Tyttöystävän kyselyt

kysyy epätietoinen

Olen seurustellut vakavasti noin 2kuukauden ajan thaimaalaisen tyttöystäväni kanssa. meillä on etäsuhde. hän asuu pattayalaa ja minä suomessa. laitamme sähköpostia toisillemme ja soittelemme päivittäin.
Tapasimme pattayalla tammikuussa,kun oli am:n matkalla. Hän, Lek, on minua 20vuotta nuorempi,mutta uskon hänen tosissaan välittävän minusta.
Lähetän Lekille rahaa kuukausittain, jotta hänen ei tarvitsisi työskennellä enään baarissa. Nyt sain viestin, että hänen äitinsä on joutunut sairaalahoitoon ja minun pitäisi lähettää hänelle lisää rahaa. mikä on sopiva summa,kun Lek ei sitä sano. kaikki on vain up to you, kun kysyn. Outoa on myös se, että Lek ei vastaa iltaisin puhelimeen, vaikka ostin hänelle tammikuussa uuden puhelimenkin. voihan olla, että akku on loppu, mutta päivisin hän vastaa toisella soitolla. Mitä teen? Lähetänkö rahaa ja mikä olisi sopiva umma.

87

2132

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • apu sinulle lähellä

      Jospa otat yhteyttä osastosi päivystävään hoitajaan tai soitat suoraan 112

    • vaihtoehto myös:

      Puhelin päivystää joka arkipäivä kello 13 - 18 numerossa 0800-94884. Puhelu on maksuton. Poikien Puhelimen nettisivut löytyvät osoitteesta:
      http://www.poikienpuhelin.fi/

      Väestöliitto on avannut alle 20-vuotialle pojille ja miehille tarkoitetun Poikien Puhelin -palvelun. Uudessa puhelinpalvelussa kysymyksiin seksuaalisuudesta, ihmissuhteista ja arjen haasteista vastaa kasvatusalan ammattilainen.

      Onnellisiksi ja ehjiksi Väestöliiton Poikien Puhelimen tuella. Poikien Puhelin pyrkii auttamaan kaikissa poikien ja nuorten miesten arjen pulmissa, oli kyseessä sitten seksuaalisuus, aggression hallinta tai yksinäisyys. Pojat voivat keskustella esimerkiksi aikuiseksi kasvamisesta, kiusaamisesta tai suhteista kavereiden kanssa. Palvelun päätarkoitus on tukea poikien kasvua onnellisiksi ja ehjiksi miehiksi. Lisäksi Väestöliitto hyödyntää palvelusta saatua tietoa ja kokemuksia omassa kehitystyössään.

      - Pojat kaipaavat aikuisen huomiota, läheisyyttä ja turvaa samalla tavalla kuin tytötkin, toteaa puhelinpalvelun vastaaja, projektityöntekijä Joonas Kekkonen. Hän toimii osana Väestöliiton Miehen Aika-tiimiä.

    • Lemmen viemää

      Et VOI olla tosissasi..välittää, välittää, tosissaan !! Mietihän nyt paljonko
      rahaa lähetät, sitten seuraavaksi äiti kuolla kupsahtaa, tarvitaan taas
      avustusta hautajaisia varten.
      Menee jonkin aikaa, ihana tyttösi , ehtii , unohtaa, mitä on kellekin sulholle, tullut kerrotuksi. Sitten äiti joutuukin yllättäen mopokolariin, rahaa tarvitaan, taas.
      Jos erehdyt ihmettelmään , että eikös äiti ole kuollut . Vastaus tulee heti:
      Ei hän enää ole kuollut !! Puhelimeen ei sitten vastata , ellet lähetä rahaa,

      • barebackriding

        onko muka niin, että kaikki baaritytöt yrittävät vain hyötyä meistä länsimaalaisista. en oikein usko. moni suomalainenkin on mennyt jopa naimisiin noiden tyttöjen kanssa. tuskin menisivät, jos vedätystä olisi koko juttu. on totta, että rahaa joutuu käyttämään eri tarkoituksiin,jos haluaa thaivaimon. onhan se eräänlaista vaimon ostamista,mutta paljon siistimpää kuin jokin nettikauppa itä-euroopassa.
        ei muuta kuin uutta putkeen,jos edellinen vedättää. takaisin ratsun selkään.


      • miksi ostaa lehmä ?
        barebackriding kirjoitti:

        onko muka niin, että kaikki baaritytöt yrittävät vain hyötyä meistä länsimaalaisista. en oikein usko. moni suomalainenkin on mennyt jopa naimisiin noiden tyttöjen kanssa. tuskin menisivät, jos vedätystä olisi koko juttu. on totta, että rahaa joutuu käyttämään eri tarkoituksiin,jos haluaa thaivaimon. onhan se eräänlaista vaimon ostamista,mutta paljon siistimpää kuin jokin nettikauppa itä-euroopassa.
        ei muuta kuin uutta putkeen,jos edellinen vedättää. takaisin ratsun selkään.

        Jos lasikin maitoa riittäisi. Aikas epätoivoista touhua.


    • saanti kuntoon

      ANNA MENNA VAAN !!

      Vain Sika Amalia on henkilö, joka "antaa ymmärtää",mutta ei "ymmärrä antaa".

    • Aloittelija_pena

      kyllähän minä välitän pikkuisestani. menen taas loppuvuonna käymään ja satavarma hän on vastassa lentokentällä. on autot ja kaikki eikä tarvitse mitään opasta,niin teillä pakettimatkalaisilla. ihan vain tiedoksi,että laitoin postisiirtona tuhat euroa,mutta se ei kuulemma riitä kattamaan kaikkia kuluja. eikö thaimaassa ole vakuutuksia,niin kuin meillä suomessa? kannattaisihan ihmisen vakuuttaa itsensä,jos jotain sattuu?
      Asiallisia vastauksia,pyydän.

      • hevolla pääsee perss

        Henkilövakuutukset ovat, kuten täällä vähän vihjataankin, kalliimpia kuin Suomessa ja liki täysin yksityinen sairaanhoito haukkaa rahaa ja paljon----kuten kohta meilläkin---- Käteisen Jykän ihimemaassa.


    • ,jz,jb zb z bbzö bzö

      Tolla 1000€ saa just mopovakuutuksen, lähetä lisää. Ja jos Lekillä huono akku, lähetä 2000€ että saa uuden, tosin joku piraatti tolla rahalla. Ehkä Lekillä on muna suussa iltasin, mut lähetä 3000€ joka kerta kun vastaa, ni kyllä se sillä rahalla vähän aikaa puhuu. Äläkä mitään postisiirtoja tee, pistät nipun päälle monta ostimerkkiä, ni varmemmin perillä ja nopeemmin. Ai nii, muistiko Lek sanoo, että buffalo on kipee ja tarvii äkkiä 4000€, joten hopi hopi niun kans postilaaatikolle!!

    • aloittelija_pena

      kiitos paljon vastauksista,vaikka asiallisia ei tullutkaan. kateellisia tuntuu riittävän. miulla on käyny hyvä flaksi ja teitä se harmittaa. ennään 5kuukautta ja taas nähään. menkää työkin thaimaaseen ja hankkikaa sielt tyttöystävät ja tuokaa suomeen. meilläkin tavoite, että päästään yhessä asumaan meille maalle. saisivat tytöt sitten seuraa toisistaa, eikä tarvisi kokoajan soitella niille ystävilleen thaimaaseen. voitte laittaa yv:nä sanomaa, jos ootte tuomassa tyttöystävää suomeen. ainahan kaikki jotaki maksaa ja se on hyväksyttävää. me ollaan kotona yhessä ens jouluna:)

      • Äidin kielen ope

        Pitää kirjottaa thaimaahan, ei thaimaaseen.


      • opettajamies
        Äidin kielen ope kirjoitti:

        Pitää kirjottaa thaimaahan, ei thaimaaseen.

        hölömö. thaimaaseen oikea sanoa.
        sma kuin salami-salamia
        vai salama-salamia


      • dddccc

        Aika huono provo


    • valkoinenjumala

      älä lähetä senttiäkään. olet vain hyödyllinen idiootti.
      illat se muija jakaa, lähetit rahaa tai et. åitikin voi ihan
      hyvin. jos ei voi, niin asia ei kuulu sulle. ota ens
      matkalla uus muija. on niitä siellä. älä viitti
      olla noin tyhmä

      • rahattiskiin

        maksa ulos!


    • penasta

      ootteko ihan kaheleita. me ollaan tehty sopimus, että se ei enää työskentele baarissa,kun maksan hänen kaikki kulunsa. ihan itse kukin voi sairastua. vakuutus on hyvä olla sen varalle, että saa hyvää hoitoa. äiteellä ei liene vakuutusta,kun hoidosta pitää maksaa. eikä se mittään halapaa lystiä ole hyvässä sairaalassa. kyllä miun pitää myös hänen äipästään myös huolehtii.
      selvitän asian,kun seuraavan kerran menen thaimaaseen. tykkään nykyisestä niin, etten uutta ainaskaan ota. osaa jopa suomeakin jonkin verran puhua. kaikki on niin helppoa hänen kanssaan. ei ole käynyt suomessa,mutta olen luvannut laittaa lentolippurahat, että pääsee syksyllä tänne miun luo käymään.

      • rahalle vastinetta

        Hyvin se menee, usko vaan.

        Ennen kaikkea et retkaha ennee mihinkhän suaamaalaaseen lehemään.


      • Anonyymi

        minä olen tuntenut thaimaalaisen naisen 8 kuukautta ei kertaakaan ole pyytänyt rahaa


    • trolliii

      trolllii

      • äipänope5

        mikä peikko, oikea sana on trulli.


    • Sivusta katsellut

      Tämä ei ole niin yksinkertainen juttu. Thai kulttuuri eroaa monessa suhteessa suomalaisesta. Huoran ammatti on yksi monista siellä.

      Kuitenkin kaikki ne taikut, jotka tunnen ja jotka ovat tulleet Suomeen miehen perässä, ovat luoneet onnistuneen avioliiton. Yksi on tullu muuta tietä, mutta kaksi muuta ovat todennäköisesti olleet maailman vanhimmassa ammatissa.

      Kulttuuri vain on erilainen. Jos haluat hyvän vaimon, niin ota taikku, ei suomalaista telaketjufeministiä. Myös ranskalaiset ja espanjalaiset naiset ovat luotettavampia kuin pohjoismaalaiset.

    • hr

      älä hyvä mies vaan rahaa lähetä sinne se on sen jälkeen pohjaton kaivo,rahan pyyntöjä tulee milloin mihinkin juttuun ajattele kumpi seisoo järki vai se.......

    • Oikea ystävyys

      Minullakin on pitkäaikainen ystävä Thaimaassa. Olemme tunteneet monta vuotta. Hän kertoi viime talvena joutuneensa tosi pahoihin talousvaikeuksiin ja tarjosin hänelle rahaa 4000 €, niin sillä asia olisi selvinnyt. Niillä puheilla että maksaa joskus takaisin kun tulee paremmat ajat. Ei kaveri ottanut, sanoi ettei rahan vuoksi kertonut vaan halusi vaan keventää sydäntään. Haluaa pärjätä itse, ja pärjääkn kyllä, en minä sillä olisi rahaa ollut antamassa etteikö pärjäisi, mutta olisin voinut auttaa hänet nopeammin ulos hankalasta tilanteesta. Aika tyttö se on, otti pankista lainaa ja on jo osan maksanut takaisin. Silti on aina kentällä vastassa kun menen sinne päin.

      Minä en sinuna lähettäisi rahaa Lekille, mutta jokainen tekee tietysti omat virheensä ja oppii niistä.

    • mistä näitä sikiää?

      Aika surkea tarina. Yritä ensi kerralla parempaa.

      Kirjailijaa susta koskaan tule !

      • Suomi on täynnä

        Mutta Suomihan on täynnä näitä luusereita.


      • hilarioussi
        Suomi on täynnä kirjoitti:

        Mutta Suomihan on täynnä näitä luusereita.

        täällä riksussakin asuu monta looseria,jotka käyvät siwassa thaityttöystävänsä kanssa. mies 55vee,155kg, tyttö max25vee,45kg,
        paino on voimaa ja ylipaino ylivoimaa ainakin näissä maksetuissa suhteissa. kaikki vähän oudoksuen katsovat kyseessä olevia pariskuntia. tiedä monesko kierros jo menossa ikäihmisillä ja aina löytyy uutta tulijaa pohjolaan. kumpikaan ei osaa englantia toinen suomea,toinen thaita, huvittavaa katseltavaa


      • luusserit
        Suomi on täynnä kirjoitti:

        Mutta Suomihan on täynnä näitä luusereita.

        niin on, ne miehet matkaavat pattayalle,looserit


    • kulttuurieroja..

      thaimaassa kynnys lähteä lääkäriin on muuten erittäin matala. siihen riittää yskä,nuha,kutina tai mikä tahansa pienikin normaalista poikkeava tuntemus. tyttöystäväni on usein kauhistellut kun olen ollut kuumeessa ja pötkötellyt vain omassa punkassa,että miksi en mene lääkäriin. koko suku on sitä usein ollut ihmettelemässä. millään ei mene heille jakeluun kun olen kertonut,että tämä nyt kestää minulla sen kaksi tai kolme päivää ja menee ohi itsestään,siihen mitään lääkäreitä tai lääkkeitä tarvita...hölmönä pitävät varmaan :)

      • animaanima

        thaikut käyvät vain pharmasyssa,tai kinnkikaupoissa lumelääkkeitä ostamassa.oikeeseen lääkäriin kukaan mene vaikka käsi poikki olisi.


    • totta puhut lekurist

      samoin minunkin daamini huolissaan jos sanon että on pikkaisen kuumetta, pitäsi mennä lekuriin reu reu.
      Hän muuten ei kertaakaan ole pyytänyt minulta euroakaan, mutta hän ei työskelekään missään baarissa ei ole edes koskaan työskennellyt. Thaimaassa ollessani maksan kyllä kaiken mitä kulutamme mutta sehän ei ole mitään. Viikolla hän on töissä mutta viikonloppuisin reissaamme Air asialla eripuolelle thaimaata. Joka päivä keskustelemme skypessä ja suhteemme on kestänyt yli 4 vuotta. Suomeen hän ei halua muuttaa ja menettää hyvää työpaikkaansa thaimaassa, mutta joka kesä 1 kk hän täällä lomailee, maksaa itse ½ lentolipusta.
      Aloittajalle sanoisin että taitaa kundia baarityttö vedättää, niiden tyttöjen puheisiin ei kannata luottaa.

      • sinähän sen tiedät

        Kaikki ne on enemmän tai vähemmän antavaisia persoonia.


      • kohtuukaikessa

        kaikki thaimimmit on jossain vaiheessa työskennellyt baarissa, osa pitää vain taukoa ja heiluu feelancerina heti,kun silmä välttää. raha on se mikä ratkaisee, eikä kiinnijäämisen pelkoa ole kun satunnaisia hoitelee. luottamus on oltava molemminpuolinen. maksat kohtuudella mikä kuulostaa järkevältä,jos tyttö ei enään työskentele baarissa. jollakinhan hänenkin on elettävä.


      • ladydrinkit

        opettele kieltä reu reu->Hah, oikea lienee leu leu
        daamisi lienee niitä baarityttöjä,joille työnantaja, mamasan maksaa ilmaiset terveystarkastukset 1krt/kk, (hiv, muut taudit), ilman todistusta ei työt jatku, silti antavat bareback tyyliin jatkuvasti, hyvä työpaikka on että hänellä väh 5 farankia ,jotka sinun tavoin rahoittavat toimintaa. lisäksi tulevat barfinet,ladydrinkit ja asiakkaan maksama tippi=hyvä työpaikka. outoa toimintaa daameilta:o


      • Opettele kieltä ....
        ladydrinkit kirjoitti:

        opettele kieltä reu reu->Hah, oikea lienee leu leu
        daamisi lienee niitä baarityttöjä,joille työnantaja, mamasan maksaa ilmaiset terveystarkastukset 1krt/kk, (hiv, muut taudit), ilman todistusta ei työt jatku, silti antavat bareback tyyliin jatkuvasti, hyvä työpaikka on että hänellä väh 5 farankia ,jotka sinun tavoin rahoittavat toimintaa. lisäksi tulevat barfinet,ladydrinkit ja asiakkaan maksama tippi=hyvä työpaikka. outoa toimintaa daameilta:o

        Isaanilaiset nuo thaimaan riisipelloilta kotoisin olevat eivät lausu R-kirjainta . mutta thai keski- ja yläluokkaiset lausuu pehmeän R-kirjaimen. Huomaan että baaritytöt ja lady drinkit tunnet.


      • kaverillekans2
        sinähän sen tiedät kirjoitti:

        Kaikki ne on enemmän tai vähemmän antavaisia persoonia.

        jopa suomeen ostetuilta thaivaimoilta lohkeaa,kun vähän maksaa, usealle se on vain nit noi, eli vähän kalliimpaa kuin thaimaassa, mutta säästyyhän matkustamisen vaiva. aviomies ei tietty tiedä mitään näistä sivubisneksistä,buaaahhh


      • selvää pässinlihaa
        kaverillekans2 kirjoitti:

        jopa suomeen ostetuilta thaivaimoilta lohkeaa,kun vähän maksaa, usealle se on vain nit noi, eli vähän kalliimpaa kuin thaimaassa, mutta säästyyhän matkustamisen vaiva. aviomies ei tietty tiedä mitään näistä sivubisneksistä,buaaahhh

        Kuten sekin että kun ne lähtee "tyttökavereiden" kanssa baariin ja aamusta tullaan mukana tukko rahaa, ei niitä hedelmäpelissä sentään ole voitettu. Nyt äijät ryhtiä siihen vaimon valintaan !


    • kivakiva 00

      Kun ensi kerralla keksit jonku tarinan, niin yritä tehdä siitä uskottava. Hyvä yritys kuiteski ja saitpahan jo jonku lankaan.. :D Tsemppiä uusiin tarinoihin!

      • lyckatilliä

        kolahtiko kohdalle, sama satu sulla eletty. moni vain ei uskalla kertoa kokemuksistaa,millä auttaisi kanssaihmisiä. tsemppiä aloittajalle, kaikki onnistuu,kun niin haluaa.


    • Only for You

      Hyvä provo!!!
      mitä jos lähettäisit luottokortin ja PIN numeron, voit laittaa vaikka textarina että turvallisuus säilyy ;-)

    • mk

      Sama homma oli aikoinaan neukku aikaan virossa ja suomesta miehet lähettivät rahaa naisille mutta sille naiselle lahetti joskus kymmenenkin miestä ja sinua kusetetaan ja rankasti.

    • Hajulukko:-)

      Käyp´ katteeks´!
      Jospa olisin vielä nuori nainen ja syntynyt Thaimaassa. Olisipa lokosat oltavat. Pongaisin kymmenkunta huonosaamaista ja talinhajuista ukonrehjusta ja muutaman muun tumpelon kaupan päälle. Elelisin herroiksi tuhansien eurojen kuukausituloilla ja saisin "lihaakin" (tosin aika pilaantunutta) kohtuullisen usein. Sit olis vielä omat piukkapeppuiset thaipojat .
      Nam, mitä elämää ja rahaa tulee...

    • Ailevo

      Meepä joskus yllätysvierailulle. Osaatko liikkua siellä ilman Lekiä? Oleile siellä muutama päivä parhaaseen sesonkiaikaan ja seuraa sivusta mitä tapahtuu. Jos tulet huomatuksi, ole vaan hiton onnellinen kun löysit hänet ihan omin apuinesi, halusit yllättää armaasi jne... Pidä taskussasi myös kokoajan tuliaislahjaa. Et menetä Lekiä ja hänen antamiaan "vastalahjoja" vaikka kuinka kävisi.

    • iloinenlomailija

      Mahtaakohan olla sama Lek jota itse käyn 3vk:a 4krt/v rahoittamassa oikein mukava nuori nainen olin viimeksi kesäk.käymässä ja hänelle yritti joku mies soittaa kuulemma Suomesta,että näin

      • öööööööö..

        Samasama, mutta tulee halvemmaksi kuin sinä Sika Amalia


    • sanontojaa

      Lek on hyvin tavallinen kutsumanimi thaimaassa. voi olla miehen tai naisen kutsumanimi. jostain syystä paikalliset sanovat että näillä pattiksen pumpui pk-pojilla on Lek jalkojen välissä. mitähän tällä tarkoittavat? onko kyseessä jokin paikallinen sanonta?
      Aloittajalle voisi sanoa, että rakkaus ei tunne rajoja. Oppirahat tulee maksaa ja seuraava vaimo on jo halvempi ostos. Neuvoja kannattaa tosin kysyä vaikka klupilta,kun täällä ei saa mitään asiallisia vastauksia kysymyksiinsä.

      • tämän palstan tyhmät

        "kaikki naiset huoria thaimaassa" Kuvaa jo kirjoittajien tyhmyyttä ja sitä että thaimaassa ei olla käytykkään.


      • borlek

        Lek = pieni.. siis thaikielellä... ja tosiaan yleinen lempinimi


    • xtt

      joo kyllä ne osaa suomipoikaa höynät ja kunnolla,älä ihmeessä lähetä rahaa et tule näkemään sitä,sillä on varmaan muitakin asiakkaita kierroksessa.

    • ehkä totuus??

      ookkos ihan varma et tyttö välittää susta eikä sun rahoistas?? itse en kyllä lähettäisi enää mitään rahaa tyttölle.

      • uptojuu

        älä usko näitä kateellisia. tottakait välittää,jos niin sanoo. ei se paljon rahaa kuitenkaan vaadi. up to yuo.


    • leknro_1

      höpöhöpö, tiedän että lek välittää, ihan syvällisiä ollaan jutusteltu sähköpostitse vaikka englantia en kunnolla edes osaa, ei lek osaa myöskään puhua englantia mutta kirjoittaa silleen tosi hyvin. olen käännättänyt työkaverillani hänen viestinsä ja tosi syvällisiä ovat. täytyy häntä auttaa ja kohtahan me joulunan tavataan taas. lek on sanonut että olen hänen ainoansa ja uskon häntä siinä asiassa. ootte työ vaan kateellisia.

      • äläluuleliikoja

        Keep on dreaming if that makes you happy...


    • just an idea

      Sähän se varsinainen UUNO oot!! Tietenkin lähettät sille Lekillesi kaikki fyrkat mitä sulla on!!! Ja sitten sen lisäksi meet ite sinne Lekin mutsia hoitaan ja auttamaan ja paat sen Lekis lomalle suomeen tietenkin omilla rahoillasi.Ja samalla Voi "hoitaa" paria muutakin rahankipeetä reikää siinä sivussa.Olethan sä sentään miesten mies ja sonnien sonni.

      • Naimaa miesten maaks

        Oletteko naiset kuulleet, tiedättekö jo, että Indonesiassa on jo naisillekin
        prostupalveluita ? Thaimaa taitaa vaihtua Indonesiaan... Pitäkööt äijät
        tussuhuoramaansa.


      • ilari............
        Naimaa miesten maaks kirjoitti:

        Oletteko naiset kuulleet, tiedättekö jo, että Indonesiassa on jo naisillekin
        prostupalveluita ? Thaimaa taitaa vaihtua Indonesiaan... Pitäkööt äijät
        tussuhuoramaansa.

        Ihanaa....Amalia lupaa pysyä poissa Thaimaasta,kunhan pysyisi pois täältäkin..


    • tr6uyuy

      Minäkin voisin tulla keksimään näitä aloitus provoja,mitä näistä maksetaan ?

    • mannen56

      jälkiviisas on helppo olla. moni thaimaankävijä on samat koulut aikanaan käynyt, rahat ja terveys menneet ja nyt viisaana neuvotaan noviisia. tklupilla jatkuvasti kirjoitellaan,kuka minkäkin verran thaimaaseen lähettää rahaa, se on arkipäivää thaikuissa, että elanto tulee elättäjiltä jostain kolmannesta maasta. älkääpäs poijaat viisastelko vaan neuvokaa noviisia.

      • hessu_KL

        kuka on muka väittänyt, että vaimon ostaminen Thaimaasta olisi jotenkin halpaa. kaikesta pitää maksaa ja maksajana on artisti


    • fis7

      taas täällä yks täysurpo.noi on vakio fraaseja.aivan varmasti on baarissa duunissa.ja kuppaa sua kokoajan.

    • experiencedman

      siis varmasti aloittajan tyttö on ollut baarissa töissä, sehän jo sanottiin. yhtä varmasti tyttö voi jättää baarityön,kunhan saa tarvittavan rahoituksen muualta. ei niitä puolipakolla kiinnosta työskennellä baarissa,jossa joutuu lähtemään jokaisen matkaan jolla pari sataa bahtia ylimääräistä. kannattaa siitä maksaa, että tyttö ei enään mene baariin vaan lähtee kotikyläänsä hoitmaan lapsiaan. siitä se yhteiselo alkaa pikkuhiljaa sujua,kunhan tutustutte paremmin ja tytön saat suomeen. sopikaa tarkka summa,mitä hän tarvitsee ja se pitää maksaa ajallaan. yllättäviä kustannuksia voi tulla,kuten nämä sairastumiset juurikin. niitä ei kukaan voi ennakoida. onnea teille ja näsitä kateellisten kirjoittelusta ei kannattane välittää.
      nimim kokemusta on.

      • vittu mikä dille !

        Toinen kupatuksi tullut neuvoo noviiseja tulemaan kupatuiksi.


    • eurovspati

      itse en sanoisi, että on mitään kuppaamista. sitä saa mitä tilaa. jos ostat itsellesi tyttöystävän tai vaimon thaimaasta, saat juuri sen mistä maksatkin. ei sieltä mitään ilmaiseksi saa.

      • olisi edes laatua

        Kun rahaa kuitenkin liikutellaan, voisi ainakin vaatia laatua eikä mitään piraattikamaa.


      • eurovspati

        Sika Amalia löytää tyrkkyhuoran kotoaan katsomalla peiliin !!!


      • taikut ei ole laatua
        olisi edes laatua kirjoitti:

        Kun rahaa kuitenkin liikutellaan, voisi ainakin vaatia laatua eikä mitään piraattikamaa.

        Vaan piraattikamaa.


    • kehitä suhdettasi

      Käytä tyttöä täällä, näkee, mikä on suomalainen todellisuus, marraskuussa.

    • hakeudu hoitoon

      Lähetä kaikki rahasi hänelle ja myy omaisuutesi. Sitten hakeudu hoitoon.

    • H

      Up to you jos haluat auttaa häntä vai et. Paras olisi että voisit olla siellä hänen kanssaan etkä vain lähettää rahaa toisesta maasta. Silloin hänkin ehkä uskoisi että välität hänestä oikeasti etkä olisi vaan se farang poikaystävä ulkomailla.

      Todennäköisesti Lek on baarityössä sopimuksestanne huolimatta, mutta ymmärrettäköön häntä. Hän on ehkä sitä tehnyt pitkään työnään ja siksi vaikeaa irrottautua. Koska varmaan koko elämä pyörii ystävineen tässä hommassa. Minne hän nyt yhtäkkiä siitä lähtisi, muutokset elämässä vaatii ihmiseltä aika paljon oli ihminen missä kulttuurissa hyvänsä.

      Siksi sinun pitäisi olla siellä ja viedä hänet pois niistä kuvioista kokonaan. Sääsätä rahaa ja mene sinne useaksi kuukaudeksi. Opi elämään thain tavalla ja tutustu ja osoita mielenkiintoa Lekin perhettä ja kotipaikkaa kohtaan. Jos olet kyllästynyt tämän maan ankeuteen ja kylmään vuodenaikaan sinulle , muutenkin kuin rahallisesti. Sinulle voi avautua kauniita kokemuksia Thaimaassa tällä tavoin. Vaikka vaikeaa se onkin tulla nähdyksi muunakin kuin setelitukkona, mutta ei mahdotonta.

      Up to you kuinka paljon välitätte toisistanne sitten oikeasti. Voisihan se olla aika kaunis love story :)

      • suositellaan

        Myy kaikki omaisuus Suomessa kuten se luuseri lumimies ja mene hetkeksi elämään kroisoksen elämää kehitysmaahan. Varmaan saat seuraa. Tulet naiduksi ja huijatuksi. Mutta elämää ei voi säästää. Voiko edes rahoja ? Anna meille muille taas hupia, kun luuseri lumimies on kadonnut häpeäänsä.


    • vinksvinks2

      niin. ei minua kiinnostaisi elää thain tavalla. kuka haluaisi elää kuten kehitysmaan ihminen. ei minua myöskään kenenkään tavat,sukulaiset tai muutkaan kiinnosta. elän omalla tavallani,kuten tklupillakin on kerrottu. menen käymään pattayalla. ostan itselleni vaimon ja tuon suomeen. jos kyllästyn tyttöön, niin heivaan mäkeen ja ostan uuden. klupilta löytyy hyviä vinkkejä,miten toimia.

      • ihmiskauppaa

        yäk, ei kai kukaan noin ajattele oikeasti.

        Miks sä sit menet niin kauas hakeen vaimoa jos et oo pätkääkään kiinnostunu maasta tai kulttuurista?

        Ihminen se sun tuleva vaimosikin on ja oikeutettu muuhunkin kun sun palvelemiseen joten voisit alkaa ajattelemaan hieman inhimillisemmin.


      • putkeenko
        ihmiskauppaa kirjoitti:

        yäk, ei kai kukaan noin ajattele oikeasti.

        Miks sä sit menet niin kauas hakeen vaimoa jos et oo pätkääkään kiinnostunu maasta tai kulttuurista?

        Ihminen se sun tuleva vaimosikin on ja oikeutettu muuhunkin kun sun palvelemiseen joten voisit alkaa ajattelemaan hieman inhimillisemmin.

        thait on tehty palvelemaan. varsinkin alaluokan kansalaiset,jotka tekevät huonoimmat hommat myös kotimaassaan. niihin on suhtauduttava kuten kodinkoneisiin. turha tunteilu pois ja uutta putkeen.


      • badkarmagetyou
        putkeenko kirjoitti:

        thait on tehty palvelemaan. varsinkin alaluokan kansalaiset,jotka tekevät huonoimmat hommat myös kotimaassaan. niihin on suhtauduttava kuten kodinkoneisiin. turha tunteilu pois ja uutta putkeen.

        ihan vapaast, sähän se ittes kans elää joudut!


    • paneparemmaksi

      monesti liittymästä riippuen on katkoksia thaimaassa. varsinki maaseudulla. pattayalla tulisi jokaisen liittymän toimia.
      annat vain niin paljon rahaa,mihin sinulla on itselläsi varaa. älä ota todesta näitä kateellisten neuvoja,kunhan puhuvat mitä sylki suuhun tuo.

      • vai pahemmaksi ?

        Niin, rahallahan siitäkin baarihuorasta selviää. Ihan niinkuin risasta pesukoneesta. Nyt varmaan ymmärrät, ettei teitä kukaan suominainen
        olisi koskaan huolinutkaan.


      • ei niin
        vai pahemmaksi ? kirjoitti:

        Niin, rahallahan siitäkin baarihuorasta selviää. Ihan niinkuin risasta pesukoneesta. Nyt varmaan ymmärrät, ettei teitä kukaan suominainen
        olisi koskaan huolinutkaan.

        Ylijäämäihmisille emme mitään mahda. Jonnekin ne aina itsensä mahduttaa.
        Mutta ei seksiturismin tarvitse kaikkia turisteja koskettaa. Miksei niitä taikkuhuoria suljeta vaan ihan jonnekin sivummalle jonnekin bordelleihin niin että rantakadut ja kuppilat vapautuisi näistä itsensä tyrkyttäjistä.


      • kölewjfl
        ei niin kirjoitti:

        Ylijäämäihmisille emme mitään mahda. Jonnekin ne aina itsensä mahduttaa.
        Mutta ei seksiturismin tarvitse kaikkia turisteja koskettaa. Miksei niitä taikkuhuoria suljeta vaan ihan jonnekin sivummalle jonnekin bordelleihin niin että rantakadut ja kuppilat vapautuisi näistä itsensä tyrkyttäjistä.

        Taas hullu vastailee itselleen,menisi pattayan palstalle.Sinne on jopa perustettu amalialle yksinpuheluketju..


      • ai ex-rouvalles vai
        kölewjfl kirjoitti:

        Taas hullu vastailee itselleen,menisi pattayan palstalle.Sinne on jopa perustettu amalialle yksinpuheluketju..

        Taisit sinä sen perustaakin, että saisit edes jossain kuulla eksäsi ääntä.


    • 3'skerta

      maksa mitä pyydetään,niin pääset eroon siitä.
      osta uusi ja parempi vaimo seuraavaksi.

    • muailmankiertäjä

      mie oon samas tilantees. kuukausittain maksa ny kahelle tytölle niien tilille rahhaa.

    • neuvotonta

      paljonko maksat? kiinnostaa tietää etten liikaa taikka liian vähä maksaisi.

      • maksa pois vaan

        Kuukausittainen kipuraha kehitysmaahan 200-300 dollaria/kk lisäksi kaikki
        keksitytkin isoäidin sairaalareissut, skootterin ostot, talon rakentamiset äidille ja isälle jne jne...


    • erorahat

      paljonko tuo tekee euroissa,jos itsekin ajatellut ostaa vaimon thaimaasta. eihän enään tarvitse maksaa,jos sittenkin eroaa ja vaihtaa uuteen?

    • välirahaa

      liity tklupiin. sieltä löytyy vaihtareita. moni klupilla myy tai vaihtaa tasasin väliajoin. samaan tahtiin kun autokin vaihdetaan eli n 2v välein. väliraha ratkaisee.

      • Anaali Amalia

        Hyvin vastattu...

        Meinaan itsellesi!!!! Harvinaisen sekopää ämmä


      • anaali ei kiinnosta
        Anaali Amalia kirjoitti:

        Hyvin vastattu...

        Meinaan itsellesi!!!! Harvinaisen sekopää ämmä

        Saat olla ihan rauhassa anaali.
        Mutta taikkuhuoran vaihtoon palatakseni: saahan autonkin ensin koeajaa
        ennen ostopäätöstä ?


      • 25/8
        Anaali Amalia kirjoitti:

        Hyvin vastattu...

        Meinaan itsellesi!!!! Harvinaisen sekopää ämmä

        taas iski päivystävä pk-poika. miten jaksatkin päivystää näin monella saitilla 25/8.
        säälittävää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4856
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3066
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1777
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1591
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1461
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      18
      1218
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1203
    9. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1167
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1167
    Aihe