Pelottavat puhelut

-anonyymi-

Elämäni on muuttunut todella pelottavaksi viime aikoina. Kaikki alkoi siitä, kun löysin muutama kuukausi sitten ulkoillessani puhelimen ja päätin ottaa sen käyttööni. Kun olin ehtinyt käyttää tätä puhelinta muutaman päivän, tuli eräänä iltana puhelu minulle tuntemattomasta numerosta. Vastasin ja joku mies toisessa päässä sanoi: ''Ai, tällä numerolla on nykyään uusi omistaja. Anteeksi häiriö!'' ja katkaisi puhelun. Asia tuntui kummalliselta, sillä minulla on ollut tämä sama numero jo vuosikausia, eikähän puhelimen vaihto siihen vaikuta mitenkään. Puhelimessa oli löytäessäni SIM-kortti, jonka hävitin ja laitoin tilalle omani. Seuraavana iltana tuli samanlainen puhelu, eri numerosta, mutta samat ''repliikit'', kuin edellisenäkin iltana ja jälleen, ennen kuin ehdin sanoa halaistua sanaa, puhelu katkesi.

Näitä soittoja on tullut siitä lähtien jatkuvasti, ei ihan joka ilta, mutta lähestulkoon. Joskus soittoja tulee muutamakin saman päivän aikana. Niitä tulee usein iltaisin ja öisin, mutta myös muina vuorokaudenaikoina. Äänessä on aina sama mies ja hänellä on samat sanat, mutta erilaisten äänenpainojen perusteella en usko, että kyseessä on mikään nauhoite tms. Tämä juttu tuntuu todella kummalliselta.

Jokin aika sitten ärsyynnyin soitoista siinä määrin, että hankin prepaid-liittymän ja numeroni vaihtui. Olin tietysti varma, että pääsen noista puheluista eroon, mutta suureksi hämmästyksekseni ne vain jatkuivat, ja jo samana päivänä, kun numeroni vaihtui. Oudointa asiassa on se, että ensimmäinen soitto tuli jo ennen kuin olin ehtinyt ilmoittaa ihmisille uudesta numerostani.

Kuten sanottu, soitot tulevat aina eri numerosta. Olen huomannut tämän, koska olen laittanut numeroita muistiin ja verrannut niitä keskenään. Olen myös yrittänyt soittaa näihin numeroihin, mutta sieltä kuuluu aina se naisääni, joka väittää, että: ''Valitsemanne numero ei ole käytössä''. Nykyään olen jo aivan kauhuissani, kun puhelin soi ja en aina edes vastaa, ellen tunne numeroa, koska jo suunnilleen tiedän, mitä sieltä on tulossa. Tämä ei kuitenkaan soittajaa lannista, sillä näitä puheluita oudoista numeroista tulee, vastasin niihin tai en.

Kysynkin, mitä tämä on ja miten ihmeessä tämä voi olla mahdollista? Löytöpuhelin on edelleen käytössä. Käytin myös toista puhelinta jonkin aikaa, mutta puheluita tuli siitä huolimatta ja eihän puhelin kai voi edes tuollaiseen asiaan mitenkään vaikuttaa. Olen vain jo niin peloissani nykyään, että kaikkea tulee mieleen. En saa selitettyä tätä asiaa itselleni mitenkään järkevästi. Yhteydenotto poliisiinkin arveluttaa, koska kyseessä on löytöpuhelin. Tosin voisin käyttää tuota toista puhelinta jonkin aikaa ja odottaa, että siihen kertyy tarpeeksi ''todistusaineistoa'', eli siis näitä puhelutietoja, joita en ole poistanut. Osaisiko joku sanoa, mitä ihmettä voisin tehdä? Hermoni ovat jo nykyään riekaleina puhelinsoittojen vuoksi!

20

4364

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • H2OO6so4

      Eipä huolta murhetta! Lopeta lääkitys muutamaksi päiväksi ja ota rankka kossukuuri tilalle. Sen jälkeen selviä päiviä 3 -4 kappaletta. Ja avot huomaat että ei ainuttakaan puhelua tule enää mihinkään puhelimeesi.

    • Mene ja tee parannus

      Kyseessä on niin sanottu varkaan kirous. Sinut on kirottu koska olet varastanut toisen puhelimen. Kirous piinaa sinua niin kauan kunnes löytämäsi puhelin on oikealla omistajallaan. Ei auta vaikka heittäisit sen pois tai tuhoaisit sen. Elämäsi muuttuu hyvin nopeasti helvetiksi ja teet lopulta itsemurhan ellet vie sitä välittömästi poliisiasemalla ja tunnusta samalla kaikkia tekojasi. Olemme seuranneet sinua siitä alkaen kun annoimme sinun löytää syötiksi jättämämme puhelimen.

      Zoltan - saatanan lähettiläs

      • Anonyymi

        Aika hyvä idea halvan trillerin juoneksi, jos vaikka Nicolas Cage suostuisi päärooliin, LoL.


      • Anonyymi

        Ihan sama kuule paska pää


    • paha saa palkkansa

      Samsungikos kyseessä?
      Olisikos kannattanut kysellä sen omistajan perään tai viedä poliisille?

    • onterox

      vyöänä

      • näin_se_on

        Samaa mieltä.


    • eqoy

      Onko puhelimessasi Kaksi SIM korttia?

    • Talktomelikeloversdo

      Psykoosit tulilla. Muista ottaa lääkkeet.

    • Anonyymi

      Mua pelottaa kaikki Kirotut numerot huomenta

    • Anonyymi

      Minusta saat syyttää itseäsi ja tuo on suorastaan oikein sulle. Miksi pidät puhelimen itselläsi etkä vie sitä löytötavaratoimistoon tai vaikka poliisille? Miksi et myöskään soittanut puhelimessa oleville yhteystiedoille ja kertonut löytäneesi puhelimen ja kertonut, että sen voi hakea tuntomerkkejä vastaan sinulta ? On todella itsekästä ja suorastaan törkeää vain pitää puhelin itsellään. Onko sulla koskaan käynyt edes mielessä, että joku voi todella tarvita sitä puhelinta eikä välttämättä ole varaa hankkia uutta? Mitäs jos puhelimen omistaja on vaikka joku vammainen, työtön, sairas, vanhus tai lapsi joka voi tarvita puhelinta ihan jo oman turvallisuutensa ja terveytensä takia? Onko asia käynyt edes mielessä sulla? Puhelimen omistja voi olla esimerkiksi myös joku opiskelija, joka tulee hädintuskin toimeen opintotuilla eikä siksi ole varaa hankkia uutta puhelinta. Suoraansanoen ihminen joka vain pitää puhelimen itsellään edes yrittämättä toimittaa sitä oikealle omistajalleen ansaitsee aivan kaiken pelottavan ja pahan minkä puhelimen itsellään pitäminen aiheuttaa. Ei voi olla liikaa pyydetty edes yrittää toimittaa puhelinta oikealle omistajalleen tai edes viedä sitä löytötavartoimistoon. Suoraansanoen haista paska.

      T. misuh

      • Anonyymi

        typokorjaus:

        T. miksuh piti sanoa, ei siis misuh :-)

        T. miksuh


    • Anonyymi

      1-666-666-666 mua pelottaa tämä numero mikä tässä on siinä sanottiin sä oot kuolemassa

      • Anonyymi

        Minullekin on soittanut tuo numero hän sanoi samat sanat


      • Anonyymi

        Onko tää ihan oikee


    • Anonyymi

      Iiiiiii

    • Anonyymi

      "hieno" asenne ketjunaloittajalla. Omia nyt tollalailla jonkun uhelimen itselleen. Ei ilmeisesti ole tullut ollenkaan mieleen, että se puhelin voi olla hyvin tärkeä omistajalleen. Puhelimen omistaja on voinut menettää sen mukana ties mitä kaikkea ja mahdollisesti samalla on hukkunut tärkeiden ihmisten yhteystietoja ja puhelinnumeroita. Ehkä sellasiakin mitä ei ole tallessa muualla kuin puhelimessa. Samaten omistaja on voinut hukata puhelimen mukana pääsyn sosiaalisen median tileille jne. Ja sinä ketjun alottaja vaan otat puhelimen itsellesi etkä ilmeisesti edes yrittänyt toimittaa sitä omistajalleen tai johonkin mistä omistaja sen voisi noutaa. Todella "hieno" asenne.

      Ja jos nyt alat selittää siitä, että yhteystiedot kannattas varmuuskopioida pilveen jne. Niin tässä ei nyt ole siitä kyse, kyse on nyt siitä että omit jonkun puhelimen itsellesi ja et edes yritä toimittaa sitä omistajalle. Eikä kaikki tärkeä tieto välttämättä aina ole tallessa muualla kuin puhelimessa. Eikä pilvitallennus ole mikään peruste omia jonkun toisen puhelinta itselleen.

      • Anonyymi

        Kaikki tärkeä tieto pitää olla aina varmuuskopiotu. Ei voi yksinkertaisesti tulla sellaista tilannetta että ne olisi vain siinä yhdessä laitteessa joka on kadonnut. Tällöin ne eivät ole omistajalleen millään tavalla tärkeitä. Näin tämä vain menee..


    • Anonyymi

      Sinun olisi pitänyt palauttaa puhelin. Siinä on ollut etsintä toiminto hukkaamisen ja varkauden varalta.
      Puhelimessa on yksilöllinen tunnus ja kun puhehelin huomataan olevan käytössä operaattori tietää, mikä numero siinä on käytössä ja voi kertoa sen alkuperäoselle omistajalle, jos puhelin on ilmoitettu kadonneeksi.

      Huonoa, että hävitit alkuperäisen sim kortin, poliisi olisi voinut saada siitä arvokasta tietoa.
      Sinun olisi pitänyt viedä puhelin heti poliisille, Nyt saat sitten kantaa mahdolliset seuraukset. Omistaja voi tulla tervehtimään, jos puhelin on ollut hänelle arvokas.
      Olet jokatapuksessa hänen tiedossaan.

    • Anonyymi

      Juu älä hei VASTAA Niihin? Tulee muuten 100€
      Maksettava kis

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5450
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3497
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1622
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1564
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1038
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe