AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Uroskoirat nalkissa

Uroskoirat nalkissa

10 Vastausta 532 Lukukertaa
Meille kävi todella eriskummallinen tapahtuma!

Meillä on muutama ulkokoira ja näistä yksi on aiks yliseksuaalinen joka saa muutkin innostettua riegumaan. Tällä yliseksuaalisella nuorella ja vanhemmalla samassa tarhassa asuvalla uroksella on ollut tapana nylkyttää toisiaan päivittäin. Emme ole puuttuneet siihen koska ne tulevat hyvin toimeen ja se on vaikuttanut leikkimieliseltä.

Nyt kuitenkin eilen illalla kävi niin, että kesken ruuanlaiton tarhasta alkoi kuulua kiljuntaa ja kun menin katsomaan, vanhempi uros oli onnistunut astumaan nuoremman nalkkiin asti! Ensin en hädissäni tiennyt mitä tehdä mutta muistin että koiria ei saisi irroittaa väkisin jotta ne eivät vahingoitu joten pidin nuoremmasta kiinni kunnes se rauhoittui. Koirat seisoivat peput vastakkain noin kymmenen minuuttia ja irtosivat. Sen jälkeen ne olisivat jatkaneet nylkytystään mutta laitoin ne eri tarhoihin.

Olen vähän hämmentynyt tuosta enkä tiedä mitä pitäisi tehdä? En tiennyt tuollaisen olevan edes mahdollista. Tutkin nuoremman uroksen ja se näyttäisi olevan ihan vahingoittumaton. Ei arista takapuoltaan, ulostaa normaalisti ja on pirteä.

Uskaltaako niitä laittaa enää samaan tarhaan? Onko kukaan kuullut muille käyneen näin?
Olen kuullut joskus näin käyneen, mutta en ole nähnyt. Enpä usko, että se onnistuu uudelleen sitä toista nalkkiin astumaan joten laita samaan tarhaan. Kiellä turha nylkyttäminen jos se on ihan mahdotonta.
Leikkauttaisin tuollaisen yliaktiivisen koiran, turhaa stressiä koirille moinen. Älä ainakaan samassa tarhassa nuita enää pidä, vanhemmalta koiralta on asemansa väärinkäytöstä ja aikaansaa stressiä nuoremmalle.
Suvaitsevaisuuden nimessä "Anna urosten nylkyttää toisiaan!"
jäänyt nalkkiin minkään niistä kanssa?
Nämä koirat ovat seksuaalivähemmistöön kuuluvia, eikä heitä saisi missään nimessä syrjiä!
Rassistit!
En ainakaan itse antaisi nylkyttää. Ehkä sinä päivänä kun oppivat ensin käyttämään anal lubea ettei tule eläinlääkäreissua.
Tuo häiritsee ihmisiä enemmän kuin koiria. Miten jatko on sujunut?
Peruskoiria ovat. Rehellisiä ja IsämMaallisia.
Ai kauhee!Toihan on ihan kauheeta! Myisit sää sen yliseksuaalisen? Kauheeta!
Ostatko? Jos ostat niin miksi?
 /   /  /  / Uroskoirat nalkissa

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta