AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Interreilaus, junien lisämaksut euroopassa. Ym.

Interreilaus, junien lisämaksut euroopassa. Ym.

5 Vastausta 2 800 Lukukertaa
Terve, ollaan parin kaverin kanssa lähdössä reilaamaan 22(rajaton) päivän tiketillä kesällä eurooppaan. Rupesin mietityttämään että miksi junissa veloitetaan lisäksi jotain maksuja (5-10e) vaikka omaisikin reilauskortin ( Global Pass ). Mistä summa koostuu?

Ja ottaisin mielelläni vastaan kokeneemmilta reilaajilta tai muuten vain asiantuntijoilta avoimia mielipiteitä että kerkeääkö n. 22 päivässä tekemään tällaisen reissun kuin : Berliini-Praha-Innsbruck-Venetsia-Rooma-(monaco, st tropez,barcelona)-Pariisi-Lontoo-Amsterdam. Ajattelimme aluksi lentää Berliiniin ja myös matkan lopuksi silloisesta kohteesta takaisin Suomeen. Onko liikaa kohteita ahmittu liian pieneen aikaan? Suluissa olevat maat ovat harkinnan alla, ja monacossa sekä st.tropezissa ajattelimme olla vain päivän, mikäli edes sinne eksyisimme, koska niissä meillä ei ole varaa todnäk yöpyä ;) Onko muita reitti ehdotuksia ensimmäistä kunnollista reilaus matkaamme varten?

Ja mikäli jollain on tietoa jugend guest haus/home yöpymispaikoista niin ilman muuta kaikki mahdollinen tieto on tervetullutta!!

Pyydän anteeksi etukäteen mikäli kyselen tyhmiä kysymyksiä! Mutta ottaisin vastaan mielelläni muutakin tärkeää infoa interreilauksesta.

Kiitos vastaajille etukäteen!
Lisämaksut riippuvat junasta, mitä parempi ja nopeampi, sitä suurempi lisämaksu. Rahastustahan se on, mutta oikeastaan lisämaksu on pakollinen siinäkin mielessä, että saa junasta paikan. Jos juna on täynnä, eikä lisämaksullista paikkalippua ole, joutuu lattialle tai ei pääse junaan lainkaan. Se vaan on näin.

Tuosta reitistänne; luulisin että se on ihan mahdollinen, mutta haluatteko ravata paikasta toiseen koko ajan vai oikeasti tutustua paikkoihin? Voisi olla ihan kivaa pysähtyä johonkin kaupunkiin pidemmäksikin aikaa ja jättää "ei niin tärkeitä" kohteita pois. Muista, että junamatkoihinkin kuluu aikaa! Mutta itsestähän se lopulta on kiinni, miten haluaa aikansa käyttää.

Mukavaa reiliä teille! ;)
En suosittele tekemäänne suunnitelmaa!!!!. Matkallanne kerkeisitte tutustua vain rautatieasemiin ja niiden ympäristöön.
Itse kävin interrail-reissulla aikoinaan Ibizalla asti. Olin siellä 10 pv. Ekaxi olin yhden yön Barcelonassa 1. yön ja sitten laivalla Ibizalle. Olin siellä viikon tutun porukan kanssa, jotka olivat lentäneet sinne. Lensin reittikoneella Ibizalta Barcloonaan, josta junalla Pariisin kautta Suomeen.
Siis olin matkalla Tku - Ibiza - Tku vain Wienissä ja Barcelonassa yötä Ibiza 10 pvn lisäksi. Aloittelijan reissu. Pitäisi käydä interrail-reissu 25 vuoden tauon jälkeen;-)!!!!???.

Ei muutakuin menkää reissuun ja onnea matkaan!!!

Kusti
Oletko käynyt jo Pallontallaajien sivuilla? Siellä on vinkkejä reilaukseen.

Lisämaksut ovat paikkalippuja. Rahastustahan se on, mutta minkäs teet.

Reilireissustanne: Luulen, että tämä ei ole elämänne viimeinen ulkomaanmatka, siksi jättäisin nyt Lontoon väliin (tai vaihtoehtoisesti pyörisin enemmän Brittein saarilla). Lontoo on vähän kaukana, paitsi jos menette kalliilla eurostar-junalla. Voitte koska tahansa myöhemmin käydä Lontoossa esim halpalennoilla.

Tarkoitatko Jugend guest hausilla samaa kuin Youth hostel? Minulla oli ennen tämä kortti: http://www.hostellit.fi/hostellikortti.aspx, mutta eipä ole tullut uusittua.
mäkin oon lähdössä reilaamaan kesällä.. mitä sinne kannattaa ottaa mukaan (mitä ei välttämättä heti tulis ajatelleeksi)? paljonko pitäisi varata rahaa?
1500e per 1kk
 /   /  /  / Interreilaus, junien lisämaksut euroopassa. Ym.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta