Nintendo 3DS

nindendo

kokemuksia?

10

231

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 45gdry4y6iktr4

      Omat kokemukset oli aika kehnot. Jos laite olisi halvempi voisin olla vähän anteeksi antavaisempi mutta here goes:

      Näyttö ja grafiikka:

      näytön koko on liian pieni tietyille genrelle ja 0,5 tuumaa auttaisi paljon. Olen pelannut rayman 3d ja samurai warriors chroniclesia ja koko ajan joutunut tihrustamaan. Näköni on hyvä mutta silti liian paljon yksityis kohtia ei vaan yksinkertaisesti hahmota tarpeeksi hyvin joten pelaaminen tuntui rasittavalta silmille.

      Graafisesti 3DS oli suuri pettymys. Samurai warriors ja Rayman 3D näyttivät todella kehnoilta ainakin ilman 3D efektiä. Laite ei myöskään kummassakaan pelissä pitänyt ruudun päivitystä tarpeeksi korkealla joten pelit eivät myöskään pyörineet sulavasti. Pakko myös mainita että 3D;tä ei suositella pitämään yli 30min kerralla ja itse en voinut kuin 10min pelata 3D:llä ja sen pienen peli session jälkeen silmät tuntuivat oudoilta vielä pari tuntia pelaamisen jälkeen. Vähän kuin olisi jonkun toisen silmät päässä.

      Resoluutio oli kauhean pieni. Laitteen pieni näyttö ja suttuiset grafiikat eivät takaa mieluisia peli kokemuksia ellei kyseisellä pelaajalla ole todella vaatimattomat standardit ja rahaa tuhlata.

      Kontrollit/ääni/akku

      Kontrollit oli todella hyvät ja varsinkin äänet. 3DS:ssä on panostettu äänen laatuun joten siitä pisteet kotiin. Analogi tatti oli erinomainen ja kaikki muut toiminnot todella jees. Akku toisaalta ei kestä kauaa. 3DS peleissä ehkä 3-4 tuntia ILMAN 3D:TÄ. Akku latautuu n.3 tuntia.

      Yhteensopivuus DS:SÄN kanssa:

      3DS:SÄN alempi näyttö on 3 tuumaa ja ylempi 3,53 tuumaa. Kun pelaa DS pelejä niin ylempään tulee mustat ruudut sivuille jolloin ruudun koko vastaa ensimmäistä DS konsolia. Tällöin joutuu pelaamaan vielä pienemmällä ruudulla kuin 3DS pelejä. Laitteen voi myös skaalata korkeammalle resoluutiolle jolloin ruudut pienenevät vielä pienemmiksi mutta näyttävät paremmilta. Turha toiminto sinänsä koska ruudun koko on noin tikkuaskin kokoinen skaalaamisen jälkeen. Osa DS:SÄN peleistä myös näyttävät suttuisemmilta ja haalistuneilta kun niitä pelaa 3DS:SÄLLÄ.

      Kaiken kaikkiaan. Itse suosittelen ostamaan DSXL version tai odottamaan kunnes 3DS maksaa alle 200e koska laite ei todellakaan ole 280e arvoinen ainakaan itseni mielestä.

      Myös WII U tai PSP VITA olisi paljon paremmat vaihtoehdot kuin 3DS.

    • Nintendo100%fani

      Olen eri mieltä, 45gdry4y6iktr4! (Tuossa näyttö-kohdassa)
      Olen aivan 100% nintendo fani! Minusta on hienoa, kun näyttö on pieni. Olisit kokeillut 3dnä. Etkö osannut siirtää nappia ylöspäin oikeassa reunassa vai!?! Saattaa olla, että et ole tottunut pelaamaan niin pienellä näytöllä. Minä olen pelannut jo ikäni dsillä. Omistan siis kaikki nintendo ds versiot, lukuunottamatta ds i XLlää. 3ds ei olekaan tarkoitettu ds-pelien pelailuun. 3dssällehän on omat pelit. Huomio kaikille ihmisille: 3ds on hintansa veroinen! Kannattaa ostaa! En halua olla ilkeä, mutta tämä on mieloipiteeni. :)

    • Onks 3ds hankkimisen arvonen pelikonsoli?

    • 1+15

      Kannattaa odottaa että hinta putoaa ;) jos oikein muistan, niin luin että hinta tippuu alle kahdensadan loppuvuodesta

    • wiips3

      ihan ookoo konsoli :)

    • Nfkfkfkfnfn

      Mulla olisi myynnissä uudenveroinen 3ds konsoli, takuutakin jäljellä 8kk. Ota yhteyttä jos kiinnostaa: [email protected]

    • -blue1

      Vastaan aika myöhään tähän, joten kaikki varmaan tän tietää, mutta 3DS hinta on pudonnut 170! :)
      Suosittelen sitä kovasti, sillä itselläni ei ainakaan ole silmät tulleet kipeiksi. Ruutu on minusta juuri oikean kokoinen, äänet hyvät, ja 3D efektin säätely on nerokas systeemi! Rakastan tätä!

      • NtdoFreak97

        Samoin. ;)


    • -A-

      voiko nindendo 3ds:ällä pelata nindendo ds pelejä????

    • Aksu

      Nintendo 3DS on taaksepäin yhteensopiva Nintendo DS sekä Nintendo DSi - pelien kanssa. Nintendon omilta sivuilta löytyy paljon tietoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1897
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1584
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1306
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1234
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1232
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1196
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1170
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1161
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1160
    Aihe