AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  /  / Canon MP280 mustekasetin täyttö?

Canon MP280 mustekasetin täyttö?

4 Vastausta 1 234 Lukukertaa
Mustekasetin saa kyllä helposti täytettyä uudella musteella mutta miten saa tulostamaan täytön jälkeen?
Kasetissa (?) lienee joku laskuri,joka kertoo sen olevan tyhjä vaikka se on täytetty ja näin tulostin herjaa koko ajan musteen loppumisesta eikä tulosta mitään.Onko olemassa keinoa jotenkin nollata laskuri (oli se sitten missä vaan laitteessa/kasetissa) ja päästä virheilmoituksista eroon?

Jossain aiemmassa Canonissa (MP 140?) kasetin sai ainakin kerran täytettyä hyvin uudestaan ja tulostus onnistui vaikka musteen loppumisilmoituksia tuli koko ajan.
Itsellä on canon pixma 280 tulostin..ja olen täytättäny uudelleen patruunan ja hyvin toimii. Olen ottanu tulostimen asetuksista ylläpidosta musteen tason laskemisen pois päältä ja tehny puhdistusohjelman ni tulostin pellittää taas...=)...toivottavasti oli apua sinulle...Uudelleen täytetyssä patruunassa on laskuri kun pistät sen uudestaan koneeseen niin se herjaa edelleen sitä et patruuna on tyhjä vaikka olisikin täysi.
Ok.kiitos. En vaan löydä ylläpidosta mitään musteen tason laskemisvaihtoehtoa,puhdistusohjelmat ja kasetin valinnat yms.kyllä löytyvät ja on kokeiltu.Mistähän tuo mainitsemasi musteen tason laskeminen tarkalleen löytyisi?
Olisi kyllä juuri se, mitä etsiskelisin.
Hmm..en ole ihan varma...muistanko oikein...oisi pitäny kirjottaa itelle silloin ylös ku tein tuon...mut muistin mukaa se oli ylläpidos näytä tulostimen tila ja sit asetuksista poista käytöstä tilavalvonta..sen jälkee pääsin ruksaamaan mustan patruunan laskurin pois käytöstä....Toinen vaihtoehto kuulin et on poistaa ajuri tietokoneesta ja ajaa uudestaan sitä en tiedä onnistuuko noin kun ei tarvinnut sitä itse tehdä.
Toivottavasti on apua noista vihjeistä.
Pidä nappi pohjassa 5-8s missä on punainenkolmio ympyrän sisässä (oikea alakulma)
 /   /  /  /  / Canon MP280 mustekasetin täyttö?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Viikon keskustelluimmat

Tietoa mainosten kohdentamisesta