AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Missä myynnissä Fischer WC RC4?

Missä myynnissä Fischer WC RC4?

5 Vastausta 989 Lukukertaa
Tarkoituksena olisi ostaa Fischer RC4 WC -sukset, mutta missä näitä myydään pääkaupunkiseudulla? Kävin Helsingissä pari Intersporttia katsomassa, mutta tarjonta oli lähinnä aloittelijoiden ja temppuilijoiden suksia. SC:t mielessä, mutta SL jos jostain löytyy, SL tosin taitaa jäädä Suomen liikkeissä haaveeksi?

Tuossa SC mallissa vielä erona C-Line tai Pro, C-Linea olen kokeillut, Pro voisi olla mukava testata myös, onko kukaan löytänyt ja kokeillut Pro-mallia?
Osta nettikaupasta Saksasta ja sukset kannetaan kotiovelle.

Sieltä saat myös SL:t, mutta tarvitsetko oikeasti kisasukset. SC:t riittänevät varmaan ihan hyvin.
Jep, SC:t pitäisi riittää ihan hyvin (pitää vielä arpoa C-line vs Pro), mutta kahlattuani jenkkiläisiä ja saksalaisia keskustelupalstoja olivat sitä mieltä, että SL on jopa ketterämpi kuin SC tarpeen vaatiessa eli hieman yleiskäyttöisempikin. Tosin toisaalla taas kerrottiin, että vaatii laskijalta niin paljon, että harvalle voi suositella. Koska en tietenkään aio suksia ilman koelaskua ostaa, niin SL jäänee siis vain ajatukseksi.

Onko nettikaupoista mitään suosituksia? Ts. tuleeko kaikissa siteet mukana ja kiinnitettynä? Itse hieman arveluttaisi alkaa siteitä porailemaan suksiin kiinni, kun ei ole pienintäkään kokemusta aiheesta.
sport-conrad, ski-outdoor-shop ja skixpress nyt ekana tulee mieleen nettikaupoista. Siteet on mukana ja kiinnitetty. Tilaustiedoissa kysyvät monon pohjamitan, joten sukset tulevat valmiina.

Fischerin C-line on ihmisille, jotka haluavat välttämättä maksaa 150-200 euroa enemmän suksista ulkonäön perusteella. En tiedä onko suksien ominaisuuksissa mitään oleellista perusversioihinverrattuna.

Fischer RC4 Worldcup SL on FIS:n sääntöjen mukainen suksi. En ole ko. suksea laskenut, mutta se ei varmasti ole yleiskäyttöisempi kuin SC. Se on jäykkä pujottelusuksi, ja olen nyt ehdottoman varma ettet sitä tarvitse kun siitä täällä palstalla kyselet.
Kiitos nettikauppojen nimistä, pitääpä tutustua.

Mihin tuo ulkonäkökommentti liittyy? Jos katsot Fischerin sivuston, niin siellä Pro/Race omalla sivullaan ja C-line omallaan. Performance Info linkki kertoo jotain lisätietoa eroista:

http://www.fischersports.com/en/Alpine/Products/Skis/Race
http://www.fischersports.com/en/Alpine/Products/Skis/C-LINE

Fischer RC4 WC SL:stä myös mm. TM:n suksitesti 20/09 kommentoi, että "sukset hämmästyttävät monipuolisuudellaan ja kyvyllä kulkea pitkiäkin käännöksiä johdonmukaisesti":

http://tekniikanmaailma.fi/muu-tekniikka/vertailut/vertailussa-rinnesukset
Sellon Intersportissa oli pari viikkoa sitten, hinta 995. Nopealla vilaisulla nuo kaikki verkkokaupat yllä myyvät samoja suksia hintaa 599. Pro-sarja oli 150 euroa halvempi.

Eli saksasta käytännössä samat sukset 449 tai Suomesta 995. Kumma juttu, jos nettikauppa on vilkasta?
 /   /  /  / Missä myynnissä Fischer WC RC4?
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta