Auton vuokraus, Alaska

saapas näkee.

Tarvisin auton muutaman viikon päästä Anchorageen, löysin jo mieleisen e bookerisista, kaksi viikkoa 590 €, ei paha, mutta eihän mikään voi olla näin halpa, siispä paljoonko varaudun sitten paikan päällä, kun siihen lisätään this and that, tuplat ??. Onko kokemusta.

4

145

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 19

      Kannattaa kuunnella paikallisia jos ehdottavat isompaa autoa. Tietavat paikalliset olot.
      Riippuu paljon siita missa aiot ajella.
      Mina vuokrasin auton Albuquerquessa NM, vuokraamossa kyselivat mihin aion menna ja vahan olin sita mielta etta mita se teille kuuluu. Sanoin kuitenkin menevani Santa Fe'hen ja Taosiin. Ehdottivat isompaa moottoria jonka sitten otin ja sekin meinasi lakahtya korkeimmalla vuorella, itseltakin meinasi happi loppua eika ollut tulijoita eika menijoita jos olisin apua tarvinnut.
      Alaskassa varsinkin kannattaa varautua.
      Olen asunut USAssa n.40 vuotta eika ole vuokraamoissa huijattu.

    • saapas näkee.

      En usko että siellä huijataan, mutta on vaan niin epäselvää tuo hinnoittelu ettei siitä ota pirukaan selvää, toisekseen luin nuo yleiset vuokrausehdot, siinäpäs vasta tekstiä, kaikki mitä luvataan, kumotaan myös jollain monimutkaisella sanamuodoilla, eli väärässä olet jokatapauksessa. Tuo hinta vaan ihmetytää, eihän se voi olla lopullinen hinta mitä eb:n sivulla sanotaan, vaikka kuinka lukisi total price.
      Kiitos kuitenkin.

      • pari vinkkiä matkaan

        Usein autoa tarjotaan upgreidattavaksi parempaan ja isompaan pienellä lisärahalla. Tämä kannattaa mielestäni ottaa, mutta on tietysti sinusta kiinni. Tässä yhteydessä myös voi kysyä polttoainepolitiikasta ja sen hinnasta; tankkaatko itse ennen palautusta vai kannattaako maksaa erotus.

        Kun noudat vuokra-auton Yhdysvalloissa, sinulle lyödään käteen lappu, johon allekirjoitetaan useita kohtia joko nimikirjoituksella tai pelkillä nimikirjaimilla. Jokaikinen kuitattu kohta sitoo sinoa juridisesti. Siksi on ehdottoman tärkeää, että luet tarkkaan mitä kuittaat. Älä hätäile vaan lue tarkkaan mitä siinä sanotaan. Yleensä kohdissa puhutaan erilaisista lisävakuutuksista, jotka kattavat sitä sun tätä.

        Älä häpeile kysyä mitä mikin tarkoittaa ja ennenkaikkea mitä se maksaa. Ylpeys voi käydä kalliiksi, sillä jotkut kohdat voivat olla hyvin kalliita. Jälkikäteen niiden muuttaminen on vaikeaa. Siksi kannattaa esittää tyhmää ja pyytää täsmennyksiä. Voit vielä varmuudeksi sanoa, että haluat alkuperäisen varauksen mukaisen paketin/hinnan.

        Jos et halua jotain kohtaa, niin älä kuittaa sitä vaan jätä tyhjäksi. Jos kuittaat kaikki kohdat paperista, voi alkuperäinen hinta helposti nousta moninkertaiseksi.


    • Eikös tuo ole nyt ihan normaalihinta. Riippuu tietysti, millaista autoa haluat. Täysikokoisen jenkkiauton saa kahdeksi viikoksi satasta halvemmalla, mutta haet ilmeisesti nelivetoa, vai kuinka.
      Olen itse vuokrannut useasti ebookersin välittämiä autoja ja kyllä hinta on kattanut kaiken vakuutuksia myöten. Tankillisen bensaa joutuu yleensä maksamaan, mutta se mainitaan sitten siinä paperissa, jonka allekirjoitat vuokraamossa.
      En ole itse ollut koskaan Alaskassa, joten en pysty sanomaan olosuhteista mitään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4135
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1620
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1416
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1140
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe