AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  / Junnumatsien jääkiekkoliiton tulospalvelu

Junnumatsien jääkiekkoliiton tulospalvelu

7 Vastausta 576 Lukukertaa
No nyt on jääkiekkoliitto keksinyt, että D1 junnumatseissa (-98 syntyneet) on KAIKILLA tasoilla pidettävä reaaliaikaisesti tulospalvelun tietoja yllä! No ohhoh.

Junnujoukkueiden matsien toimitsijat, joukkueiden huoltajat ja usein valmentajatkin ovat pelaajien vanhempia ja nyt jo mennään äärirajoilla että löytyykö joka peliin kaikki tarvittava väki. Tähän kun nyt vielä lisätään internet-yhteyden kanssa tulospalvelun kanssa säätäminen, niin kyllä tuntuu kohtuuttomalta.

Tulospalvelun päivittäminen voi toimia suurissa seuroissa, mutta pienissä jengeissä on tekemistä kyllä jo ihan tarpeeksi. Jääkiekkoliitto voisi nyt vähän mennä miettimään saunan taa ja pohtia tätä "kaikilla tasoilla" säädöstä. Liitto tuntuu olevan ihan pihalla alle C-ikäisten junnujen toiminnasta.
Pelikello perseilee, pelaajalistat on päin helvettiä, mikrofoni kiertää ja kynästäkin on muste loppu.
Tähän kun lisätään nettiyhteyden kanssa säätäminen, niin kiitos ja näkemiin.
Laitan pojan vaikka balettiin, niin loppuu tämä pelleily.
Ja vielä kun on TUTON vanhemmat 95 hoitamassa asiaa ,niin johan on asiat sekaisin
Reaaliaikaisen tulospalvelun voi täyttää vaikka kotona pelin jälkeen, jos hallista ei löydy nettiyhteyttä. Tällöin on pelin aikana kuitenkin täytettävä paperinen pöytäkirja joka tapauksessa..... kuten on varmaan kaikilla sarjatasoilla tehty aiemminkin.

Reaaliaikainen pöytäkirjanpito Korvaa paperisen pöytäkirjan pidon. Eli käytännössä yhtään ihmistä enempää ei työhön vaadita.
Pakko oli viime vuonna opetella, kun ketään muuta ei hommaa löytynyt. Jääkiekkoliiton demolla harjoittelin ja sitten peliin... Aiemmin en ollut pitänyt edes käsin pöytäkirjaa. Olinkin tainnut harjoitellut huolella ja lukenut ohjeiden pienimmätkin printit. Tuomari nimittäin kehui, että kerrankin on paikalla asiantunteva Satu-pöytäkirjanpitäjä.
Siitä se sitten lähti ja opetin hommaan kauden aikana jokusen muunkin:)
Paperista pöytäkirjaa kannattaa ja pitääkin pitää yllä myös. Ainakin meillä pojat pelanneet SM-junnusarjaa ja Satu-järjestelmä kun kaatuili vähän väliä, etenkin ruuhkaisina pelipäivinä, niin paperipöytäkirjasta pystyi hyvin sitten jälkikäteenkin täyttämään tiedot oikein ohjelmaan. Lisäksi paperinen versio oli se johon tuli tuomarien allekirjoitukset pelin jälkeen myös Satu-ohjelman aikana. Näin ainakin Helsingissä.

Se, että pitääkö D-junnuissakin pitää yllä tällaista nettiversiota onkin sitten toinen juttu. Mun mielestä ei. C-junnuissa ok.
Aivan käsittämätöntä toimintaa liiton taholta tuoda sähköinen reaaliaikainen tulospalvelu kaikkiin sarjatasoihin ja ikäluokkiin. Jotenkin voi käsittää C:n sm-sarjassa ja siitä ylöspäin.
Vanhan paperisenkin pöytäkirjan aikoina en jaksanut olla ihmettelemättä, miksi hitossa jossain D-junnujen ja nuorempien sarjoissa täytetään joka ikinen maalintekijä ja jäähyllä istunut + jäähyjen syyt. Katsojamäärät ja torjunnat ??? HALOO !!!
Mitä ihmettä ne siellä jääkiekkoliitossa tekee sillä tiedolla, että onko siellä jäähyllä istunut Pekka vai Ville, ja tekikö sen kolmannen maalin Oskari vai Kalle ja kuka syötti ??
C-sm tasosta alaspäin aivan hyvin riittäisi tukkimiehen kirjanpito. Mihin merkitään A-joukkueen maalit ja B-joukkueen maalit ilman maalintekijöitä ja syöttäjiä. Isot rangaistukset pitäisi merkitä silloin jos seuraa pelikieltoa.
Vanhemmat näitä hommia kuitenkin tekee ja nyt ei niitä tekijöitä saa, kun ei vanhemmat uskalla mennä pöytäkirjaan, kun pelätään, ettei osata.
Tällä toiminnalla jääkiekkoliitto tappaa koko hienon vapaaehtoistoimintaan perustuvan systeemin. Siirrytään pelaamaan sählyä ja futista, missä homma on helppoa.
Jos ihan oikeasti haluttaisiin viedä lajia eteenpäin ja saada harrastajia lisää ja sitäkautta myöhemmin, ehkä niitä tähtiä ja maajoukkuepelaajia, niin nimenomaan tuolla nuorempien junnujen ja ei sm:ää pelaavien joukkueiden tasolla pitäisi hommaa keventää ja helpottaa ja yksinkertaistaa. Tätä ei kuitenkaan jääkiekkoliitto halua, vaan nimenomaan vaikeuttaa ja karkoittaa kaikki aktiivisetkin vanhemmat ja talkootyöntekijät lajin parista.
 /   /  /  / Junnumatsien jääkiekkoliiton tulospalvelu
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta