AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Kenellä on huonoimmat mahdollisuudet?

Kenellä on huonoimmat mahdollisuudet?

24 Vastausta 772 Lukukertaa
Täällä joskus "kilpailtiin" siitä, kenellä meistä on vähiten sosiaalista elämää. Laitetaanpa vaihteeksi pystyyn kysely siitä, kenellä on huonoimmat mahdollisuudet saada ystäviä. Luettele siis tänne kaikki syyt, jotka heikentää selvästi omia mahdollisuuksiasi saada ystäviä.

Aloitan kertomalla omasta tilanteestani:
- keskivaikea masennus
- lievä sosiaalisten tilanteiden pelko
- työttömyys ja siihen liittyvä rahan puute
- sairaalloinen lihavuus (painoindeksi 46)
Mutta eihän nuo ole mitään todellisia syitä - öööö?

keskivaikeeta masennusta on joka toisella tai kaikilla melkein joka toinen päivä.

kaikilla on sosiaalisten tilanteiden pelkoa enempi ja vähempi ja mitä enemmän jää neljän seinän sisään sitä suuremmaksi se kasvaa.

työttömyys tai raha ei ole este saada ystäviä se on tekosyy, sori...jos tuntuu pahalta näin sanottuna mutta periaatteessa se menee niin.

lihavat käy töissä, harrastaa, tekee siinä kuin muutkin ja menee jopa naimisiin ja saavat lapsia, niin että mikä ajatus tuossa muka on, että lihavuus olisi este?

Eiköhän se ole niin, että niin kauan kuin omat jalat kantaa ja pää on sen verran selvä, että kieli taipuu suussa puhumiseen ja raajat toimii, niin halusta se kaikki vaan on kiinni...siitä halutaanko me ketään lähellemme vai halutaanko olla yksin, halutaanko, että meitä joku lähestyy, eikä meidän itsemme tarvitse tehdä mitään.

Laiskuus, saamattomuus, haluttomuus, kiinostumattomuus, tylsistyminen, kyllästyminen,,,,ei vaan vi....u kiinosta, mutta kiinnostaa kumminkin...semmonen asenne monella.
Veikkaan, että olet.
On se, läski virtahepo, joka syö suklaata joka päivä.
Syön tummaa suklaata vain nostaakseni serotoninini tasoa, enkä syö kuin vähän kerralla..toimii kaiken korvikkeena, halpa ja hyvä konsti.
olen 100kg gramma päälle, haittaakse? Ei minulla ole painostani mitään ongelmaa syntynyt, muille se tuntuu olevan jotenkin kamalan suuri asia.

Oletko sinä ylipainoisten vihaaja? veikkaan että olet.
"keskivaikeeta masennusta on joka toisella tai kaikilla melkein joka toinen päivä."

Et selvästikkään tiedä mitä masennus on.

"kaikilla on sosiaalisten tilanteiden pelkoa enempi ja vähempi ja mitä enemmän jää neljän seinän sisään sitä suuremmaksi se kasvaa."

Normaalia ujoutta ja sosiaalisten tilanteiden pelkoa ei pidä sekoittaa toisiinsa.
Ne ovat täysin eri asia.

Ehkä parempi jättää kommentoimatta sellaisista asioista joista et tiedä mitään.
mitä tällänen hyödyttää ketään? itsesäälissä rypeämistä? huomionhakua?? en tajua
Sukupuolikin merkitsee varsin paljon.

Mutta kyllä nuo ovat varsin pahoja ominaisuuksia jos yhtään haluaisi ystäviä tai kumppaniakaan saada.

Masennuksesta puhutaan että "no kaikillahan masennusta on" eli riittää kun itse vain lähtee lenkille jne. Kuitenkin sellaista todellista masennusta on varsin harvoilla. Ihmisillä on yleensä myös miljoonia muita syitä lähteä liikkeelle vaikka "ei aina huvittaisikaan".

Sosiaalisten tilanteiden pelko lienee jopa yleisempää. Se ei ongelmana ole aivan yhtä vakava ja sille voi itsekin tehdä paljon jos haluaa. Isoin vaikutus sillä on varmaankin vaikkapa siihen että tietoisesti välttää tuollaisia tilanteita, mutta tuossa asiassa pitäisi käyttää omaa tahdonvoimaansa rohkeasti menemällä sellaisiin sos.tilanteisiin jos on vain syytä.

Noin korkea painoindeksi kertoo kyllä siitä että lihavuus on merkittävä ongelma. Se vaikuttanee vielä entisestään halukkuuteen lähteä liikkeelle. Tällöin kannattaisi kyllä kokeilla mennä mukaan sosiaalisiin ympäristöihin kuten esim. painonvartijoihin yms. tahoihin joiden kautta voisi tutustua muihin "samanlaisessa tilanteessa oleviin" henkilöihin.

Työttömyys ei itsessään ole välttämättä suurin ongelma vaan tietenkin rahanpuute. Toisaalta työttömyyden kautta tulee tietenkin ongelmaksi myös se että ns. mielekäs tekeminen voi puuttua ja rahaa ei juurikaan tule muilla keinoilla.

Eipä tuota työttömyyttä voi oikein muuten saada aisoihin kuin aktiivisella omalla hakemisella. Ongelmia toki aiheuttaa sekin että jos työkokemusta puuttuu niin pitäisi paljon petrata "sanallisella puolella". Nykyisin myös sosiaalisuus on melkein tärkeämpää kuin osaaminen joten ilman sosiaalisia valmiuksia on vaikeaa päästä myöskään hommiin.

Viime kädessä kyse on tietenkin siitä että miten kova on halukkuus sosiaaliseen toimintaan. Jos olet vaikkapa Helsingistä niin varmasti löytyy aktiviteettia. Vaatii vain paljon omaa halukkuutta lähteä siihen aktiviteettiin mukaan.

Monet kansalaisopistot yms. tarjoavat erilaisia kursseja joihin mennä mukaan, samoin kuin tietysti erilaiset tahot jotka tarjoavat yhteisöjä painon pudotukseen. Työttömyyden kannalta kannattaisi kokeilla vaikka erilaisia kursseja tms. koska niidenkin kautta voisi saada tekemistä, vaikka ei minkäänlaista työpaikkaa irtoaisikaan.
- keskivaikea masennus
- huono motivaatio koulunkäynnin suhteen
- ei löydy kiinnostavaa alaa
- jonkin verran ujo
- naamakertoimessani tuntuu aina olevan vikaa, kun ystäviä ei löydy. Joko tämäkin elää vaan omassa päässäni, tai sitten ei.

Kyllä mulla on ihan OK mahdollisuudet saada pari ystävää, mutta ei se näytä riittävän. Hyvänpäiväntutut erikseen, niitäkin vain muutamia. Ehkä mun luonteessa on jotain kamalaa vikaa, tai sitten perus-ujolle ihmisille ei ihmissuhteita heru ilman kovaa omaa panostusta. :) Enpä ole jaksanut panostaa, tuntuu ettei kukaan välittäis muhun edes tutustua joten en tunkeudu seuraan - ehkä olen siis aivan omaa vikaa yksin.
Ulkonäöstä se ei johdu, kaikennäköisillä ja kokoisilla ihmisillä on kavereita, katso vaikka ympärillesi ulkona liikkuessa. Se on vaan niin että ujous on iso este ihmissuhteiden muodostamiselle. Kaikkein sosiaalisimmat tyypit saa helpoiten kavereita.
Tämän jälkeen voin paremmin.

http://www.tv7.fi/vod/player/?program=14501
Minulla. Nainen ei halua tän näköiseen tutustu joten ei ole mahdollisuuksia sosiaaliseen elämään. yhtään ystävää ei ole ollut vuosiin, eikä sukulaisetkaan soittele. En usko et tulen ikinä olemaan naisen kanssa missään tekemisissä enään.
Yksinäinen mies. Pidät ittees rumana vai, muttet välttämättä ole silti. Alkaisit lenkkeilemään säännöllisesti edes pikku lenkin, ellet jo tee niin. Käy parturissa ja pyydä, että hän ehdottaa sulle jonkun kivan hiustyylin ja vaik hiukan tukkas sävyyn sopivaa hiusväriä. Kiinnitä myös vaatteisiis huomiota! Ettet käytä lötköhousuja, joist paistaa persvako. Ihan tosi, tollastakin näkee. Joskus joku tyyppi on naamastans ihan kivan näkönen, mutta voi voi. Kävelee lähes maata tuijottaen, tukka kampaamatta ja aina likasena, puhumattakaan nätistä leikkausmallista. Varmaan ite tai äiti käyttäny saksia. Niin ja hiki haisee ja oikeesti persvako näkyy verkkareista, verkkareista ja verkkareista. Siis aina. Eli osta muodikkaat siistit housut ja väreihisi sopiva paita ja vaik huppari. Jos sul on vaan vähän rahaa, niin kattele kirppareilta, jos löytyis. Kaikki tää voi tuntua pinnalliselta, mut kummasti ulkoinen olemuski merkkaa, halusit tai et. Ja kato mieleist naista ees hetki silmiin, vaikket kehtais puhua sanoilla mitään.
Kilpailuvastaus

-mies
-työtön
-ei omaa kämppää
-ei koulutusta
-itsetunto aikalailla maassa
-sosiaaliset tilanteet toisinaan vaikeita
-ulkonäöstä en osaa sanoa, mutta ajoittainen vitutus saattaa näkyä
-kokematon monessa muille itsestäänselvässä asiassa (huonon itsetunnon kanssa ei hyvä juttu)
-lähentelen keski-ikää, joten edellämainitut asiat saavat suuremmat mittasuhteet
-niin, ja olen tietenkin yksinäinen, mikä ei ole koskaan muiden silmissä osakkeita nostattava asia

Lisäksi voisi mainita, etten juo, enkä polta, ja huumorintajuni saattaapi olla hyvin kieroutunutta ja mustaa. En myöskään juokse valtavirran mukana, elikkäs oma maku löytyy. Ahdistaa myös.

Hei, jos sattuu voittamaan, niin onkohan palkintoja luvassa? Kaveri olisi kiva. Tai ainakin Fleshlight. Lohdutuspalkinnoksi takassa grillattua Atriaa ja tummaa suklaata päälle.
<3
Mies 20v

-Työtön
-Sosiaalisesti estynyt
-Pakonomainen ja hallitsematon taipumus eristäytyä
-Halua tehdä itsemurha
-Ei juurikaan yhteyksiä oman huoneen ulkopuoliseen maailmaan
-Ei harrastuksia missä voisi tutustua muihin ihmisiin
-Fyysinen kunto heikko
-Keskivaikea masennus
-4 vuotta psykoterapiaa, eikä apua
-Epäitsevarma
-Katkera maailmalle kaikesta paskasta
- Apinan näköinen pärstä (nimitetty varmaan 100 kertaa)
- Karvainen vartalo
- Kaljuuntuva
- Huonot hampaat
- Ujo
- Epäsosiaalinen
- Tyhmä
- Pienimunainen
- Läskipaska
- DI
Nii ja unohtu mainita, että työtön paskiainen!
Millä tavalla pieni munaisuus vaikuttaa ystävän saantiisi, tai työttömyys, tai kaljuuntuminen, tai ujous, tai karvainen vartalo, niin tai mikään noista syistäsi? Minusta vaikuttaa siltä, että suurin syy siihen, että et saa ystäviä tai olet yksin on tuo sinun vihamielinen asenteesi. Luultavasti arvotat ihmiset ulkomuodon ja pinnallisten asioiden perusteella, et sen mukaan mitä ja millaisia he ihmisenä ovat.

Minussa ei ole mitään vikaa, jos vain hyväksyn itseni. Voin ja aion tehdä tulevaisuudessa oman ulkomuotoni suhteen asioita, mutta minun pitää hyväksyä, että mikään muutos ei tapahdu hetkessä ja asia kerrallaan, niin pääsen tavoitteeseeni. Pääsen myöskin vielä opiskelemaan kesken jääneet opintoni, mutta ensin minun pitää saada muut asian kuntoon.

Yksinäisyys on minulle nyt paras ystävä tai suoja, kun teen töitä oman kriisini kimpussa. Vielä tulee aika jolloin on ystävien ja sosiaalisen elämän vuoro, mutta se ei ole vielä...asiat tapahtuvat joskus valitettavan hitaasti, mutta kun niitä ei voi nopeuttaakaan, niin on vain sopeuduttava menemään eteenpäin näillä.
Eiköhän voittaja ole surunveri :)
Vihaan ihmistä eliölajina, oikeasti. Tämä luomakunnan oikku, evoluution virhe
joutaisi jo kadota täältä maapallolta. Teeskentelen toki vielä joskus jotain
muuta ulospäin.
- sosiaalisten tilanteiden pelko, sisäänpäinkääntyneisyys, sulkeutuneisuus, ujous, hiljaisuus, arkuus, sosiaalisten taitojen puute, ei halua, kykyä, tarvetta ylläpitää sosiaalisia suhteita, ei yhtään kaveria, ystävää, ei sisaruksia, ei tekemisissä vanhempien, sukulaisten kanssa

- ei koulutusta, työkokemusta, ei kykene opiskeluun, työntekoon

- päihde- ja mielenterveysongelmat, rikostausta

- vanhemmat olleet alkoholisteja, lapsuudessa huomattavasti sekä henkistä että fyysistä väkivaltaa

+ avioliitto
- lapsettomuus
Voisimpa olla
kaikki pitäisi olla kunnossa, koulut käyty ja työ on.

miinukset: ujo ja ruma mies, joten siihen kaatuu kaikki.
Ei ole mitään merkitystä mitä osaat tai tiedät, merkitystä on se miltä näytät.
 /   /  /  / Kenellä on huonoimmat mahdollisuudet?
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta