Syöksyäkö suhteeseen tytärpuolen kanssa?

Ola..

Tilanteeni on vaikea ja olen ns. kyynäpäitä myöten paskassa. En kaipaa mitään moraalisaarnoja, koska nyt on jo melko myöhäistä.

Eli avokkini kanssa on vähän enemmänkin sukset ristissä ja pidemmänkin ajan ja hänen 19-v. tytär on asettunut puolelleni ja kertonut kuinka hän pitää minusta jne.

Olemme halailleet ja hän tuli viereeni sänkyyn, kun avokki lähti kaverinsa kanssa baariin. Seksiä emme ole (vielä) harrastaneet.

Kannattaako syöksyä tytärpuolen kanssa suhteeseen vai yrittää pelastaa nykyinen suhde?

30

2931

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ehdoton EI

      Syöt siis sontakuormasta ja kaipaat vinkkejä, miten sonnan maun saisi eliminoitua?
      Vastaus kuuluu, ettei mitenkään. Jos haluat elää moraalittomasti, niin yritä hiljentää omatuntosi ja arvojesi ääni. Luullakseni samanhenkinen seura auttaa, samaten viinan juonti ja 60 -lukulainen hippifilosofia. Viheltely samaten.

      Totuus on, että jos yhtään välität tuosta 19 -vuotiaasta, niin pidät näppisi irti hänestä ja lähdet nostelemaan kipin kapin. Mieti vähän (jos pystyt), millaisen kokemuksen ihmissuhteista annat tälle tytölle, kun ex-isäpuoli saa kajota häneen! Sinulle se lienee yksi kokemus, hänelle loppuiän taakka, josta syyttää itseään (vaikka sinä olet syyllinen). Hänen oma suostumuksensa ja halunsa eivät oikeuta tilannetta pätkääkään. Vaikka hän kiemurtelisi edessäsi kuin seireeni, niin sinun tulee hillitä itsesi ja olla aikuinen.

      Kuulostaa niin suurilta ongelmilta, että hullu olet jos menet tuollaiseen mukaan. Tuollainen vain EI ole hyväksyttävissä.

      • C-Metric Time

        Kyllä tiedän pareja joilla on parinkymmenen vuoden ikäero eikä näytä paljonkaan katuvan. Jos olet kasvattanut tätä nuorta naista pikkulapsesta saakka, en pidä hyvänä suhdetta joka on jonkinnäköinen riippuvuussuhde. Enkä myöskään jos on kyse vain neidon biologisesta lisääntymisvietistä ja olet asuinalueella ainoa spermantuottaja. Toisaalta jos tilanne on sellainen mitä tekstissäsi et kerro, eli erilainen, sinun on hankittava uusi koti ja muutettava sen nuoren naisen kanssa sinne jotta saatte molemmat uuden alun samanlaisilla lähtökohdilla.


    • 20 vuotias

      Anna palaa!

    • jk

      anna palaa

    • Tylsä 19v

      Älä hlvetissä ala tuohon suhteeseen!
      Vaikka se teidän kahden väliltä olisi ok, ymmärrät varmaan 90% varmuudella pilaavasi äidin ja tyttären välit vuosiksi, ellei jopa loppuelämäksi?

      19vuotiaana (puhun kokemuksesta kun sitä tässä itsekin ollaan) ei valitettavasti olla riittävän kypsiä ollakseen samalla tasolla 35-50(?) vuotiaan kanssa.

      Oletko edes miettinyt että:
      -tyttö joko opiskelee tai on vastavalmistunut; yksi elämän ns. kriisi kasvatustieteellisesti, vaatii paljon tukea ja elämänmuutoksia. Voi mennä kuule hyvin risaisesti kaikki elämästä vaihtoon siinä vaiheessa
      -viihtyykö tyttö ulkona, käykö baareissa? Et pysty nuorta tyttöä kahlitsemaan kotiin. Jos ei vielä käy, tulee joskus käymään - hyvin todennäköisesti kaikki elävät sen vaiheen joskus
      -Henkisellä puolella, teillä on hieman eri näkemykset ongelmista; sinä tiedät asuntolainat, autolainat, velat ja yhteiskunnan paineen. hän tietää yhteisön paineen, parisuhdeongelmat ja nykyajasta kaiken.

      Nuo ovat ongelmia, joiden eteen joudutte jossain vaiheessa. Onhan mahdollista, että olette joustavia ja pääsette niistä yli - mutta onko se tosiaan sen arvoista, ettei tyttärellä ole enää elämässään äitiä tukemassa?

    • mitä ootat viel???

      KUUNTELE SYDÄMESI ÄÄNTÄ! Mie nousin rekkee evakon se pitkä matka ollu on, mut hyväst käi ku tyttären vieree asetuin...heh...

      Anti mennä vaan, hus hus...

      • nylkwisti!

        Mulkk*nsa ääntä se kuuntelee...


    • Ime munaa

      Voi jesus mitä paskaa.....kuka 19v ottais jonkun keski-ikäisen eltaantuneen ukon. HAH, jo on suuret luulot, tai sittenkin....PROVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

    • ryhmäsexi..

      Ota molemmat ;D ;D

    • mk

      Se ei ole mikään tytärpuoli vaan avovaimosi lapsi eikä ole mitään sukua sinulle ja niin edelleen ja ei muuta kun seksiä peliin niin hyvä tulee. Saman homma kun isi tai äiti löytää uuden puolison niin niitä lapsi ruvetaan sanomaa sisko tai velipuoleksi ja niitä ne eivät ole ja sisko tai velipuoli on vasta silloin kun lapsen isä täi äiti saman henkilö.

    • leikkaisipa irti sen

      Kuvitelkaa tilanne, jossa "tytärpuoli" saa lapsen "isäpuolelleen" tarvitaan pukin avokilta melkoisesti pinnaa, jos meinaa tytärtään autella "lapsenlapsen" kanssa.

      ***lli vie taas ja vikkelään, mutta sellaisiahan ne "miehet" ovat. Turha laji.

      • Nylkwisti!

        Oikeesti! Joo-o! Olispa kivaa koko suvulla sais pitää hauskaa hah hah!
        Joo se on mun exän tyttö jolle paukkasin tän...kyllä on vaarissa virtaa!
        Kehtaios kellekään edes kertoa että musta on tullut ukki/mummi moiselle parille!


      • Anonyymi

        Minä jättäisin molemmat, sillä ei voi olla niin vakavaa että pilaa äidin ja tyttären välit .
        Joten katsele muuta seuraa. Ikävän ei merkitse mitään suhteissa ainoastaan tilanne missä olet.
        Kokematon nuori tyttö Ja riidoissa avoin kanssa . Lähde ja unohda molemmat


    • ei ei ei

      Jos mietit tuollaista, jätä koko tuo perhe rauhaan ja häivy! Enää et kaiketi voi mitään pelastaa. Yritä säästää edes tuon lapsen mieli joka naisen kehossa asustaa ja isäpuolta ylöspäin katsoo ja palvoo. Pyydät anteeksi tytöltä ja kerrot että olet ollut sekaisin ja tehnyt todella väärin. Sitten pakkaat ja lähdet ja jätät nämä naiset rauhaan. Rikot äidin ja tyttären välit, sitä et saa tytöltä koskaan anteeksi kun hän tekosi tajuaa. Luultavasti terapeutitkaan eivät saa häntä enää kasaan sen jälkeen.

    • hyh hyh

      Tyttö on selvästikin jälkeenjäänyt tai vajaamielinen. Törkeää käyttää häntä hyväkseen.

    • jeppejeejeejeejee

      pääseeks tohon mukaan jotenkin?

    • .

      Typerä provo

    • rohkea rokan syö

      Ei kantsi pelastaa mitään. Pidä molemmat,, ainahan jompi kumpi kotona on... vaihtelu virkistää. Sulla on elämä kuin kauniissa ja rohkeissa, kaikki on kaikkien kanssa, ja isä on veli, ja eno ja siskon mies ja serkku... et semmosta..

    • näio

      Hyväksikäyttöä, jos tuollaiseen lähdet. Kehotan siis häipymään kuvioista ja jättämään rauhaan sekä tytön että äitinsä.

    • Anonyymi

      Avovaimo ihastui aikoinaan minuun ja kun on iso kyrpä niin kuin myöhemmin sanoi, hän oli eronnut 42v siihen aikaan, oli myös tyttö 14v.
      Tyttö on nyt 17v ja olen huomannutkun tulee joskus makkariin illalla tulee mun puolelle ja puhuu äidilleen, nostaa usein jalan jalkojeni päälle. saattaa nostaa jaln niin että koskee kaluun. Kun avokas kerran oli äitinsä luona tuli sänkyyn ja kainaloon kertoi että on ikävä. oli taas menkein päällä, sanoin et ole enää pikku tyttö. Hyväili minun rintakehää ja jatkoi alas kertoi että kuuli vuosia sitten kun kertoi Hilkalle viineissään että sinulla on järkyttävän iso ja oli vakoillut minua ja äitiään. Tytöllä on poika kaveri. Katsoi minua saanko koskea ja otti kalusta kiinni katsoin täysin sinisiä silmiä kuiskasi ei voi olla totta ja veti peiton pois meni vatsan päälle pää kallellaan katsomaan ja veti pitkin kalua yritin ottaa kättä pois tiuskasi nyt kyllä katon. Hyväilin kädellä rintoja kuiskas aivan eri kuin Samilla. Kääntyi katsomaan tämä ei saa mennä hukkaan ja nousi estelin sanoi kerron äidille. Annoin nousta olihan tiukka pillu kuin tiukkaan putkeen olisi pannut se kahden vuoden kiima mitä oli pitänyt itsellään vapautu nai pitkiä vetoja ja nautti ja tärisi kerroin voin kohta tulla suuteli ja kuiskasi tule vaan ei haittaa pidin seksikkäästä pyllystä kiinni keinui nopeaan kuiski luoja tule jo kun laukesin raapi kynsillä käsivarsia kun laskin sisään painoi pillua kunnolla makasi päällä ja katsoi kyllä äiti on varmaan onnellinen ihana kalu. Kun oltiin vähä aikaa levätty kuiskasi saako olla miten on joskus halunnut. Rakasteltiin miten sattui edestä kertoi että haluaa eniten kun työnnän sisään tuntee että ei pääse pakoon ja haluaa vain antaa. Ei ole pitkään aikaan uusittu mutta joskus kun voi kuiskata sanoo haluan hulluna kunnon ....

      • Anonyymi

        Herätys, maa kutsuu!


      • Anonyymi

        Väärä foorumi


      • Anonyymi

        Idiootti komentti.


      • Anonyymi

        Trollin päiväunet 💀


    • Anonyymi

      minun tytärpuoli on päässyt kunan makuun. On alkanut" esitellä" itseään reilummin kun äiti ei ole kotona ohut lyhyt paita ja nätit pitsihousut päällä liikuskelee, keraan tuli kiusaamaan istui syliin vähän kutittelin kaluhan siinä kasvoi kun tunsi haaroissa kovan kalun nauroi ja alkoi selin naida siinä kalun päällä sanoi annan hierontaa, nakkasin viereen ja nykäisin housut pois levitin jalat sohvan reunalla ja työnnyin tiukkaan pilluun huusi nautinnosta kuiskas mietin etkö halua nuorta pillua olimme yhtä oli niin tiukka, kertoi että hakuaa kyrpää hulluna kun ei ole enää poika kaveria pyysi että tyydytän sitä kunnes löytää uuden.
      sinä yönä naitiin useasti. Aamulla herätin hänet omasta sängystä, kuiskasin äiti lähti lenkille, tyttö veti nahkan niin taakse kuin menee ja kuiskas pane nyt kunnon kyrvällä oli tiukkaa kerittiin panna kiihkeästi ennen kuin äiti tuli ja meni suihkuun.
      Tätä tytön kanssa jatkui kiihkeänä kuukausia kunnes löysi hyvän kaverin, ja koskus myöhemminkin kun kertoi että haluaa olla tosi pornosti.

      • Anonyymi

        Trollin päiväunet jatkuu 💀💀


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Trollin päiväunet jatkuu 💀💀

        Koska olet syyllistynyt virheellisen tiedon jatkuvaan julkiseen oikeudettomaan levittämiseen- ja mm. yksityisyys rikokseen omassa menettelyssäsi.Koska olet syyllistynyt virheellisen tiedon jatkuvaan julkiseen oikeudettomaan levittämiseen- ja mm. yksityisyys rikokseen omassa menettelyssäsi


    • Anonyymi

      Kyllä niitä käy ihme juttuja. Minä tapasin vaimoni kun hänen lapset olivat jo aikuisia. Aikuinen tyttärensä lkoi osoittaa kiinnostusta. Kävin katsomassa lasten lasta ohikulku matkalla. Hän oli kesähameessa ja t paidassa ilman rintiskoita kun lapsi kelli matolla. Istuimme jalat eri suuntaan vierekkäin kun kun hän siirsi jalkaansa niin että kämmen jolla nojasin jäi hänen reitensä alle. Tilanne johti siihen että lapsen nukkuessa olimme samalla matolla hänen nojatessa minuun polvillaan ilman pikkareita kun sormetin hänet loppuun hameen alla. Alla oleva pyyhe kastui ja lopuksi hän runkkasi minua ja mällini lensi samaan pyyhkeeseen. Yhdynnässä olemme olleet silloin tällöin myöhemmin.

      • Anonyymi

        Huono trolli 🤣💀🤣💀


    • Anonyymi

      Kun ei ollu trolli. Oli puutteessa kun keski-ikä painoi päälle. Asia on jo vanha ja se siitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1635
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1285
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1190
    4. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      3
      1126
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      140
      1121
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1049
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      21
      1001
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      942
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      927
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      804
    Aihe