Onko shop.bestseller.com turvallinen verkkokauppa?

vivianga

Elikkä siis löysin yhdestä lehdestä yhden liivin jota olen metsästänyt tässä noin 3kk ja sitä ei ole löytynyt mistään Vilan kaupoista (ainakaan pääkaupunkiseudun Vila kaupoista), enkä mistään nettisivuilta, vain tuolta lehdestä. Ja nyt tuo kyseinen liivi on ilmestynyt tuonne Vilan verkkosivuille shop.bestseller.com ja mietityttää kovasti onko tuo ollenkaa turvallinen paikka tilata, kun maksuvaihtoehtoine käy vain VISA ja MasterCard eikä mitään maahantuojien nimiä tai muuta tärkeää informaatiota tilauksen vastaanottajista löydy. Eihän nuo kortin tiedot missään nimessä saa joutua vääriin käsiin. Kyseistä liiviä ei myydä missään muissa Vilan verkkokaupoissa esim bubbleroom.fi, nelly.com jne. Pelkään kovasti että nuo luottotiedot joutuvat vääriin käsiin kun on noin epämääräinen tuo verkkokauppa shop.bestseller.com :lla. Himoitsen kovasti tuota vaatetta, mutta tietenkin minun onnellani en saa sitä. Onko kenellekään siis mitään kokemusta shop.bestseller.com :sta, että onko ollenkaan turvallinen paikka tilata? Epäilen kovasti.

19

9512

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • bestseller

      Bestseller on yritys, johon kuuluvat naisten puolelta niin Only, Vero Moda kuin myös Vilakin ja kyseinen nettikauppa on firman oma, joten luottaisin kyllä itse siihen ja uskaltaisin tilata sieltä.

    • pettynyt syvästi

      Ei kannata todellakaan tilata netistä!!!! Tilasin yhden mekon sovitettavaksi mutta valitettavasti oli liian pieni. Paulautin sen normaalisti Postin kautta ja kun sain viestin palautuksesta, summasta oli vähennetty palautuskulut! Eli maksoin 8 euroa vain siitä että sovitin väärää kokoa. Sinänsä pieni raha mutta ei kai kukaan huvikseen pikku rahaakaan heitä taivaan tuuliin. Jos olisin tiennyt tämän, niin olisin pitänyt mekon ja antanut sen vaikka lahjaksi tai jotain mutta nyt jouduin maksamaan vain sovituksesta! Heillä lukee sivuilla palautuksesta, jonka luinkin ennen kuin palautin mekon, mutta ei kuluttajalle ole selvää, että pitää maksaa palautuskulut tilauksen palauttamisesta eikä summistakaan ole mitään tietoa. Kannattaa siis käyttää Bubbleroomia jne. jos haluaa Suomen käytäntöjen mukaan sovitella vaatteita rauhassa kotona ja palauttaa ne jos eivät sovi jne. ilmaiseksi kuten Suomessa on aina tehtykin.

      Tämä harmillinen kokemus vaikuttaa myös mielipiteeseeni Vilasta ja Vero Modasta. Olen aina pitänyt palveluja hyvänä ja vaatteet ovat ok, mutta taidan tästä lähtien ostaa muiden ketjujen vaatteita. Olisin kuitenkin luullut niin suuren yrityksen kuin Bestsellersin palveluiden olevan muuta kuten Espritin. Espritillä palautuksista ei tarvitse maksaa, nettisivut ovat todella hyvät, toimitus nopeaa ja palautuskäytäntö helppo ja nopea. Toista on Bestsellersillä. sovittamisestakin joutuu maksaa! Ei kiitos!

    • normaali tapa

      Usealla nettikaupalla homma toimii samoin, eli jos palautat kaikki ostoksesi, maksettavaksesi jää kuitenkin postimaksu, mm. suosittu nettikauppa H&M toimii samoin. Käytäntö on mielestäni täysin normaali ja ymmärrettävä. Hassumpaa olisi, jos koko lysti olisi ilmaista, eihän yritys voi lähetettää paketteja ympäri maailmaa ilman minkäänlaisia kuluja, ei lähettäminen isoillekaan firmoille ilmaista ole! Nettishoppailussa on omat miinuksensa, kuten tavallisessa shoppailussakin, jokainen valitkoon itselle parhaat tapansa. Ja sitä paitsi joissakin nettikaupoissa palautuksen postikulut asiakas joutuu maksamaan itse, vaikka vaatteen/tuotteen hinta kokonaisuudessaan palautettaisiinkin. Ja jos "perinteisesti" ostat tuotteen liikkeestä, ja kotona tuletkin toisiin aatoksiin ja lähdet tuotetta palauttamaan, onhan siinäkin oma vaivansa ja mahdollisesti "liikkumiskustannukset" paikan päälle. Ei liike sitä vaivaa sinulle korvaa mitenkään, vaikka 100 km:n päästä tuotetta olisitkin tullut palauttamaan.

    • tyhmääää

      "Usealla nettikaupalla homma toimii samoin, eli jos palautat kaikki ostoksesi, maksettavaksesi jää kuitenkin postimaksu, mm. suosittu nettikauppa H&M toimii samoin."

      SUURET HÖPÖNLÖPÖT TÄLLE. Ottakaa nyt jumankauta asioista selvää!!! H&M kuten mikään muukaan suomalainen verkkokauppa EI VELOITA postikuluja JOS KOKO TILAUS PALAUTETAAN. Tämä on lakisääteinen homma (toki muuttumassa muutaman vuoden sisään mutta silti). Eli jos palauttaa koko tilauksen saa kaikki rahansa takaisin, näinollen myöskään palauttamisesta ei saa koitua asiakkaalle kuluja!!!

      Ulkomailta tilatessa eri asia. Bestsellerin verkkokauppa on ulkomaalainen, mutta en tiedä heidän palautuspolitiikastaan mitään. Yleensä sen postimaksun joutuu maksamaan jo postissa eikä niin että se jätetään laskusta palauttamatta.

    • öööööö

      Minne toimittavat paketin tuolta shop.bestseller.comista, tuleeko paketti lähipostiin vai minne??

      • uuupsis

        Itsellä tuli ainakin postiin.


    • Pasi

      Ite ainakin kun tilasin tuolta niin tuli UPS kuljetusauto tuomaan kotiovelle ja pyys kuittauksen.

    • k11a

      Tilasin vastikään Bestselleriltä (Only) kaksi takkia, maksoin molemmat heti kortillani. Postimaksua ei tullut, koska tilaus oli yli 50euroa. Palautin toisen takin mukana tulleella palautuspussilla ja palautuslipukkeella, eli palautus oli ilmainen. Parin viikon sisään rahat palautetusta takista palutuivat tililleni.

      Ei mitään ongelmaa! :)

    • juup

      palautitko ihan paketin postiin viemällä?

    • kmkjhjuyiu

      Bestseller on ihan OK. Olen tilannut sieltä vain kerran nimenomaan Vila:n tuotteita ja perille tuli. Palautuksesta en osaa sanoa mitään koska pidin kaikki ostamani tuotteet. Bestsellerissä on paypal - maksuvaihtoehto jos ei halua käyttää luottokorttia. Paypalin huono puoli on, että joutuu aina odottamaan muutama päivä kunnes rahat siirtyvät tililtä paypal-tiliin, että pääsee ylipäänsä tilaamaan mitään.

    • toimitustavasta

      Vielä kyselisin että tuleeko täältä siis paketti postiin vai..? Mietin vaan, kun tilasin yhdet housut tuolta.. Toimitus kohalla luki muistaakseni: standard delivery 5,95
      Ehkäpä postiin..?

    • Palautuksesta

      Sain paketin jo, ja tuli postiin josta sai sen sitten noutaa.. Tosin housut olivat liian pienet ja meni palautukseen. Palautus tapahtui mukana tulevalla palautuslipukkeella. Palautus tapahtui postin kautta. Nyt pitää vain odottaa palauttavatko rahat... Lupaavat muistakseni 14 päivän kuluessa palauttaa, siitä kun saavat paketin..

    • haskdye

      www.millybride.co.uk offer 2012 Wedding Dresses, Bridesmaid Dresses, Evening Dresses ,2012 Prom Dresses ,Flower Girl Dresses And Mother Of The Bridal Dresses.
      www.millybride.co.uk girl's love 2012 spring wedding dresses at
      www.millybride.co.uk offer 2012 Wedding Dresses, Bridesmaid Dresses, Evening Dresses ,2012 Prom Dresses ,Flower Girl Dresses And Mother Of The Bridal Dresses.
      www.millybride.co.uk

    • Toimistusaika

      Kuinka nopeasti vaatteet (esim. Vila) ovat tulleet? Ovatko tulleet luvatussa 4-7 päivässä?

    • tullimaksut?

      Mistä maasta shop bestsellerin tuotteet tulevat? Eli onko siis uusien käytäntöjen mukaan yli 20e tilauksesta maksettava myös tullimaksua?

      • ererrtre

        bestseller toimii alankomaissa ja tuotteissa on nettisivuillakin jo alvit hinnoissa eli ei tarvitse pellätä tullimaksuista.


    • anttttti

      Myyvät nettikaupassa tuotteita 100% puuvillana, mutta kotona selviää että tuotteet ovat 65 plyesteriä ja 35 puuvillaa. Kusetusta sanon minä! Ja törkeää sellaista.

      En kuitenkaan sano tähän loppuun, että että välttäkää, vaan sanon että olkaa erittäin tarkkoina valmistusmateriaalien paikkansapitävyyden suhteen. Kannattaa siis googletella huolella ostoslistalla olevat tuotteet, sillä muilla sivustoilla missä ko. tuotteet myös myyynnissä, on materiaalit ilmoitettu enemmän kuin varmasti oikein.

    • annniiii

      Tilasin takin viime viikon tiistaina ja tasan viikon kuluttua tilauksesta tuli viesti, että tilauksesi on lähetetty. Nyt on perjantai ja tilausseurannan mukaan paketti on ollut kolme päivää Saksassa.. Saas nähdä tuleeko tuote perille kahdessa viikossa vai meneekö vielä pitempi aika.

      Sain toki viivästyksen vuoksi verkkokauppaan 5e alennuskoodin - jonka voi käyttää vain, jos tilauksen arvo on yli 50e..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1759
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1357
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1304
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe