Syöksyäkö suhteeseen tytärpuolen kanssa?

Ola..

Tilanteeni on vaikea ja olen ns. kyynäpäitä myöten paskassa. En kaipaa mitään moraalisaarnoja, koska nyt on jo melko myöhäistä.

Eli avokkini kanssa on vähän enemmänkin sukset ristissä ja pidemmänkin ajan ja hänen 19-v. tytär on asettunut puolelleni ja kertonut kuinka hän pitää minusta jne.

Olemme halailleet ja hän tuli viereeni sänkyyn, kun avokki lähti kaverinsa kanssa baariin. Seksiä emme ole (vielä) harrastaneet.

Kannattaako syöksyä tytärpuolen kanssa suhteeseen vai yrittää pelastaa nykyinen suhde?

23

1202

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ehdoton EI

   Syöt siis sontakuormasta ja kaipaat vinkkejä, miten sonnan maun saisi eliminoitua?
   Vastaus kuuluu, ettei mitenkään. Jos haluat elää moraalittomasti, niin yritä hiljentää omatuntosi ja arvojesi ääni. Luullakseni samanhenkinen seura auttaa, samaten viinan juonti ja 60 -lukulainen hippifilosofia. Viheltely samaten.

   Totuus on, että jos yhtään välität tuosta 19 -vuotiaasta, niin pidät näppisi irti hänestä ja lähdet nostelemaan kipin kapin. Mieti vähän (jos pystyt), millaisen kokemuksen ihmissuhteista annat tälle tytölle, kun ex-isäpuoli saa kajota häneen! Sinulle se lienee yksi kokemus, hänelle loppuiän taakka, josta syyttää itseään (vaikka sinä olet syyllinen). Hänen oma suostumuksensa ja halunsa eivät oikeuta tilannetta pätkääkään. Vaikka hän kiemurtelisi edessäsi kuin seireeni, niin sinun tulee hillitä itsesi ja olla aikuinen.

   Kuulostaa niin suurilta ongelmilta, että hullu olet jos menet tuollaiseen mukaan. Tuollainen vain EI ole hyväksyttävissä.

   • C-Metric Time

    Kyllä tiedän pareja joilla on parinkymmenen vuoden ikäero eikä näytä paljonkaan katuvan. Jos olet kasvattanut tätä nuorta naista pikkulapsesta saakka, en pidä hyvänä suhdetta joka on jonkinnäköinen riippuvuussuhde. Enkä myöskään jos on kyse vain neidon biologisesta lisääntymisvietistä ja olet asuinalueella ainoa spermantuottaja. Toisaalta jos tilanne on sellainen mitä tekstissäsi et kerro, eli erilainen, sinun on hankittava uusi koti ja muutettava sen nuoren naisen kanssa sinne jotta saatte molemmat uuden alun samanlaisilla lähtökohdilla.


  • 20 vuotias

   Anna palaa!

  • jk

   anna palaa

  • Tylsä 19v

   Älä hlvetissä ala tuohon suhteeseen!
   Vaikka se teidän kahden väliltä olisi ok, ymmärrät varmaan 90% varmuudella pilaavasi äidin ja tyttären välit vuosiksi, ellei jopa loppuelämäksi?

   19vuotiaana (puhun kokemuksesta kun sitä tässä itsekin ollaan) ei valitettavasti olla riittävän kypsiä ollakseen samalla tasolla 35-50(?) vuotiaan kanssa.

   Oletko edes miettinyt että:
   -tyttö joko opiskelee tai on vastavalmistunut; yksi elämän ns. kriisi kasvatustieteellisesti, vaatii paljon tukea ja elämänmuutoksia. Voi mennä kuule hyvin risaisesti kaikki elämästä vaihtoon siinä vaiheessa
   -viihtyykö tyttö ulkona, käykö baareissa? Et pysty nuorta tyttöä kahlitsemaan kotiin. Jos ei vielä käy, tulee joskus käymään - hyvin todennäköisesti kaikki elävät sen vaiheen joskus
   -Henkisellä puolella, teillä on hieman eri näkemykset ongelmista; sinä tiedät asuntolainat, autolainat, velat ja yhteiskunnan paineen. hän tietää yhteisön paineen, parisuhdeongelmat ja nykyajasta kaiken.

   Nuo ovat ongelmia, joiden eteen joudutte jossain vaiheessa. Onhan mahdollista, että olette joustavia ja pääsette niistä yli - mutta onko se tosiaan sen arvoista, ettei tyttärellä ole enää elämässään äitiä tukemassa?

  • mitä ootat viel???

   KUUNTELE SYDÄMESI ÄÄNTÄ! Mie nousin rekkee evakon se pitkä matka ollu on, mut hyväst käi ku tyttären vieree asetuin...heh...

   Anti mennä vaan, hus hus...

   • nylkwisti!

    Mulkk*nsa ääntä se kuuntelee...


  • Ime munaa

   Voi jesus mitä paskaa.....kuka 19v ottais jonkun keski-ikäisen eltaantuneen ukon. HAH, jo on suuret luulot, tai sittenkin....PROVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

  • ryhmäsexi..

   Ota molemmat ;D ;D

  • mk

   Se ei ole mikään tytärpuoli vaan avovaimosi lapsi eikä ole mitään sukua sinulle ja niin edelleen ja ei muuta kun seksiä peliin niin hyvä tulee. Saman homma kun isi tai äiti löytää uuden puolison niin niitä lapsi ruvetaan sanomaa sisko tai velipuoleksi ja niitä ne eivät ole ja sisko tai velipuoli on vasta silloin kun lapsen isä täi äiti saman henkilö.

  • leikkaisipa irti sen

   Kuvitelkaa tilanne, jossa "tytärpuoli" saa lapsen "isäpuolelleen" tarvitaan pukin avokilta melkoisesti pinnaa, jos meinaa tytärtään autella "lapsenlapsen" kanssa.

   ***lli vie taas ja vikkelään, mutta sellaisiahan ne "miehet" ovat. Turha laji.

   • Nylkwisti!

    Oikeesti! Joo-o! Olispa kivaa koko suvulla sais pitää hauskaa hah hah!
    Joo se on mun exän tyttö jolle paukkasin tän...kyllä on vaarissa virtaa!
    Kehtaios kellekään edes kertoa että musta on tullut ukki/mummi moiselle parille!


  • ei ei ei

   Jos mietit tuollaista, jätä koko tuo perhe rauhaan ja häivy! Enää et kaiketi voi mitään pelastaa. Yritä säästää edes tuon lapsen mieli joka naisen kehossa asustaa ja isäpuolta ylöspäin katsoo ja palvoo. Pyydät anteeksi tytöltä ja kerrot että olet ollut sekaisin ja tehnyt todella väärin. Sitten pakkaat ja lähdet ja jätät nämä naiset rauhaan. Rikot äidin ja tyttären välit, sitä et saa tytöltä koskaan anteeksi kun hän tekosi tajuaa. Luultavasti terapeutitkaan eivät saa häntä enää kasaan sen jälkeen.

  • hyh hyh

   Tyttö on selvästikin jälkeenjäänyt tai vajaamielinen. Törkeää käyttää häntä hyväkseen.

  • jeppejeejeejeejee

   pääseeks tohon mukaan jotenkin?

  • .

   Typerä provo

  • rohkea rokan syö

   Ei kantsi pelastaa mitään. Pidä molemmat,, ainahan jompi kumpi kotona on... vaihtelu virkistää. Sulla on elämä kuin kauniissa ja rohkeissa, kaikki on kaikkien kanssa, ja isä on veli, ja eno ja siskon mies ja serkku... et semmosta..

  • näio

   Hyväksikäyttöä, jos tuollaiseen lähdet. Kehotan siis häipymään kuvioista ja jättämään rauhaan sekä tytön että äitinsä.

  • Anonyymi

   Avovaimo ihastui aikoinaan minuun ja kun on iso kyrpä niin kuin myöhemmin sanoi, hän oli eronnut 42v siihen aikaan, oli myös tyttö 14v.
   Tyttö on nyt 17v ja olen huomannutkun tulee joskus makkariin illalla tulee mun puolelle ja puhuu äidilleen, nostaa usein jalan jalkojeni päälle. saattaa nostaa jaln niin että koskee kaluun. Kun avokas kerran oli äitinsä luona tuli sänkyyn ja kainaloon kertoi että on ikävä. oli taas menkein päällä, sanoin et ole enää pikku tyttö. Hyväili minun rintakehää ja jatkoi alas kertoi että kuuli vuosia sitten kun kertoi Hilkalle viineissään että sinulla on järkyttävän iso ja oli vakoillut minua ja äitiään. Tytöllä on poika kaveri. Katsoi minua saanko koskea ja otti kalusta kiinni katsoin täysin sinisiä silmiä kuiskasi ei voi olla totta ja veti peiton pois meni vatsan päälle pää kallellaan katsomaan ja veti pitkin kalua yritin ottaa kättä pois tiuskasi nyt kyllä katon. Hyväilin kädellä rintoja kuiskas aivan eri kuin Samilla. Kääntyi katsomaan tämä ei saa mennä hukkaan ja nousi estelin sanoi kerron äidille. Annoin nousta olihan tiukka pillu kuin tiukkaan putkeen olisi pannut se kahden vuoden kiima mitä oli pitänyt itsellään vapautu nai pitkiä vetoja ja nautti ja tärisi kerroin voin kohta tulla suuteli ja kuiskasi tule vaan ei haittaa pidin seksikkäästä pyllystä kiinni keinui nopeaan kuiski luoja tule jo kun laukesin raapi kynsillä käsivarsia kun laskin sisään painoi pillua kunnolla makasi päällä ja katsoi kyllä äiti on varmaan onnellinen ihana kalu. Kun oltiin vähä aikaa levätty kuiskasi saako olla miten on joskus halunnut. Rakasteltiin miten sattui edestä kertoi että haluaa eniten kun työnnän sisään tuntee että ei pääse pakoon ja haluaa vain antaa. Ei ole pitkään aikaan uusittu mutta joskus kun voi kuiskata sanoo haluan hulluna kunnon ....

   • Anonyymi

    Herätys, maa kutsuu!


   • Anonyymi

    Väärä foorumi


   • Anonyymi

    Idiootti komentti.


   • Anonyymi

    Trollin päiväunet 💀


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. En minä alussa sua pitänyt kauniina

   Mutta nyt olet silmissäni maailman ihanin nainen. En edes käsitä, mitä tapahtui. Pikkuhiljaa muutuit silmissäni haluttavimmaksi naiseksi koko maailmas
   Tunteet
   179
   2141
  2. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   2002
  3. Voisitko mies kirjoittaa

   Jotain kivaa ja siten että tunnistaisin itseni varmasti? Ei ilkeilyjä..
   Ikävä
   48
   1054
  4. Kirjoitan sulle sydämestäni

   Syvin toiveeni on päästä kanssasi suhteeseen, saada tutustua sinuun ja että sinäkin tuntisit minut sellaisena kuin olen. Minulla on paljon rakkautta s
   Tunteet
   58
   807
  5. uskallatkohan laittaa

   Kerro jotain mistä sinussa pidän? Tunnemme toisemme riittävän hyvin tietääksemme toisistamme nämä asiat melko osuvasti.
   Ikävä
   36
   734
  6. Homseksuaaliksi syntyminen - vuosisadan sumutus?

   Tieteellinen fakta on ettei homoseksuaaliksi voi syntyä vaan homoseksuaaliksi ruvetaan. Tätä kylmää ja itsestäänselvää tosiasiaa ei aivan viime vuosik
   Luterilaisuus
   254
   707
  7. Meillä on vain telepaattinen suhde

   Tai siis mulla suhun. Yksipuolinen se on, ja romanttinen kaikesta huolimatta. Mielikuvitus korvaa sen, mitä ei koskaan ollut.
   Ikävä
   61
   685
  8. Ei tiemme enää kohtaa

   Joten älä odota, että ilmestyisin elämääsi. Se, mitä on tapahtunut on mennyttä, eikä sitä enää saa takaisin. Voi olla, että et näe minua pitkään aikaa
   Ikävä
   69
   670
  9. Body count

   Sanotaan että miehellä tulevaisuus ratkaisee ja naisella menneisyys kun etsitään oikeasti vakavaan parisuhteeseen toista. Jos naisella paljastuu oleva
   Sinkut
   238
   641
  Aihe