Hirvaskankaan ABC !! Todella huonoa palvelua, ÄLÄ MENE !!

Kävimme tänä aamuna kahden hengen porukassa syömässä Hirvaskaan ABC-liikennemyymälä asemalla ja uskoimme saavamme kohtuullista ruokaa ja palvelua. Toisin kuitenkin kävi.

Aluksi asemalle mennessämme kysyin kassa-myyjältä että että mitä tiettyyn annokseen kuuluu, vastaukseksi saimme että "meillä olisi nyt tuo aamiainen" Siis hetkinen, lähden kysymään asiakkaana ja ASIAKASOMISTAJAna tarkennusta mitä tiettyyn annokseen kuuluu ja vastaukseksi saimme että "meillä on aamiainen" onko asiakaspalvelua jos myyjä katsoo tietävänsä mitä asiakas haluaa juuri tällä hetkellä syödä..? Ilmeisesti keski-suomessa tämäkin on mahdollista..? Eli jos koko ruoka-lista on käytössä niin luulisi että se silloin näin on..?

Toiseksi ABC-ketjuhan mainostaa salaattipöytäänsä vallan runsaana, mutta ilmeisesti aamiaisaikaan totuus on toinen, saimme erikseen lautasella pienen määrän sitä perinteistä "huoltoasema-salaattia" eli pienen määrän väkevää ja etikkaista punajuurisurvosta ja muutaman kurkun ja jäävuorisalaatin palan. Eli suomeksi sanottuna ihan potaskaa !! Varmasti tuota ei söisi edes kanit.. joten se loistavasta salaattipöydästä !!

ABC mainostaa sitoutuvasta ja ystävällisestä henkilökunnasta, mietinkin kuuluuko kyylääminen ja supsuttelu asiakkaasta tähän ystävällisyyteen !! Mutta pakko on sanoo että tääläpäion suomea palveluasenteen korjaamisessa on hyvin paljon parantamisen varaa.

Kun saimme tämän porsaan lehtipihvin pöytään kaksin kappalein oli pettymys annoksen kuvaan nähden tyrmäävä !! Missään vaiheessa tämä aamiaista tarjonnut kassa-myyjä ei kysynyt mitkä perunat haluamme, mielestäni tämä ei kuulu asiakkaalle vaan henkilökunnan PITÄÄ asiaa kysyä !!

Ja mitäs sitten saimmekaan..? Odotuksiin nähden ihan todella tulisen pihvin jossa oli oikeastaan vain santa maria grillimaustetta eikä oikeastaan mitään muuta. eli pihvi oli ihan väärin maustettu ja todella karvasti kurkkua. Perunoiksi tämä asiantunteva henkilökunta valitsi ranskalaiset !! Ranskalaiset jossa oli todella paljon suolaa ja joita oli keitetty rasvakeittimessä ihan liian vähän, eli ranskalaiset olivat puoliksi raakoja ikvä kyllä, lisäksi annoksessa oli puolikas paistettu tomaatti ja nokare maustevoita ja ns.kastike joka oli tosi tulinen tämäkin..

Sitten tätä annosta kutsutaan erikoisateriaksi nimellä' "makuja keski-suomesta" siis, kun olen naapurimaakunnasta niin pakko ihmetellä et missä on tämänm maakunnan ruoka-kulttuuri, tämä annos ei sitä ainakaann ole!!

Pakko sanoa että kun laskee yhteen ruoan ja tämän aseman palvelun niin todella ala-arvoisessa mennään. Pakko sanoa että kun nämä ruoat maksoivat 28 euroa eli170 vanhaa oikeaa markkaa niin karmea vitutuksen maku tä'stä kyllä jäi !! Ei ainakaan tälle liikenneasemalle IKINÄ ENÄÄ !!

Vielä niille VITTUILIJOILLE TIEDOKSI jotka sanoo että varo mitä kirjoitat ettei sua haasteta oikeuteen että tulen taatusti vastaamaan joka sanasta mitä olen tällä palstalla kirjoittanut ja että keskustelen oikein mielelläni keski-suomalaisesta palvelusta tällä palstalla ja miksei muuallakin.

Joten ilmoita vaan sä joka haluat mulle vittuilla numerosi tai sähköpostisi niin vastaan sulle tätä asiaa koskeviin vastauksiin oikein mielelläni.

Jos vielä abc vessat haisis jollekin muiulle kun kuselle niin olisi kyllä jo plussaa, mutta järkyttävä paikka ei voi muuta sanoo.. :( Ikävää että tämmöstä nyky-suomessa vielä on.. :( kohta on nesterallit joten nopeesti pitäs ryhtiliikkeen tulla, mutta erittain huonolta näyttää keski-suomalainen palvelu ei voi muuta sanoo. Kyylätä ihmiset kyllä tääläpäin osaa.. ja supista keskenään, helpointa se on sanoo suoraan se palaute, olen ihan sitä mieltä.
Ilmianna
Jaa

97 VastaustaNo voit syyttää vain itseäsi. Jokainen joka on kerran käynyt missä vain ABC- asemalla, tietää että syötäväksi he tarjoavat suurkeittiö-sontaa, suurista kanistereista tulee kaikki "ruoka" ja se vain lämmitetään asemilla. Ei sellasta moskaa juurikaan voi syödä ja on aivan omaa tyhmyyttä jos asia ei mene kerralla jakeluun. Täytyy olla aika puupää jos yrittää toisen kerran syödä ABC:n moskaa.
Palvelusta en osaa sanoa, huonoa palvelua saa tuollaisissa paikoissa todennäköisemmin kuin pienemmissä paikoissa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
joo olen todennut saman nyt viimeistään, siksi päätinkin lopettaa ABC-asemilla käynnin. Todennäkösemmin ostan tästä lähtien bensankin muualta. Joskus vajaa 10 vuotta sitten ABCeilta sai vielä kohtuullista ruokaa mutta ei enää, tähän loppu ainakin mun osalta.

Vaikka ABCeilta toisilta saa parempaakin ruokaa, yhden tiedän ainakin, niin nyt loppu käynnit jopa sielä. Jos saa tarpeeks *askaa niskaansa paremmatkin paikat kärsii, mutta nyt saa loppua.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Aloittajalla asiallinen aloitus. ja pitänee lisätä yksi ABC on mamuja duunissa.kyll ruokahalut meni ku erittäin tumma henkilö huseerasi keittiössä.välillä kaivoi nekkuaan ja peeeeetä ja sit jotain ihan muuta. harmi
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Eipä Joutsankaan ABC oikein vakuuta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Joo, mun puolesta ihan sama onko tumma vai vaalea kunhan vaan saa palvelua eikä supatusta ja edes kohtuullista ruokaa niin hyvä on..
Ilmianna
Jaa
Mutta kohtuullisen ruoan saanti sikäli vaikeaa, kun sapuska tulee valmiina suurissa astioissa, kaikkiin ABC-asemiin toimitetaan samaa moskaa. Kokin koulutus on niiden asemien keittiössä turhaa, koska siellä vain lämmitetään se suurkeittiö moska.
Minulle myös sama minkä väriunen on henkilökunta sinänsä, mutta noilla asemilla ei auta vaikka olisi itse Hans Välimäki keittiössä lämmittämässä niitä valmismoskia.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
ihan nyt sikäli jos saan huomauttaa nii ruuat kyllä ei tule mistään valmiina kypsennettyinä. kyllä lihat ja kaikki paistetaan ihan siellä ravintolassa. ja jos olette saaneet yhdellä huoltsikalla paskaa palvelua niin ei se tarkoita että joka apsilla ois samanlaista populaa töissä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
"Paikalliset tuotteet valikoimissa ovat meille se oma juttumme, jolla pyrimme erottautumaan muista, ABC Hirvaskankaan liikennemyymäläpäällikkö Virpi Tyrväinen" tosiaan näin on, en ole missään saanut yhtä huonoa ruokaa.. ÄLKÄÄ MENKÖ !!

tässä linkki ABC-hirvaskankaalle:
http://www.digipaper.fi/assa/65903/index.php?pgnumb=16
Ilmianna
Jaa
Hirvaskankaan ABC:n lause: ME HUOLEHDIMME SINUSTA!!!!..
Bleace... älkää huolehtiko, jos se on tollaista. Äitini huolehti kun olin pieni, se oli oikeaa huolehtimista!!!!.
Ensiksi.. kun vessaan menee asioille, täytyy miettiä monta kertaa mennäkö vai ei, mutta pakon edessä oli pakko mennä. Naisten vessa haisee verelle ja virtsalle. Lattiat ovat tulvillaan papereita, ja tilat erittäin ahtaat, vaikkin normaalikokoinen.
Ruoka: Tilasimme mieheni kanssa MAKUJA KESKI-SUOMESTA-annokset. Kun annokset tulivat pöytään, näky oli jotakin muuta kuin olisin toivonut. Maustekasat peittivät porsaan lehtipihvit, paistetun puolikkaan tomaatin. Ranskanperunat olivat näivettyneitä ja suolan peitossa. Ruoka-annoksen kastike oli tulista, sekä myös maustevoi pihvin päällä. Salaatti oli valmiiksi tuotuna lautasella. Etikkainen punajuurisalaatti kurkkuineen, eivät vastanneet ABC:n niin kehumaa salaattiannosta. Onko tosiaankin tarkoitus, että asiakas saa erittäin mausteisesta ruuasta vatsanväänteitä ja närästysoireita?. Ensi kerralla tiedän ottaa Rennietä mukaan kun tarkoituksni on ruokailla ABC:llä. Sen ainakin nyt tiedän, etten astu jalallanikaan Hirvaskankaan ABC:lle.
Henkilökunnalla ei ole mielestäni käytöstapoja. Ainakin sen perusteella, millaista kohtelua sain osakseni: kyyläystä, ja supsuttelua saman aikaisesti toisten työntekijöiden kanssa. Onkohan kokille opetettu, että tee mahdollisemman tulista ruokaa, jos asiakas tilaa annoksen aamulla, eikä suostu ottamaan aamiasta, vaan tilaa ruoan jostakin listalta?. Asiakaskoulutuksessa taas opastettu että kyylää asiakasta mahdollisimman tarkasti ja juorua hänestä muun henkilökunnan kanssa, varsinkin silloin, kun asiakas huomaa tilanteen?.. ME HUOLEHDIMME SINUSTA???? paremmeinkin ME KYYLÄÄMME SINUA JA PUHUMME SINUSTA!!!.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
4 VASTAUSTA:
ei se oo ruokapaikka mene syömään kotias, äiti tekee ruuan
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
pizamies kirjoitti:
ei se oo ruokapaikka mene syömään kotias, äiti tekee ruuan
pizamies,,, hmmm.... sattumoisin olen aikuinen ja teen itse ruokani. Äitini on kuollut v.96. Sulle siis tiedoks,että ota selvää mistä puhut!..Ja muutenkin tarkista vähän tota sun asennettasi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
pizamies kirjoitti:
ei se oo ruokapaikka mene syömään kotias, äiti tekee ruuan
Moro !! Sori äitini siirtyi ajasta iäisyyteen 2006 joten ei ole mulle tekemässä ruokia !! Tekeekö sulle äitis Ruoan..? Varmaan asutkin kotonas..? Sossusta taskurahaa mistä et muista antaa ruokarahaa äidilles..?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Jaakko 1979 kirjoitti:
Moro !! Sori äitini siirtyi ajasta iäisyyteen 2006 joten ei ole mulle tekemässä ruokia !! Tekeekö sulle äitis Ruoan..? Varmaan asutkin kotonas..? Sossusta taskurahaa mistä et muista antaa ruokarahaa äidilles..?
Jaakko ja Jyväskylän neito tais käydä yhdessä epäonnistuneilla treffeillä hirvaskankaalla... Tekstit on kuin samasta kynästä - jos eivät olekin yhden ja saman kirjoittamaa propagandaa... Tai sitten vaan ne treffit meni niin v*itun mönkään, Jaakko ei saanu ja Jyväskylän neito ei antanu, niin kaikki syy on sitten ruokaravintolan keittiössä... =) =)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Näinhän se menee.Jollekkin on sentin liian kapeaa paskapaperia,jollekkin lattia on liian liukas,jollekkin valot on liian kirkkaat,kalja liian kylmää tai ainakin pihassa tuulee liikaa.

Itse ajan rekkaa ja pysähdyn kolme-neljä kertaa viikossa kaikkina vuorokaudenaikoina Hirvaksella ja aina on asiat olleet kohdillaan,mutta niinhän se on,että kaikkia ei voi miellyttää.

Karmeimpia asiakkaita ovat nämä pyntätyt ämmät,jotka luulevat,että ne voi saada eväänsä ennen muita jonon ohi.
Itse puhun kekkanoista,siis akoista jotka luulevat olevansa jotain,mutta todellisuudessa ovat verrattavissa pesemättömään tiskirättiin.

Ei se tuuman pakkeli tee kenestäkään etuoikeutettua,vaikka nämä kekkanat niin luulevat.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
7 VASTAUSTA:
Kuules rahtari. Tää nainen ei olekaan mikään pyntätty ämmä, mitä väitit!. En tosiaankaan "harrasta" jonossa ohittelua. Luulet näköjään tietäväsi kaiken naisista ja naisten vaatimuksista. Taidat olla jokin juntti ku luulet kaikken naiste olla sellaisia ku kirjoitit.. Joo, sul varmaan on itselläsi kotona pytätty ämmä, joka ohittelee jonossa muita ihmisiä vai onko sulla naista olleskaan..

Sattumoisin kellon aika oli aamuyöllä jolloinka söimme. Vitt ... olisitko itse halunut syödä mausteilla pilattua ruokaa?.. Jos haluat, voin ensi kerralla jättää sulle tulisen annokseni, jos eksyn Hirvaskankaalle,, näin saat maistaa sulle loistavaa suussa sulavaa ruokaa.. Tai sit ku rekkakuski oot ,,, sun mahas on varmaan tottutut kaikkeen pask... matkasi varrella.

Menistkö itse naisten kuukautissuojahajuiseen vessaan tekemään tarpeesi?.. Jos kerta oudoista hajuista tykkäät, niin käy toki vessassa piipahtamassa ja haistelemassa tykkäämääsi hajua.

Sulle vain sanoin buon appetito!. Nauti ruoasta, olet ehkä ansainnut syödäkin siellä, missä haisee p:lle ja saa huonoa palvelua.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Jyväskylän neito kirjoitti:
Kuules rahtari. Tää nainen ei olekaan mikään pyntätty ämmä, mitä väitit!. En tosiaankaan "harrasta" jonossa ohittelua. Luulet näköjään tietäväsi kaiken naisista ja naisten vaatimuksista. Taidat olla jokin juntti ku luulet kaikken naiste olla sellaisia ku kirjoitit.. Joo, sul varmaan on itselläsi kotona pytätty ämmä, joka ohittelee jonossa muita ihmisiä vai onko sulla naista olleskaan..

Sattumoisin kellon aika oli aamuyöllä jolloinka söimme. Vitt ... olisitko itse halunut syödä mausteilla pilattua ruokaa?.. Jos haluat, voin ensi kerralla jättää sulle tulisen annokseni, jos eksyn Hirvaskankaalle,, näin saat maistaa sulle loistavaa suussa sulavaa ruokaa.. Tai sit ku rekkakuski oot ,,, sun mahas on varmaan tottutut kaikkeen pask... matkasi varrella.

Menistkö itse naisten kuukautissuojahajuiseen vessaan tekemään tarpeesi?.. Jos kerta oudoista hajuista tykkäät, niin käy toki vessassa piipahtamassa ja haistelemassa tykkäämääsi hajua.

Sulle vain sanoin buon appetito!. Nauti ruoasta, olet ehkä ansainnut syödäkin siellä, missä haisee p:lle ja saa huonoa palvelua.
Jyväskylän neito se on vasta Mimmi ! Siellä älähtää missä kalikka kalahtaa vai miten se menikään...
Kauhee kun toiset saa kierroksia vaikka mistä !
Rahtari on niin oikeessa !!!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Jyväskylän neito kirjoitti:
Kuules rahtari. Tää nainen ei olekaan mikään pyntätty ämmä, mitä väitit!. En tosiaankaan "harrasta" jonossa ohittelua. Luulet näköjään tietäväsi kaiken naisista ja naisten vaatimuksista. Taidat olla jokin juntti ku luulet kaikken naiste olla sellaisia ku kirjoitit.. Joo, sul varmaan on itselläsi kotona pytätty ämmä, joka ohittelee jonossa muita ihmisiä vai onko sulla naista olleskaan..

Sattumoisin kellon aika oli aamuyöllä jolloinka söimme. Vitt ... olisitko itse halunut syödä mausteilla pilattua ruokaa?.. Jos haluat, voin ensi kerralla jättää sulle tulisen annokseni, jos eksyn Hirvaskankaalle,, näin saat maistaa sulle loistavaa suussa sulavaa ruokaa.. Tai sit ku rekkakuski oot ,,, sun mahas on varmaan tottutut kaikkeen pask... matkasi varrella.

Menistkö itse naisten kuukautissuojahajuiseen vessaan tekemään tarpeesi?.. Jos kerta oudoista hajuista tykkäät, niin käy toki vessassa piipahtamassa ja haistelemassa tykkäämääsi hajua.

Sulle vain sanoin buon appetito!. Nauti ruoasta, olet ehkä ansainnut syödäkin siellä, missä haisee p:lle ja saa huonoa palvelua.
Ite haiset p:lle :D
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Jyväskylän neito kirjoitti:
Kuules rahtari. Tää nainen ei olekaan mikään pyntätty ämmä, mitä väitit!. En tosiaankaan "harrasta" jonossa ohittelua. Luulet näköjään tietäväsi kaiken naisista ja naisten vaatimuksista. Taidat olla jokin juntti ku luulet kaikken naiste olla sellaisia ku kirjoitit.. Joo, sul varmaan on itselläsi kotona pytätty ämmä, joka ohittelee jonossa muita ihmisiä vai onko sulla naista olleskaan..

Sattumoisin kellon aika oli aamuyöllä jolloinka söimme. Vitt ... olisitko itse halunut syödä mausteilla pilattua ruokaa?.. Jos haluat, voin ensi kerralla jättää sulle tulisen annokseni, jos eksyn Hirvaskankaalle,, näin saat maistaa sulle loistavaa suussa sulavaa ruokaa.. Tai sit ku rekkakuski oot ,,, sun mahas on varmaan tottutut kaikkeen pask... matkasi varrella.

Menistkö itse naisten kuukautissuojahajuiseen vessaan tekemään tarpeesi?.. Jos kerta oudoista hajuista tykkäät, niin käy toki vessassa piipahtamassa ja haistelemassa tykkäämääsi hajua.

Sulle vain sanoin buon appetito!. Nauti ruoasta, olet ehkä ansainnut syödäkin siellä, missä haisee p:lle ja saa huonoa palvelua.
Ite haiset p:lle :D
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
hjghjghjghj kirjoitti:
Ite haiset p:lle :D
Älä jankuta...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
älä jankuta... kirjoitti:
Älä jankuta...
Tuli vahingossa kahdesti... Anteeksi...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Jyväskylän neito kirjoitti:
Kuules rahtari. Tää nainen ei olekaan mikään pyntätty ämmä, mitä väitit!. En tosiaankaan "harrasta" jonossa ohittelua. Luulet näköjään tietäväsi kaiken naisista ja naisten vaatimuksista. Taidat olla jokin juntti ku luulet kaikken naiste olla sellaisia ku kirjoitit.. Joo, sul varmaan on itselläsi kotona pytätty ämmä, joka ohittelee jonossa muita ihmisiä vai onko sulla naista olleskaan..

Sattumoisin kellon aika oli aamuyöllä jolloinka söimme. Vitt ... olisitko itse halunut syödä mausteilla pilattua ruokaa?.. Jos haluat, voin ensi kerralla jättää sulle tulisen annokseni, jos eksyn Hirvaskankaalle,, näin saat maistaa sulle loistavaa suussa sulavaa ruokaa.. Tai sit ku rekkakuski oot ,,, sun mahas on varmaan tottutut kaikkeen pask... matkasi varrella.

Menistkö itse naisten kuukautissuojahajuiseen vessaan tekemään tarpeesi?.. Jos kerta oudoista hajuista tykkäät, niin käy toki vessassa piipahtamassa ja haistelemassa tykkäämääsi hajua.

Sulle vain sanoin buon appetito!. Nauti ruoasta, olet ehkä ansainnut syödäkin siellä, missä haisee p:lle ja saa huonoa palvelua.
Sitten???
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Rahtari aloitti ja minä jatkan...nimittäin ruoan kehumisen tähän ketjuun.
Itse kävin eilen syömässä kyseisessä paikassa eikä siinä ruoassa ollut valittamista.Koko ajan tytöt vaihtoi ruokavuokia kun syöjiä oli niin paljon että tötsät vajeni nopeaan tahtiin.

Noinhan se on että pilkunviilaajille riittää moittimista paikasta kuin paikasta ja asiasta kuin asiasta.
Ympäri Suomea kiertäneenä voin sanoa että abc:itten vessat on siitä siisteimmästä päästä joissa oon käynyt.
Se loppusiisteys sitten riippuu meistä itsestämme että jos edellinen hätäkävijä on viskannut pyyhepaparinsa lattialle ja siitä tehdään johtopäätös niin tuskin siitä voi siivoojaa moittia.
Ilmianna
Jaa
Hei vain rahtari ja joltain kuullut !! Tässä teille alkuperäinen kirjoittaja vastailemassa. Aluksi joltain kuulleelle onhan se hyvä että olet osunut juuri niille abseille ja just niihin aikaan kun sielä on siivottu: ONNITTELEN sinua OMASTA PUOLESTANI !! Sulla on käynyt tuuri !! joten 10 PISTETTÄ JA PAPUKAIJA MERKKI SINULLE !! Olet ollut todella onnekas meinaan..itse satuin käymään sielä kusella just ennen kun vessan siivoojat aloittivat työnsä, ja pakko sanoa etten heidän työtään kadehdi, niin kuvottava paskan ja kusen haju meinaan oli.

Sille JOLTAIN KUULLUT tiedoksi että syötiin ala carte annokset jotka listalla oli mutta jos olet ollut lounaaseen tyytyväinen niin se on hyvä.. :)

Kerros Joltain kuullut missä vaiheessa siivoojaa moitin..? Olisiko aika opetella sisälukutaito..? RAHTARIlle sitten, valitettavasti en ole rahtari joka tietää kaiken suomen abseista, mutta ajelen vuodessa 30 000 joten joskus tulee huoltoasemilla poikettua. Tosin ABSithan on liikenneasemia..

Pidätkö RAHTARI ittees parempana kun muut..? Koska saat rahtarikortilla alennuksen ABC-asemilla..? Jos niin niistä tykkäät niin siinäpähän tykkäät, itse luulisin että saisin palvelulle vastinetta kun kuitenkin maksan siitä enemmän kun sinä koska mulla EI OLE RAHTARIKORTTIA !!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Idiootti!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tokihan kehua saa jos kerran jostain pitää, mutta jos oikeesti pitää ABC-ruokaa hyvän makuisena, niin on pakko todeta sellaisten henkilöiden ruokatottumusten tai olevan hyvin kapea-alainen, tai makuaisti on jäänyt kehittymättä.
Tämän perustan siihen kun niille tylee kaikki ruoka valmiiksi tehtynä suurkeittiöstä. Kaikki on mättöä, joka on vielä tarkoituksella tehty mauttomaksi, näin se kelpaa ihmisille, joilla ei ole tietoa hyvästä ruoasta.
Ilmianna
Jaa
Aloittaja.
Taisin käyttää sanaa pilkunviilaaja etten erityisesti tarkoittanut ketään josta pillastuit :).

Sanot kuitenkin jossain viestissä että älkää menkö noihin myymälöihin.Jos sinä et ole saanut itsellesi oikeuttavaa palvelua niin miksi me palvelua saaneet emme saisi käydä siellä??
Ilmianna
Jaa
Nää on näitä abcn provokaattoreita, niitä harmittaa kun ei oo oma neste tai selli tai tepoili niin hyvällä paikkaa ja niin laadukas sekä monipuolinen kuin abc on nim. kaikissa suomen abcissä käynyt
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Niin, hmm, mielenkiintoinen vastaus!

Suomen abceillä ja erityisesti tunnen keski-suomen abct, eli siis,, ymmärrän suuttumuksen.

Vuorossa saattaa olla kaikki extroja, eli siis väliaikaisia työntekijöitä. Taso vaihtelee nollasta sataan, onnensattumaa mihin osut! Valiitettavasti vaikka en konserniin kuulukkaan. Siis on on ihan päivästä ja ajasta kiinni, millaista palvelua saat. Vakkarit vetää täysillä, ilman taukoja!!!!! ( Oleette ainutlaatuisia!) Heille asiakas on tärkein, mutta extroille..... nojooo....
Missä on imnhimillisyys ja kahvi ja ruoka tauot? Voisiko abc konserni vastata?
Kuka muu halua kannattaa työntekijöiden riistoa, kuin keskimaas?!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Juurikin näin!
Ilmianna
Jaa
olen homoseksuaali
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Mitähän se tähän kuuluu?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Jaakko 1979 on neitimäinen mies. Turhan-narisia paskiainen joka vikisee joka asiasta kuin pikkutytöt. Paskatärkeä egoisti luulee olevansa muiden yläpuolella ja oikeutettu muka arvostelemaan kaikkia. Haistappa homo Jaakko vlttu.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Kuules Vali Vali,,, niin metsä kutsuu kuin siihen huudetaan... Itsehän oot narissut.... en huomannut narinaa Jaakko1979 kirjoituksessa vaan mieipiteen saamastaan kohtelusta ABC:llä. Oletko homovastainen vai itse piilohomo joka piipittää kirjoituksen takana?. Mieti kuka itse olet,,, syyllistä sitten vasta toisia sulle tuntemattomia ihmisiä, kun olet päässyt yksiin oman sisäisen minäsi kanssa. Ja todellakin olet eksynyt aiheesta.. Tarkoituksena oli edelleenkin mainita huonosta palvelusta ja mausteiden pilaamasta ruuasta eikä mistään muusta. Sori vaan sulle, että itsekin eksyin aiheesta, siis puolustin sulle tuntematonta ihmistä. Etkö ole kuullut sanontaa,,, kaikki olemme samanarvoisia?... Sitä paitsi hän ei ole homo. Seuraavaksi varmaan haukut minua,,, sulle taas täysin tuntematonta ihmistä.. Mutta jos haukut,, se on sun oman tunnon asia.. Yritä seuraavaksi löytää välillä ihmisistä hyvää..Sillä sulta kohta loppuvat negatiiviset asiat joita keksit muista ihmisistä, sillä sanoja on vain rajattu määrä olemassa,, ellet halua keksiä slangisanoja.. Hyvää jatkoa vaín elämääsi... Älä hukkaa energiaasi toisten haukkumiseen..siitä et pääse puusta pitemmälle.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Vai neitimäinen mies.. Kuules poika !! Kaks muksua olen saanu tähän päivään mennessä aikaseks ja muuta. Perusteles mikä siinä niin neitimäistä on jos saamastaan palvelusta valittaa..?

Äläkä sielä ihmisille haistattele kuitenkaan. "oikeutettu arvostelemaan kaikkia" ketäs kaikkia olen sitten arvostellu? Kerros poika. Silloin kun mä söin jo huoltoasemalla, veikkaan että sä taisit olla mällinä isäs haaravalissä vielä.

Muuten poika, mistä ton homon keksit.. nyt kannattaa laittaa suuta pienemmälle, niin ei sulle tapahdu mitään. Itkeen alkaisit kumminkin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Jaakko 1979 kirjoitti:
Vai neitimäinen mies.. Kuules poika !! Kaks muksua olen saanu tähän päivään mennessä aikaseks ja muuta. Perusteles mikä siinä niin neitimäistä on jos saamastaan palvelusta valittaa..?

Äläkä sielä ihmisille haistattele kuitenkaan. "oikeutettu arvostelemaan kaikkia" ketäs kaikkia olen sitten arvostellu? Kerros poika. Silloin kun mä söin jo huoltoasemalla, veikkaan että sä taisit olla mällinä isäs haaravalissä vielä.

Muuten poika, mistä ton homon keksit.. nyt kannattaa laittaa suuta pienemmälle, niin ei sulle tapahdu mitään. Itkeen alkaisit kumminkin.
Oletpas asiallinen mies, jos sulla järkee on päässä nii älä ala uhkaile"muuten poika mistä ton homo keksit nyt kannattaa laittaa suuta pienemmälle" oot joku runkku jaakko jostaki hevovitusta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Virossa neuvostoaikaan syötiin sööklassa (työpaikkaruokala), tuo apsi-moska mitä he tarjoavat muistuttaa lähinnä sitä, jos aikaa on ja haluan syödä ravintolassa ei tule mieleenikään tilata abc:n ala cartelta yhtään mitään. Nesteet on parempia parempia pikapysähdyspaikkoja, esim kirri, lintulahden jätän väliin ja myös joutsan shellin.

..no joo saunakaljat voin hakea apsilta.
Ilmianna
Jaa
Vedäppä Jaakko 1979 itsesi amerikkalaiseen kiikkuun niin päästään tollasesta puistohomosta eroon nätisti.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Hei,, katsoitko milloin viimeks itseäsi peiliin.. taidat itse olla sitä mitä kirjoitit!!!.Älä kirjoita tollasta jos et tunne ihmistä,, .. nyt menit kyl pahasti harhaan henkilöstä sekä aiheesta..
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Niin ihan naisystäväni kanssa tuola hirvaskankaan ABC llä kävin.. joten se siitä sun homokammostasi.. ole ihan rauhassa vaan sielä.. sulla on ilmeisesti joku kammo vähemmistöryhmiä vastaan. Varmaan sun kannattaa käydä jutteleen jonkun asiantuntijan kanssa.. olen hyolissani.. :)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Jaakko 1979 kirjoitti:
Niin ihan naisystäväni kanssa tuola hirvaskankaan ABC llä kävin.. joten se siitä sun homokammostasi.. ole ihan rauhassa vaan sielä.. sulla on ilmeisesti joku kammo vähemmistöryhmiä vastaan. Varmaan sun kannattaa käydä jutteleen jonkun asiantuntijan kanssa.. olen hyolissani.. :)
Se oli kuin olikin ne epäonnistuneet treffit Jyväskylän neidon kanssa !!!!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Pikkusen alkaa rönsyileen jutut tuosta alkuperäsestä jutusta : ) No asiaan,itsekin noin 3-4 kertaa kuukaudessa hipan ABC:llä syövänä kokemukset on vähän kaksijakoiset,parhaimmillaan laarit täynnä ruokaa ja siistiä ja puhdasta ja toisinaan sitten ihan jotain muuta,nämä kokemukset siis seisovan pöydän aikaan,ei yöllä tai aamulla.Mutta mutta se mihin huomioni on kiinnittynyt on se että näyttäs tytöt tekevän hommia aikas riittämättömällä porukalla välillä ja sehän ei ole henkilökunnan syy millään muotoa,on varmasti sairauslomia ym ym mikä johtaa tuohon että joka paikkaan ei kerkeä eikä mielestäni tarvikkaan keretä kun työn tekeminen ei passaa olla kun 110metrin aitajuoksu,ja sehän on vaan työtä että pitäisi riittää että hommansa hoitaa asiallisesti,siellä kun tuskin kukaan velttoilee kumminkaan...joten palautettahan voi antaa keskimaan johdolle että oisko resurssipuolella petrattavaa,turhan usein vittuilut saa parhaansa yrittävät lattiatason taaplaajat.....ja huom en ole talon henkilökuntaa.
Ilmianna
Jaa
Palataanhan asiaan taas.

Kuinka helvetissä nuo kekkanat luulee pääsevänsä viiden tähden hotellin pöytään aamuyöllä??

Mikäli olen oikein ymmärtänyt,niin Hirvaksen ABC ei mainosta itseään viiden tähden hotellina,missä on saatavana kaikki listaruoat lisukkeineen kaikkina vuorokaudenaikoina.

Olen ymmärtänyt,että Hirvas on huoltoasema,missä jotain syötävää on tarjolla 24/7,mutta luulo,että siellä on jo mainitsemani viiden tähden hotellin palvelu saatavilla jatkuvasti osoittaa kyseisen palvelun pyytäjän järjenjuoksusta aika paljon..

Ehkäpä se paskapaperi oli sittenkin liian kapeaa kyseiselle kekkanalle,josta tuo ylläoleva vuodatus johtuu..

Hohhoijaa,rakit räksyttää,vaan karavaani kulkee..
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Hmmm. Rahtari Rahtari... Totta vie kyse on ABC;stä... Kun et kerta ollut paikalla kun toi huono kohtelu on tapahtunut, miten voit kirjoittaa sellaista mistä et tiedä yhtikäs mitään?, vai olitko sittenkin?. Söitkö tulista, mausteista lehtipihviä ranskalaisilla perunoilla, pupusalaattia?: Jos et syönyt.. et kerta kaikkaan voi tietää mitä on tolloin tapahtunut, miltä ruoka on maistunut,, ellet oo sitten selvännäkijä... Tässä kukaan ei ole todellakaan ole olettanut että ABC on viiden tähden ruokapaikka. Tässä alkuperäisessä kirjoituksessa puhutaan mausteen pilaamasta ruuasta, huonosta asiakaspalveluksesta, ja epäsiististä vessasta. Kellon ajasta päätellen on ollut varhainen aamu, jolloin vessat ovat olleet siivoamatta jne. Koska oot noin kaikkitietävä, etkä kunnioita toisia ihmisiä, niin voi voi,, jatka ahdasmielistä elämääsi, sun huonoa asennetta muita ihmisiä kohtaan on tosi vaikea muuttaa.. Enää en suhun hukuta vahingossakaan yhtään ajatusta. Pysyn tollasesta ihmisestä hyvin kaukana.....
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Terve Rahtari !! Joo, varmasti Hirvaskankaan ABC ei mainosta itseään viiden tähden hotellina jossa listaruoat saatavissa 24/7 mutta.. Hirvaskankaan ABC mainostaa itseään 24 tuntia vuorokaudessa auki olevana liikenneasemana JOSSA ON TÄYSI LISTA !! Kuitenkaan sieltä ei osata tehdä koko listaa !!

Paskapaperin koosta en ole puhunut mitään muista se.. !! Viiden tähden pöydästä ABC Hirvaskangas on kaukana. Jos koko lista on käytössä silloin oletan että myös siltä listalta myös saan sitä mitä haluan.

Siltähän se vaikuttaa et tulevaisuudessa joillekin ABC-asemille sopisi parhaiten lihapiirakka ja höyrymakkara. Ehkä se extraajakin juuri ja juuri osaisi lämmittää lihapiirakan mikrossa.

Tosin joillakin ABC-asemilla saa harvinaisen hyvää palvelua esim. kalevan ABC tai Vaajakosken ABC joten kaikkia tämäkään ei tietenkään koske.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Jaakko1979 kirjoitti:
Terve Rahtari !! Joo, varmasti Hirvaskankaan ABC ei mainosta itseään viiden tähden hotellina jossa listaruoat saatavissa 24/7 mutta.. Hirvaskankaan ABC mainostaa itseään 24 tuntia vuorokaudessa auki olevana liikenneasemana JOSSA ON TÄYSI LISTA !! Kuitenkaan sieltä ei osata tehdä koko listaa !!

Paskapaperin koosta en ole puhunut mitään muista se.. !! Viiden tähden pöydästä ABC Hirvaskangas on kaukana. Jos koko lista on käytössä silloin oletan että myös siltä listalta myös saan sitä mitä haluan.

Siltähän se vaikuttaa et tulevaisuudessa joillekin ABC-asemille sopisi parhaiten lihapiirakka ja höyrymakkara. Ehkä se extraajakin juuri ja juuri osaisi lämmittää lihapiirakan mikrossa.

Tosin joillakin ABC-asemilla saa harvinaisen hyvää palvelua esim. kalevan ABC tai Vaajakosken ABC joten kaikkia tämäkään ei tietenkään koske.
Sinä se jaksat keskellä yötä kännipäissäsi meuhkata täällä jostain ruoka-annoksesta. Jätä kaljat juomatta ja nuku!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
rahtari löi luun kurkkuun..

tekisi mieleni sanoa,että sattuvasti sanottu..
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Sen Jvalittaja Jaakon kantsii poiketa moision st1 lempäälän kupeessa "noutopöydässä niin muuttuu käsitykset"
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ex-Syöppö kirjoitti:
Sen Jvalittaja Jaakon kantsii poiketa moision st1 lempäälän kupeessa "noutopöydässä niin muuttuu käsitykset"
Ex-Syöppö lupaan poiketa "mainostamassasi" paikassa syksyn aikana kun sinnepäin eksyn..? Tuo ST lienee vanhan tien varrella? Lupaan että tulen ilmoittelemaan mainitsemasi ST tasosta tällä palstalla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ei sinne absille ole pakko mennä, polkaise kaasu pohjaan absin kohdalla ja järsi kotonas sitten kylmää lihapiirakkaa niin et voi valittaa kuin itselles.
Ilmianna
Jaa
se abc:n kahvi on ainakin ihan täyttä kuraa,parempaa saa sitä tien toiselta puolelta shelliltä.siellä on myös ystävälliset myyjät ja mukavampi muutenkin asioida.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Keitä omat kahvit termariin niin et voi syyttää kuin itseäs jos on kuraa termarissa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
ohivaaaaan kirjoitti:
Keitä omat kahvit termariin niin et voi syyttää kuin itseäs jos on kuraa termarissa.
Justiinsa, ohi vaan ja lujaa. Onhan noita kahvipaikkoja tuossa teiden varsilla muitakin!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Omistajat tappelee näköjään täällää......
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kävin eilen. Ihan oli ok kaikki. Ystävällistä hymyäkin irtosi. Mikä huonoa ... no wessan siivouksessa oli vähän jotakin, mutta senkin siisteys on paljolti myös asiakkaista kiinni.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kyllä sitä huonoa palvelua saa, kun menee jo valmiiks turpa rullalla sinne! Joskus sattuu jonoon sellasia marisijoita, et pois tieltä! Ei käy mikään, eikä mitenkään päin. HUHHUH sentään. Onhan toki hyviä kahvipaikkoja muitakin, hyvä että on!
Mm. Karoliinan kahvipannu Joutsassa ja Hartolassa leipomon myymälä vastapäätä Jari-Pekkaa näin Keski-suomen "turistelle" tiedoksi!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Aloittajalla on paha olo.
Ihan sama, mille huoltoasemalle olisi sattunut pysähtymään.
En tosin itsekään ABC:llä tankkaile tai pysähdy, mutta en tee siitä kylläkään isoa numeroa.
Ilmianna
Jaa
Paljon on kierretty, ja paljon kierretään Suomea työn vuoksi. ABC asemilla käydään vain aamiaisella tai kahvilla, ruoat kun ovat vähän teollisen makuisia. No, joka tapauksessa en ole kuvitellut koskaan että, nämä ABC:t ovat ála carte ravintoloita niin kuten jotkut näköjään luulevat. Alle 100e/hlö ei saa kulinaristista makunautintoa eikä palvelua.
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Kepulaisten moskaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Jos et mee, niin haittaaks se? ?? ????
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
käyn absilla kirjoitti:
Jos et mee, niin haittaaks se? ?? ????
Hei,

ABC.n ruuat jokapuolella on vähän samaa sarjaa teollista sekä myyjät ovat mitä ovat.

Parenpaa palvelua ja ruokaa Keski- Suomen aluella saat mm. seuraavilta huoltoasemilta.

Teboil Jyväskylä, Kukkumäki

Neste Äänekoski Lintulahti

NESTE Äänekoski Kotakennääntie

Neste Oil Jyväskylä Kirri

Shel Jämsä

Patalahti Jämsä.

Hinta laatu suhteessa omastamielestäni paras on Neste Kotakennääntie Äänekoski. Aitoa kotiruokaa valinnan mukaan.

Ajan itse Tampere - Oulu väliä vuodessa noin 30 000 km joten monessa pysähdytty.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Kunnon ruokaa kirjoitti:
Hei,

ABC.n ruuat jokapuolella on vähän samaa sarjaa teollista sekä myyjät ovat mitä ovat.

Parenpaa palvelua ja ruokaa Keski- Suomen aluella saat mm. seuraavilta huoltoasemilta.

Teboil Jyväskylä, Kukkumäki

Neste Äänekoski Lintulahti

NESTE Äänekoski Kotakennääntie

Neste Oil Jyväskylä Kirri

Shel Jämsä

Patalahti Jämsä.

Hinta laatu suhteessa omastamielestäni paras on Neste Kotakennääntie Äänekoski. Aitoa kotiruokaa valinnan mukaan.

Ajan itse Tampere - Oulu väliä vuodessa noin 30 000 km joten monessa pysähdytty.
Jämsän Shelliä en ehkä voi allekirjottaa sun kanssa, mutta esim. Teboil kukkumäki hakkaa koska vaan ainakin Hirvaskankaan teboilin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kuvittelet vaan???
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Hei,

Ai kuvittelen, ennen kävin ABC.n asemilla, sain bonukset ja aina välillä ilmaisen arerian.

Bonukset tuleekin kallimmaksi jos syöt ABC.llä kallinpaa ja huononpaa ruokaa, koin itse sen.

Katso itse hintaa ja laatua, niin voit tulla itsekin eri aatoksiin.

Hinta laatusuhteella tarkoitin, syö hirvaskankaan ABC.llä ja anna pisteet laatu, maku, palvelu, ruuan ulkonäkö, tuoreus, palvelu, annoksen koko, tilat jne..

Abc pärjää tiloilla ja annosten ulkonäölla muuten voiton vie Neste Kotakennääntie Äänekoski.

Käy testaamassa, itse olen kauppamatkustaja jolla Tampere- Oulu väli viikottain.

Helposti epäiliä testaa sen onko kumpi parenpi, makuasioistanan ei voi kiistellä , olen kuullut kyllä saman asian monelta jotta Neste Äänekoski olisi nelostienvarrella yksi parhaimpia ruokapaikkoja.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Kunnon ruokaa kirjoitti:
Hei,

Ai kuvittelen, ennen kävin ABC.n asemilla, sain bonukset ja aina välillä ilmaisen arerian.

Bonukset tuleekin kallimmaksi jos syöt ABC.llä kallinpaa ja huononpaa ruokaa, koin itse sen.

Katso itse hintaa ja laatua, niin voit tulla itsekin eri aatoksiin.

Hinta laatusuhteella tarkoitin, syö hirvaskankaan ABC.llä ja anna pisteet laatu, maku, palvelu, ruuan ulkonäkö, tuoreus, palvelu, annoksen koko, tilat jne..

Abc pärjää tiloilla ja annosten ulkonäölla muuten voiton vie Neste Kotakennääntie Äänekoski.

Käy testaamassa, itse olen kauppamatkustaja jolla Tampere- Oulu väli viikottain.

Helposti epäiliä testaa sen onko kumpi parenpi, makuasioistanan ei voi kiistellä , olen kuullut kyllä saman asian monelta jotta Neste Äänekoski olisi nelostienvarrella yksi parhaimpia ruokapaikkoja.
Ok.. Moikka!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Olen käynyt monta kertaa syömässä tuolla, mutta seisovasta pöydästä mistä saa ottaa, yleensä silloin kannattaa syödä, kun saa ottaa esim. poronkäristystä tai riistakäristystä niin paljon kuin jaksaa.

Viimeksi söin n. 1,5kg riistakäristystä ja kaksi perunan palaa salaatit leivät hyvällä levitteellä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
AA BEE CEE kissa kävelee tikapuita pitkin P E R S E E S E E N :D
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Matoi pieru haista paripäivää takanasi?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ai miksi aina abc?
Ilmianna
Jaa
Ikävä tosiasia se että ABC :t jyrää. Ne ovat aivan toisella tasolla kuin teboilit ja muut. Sitä eivät marinat muuta.
Ilmianna
Jaa
ABC:t ovat kyykyttäneet amerikkalaiset öljy-yhtiöden huoltamoketjuja pois Suomessa. Niiden tarjoama huoltoasema ja muu palvelu aivan toisenlainen kuin mitä perinteisten huoltoasemien vaikka niistä ehkä lounasaikaan saattaakin saada hyvää ruokaa. Muttei juuri muulloin ja aukioloajat ovat sitten taasen mitä ovat.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Huoltoasema ja ABC eivät ole millään mittarilla sama asia.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
AAAAAAAaaaahahahahahahahahahaha!!!!!! HUUTONAURUA!! vittu mitä pellejä te ootte kaikki!! menkää nyt jumalauta itteenne :D pysähtykääpäs hetkeksi lukemaan tämä keskustelu läpi ja koittakaa tehdä se nauramatta, ei onnistu :D
Ilmianna
Jaa
Jos on pakko tien päällä syödä niin syökää eläkääkä kitiskö turhasta! nykyajan suomalaiset ihme tissiposki kansaa
Ilmianna
Jaa
Tässä huomaa erittäin selvästi ketkä hakautuvat esim. kuljetusalalle. No kai sielläkin poikkeuksia on. Erittäin epäkorrektia ja perusteetonta kommentoitia nimi.merk. Rahtarilta. Olen samaa mieltä Jaakon ja j-kylän neidon kanssa heidän mielipiteistään.
Ilmianna
Jaa
Kaikesta sitä ihminen itkeekin :)
Ilmianna
Jaa
Täytyy kyllä sanoa että en tunnista tämän kaverin lusikanväriä mikän on ollut sen suussa syntyessä

Ympäri suomea olen eri ABC:eitä käynyt kiertelemässä ja niissä ei ole ollut yhtään mitään vikaa. Taino, on. KAHVI ei ole missään ABC:llä juomakelposta ja aina se tulee kuitenkin otettua ja vähintään puolet jääpi juomatta. Muuta negatiivista ei ole itsellä sanottavaa.

Nätit myyjät ja kyllä ne ainakin sillon hymyilee kun itse sielä käyn, liekkö johtuu hassusta naamasta.
Ilmianna
Jaa
Ketä loppupeleissä edes kiinnostaa mitä paskaa ne siellä ABC:lla syöttää jos on niin kiire ettei ehdi itse valmistaa haluamaansa ja makuista ruokaa tai miksei samalla hinnalla voi vaikka mennä oikeaan ravintolaan syömään.

Ja jos asiakaspalvelustakin aletaan vielä vittuilemaan ni lähtekää itse kaupan kassalle seisoskelemaan työpäivän ajaksi ja miettikää jaksaako sitä jokapäivä vastata jokaiselle ihmiselle mitä on ruokana kun ruokalista on vieressä mistä asian voi lukea. Ei sitä jaksa koko ajan olla hymy perseessä jos on 30 vuttakin tehnyt putkeen samanlaista työtä.

Mihin nykymaailmakin on menossa kun asioista vaan valitetaan jatkuvalla syötöllä eikä kellekkään riitä se mitä saa tai mitä on. Ei se elämä parane sillä että odottaa parempaa kohtelua.
Ilmianna
Jaa
Makuasioista ei voi kiisetellä,näin oon jokus kuullut sanottavan.Myöskin olen kuullut tämmöistä;joskus asiat voi pitää omana tietonaan.
P:n jauhantaa jos "harrastaa" niin ei ihme jos suussa maistuu se P*ASKA.
Ilmianna
Jaa
huonosta palvelusta ja väärästä annoksesta...EI TARVI MAKSAA!! :) Mutta onneksi en käy syömässä kyseissä ABC:llä..tientoisella puolella on paljon parempi paikka! :)
Ilmianna
Jaa
Kyllä pitää tämän ketjun aloittajan olla melko yksinkertainen, jos ei tajua että ABC ei ole sama asia kuin joku parempi ruokaravintola. ABC on liikennemyymälä. Siis miksi ihmeessä myyjän olisi pitänyt kysyä sinulta mitkä perunat haluat annokseesi, jos ruokalistassa lukee että annokseen kuuluvat ranskalaiset perunat?? Jos ranskalaiset eivät makunystyröitäsi miellytä, mikset itse kysynyt ranskalaisten tilalle muita perunoita? Mahtaa elämäsi olla kovin vaiketa jos pitää joka asiasta vinkua. Ja ihmettelen myös aina näitä hinnoista vinkujia. Osaat varmaan lukea ruokalistasta myös annoksen hinnan, olettaisin? Eli siinä vaiheessa olet itse päättänyt, oletko valmis maksamaan annoksesta kyseisen hinnan, maistuipa se sitten miltä tahansa. Siinä vaiheessa on turha kitistä. Ja oletan myös että olet juuri niitä ihmisiä, jotka menevät kaupan tms. kassalle jo valmiiksi naama norsun v***lla ja oletat kuitenkin saavasi ylitsepursuavan ystävällistä ja huomioonottavaa palvelua myyjältä. Mene itseesi!
Ilmianna
Jaa
Asiakas itsekkin on kyllä melko kovasti asian ytimessä :)
Ilmianna
Jaa
Viiden helmen Shell-simpukka -ravintolaan ABC:n sijasta.
Ilmianna
Jaa
Pari kertaa olen itsekkin törmännyt vessassa yllätyksiin. Nimimerkillä joka kolmas vessa on turvallinen, jos menet väärään vessaan niin siellä odottaa kirjaimellisesti paskaa pöntössä. Ja huom NAISTEN vessassa. On tamppooneita lattialla ja menkkasiteitä nom nom..
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Henkilökunta käy varmasti abcllä niinkuin muillakin huoltoasemilla säännöllisesti monta kertaa päivässä siistimässä wc:t. Mutta sinun mielestäsi, "Pettynyt asiakas", pitäisi varmaan huoltsikalla olla erikseen palkattuna henkilö, joka käy joka asiakkaan jälkeen varmistamassa, että pönttö on vedetty ja paperit, tampoonit, ym. laitettu oikeaan osoitteeseen eikä heitetty lattialle. Henkilökunta kun ei mitään sille mahda jos asiakkaat ovat sikoja.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
onks niillä abc-asemilla pakko sit käydä,jos kaikki on pe---stä.olin just viikonloppuna ko abc-asemalla,eihän se mikään 5 tähden ravintolaks ole tarkotettu.kahvi oli o.k. kaupasta sai eväät mökille. kassaneiti?jopa hymyili ! muutaman kerran käyneenä ihan jees paikka. mitä tulee niihin ruoka-annoksiin,niitä ei"lämmitetellä" kyl ne tehdään ite suurinmaks osin. p.s ei ole henkilökunnan vika jos on noussu väärällä jalalla aamulla!
Ilmianna
Jaa
Olisit menny viereiselle Shellille syömään. Asiakasomistajana en todella syö ABC:llä,
kaikkialla samat pöperöt.
Ilmianna
Jaa
Mitä asiakasomistajuus liittyy kokemukseesi , pitäisikö henkilökunnan " haistaa " vääpeli ja osata lipasta sieltä ? Asiakas tekee valintansa kokemuksen ja tietenkin Maksukykynsä mukaan .
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Tämä on tätä! Iso paha Abc.. Täytyy miljoonan ihmisen olla tyhmiä kun käyttävät Abc:n palveluja kun siellä on niiin kaikki huonosti! Ja koko ajan rakennetaan niitä lisää, kyllä menee huonosti! :)
Reissaan paljon vuodessa työni puolesta ja "tankkaan" itseni huolto/liikenneasemilla, paikkoja vaihdellen. Voi todeta että tasoja on monenlaista mutta ei se Abc huonoin ole.
Kaikki kun muistaisi että asiakaspalvelijakin on ihminen ja ihmiset tekevät virheitä. Asiallinen suora palaute tuottaa paremmin toivotun lopputuloksen kuin jurputus. Olen itse antanut rakentavaa palautetta asiallisesti ja aina asiat on korjattu pyyteettömästi ja hyvin. niin se on että metsä vastaa miten sinne huudetaan. Ja muistakaa antaa välillä hyvääkin palautetta kun siihen on aihetta. Sitä me suomalaiset teemme liian harvoin.
Hyvää iloista mieltä kaikille ja muistakaa hymyillä!
Ilmianna
Jaa
oon ite käyny siel hesessä! siellä on hyvää ruokaa! (siis hesessä) en muuten oo maistanu..
Ilmianna
Jaa
paikallisena asukkaana täytyy todeta, että Hirpparin abc:n ruoka on pitkälti teollista tuotantoa.
Toisella puolella oleva HelmiSimpukka on alkanut esitellä itse tehtyjä ruokia. Ja hyviä ovatkin. Siellä on todella erilainen tunnelma ja miellyttävät työntekijät, Kiitos helle
Ilmianna
Jaa
Koneetko ne tekee teollisen ruuan? Laittakaa suolaa niin maistuu.

Hirpparin ruoka todella hyvää verrattuna mitä monikin kotonaan tekee. Pääsiskin syömään oikein kunnolla hirpparin seisovasta pöydästä, nam.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Samaa mieltä, todellakin!!!!!
Hyvää ruokaa ja hyvää palvelua, kiitos työntekijöiden.............
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Jos on aikomus tarjota Bisnes kumppaneille gurmee ateria niin aloittajakin ymmärtänee mennä ihan oikeaan raflaan , no ehkä se maksaa mutt jää turha narina pois . Tasoa asikkaillekkin .
Ilmianna
Jaa
Entä jos jo ovella on sitä mieltä, että tänään voisi pahoittaa mielensä oikein kunnolla ja kertoa siitä sitten illalla suolimediassa? Sellaista on mahdoton palvella oikein.
Ihan asiallinen paikka tuo Hirvaskankaan apsi on ja ihan vieressä on myös shell
Ainoa mikä häiritsee tuolla ovat ne kovaääniset räkänokat mopoineen.
1
Ilmianna
Jaa
haloo, lehtipihviin ei kuulu muuta kuin lehtipihvi (naudanlihaa) maustevoi perunat eikä mitään kastikkeita ja tomaattia!!!

Terveisin Kokki
Ilmianna
Jaa
Erittäin tyytyväinen olen ollut kaikkien ABC -ruokaloiden tarjontaan ja palveluun. Lounas on ollut aina hyvää ja lehtipihvit aivan loistavia. Käyn usein syömässä niissä, mukaanlukien tuo Hirvaskangas, jossa kävinkin viimeksi. Viitasaarella on ollut kaikkein parasta ruokaa seisovassa pöydässä. Harmi, jos aloittajalle on sattunut huono päivä puolin ja toisin...
Ilmianna
Jaa
Kuka vielä käy ABC:n ruokia syömässä? Onko tosiaan maassa asiat niin pielessä, että pitää ABC:n ruokia syödä. Jos ihminen arvostaa itseään ja hyvää ruokaa, niin parempi olisi olla hieman vaativampi ruokapaikkansa suhteen.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Hirvaskankaan ABC !! Todella huonoa palvelua, ÄLÄ MENE !!

Kävimme tänä aamuna kahden hengen porukassa syömässä Hirvaskaan ABC-liikennemyymälä asemalla ja uskoimme saavamme kohtuullista ruokaa ja palvelua. Toisin kuitenkin kävi.

Aluksi asemalle mennessämme kysyin kassa-myyjältä että että mitä tiettyyn annokseen kuuluu, vastaukseksi saimme että "meillä olisi nyt tuo aamiainen" Siis hetkinen, lähden kysymään asiakkaana ja ASIAKASOMISTAJAna tarkennusta mitä tiettyyn annokseen kuuluu ja vastaukseksi saimme että "meillä on aamiainen" onko asiakaspalvelua jos myyjä katsoo tietävänsä mitä asiakas haluaa juuri tällä hetkellä syödä..? Ilmeisesti keski-suomessa tämäkin on mahdollista..? Eli jos koko ruoka-lista on käytössä niin luulisi että se silloin näin on..?

Toiseksi ABC-ketjuhan mainostaa salaattipöytäänsä vallan runsaana, mutta ilmeisesti aamiaisaikaan totuus on toinen, saimme erikseen lautasella pienen määrän sitä perinteistä "huoltoasema-salaattia" eli pienen määrän väkevää ja etikkaista punajuurisurvosta ja muutaman kurkun ja jäävuorisalaatin palan. Eli suomeksi sanottuna ihan potaskaa !! Varmasti tuota ei söisi edes kanit.. joten se loistavasta salaattipöydästä !!

ABC mainostaa sitoutuvasta ja ystävällisestä henkilökunnasta, mietinkin kuuluuko kyylääminen ja supsuttelu asiakkaasta tähän ystävällisyyteen !! Mutta pakko on sanoo että tääläpäion suomea palveluasenteen korjaamisessa on hyvin paljon parantamisen varaa.

Kun saimme tämän porsaan lehtipihvin pöytään kaksin kappalein oli pettymys annoksen kuvaan nähden tyrmäävä !! Missään vaiheessa tämä aamiaista tarjonnut kassa-myyjä ei kysynyt mitkä perunat haluamme, mielestäni tämä ei kuulu asiakkaalle vaan henkilökunnan PITÄÄ asiaa kysyä !!

Ja mitäs sitten saimmekaan..? Odotuksiin nähden ihan todella tulisen pihvin jossa oli oikeastaan vain santa maria grillimaustetta eikä oikeastaan mitään muuta. eli pihvi oli ihan väärin maustettu ja todella karvasti kurkkua. Perunoiksi tämä asiantunteva henkilökunta valitsi ranskalaiset !! Ranskalaiset jossa oli todella paljon suolaa ja joita oli keitetty rasvakeittimessä ihan liian vähän, eli ranskalaiset olivat puoliksi raakoja ikvä kyllä, lisäksi annoksessa oli puolikas paistettu tomaatti ja nokare maustevoita ja ns.kastike joka oli tosi tulinen tämäkin..

Sitten tätä annosta kutsutaan erikoisateriaksi nimellä' "makuja keski-suomesta" siis, kun olen naapurimaakunnasta niin pakko ihmetellä et missä on tämänm maakunnan ruoka-kulttuuri, tämä annos ei sitä ainakaann ole!!

Pakko sanoa että kun laskee yhteen ruoan ja tämän aseman palvelun niin todella ala-arvoisessa mennään. Pakko sanoa että kun nämä ruoat maksoivat 28 euroa eli170 vanhaa oikeaa markkaa niin karmea vitutuksen maku tä'stä kyllä jäi !! Ei ainakaan tälle liikenneasemalle IKINÄ ENÄÄ !!

Vielä niille VITTUILIJOILLE TIEDOKSI jotka sanoo että varo mitä kirjoitat ettei sua haasteta oikeuteen että tulen taatusti vastaamaan joka sanasta mitä olen tällä palstalla kirjoittanut ja että keskustelen oikein mielelläni keski-suomalaisesta palvelusta tällä palstalla ja miksei muuallakin.

Joten ilmoita vaan sä joka haluat mulle vittuilla numerosi tai sähköpostisi niin vastaan sulle tätä asiaa koskeviin vastauksiin oikein mielelläni.

Jos vielä abc vessat haisis jollekin muiulle kun kuselle niin olisi kyllä jo plussaa, mutta järkyttävä paikka ei voi muuta sanoo.. :( Ikävää että tämmöstä nyky-suomessa vielä on.. :( kohta on nesterallit joten nopeesti pitäs ryhtiliikkeen tulla, mutta erittain huonolta näyttää keski-suomalainen palvelu ei voi muuta sanoo. Kyylätä ihmiset kyllä tääläpäin osaa.. ja supista keskenään, helpointa se on sanoo suoraan se palaute, olen ihan sitä mieltä.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta