Urheiluauton vuokraus

Petri

Löytyykö isoilta ketjuilta Hertz,Avis.. mitään sportti autoja vuokralle? Vai pitäiskö lähteä etsimään jostain muualta.mutta mistä?
Ai niin paikka on Florida Miami.

6

7053

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • löytyy
      • jack

        Karua menopeliä oli tarjolla. Tuonne vaan kun lottopåtti yllättää.


    • sfo

      Hertz on sikakallis jota kannattaa välttää kaikkialla ja he
      ei myy Suomessa etukäteen maksettua autonvuokrausta USA:ssa Olen soittanut Suomen Hertz ja kysyin prepaid voucheria USAan sanoivat vaan meillä on sopimukset matkatoimistojen kanssa kääntykää heidän puoleen, sitten vasta olisikin sika hintainen vuokraus voucheri kun matka toimistokin vetäis provikat välistä samaa oli Budjet rentin kanssa.Usasta ei juuri kannata itse mitään vuokrata halvemmaksi ja vaivattomaksi tulee vuokrata Suomesta tietää ainakin että vakuutukset ja verot on edeltä jo OK.

      Autoa noudettaessa jenkeissä tyrkyttävät kyllä kaikenlaisia vakuutuksia ja ym kun saavat provikat niistä kun taalaa on tehtävä.

      http://www.avis.fi

      http://www.alamo.fi

      Molemmat tarjoaa avo-urheiluautoa.
      kato niiden autot osio.

      Aviksella on avo Mustang
      Aviksen autojen vuokraus ongelmana on
      niiden osavaltiokohtaiset ajomaili rajoitukset
      että laitettava prepad voucheriin merkintä free mileages muutoin saattaa vedota jenkeissä ettei voucherissa lue free mileages niin silloin on vaan basic rental jacket eli mailimaksut..
      Sitten niiden vakuutukset joista ei kissakaan ota selvää korvaako vai ei esim: autovarkautta tai jos joku narkki vie renkaat parkkipaikalla.
      Peruskasko niiltä tulee muttei.....kaikkea.

      Alamolla on avo-Camaro mutta sen vuokrausfirman ongelma on USAssa sen armoton extra taala ahneus että aina kun USAssa laittaa Alamo rent prepaid vouherin tiskiin niin alkaa armoton lisä vakuutusten myynti vaikka Suomen voucherissa on jo CDW ja EP säikytetään asiakas ottaa turhia vakuutuksia ja ym ja keksivät kaikenlaisia lisämaksuja vaikka auton on jo Suomessa maksanut niin se ei aina USAn Alamolle kelpaa vaan lisää taalaa pitää kyniä.

      Viimeksi jäi minulle Alamo rent car vuokrauksesta aika pahasti hampaankoloon kaivelemaan vaikka oli jo Suomesta ostettu prepaid voucher niin USAn Alamo kun ei mitään saanut minulle myytyä kun tiesin jo etukäteen Alamon rituaalit auton noudossa että pidin jo vitsinä niiden taalan nyhtämis yrityksiä.

      -Mutta sitten se keksi rahastuksen näytti voucheria ja sanoi täällä ei lue että te itse tankkaatte auton palautetettaessa teitä ei koske optio C ja näytti seinällä olevaa taulua jossa oli optiot A,B.C.

      A, tarkoittaa että auto tulee tankaamatta veloitetaan 5,70$ gallona.
      B, me tankkaamme auton luovutettaessa 2,70$ gallona ja autoa ei tarvitse palauttaa tankattuna.

      C, Auto luovutetaan tankattuna ja asiakas tankkaa itse tankin täyteen autoa palautettaesa.

      Tottakai optio C on parhain vaihtoehto kun bensa maksaa edelleenkin tänäkin päivänä alle 2taalaa
      gallona kun ei tankkaa highway tai keskustan asemilta.

      Vuokraamon bisnes oli myydä hintaan 2,70$
      ja 13½ litraa joka teki sitten 39 taalaa pakkomaksua.

      -kun prepaid voucher on sitova niin sitä ei saa peruttua sillä olisin keskeyttänyt Alamo autovuokrauksen heti kun tajusin pakkorahastuksen.
      joten ei voinut voucheria peruuttaa ja mennä muualle niin oli pakko pitkin hampain maksaa selvää rahastusta 40 taalaa vaikka olin jo Suomen Alamolle voucheria maksaessa ilmoittanut että tankkaan itse palautettaessa mutta kun se ei ollut kirjallisesti voucherissa.

      Aina pääasiassa olen aiemin käyttänyt jenkeissä Alamoa joka oli aiemmin hyvä firma mutta nyt kyllä menen seuraavaksi Aviksee testaan mitähän extra nyhtäyksiä USAn Avis keksii prepaid voucher
      asiakkaille.

      Taikka vaihtaa auto vuokrauksen http://www.greyhound.com

      • valitus?

        etkö voi yrittää täällä suomessa saada alamoa maksamaan sinulle takaisin sitä 40 taalaa sillä niiden virhe selvästi. Kannattaa ainakin kokeilla. Ja jos on noin hankalaa niin joku lisäpaperi suomessa vuokraamolta jossa todistavat sinun kaiken maksaneen, jos tämäkään ei auta jenkeissä niin ainakin on sitten jotain mihin vedota jälkikäteen suomessa..


      • rain

        Olen itsekin suunnitellut automatkaa usaan, mutta nyt en tiedä mistä ihmeestä se auto oikeen kannattaa vuokrata...mikä autovuokraamoista sitten olisi luotettavin? ainakin sun "sfo" mukaan kaikissa mainitsemissasi vuokraamoissa oli jokin miinustekijä; milloin oudot lisäveloitukset, milloin epäselvät vakuutukset...sen tiedän, että vakuutukset tulee hintaan lisätä myöhemmin, mutta miten ihmeessä kaikkiin lisämaksuihin osaa varautua...?

        olen ajatellut auton vuokrausta suomesta käsin etukäteen. minkä firman kautta se kannattaa tehdä? lisää vinkkejä tässä autonvuokrauksessa tarvitaan! kiitos vastauksista jo etukäteen.


      • Alamo /Kristina Laak
        rain kirjoitti:

        Olen itsekin suunnitellut automatkaa usaan, mutta nyt en tiedä mistä ihmeestä se auto oikeen kannattaa vuokrata...mikä autovuokraamoista sitten olisi luotettavin? ainakin sun "sfo" mukaan kaikissa mainitsemissasi vuokraamoissa oli jokin miinustekijä; milloin oudot lisäveloitukset, milloin epäselvät vakuutukset...sen tiedän, että vakuutukset tulee hintaan lisätä myöhemmin, mutta miten ihmeessä kaikkiin lisämaksuihin osaa varautua...?

        olen ajatellut auton vuokrausta suomesta käsin etukäteen. minkä firman kautta se kannattaa tehdä? lisää vinkkejä tässä autonvuokrauksessa tarvitaan! kiitos vastauksista jo etukäteen.

        Hei,
        Löysin ensin SFO viestin ja sitten sinun viestisi koskien autonvuokrausta ja haluaisin korjata vähän...me Alamossa emme ole koskaan vastanneet nimimerkillä SFO:lle tällä keskustelupalstalla ja myymme asiakkaillemme vain Alamo Gold tuotetetta, joka sisältää kaikki tarvittavat verot ja vakuutukset, tankillsen bensaa ja kolme lisäkuljettajaa. Paikan päällä toki kysytään haluatko vielä lisävakuutuksia kuten roadside service assistance (kattaa mm. renagasrikon) ja PAI (meidän matkavakuutusta vastaava vakuutus. Tässä kohtaa voi hyvin sanoa, että ei kiitos, en tarvitse muita vakuutuksia.
        Voin vakuuttaa, että suurin osa asiakkaistamme on hyvin tyytyväsiä tähän Alamo gold tuotteeseen, koska sen hankittuaan ei tarvitse murehtia lisävakuutuksista.
        Katso lisää www.alamo.fi tai soita meille 09-61220215 niin kerromme mieluusti lisää ja autamme autonvuokrauksessa.
        Ja nimimerkki SFO...voisit myös soittaa niin jutellaan sinun vuokrauksestasi...vuokrasit autosi ilmeisesti muualta kuin suoraan meiltä.
        Autoilu USA:ssa on helppoa ja vuokraamine onnistuu myös ilman vaikeuksia :)


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      180
      1827
    2. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      270
      1344
    3. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      139
      1275
    4. Mä todella toivon että

      Sulla on nyt kaikki hyvin sun elämässä, olet sisukas nainen sen näki jo ensimmäisestä hetkestä.
      Ikävä
      36
      1057
    5. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      61
      922
    6. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      162
      914
    7. Naiselle kysymys

      Oletko rakastunut minuun?
      Ikävä
      67
      908
    8. Katselimme pitkään ja se merkitsi minulle paljon

      Sinulle se ei merkannut näköjään mitään.
      Ikävä
      40
      808
    9. Sun pitää mies unohtaa

      Minut jo. Tiedän että se on sulle tosi hankalaa. Mut sun pitää unohtaa mut jo. Älä kirjoita mulle tänne viestejä enää.
      Ikävä
      57
      762
    10. Ymmärräthän, että sun katkeruus ajaa mut pois

      Sä olet niin itseriittoinen, ettet edes tajua mitä myrkkyä suollat ympärillesi. Olet harhaisessa päässäsi kuvittellut et
      Ikävä
      39
      725
    Aihe