Undulaatti ja kissa!

aloittelija vain

Minulla on kissa ja olen haaveillut undulaateista. Onko muilla kokemuksia kissoista ja undulaateista samassa taloudessa? Stressaavatko undulaatit kissasta?

Kissa on mahdollista laittaa eri huoneeseen vapaana lentelyn ajaksi, mutta häkki sijaitsisi tilassa, jonne kissalla olisi muulloin vapaa pääsy.

Kiitos vastauksista!

12

1849

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • :(

      Meillä oli alku vuodesta undulaattipariskunta, mutta kissat söivät ne. Toinen kissoistamme osaa avata oven ja niin ne pääsivät samaan huoneeseen, jossa linnut olivat vapaana. :(

      Mutta olemme hankkimassa uusia lintuja. :)

      PS. Meillä kissat hyppivät häkin päälle ja toinen kissoista on sen verran painava, että häkin katto meni kaarelle. Kannattaa hankkia vahva häkki!!

      • T: PS, TD, MK, JF

        Itse suosittelen tekemään kuten itse tein eli verkotin ihan kunnon verkolla (ei mitään lintuverkkoa tai kanaverkkoa, vaan kunnon verkkoa mistä ei mene ihminenkään läpi) reitin jota kissa käytti häkin päälle menoon, lukitsin oven (jos osaa avata lukon kuten koira, niin salpaa parilla salvalla) ja sido vaikka päällystetyllä rautalangalla häkin luukku. Mutta mutta, etkai pitänyt lintuja _yksin irtona_ sitä kun ei saisi tehdä _koskaan_!


    • Undut <3

      Meillä on kissa, koira, undulaatteja ja kaloja.. Pitäisi olla kaikki toistensa vihollisia :DD. Aluks kissa oli kiinnostunut undulaateista (välillä hätyytteli niitä) mut nukku enimmäkseen niitten häkin katolla. Undulaatit pikkuhiljaa oppi ettei kissa syö niitä (ehkä) :) .. Mut ollaanhan me varovaisia niitten kanssa ku ne on vapaana huoneessa. Mut nyt kissa onki jo menettäny kiinnostuksensa niitä kohtaan.

    • tsirptsirp74

      Meillä on lintuhäkki seinällä koukkujen varassa.Helppo ottaa siivouksen ajaksi pois.Kissat eivät pääse hyppäämään sinne.Häkin ovi on päivisin auki,kun olen kotona,joten linnut pääsee lentelemään vapaasti.Kissat on jo tottunu niihin,mutta ei silti pidä luottaa etteivätkö pyydystäisi jos tulisi tilaisuus.Että kyllä voi olla kissoja ja undulaatteja yhtäaikaa,mutta undulaattien pitää silti päästä välillä vapaaksi.Oli häkki kuinka iso tahansa,niin ei sielä pysty lentopyrähdyksiä tekemään.Ja yleensä ne lentelee sen verran korkeella,ettei kissat ylety nappaamaan.Mä oon huomannu,että hiljasuudesta undulaatit ei pidä.Päivisin pitää olla ainakin radio päällä,jos ei ole muuta ääntä.Heti alkaa elämöinti ja sirkutus vaikka radiosta tulis vaan puheenpälpätystä :)

    • mik64bjork

      Mä saan undulaatti pariskunnan ja mul on yks kissa nimeltä Lulu oisko se ny niin hiton paha jos ne on saman katon al ku niitte undulaattien entinen omistaja on kouluttanu ne kissoi vastaa :) :) :) :) :( mut entä jos... hitot kyl ne undulaatit OSAA!!!!
      No bad no sad. Maybe...

      • suomeksi

        sun viestistä ei saa mitään selvää


    • Äidinkieli

      @mik64bjork Käytä pisteitä, koska ei tie milloin lause loppuu niin ei saa selvää...

    • Mik64bjork

      Fuck you!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Haistakaa vittu! Pistän unduni nokkii teit!!! Vetäkää vittu päähänne suomeksi ja äidin kieli! Eikä mul oo @ merkkiä nimeni alus äidinkieli paraski puhumaa pornoämpäri!!!! Kunnioita mun aukroriteettiä homo!!

    • A. roseicollis

      Tästähän oli todella pitkä keskustelu lintufoorumilla. Tuossa on linkki sinne: http://forum.papukaijat.net/index.php?topic=30105.0

      Todella monella lintuharrastajalla on kissoja ja lintuja samassa taloudessa, eikä heillä ole minkäänlaista ongelmaa sen kanssa. Tuosta keskustelusta voi saada myös todella hyviä ideoita sen suhteen, miten linnut pidetään turvassa. Yhteiselo on hyvinkin mahdollista. :)

    • en keksi

      Kiva! Sillä meilläkin on kaksi kissaa ja haluaisin undui!

    • ponipoika98

      meilläkin on on kissa, koira,neitsikoita,unduja ja näi.. kissa on kyl sillai kiinnostunu, et on se pari kertaa hypänny häkkiin kii, mut oon antanu kissalle hääjöt ja kerran häkki vähän rämisi nii nyt se vaan kattelee vähän kauempaa.. ei ne linnut siitä oikee mittää sano.. :) ei ongelmaa

    • kissa ja undut (y)

      Itellä on undullaatteja ja kissa. Eka kissa tarkkaili unduja ja oli häkin alla tuijjottamassa häkkiä monestikkin mutta nykyään ei välitä enään yhtään. Ei edes tule katsomaan jos ne jotakin rapistelevat tai jotai. Menettäny kai kiinostuksensa niihin(:

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5424
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2406
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1937
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      47
      1638
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1581
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1378
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1287
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      9
      1259
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1219
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe