Pelottavat puhelut

-anonyymi-

Elämäni on muuttunut todella pelottavaksi viime aikoina. Kaikki alkoi siitä, kun löysin muutama kuukausi sitten ulkoillessani puhelimen ja päätin ottaa sen käyttööni. Kun olin ehtinyt käyttää tätä puhelinta muutaman päivän, tuli eräänä iltana puhelu minulle tuntemattomasta numerosta. Vastasin ja joku mies toisessa päässä sanoi: ''Ai, tällä numerolla on nykyään uusi omistaja. Anteeksi häiriö!'' ja katkaisi puhelun. Asia tuntui kummalliselta, sillä minulla on ollut tämä sama numero jo vuosikausia, eikähän puhelimen vaihto siihen vaikuta mitenkään. Puhelimessa oli löytäessäni SIM-kortti, jonka hävitin ja laitoin tilalle omani. Seuraavana iltana tuli samanlainen puhelu, eri numerosta, mutta samat ''repliikit'', kuin edellisenäkin iltana ja jälleen, ennen kuin ehdin sanoa halaistua sanaa, puhelu katkesi.

Näitä soittoja on tullut siitä lähtien jatkuvasti, ei ihan joka ilta, mutta lähestulkoon. Joskus soittoja tulee muutamakin saman päivän aikana. Niitä tulee usein iltaisin ja öisin, mutta myös muina vuorokaudenaikoina. Äänessä on aina sama mies ja hänellä on samat sanat, mutta erilaisten äänenpainojen perusteella en usko, että kyseessä on mikään nauhoite tms. Tämä juttu tuntuu todella kummalliselta.

Jokin aika sitten ärsyynnyin soitoista siinä määrin, että hankin prepaid-liittymän ja numeroni vaihtui. Olin tietysti varma, että pääsen noista puheluista eroon, mutta suureksi hämmästyksekseni ne vain jatkuivat, ja jo samana päivänä, kun numeroni vaihtui. Oudointa asiassa on se, että ensimmäinen soitto tuli jo ennen kuin olin ehtinyt ilmoittaa ihmisille uudesta numerostani.

Kuten sanottu, soitot tulevat aina eri numerosta. Olen huomannut tämän, koska olen laittanut numeroita muistiin ja verrannut niitä keskenään. Olen myös yrittänyt soittaa näihin numeroihin, mutta sieltä kuuluu aina se naisääni, joka väittää, että: ''Valitsemanne numero ei ole käytössä''. Nykyään olen jo aivan kauhuissani, kun puhelin soi ja en aina edes vastaa, ellen tunne numeroa, koska jo suunnilleen tiedän, mitä sieltä on tulossa. Tämä ei kuitenkaan soittajaa lannista, sillä näitä puheluita oudoista numeroista tulee, vastasin niihin tai en.

Kysynkin, mitä tämä on ja miten ihmeessä tämä voi olla mahdollista? Löytöpuhelin on edelleen käytössä. Käytin myös toista puhelinta jonkin aikaa, mutta puheluita tuli siitä huolimatta ja eihän puhelin kai voi edes tuollaiseen asiaan mitenkään vaikuttaa. Olen vain jo niin peloissani nykyään, että kaikkea tulee mieleen. En saa selitettyä tätä asiaa itselleni mitenkään järkevästi. Yhteydenotto poliisiinkin arveluttaa, koska kyseessä on löytöpuhelin. Tosin voisin käyttää tuota toista puhelinta jonkin aikaa ja odottaa, että siihen kertyy tarpeeksi ''todistusaineistoa'', eli siis näitä puhelutietoja, joita en ole poistanut. Osaisiko joku sanoa, mitä ihmettä voisin tehdä? Hermoni ovat jo nykyään riekaleina puhelinsoittojen vuoksi!

14

3547

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • H2OO6so4

   Eipä huolta murhetta! Lopeta lääkitys muutamaksi päiväksi ja ota rankka kossukuuri tilalle. Sen jälkeen selviä päiviä 3 -4 kappaletta. Ja avot huomaat että ei ainuttakaan puhelua tule enää mihinkään puhelimeesi.

  • Mene ja tee parannus

   Kyseessä on niin sanottu varkaan kirous. Sinut on kirottu koska olet varastanut toisen puhelimen. Kirous piinaa sinua niin kauan kunnes löytämäsi puhelin on oikealla omistajallaan. Ei auta vaikka heittäisit sen pois tai tuhoaisit sen. Elämäsi muuttuu hyvin nopeasti helvetiksi ja teet lopulta itsemurhan ellet vie sitä välittömästi poliisiasemalla ja tunnusta samalla kaikkia tekojasi. Olemme seuranneet sinua siitä alkaen kun annoimme sinun löytää syötiksi jättämämme puhelimen.

   Zoltan - saatanan lähettiläs

   • Anonyymi

    Aika hyvä idea halvan trillerin juoneksi, jos vaikka Nicolas Cage suostuisi päärooliin, LoL.


  • paha saa palkkansa

   Samsungikos kyseessä?
   Olisikos kannattanut kysellä sen omistajan perään tai viedä poliisille?

  • onterox

   vyöänä

   • näin_se_on

    Samaa mieltä.


  • eqoy

   Onko puhelimessasi Kaksi SIM korttia?

  • Talktomelikeloversdo

   Psykoosit tulilla. Muista ottaa lääkkeet.

  • Anonyymi

   Mua pelottaa kaikki Kirotut numerot huomenta

  • Anonyymi

   Minusta saat syyttää itseäsi ja tuo on suorastaan oikein sulle. Miksi pidät puhelimen itselläsi etkä vie sitä löytötavaratoimistoon tai vaikka poliisille? Miksi et myöskään soittanut puhelimessa oleville yhteystiedoille ja kertonut löytäneesi puhelimen ja kertonut, että sen voi hakea tuntomerkkejä vastaan sinulta ? On todella itsekästä ja suorastaan törkeää vain pitää puhelin itsellään. Onko sulla koskaan käynyt edes mielessä, että joku voi todella tarvita sitä puhelinta eikä välttämättä ole varaa hankkia uutta? Mitäs jos puhelimen omistaja on vaikka joku vammainen, työtön, sairas, vanhus tai lapsi joka voi tarvita puhelinta ihan jo oman turvallisuutensa ja terveytensä takia? Onko asia käynyt edes mielessä sulla? Puhelimen omistja voi olla esimerkiksi myös joku opiskelija, joka tulee hädintuskin toimeen opintotuilla eikä siksi ole varaa hankkia uutta puhelinta. Suoraansanoen ihminen joka vain pitää puhelimen itsellään edes yrittämättä toimittaa sitä oikealle omistajalleen ansaitsee aivan kaiken pelottavan ja pahan minkä puhelimen itsellään pitäminen aiheuttaa. Ei voi olla liikaa pyydetty edes yrittää toimittaa puhelinta oikealle omistajalleen tai edes viedä sitä löytötavartoimistoon. Suoraansanoen haista paska.

   T. misuh

   • Anonyymi

    typokorjaus:

    T. miksuh piti sanoa, ei siis misuh :-)

    T. miksuh


  • Anonyymi

   1-666-666-666 mua pelottaa tämä numero mikä tässä on siinä sanottiin sä oot kuolemassa

   • Anonyymi

    Minullekin on soittanut tuo numero hän sanoi samat sanat


   • Anonyymi

    Onko tää ihan oikee


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Persu jakoi tekoälyn tekemiä deepfakekuvia mustamaalatakseen SPR:ää

   Ei näe asiassa ongelmaa https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/a/224e6737-010d-42ce-9ac0-cd08a8309f06
   Maailman menoa
   285
   1971
  2. Mistä et pidä kaivattusi ulkonäössä

   Tai luonteessa ?
   Ikävä
   116
   1955
  3. Onko tämä yksipuolista?

   Haluaisin laittaa sulle viestiä, kysyä kuulumisia. Haluaisin tietää miten voit, onko kaikki hyvin. Kaipaan sua, en tiedä
   Ikävä
   63
   1428
  4. Kaverini kaipaa

   Sun kosketusta, kovasti...! :D
   Ikävä
   153
   1411
  5. Amnesty nillittää rajojen sulusta

   Amnesty väittää, että missään ei ole näytetty toteen sitä, että noista itärajalta tulleista turvapaikanhakijoista olisi
   Maailman menoa
   208
   1357
  6. Martina Aitolehti poseeraa rakkaansa kanssa - Somessa kuitti:"Oletko lainannut Haaviston Antoniota?"

   Hmmm, onhan noissa miehissä yhdennäköisyyttä täytyy myöntää… Vai mitä mieltä sinä olet? Lue lisää ja katso kuvat: http
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   915
  7. Sinulle On Postia

   Niin elikkäs kuten otsikko sanoo jollekin olisi postia. Pelokkaana mietin tuleeko vastausta laisinkaan. Ja jos tulee
   Ikävä
   39
   697
  8. No joko susta on nainen tullut johtaja

   Kun sä olet opiskellut niin paljon, ja olet niin terävä?
   Ikävä
   63
   686
  9. Ulkomaillakin jo irvaillaan ja naureskellaan Saksalaislehti retostelee Sanna Marinin bikinikuvalla p

   Saksalaislehti retostelee Sanna Marinin bikinikuvalla peppuvitsein Saksalaislehti Bild uutisoi Sanna Marinin bikinikuvas
   Tampere
   92
   682
  10. Miksi itsenäisyyspäivää vietetään...

   ...kun itsenäisyys menetettiin 4.4.2023 kun meidät liitettiin NATOon? Päätäntävaltamme siittettiin UsaNatolle tuona suru
   Maailman menoa
   276
   666
  Aihe