Siskoa kiinnostaa mun murrosikä!!!!!!!!!!!!!

Helpless Big Sister

Nii, eli kismittää kun systa on 8 v ja mä oon murrosiässä ja aina kun mä oon esim. topissa niin heti kattoo, kun ton ikäsethän on (yleensä) ihan lautoja ja mul on rinnat kyl. Sit kun joskus vaihdan housui, niin karvoi kattoo ja näi. Menkatkin oli hirvee uteliaisuudenkohde. Sit kerran kun oltiin mummol, nii se halus nähä mun kainalot. Mä olin sillai "Miks?!" vaik tiesin kyl. Sit se oli sillai "No näytä ny vaan..." Mitään neuvoja?! Kun siis alkaa niin ärsyttää. D: En raaski sanoo sille, kun viimeks kun sanoin niin se sai kauheen itkukohtauksen. x( Ideoita?

12

1583

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • neuvoja.

      Älä tee asiasta minkäänlaista numeroa, vaan jatka vaatteiden vaihtoa tai topin laittoa ikäänkuin siskoasi ei olisikaan. Eiköhän hän kyllästy vähän ajan päästä kyselemään.

    • horo21

      tapa siskos

    • boro12

      Siskos taitaa olla naisiinpäin!!!

    • kncknc

      Tuo nyt on maailman luonnollisin asia. Ymmärrän kyllä, että se kysely ärsyttää, mutta eiköhän se lopu sitten kun uteliaisuus on tyydytetty. Olet vaan ihan luonnollisesti siskosi kanssa niin kuin nyt siskon kanssa ollaan ja vaihdat vaatteet ja käyt saunassa kuten ennenkin. Kohta se sun vartalos menettää kiinnostavuutensa ja tilanne taas normalisoituu.

      Isosiskona sulla on etuoikeus ja mahdollisuus tukea pikkusiskoasi tämän kasvussa. Se tuntuu ehkä taakalta tuossa iässä, mutta sitä kautta teille kehittyy läheisempi suhde, josta on paljon iloa läpi elämän. Hyvät suhteet omiin sisaruksiin ja perheeseen ovat yksi tärkeimmistä voimavaroista elämässä.

    • Helpless big sister

      Kiitos osa kommenteista oli ihan typeriä 'tapa siskos!' juttuu, mut kncknc:n kommentti sai ajattelemaan ja nyt tajuan. KIITOS!

    • jibadajabadu

      mun pikkusiskokin on joskus silleen "onpa sulla isot tissit" tai "sulla on kainalokarvat" ja vanhempien kuullen on kysynyt, että milloin alan käyttämään rintsikoita.

    • tuttua on

      Mul on melkei ihan sama juttu! Ja varsinki noi kainalojutut. Ärsyttää kyl, mut kai se menee ohi.. Ei siit sit varmaan kannattas hirveesti välittää (?).

      • ***** ********

        Toivottavasti menee ohi joo... Olishan se vähän outoa kun siskosi vielä 24-vuotiaana vahtaisi sun kainaloita :DD

        (joo kyllä se menee ohi)


    • ärsyyntynyt

      Kun mä olin mun pikkuserkkujen (toinen on mun ikänen) kanssa (se on aika pieni silti) niin pienempi alko hokeen ''sulla on isot tissit! sulla on isot tissit'' niin vähänkö ärsytti. sillon mä suutuin sille ja sit se meni itkeen äidille ja semmosta kaikkee. Olin sen jälkeen vaan sen mun ikäsen pikkuserkun kanssa. Ja haluan että se ei enää toistele sitä joten me ei olla kauheesti sen kanssa. paitsi sitten sillä ei oo kaveria mutta minkäs teet!

      • samis!

        siis mun koulu kaverit on täysin samallaisia! ne vaan koko aja sul on isot tissit!?!
        ni vähä ärsyttää!!


    • Mindelly

      haha, mulla kiva kun mulla on 3 nuorempaa siskoo, 10, 9 ja 7 vuotiaat, ja kahta vanhempaa kiinnostaa murrosikäni. Itse olen pian 13-vuotias. Rintani alkoivat vuosi sitten kasvamaan, ja pian sen jälkeen sain kuulla vanhemmalta pikkusiskolta kommenttia ja kaikenlaisia kysymyksiä, samoin karvoista, joita alkoi tulla pikku hetki sitten alapäähän. Ihan vielä ei ole menkkoja ja kainalokarvoja, mutta varmaan tulevat pian.....=S aion kylläkin pysyy hiljaa ainakin menkoista, paitsi äidilleni ja parhaalle kaverilleni.

      • IsOsIsKooo

        Mulla ihan samoja kokemuksia, oon vanhin neljästä siskosta (muut 2-5 vuotta nuorempia) ja se uteliasuuden määrä oli ihan uskomaton kun mulla alko ekana meistä murrosikä. Kysymyksiä tuli saunassa ja muuallaki ja saunas myös noita "näytä" pyyntöjä ja kurkkimista mutta ei se mua kyllä haitannu ja oikeestaan oli ihan kivaakin "opettaa" noita juttuja kun muut oli iha ihmeissään karvoista ja muista muutoksista tuol alhalla ja itestä tuntu jotekin tosi aikuiselta ku oli ainut joka oli kehittyny ja tiesi juttuja. Sitte ku seuraavalla alko murrosikä nii sain ite olla enempi rauhassa mutta kyllä edelleenki multa tullaan välillä kysyyn ku oon niin vanha ja viisas ;)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      300
      3455
    2. 204
      2951
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      71
      2534
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      233
      1992
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1425
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1327
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1318
    9. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      170
      1304
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1267
    Aihe