asuuko kaikki omakotitaloissa?

kerrostaloja??

Asuuko kaikki jenkit omakotitaloissa?? Aina kun näytetään telkusta jotain jenkkiperheitä, niin kaikilta omakotitalo löytyy, vaikka olis kuinka lusmuja tahansa.
Onko siellä tälläisiä perinteisiä kerrostalolähiöitä? Enkä puhu nyt mistään slummeista, vaan sellaisia normi 3-6 kerroksisia taloja kuten suomessa.

Tuli vaan mieleen kun kattelee noita tositv hömppiä, niin aina kun joku kisaaja palaa kotia niin siellä on vastassa n. 100 ihmistä ja kaikilla on ne omakotitalot.

9

341

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • öööööööööö

      Melkein se on niin. Saat hyvän kuvan asiasta kun lähestyt lentokoneella mitä tahansa USAn suurempaa kaupunkina. Ydinkeskustassa on muutama tornitalo jotka ovat lähinnä toimistoja ja välissä muutama huippukallis condo-asunto-osaketorni. Sitten silmänkantamattomiin omakotitaloja. Karkeasti yleistäen kerrostoasunnot ovat joko slummeja taikka huippukalliita keskustaosakkeita. Loput porukoista asuu omakotitaloissa.

    • kunhan utelen

      entä sit opiskelijat ja köyhät, miten heillä riittää varat omakotitaloon, vai onko hinnat siellä ihan eri luokkaa kun suomessa.

      • muutama selitys

        Eivät kaikki ole suinkaan omistusasuntoja, vaan moni asuu vuokralla. Yleisesti ottaen asunnot ja talot ovat kuitenkin halvempia kuin Suomessa, varsinkin kun finanssikriisi pyyhki Yhdysvalloissa asuntojen hinnoista pois kymmeniä prosentteja. Joissain paikoissa laskua oli jopa 80%. Toisaalta halutuissa ja hyvissä kohteissa hinnat voivat olla paljon jäykempiä. Laina-ajat voivat olla pidempiä kuin Suomessa, jos ostat asunnon. Se selittää osaltaan ihmisten kykyä asua tietynlaisissa asunnoissa. Täällä ostetaan valtavasti asioita velaksi ja osamaksulla, koska se on oikeastaan maan tapa. Yhdysvalloissa on myös hyviä matalia 3-6 kerroksisia taloja, mutta kuten edellä mainittiin, monesti ns. premium-asunnot ovat todella korkeissa tornitaloissa. Itse asun 30-kerroksisessa tornitalossa meren rannalla ja tämä on ns. luxusaluetta. Yleisesti ottaen täällä ei kuitenkaan vaikuta niinkään se, onko kyseessä ok-talo vai muunlainen talo, vaan sen sijainti. Hyvällä ja turvallisella alueella maksaa kaikenlaiset asunnot, huonoilla seuduilla omakotitalotkin ovat halpoja.


    • Rähjäisyyttä

      Kymmenen prosenttia amerikkalaisista asuu kautta vuoden asuntovaunuissa epämääräisillä alueilla. Heillä ei ole varaa muunlaiseen asumiseen.

      Monessa kaupungissa ja taajamassa näkee aivan keskustassakin autioita, rähjäisiä romahtamaisillaan olevia omakotitaloja. Miksiköhän niitä rumiluksia ei pureta?

      • tarkista tietosi

        Tarkoitatkohan asuntovaunulla 'mobile home'a, joka on aivan eri asia?


    • Floridassa talvehtij

      Ainakin Floridassa on paljon kerrostaloja, myös rannalla. Itsekin asun sellaisessa talvet.

      • 9

        Florida ei ole tyypillista USAa. Niin paljon juuri noita talviasukkaita (snowbirds) ja elakelaisia.


      • Kohta takaisin

        Ei kaikkialla Floridassakaan ole paljon kerrostaloja. Ainakin Meksikon lahden rannoilla näyttää pientalot olevan suurena enemmistönä.


    • aavaa preeriaa

      Kaikki amerikkalaiset asuvat omakotitaloissa. Taalla ei ole nk 'kaupunkeja' joissa on talouselamaa ja rikkaita ihmisia jotka asuvat kerrostaloissa. Tarinat jostain New Yorkista tai Los Angelesista ovat kommunistien propagandaa.

      Kaikki asuvat landella mokeissaan.

      Seuraava kysymys?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      155
      11241
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3133
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      216
      2984
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2177
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1938
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1785
    7. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1754
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1749
    9. 85
      1738
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1637
    Aihe