Uskovia ystäviä?

pelastukaamme

Olen 36 v mies ja etsin Jeesukseen uskovia ystäviä ympäri suomen,
nykyiset yhteiskunnassamme vallitsevat elämänarvot
ovat mielestäni vieneet monet mukanaan, jos yhtään
ajattelet samalla tavalla ja haluat vaihtaa ajatuksia
anna kuulua itsestäsi

reissuun@gmx.com

47

2288

  Vastaukset

  • moi.olen lahdessa asuva 27v uskova mies..poikamainen ja nuorekas kaveri.. etsin myös ystäviä jotka uskossa ja joihin voisi tutustua...

   • Jotenkin vaikuttaa deitti-ilmoitukselta.


  • Moikka.! Olen Riihimäellä asuva 31v yksin asuva poikamies ja nuorekas ulkonäöltäni. Kuulun Evankelisluterilaiseen kirkkoon. Etsin uskovia ystäviä joihin voin tutustua.

  • Heips! 50 , uskova (ev.lut. srk) , vaalea, suht´viehko, työssäkäyvä nainen Pohjois-Savosta etsii ikäistään uskovaa, melko kookasta miestä kirjoittelukamuksi!

   • olen etsimäsi uskova pitkä mies
    mikkelistä
    hiski1950@gmail.com


   • Pitäähän sen olla kookas, että jaksaa kynää pystyssä pidellä!


   • Kerrotko, miksi olet uskova?


  • Täällä 39-v.uskovainen avioliitossa oleva nainen etsii kirjeystäviä naisista.
   aurinko347_@_luukku.com
   Ota _ merkit pois @ merkin molemmin puolin.

   • Lisään vielä, että nykyään vallalla olevat arvot ovat kaukana omistani.


   • aurinko347 kirjoitti:

    Lisään vielä, että nykyään vallalla olevat arvot ovat kaukana omistani.

    Mitä Sinä ymmärrät arvoista??

    Wai tarkoititko Arvoista?

    Missä ovat kunnon arvot? Siis mikä maa tai planeetta?


   • Jos et ymmärrä maata, tai planeettaa, sinuna menisin ottamaan kitaratunteja Kumpulaisen Sepiltä, koska kaksi tiedotonta, on parempi kuin yksi neuvoton(agnostikko). Lue Raamattua, historiaa,biologiaa, niin tulet näkemään myös tulevaisuuden! Jeesus tulee pian, ja kuten huomaat maailma menee kolisten kohti pohjaa. Tänään jo huomaavat kaikki ihmiset sen. Nooan päivinä oli homous arvossaan, Sodoman päivinä, sama juttu, ja nyt praidkulkueet, homot saava adoptoida pikkupoikaparkoja, jne. Jeesus tulee pian toisen kerran, eihän se ole sinulle myöhäistä? Eihän? Siunauksin:entinen narkkis,imppaaja,kivitalokundi,aseenkantaja,alkoholisti! Lue todella Raamattua, ja anna elämäsi Herralle, se kolisee paremmin kuin kokat, hessut,pirtelö, pisse ym. Voi hyvin !!!


   • awde kirjoitti:

    Jos et ymmärrä maata, tai planeettaa, sinuna menisin ottamaan kitaratunteja Kumpulaisen Sepiltä, koska kaksi tiedotonta, on parempi kuin yksi neuvoton(agnostikko). Lue Raamattua, historiaa,biologiaa, niin tulet näkemään myös tulevaisuuden! Jeesus tulee pian, ja kuten huomaat maailma menee kolisten kohti pohjaa. Tänään jo huomaavat kaikki ihmiset sen. Nooan päivinä oli homous arvossaan, Sodoman päivinä, sama juttu, ja nyt praidkulkueet, homot saava adoptoida pikkupoikaparkoja, jne. Jeesus tulee pian toisen kerran, eihän se ole sinulle myöhäistä? Eihän? Siunauksin:entinen narkkis,imppaaja,kivitalokundi,aseenkantaja,alkoholisti! Lue todella Raamattua, ja anna elämäsi Herralle, se kolisee paremmin kuin kokat, hessut,pirtelö, pisse ym. Voi hyvin !!!

    Kyllä mä uskon että homot adoptiolapsensa hyvin hoitavat. Sekotatko nyt homot ja pedofiilit keskenään sinä jäbä? Muuten puhut ihan asiaa monessa mielessä..


   • awde kirjoitti:

    Jos et ymmärrä maata, tai planeettaa, sinuna menisin ottamaan kitaratunteja Kumpulaisen Sepiltä, koska kaksi tiedotonta, on parempi kuin yksi neuvoton(agnostikko). Lue Raamattua, historiaa,biologiaa, niin tulet näkemään myös tulevaisuuden! Jeesus tulee pian, ja kuten huomaat maailma menee kolisten kohti pohjaa. Tänään jo huomaavat kaikki ihmiset sen. Nooan päivinä oli homous arvossaan, Sodoman päivinä, sama juttu, ja nyt praidkulkueet, homot saava adoptoida pikkupoikaparkoja, jne. Jeesus tulee pian toisen kerran, eihän se ole sinulle myöhäistä? Eihän? Siunauksin:entinen narkkis,imppaaja,kivitalokundi,aseenkantaja,alkoholisti! Lue todella Raamattua, ja anna elämäsi Herralle, se kolisee paremmin kuin kokat, hessut,pirtelö, pisse ym. Voi hyvin !!!

    Just. Nyt ei oo oikea palsta, oikea aihe oeikä asiallinen uskovan ihmisen teksti.. Ahdasmielisyys ei ole varmaankaan uskosi mukaista eikä herjaaminen asiallista kristillistä käytöstä..


  • Huu! etsin uskovaa naista! Olen 48 vuotias mies pohjoiskarjalasta. Käväse jusuppi@gmail.com

  • Hei!
   Olen vasta avioitunut 35 vuotias nainen Keski-Suomesta. Etsin uskovaisia ystäviä. Olen pyörinyt kolmen eri kirkon mukana. Tällä hetkellä en ole missään niistä, mutta kun oikean paikan löydän, on aikomus liittyä johonkin seurakuntaan. Mulla on myös oma pieni nettikauppa, haluatko ottaa osaa siihen vaikkapa kirjoittamalla sinne juttuja tai vetää blogia. Olen kiinnostunut koruista, käsitöistä, musiikista, laulamisesta, kirjoittamisesta. Olen pitkän tieni käynyt läpi elämässäni, elämänkokemusta siis löytyy. Olen kiinnostunut hengellisistä etsijöistä, mutta myös niistä jotka ovat antaneet elämänsä Jeesukselle. Toivoisin kivaa keskustelunvaihtoa ja ei liian tiukkapitoista ilmapiiriä kuitenkaan. Pääasia että sinulla on elämänarvoja.

   S-posti: eija11kaarina@gmail.com

   • täällä uskovainen (helluntalainen) 25v nainen kuka etsii uskovaisia ystäviä :)
    tamagotsi@hotmail.com


   • Eikö kaikilla ole elämänarvoja??


  • Tervehdys! Täällä 31-vuotias hellarinainen... Olen vähän katsellut uskovien keskusteluja täällä, mutta aika ahdistavilta tuntuvat, aika paljon on riitelyä ja toraa, mikä on tosi ikävää. Väliin tunnen yksinäisyyttä ja mietin onko olemassa samanmielistä, saman ikäluokan miestä, jolle elämä ei ole ollut pelkkää keskiluokkaista perushöttöä (siis ei millään pahalla perushyväosaisia, ihmisiä kohtaan :)). Vai onko taivallettava yksin? Ok, Herra sen tietää ja hyvä niin, Hän tietää ajat ja oikeat polut. Mut mukavaa jos tätäkin kautta joillekin yhteyksiä syntyy.

   • Tuota vaan olen pohtinut laajemminkin. Miksi yksinäisyydestä kärsivät miehet ja naiset eivät kohtaa toisiaan? Miehet ja naiset, jotka tahtovat löytää kumppanin ja etsimisessä on vakavuutta.


   • Mitähän mahdoit tarkoittaa (perushyväosainen?)Minä 77 vuonna syntynyt mies,viimekesänä uskossa uudistunut ja mielelläni tutustuisin uskovaiseen naiseen...numeroni 04009643677,sovitaan vaikka yhteiset menot tilaisuuteen jonnekkin...


  • Hei,

   Uskovia ystäviä etsin minäkin. :) Olen 34 v. avioliitossa oleva nainen ja tänä vuonna 5 v. täyttävän pojan äiti. Kuulun Ev.lut. kirkkoon, asun perheeni kanssa Joensuusssa, olisi ihanaa löytää lähistöltä liveystäviäkin. :)

   Harrastuksena mm. vaatteiden tuunaus, valokuvaus, kirjeenvaihto, ulkoilu... Kirjoita, niin tutustutaan. :)

   uusiystava2013@gmail.com

  • Minäkin kaipaisiin jotakuta samanhenkistä uskovaa ihmistä. Tulen ei-uskovasta perheestä ja olen naimisissa ei-uskovan kanssa. Asun Jyväskylässä, olen 28-vuotias nainen ja kuulun vapaakirkkoon. Laittakaa mulle sähköpostia osoitteeseen: noradrenaline(at)hotmail.fi

  • Tervehdys kaikille!

   olen 45-vuotias yh mies pirkanmaalta joka kaipailee uusia tuttavuuksia. Jos elämääsi ohjaa perinteisemmät, hengelliset arvot niin otappa yhteyttä!

   rolf.ahlstrom@live.fi

  • Etsin pk-seudulta tai miksei muualtakin uskovaa ystävää vaikkapa Tuomasmessuun tms. tai kahvitteluseuraksi tms. Olen 37 v. perheellinen, aviossa oleva nainen, uskossa uudistunut ja ev.lut kirkkoon kuuluva. Kirjoittele minulle osoitteeseen: usva12 (at) luukku.com

  • Hei!

   Etsin uskovaa ystävää Helsingistä. Olen 36-vuotias mies ja asustelen Itä-Helsingissä. Tykkään ulkoilusta ja retkeilystä. Pyöräilen paljon ihan arkipyöräilyä, mutta kyllä pyöräretketkin kiinnostaa. Olen ollut uskossa n. 4,5 vuotta, joten en ole vielä pitkään palvellut Herraa. Tykkään palvella lähimmäisiä, ja minut voi vapaalla löytää siitä työstä.

   Jos kaipaat ystävää Helsingissä, niin kirjoittele ja kerro itsestäsi.

   markku77@live.fi

   Siunattua kesää sinulle!

   Markku

  • Harrastan liikuntaa, jumppaa ja kaikkea raamattuun liittyvää.
   UskovaNainen 35-55,Tampereen ja Kanta-Hämeen alueelta,
   jos haluat seuraa/ystävää hengellisiin tilaisuuksiin yms. tai
   kirjekaveria, niin kirjoita (voit kirjoittaa jos olet USKOSSA)
   uskova.yst@gmail.com

  • Hei,

   Olen 80 syntynyt nainen. Elän uskoni ja sen mukaisten arvojen mukaan. En ole tavannut ikinä uskovaa miestä joka haluaa tehdä hyvää muille ja iloitsee muidenkin ilosta. Olen epäitsekäs ja itse tulen onnelliseksi kun saan tehdä hyvää muille. Materiaalista en välitä. Olen päättänyt olla sinkkuna niin kauan että löydän oikeasti hyvän miehen. En tiedä vain mistä heitä löytyy ja että onko sellaista olemassakaan.
   Olisi kiva saada myös uskovia ystäviä.

  • Löystkö mitä etsit? Samaa me naiset olemme huomanneet ja ihmetelleet onko hyviä miehiä yhä.

   • Kyllähän meitä miehiä on. Tuntuu vain että teille naisille ei kelpaa tämmöinen tavallinen mies.Pitäisi olla ok-talo,rahaa pankki täynnä,uusi komea auto yms.maallista mammonaa mitä et kuitenkaan saa mukaan loppupelissä. Kyllähän se raha helpottaa elämistä,mutta mielummin ottaisin naisen vaikka köyhän jota rakastaa.


  • Rauhaa! Olen Jeesukseen Herraamme uskova v.79 syntynyt yksinhuoltaja Puotilasta. Pidän myös ulkoilusta, sekä pyöräilystä. Tietysti nyt harvemmin yksin, mutta jos 2v taapero ei aiheuta sinulle ylimääräistä päänvaivaa, niin olen erittäin kiitollinen uudesta uskovaisesta ystävyydestä!

   Siunausta!

  • Yhteiskunta on muuttunu paljon!ja tulee muuttumaan.eikä voida sille mitään.Ainut vaihtoehto on kertoa ihmisille siitä mitä Herra voi tehdä,Hänessä on pelastus. Jumalan vaikutusta meissä jokaisessa ihmisessä tarvitaan ja rutkasti.

  • Täällä hyvinvarustettu ja kestävä 34-vuotias mies etsii raamattuseuraa naisista 02-alueelta.
   Ei ole pakko olla uskovainen.

  • Minäkin etsin uskovaa ystävää pääasiassa Lahdesta ja lähiympäristöstä, ihan jo senkin takia että olisi mukava tavata kasvotusten. Olen onnellisesti naimisissa ei lapsia. Olen 44 vuotias nainen.
   Jos kiinnostaa laita viestiä shibbolet@hotmail.com

  • Laitan veljeni puolesta kirjeenvaihto-ilmoituksen. Hän on 41v, horjuen uskon tiellä hakee ystävää, rinnallakulkijaa. On yksinäinen, koska istuu ek-tuomiota Riihimäen vankilassa tällä hetkellä. Sinä joka koet sydämmelle olla häneen yhteydessä niin osoite on: Kaunolanraitti 3, 11310 Riihimäki ja nimi Harri Parkkinen.

  • Olen 59 vuotias uskova nainen ja kaipaisin uskovaa ystävää suunnilleen saman ikäisestä ihmisestä. Joka on myös uskossa. Mielellään pohjois-pohjanmaalta mutta myös muualta minulle voi kirjoittaa.

   uskonjatoivon@gmail.com

   • Oletko jo löytänyt ystävän?


   • Jokos saarnamies löytynyt


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jokos saarnamies löytynyt

    Olen löytänyt hyvän puolison tämän palstan kautta ja aviossa olemme.


  • Hei, itse olen vähän yhteiskunnassa ja pääsen pian eroon.

  • Olen etsikkoajassa ja tarvitsisin esirukoilijaa ja ystävää jyväskylästä, harmittaa että niin monet uskovatkin lahkoituvat ja hylkivät. Eikö ole ketään joka aidosti välittäisi? Onko ketään vai pitääkö jatkaa murehtimista ja masentua entisestään. Olen elänyt lapsuuteni narsistin ympäröimässä maailmassa, ajattelin että edes uskovista saisi ystävän mutta tuntuu olevan moni uskovakin vaan maailmassa, haluaisin itse tulla uskoon mutta se ei onnistu, vaikka kuinka yritän rukoilla, voisi edes joku välittää ja auttaa

   • Miten voin ottaa yhteyttä, haluaisin auttaa?


  • Hei etsin jyväskylästä jeesukseen uskovia ystäviä esirukoilijoiksi ja ystäviksi muutenkin. Pidän itseäni etsikko ajassa olevana, yhtä kamppailua ollut oma elämä.... Löytyisikö ketään joka voisi alkaa ystäväkseni ei väliä oletko mies vai nainen

  • Löytyy esirukoilevia :) Miten suhun saisi yhteyden?

   • Hei anteeksi jo vuosi taisi vierähtää en ole käynyt täällä, löytyykö esirukoilijoita, jos uskaltaisin laittaisin s osoitteen mut odotan vielä vastausta jos olette kiinnostuneet ottamaan yhteyttä


  • Oletteko rikkaita?

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kesämökkien hinnat romahtaneet

   koska nuoret aikuiset eivät ole kiinnostuneita mökkeilystä. https://www.iltalehti.fi/asumisartikkelit/a/d0e0b3ed-85bf-4388-ac02-3d6d1ef5a79b
   Maailman menoa
   126
   4494
  2. Suomeen tarvitaan minimipalkkalaki

   Suomesta on tulossa yhä enmmän kurjien palkkojen ja nollatuntisopimusten maa. "Kansainvälisen kilpailukyvyn" nimissä erityisesti sisämarkkinoilla toim
   Maailman menoa
   184
   3700
  3. MOT mustamaalaa ja valehtelee.

   Olen hetken jo katsellut näitä YLEN MOT ohjelmia ja olen huomannut kuinka paljon he antavat väärää tietoa ihmisille. Väärän informaation antamiseen r
   Yhteiskunta
   92
   3657