterit painoivat kivasti natinasta puhumattakaan.

      No onneksi yöllä ei tarvinnut hirveästi hyvää asentoa etsiä sillä "painajainen" alkoi noin klo 00.10 palohälytyksellä. Ensimmäiseen noin 30 sekuntia kestäneeseen palosummeriin, mikä oli joka huoneen oven edessä, en osannnut heti reagoida. Kesti noin kymmenen sekuntia kun ymmärsi, että nyt ei ole harjoitus sillä olemme lomalla. Ei muuta kuin perhe hereille ja samalla soi jo toiset 30 sekuntia. Sitten käytävälle katsomaan. Täytyi meinaan miettiä sitä 200 metriä, että mihin päin sitä lähtisi jos savu yllättäis. Lähdin respaan kysymään mistä hälytys johtuu ja ette arvaa mikä oli vastaus. Huonolla englannilla tuli selitys, että tämä on normaalia kun kellariin tulee vettä. Sitä tulee aina silloin tällöin ja sille ei voi mitään.

      Ennenkuin yritimme käydä uudelleen nukkumaan, mittailimme parvekkeen korkeutta jos vaikka jotain muuta vielä tapahtuisi. Ei ollut turha mittaus, sillä puoli kaksi pärähti taas kellot soimaan. Ei hypätty, vaan jatkettiin sitä mitä yritettiin-nukkua.

      Hotellin parasta antia sai nauttia aamulla uimahallissa. 25 metrin ratoja oli vissiin kuusi ja tilaa oli uida. Saunat ja pukkarit ovat yhteisiä, tosin uimapuku on pakollinen.

      Kuntosali oli paras mitä olen missään hotellissa nähnyt. Se tosin oli maksullinen, mutta vastasi nykyajan isojen kaupallisten salia.

      Aamupala oli seisovasta pöydästä sitä mitä kulhoissa sattui olemaan. Tuli istuttua noin 1 1/2 ja sitten oli vatsa täysi. Kokki ei kerennyt vastaamaan kysyntään ja makukin oli vähän heikohko.

      Eli kiva oli loma Tallinnassa, vaikkakin hotelli oli ihan p...a.

    • vappendal1

      Meiltä vietiin tax free-ostokset lukitusta hotellihuoneesta, arvo n. 150e, oli lasten joululahjoiksi tarkoitettuja leluja, hiusharja,aurinkorasva ja deodorantti. Varas vaikuttaa hieman minusta naiselta. Ehkei kannata lähteä, jos hotellihuoneesta varastetaan tällä tavalla, onko joku henkilökunnasta kenteis pitkäkyntinen.

    • Muina aikoina ok

      Kuinka lähiaikojen kokemuksista voi kukaan kertoa. Pitäisi olla melkoinen kristallipallo, kun tulevaisuudesta voisi kertoilla.

      Tarkoitit kai viimeaikoina!

      Kokemus opetti, että helleaikana siihen hotelliin ei pidä mennä. Siellä ei ole ilmastointia ja betonibunkkerin luonnollinenkin ilmanvaihto menee helteillä sekaisin. Kuuma kuin pätsissä!

    • hotellihullu

      Pirita on tosi hyvä olen ollut 5 kertaa ja keskiviikkona lähdetään uudestaan kahtomaan mitä erillaista on tapahtunu pirita top spa is the best

    • piritalle helposti
      • Tallink hotelli

        Tallink takso se jaksaa aina ja joka paikassa mainostaa kalliita kyytejään. Eikö asiakkaita muuten ole?


    • Tallinnan Tallaajat

      Perhelomalla ( 2 aikuista ja 3 lasta) Piritassa elokuun alussa 2014
      HOTELLI:
      Itse hotelli on jo parhaat päivänsä nähnyt. Kulahtanut sekä sisältä, että ulkoa.
      Paikka on rauhallinen; ei örveltäviä/kännipäisiä suomalaisia juuri näkynyt.
      RUOKAILU
      Aamupala oli aika perus, ei mikään ihmeellinen...miinusta tuli siitä, että joka aamu jokin tuote oli aina "loppu" ja sitä sai odotella aikas kauan.
      DINNER BUFFA
      En suosittele...on aikas kallis, ruoka mautonta ja valikoima onneton.
      HOTELLIN UIMA-ALTAAT JA SPA-HOITOLA
      Uima-altaat ihan ok, pari saunaa, erillinen lasten allas. Yhteinen pukukoppi sekä miehille, että naisille. SPA-hoitola puolta emme käyttäneet, hoidot hintavia.
      HOTELLIHUONE:
      Meillä oli MARINE-luokan perhehuone; huone oli aikas perustasoinen, onnettomat tyynyt, ei mitään kylmäkaappia, terassi todella huono kuntoinen, jopa osittain vaarallinen.
      HOTELLIN HENKILÖKUNTA:
      huomaamattomia, eivät tervehdi, vastaanotossa tulopäivänä ei ollut kuin yksi virkailija, odotimme huonettamme lähes tunnin, vaikka kirjauduimme sisään vasta neljän jälkeen.
      UIMARANTA:
      Hotellin vieressä uimarannalla oli paljon levää, muutenkin roskainen, ei mitään palveluja
      PIRITAN YLEINEN UIMARANTA:
      Hotellilta kävellen matkaa ehkä kilsa, autonkin saa maksua vastaan parkkiin aivan viereen. Hieno ranta, palvelut rannalla ovat onnettomat.
      KULKEMINEN:
      Omalla autolla todella helppoa, julkisillakin pääsi muutamalla eurolla keskustaan, illalla taksi oli ainoa vaihtoehto...Tallink Takso on kalleimpia Tallinnassa.
      MUUTA:
      Perustason hotelli, majoituksen hinta korkeahko, en luokittelisi kylpyläksi, vaan hotelliksi jossa on uima-allas. Tähtiä antaisin 2 viidestä

    • janooooon

      Tallinnan tallaajilta sikäli outo arviointi, että eivät ole käyttäneet kylpylähoitoja, mutta eivät luokittele Piritaa kylpyläksi. Pirita on nimenomaan kylpylä, jonne en itse pelkälle hotellilomalle lähtisikään. Pirita on suosittu nimenomaan kylpylähotellina, jolloin hoidot, yleensä kolme/päivä, varataan samalla kuin matkakin. Tällöin hinnatkaan eivät tunnu niin korkeilta. Itse en ole kyseisessä kylpylässä käynyt, mutta tiedän uskollisten kävijöiden arvostavan juuri hyviä hierontoja, yrttikylpyjä, lämmin/kylmähoitoja ym.

      Moni suomalainen yhdistääkin kylpylän meillä tuttuihin viihdekylpylöihin, mutta Virossa suuri osa kylpylöistä on terveyskylpylöitä, joissa juuri hoidot ovat matkan tärkein sisältö. Pelkkiä viihdekylpylöitä on onneksi vielä vähän. Sen sijaan on kyllä muutamia, joissa on onnistuneesti yhdistetty viihde- ja terveyskylpylän parhaat puolet, kuten Paradiis Pärnussa ja vaikkapa Viimsi Tallinnan lähellä.

      Mutta todellakin kannattaa miettiä matkaa varatessa, haluaako hotelli- vai kylpylämatkalle. Tasokkaat hotellit löytyvät Tallinnan keskustasta. Keskihintaisista uskallan suositella vaikkapa Nordic Hotel Forumia, jossa sielläkin pikkuinen uima-allas hotellin ylimmässä kerroksessa. Näkymät Tallinnan ylle loistavat. Viihdekylpylöistä taas voisin suositella Tallink Spata sataman läheltä.

    • Porvoonpollo

      Minä perkeleen vittu olen käyny ja on iha paska elkää vitussa menkö

      • Noohmut

        No tässäpä tarpeellista tietoa ja niin taitavasti ilmaistuna. Vittu.


      • OnkoTosi

        Olen kuulut juttua Esson baarissa että Pirita top spa hotellissa olis tosipaljon TUPAJUMEJA!


    • Käynyt

      Pirita top spa hotelli on aivan LÄÄVÄÄ!

    • DonJuan178

      Ties kuinka monta kertaa taas Pirita Spa:ssa. Yksi paras seikka onkin että nämä kaikesta valittavat idiootit pysyvät poissa ja saa rauhassa nauttia loistavasta aamiaisesta, uusituista huoneista ja olympiatason uima-altaista.

      • MafiaValvoo

        Pirita top spa hotellissa on parasta, on mafian tiukassa valvonnassa.


      • VironKultuuri

        Virossa hotellit ym. maksavat mafialle suojelurahaa, silloin on turvallista kun mafia valvoo.


      • NäinNaapurissa

        Virossa hotellin on maksettava suojelurahaa mafialle


      • NegatiivinenKokemus
        NäinNaapurissa kirjoitti:

        Virossa hotellin on maksettava suojelurahaa mafialle

        Nordic Forumin respa oli todella elämään kyllästyneen oloinen kirjautuessamme kys. hotelliin. Pettymys jatkui huoneeseen saavuttuamme, todella huonosti siivottu, lakanoissa edellisen asujan mäihät. Ratikan kolinat häiritsivät unta tuossa hotellissa todella paljon. Aamiaisella pöydät lilluivat rasvaisia astioita, salaattikulhossa oli enää etikkaa jäljellä, ainoastaan kaurapuuro oli tuoretta.
        Ei enää ikinä tuohon hotelliin!


      • TrollauskoKivaa
        NegatiivinenKokemus kirjoitti:

        Nordic Forumin respa oli todella elämään kyllästyneen oloinen kirjautuessamme kys. hotelliin. Pettymys jatkui huoneeseen saavuttuamme, todella huonosti siivottu, lakanoissa edellisen asujan mäihät. Ratikan kolinat häiritsivät unta tuossa hotellissa todella paljon. Aamiaisella pöydät lilluivat rasvaisia astioita, salaattikulhossa oli enää etikkaa jäljellä, ainoastaan kaurapuuro oli tuoretta.
        Ei enää ikinä tuohon hotelliin!

        Taas tämä sama trolli! Ilmeisesti Nordic Hotel Forumeita on useampi koska se hotelli jossa olen monesti yöpynyt ei vastaa tuota kuvausta.


    • Astmaaatikko

      Jos olet astmaatikko suosittelen toista hotellia, lääkäri palvelut ja hoidot ok. Suursiivouksen tarpeessa koko hotelli. Joulun aikaan 10 minuutttia sisällä riitti astmakohtaukseen ( ilmeisesti hometta) Bussit kulki päätiellä n.10 min välein keskustaan , taksit päivystää hotellin edessä. Hotellin edessä oleva ranta on kivinen mutta vähän matkan päässä on Piritan yleinen uimaranta joka on ok.

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      92
      6618
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      28
      2652
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2233
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      74
      1894
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1671
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1457
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1367
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe