Aihealueet

Listaukset

  Hyvä hotelli ihan keskustassa, lähellä ostoksia?

  suosittele!

  Osaako kukaan suositella hyvää keskitason hotellia Berliinin keskustasta? Käsitykseni mukaan Berliini Euroopan suurimpia kauounkeja ja näitä "keskustoja" on varmaan monta" , mutta lähellä saisi olla hyviä ostospaikkoja (katuja, ostoskeskuksia) ja hyvät yhteydet Berliinin "perus"nähtävyyksiin. Hotelleja löytyy netistä hirveästi ja onkin erittäin hankalaa valita. Eli haussa hotelli keskeisesltä paikalta. Kiitos jos joku kokeneempi Berliininmatkaaja/paikallinen osaisi auttaa :)

  13

  4323

   Vastaukset

   • Neljän tähden hotelli Golden Tulip Berlin hotel Hamburg on keskeisellä paikalla. 2hh vain 62€. Tavaratalo KaDeVe on parin korttelin päässä..

   • Olin toukokuussa Berliinissä. Asuin Hotel Exelsiorissa. Siisti hotelli Hyvä aamupala. n. 400m kauppakaduista. U-bahn ja S-bahn asema Zoologishe Garten 300 m päässä. Asemalta lähtee myös bussit 100 ja 200, joilla pääsee kätevästi lähes kaikkiin nähtävyyksiin. Kannattaa ostaa Berlin Welcomecard, voi matkustaa metrolla ja busseilla niin paljon kuin haluaa j a esim museosaaren museoihin vapaa pääsy.

   • Hei! Parin viikon päästä menossa berliiniin, olisiko jollain vielä suositella hotellia, minne alueella kannattaa suunnata ym?

    • Potsdamer Plazin tienoo on ihan passeli myös, itse viihdyimme Scandicissa josta vain minuutti u-bahnille ja kävellen 2 minuuttia Sony-centeriin yms.


   • Tässä vaiheessa edullisimmat hotellit on jo varattu. Onneksi Berliini on edullinen kaupunki majoittua joten vararikkoon ei silti joudu. Berliinissä on tavallaan kolme keskustaa eli Länsi-Berliinin keskusta Kürfurstendam alueella. Uusi uljas monumentaalikeskusta sekä vanhan Itä-Berliinin Alexsanderplaz. Tältä akselilta kun valitsee hotellin niin aina jotain löytyy ja julkinen liikenne kuljettaa näppärästi.

    Jos matkaajan s-vuosi on -88 niin minä olen jo liian vanha arvioimaan hyviä menomestoja :-)

   • Olin Berliinissä hotellissa ASTORIA am Ku´damm,perushotelli, perusaamiainen (ruisleipää jes, ei tarvinnut vaaleaa leipää syödä), sijainti loistava, metro,bussit, ruokakauppa viinoineen ja viinineen, Ku´damm lähellä kuten eläintarha, jossa myös aikuisille katsottavaa.
    Ostospaikkoja valtavasti, kosmetiikka halpaa jos käy DM;llä tai Rossman,illa, ostin ammeeseen suoloja, naamioita, tehotippoja, todella halpoja.
    Joten kiva paikka. Maaliskuussa oli kylmä tuuli ja lumi maassa.

   • Itäberliini halvempi kuin länsi. Itse olimme länsiberliinissä Heidelberghotellissa, se on kävelymatkan päässä eläintarhasta.
    Kiva perhehotelli ja hyvä taso, melko edullinen.

   • Park Inn Alexanderplazilla majoitti ****-tasolla a 75e/yö. Aamupala tosin piti maksaa erikseen 19e/pala, tosi tasokas. Pahin puute olis, että wlaniin ei päässyyt millään, tai ei ainakaan ilman tuhtia rahatukkua. Netti os saksalaisille vielä sen verran outo kapistus, että siitä pitää erikseen maksaa.

   • Pari vuotta sitten oltiin vaimon kanssa tässä hotellissa:

    http://www.comeinn-berlin.de/

    Kohtuullisen tasoinen ja -hintainen hotelli, Kurfürstendammin liikkeet lähellä. Ainakin yksi Tegelin busseista kulkee vierestä.

    • Itse olen menossa heinäkuussa 2013 Berliiniin neljäksi yöksi ja hotelliksi varattu pitkän etsimisen jälkeen juuri hotelli Come Inn. Se on aivan Kurfürstendamm'in varrella, mikä on Berliinin yksi pääostoskatu (pituutta muistaakseni 4 km).

     Olen käynyt Berliinissä ensimmäistä kertaa silloin, kun muuri vielä oli pystyssä 80-luvulla ja nyt on mahtavaa tutustua uudestaan paikkoihin.

     Come Inn sain yhden hengen huoneen 50 % alennuksella erään tunnetun hotellivaraussivuston kautta helmikuussa. Tekee 40 € yöltä, halpaa. Berliinissä on erittäin kova kilpailu hotelliasiakkaista.


    • Varmaankin varsin hyvä hotelli, mutta ainakin pikaisesti katsottuna näyttää siltä että hyviä julkisen liikenteen pysäkkejä ei ole aivan vieressä. Lähin metropysäkki on 300 metrin päässä oleva Adenauerplatz, josta kulkee u7-linja. Sieltä on kuitenkin melko haasteellista matkata Mitten pelipaikoille Potsdamerplazille, Alexandeplazille jne.

     Juuri äsken kävin ensimmäistä kertaa Berliinissä ja hotelliksi meillä valikoitui Aldea Novum Berlin. Hotellin sijainti oli erinomainen meille. U2-linjan pysäkki oli sadan metrin päässä ja U1-linja oli reilun 300 metrin päässä. Molempiin oli helppo kävellä ja linjoja hyötykäyttämällä pääsi kaikkialle meitä kiinnostaviin paikkoihin.


   • Minun suosikkihotellit on tässä:

    1. Hotel Sorat Ambassador - länsikeskustassa KDW:n vieressä sijaitseva *** nostalgiahotelli, jossa alueen paras aamupala, kuohuviinä aamiaisbuffassa. Edusti joskus derkuille suurta länsimaista luksusta. Halvimmat huoneet on vähän liian retroja, bisneshuoneet on entisöity siisteiksi. Ilmainen netti, joka toimii hyvin.
    2. Hotel Park Inn Radisson - korkea **** tornihotelli itäkeskustassa Alexanderplazilla, kattoterassilta näkymät yli koko kaupungin länsikeskustaan asti, ylimmät kerrokset oli jokus siksi kielletty itäblokin asukkailta. Alimpien kerrosten huoneita saa joskus tarjoushintaan, kannattaa ostaa. Yläkerrokset kalliimpia. Netti maksaa n. 15 e/päivä.
    3. Astoria - länsikeskustassa sijaitseva yksityinen *** perushotelli, jossa hyvä hinta/laatu. Sporttinen ja vuokraa pyöriä. Sama omistaja kuin *** Plaza-hotellilla ja Knese-ravintolalla, jotka on myös hyviä.

    Näiden lisäksi olen ollut n. 10 muussa eri hotellissa, jotka ei ole sytyttäneet.

    Joku täällä väitti, että itäkeskusta on halvempi kuin länsikeskusta. Joskus oli, ei enää. Nyt on toisin päin: historiallinen keskusta itäpuolella on luksusaluetta. länsikeskusta Ku dammin tienoilla on turistialuetta ja lähellä, esim. Kantstarassella on paljon hyvinkin edullisia majoitusvaihtoehtoja.

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    173
    8360
   2. Trump häviää Presidentin vaalit ? Ennuste

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006516345.html Tuon mukaan Biden saa murskavoiton. Vaaleihin on aikaa, joten tilanne saattaa muuttua
    Maailman menoa
    108
    3903
   3. Sofia Belof on nyt Eiranrannan Stefun kotirouva

    Taas Seiska oli oikeassa, vaikka Sohvi jälleen oli kieltänyt muuttavansa Stefun omistamiin asuntoihin. Muuttopuuhissa neitonen oli heti kun ex:n isä h
    Kotimaiset julkkisjuorut
    146
    2863
   4. Martina Nannalle viinille

    Martina menee Nannalle viinille. Naapurin Roope on Martinan kuskina. Siis mitäh... Minkä ikäinen tuo Roope on? Tosi nuoria ystäviä Martinalla on. Pape
    Kotimaiset julkkisjuorut
    77
    1812
   5. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    98
    1620