AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  / Nainen, jonka kanssa ei haluta seurustella.

Nainen, jonka kanssa ei haluta seurustella.

59 Vastausta 1 720 Lukukertaa
Elämässä on ollut alle 10 suurempaa ihastusta, ja joka ikiseltä olen kuullut klassiset sanat "en halua seurustella kanssasi sori" tai "en voi kuvitella kanssasi mitään vakavaa". Olen 160cm/50kg, 22-vuotias, hyvännäköiseksi/kauniiksi ja fiksuksi kehuttu. Pidän läheisyydestä ja toisen hemmottelusta paljon.
Mielestäni olen melko tavallinen suomalainen nainen mutta en harrasta baareja.

Mutta, alkaa jo inhottaa tämä samanlaisena jatkuva meno, tähän mennessä on joka kerta saanut pettyä kun mies kieltäytyy lähes heti mistään vakavammasta. Miehet eivät edes ole olleet mitään supermalleja, kaikki tavallisia ja suht kilttejä, pitkiä ja lyhyitä pyöreitä ja laihoja.

Että voisinpa sanoa, ettei näköjään sitten tuo paljon palvottu naisen hoikkuus tai ulkonäkö sitten merkkaa loppujen lopuksi siinä saako parisuhteen vai ei. Aina vaan on joku itselleni tuntematon vika, jota miehet ei kerro. Olenko liian kiltti vai ajattelenko tai puhunko liikaa?

Tietääkseni aika harvaa naista vaivaa näin surkeat onnistumisprosentit seurustelun suhteen eli tasan 0 seurustelua takana.

Nainen ei todellakaan aina saa parisuhdetta halutessaan pelkällä ulkonäöllä... Vaikka olenkin ajatellut usein noin, niin pakko varmaan sitten todeta, että luonteeni on jollain tavalla läpimätä. :/
Älykö on kuollut? No niin taitaa olla.
Kun lukee tunkin pilkunnussijan tyhmän viestin.
Tyhmä systeemi. Tätä kommenttia ei ole tarkoitettu ketjun aloittajalle. Nuoli harhauttaa.
Viesti on vastaus kommentille joka on poistettu.
Jos viesti poistetaan. Pitäisi poistaa myös siihen vastattu viesti.

Ketjun aloittajan viesti on ihan ok.
Ei kannata edes vastata niihin, pyytää vain poistoon.
No jos sille linjalle lähtee. Viesteistä joutuu poistamaan ainakin 80%.
Ei se viesti ollut edes lähellekään pahimpia mitä suomi24 :ssä esiintyy.
Muistan hyvin viestin sisällön.

Jos poistolinjalle lähdetään niin vähästä, suurin osa koko ketjuista joudutaan poistamaan.

Vähenee samantien ne keskustelutkin minimiin.

Vaikka sille nyt on yks hailee. On sitä parempaakin tekemistä.
Minun eteeni ei tule sellaista viestiä että vaivaituisin sitä poistattamaan. Ei kannata ottaa itseensä näissä aika yhdentekevissä viesteissä. Täällähän suurin osa, lähes kaikki kirjoittelevat nimettöminä.
Sehän pitäisi tietää jo etukäteen kun tänne kommentoi, että saattaa ja saakin välillä lukea rajujakin vastauksia. Niitähän ei kannata ottaa niin vakavasti. Ei kertakaikkiaan.
Vastaa takaisin samalla mitalla. Kyllä se siitä.

Tai jos ottaa, silloin ei kannata viestitellä. Tämähän on täysin vapaaehtoista touhua.
Sinussa tuskin mitään vikaan on vaan näitä miehiä ei ole kiinnostanut mikään vakavampi suhde. Heissä se syy on ei sinussa. Luonteesi ei todellakaan ole läpimätä. Jos olet kiltti ja mukava ihminen niin älä todellakaan muuta sitä, ole sellainen kuin olet :)
No jos ne on sittenkin ne feremonit. Tv:ssä näytetty dokuja joissa testattiin ja todettiin että niihin on vähän uskominen.
Evoluutio tähtää mahdollisimman terveisiin ja elinvoimaisiin lapsiin.
Kyllä ne vielä sattuu sinullekin ne sopivat. (Feremonit)

Cooclettamalla sanan feremonit löytyy lisää tietoa.
Jos nyt kuitenkin googlettaisi sanan feromonit, eikä feremonit, niin voisi tulla tuloksiakin.
Sitäpaitsi hyvä pilkunrunkkari coocle löytää samat tiedot feremoni haullakin.

Rautalangastako se pitäs teille debiileille kaikki vääntää?

Pikkusieluiset pilkunnussijat. Pitää olla pienet ympyrät. Takertua nyt tuollaisiin mitättömyyksiin.

On meitä moneen junaan.
get stats noob!!!
Lapsellista takertua tuollaisiin. Yritys pönkittää itsetuntoaan. Pieni kikkeli vai mikä on?
Ei se pili tämmöisestä isone.

Olen huomannut ketjuja lukiessa tuhansia kirjoitusvirheitä. En ole niihin kiinnittänyt sen kummempaa huomiota. Täysijärkinen kyllä käsittää tekstin sisällön ilman pilkkujen nussimistakin.

Sekin on jokin kompleksi se virheiden etsiminen ja yritys päteä niillä.

Lisäksi Suomessa kirjoitetaan Suomeksi. Minä ainakin. En ole pätemisen tarpeessa. EIJE!
Kyllä se on ne pyllyOmonit se oikea, jotka vaikuttaa parin saamiseen.
Cooclettakaa sana pyllyOmonit olkaa hyvät.
se on googlettaa.
No oli miten oli, mutta se on tällä kertaa näin. Jokos coocletit termin pyllyOmonit? Yllätyt!
Coocleta pilkunnuttija.
Se on feromonit eikä ferOmonit.
On siinä meillä kielimaisteri, laittaa ison kirjaimen keskelle sanaa. On siinä toisten neuvoja.

Keksisit jotain rakentavaa ja mielenkiintoista itsekin.
Etkä takertuisi toisten valmiisiin töihin loisimaan.
Ei nykyään tarvi osaa lukee vitun VANHAT! GOGLE osaa mun puolesta!
En usko sinussa olevan varsinaista "vikaa", vaan tuo edellä kuvaamasi viittaa siihen, että tapaamasi miehet ovat olleet sitoutumiskammoisia.
Missäs päin maailmaa ketjun aloittanut neito mahtaa asustaa? Täällä Varsinais-Suomessa olis ainakin yksi ikäisesi baareja harrastamaton miehen alaku, joka kaipaisi juuri kuvailemasi kaltaisen fiksun neidin seuraa :) Täälläpäin kun miltei kaikki nuoret naiset tuppaa olemaan niitä perinteisiä baareissa notkujia tai jotain vastaavaa.

Olisi todella mielenkiintoista vaihtaa kanssasi pari sanaa tai vähän enemmänkin!
Miten baareja voi harrastaa? Minä käyn kahvilla tiheään baarissa. Siis harrastan kahvinjuontia baarissa. Tule vain sinäkin kahville baariin. Saattaa löytyä se oikea sieltä kahvia nauttimasta.
Niin, eli "se oikea mies" tulee kahvia siemailevan neidon tykö siellä kahvilassa huippu jännän asiakaspalvelunsa kanssa josta alkaa love story of life time? Voi ja saa nainenkin olla aloitteellinen, osoittaa joitan muutakin kiinnostavalla miehelle kuin nanosekunnin hymyn ja "tuus iskemään" katseen.

Baari on siis täällä päin ainakin paikka jossa enemmän tai vähemmän juopuneet miehet tarjoilevat vähemmän tai enemmän onnistuvia isku yrityksiään ennestään tuntemattomille naisille romanttisessa mielessä. Suomen P/S (parisuhde)-kulttuurissa on ei-toivottua tehdä tätä naisten iskemistä muualla kuin baarissa jossa on a-oikeudet. Naiset säikähtävät kotimaisen miehen aloitteellisuutta kovin usein arkielämässä, tai eivät reagoi siihen sillä tavalla mitä aloitteen tekijä on ajatellut miehenä tarkoittavan.

Nainen joka EI käy baareissa eliminoi 95%:sti mahkunsa tavata kaikenlaisia miehiä silläkin riskillä että nämä naisia rutinoituneesti käsittelevät baariasiapelimiehet juuri saalistavat baareissa. Kivoja miehiä, hyvää supliikkia kyllä, mutta hyvä parisuhde naiselle- kovin harvoin.

Eli ap, pari nopeaa. Naisen paino sinänsä ei todellakaan ole "lupa vaatia" kuuta taivaalta jos muut ominaisuudet ei ole huippuluokkaa (en sano että sulla näin mutta yleensä) , se että on hoikka on vain jollekkin miehille asia joka on tärkeä, yleensä pinnallista miestä kiinnostaa muodollisesti pätevä nainen jonka kanssa kipinät ei niin vakavaan tarvitse perustua kunhan naisen viehättävyys tekee sen duunin. Mies joka haluaa perustaa jutun yhteenkuuluvuuden tunteelle ei tyydy siihen että nainen painaa 50kg ja muulla ei niin välii, u know. Näin ollen tapaamasi miehet eivät ole kokeneet että luonteesi natsaa parisuhteessa olemiseen. Toisaalta hyvin kaunis nainen jos tyytyy perusjarmoon niin siinä monesti tulee altavastaajan tunne miehelle ellei jarmossa ole poikkeuksellisen hyviä karaktäärejä jotka viehättävät naista.

Kaikenlaisia miehiä löytyy jotka haluavat seurustella kyllä. Tee selväksi että etsit kunnon miestä kunnon parisuhteeseen heti tutustumisen alussa. Näin vonkamiehet jää pelistä pois, tai sorry vaan pelaavat entistä kierommin. Seksihän on se hyödyke joka on myyntiartikkeli parisuhdemarkkinoilla.
" Seksihän on se hyödyke joka on myyntiartikkeli parisuhdemarkkinoilla. "
No ei todellakaan ole.
Seksiä tarjoamalla nainen saa pelkkää seksiä ja mies kenties syytteen seksuaalisesta häirinnästä, parisuhdetta tuolla menetelmällä ei saa kumpikaan.

Parisuhdemarkkinoilla ratkaisee luonne, varallisuus, rahat sekä status (ulkoinen ja sisäinen) koulutus mukaan lukien. Sukupuoli ei tähän vaikuta.
Seksi on parisuhteessa itsestäänselvyytenä molemminpuoleinen nautinnonlähde, eikä todellakaan mikään myyntiartikkeli. Tuolla asenteella hankkii eron, mikäli on parisuhteen sitä ennen jotenkin onnistunut saamaan.
"Parisuhdemarkkinoilla ratkaisee luonne, varallisuus, rahat sekä status (ulkoinen ja sisäinen) koulutus mukaan lukien."

Eikä ratkaise vaan ulkoiset olemukset ja niihin liittyvät seikat mitä niillä viestitetään.
Ei todellakaan luonne.

"Seksi on parisuhteessa itsestäänselvyytenä molemminpuoleinen nautinnonlähde, eikä todellakaan mikään myyntiartikkeli."

Me puhuimme parisuhteen saamisesta emme parisuhteen ylläpidosta.

Vetovoima ja kemiat on numero yksi jos haluat parisuhteen saada ja helpoiten siihen pääsee yksinkertaisella seksuaalisuudella joka taas tarkoittaa nopeaa vaikutuksen tekemistä ulkoisen olemuksen, pinnallisen käytöksen ja muun oheisviestinnän avulla joka viestii esimerkiksi miehen tai naisen arvosta.

"Seksiä tarjoamalla nainen saa pelkkää seksiä ja mies kenties syytteen seksuaalisesta häirinnästä, parisuhdetta tuolla menetelmällä ei saa kumpikaan."

En ole elämässäni kuullut suurempaa paskaa.
Siinä ne kaksi sykoloogia naureskelee toisilleen. Jep. Hehehehe.
Hyvää pähkäilyä se on.
Et sitten tiedä, että ulkoinen olemus on osa sitä ulkoista statusta, jonka jo mainitsin ?

Et myöskäänselvästikään ymmärrä mitä eroa on seksisuhteen saamisella ja parisuhteen saamisella, mutta voin kertoa että edellisestä ei koskaan synny jälkimmäistä.

Mutta jatka vaan naureksien unelmointiasi siitä parisuhteesta ...
No ei sitä kahvinjuontia niin kirjaimellisesti kannata ottaa. Se nyt oli vain yksi heitto. Vähän huumorillakin tarkoitettu.
Minä ainakin miehenä löydän naisia vaikka nakkikioskilta.
Mutta kyllä hyvät miehet (parhaat, juovat kahvia)
Pultsarit löytyy juottoloista. Pultsari on jo, jos ei pärjää kahtaviikkoa ilman alkoholia. Aika pahalla mallilla jo onkin.

Huumehörhöjä löytyy juottoloista (alkoholi on pahan riippuvuuden aiheuttava huume)
Addiktion. Paha sairaus. Terve mies ei tarvitse alkoholia.

Niitä kunnon miehiä on vain harvassa.
Melkein sama tilanne! Ite oon 20-vuotias nainen ja myöskin nätiksi ja mukavaksi kehuttu mut silti kukaan ei halua minusta tyttöystävää. Alkaa pikkuhiljaa jo masentaa tämä ikuinen sinkkuus.

Monesti olen kuullut tämä saman kysymyksen: "Miten tuollainen tyttö voi olla sinkku". Nii-in miten?
" Ite oon 20-vuotias nainen ja myöskin nätiksi ja mukavaksi kehuttu mut silti kukaan ei halua minusta tyttöystävää. Alkaa pikkuhiljaa jo masentaa tämä ikuinen sinkkuus. "

Et edes tiedä mitä ikisinkkuus on.
Palaa asiaan 20 vuoden päästä, jos et siihen mennessä ole kertaakaan seurustellut kenenkään kanssa, vaikka olet koko ajan halunnut.

Ps niitä ikäisiäsi miehiä jotka haluavat sinusta tyttöystävän on vaikka kuinka paljon, mutta ne eivät vaan löydä sinua niiden muiden tyttöjen joukosta, jotka eivät halua pariutua.
Voi jestas. Parikymppiset plikat puhuu ikisinkkuudesta. Sori vaan, mutta en voi olla naurahtamatta.
Pojat on parinkympin kieppeillä yleensä varsin kaverikeskeisessä vaiheessa. Omat menot, harrastukset ja huvittelu ovat pääosassa. Toki tytötkin kiinnostaa, mutta vain sen housuissa olevan vuoksi. Joojoo, poikkeuksiakin on mutta ne ovat hyvin harvinaisia.
Pojan pitää kasvaa mieheksi ennen kuin voi yrittää vakavaa parisuhdetta. Ennen sitä kyse on vain leikistä.

Tiedän, sillä olen itsekin ollut parikymppinen kloppi.
" Pojat on parinkympin kieppeillä yleensä varsin kaverikeskeisessä vaiheessa. "

Pitää paikkansa että yleensä noin, mutta ne jotka eivät kuulu kyseiseen enemmistöön ovat niitä joilla ei ole kavereita. Heille kyse ei ole leikistä, eivätkä ihmissuhteet ole heille kertakäyttökamaa vaan vaikeasti saavutettava harvinaisuus.
Minäkin vähän päälle parikymppisenä naisena ilmoittaudun silti ikisinkuksi! Aika moni ikäiseni etsii seurustelukumppania vähän vanhemmista niin kuin itsekin teen, eli mielellään n. +5v vanhemmista. Ovathan 25-vuotiaatkin vielä nuoria mutta silti heissä PITÄISI olla aika paljon myös seurustelusta kiinnostuneita! Vaan enpä ole minäkään kumppania tähän päivään mennessä löytänyt.
Ihan uteliaisuudesta. Kuinka pitkälle se ns. yhdessäolo on sitten yleensä johtanut? Ovatko intiimijutut olleet jo vahvasti mukana kuvioissa, ja kuinka lyhyen yhdessälon jälkeen sitä on alkanut tapahtumaan?

Ehkäpä nämä on taas näitä "mies sai mitä halusikin" juttuja?

Niin ja kuten tuossa joku mainitsikin, niin ihan lapsiahan sinä ja ne miehet vielä ovat. Miehet kehittyy hitaammin, eikä niitä välttämättä kiinnosta vielä 17-22 vuoden iässä mikään vakavampi seurustelu.

Älä nyt vielä ala kuulostamaan maasi myyneeltä.
Parempi yksin kuin alkoholiriippuvaisen kanssa. Alkoholi paha huume. Pelkkiä ongelmia. Suomalaiset eivät kestä viinaa. Intiaanit, eskimot jne kuuluvat samaan heikkoon addiktio-sukuun. Jos ei halua itselleen ongelmia, kannattaa pysyä erillään juopoista, ainakin silloin jos on itse raitis.
Kuka haluaa olla äiti heikoille huumehörhöille? Ottaa itselleen heikon holhottavan riippakiven? Ongelmapesän.
Alkoholi-riippuvainen on HUUMEHÖRHÖ. Ongelmapesä. Se on heikkoutta paeta viinaan. Ei kestetä arkielämää. Miksi se on niin vaikeaa elää selvin päin?
On mukava elää kun ei ole riippuvainen huumeista.

Näin se vain on hörhöt!

Miinustakaa tämä viesti hörhöt. (Painakaa kohtaa peukalo alaspäin. Klik! Olkaa hyvät.)
( Hörhö= Säännöllinen alkoholin käyttäjä eli juoja)
Aloittaja, tiedän syyn miksi olet yksin. Et käy baareissa, itsellä sama juttu. Et kelpaa piireihin jos et juo, etkä näin ollen kelpaa mihinkään muuhunkaan. Baari ja alkoholi, siinä taikasanat, ikävä kyllä.
En oikein usko tuohon juontiteoriaan. Syyt löytyy muualta.
Oletko hyvä puhumaan vai tuppisuu? Siinä yksi syy... jne.
Paskanmarjat. Saakait sitä puhua ikisinkkuudesta jos ei todellakaan ole koskaan seurustellut eikä varmaan tulekkaan koskaan seurustelemaan.

+Oman ikäisistäni en ole koskaan välittäny. ne on pentuja. aina on ollu vähintää 4 vuotta ikäeroo joten turha puhuu mistään "sinun ikäiset pojjat ei vielä halua mittää vakavempaa". Joo ehkei nuo minun säädöt ole halunneet mitään vakavempaa tai sit sekin oli vain tekosyy -_-

perkele pitäskö tässä alkaa jahtaamaan jotain kolmekymppisiä miehiä??
Kolmekymppinen on poikanen. Poju. Kölövi. Pojanmulukku.Pelkele mikset ota minua, mie olen vasta 61 vuotta. Sisälläni assuu vielä pojankölövi.Taatana vie. kulla te tiitä. Ala hattaile. Kulla te ukko viela loutuu, pelkele, tullekki. Taatana vie. Kutu italta neuvoa
30 kummenta on patteli tulle.

No huumolia tama vain on, pelkele.
No mitta net taatanan pilikunnuttijat ovat, ko net ei tule nut nuttimhan naita huvia kommetteja? Tatta olit palio nuttimitta nut naitta kahetta viettitta.

Nuttima lee.
Keitin pannullisen kahvia taas mokkamestarilla. Presidenttiä tarkalleen 0,95 litraa.
Tulin saunasta. Pitäisikö tästä lähteä mulkkusillaan "iskemään" nainen tuosta lähinaapurisa vaikkapa tuota kahvia ryystämään aluksi. Olen täysin raitis. En tarvitse siihen hommaan rohkaisevaa. Nyt tulikin saunottua varhain. Ilta on vielä nuori.

Reippaalle miehelle ohjeeksi: Mikä estää "iskemästä" naista vaikkapa kahvilassa. Ei mikään. Ei minua ainakaan. Isken vaikka kirkossa jos haluan.
"Isken" käytän tuota aika huonoa termiä poikkeuksellisesti.
Naisia ei isketä. Ne hurmataan.
Ei lutkien kanssa seurustella, niitä vaan pannaan. Sinä ja sinun n. 10 miehen nussima vittusi saatte mitä ansaitsettekin

Tuohon lauseeseen mahtuu paljon pahaa mieltä .

Mistä moinen katkeruus toisten elämäntapaa kohtaann ?

Hengität omaa katkeruuttasi ulos .

Yleensä ottaen tällaiset miesten ja naisten maahanpolkemiset kertovat
sinun voivan huonosti Kurjaa kun mielialasi on nollassa.(,

Näköjään läheisyyden puute tekee joistakin ihmisistä aneemisia..

Heistä tulee toisten seksielämän tirkistelijöitä ja juorupuita-
Siitä puhe mistä puute

Näihin tapauksiin auttaisi varmaankin oman kullan tapaaminen.
Eivät joutaisi naapurin seksielämää kurkkimaan verhon takaa.
Tunnustan toki aivan avoimesti, että katkeruuteni johtuu siitä että en saa pillua. Vihaan naisia jotka kieltäytyvät antamasta minulle haarojensa antimia, vaikka muille niitä kyllä jakelevat. Ja lutkan seksielämä on julkinen asia, sitä saa seurata ja kommentoida kuka tahansa. Ole ensin itse vuosikymmeniä nussimatta ja tule vasta sitten jeesustelemaan.
Olen hyvin samantapainen kuin sinäkin AP. 27-vuotias hyvännäköinen, fiksu ja hauska mies. En käy baareissa jne...
Suurin ongelmani on se, että kukaan ei ole koskaan kertonut minulle, miksi he eivät ensiteffejen jälkeen ole kiinnostuneita sen enemmästä. Viimeksikin sain vastaukseksi että olen tosi mukava, mutta että olemme ehkä vähän liian erilaisia. Ja tämä tuli naiselta jolla oli lähes identtinen musiikki ja elokuvamaku kuin minulla. En ymmärrä miten kukaan voi yksien treffejen perusteella tulla siihen tulokseen että ollaan liian erilaisia. Eihän siinä vaiheessa toista tunne vielä paljoa ollenkaan.
Elämä olisi niin paljon mukavampaa jos tietäisi mikä se minun "vikani" oikeasti on, mutta kun kukaan ei koskaan kerro.

Missä päin asut AP? Jos asut jossain Uudellamalla päin, niin voitaisiin vaikka tutustua. Voitaisiin sopia niin, että jos jompi kumpi ei kiinnostu mistään sen vakavammasta, niin tällä kertaa ainakin varmasti kerrottaisiin syy siihen. :)
-> ap

Ilmeisesti kohdallesi sattunut kavereita jotka alkupanon jälkeen ovat jo saaneet haluamansa, siirtyneet uusille metsästysmaille.
Aika tyhmää ja tosikkoa jengiä tässä viestiketjussa. Suurin osa, ei kaikki.
Ei yhtään huumorintajua. Ei se elämä niin vakavaa ole.
Olet liian kiltti ja hyväsydäminen ja todennäköisesti myös liian nätti, vahva, älykäs ja itsenäinen. Toivottavasti tapaat miehen, joka arvostaa sinua, ulkonäöllä ei loppupeleissä ole mitään merkitystä, jos sielut kohtaa. Täällä toinen samanlainen nainen, mutta seurusteluja takana ja olen jättäjä, koska miehillä ei ilmeisesti rohkeutta suhteeseen tällaisen naisen kanssa tai mikä lie, ota nyt niistä miehistä sitten selvää.
Pistä postia, jos haluat miehen, jolta ei puutu rohekeutta. dazu@suomi24.fi

=D
HUOMIO! HUOMIO! HUOMIO!
Cooclettakaa jokainen kynnelle kykenevä sieluntynkä termin pyllyOmonit. Katsokaa mitä löytyy. Yllätytte iloisesti.
Kokeiltaa, olkaa hyvät.
Saattaa löytyä huumorimielellä se naima- eli panokaweri.
Kaikki nyt riemuiden yhtykää. Huh hah hei!

Siis cooclettakaa sana pyllyOmonit.
No, ei se ulkonäkö tosiaan ole kaikki kaikessa, mutta oudolta kuulostaa tämä tapaus, jos olet kuitenkin kymmenen miehen kans ollut jutuissa, eikä kukaan niistä ole halunnut mitään vakavampaa.

Toisaalta itselläni on samantapainen historia takana ja syy on yksinkertaisesti liika kiltteys.

Ehkä oot ollut vaan väärissä piireissä... jos nuo miehet on olleet kaikki jotain ammattideittailijoita, joilla on päässä senverran vikaa, ettei voi sitoutua siltä egonpönkitykseltään.

Turha täältä on kysellä niitä syitä sen tarkemin, meistä ei kukaan tunne sinua. Otan kuitenkin osaa p*skoihin kokemuksiisi.
En usko että se on se kiltteys syynä. Pitää erottaa kiltti ja nössö.
Voi olla kiltti olematta nössö.
Nössö voi olla hyvinkin ilkeä luonteeltaan ja on silti selkärangaton täysi nössö.
Nuoret naiset eivät kelpuuta nössöjä. Vanha nainen hyväksyy nössönkin.
Siis vetäkää tästä johtopäätös nössöt.

Minä olen kiltti jos mulle ollaan kilttejä. Mänteiltä potkin munat tuusan nuuskaksi kun suutun.
Sitä saa mitä tilaa.
Niin, no en minä ole nössö, mut monesti kiltteys sekoitetaan nössöyteen. Olen aika vahva persoona ja olen joskus kuullut siitäkin, että naiset ei uskalla seurustella, mut sitten toisaalta omituisesti sitäkin, että olen nössö, koska olen kiltti.
Siis naiset ajattelee, että olen p*ska sängyssä, koska olen kiltti... siitä on kyse. Se on sitä stereotypisointia.
Onko elekielesi ristiriitaista, liioiteltua tai olematonta?
Kirjoitin piiiiitkän tekstin ja sitten painoin vahingossa nuolinäppäintä joka heitti minut edelliselle sivulle ja teksti katosi taivaan tuuliin. Kiva.

Sitä minä vaan, että olen about sinun ikäisesti nainen ja olen seurustellut pari kertaa elämässäni. Minun on vaikea sitoutua ja blaablaa että osittain johtuu kai siitäkin mutta siis kyllä kykenen sitoutumaan jos oikeasti tykkään jätkästä tarpeeksi. Ja kun sitoudun niin sitoudun oikeasti ja olen lojaali. Ikinä en ole pettänyt.

Mutta kukaan ei halua seurustella kanssani. Minut jätetään, vaihdetaan toiseen. En ole ikinä se joka valitaan toisen sijasta. Kaikki minua yrittäneet jätkät eivät voi olla sitoutumiskammoisia koska tälläkin hetkellä eräs perseenreikä seurustelee toisen ämmän kanssa. Kyllä minulle niin leperreltiin mutta lopulta taas hylättiin. No nykyään olen kylmettänyt tunteeni ja olen huomannut että on tuhat kertaa helpompaa tulla hylätyksi kun ei anna millekään tunteelle mitään valtaa. On minua tunnekylmäksikin sanottu. Tai sitten olen itse sanonut itsestäni niin >:D en muista. Osaan kyllä esittää tunnekylmää aika taidokkaasti.

Mutta tosiaan joo, tulen hyvin toimeen jätkien kanssa, ennen olin tosi ujo mutta nykyään heitän vaan läppää kaikkien kanssa ja jätkät tuntuvat viihtyvän seurassani. Mutta sitten monet myös laittavat välit poikki kanssani, haukkuvat lyttyyn ja ties mitä. Nämä siis jätkiä kaikki. Ja samat jätkät ovat aikoinaan flirttailleet minulle tms, että pitäisikö tuo välien katkaiseminen ottaa jotenkin imarteluna<3

No ei mutta anyways. Inhoan sanoa näin mutta itsekin saan paljon kehuja ulkonäöstäni mikä on toki todella mukavaa kuultavaa aina, mutta välillä sattuu kun en tunnu olevan ihmisenä kenellekään mitään. Pukeudun hyvin (vaikka itse sanonkin) ja ihmiset katsovat pitkään. Ihailevat varmaan hienoja vaatteitani. Mutta en kuule usein luonteestani kehuja.

Ulkonäöstäni sen verran että näytän pikkutyttömäiseltä (n. 15v) enkä miltään tyrkkylutkalta. Minulla ei ole edes mitään heruteltavaa. En anna kaikille jätkille joten en ole helppo.

Ja silti kukaan ei halua minusta tyttöystävää. Kai pitäisi olla kiitollinen, että olen sitoutumiskammoinenkin jossain määrin, niin tämä jatkuva yksinolo (silloin kun en ole kavereiden kanssa) tuntuu huomattavasti helpommalta.

Mutta olisihan se kivaa jos joku voisi joskus kertoa syyn siihen, miksi en ikinä kelpaa. Sitten ihmetellään, kun minulla on suht surkea itsetunto. Mistäköhän johtuisi...? ei sen pitäisi riippua muista ihmisistä, tiedän, mutta jos sinut aina vaan hylätään uudestaan ja uudestaan niin miten voit estää itsetunnon laskemisen. niinpä niin.
22-vuotiaat miehet kakaroita? Niin että minkä ikäisenä ne miehet sitten kypsyvät ja ovat valmiita seurustelemaan?

vituttaa, kun 15-vuotiaasta saakka on saanut kuulla, että "ne sun ikäset pojat on vielä ihan kakaroita, oota vielä pari vuotta, niin kyllä se siitä... ". Joo-o.

Kyllä mun mielestä 22-vuotias ihminen on jo aikuinen. Rasittavaa, kun nykyään on vallalla tää ns. jätkä-kulttuuri, eli siis miehet saavat leikkiä kakaroita neljäkymppisiksi asti. Ja sitten iskee se keski-iän kriisi.

saatana.
Miehen kuuluu juosta baareissa, sekoilla kännissä kaverien kanssa ja nussia maksullisia. Se on miehekästä.
NIINPÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ihan naurettavaa touhua. Tosiaan on ihan samantekevää minkä ikäinen olet, aina saa kuulla samaa. "Ne sun ikäiset pojat/jätkät/miehet..."

lopun tiedättekin. Ja sitä paitsi minä en ole edes kiinnostunut itseni ikäisistä jätkistä. Sellainen 3, 4, 5 vuotta ikäeroa on mielestäni juuri hyvä.
Minua kiinnostaa seurustelu kanssasi EHKÄ mutta ensin meidän on pantava. Katso profiiliani http://treffit.suomi24.fi/showUserProfile.do?id=1102546

En taida ylittää rimaasi. Jää siis yksin :)
Onko munasi 18 cm lepotilassa?
Erektiossa.
 /   /  / Nainen, jonka kanssa ei haluta seurustella.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku

E-Kontakti
32 v. Pirkanmaa
39 v. Uusimaa
26 v. Uusimaa
49 v. V-Suomi
40 v. Uusimaa
39 v. K-Suomi

LÖYDÄ SEURAA TOSITARKOITUKSELLA!

Haen naista:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.
Haen miestä:  25-34 v.  35-49 v.  50+ v.Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta