espoon ulosoton virkailijat

v..tuttaa

heillä ei ole mitään tajua reaali mailmasta, eivät tajua etä ihmiset maksavat VUOKRAA! jos heille soittaa ja kertoo rehellisesti että vuokra nousi niin ja niin paljon eikä ulosoton jäljellä jäävällä summalla pysty edes vuokraa enään maksamaan vastaus on: HAE sossusta...rahaa ei kiinnosta syötkö vaiko etkö syö, ei kiinnosta pääsetkö duuniis jos rahat ei siihenkään riitä, ei kiinnosta krooniset sairaudet joiden takia( on todistettu uol.n kirjallisestikkin) ei pysty menemään julkisilla kulkuvälineillä pitkiä matkoja.. ei heitä kiinosta onko velallisilla lapsia joiden pitäisi veloissa olevaa vanhenpaa mennä tapaamaan.kanta oli siellä: ei kiinnosta älä ota lapsia jos ei ole varaa.. hei haloo! ei taida olla uo.lla kellään lapsia? pitäisikö tässä vetää lastensuojelu mukaan? jos uo. vaarantaa vanhemman ja lapsen tapaamisen itsekkyytensä ansiosta? mä en tajua.. taitavat itse omistaa bonus järjeslmä palkkansa vuoksi hienot lukaalit, jonka ansiosta ei realistinen kuva elämästä ole enään hallussakaan? valikoituuko uo:n vaan ne yksilöt joilla ei moraali paina ja kiinostuskaan ihmisiä kohtaan ole enään hallussa?

25

2418

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • juppela100

      sinuna olisin kiitollinen, hae tosiaan sossusta puuttuvat fyrkat eli käytännössä yhteiskunta maksaa sun velkoja.

    • Oikeassa ovat.

      Ei uo:ta kiinnosta, eikä tarvitsekkaan kiinnostaa, jääkö sinulle varaa maksaa elämisesi ulosoton jälkeen. He noudattavat lakia, eikä uo ole sosiaalitoimisto.

      Sait ihan oikean neuvon, että mene sinne OIKEAAN sosiaalitoimistoon, jos rahat ei riitä.

    • 21

      Kyllä ulosotossa tiedetään ettei velalliset tule ulosmittauksen jälkeen häävisti toimeen, mutta se ei kuulu heidän toimenkuvaansa. Kihlakunnanvoudit kyttää kihlakunnanulosottomiesten tekemisä, jolloin ei jää mahdollisuutta ottaa huomioon sosiaalisia vaikutuksia. Toiseksi katse peiliin- eduskuntaan on äänestetty ihan itse sellaiset kansanedustajat, jotka ovat nämä lait säätäneet.

    • gabrial1

      mulla 30000 euro velkka ulosoto otaa 730 kuussa


      minä ei pysty maksa mikä terve tehdä kun raha ei riitä maksa ruoka vai vuokra. kuka apua mulla on 2 lastaa eronut

    • pillinen85

      hei mulla samankaltaisia kokemuksia espoon ulosotosta, en vain tajunnut tuon juppelan kantaa, yhteiskuntahan ei kenenkään tai ainakaan minunkaan velkoja maksa, ulosottoon maksan minäkin velkojani, käyn työssä joten verovaroillani kustannan sosiaalitoimistonkin kuluja osaksi. eri asia on jos ei työssä käy siinä tapauksessa niin minä kuin moni muukin maksan sosiaalihuoltoon rahoja joilla kustannetaan ei toimeentulevien toimeentuloa. toisaalta aikas sairasta touhua, verovarathan ovat yhteiskunnan potti, ei yhden ulosotossa olevan pelkästään. eli raha kiertää.. minusta pitäisi ulosotonkin tajuta että ihminen tarvitsee ruokaa, asumista yms. ja tehdä maksusuunnitelma velalisen kanssa, jos sitä ei noudata tilanne on eri tietysti. mutta espoossa ainakaan ei virkailijat tajua/halua/tms.tehdä suunnitelmia. ei sekään voi pelkästään olla kiinni heidän esimiehistään..vastaisko joku ulosottoja espoosta tähän ketjuun? olisi mielenkiintoista minunkin kuten aloittajankin lukea miten ulosotto voi olla niin ahdasmielinen ja ihmisten kiusaaja...no espoo olkaa hyvä ja vastatkaa..

      • 24

        Ulostto noudattaa lakeja ja asetuksia. periaatteessa uomies voi antaa velalliselle vain 3kk maksuaikaa, velkojan suostumuksella 6kk. Maksusuunnitelman voi tehdä pidemmäksin ajaksi, mutta se edellyttää samaa pidätystä kuin palkan ulosmittauksestakin tulisi. Mitään 100 lyhennyksiä 1500 velkaan ei saada edes vastaanottaa (maksusopimuksella) palkan ulosmittauksessa eri asia.


      • Anonyymi

        Espoo ei jousta vain perintäprovisio kiinostaa, laista viis je ovat laki kannattaa käräjäoikeudesta hakea muutosta.


    • Niin,

      Voisi olla hyvä että tarkistat ulosotto asiasi suoja osuuden suuruuden onko UO toimi laskenut oikein velka saamiseen lyhennykset .
      Joten avaa http://www.oikeus.fi sivulta > Oikeusapu > Oikeusapu laskuri > Maksukieltolaskuri [ https://www.asiointi.oikeus.fi/web/asiointi/maksukieltolaskuri;jsessionid=5EDCF0686DC7097D2B65B7874E52EAA5 ] katso tästä maksukieltolaskurista onko ulosotto oikeassa jos ei niin ota tuloste ja lähetä se ulosottotoimeen tai käräjäoikeuteen ja vaadi haitan teosta korvausta ulosottokaaren suojaosuuden rikkomisesta joka on virkamies rikos koska ulosottomies ei ole laskenut tarkkaa määrää velka saatavan kuukausi lyhennykselle .

      • 12

        Palkan ulosmittauksessa palkanlaskija laskee pidettevän määrän, ei uosottomies. Joskushan käy niin ettei palkanlaskija osaa / tiedä systeemiä ja vääriä pidätyksiä voi tulla.


      • Anonyymi

        Maksukieltolaskuri näyttää eri summaa kuin esim ansiosidonnaisesta otetaan. Työttömyysetujen maksajilla on omat laskurit.


    • Niin,

      Sorry, että tuo suora web osoitus ei toiminut mutta kuitenkin http://www.oikeus.fi kautta otat ylhäältä Oikeusapu jonka jälkeen valitset Oikeusapulaskurin jonka sivun vasemmasta reunasta laatikosta löydät Maksukieltolaskurin .

    • vv88

      täältähän mielenkiintoinen keskustelu löytyi, taitaa olla muillakin ongelmia kyseisen ulosoton kanssa? olen samaa mieltä aloittajan kanssa että moraalitonta touhua, vailla mitään inhimillisyytä.ei taida virkailijatkaan vastata tässä jonkun esittämiin kysymyksiin? eipä tietenkään jo yksin tämä osoittaa "palvelu alttiutta" hah sanon minäkin.

    • mammutti100

      ei taida espoon ulosotto vastata? eipä tietenkää-- bonus kun toimii muusta ei väliä kummaa sakkia sanon minäkin!

    • drdrhbjg

      miksi te ootte hankkiutunu tilanteeseen et joudutte ulosottoon? ihan teiän oma vika

      • VEHLKAH

        Minulla on seitsemäskymppi menossa ja aina olen velkani maksanut,eikä omaa velkaa olekkaan.Mutta minulleppa onkin laitettu toisten maitten ja kiinteistöjen lohkomisesta suuria laskuja joita en tule maksamaan.On alle tonnin eläke,jos siitä ulosmitataan toisten velkoja tulen jalattomana hautaankaatuvana ukkona hommaamaan linnasta paikan.Pääsen ensikertaa hyvinvointivaltion surjään kiinni elämäni aikana tällätavoin.


    • Zena X

      Nro 12 puhuu puuta heinää.. palkanlaskentaan tulee ulosotosta maksukielto, jolloin palkasta pidätetään tietty osa ulosotolle tilitettäväksi. Se on kirjallinen tieto ja kun maksukielto päättyy niin siitäkin uo lähettää tiedon palkanlaskentaan.

      Näille ikuisille ilkkujille voisi tehdä ihan oman palstan. Te ilkkujat ette välttämättä edes ymmärrä, että ihmisillä voi oikeasti olla hätä ja tuntevat sitten helpotusta, kun saa anonyyminä sen täällä kertoa. Käsi sydämelle nyt.

      Voimia aloittajalle pitää langat omissa käsissä!

      • 2+3

        Älä sotke!

        Palkanlaskijalle lähetetään maksukielto, so on totta. Pidätyksen kuitenkin laskee palkanlaskija eikä ulosotto tiedä miten se on laskettu tai onko laskettu oikein. Eikä asia ulosottoa edes kiinnosta kunhan tilitetty summa vaikuttaa suunnilleen oikealta.


    • 19+9

      Aloittajan kaltaisia narsistisia vinkujia ulosottovirkailijat siis joutuvat kuuntelemaan päivästä toiseen! Espoon alueella on neljännesmiljoonan väestö, siinä riittää uo:lla sarkaa. Aloittaja on siis jättänyt laskunsa maksamatta, joutunut niistä oikeuteen ja nyt ulosottomies huolehtii, että velkojat saavat vihdoin tältä siipeilevältä öykkäriltä rahansa.
      Sen sijaan, että yrittäisi elää suu säkkiä myöten ja hoitaa velvoitteensa, alkaa vinkuminen. Asialliseen neuvoon ottaa yhteyttä sos-ongelmissa sossuun vastaus on vinkuminen. Oma auto pitää olla, tai alkaa vinkuminen, kun on niin sairas ja lapsiparatkin kärsii.
      Ei hyvää päivää.

    • 222888

      jaa jaa ja taas joku 15v katkera lapsonen kirjoittaa tuossa.. 19 9 kannattaisko mennä ihan sinne teini mailmaan takaisin? siellä voitte keskenänne sekä näsä viisastella ja jätetetään nämä aikuisten asiat ihan aikuiselle vaan, jookos?tai toinen paikka on se hiekkalaatikon reuna jonne lapset kuuluvat

      • Anonyymi

        Moni aikuinen osaa kirjoittaa Suomen kieltä oikeaoppisesti.
        He käyttävät mm. isoja kirjaimia lauseiden alussa, ja pistettä lauseiden lopussa.
        Niin että terveisiä vaan sinne lelulaatikolle :DDD


    • Anonyymi

      Ulosotto-instanssi on perintäyhtiöiden käsikassara mikä tuottaa veronmaksajille jatkuvasti tappiota.
      Joka vuosi me veronmaksajat maksamme siitä, ettei perintäyhtiöiden tarvitse hoitaa itse sitä tehtävää mistä ne saavat tuottonsa. Meidän ylläpitämä ulosottolaitos hoitaa perintäyhtiöille ilmaiseksi tuon tehtävän, ja perintäyhtiöt keräävät vain voitot.

      • Anonyymi

        Virkamafian velkaannuttaminen aiheettomasti on yksi rangaistuksen muoto: esim1000€:n velasta pitää maksaa 10.000€ tästä ylitarkastaja saa provisiot siksi ei ole maksuvapaita kuukausia.

        Velat pitäisi periä ilman korkoja.


    • Anonyymi

      Kyllä pärjää, kun ei polta eikä juo ja pyöräilee matkat, kaikki lehti ja suoratoistopalvelut voi peruuttaa ja ottaa halpis puhelinliittymän voi jäädä jopa säästöön hätätapauksia varten. Saa sitä säästää sairaalalaskua, lääkkeitä tai pahanpäivän varalle vaikka käteistä.

      • Anonyymi

        Espoo ei myönnä 2 kuukauden He:n maksuvapautta joudut sen itse ottamaan oman käden oikeudella. Kilkkaile…


    • Anonyymi

      Maksukyvöttömille ei saa antaa pikavippejä eikä pankkilainaa. Laki jo suojaamaan tätä samoin kuin peliriippuvuutta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5339
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3447
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1572
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      193
      1484
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1003
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      779
    Aihe