Auto Mancester, Lielahti

pettynyt asiakas

Itse en voi kyllä suositella kyseistä paikkaa kenellekään, olivat peruuttaneet aikani mutta eivät viitsineet asiasta minulle kertoa vaan seisotin autoani siellä pihassa turhaan, sitä hakemaan tullessani vain ilmoittivat että aika täytyy siirtää ensi viikolle, jäi kyllä niin p*skan maku suuhun firman toiminnasta etten niistä ovista enään kulje, myös työn laadusta olen joiltain palautetta kuullut, mutta itse en niihin ota kantaa, kun eivät omalle autollenikaan mitään tehneet.
Millaisia kokemuksia muilla kyseisestä puljusta on?

162

7667

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Myöskin pettynyt

      Käytin autoni Citydealistä ostetussa pesu vahaus myllytys -palvelussa. Jäi hieman ihmetyttämään, kun ovenpielet olivat autoa noudettaessa aivan paskaiset. Ilmeisesti heidän pesuun ja vahaukseen ei kuulu ovenpielet. Pirkkalan CarWashissa ainakin kuuluu. Siellä jälki on ollut moitteetonta.

      Lisäksi kaikista lisätöistä kannattaa sopia jo autoa viedessä. Itse pyysin fiksaamaan kiveniskemät konepellistä autoa viedessä. Omat maalitkin oli mukana. Harmikseni on huomannut kysyä hintaa työlle ja hakiessani auton minulta veloitettiin "alennettu" hinta 90e tästä kiveniskemien paikkaamisesta. Hieman kusetettu olo jäi kyllä tuosta.

      • Sapettaa

        Kaikki jotka ovat joutuneet Auto Manchesterin huijaamiksi, tehkää rikosilmoitus asiasta sekä kirjallinen lausunto kuluttaja-asiamiehelle.


      • Aloittajalle ainakin, ei tuossa vielä mitään..Itsellä auto hajosi ja koska asun Turussa, tuttu vei Espoossa korjaamolle (Mekonomen) Auto laitettiin vikamittariin, tuli 4vikaa. Korjaamolta sanoivat etteivät tee mitään kun auto ei ole rikki...Siis täh?? Eihän auto mikä hyytyy ei siis liiku ole rikki?? Kaiken huipuksi he sanoivat että ovat 80:ntä prosenttia varmoja, että vika on lambda anturissa (onkohan oikein kirjoitettu) He eivät vaihtaneet sitä. Sitten tutun tytär joka asuu Turussa myös meni hakemaan sitä, hänelle sanottiin että voi ajaa..Noh Lohjalle asti pääsi, nyt auto seisoo siellä huoltamon pihalla..Olen laittanut sähköpostia ja soittanut monta kertaa saamatta minkäänlaista vastausta (siis kun minulle kerran vstattiin änkytti mies vaan puhelimessa ja sanoi pomonsa soittavan minulle..)Että näin minulla...


    • Pesen ite

      Joo, samoja kokemuksia täällä. Ostin grouponista pelkän käsinpesun ja jostain syystä kuvittelin että auto tosiaan pestäisiin kunnolla. Totuus oli että joku ruiski siihen painepesurilla vettä ja tämän jälkeen auto pihaan. Hakiessani täynnä likaisia valumia ja muutenkin paskainen. En voi suositella ko. paikkaa kenellekään.

    • vieras3

      Käytin itse autoni kanssa siinä muka 500 sadan euron 2k pinnoituksessa ja takuuta luvattiin 3 vuotta. Huomasin kuukauden jälkeen kun vesi ei helmeillyt maali pinnassa ja käytin tarkastamassa toisessa fixsaamossa ja sain kulla että ei siinä ollut kuin joku vahapäällä eikä 2k pinnoitetta ja auto edelleen naarmuinen. En suosittele kenellekkään

    • Oho78

      Itse käytin Vantaan pisteessa auton pesussa, myllytyksessä ja vahauksessa.
      Oli se auto ehkä pesty ja vahaa johonki kohtaa käytetty mutta myllytystä ei kyllä oltu tehty. Kyseessä siis grouponin 69€ lahjakortti.
      Joten peskää auto itse ja säästäkää.

      • Kimmokkeet

        Käytin myös autoni Manchesterin Groupon-diilillä ja erittäin ikävin kokemuksin, kirjaan siitä oman pitkän kommenttini...kuten yrityksen edustajalle lupasin!

        Laitan sen otsikolla: Auto Manchester Hki


      • Vaxmann
        Kimmokkeet kirjoitti:

        Käytin myös autoni Manchesterin Groupon-diilillä ja erittäin ikävin kokemuksin, kirjaan siitä oman pitkän kommenttini...kuten yrityksen edustajalle lupasin!

        Laitan sen otsikolla: Auto Manchester Hki

        Hauskaa luettavaa kuten koko 24S-auto-osio. Jengi luulee saavansa halvalla hyvää, no niin tässä näyttää käyneen :D


    • varokaa!

      taas uusi diili ko. firmalla... ei kannata ostaa

    • ?????

      käytin mtautoetfix:ssä ja jälki oli todella hyvä verrattuna aikasempaan Auto Mancesterin jälkeen. suosittelen mtautoetfix:siä maksaa vähän enemmän mutta jälkikin on erin omainen

    • En suosittele

      Itsellä sama juttu, hankin kestovahakupongin vai oliko se jonkin pinnoitekuponki Grouponista. Anyway, suurinpiirtein sama. Tämä siis viime tai toissa kesänä, en muista.
      Autosta tuli kyllä kiiltävä, mutta kaikki pinnassa olleet naarmut näkyivät melkein vielä paremmin kuin ennen käsittelyä. Ilmeisesti tämä kyseinen aine, oli se mitä tahansa, ei tunkeudu naarmuihin.
      Auto oli sitten pesu jälkeen pihassa jonkun lehtipuun alla ja pinta oli täynnä tahmeita pisaroita. Kun kysyin heiltä ohjeita näiden poistamiseen maililla, ei siihen koskaan vastattu.
      En missään tapauksessa maksaisi normaalia hintaa heidän palveluksistaan, en tosin vie sinne autoani enää muutenkaan.

    • Tommyan

      Hmjoo, kyllä se mun autoni sillä kuponkitarjouksella kiiltäväksi tuli (ja sisämatot varsinkin!) Mutta nyt se on korjaamolla kun ei lähtenyt enää pihasta kun lauantaiaamuna pois haimme. Saatiin sentään ykkönen silmään ohityskytkennällä. Sähkölaitevika eli oli pesty jotain väärää paikkaa, mitään vikaa ei löytynty kunhan ajotietokone nollattiin ja päivitettiin.

    • Kokemusta on

      Itsellä ei ole kuin hyviä kokemuksia helsingin pisteestä. Itsellä oli täysfixi ja huomauttivat heti alkuun että moottorin pesulle ei anneta takuuta, vaan se tehdään asiakkaan vastuulla. Suostuin silti ja hyvin toimi jälkeenpäin. Huomauttivat myös että mustaan autoon on erittäin työlästä saada näyttelytason pinta, mitä useammat normaali kaasuttelijat tuntuu odottavan 69e lahjakortista. Ymmärrän itsekin autoharrastajana maalipinnan hankaluuden ja sen, että tummasta maalipinnasta ei saa virheetöntä mitenkään alle 30 tunnin työllä. Nimim. kokemusta on

      • Tee mitä lupaat!

        No hei, jos tässä puhutaan n. 200€ säästöstä ja luvataan että tehdään myllytys, niin on aika surkeeta ottaa toi "mitä odotat 69€?"-kortti! Jos se on 300€ lahjakortti seitsemällä kympillä, odotan saavani toki lahjakortin arvosta työtä! Tässä on nyt taas yrittäjä unohtanut mitä asiakkaalle luvataan noilla päivän diili-jutuilla. Pistä lehteen mainos että "69€ pesutarjous", äläkä grouponiin että "säästä 300€" jos ei oo aikomustakaan tehdä ku viidenkympin edestä työtä! Yrittäjyys on hankalaa, tienata pitäis, ja sen ymmärtää kaikki, mutta älä yritä kusettaa asiakasta, se yrittäminen loppuu sitten siihen. Minä olen muutaman kerran harkinnut tähän tarjoukseen tarttumista, koska autoni kaipaisi myllytyksen, mutta jos sitä ei oikeesti edes kunnollista saa, niin menen toiseen firmaan ottamaan sen sitten normihintaan. Ja omassa päässäni tän niminen firma on kusetusfirma.


      • Axofor

        Olen itsekin asioinut kysessä paikassa, enkä toiste mene.. Enkä suosittele!!!!


      • Isäkissanvittu

        Kyllä tummasta pinnasta saa 'näyttelytason' pinnan alle 30h. Kun on oikeat laitteet ja ammattiosaaja laitteiden puikoissa mikään ei juurikaan ole mahdotonta.
        Ja vaikka hinta olisi 69e, 99e tai 400e, ei ole väliä! Työ kuin työ tulee hoitaa kunnolla ja ammattitaidolla eikä mitenkään juosten kusten. Tuo hinta 69e saa toki asiakkaat kiinnostumaan, mutta työn jälki saa asiakkaat tulemaan uudelleen ja jäämään yritykseen. Itse käytin omani myös täysfixissä ja toiste en todellakaan mene. Näkee kyllä ettei myllytystä ole tehty kunnolla ja vahauskin sitä sun tätä.Nimim. Olen itsekkin muutaman auton fixannut töikseni aikaisemmin.

        En voi suositella siis kenellekkään Tampereen Auto Manchesteria.


    • Köyhät kyykkyyn

      Menin samaan lankaan kuin muutkin eli ostin Tampereen pisteeseen grouponilta lahjakortin myllykseen ja vahaukseen. Nyt täytyy vaan sitten toivoa pilvisiä päiviä ettei kaikki myllytyksen jäljet näkyis niin pahasti. En voi suositella kenellekään kyseistä kioskia.

    • Tommyan

      No joo, nyt tuli sitten puolentoistasadan lisälasku kiveniskemistä, joita olivat huhtikuussa omien sanojensa mukaan paikkailleet. Olivat vaimolle silloin soittaneet kun auto oli "täysfixissä" (itse olin ulkomailla työmatkalla) että pitää tehdä, muuten auto ruostuu ja että kustannus on muutama kymppi. Eivät osanneet sitä nyt sanoe mitä ovat tehneet muuta kuin että zipanneet ovat ja hinta on kuulemma halpa, toisin kuin mitä naapurimaalaamoni sanoi... mutta siis kai sitä pitää rahansa jostain saada jos myy pesun mielestään liian halvalla.

      • Ei kiitos!

        Sama kokemus, lisälaskua keksittävä ties mistä.
        Tuosta kiveniskemien korjauksesta kieltäydyin mutta kappas,
        -sitten sanoivat että oli niin työläs myllyttää että satanen siitä lisää!?!
        Maksettu:-( silti vielä sähköpostitse yrittivät toistamiseen laskuttaa.
        En usko että autoa oli edes myllytetty..tai sitten kovin kevyellä kädellä.
        Pesun jälkeen naarmut tulivat esiin:-(
        En kyllä toiste asioi ko. firmassa.


      • Älämaksa
        Ei kiitos! kirjoitti:

        Sama kokemus, lisälaskua keksittävä ties mistä.
        Tuosta kiveniskemien korjauksesta kieltäydyin mutta kappas,
        -sitten sanoivat että oli niin työläs myllyttää että satanen siitä lisää!?!
        Maksettu:-( silti vielä sähköpostitse yrittivät toistamiseen laskuttaa.
        En usko että autoa oli edes myllytetty..tai sitten kovin kevyellä kädellä.
        Pesun jälkeen naarmut tulivat esiin:-(
        En kyllä toiste asioi ko. firmassa.

        Terve, kai tiedät, että lisämaksut täytyy aina hyväksyttää. Älä maksa, jos et ole tilannut.


    • Autoni paine pestiin

      Älkää laiittako autoanne näihin myllytyksiin jos ette ole täysin varmoja että on Suomalainen yritys,Virolaiset halvan rahan metsästäjät vuokraavat hallinpätkiä ja omakotitalojen autotalleja myllytys paikoiksi ruiskulla vetävät jotain virosta tuotua halpavahaa ja Bilteman hitaalla vahauslaikalla pyyhitään ,jälki on karmeaa mutta halpa hinta ,Soomi poika ei osoo varoo kun on aina suanut hyvee.

      • Jio

        Kyllä ihan suomalainen firma!


    • Lappu luukulle,pliis

      Muistui muuten mieleen, kun viime talvena tuolla Citydeal-diilillä autoni tuolla vahautin, että ko. yrittäjällä oli musta silmä. En kyllä ihmettele, että miksi :)

    • Tyytyväinen

      Otin ton lahjakortin ja mielestäni oli kyllä hyvä, en jaksa itse pestä autojani. Pääsee helpommalla ja kiveniskut hyvä, kun korjasivat! Koiran karvatkin oli kaikki pois (niitä ei jaksa hullukaan imuroida!)

    • EiKiitos99

      Haha, taas on groupon-tarjouskupongit vetämässä ja yli 100 myllytyksen ostanutta:) Onneksi illat pimenevät.

    • Naisyrittäjä

      Yrittäjänä harvoin annan huonoa palutetta muille, mutta nyt sitä on pakko antaa. Hyvä etten hengestäni päässyt kyseisen "autokorjaamon" möhläilyn tuloksena. Kaikki alkoi siitä, kun tartuin Grouponin tarjoukseen autonpuhdistuksesta. Koska katsastusaikakin lähestyi, kysäisin mahdollisuudesta hoitaa samalla reissulla myös määräaikaishuolto sekä vaihtaa jarrulevyt ja jarrupalat, joiden tiesin jo olevan vaihdon tarpeessa. Myös uudet talvirenkaat olivat hankintalistalla. Samoin pieni raapaleen käsittely.
      Koska puhelimeen ei vastattu, menin paikan päälle kyselemään asioita. Minulle luvattiin soittaa, ja seuraavana päivänä sainkin puhelimitse "venyvän" tarjouksen riippuen jarrujen kunnosta. Heidän tarjoamiaan itämaan ihmeitä en kuitenkaan renkaiksi kelpuuttanut, vaan päätin hoitaa asian Vianorissa. Kun sitten hain autoani, pomo evästi, että jarrut kyllä hankaavat uutuuttaan, mutta asia korjaantuu ajamalla. Infernaalinen rahina jatkui myös moottoritiellä, jossa auto hyytyi kuuteenkymppiin ja mustaa savua alkoi tulla oikean etupyörän suunnasta. Ajoin sivutielle ja jäähdyttelyn jälkeen palasin hiljaa 30 km:n päähän korjaamolle. Pomo lähti koeajoon kanssani ja kiihdytti 150:een moottoritiellä ja evästi, että hommahan on ihan ok, hankausääni kyllä häviää ajettaessa. Niinpä sitten lähdin Tampereelta Helsinkiin, tosin messuille ehdin enää vain kahdeksi tunniksi. Rahina jatkui myös tulomatkalla. Maanantaina menin sitten katsastukseen, jossa koko kaameus selvisi: väärin asennetut ja väärät jarrulevyt. Katsastusmies sanoi, että hän ei ajaisi metriäkään moisilla virityksillä ja sanoi myös, että pyöräkin olisi voinut irrota. Onneksi ei auto sentään syttynyt palamaan! Hain paikalle pomon läheiseltä "korjaamolta", joka nyt uskoi, että jarrut eivät todellakaan ole kunnossa. Ilman pahoitteluja hän lupasi korjauksen seuraavaksi päiväksi. Vein autoni jo illalla odottamaan aamun korjausta. Minulle luvattiin soittaa vielä aikataulusta, enhän voinut lähteä ilman aikatauluvarmistusta ennen työpäivää sitä hakemaan. Koko päivän odottelin soittoa, jota ei koskaan tullut. Poikani löysi autoni kauppareissullaan katsastusaseman pihasta, jossa se oli uusintakatsastettu... Kun menin lunastamaan auton, olisi pitänyt vielä maksaa uusintakatsastusmaksukin, joka luvattiin lähettää korjaamolle.
      Kun menin selvittelemään asiaa verstaalle, pomo intti pää punaisena, että aikatauluhan oli sovittu (?) eikä jarruissa ollut mitään vaaraa. Onneksi menin katsastukseen samantien, itse en tajua autoista paljoakaan, mutta sen kyllä, jos kaikki ei ole kunossa. Ymmärrän, että virheitä voi tapahtua, mutta "asiakaspalvelu" , puhelimeen ei vastattu, anteeksipyynnön ja hyvityksen sijaan sain lähtiäisiksi haukut osakseni ja vielä uhkauksen kunnianloukkaussyytteestä, jos kerron tarinani sosiaalisessa mediassa.

    • surfer3

      Tässä hiljattan käytin Group on diilin, myllytysvauhaus jne. Halpahan se on että kellojen olis pitänyt soida... No Iltapäivällä soitto että kiveniskemät näkyy nyt tosi pahasti, hiovat pois jollain kynäharjalla, korjaavat korin omalla värillä ja päälle pinnoitus/vahaus, ja takuu.No oli värikynällä iskemiä itse aikoinaan korjaillut, ja ajattelin että nyt tulee sit hyvä, vaikka maksaa pari sataa lisää. Autoa haettaessa huomasin korissa vielä vanhoja ruosteläikkiä...tuskin paljoa tehty luvattuja töitä, edes myllytystä kun naarmut näkyvät selvästi.

    • kyllä minä niin miel

      Minun autolleni tehtiin koko fixaus. Osin hyvin tehty, mutta sitten oli myös huolimattomuutta. Eikä ollut puhdistettu ja vahattu kaikkia autonoven välejä.

      Jotenkin jäi outo fiilis tästä yrityksestä.

      Menen tekemään asiasta huomautuksen ja pyydän tekemään loputkin työt.

      Saa nähdä, kuinka asiakaspalvelu pelaa tältä osin.

      • Naisyrittäjä

        Asiakaspalveu ei valitettavasti pelannut, ainakaan minulle, vaikka olin päästä hengestäni väärien jarrulevyjen asennuksen vuoksi, ks. ylläoleva naisyrittäjän postaus 17.10.2013...


    • myllytetty

      en voi minäkään suositella "kevyt"myllytystä ainakaan diilinä
      suoranaista kusetuksen makua
      (myllyttyy vain maksaja)

      • pettynyt2

        Minäkin tuohon Grouponin täysfixaukseen tartuin ja lisäksi kiveniskemien zippaus. menin onneton vielä maksamaan laskun siitä ennenkuin autoa tarkemmin pihalla katselin. Ei myllytetty, konetilaa ei pesty. Tiedä oliko sitä edes vahattu kun en ehtinyt kokeilemaan

        Kiven iskemien zippaus laadun piti kuulemma olla aivan eriluokkaa kuin paikkamaalilla korjaamalla. Jos olisin ajoissa huomannut jäljen olevan noin paskaa en olisi siitä ikinä 180e maksanut.

        vien auto takaisin elleivät palauta rahoja


      • Jucci
        pettynyt2 kirjoitti:

        Minäkin tuohon Grouponin täysfixaukseen tartuin ja lisäksi kiveniskemien zippaus. menin onneton vielä maksamaan laskun siitä ennenkuin autoa tarkemmin pihalla katselin. Ei myllytetty, konetilaa ei pesty. Tiedä oliko sitä edes vahattu kun en ehtinyt kokeilemaan

        Kiven iskemien zippaus laadun piti kuulemma olla aivan eriluokkaa kuin paikkamaalilla korjaamalla. Jos olisin ajoissa huomannut jäljen olevan noin paskaa en olisi siitä ikinä 180e maksanut.

        vien auto takaisin elleivät palauta rahoja

        Käytin autoni fixauksessa ja autooni tehtiin paras jälki mitä ikinä missään fixaamossa olen saanut ja asiakaspalvelu oli huippuluokkaa kaikilla mittareilla. Olen kuitenkin testannut kymmeniä eri fixaamoja ympäri suomea. Oma autoni millä päästelen on kuitenkin 150ke eli tästä lähin meidän perheen kaikki autot käyvät manchesterissa treella. Satun myös tietämään että kyseisen yrityksen palveluja käyttävät hyvinkin isokenkäiset henkilöt ja isot yritykset. Jotenkin kyseisestä keskusteluketjusta paistaa läpi persaukisten kommentit.


      • Huhhuhhuijaa
        Jucci kirjoitti:

        Käytin autoni fixauksessa ja autooni tehtiin paras jälki mitä ikinä missään fixaamossa olen saanut ja asiakaspalvelu oli huippuluokkaa kaikilla mittareilla. Olen kuitenkin testannut kymmeniä eri fixaamoja ympäri suomea. Oma autoni millä päästelen on kuitenkin 150ke eli tästä lähin meidän perheen kaikki autot käyvät manchesterissa treella. Satun myös tietämään että kyseisen yrityksen palveluja käyttävät hyvinkin isokenkäiset henkilöt ja isot yritykset. Jotenkin kyseisestä keskusteluketjusta paistaa läpi persaukisten kommentit.

        Heh, tuolla ei kyllä rahamiehet autojaan käytä. Käypä katsomassa siellä pihassa.
        Ei paljoa näy uusia luxusautoja.


      • Pucci
        Jucci kirjoitti:

        Käytin autoni fixauksessa ja autooni tehtiin paras jälki mitä ikinä missään fixaamossa olen saanut ja asiakaspalvelu oli huippuluokkaa kaikilla mittareilla. Olen kuitenkin testannut kymmeniä eri fixaamoja ympäri suomea. Oma autoni millä päästelen on kuitenkin 150ke eli tästä lähin meidän perheen kaikki autot käyvät manchesterissa treella. Satun myös tietämään että kyseisen yrityksen palveluja käyttävät hyvinkin isokenkäiset henkilöt ja isot yritykset. Jotenkin kyseisestä keskusteluketjusta paistaa läpi persaukisten kommentit.

        Ihan kuin olisi "hieman" oma lehmä ojassa :D:D:D:D


      • rahami€s
        Huhhuhhuijaa kirjoitti:

        Heh, tuolla ei kyllä rahamiehet autojaan käytä. Käypä katsomassa siellä pihassa.
        Ei paljoa näy uusia luxusautoja.

        Oot varmaan käynyt väärässä pihassa..


      • pekka037
        Jucci kirjoitti:

        Käytin autoni fixauksessa ja autooni tehtiin paras jälki mitä ikinä missään fixaamossa olen saanut ja asiakaspalvelu oli huippuluokkaa kaikilla mittareilla. Olen kuitenkin testannut kymmeniä eri fixaamoja ympäri suomea. Oma autoni millä päästelen on kuitenkin 150ke eli tästä lähin meidän perheen kaikki autot käyvät manchesterissa treella. Satun myös tietämään että kyseisen yrityksen palveluja käyttävät hyvinkin isokenkäiset henkilöt ja isot yritykset. Jotenkin kyseisestä keskusteluketjusta paistaa läpi persaukisten kommentit.

        Eikä yrittäjä itse voisi kirjoittaa omalla nimellään. Näkyy niin selvästi läpi


    • koijarit

      Meinasin ostaa lahjakortin kyseiseen puljuun, mutta tämän ketjun lukeneena JÄTÄN VÄLIIN!!!

    • kiiltävä auto

      Minä sain paikassa hyvää palvelua ja jälkikin oli hyvää ja huolellista!
      Olen todella tyytyväinen hinta (Diilistä) laatu suhteeseen!

    • Hyvää jälkeä!!

      Mä olen ennen käyttänyt autoani aivan muualla, mutta uskalsin kokeilla firmaa grouponin kautta... Ja hyvä että kokeilin, oli oikein upeaa ja hyvää jälkeä!!
      Ihmettelen kommentteja ovenvälien vahauksista ym, onhan grouponissa selkeästi selitetty mitä diilillä saa. Turha valittaa jos ei tekstejä lue ennen kuin diilin ostaa.
      Muutenkaan ei porukka taida täysin ymmärtää mitä myllytyksellä tarkoitetaan ja mitä sillä saa peittoon kun tollasista valittaa vaikka firma tarjoaa ison työn todella edullisesti. Ja ovenväleistä valitetaan... Voi hyvänen aika teitä!!
      Mun perheenjäsenet ja ystävät ovat myöskin uskaltaneet käyttää autoansa siellä nähtyään mitä mä sain, ja kaikki on ollu oikein tyytyväisiä. Kerran tuli pientä huolimattomuutta vastaan mutta kun asiasta fiksusti annettiin palautetta, asia korjattiin heti. Ihmisiähän siellä vaan on töissä. Virheitä voi kaikille tulla mutta korjattavissa ne on. Ehkä täällä tyytymättömyyttä huutelijat voivat vähän miettiä onko reklamaatiot ollu oikeesti aiheellisia ja annettu oikeella tapaa jos semmoseen on todella muka aihetta ollut....
      Niskakarvat nousee pystyyn firman puolesta, niin iloista asiakaspalvelua ei todellakaan kaikkialla ole tullut vastaan. Jatkan jatkossakin firman käyttämistä, suosittelen kaikille!

      • MariaEl3

        Kävin Virkatien pisteessä Groupon tarjouksella Henkilöauton käsinpesu, myllytys ja kestovahaus vain 69€ (arvo 320€) Kun hain autoni, luulin että se oli vaihdettu uuteen!!! Kohtalaisen isotkin hankaumat oli poistuneet kokonaan.
        Sain erittäin ystävällistä palvelua puhelimessa ja paikan päällä. Jouduin kerran siirtämään aikaani ja hukkasin tuon uudenkin ajan mutta kaikki hoitui erittäin ystävällisesti. Voin lämpimästi suositella suositella


      • terooo75
        MariaEl3 kirjoitti:

        Kävin Virkatien pisteessä Groupon tarjouksella Henkilöauton käsinpesu, myllytys ja kestovahaus vain 69€ (arvo 320€) Kun hain autoni, luulin että se oli vaihdettu uuteen!!! Kohtalaisen isotkin hankaumat oli poistuneet kokonaan.
        Sain erittäin ystävällistä palvelua puhelimessa ja paikan päällä. Jouduin kerran siirtämään aikaani ja hukkasin tuon uudenkin ajan mutta kaikki hoitui erittäin ystävällisesti. Voin lämpimästi suositella suositella

        Hyvä jälki, hyvä palvelu ja sopivan hintainen kokonaisuus töille.
        Käytän jatkossa ehdottomasti!


      • Höpöti höpöti
        terooo75 kirjoitti:

        Hyvä jälki, hyvä palvelu ja sopivan hintainen kokonaisuus töille.
        Käytän jatkossa ehdottomasti!

        JUU JUUUUUU.

        täällä sitä vaan virman edustajat yrittää paikata jälkiään :)


      • paskanmaku

        Moi M.H


    • hyvin pettynyt

      Ostin henkilöauton täysfixin 99E. Vein sinne ja soitto tuli että pitää maalailla ruostevaurioita 07 mallisesta autosta. niitä on todella paljon ja hinta arvio 150-200E. Noo hakiessani hinta totta kai 200E ja penkkien pesu 50E. Eli kaikki kustannusarviot täydestä. Auto on pihassa käynnissä ja ovi lukossa halliin. Ihme touhua. Kyseisen episodin jälkeen en voi suositella. Tuntuu että lisähintaa saadaan "keksityillä" ruostevaurioilla. Jos mainostetaan 450E palvelut 99E, niin ei mee tasan onnenlahjat.

    • kride2

      Ajattelin ostaa facediilistä kyseiseen yritykseen myllytyksen mutta ketjun jälkeen jää ostamatta, siis siitä riippumatta että(luultavasti tutut tai firma itse on noita yltiöpositiivisia mainosviestejä tuohon loppupäässä laittanut) - sehän on vielä niin että, ainakin facediilillä, maksavat yrittäjälle puolet tuosta ja diiliyritys ottaa toisen puolen, että voi kuvitella mitä 34,50 eurolla voi saada ja mitä joudutaan tekemän jotta kusetetaan edes vähän katetta asiakkaalta...

      • Sami Veikko

        Näyttää olevan tällä yrityksellä taas tämä diili, tällä kertaa Offeriumissa.
        Eli kävin itse vuosi sitten pesemässä, vahaamassa ja myllyttämässä autoni tällä halpadiilillä kyseisessä yrityksessä Vantaalla. Auto oli kyllä pesty, mutta myllytyksestä ei ollut tietoakaan ellei lakkapinnan naarmutusta lasketa myllytykseksi (lakkapinnassa tosiaan näkyi lisänaarmuja jotka ilmeisesti olivat tulleet jonkinlaisen kevyen myllytyksen ansiosta).

        Kuukausi sitten kävin myllyttämässä autoni ihan eri paikassa. Lakkapinta nyt onneksi kuin lähes uusi, tosin oli hintakin sitten lähelle 400 euroa (joka sekin mielestäni liian halpa hinta kunnolliseen myllytykseen tummalle pinnalle, koska työmäärä on niin suuri).


    • hyvällä mielellä

      Niinhän se vain on, että jokaisen putiikin asiakaskuntaan mahtuu tyytymättömiä asiakkaita. Kaikkia kun ei pysty miellyttämään. Joitakin ihmisiä ei koskaan! Tämä on vain todellinen fakta.
      Todella harvoin ihmiset jakavat julkisuuteen kehuja, ja siksi haukut ja pettymyksien määrä näyttää suurelta tällaisissa ketjuissa.
      Kokemusta itsellänikin k.o firmasta ja tiedän, että siellä käytetään tuhansia autoja (myös niitä uusia..) toki tuollaisen asiakaskunnan joukkoon mahtuu juurikin niitä inhimillisiä virheitä, mitä sattuu kaikille ja jokaisessa firmassa.
      Diilissäkin pyydetään yhteydenottoa sähköpostitse ja niihin on kyllä vastattu. Varmasti itseni lisäksi on monia muitakin jotka tahtovat varata aikaa, mutta asiakkaaltahan se yleensä unohtuu, ettei ole putiikin ainoa asiakas ketä pitää palvella ja kenelle pitää vastata.
      Ihan säälittää nämä yrittäjät keitä tällaisissa suomi24 ketjuissa käydään haukkumassa ja sen perusteella ihmiset, jotka asiasta eivät tiedä mitään, tekevät päätöksensä palvelun ottamisesta..
      No, meitä on moneen junaan...
      Toivon yrittäjille voimia ja asiakkaille lempeämpää lähestymistapaa myös niissä reklamaation antamisissa..
      Tuskin kukaan tahallaan virheitä tekee.
      Mukavaa kevättä kaikille! :)

      • naarmutettu

        On se varsinainen yrittäjä! Yrittää ainakin kusettaa loppuu asti.


    • huuhaamarkkinointia

      Tekisi mieli ihan mielenkiinnosta ottaa tuo keskustelua herättänyt diili ja tehdä raportti kuvien kanssa.

      Ei vaan viitsi ottaa riskiä että uusi maalipinta menee ihan ruvelle. Jos olisi vanha ruoska tekisin sen heti, eipähän paljoa menettäisi.

      Ylläoleva viesti nyt on ihan selkeästi joko yrittäjä itse tai hänen kaverinsa, kerran löytyy faktaa että ihan tuhansia autoja käy ja vain harvat on tyytymättömiä palveluun (ja nekin on vain inhimillisiä virheitä).

      Lähtökohtaisesti suurin osa diileistä huuhaata, oli sitten kyse hampaiden valkaisusta, elektroniikasta tai autojen pesusta. Kyllä jossain vedätetään jos jatkuvasti on tarvetta mainostaa firmaansa "puoli-ilmaisilla pesuilla".

    • Huojentunut1

      Kiitos viesteistä. Meinasin ostaa miehelleni lahjaksi Grouponin kautta kyseisen diilin, mutta onneksi Googletin kyseisen firman ensin. Olisi ollut kurja antaa huono lahja, josta tulee sen saajalle vain paha mieli...

    • Erittäin pettynyt

      Ostin dealin 69€ ja karvas oli pettymys. Noitten kauppaama "myllytys" on ihan huuhaata. Asiakaspalvelu todella töykeetä kun reklamoin kuraisista kyljistä ja nokasta. Kuraa siellä täällä työn jälkeen, vaikka pesty ja vahattu, kuulemma jotain valumisvesiä. Ymmärtääkseni myllytyksessä häviää pienet naarmut ja hankaukset. En suosittele!!

    • ilmoja pidelly

      kyllä lähtee

      • antti penaali

        ihan ykös mesta nääs:)hyvä jälki ja rento meno


      • naarmutettu

        Suorastaan hulvattoman hauskaa on varmasti ollut kun on porukkaa myllytetty oikein huolella.


    • Paskan myivät!!

      "Myllytyksen" jälkeen kaksi kertaa pessyt auton koneessa ja kaikki entiset naarmut tullu näkyviin. Älkää menkö lankaan.

    • kesäantero

      kuka ny koneessa pesee autoo:) hölmö!!! painepesuri laulaaa

    • Ei viimeistä kertaa

      Otimme perheen molemmille autoille Tampereen Lielahteen täysfixin Grouponista, 99e x 2. Vasta sen jälkeen luin täältä kielteisiä kommentteja ja ajattelin, etten taatusti olisi ottanut kun näin moni on pettynyt. Poikani vei ensin vanhan Volvo S 40:n hoitoon ja auto tuli takaisin vähintään odotuksia vastaavassa kunnossa. Itse vein V 70:n myllytykseen ja katua ei tarvinnut : auto kiiltää ja loistaa ja sisätilat moottori on operoitu esimerkillisesti. Lisämaksusta otin penkkien järeämmän pesun ja repsikan istuimenkin paha ja piintynyt likakin oli muisto vain. Hintaan kuulunut moottoripesu oli tehty asianmukaisesti molempiin autoihin. Saamani asiakaspalvelu oli sekä puhelimessa pomon että työntekijän osalta moitteetonta ja livepalvelu verstaalla vielä parempaa. Normaalihintaisena en Auto-Manchesterin täysfixiä ottaisi, mutta Grouponin 99e tuntuu saamastani paketista edulliselta. Suosittelen.

    • Viimeinen kerta

      Käytin autoani täysfixissä Lielahden Auto-Manchesterissa. Myllytyksen jäljiltä konepeltiin oli tullut myllytyskoneesta jälkiä vain lisää, eikä vanhatkaan jäljet olleet lähteneet. Joten en enää käytä kyseisen yrityksen palveluja, enkä suosittele muillekkaan.

    • gerbii

      Ottakaa yhteyttä suoraan facediiliin maksuttomaan numeroon, asiakkuuspäällikkö henrik viitanen 0447737007, hän hoitaa kaikki asiakasreklamaatiot.

    • Grrrr

      En todellakaan voi suositella.
      Eivät tee työtä mitä lupaavat loppuun asti. Mutta tekevät kyllä lisämaksullisia hoitoja autoon asiakkaalta mitään kysymättä. Fixin jälkeen auton helmat kuin hiekkapaperilla hiottu, valuma jälkiä ympäri autoa. Asiakakkaan palvelusta , sekä asiakkaan oikeuksista yrityksellä ei tunnu olevan mitään kokemusta ja käsitystä!
      Ylempänä kun on sanottu että täällä vaan vingutaan, mutta harva ihminen edes lähtee valittamaan Groupon, Facediili jne. Katsotaan mitä tulevaisuudessa tapahtuu, itse tein valituksen Grouponille sekä Kuluttajavirastolle heidän toiminnasta.

      • Sepitt

        Miten sinulle kävi valituksesi kanssa?


      • GRRRR2
        Sepitt kirjoitti:

        Miten sinulle kävi valituksesi kanssa?

        Juttu eteni kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn josta odotan päätöstä. Lyhyesti sanottuna Manchester kielsi kolmannenosapuolen lausunnonkin jälkeen kaiken, vaikka oli kirjallisena että työn jälki on karrikoidusti sanoen paskaa!


    • Täysfixi net-tarjous

      Tartuin Gruponin tarjoukseen "täysfixi & Wax Guard -piunnoitus" 99e, jonka normaalihinta olisi ollut 570e. Oli auto kyllä imuroitu ja jonkinlainen vaha päälle laitettu. Jos tästä työstä joku oikeasti erehtyy maksamaan 570e, niin kyllä autoa hakiessa ensimmäinen reaktio on suuri itku pettymyksestä, kun tämä noin satanenkin oli liikaa. Työ täysin ala-arvoista. Jos todellista työtä ei pysty lupaamaansa hintaan tekemään, niin silloin sitä ei voi myydä. Ymmärrän kyllä bisneksen, että halutaan autoja sisään ja saada kate lisäpalveluja myymällä, kuten minullekin tehtiin, ensin jo auton luovutusvaiheessa ja sitten tuli vielä soitto perään. Ajattelin, että kyllä se auto komeaan kuntoon tulee ilman lisäpalveluitakin, kun lupaukset oli niin valtavat. Suosittelenkin, että maksaa naapurin pojalle 10e, niin työn jälki on parempi. Ei löydy hiekkaa lattialta ja peräkontista, matot on pesty, pinnat on oikeasti käsitelty.. Älkää siis vaan menkö tähän halpaan.

      • Gepa

        Täysin samat kokemukset minulla! Ala arvoista jälkeä ja pinnoituksesta ei tietoakaan.


    • No voihan fixxu

      Mulla on kans kuponki. Puhelimeen ei vastata. Oikein fixxuttaa kun oon menny halpaan... Taitaa koko groupon olla HuuHaata.

    • tampesterilainen

      Olen todella yllättynyt kaikista näistä negatiivisista kommenteista. Omassa firmassani on seitsemän henkilöautoa ja olen saanut Tampereella sekä hyvää, että myös järkyttävän huonoa palvelua ja työnlaatua autoilleni teetätetyissä puhdistuksissa.

      Näitä kommentteja luettuani päätin kokeilla ko. firmaa ja vein poikani -97 Fiestan myllytykseen Groupon kupongilla. Lopputulos oli aivan uskomattoman hyvä. Myös palvelu pelasi juuri niin hyvin, kuin se on mahdollista.

      Aikaisemmin tässä ketjussa joku epäili toisen kommentoijan kehuja ko. yrityksen omaksi kirjoitukseksi. Itse puolestani epäilen, että autonfiksausalalla taitaa olla niin kova kilpailu, että ainakin osa näistä moittijoista on kilpailevien yritysten edustajia.

      • Faktaaaaaa

        Luotettavasta lähteestä: on firman omia kommentteja kehut...


    • vain pikku auto

      Groupon diili MYLLYTYKSINEEN 100€ lisämaksu kun auto on niin haalistunut , lopputuloksena joistain helpoimmista paikoista hieman viitsitty kiilloittaa, todella surkea ja laikullinen lopputulos. Itse käsin kiilloitus kevyesti hiovalla puhdistus vahalla noin 4 tuntia ja liituuntumat ovat poissa ja auto kiiltää. Groupon:in ei pitäisi hyväksyä moista firmaa sivuilleen jos sillä kerran ei ole aikomustakaan tehdä luvattuja töitä diilin hintaan (näkyy taas olevan diili tarjolla)

    • Kurun miäs

      Taitaa olla Tampesterilainenkin yrityksen oma työntekijä kun niin valtaisasti kehuu. Itsekkin meinasin ostaa Ks. Kupongin yritykseen, mutta kyllä niin paljon on saanut lukea huonoa palautetta ja kuulla, etten jaksa uskoa että kukaan huvikseenkaan jaksaa nähdä näin moniin kommentteihin vaivaa.
      Käytin autoni muualla pesussa vahauksessa vaikka maksoi hieman enempi mutta tiesin ainakin mistä maksan. Eipä myöskään Tampesterissa "puskaradiosta" ole kuulunut mitään kehuttavaa. Manchesterin toiminnasta.

    • EX ASIAKAS

      JOS ETTE HALUA VAIKEUKSIA PYSYKÄÄ POISSA KYSEISESTÄ !

    • Kiertäkää kaukaa!

      Ex-asiakas täälläkin! ENKÄ MISSÄÄN NIMESSÄ SUOSITTELE. Tämä firma on ilmeisesti täynnä pelkkiä koijareita. Zippausmaalaus (naarmun peittäminen) ei onnistunut, jälki oli aivan karmaiseva. Amatööri tekisi samanlaista jälkeä. Kun tätä sitten korjailivat eivätkä saaneet hyvää jälkeä aikaiseksi, totesivat kolmannen kerran jälkeen, että tämän parempaan eivät pysty ja heidän mielestä työ on hyvä. Rahojeni perään kuulutin, niin pelkkiä haukkuja tuli takaisin, eivätkä todellakaan korvanneet heidän aiheuttamiaan esteettisiä vikoja. Tästä syystä menetin omat rahani sekä heidän tekojensa paikkailu aiheutti lisää kustannuksia. Asiakaspalvelua ei tuossa firmassa saa. Kiertäkää kaukaa tämä pulju!

      • Yhtä vittuuntunu

        Riitauta lasku Kuluttajariitalautakuntaan. Sieltä voisi saada apua ja heidät vastuuseen. Toinen vaihtoehto on ottaa suoraan yhteyttä Manchesterin toimitusjohtajaan kuin Tampereen konttoriin missä asiakas ei ole missään arvossa.


      • TÄYSIN PETTYNYT
        Yhtä vittuuntunu kirjoitti:

        Riitauta lasku Kuluttajariitalautakuntaan. Sieltä voisi saada apua ja heidät vastuuseen. Toinen vaihtoehto on ottaa suoraan yhteyttä Manchesterin toimitusjohtajaan kuin Tampereen konttoriin missä asiakas ei ole missään arvossa.

        Itsekin olen erehtynyt ostamaan groupongin kautta pesun, vahauksen sekä sisäpuhdistuksen Tampereelle. Autoa hakiessani valitin erittäin huolimattomasti suoritetusta vahauksesta, imuroinnista.(takaluukkua ei oltu imuroitu ollenkaan). Henkilö joka luovutti minulle auton lupasi auton imurointi uudelleen ja piti vain sopia uusi aika.
        Kun asiasta huomautin vielä sähköisesti ja yritin sopia aikaa uudelleen imurointiin, niin vastauksen olivat vain, että osta täysfixaus, jos jälki ei miellytä ja kehtasi väittää vielä monta kertaa, että auto on vahattu ja täysin imuroitu. Asiakaspalvelu siis myöskin täysin ala-arvoista.
        En missään nimessä voi suositella Auto Mancesterin palveluita kenellekään.


      • TÄYSIN PETTYNYT
        TÄYSIN PETTYNYT kirjoitti:

        Itsekin olen erehtynyt ostamaan groupongin kautta pesun, vahauksen sekä sisäpuhdistuksen Tampereelle. Autoa hakiessani valitin erittäin huolimattomasti suoritetusta vahauksesta, imuroinnista.(takaluukkua ei oltu imuroitu ollenkaan). Henkilö joka luovutti minulle auton lupasi auton imurointi uudelleen ja piti vain sopia uusi aika.
        Kun asiasta huomautin vielä sähköisesti ja yritin sopia aikaa uudelleen imurointiin, niin vastauksen olivat vain, että osta täysfixaus, jos jälki ei miellytä ja kehtasi väittää vielä monta kertaa, että auto on vahattu ja täysin imuroitu. Asiakaspalvelu siis myöskin täysin ala-arvoista.
        En missään nimessä voi suositella Auto Mancesterin palveluita kenellekään.

        Sen verran täytyy lisätä, että yrittävät kyllä joka kerta myydä kiven hakkaamisen jälkien paikkausta. Lisäksi lasin kiveniskeymien korjausta, jotta voivat vakuutusyhtiötä siitä laskuttaa. Taitavat niistä saada paremmat rahat... No täytyyhän firman jotenkin pysyä pystyssä.

        Jos joku erehtyy vahingossa viemään auton fixaukseen kerran, niin missään nimessä ei sitä kannata toista kertaa tehdä sillä voin kokemuksesta sanoa, että eka kerta hintaan nähden ihan OK, mutta toinen kerta ala-arvoista palvelua, kuten edellisestä kirjoituksestani käy ilmi.

        PS. LÖYTYY VARMASTI TAMPEREELTA PAREMPIA PAIKKOJA.... VÄLTÄ SIIS AUTO MANCESTERIN PALVELUITA !!!


    • Teiden ritari

      Piti ostaa Groupon-diili tälle syksylle mutta kommenteista viisastuneena, jätin ostamatta. Rohkenin ostaa autonromulleni kuitenkin Tampereelta SS-autofix lahjakortin. Hinta taisi olla 75 euroa sis. käsinpesun ja kovavahan sekä koneellisen kiillotuksen. Hiekkateillä ajetun autoni maalipinta oli surkeassa kunnossa joten odotukseni eivät olleet kummoiset. Lopputulos oli uskomattoman hyvä ja palvelukokemus niin asiallista, että voisin hyvin asioida uudelleenkin. Tosin en millään meinannut paikkaa löytää, surkeat kyltit eli siihen saisivat panostaa.

    • hyvä diili

      Joo, lähettelevät aiheettomia laskuja vielä kuukausienkin päästä ja väittävät laskuja aiheelisiksi. Työn jälki hintaan nähden ala-arvoista. Chippauksia ei kannata tuolla teettää ollenkaan. Kovavahausta eivät tee oikeasti vaikka niin väittävät. Paska firma jonka toiminta pitäisi lopettaa.

      • HUHHUH!

        Tehkää kuluttaja-asiamiehelle valitus! Juuri soitin, kun jouduin saman firman huijaamaksi ja lisälasku tuli sekä auton maalipinta pilalla. Jos tästä ei valita sekä Grouponiin että kuluttaja-asiamiehelle, niin firma senkun porskuttaa... Aivan järkyttävää toimintaa!

        Soitin firmaan ja valitin, niin hakkuivat minut persereiäksi ja paskanpuhujaksi. Näin asiallista toimintaa Auto Manchester Tampereen toimipisteessä. Voin suositella, jos haluaa autonsa pilalle ja itselleen pahan mielen.


      • Yhtä pettynyt
        HUHHUH! kirjoitti:

        Tehkää kuluttaja-asiamiehelle valitus! Juuri soitin, kun jouduin saman firman huijaamaksi ja lisälasku tuli sekä auton maalipinta pilalla. Jos tästä ei valita sekä Grouponiin että kuluttaja-asiamiehelle, niin firma senkun porskuttaa... Aivan järkyttävää toimintaa!

        Soitin firmaan ja valitin, niin hakkuivat minut persereiäksi ja paskanpuhujaksi. Näin asiallista toimintaa Auto Manchester Tampereen toimipisteessä. Voin suositella, jos haluaa autonsa pilalle ja itselleen pahan mielen.

        Itsekkin hyväuskoisena vein autoni sinne ja jälki oli aivan karmaisevaa. Puhelimessa reklamoidessa täysin sama kohtelu, väittävät että on upeaa työtä ja haukkuvat asiakasta. Itse tehnyt myös valituksen kuluttaja-asiamiehelle. Mitä enemmän oikeasti TE muutkin huijauksen kohteeksi joutuneet teette valituksen, sitä konkreettisemmin Kuluttaja-lautakunta alkaa valitukset ottamaan. Tehkää se valitus!!


      • Ihmettelijä
        Yhtä pettynyt kirjoitti:

        Itsekkin hyväuskoisena vein autoni sinne ja jälki oli aivan karmaisevaa. Puhelimessa reklamoidessa täysin sama kohtelu, väittävät että on upeaa työtä ja haukkuvat asiakasta. Itse tehnyt myös valituksen kuluttaja-asiamiehelle. Mitä enemmän oikeasti TE muutkin huijauksen kohteeksi joutuneet teette valituksen, sitä konkreettisemmin Kuluttaja-lautakunta alkaa valitukset ottamaan. Tehkää se valitus!!

        Kylläpä kuulostaa omituiselta...voiko tommosta muka ihan oikeesti tapahtua? Kuulostaa kyllä ihan uskomattomalta?!


      • Yhtä pettynyt
        Ihmettelijä kirjoitti:

        Kylläpä kuulostaa omituiselta...voiko tommosta muka ihan oikeesti tapahtua? Kuulostaa kyllä ihan uskomattomalta?!

        Kuulostaa uskomattomalta, mutta koska tahansa voin tuoda autoni näytille kuinka järkyttävää jälkeä firma tekee, sekä heidän lähettämät e-mailit minulle jossa kehuvat järkyttävää työnjälkeä, upeaksi hienoksi jne.


    • Seppo T. I.

      Kannattaa tehdä kuluttajariitalautakuntaan valitus hetimiten.
      Joutuvat korvaamaan aiheuttamansa vahingot. Aina voit käydä näyttämässä autoasi puolueettomalla taholla ja pyytää heiltä arvion.

      • Ihmettelijä

        No kait se on sitten vaan pakko uskoa. Kyllä on siäläkin touhu menny kyllä melkoseksi. Ei kyllä tolla menolla pitkälle pötkitä. Kyllä melkoisen ryhtiliikkeen saa tehdä jos meinaavat viälä jatkaa. Saakin näköjään olla tarkkana mihinkä vie täälä päin auton fiksattavaksi.


      • OUTOA!!!!!
        Ihmettelijä kirjoitti:

        No kait se on sitten vaan pakko uskoa. Kyllä on siäläkin touhu menny kyllä melkoseksi. Ei kyllä tolla menolla pitkälle pötkitä. Kyllä melkoisen ryhtiliikkeen saa tehdä jos meinaavat viälä jatkaa. Saakin näköjään olla tarkkana mihinkä vie täälä päin auton fiksattavaksi.

        Kyllä koko aika näyttää firmalla olevan Grouponilla tarjouksia. Onko sitten Grouponin välinpitämättömyyttä kuluttajia kohtaan, vaiko sokeutta Manchesterin "kehujen" takia...


      • Suppo Taalasmaa
        OUTOA!!!!! kirjoitti:

        Kyllä koko aika näyttää firmalla olevan Grouponilla tarjouksia. Onko sitten Grouponin välinpitämättömyyttä kuluttajia kohtaan, vaiko sokeutta Manchesterin "kehujen" takia...

        Kun tän koko viestiketjun lukee niin ei se kyllä kovin hyvää kuvaa anna kyseisestä firmasta. Varmaan aika harva tän ketjun lukia lähtee kokeileen fixausta kyseiseen paikkaan.


    • pettynyt asiakas

      Täysin samanlaisia kokemuksia täälläkin! EN TODELLAKAAN SUOSITTELE KENELLEKKÄÄN TÄTÄ HUIJARIFIRMAA!!! Ei löydy ammattitaitoa paikkamaalauksen puolella, useamman yrityksen jälkeen saivat vain enemmän ja enemmän tuhoa aikaiseksi suuremmalle alueelle. Joudun viemään muualle korjauttamaan heidän jälkensä, koska maalipinta on pilalla, aivan järkyttävää jälkeä! Väittivät ala-arvoista jälkeä hyväksi kuten näköjään edellisillekin. Yrittävät myös laskuttaa töistä ja pesuista, joita ei ole tehty useamman pyynnön jälkeenkään. Eivät myönnä virheitään, eivätkä pahoittele, surkeaa asiakaspalvelua kaikin puolin vaikka itse yrittää olla asiallinen. Valitukset ja korvauspyynnöt todellakin lähtee eteenpäin.

      Alunperin sovittu viikon korjausaika venyi yli kolmeksi viikoksi. Eräs työntekijä, joka pyöri heidän tiloissaan (kuulemma viereisen firman yrittäjä) sanoi, että heillä on kiireistä, koska tulee niin paljon reklamaatioita! En todellakaan ihmettele. KIERRÄ KAUKAA TÄMÄ PAIKKA, EI KANNATA TUKEA HEIDÄN TOIMINTAANSA!

      • Fixauksen tarpeessa

        Onko tästä paikasta kenelläkään positiivisia kokemuksia vai onko tänne vaan pakkaantunu pelkät reklamaatiot? Ajattelin itte mennä kokeileen paikkaa mutta en tiädä uskallanko enään..kun luin näitä kommentteja. Joten onko kenelläkään mitään hyvää sanottavaa, vaikee jotenki käsittää että mitenkä firma on vuosia pärjännyt jos ei kerran mitään osaa tehdä?


      • Fixutusta
        Fixauksen tarpeessa kirjoitti:

        Onko tästä paikasta kenelläkään positiivisia kokemuksia vai onko tänne vaan pakkaantunu pelkät reklamaatiot? Ajattelin itte mennä kokeileen paikkaa mutta en tiädä uskallanko enään..kun luin näitä kommentteja. Joten onko kenelläkään mitään hyvää sanottavaa, vaikee jotenki käsittää että mitenkä firma on vuosia pärjännyt jos ei kerran mitään osaa tehdä?

        Eipä reklamaatiot konkretisoidu jos pelkästään pienyritykselle reklamoi. Mistä esim. GroupOn voi kaiken negatiivisen tietää jos ei ole "näyttöä". Jos viet auton sinne, älä hyvä ihminen ainakaan ota auton kivenisku korjausta! Ja GroupOn myös pyytää asiakasta fixin jälkeen reklamoimaan yritykselle suoraan, koska palvelu on suoritettu, eli pesevät ns. kätensä siinä jo pois. Ainoaksi jää reklamoida Kuluttajavirastoon tai jos tuo Espoon AutoMan on emoyhtiö.


      • Fixauksen tarpeessa
        Fixutusta kirjoitti:

        Eipä reklamaatiot konkretisoidu jos pelkästään pienyritykselle reklamoi. Mistä esim. GroupOn voi kaiken negatiivisen tietää jos ei ole "näyttöä". Jos viet auton sinne, älä hyvä ihminen ainakaan ota auton kivenisku korjausta! Ja GroupOn myös pyytää asiakasta fixin jälkeen reklamoimaan yritykselle suoraan, koska palvelu on suoritettu, eli pesevät ns. kätensä siinä jo pois. Ainoaksi jää reklamoida Kuluttajavirastoon tai jos tuo Espoon AutoMan on emoyhtiö.

        No täytyy miettiä sitten uudemman kerran tota fixausta. Kiveniskuja ku pitäs kanssa fixailla.


      • pettynyt asiakas
        Fixauksen tarpeessa kirjoitti:

        Onko tästä paikasta kenelläkään positiivisia kokemuksia vai onko tänne vaan pakkaantunu pelkät reklamaatiot? Ajattelin itte mennä kokeileen paikkaa mutta en tiädä uskallanko enään..kun luin näitä kommentteja. Joten onko kenelläkään mitään hyvää sanottavaa, vaikee jotenki käsittää että mitenkä firma on vuosia pärjännyt jos ei kerran mitään osaa tehdä?

        älä mene, saat vain pahan mielen :( oisimpa itekkin tullut lukemaan mitä tästä paikasta on kirjoteltu ennen kuin vein...


      • Fixxutusta
        Fixauksen tarpeessa kirjoitti:

        No täytyy miettiä sitten uudemman kerran tota fixausta. Kiveniskuja ku pitäs kanssa fixailla.

        Oma lämmin suositukseni on, vie Auto muualle kivenisku korjaukseen. Kaikki kohdat jotka korjasivat vaativat nyt laajemman korjauksen. Itseäni kaduttaa "kantapäänkautta" kun en ensin lukenut kommentteja täältä kun vein autoni.


      • Fixauksen tarpeessa
        pettynyt asiakas kirjoitti:

        älä mene, saat vain pahan mielen :( oisimpa itekkin tullut lukemaan mitä tästä paikasta on kirjoteltu ennen kuin vein...

        No täytyy kyllä noiden kommenttejen jälkeen viädä muualle. Ei uskalla kyllä edes kokeilla jos maalipinta kerran onnistutaan tollain pilaamaan. En ole kyllä ennen kuullut että maalipinta pilataan 'ammattiliikkeessä' kiveniskujen korjauksessa. Mitäköhän ihme amatöörejä siellä on oikein töissä. Todella järkyttävää!!!!!!!!!!!!


      • Kaltse
        Fixauksen tarpeessa kirjoitti:

        No täytyy kyllä noiden kommenttejen jälkeen viädä muualle. Ei uskalla kyllä edes kokeilla jos maalipinta kerran onnistutaan tollain pilaamaan. En ole kyllä ennen kuullut että maalipinta pilataan 'ammattiliikkeessä' kiveniskujen korjauksessa. Mitäköhän ihme amatöörejä siellä on oikein töissä. Todella järkyttävää!!!!!!!!!!!!

        Voi morjes mitä meininkiä!!!


      • Työkaveri
        Kaltse kirjoitti:

        Voi morjes mitä meininkiä!!!

        Työkaveri käytti autonsa kyseisessä paikassa..maksoi 500e täysfixistä ja jälki oli karmasevaa. Maalipinta myllytetty piloille,oviaukot putsaamatta,takakontti ja keskikonsoli myös putsaamatta ym. Penkkien välit imuroimatta..eli kaikki mitkä kotifixarilta yleensä jää tekemättä niin jäi näköjään ammattiliikkeessäkin. Ja kun antoi reklamaation niin haukuttiin pystyyn ja sanottiin että fixaus oli onnistunut täydellisesti. Toinen liike sai jotenkin korjattua vauriot ja suoritettua työn loppuun.


      • pettynyt asiakas
        Fixauksen tarpeessa kirjoitti:

        No täytyy kyllä noiden kommenttejen jälkeen viädä muualle. Ei uskalla kyllä edes kokeilla jos maalipinta kerran onnistutaan tollain pilaamaan. En ole kyllä ennen kuullut että maalipinta pilataan 'ammattiliikkeessä' kiveniskujen korjauksessa. Mitäköhän ihme amatöörejä siellä on oikein töissä. Todella järkyttävää!!!!!!!!!!!!

        Hienoa jos edes yksikin jättää menemättä näiden kommenttien ansiosta


    • ketuttaa

      Sama homma täällä, työn jälki todella ala-arvoista, asiakkaita haukutaan ja pakoillaan vastuuta auton pilaamisesta!!

    • never again

      Juuri hain oman autoni täysfixistä.
      En vielä ole uskaltanut tarkastella myllytyksen jälkeä tarkemmin, mutta huomenna kun saan auton talliin työpäiväksi, niin katson siellä.
      Autossa oli sisäputsauksen jäljiltä sellainen lemu kuin siellä olisi sata Wunderbaumia - matka kotiin ei ollut pitkä, mutta silmiä kirveli ja henki tuskin kulki!
      Haasteita oli jo firman pihalta lähtiessä. Auton ikkunat oli niin syvässä huurussa ettei mitään tolkkua. Eivät auenneet puhaltimen avulla. Koko tuulilasi oli ihan lääpityn näköinen. Kävin pyytämässä rättiä että saisin ikkunat auki - sieltä lähetettiin poika pyyhkimään lasit ja koko toimituksen ajan (ja pidempäänkin) isäntä itse seisoi vieressä ja selitti kuinka hienoksi auto on laitettu ja että on ihan normia että lasit on läpihuurussa ja lääpityn näköiset.
      En mene toiste enkä suosittele muillekaan.

    • kalle36

      Taloussanomista:

      Protestit yrityksestä Auto Manchester Oy viimeisen 3kk ajalta
      4.9.2014 12 752 € Velkojana: Lindorff Oy

      Eipä taida kovin hyvin kulkea, ihmekkös tuo tälläisella menolla.

      • Skudea

        On näköjään ruvennu vaikuttaa kun tekee sutta ja sekundaa..eihän tuommoisella menolla pitkälle enään pötkitä.


    • Olavi56724

      Vietiin tuonne, kun ostettiin grouponista tarjous ulkopesu sisäimurointi "kovavahaus". Vahasivat sitten konepeltiin ja sivupeileihin paskat kiinni ja koko auto pientä ihanaa naarmua täys. Siellä täällä vahakerrosta mitä ei oltu hinkattu ja reunoja en uskaltanu ees katsoa tarkasti. Onneksi ulkona on pimeetä.
      Asiakaspalvelun vastaanotto aiheista oli "ostakaa parempi käsittely ni lähtee" ja "noi tulee kun käyttää pesukatuja" Hienoa touhua kyllä firmalta.

    • Ei enää koskaan

      Groponista hankin kokeeksi käyttöautolleni pesun, kiillotuksen ja kovavahan sisältävän paketin. Luin täältä kokemuksia jo ennenkuin vein autoni käsittelyyn ja odotukset eivät olleet mitenkään korkealla. No, asiakaspalvelu oli omalla kohdallani hyvää ja tarjottiin auton määräaikaishuoltoihin palvelua sun muuta, siitä plussa. Kaikesta muusta taas pitkä miinus. Myllytyksen työnjälki oli ala-arvoista, lakkapinta pyörrejälkiä täynnä ja vahauskin näytti aika hätäisesti tehdyltä. Halvalla ei tässäkään tapauksessa saanut hyvää, vaikka voisi olettaa että Grouponin alennuksen ei pitäisi vaikuttaa työnjälkeen ja ilman alennusta hinta ei varsinaisesti ole halpa. Ruuhkaakaan ei näyttänyt olevan.

      Yhtään autoani en vie enää koskaan kyseiseen paikkaan ja suosittelen kaikkia tekemään samoin. Näin asiansa hoitavalla yrityksellä tuskin on pitkää tulevaisuutta edessään.

    • ärsyyntynyt asiakas

      En yhtään ihmettele ihmisten kommentteja tässä ketjussa, täysin samanlaisia kokemuksia myös täällä! Grouponin kautta ajauduin viemään autoni tähän lielahden huijarifirmaan. Pesu, imurointi, myllytys ja vahaus todella huonoa ja huolimatonta jälkeä. Vaikka virheitä tietysti sattuu kaikille, niin näyttää edellisten kommenttien perusteella olevan jo tapana tehdä pesut surkeasti ja pilata maalipinta, autoni näytti paljon paremmalta ennen tätä "fixiä."
      Myivät samalla lisätyönä ruostekorjauksen, joka oli kahden (2!) yrityksen jälkeen aivan järkyttävän näköinen.. Ja vielä kehtasivat väittää ala-arvoista työtä hyväksi! Kun vihdoin myönsivät, kuinka p****a jälkeä tekivät niin vastauksena tuli, että pitää maksaa satoja euroja enemmän jos haluaa hyvää jälkeä! Oikea ammattilaisten autokorjaamo oli täysin erimieltä näiden mancesterien humpuukeista, esittämistä tekosyistä sekä korjaustavoista ja sitä myöden hinnasta. He olivat myös tyrmistyneitä miten tuollaista jälkeä luovutetaan asiakkaalle. Yrittävät kunnolla huijata rahat pois asiakkaalta!
      Ärsyttää tämä firma, sen surkea asiakaspalvelu ja koko toiminta.. ÄLKÄÄ HYVÄT IHMISET IKINÄ VIEKÖ AUTOANNE TÄNNE NIIN SÄÄSTETTY PALJOLTA! Vaikka kuinka olisi halpaa joku Grouponin tarjous niin saat ehdottomasti parempaa jälkeä tekemällä vaikka itse! Jos et halua itse tehdä, niin suosittelen mitä tahansa muuta paikkaa tampereella. Jos pysytte kaukana tästä paikasta niin menisi tuo pulju nurin ja monet autonomistajat säästyvät tämän firman aiheuttamilta vahingoilta ja pahalta mieleltä! Harmittaa oppia vasta kantapään kautta.. Vilpittömästi pyydän kiertämään tämän paikan todella kaukaa!

      • huonoja kokemuksia

        Samaa mieltä! Älkää vaan menkö tarjousten perässä tähän paikkaan!


      • huijattu myös

        Saitko rahasi takaisin kun myönsivät surkean työnjäljen? Minulle myivät myös ruostekorjauksen, ruosteen päälle oltiin lyöty ainoastaan maalia vähän (eikö tässä täyty petoksen merkit)? Tässäkin tapauksessa ilmoitus kuluttasuojalautakuntaan!


      • ärsyyntynyt asiakas
        huijattu myös kirjoitti:

        Saitko rahasi takaisin kun myönsivät surkean työnjäljen? Minulle myivät myös ruostekorjauksen, ruosteen päälle oltiin lyöty ainoastaan maalia vähän (eikö tässä täyty petoksen merkit)? Tässäkin tapauksessa ilmoitus kuluttasuojalautakuntaan!

        En ikinä onneksi suostunut maksamaan mitään tuollaisesta jäljestä, kauhea työ olisi ollut saada rahat takaisin. Kommunikointikin niin vaikeaa kun alkoivat sähköposteissa vielä väittää vastaan, että ensimmäinen korjaus oli muka erittäin hyvä. On ilmoitettu Kuluttaja-asiamiehelle.

        Vie muualle arvioitavaksi niin saat taustatukea! Omassakin autossa paljastui myöhemmin että kaikkea ruostetta ei oltu poistettu vaan maalilla yritetty peitellä. Jos myydään ruostekorjauksen niin silloin ruoste täytyy poistaa eikä vain maalata piiloon!


      • jatkoa....
        ärsyyntynyt asiakas kirjoitti:

        En ikinä onneksi suostunut maksamaan mitään tuollaisesta jäljestä, kauhea työ olisi ollut saada rahat takaisin. Kommunikointikin niin vaikeaa kun alkoivat sähköposteissa vielä väittää vastaan, että ensimmäinen korjaus oli muka erittäin hyvä. On ilmoitettu Kuluttaja-asiamiehelle.

        Vie muualle arvioitavaksi niin saat taustatukea! Omassakin autossa paljastui myöhemmin että kaikkea ruostetta ei oltu poistettu vaan maalilla yritetty peitellä. Jos myydään ruostekorjauksen niin silloin ruoste täytyy poistaa eikä vain maalata piiloon!

        Itse menin maksamaan korjaussumman (muutama satanen) koska uhkasivat asianajajilla jne. Minulla he eivät tosissaas ollut poistanut yhtään ruostetta kohdasta, maalanneet vain päälle ja laskuttivat siitä ja kirjallisesti väitti työtä hyväksi, eli tässähän yritys on tehnyt petoksen tietoisesti.

        Kommunikointihan yrityksen kanssa oli pelkkää asiakkaalle haistattelua ja vähättelyä, itseään kyllä jaksoivat kehu, että oikein poskia kuumotti kotonakin!


      • jatkoa2
        jatkoa.... kirjoitti:

        Itse menin maksamaan korjaussumman (muutama satanen) koska uhkasivat asianajajilla jne. Minulla he eivät tosissaas ollut poistanut yhtään ruostetta kohdasta, maalanneet vain päälle ja laskuttivat siitä ja kirjallisesti väitti työtä hyväksi, eli tässähän yritys on tehnyt petoksen tietoisesti.

        Kommunikointihan yrityksen kanssa oli pelkkää asiakkaalle haistattelua ja vähättelyä, itseään kyllä jaksoivat kehu, että oikein poskia kuumotti kotonakin!

        ... Autosta kirjallinen arvio muualta, isolta yritykseltä joka valtuutettu vakuutsyhtiöiden hyväksymä korjauspaikka. Arvion melkeinpä voitte jo arvata mitä sanoivat. Kaikki Manchesterin tekemät räpellykset vaativat isomman huollon. Tässä Manchesterin "ammattilaisen" osaaminen.


    • Sutta&Sekundaa

      Vastaavanlaisia kokemuksia myös täällä, ruostetta ei poistettu kunnolla vaan oli vedetty maalilla yli, pari kk ja ruoste puski läpi. Väittävät olevansa nettisivujen mukaan automaalaamo, huh mitä soopaa. Ei enää ikinä kyseiseen paikkaan

      • Automaalari

        Eihän se mikää automaalaamo olekkaan. Fixaamo korkeintaan.


    • Käsittämätöntä

      Jos en omaisi itse omakohtaista kokemusta, niin epäilisin edellisten kokemuksia. Täytyy kyllä valitettavasti todeta, että kyseinen paikka on todellakin juuri tuollainen kuin tässä on tullut ilmi.

      Vein autoni kahden ruostekohdan korjaamiseen. Sovimme asiasta sähköpostitse ja he ilmoittivat tekevän työn asianmukaisesti. Ensimmäisen käynnin jälkeen työnjälki oli täysin luokatonta. Itse jälkeä tarkastamaan tullut työntekijäkin myönsi, että jälki ei ole hyvää. Sumurajaa, irtoavaa ja halkeavaa maalia sekä täysin laadutonta jälkeä. Olen nyt 5 kertaa joutunut käyttämään autoani siellä eikä vieläkään onnistu. Osakseni olen saanut omistajalta vain vittuilua ja valheellisia väittämiä.

      Kehoitan todellakin pysymään kaukana kyseisestä yrityksestä. Nyt tässä mietityttää, että onkohan edessä suurempi remontti kuin alunalkujaan.

      Vien asian kuitenkin eteenpäin ja katsotaan mitä tapahtuu.

      • Lentäjää

        Nyt kun uusi vuosi on alkanut niin tsempataan automancesteri uuteen lentoon!!!!!!


    • exasiakas1

      Älkää ihmeessä menkö tuohon lankaan,pelkää ihmisten petkuttamista koko firma!

    • todella pettynyt

      Kyllä täytyy sanoa että ketuttaa edelleen toi kun diiliä saa myydä grouponilla vaikka kyseinen firma on ihan kusetuspaikka. Ostin kyseiseen fixaamoon tampereelle 2 kertaa täysfixin 99E. Ensin vein sinne siskon auton josta tuli soitto melkein heti perään että on muutamia kiveniskuja jotka pitäisi korjata että voidaan vahata auto kunnolla. kysyin kustannusarvioo mistä annettiin täysin ympäri pyöreitä vastauksia. Noin 100-200euroo. No mentäessäni hakemaan autoa niin kustannusarvio olikin 250euroo. työnjälki oli kohtuullisen hyvä. Kiveniskuja löysin kylläkin silti edelleen:D en tiedä mitä he olivat sitten paikkailleet. Noo seuraavalla kerralla vei pikkuveljeni autonsa sinne liikkeeseen. Heti samana päivänä hän sai saman puhelun. Autoossa ois kuule kiveniskuja joten tarttis paikkailla että saadaan vahattua. Pikkuveljeni kieltäytyi vedoten siihen että niitä tulee kyllä lisää joten tehkää vaan sovittu. Autoa hakiessa oli tehty aivan paskaa jälkee. Matot likaisia, penkit likaisia vaikka oli maksettu penkkien pesusta. kaikki ovenkarmit oli likaisia. Eli kun kieltäytyi maksamasta 250euroo lisää nii voidaan jättää auto paskaiseksi. en kenellekkään tässä elämässä voi suositella kyseistä liikettä. Vaikka halvalla myydään niin kusettaa ei tarvi. jos sillä hinnalla ei pärjää nii älkää mainostako.

    • Varasin ajan auto-manchesteriin Vantaalle 2.1.2015. Käytettävissä oli grouponin diili käsinpesu, myllytys ja kestovahaus. Kun olin varannut ajan niin huvikseni katsoin netistä ihmisten kokemuksia kyseisestä liikkeestä ja kauhukseni suurin osa niistä oli negatiivisia enkä ehkä olisi hankkinut kyseistä tarjousta. Kauhulla odotin työn tuloksia. Palvelu puhelimitse oli hyvää ja autokin oli hoidettu hyvin. Jopa 20 cm naarmu kuskin ovesta oli poissa. Itse voin suositella kyseistä paikkaa ja kokemukseni perusteella käytän tätä yritystä uudelleen =).

      • Eri mesta

        Täysin eri firma kysymyksessä todellisuudessa! Vaikka 'paperilla' sama.


      • Vantaalla eri meininki

        Täysin eri firma todellisuudessa!! Vaikka 'paperilla' sama.


      • Vantaalla eri

        Täysin eri firma vaikka 'paperilla' sama. Siinä syy!!!


      • Näköjään
        Vantaalla eri kirjoitti:

        Täysin eri firma vaikka 'paperilla' sama. Siinä syy!!!

        No eiköhän nyt tullut kaikille asia selväksi.


      • Rulaaa
        Näköjään kirjoitti:

        No eiköhän nyt tullut kaikille asia selväksi.

        Vantaan piste on todella hyvä! Huippu palvelu ja työnlaatu tosi hyvä. Voin suositella.


    • OLETKO LUUSERI?

      HEI KÖYHÄ!

      Suosittelen työntekemistä valittamisen sijaan. Tälle palstalle käytetyllä energialla olisit tienannut sen verran ettei noita cityhuijjauksia tarvitsisi katella.

      MARS MARS!

      • Kova työmies

        Tampereen puolenko pomoko siellä huutelee? :D


      • Hönzy
        Kova työmies kirjoitti:

        Tampereen puolenko pomoko siellä huutelee? :D

        Niinku pomo tossa ylempänä sano niin ei niillä kusetus diileillä vaan saa hyvää..en tiä sitte jos maksaa täyden hinnan?


    • pettynnyt

      Ei tarvii autoo pesuun enää diilillä viedä...maksettu diili ja ovessa lappu viime vkl, että talvilomalla ja tänään koko putiikki tyhjä..ei jäkeäkään toiminnasta....sillälailla

    • Konkurssiinko

      Kävin tänään treen liikkeessä. Tai oikeastaan siinä ulkona ja ihmettelin mihin koko pulju on kadonnut. Sain kuitenkin vihiä naapuripuljuista, että ko firman omista ei ollut kai maksanut vuokraansa ja vuokranantaja pisti pihalle. Omistajalla kuulemma on taustalla vaikka mitä kuraa eli puhtaat jauhot pussissa on tuskin ollut. Sellaista myös osattiin vihjata että mahdollisesti tämä kyseinen kaveri olis saattanut perustaa Nokialle uuden liikkeen. Pettynyt olen kun lähes sata euroa meni hukkaan.

      • missätakuuvahaus

        Autolleni piti tehdä takuuvahaus, mutta Auto Manchester Oy/Tampere on muuttanut pois Sellukadulta. Onneksi Vantaalla toimivan yhtiön y-tunnus on sama. Eli sinne laskua/saatavat, niin maksavat pois. www.automan.fi


      • kuopattuko

        Firma ei ole enää ennakkoperintä rekisterissä päättyi 27.02.2015, samalla y-tunnuksella tekevät. Eiköhän lafka oo kuopattu ja haudattu..


      • mikäihme

        Kävin myös viimeviikolla, ei ketään? Kaikki oli pois.


    • Sapettaa

      Oma autoni kävi tammikuussa Grouponin diilin kautta Auto Manchesterilla täysfixissä ja tuli kauttaaltaan naarmutettuna sieltä takaisin. Auto oli sisäpesun jäljiltä läpimärkä ja kuivattelussa meni kaksi päivää lämpöisessä autotallissa. Vastuuta kyseinen pulju ei suostunut ottamaan eikä edes tarkastamaan vahinkoa ja kuluttaja-asiamies ilmoitti että Groupon on vastuussa myymistään diileistä. Grouponikaan ei ilmeisesti ota vastuuta vaan yritti sovitella asiaa 30 krediitillä omaan palveluunsa. 25 tuhannen euron auton maalipinta pilattu ja tästä 30 krediittiä Grouponilta on suoranaista vittuilua ja puhdas solvaus.
      Kuluttajansuoja suomessa on täys vitsi, jos sinulla ei ole omaisuttaa alkaa periä vahingonkorvauksia oikeuslaitoksen kautta.

    • Jepppis

      Itseäni ihmetyttää, että jos kerta Vantaan ja Tampereen puljut ovat yhtä ja samaa, niin miksi Vantaan puolen pomo Heikki Ollitervo (ilmeisesti koko puljun pomo) ei ota kantaa valituksiin?

    • tuskin_yllätti_ketään

      Kuulemma tampereen toimipiste on mennyt konkurssiin tai ainakin jätkät ovat pakanneet kamansa ja lähteneet, eiköhän tämä ole ollut liikeidea alusta asti.. :D

    • Sapettaa

      Tehkää rikosilmoitus kyseisestä firmasta! Myös kuluttaja-asiamiehelle tieto kirjallisesti.

    • Lopputuli

      Näyttää Vantaan toimipiste olevan Auto MAN Oy nykyään....joten se siitä.

    • Hämärää

      Ainahan niiden nettisivut ovat olleet www.automan.fi. Eikä YTJ:ssä näy ainakaan että olisi loppunut yrityksen toiminta.. Hämärää toimintaa tuntuu olevan kyllä

    • Sapettaa

      Jos haluatte Auto Manchesterin porukan joskus vastuuseen toiminnastaan, tehkää rikosilmoitus, koska olette tulleet huijatuksi ja mahdollisesti vielä vahingonteon kohteeksi kuten minäkin. Kuluttajaviranomaiset eivät voi asialle mitään, mutta poliisin kautta voidaan joskus saada nämä huijarit jonkinlaiseen vastuuseen toiminnastaan.

    • AutoManchester

      Komppaan edellistä.. Konkurssissa yritys ja hyvä niin, eiväthän pääse kyseisellä yrityksellä kusettamaan enempää ihmisiä..

    • erifirma

      Vantaan toimipiste on Auto MAN Oy nykyään ja sillä on ihan eri y tunnus kun Auto Manchester Oy:llä. Tampereen toiminta on kyllä täysin kadonnut kuvioista.

    • P__M

      Auto Manchester Oy

      Konkurssissa 13.3.2015.

      Lähde: YTJ.

      Vuokrat jäi maksamatta, ja laitettiin pihalle, nyt sitten konkassa koko firma. Ehkä parempi kaikille, kun eivät pesu ja puunaushommat sujuneet, ja korjaukset vielä huonommin.

    • Se.siitä

      Konkurssiin se sitten meni...nopea lähtö on ilmeisesti ollut.

    • Sapettaa

      Nyt on yrittäjä perustanut uuden huijausyrityksensä nokialle West Fixers.
      Sana kiertämään, että kannattaa kiertää kaukaa vahingontekiä/huijari!

      • onkohanse

        Näyttää olevan eri yrittäjä kyseessä, ainakin eri niminen.


      • gfgfdgfgdgddfgd

        Ja sama pulju(West Fixers) tarjoaa taas diilejä, eli älkää menkö retkuun.


      • sapettaa

        Yrittäjäkelmi on käynyt itkemässä ylläpidolle kun on pilattu hänen huijausyritystään. Ilmeisesti entisen yhtiökumppanin nimen mainitseminen on ollut riittävä syy poistaa muutama kommentti täältä tjv. Tämä on kuitenkin avointa tietoa joka löytyy googlella. Voi toki olla että pikku maakus on vedättänyt tätä entistäkin kumppania joka on poistattanut nimensä. Jokatapauksessa haapasalon huijariporukka toimii nokialla west fixers nimellä ja yritys tai toiminimi on eri henkilön nimissä kuin automannet.


    • west_fuckers
    • härmäläinen

      Ihan alkuun pitää sanoa et tutustuin mutkan kautta tähän kyseiseen herraan ja olin viemässä autoa sinne lasien tummennukseen. Kaveri sit heti sano et vedetäänkö mattapintasella koko fixi mut kun tiedustelin hintaa nii tiesi sanoa heti hinnan lasien tinttaamisesta mut fixistä tyyty sanoon vaan et katotaan nyt ja mitä joudutaan tekeen. Kun kyselin vähä et kandeeko kymmenen vuotta vanhaa autoa enää fixata nii heti sanottiin et ei ainakaa tossa firmassa. Lasit tummennutin sainiolla ja sain 3vuoden takuun. Auton fixasin itte ostamalla netistä kunnon aineet ja värkit. Siel on kaiketi lielahden autoliikkeet saanu aiheettomia laskuja fixeistä kun oli menny vaihdokki pesuun nii kas lasit on ollu halki ja kiveniskuja joka paikassa. Ihme ja kumma kun kaveri on muuten mun mielestä ihan ok. Mut älkää antako sille autoa fixattavaksi.

      • Sapettaa

        Huijarit osaavat olla kaksinaamaisia ja mielistellä tarvittaessa kyllä. Älä anna tämän puolen hämätä miehessä joka surutta huijaa kaikkia omahyväisesti.
        Äijä valehtelee minkä suustaan ehtii sen voi todeta lyhyenkin keskustelun aikana, jos hiemankin miettii mitä sontaa tämä ulos suustaan päästelee.


    • fixe

      sama firma uudella nimellä westfixer !!!!!

    • Huijarit

      Tuo toinen viestiketju näyttää olevan poistettu...
      Mulle on nyt alkanut tulla spammia tuolta West Fixerssiltä, ja sen jälkeen minkälaista vahinkoa saivat aikaan Automancesterissa tehtyä en kyllä suosittele kenellekkään.
      Ihme ettei tämmöisistä huijaripajoista saa ihmisiä varoittaa!

    • Jokumuukuka

      Auto Mancester on mennyt konkurssiin jo ajat sitten, eikös tuo westfixers ole jonkun toisen henkilön toiminimi?

      • Westfixsers

        Samat huijarit sitä uudella toiminimellä pyörittää! Järkkyä touhua!


    • Juulu

      Mikäs tässä nyt on niin "Järkkyä touhua"????

    • Hmmmmmmmmm

      Ja taas uusi yritys tuohon Nokian osoitteeseen. Oisko tämä yritys ollukin jo samaan aikaan Auto-Manchesterin huijausten aikaan siinä sivussa. Ja Autom. ajettu tarkotuksella alas ja huijattu ihmisiä ja rahotettu toisen firman toimintaa. Homma jatkuu Nokialla nimellä;

      Car Service Finland

      Y-tunnus

      2166993-4

      Postiosoite

      Kaakkurintie 12, 37150 Nokia

      Toimiala

      Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus

    • Hmmmmmmmmmmmmmmmmm

      Sillälailla! No niinpä näkyykin olevan tuo yritys ollut jo Manchesterin aikaan. Eli mitään konkkaan menny! nyt vaan uudessa osoitteessa nokialla... (https://www.yritystiedustelu.com/includes/getPdf.php?doctype=companyCard&company=9ZwVW2AwN1Zt==)
      Yrityksen nimi Yhtiömuoto Y-tunnus Osoite
      E-mail Puhelinnumero Perustamisvuosi Yhtiön kotipaikka
      Car Service Finland Yksityinen elinkeinonharjoittaja 21669934
      Sellukatu 1 c, Tampere [email protected]
      2014
      Nimi Alkupvm Tyyppi Tarkenne
      H Markus 19.11.2014 Elinkeinon harjoittaja Elinkeinonharjoittaja
      Moottoriajoneuvojen huolto ja korjaus (p
      Nimi
      Mansepesu MH-AutoFix
      Nimen tyyppi
      Aputoiminimi E
      Kielikoodi Nimen alupvm Nimen loppupvm
      Suomi Suomi

    • Yleinentieto

      Yksityinen elinkeinonharjoittaja
      Virallinen nimi: Car Service Finland
      Aputoiminimet: Nimi Alkaen
      West fixers 28.01.2016

      Puh. 0409309294

      **** ********* Haapasalo

      Postiosoite:
      Kiviniemenkatu 10, 33330 Tampere

    • hihhulihei-

      Ajatelkaa että tuo henkilö on jehovan todistaja.

      • 6666666

        On siinä uskovaisella tukalat oltavat sillä Jumala tulee rankaisemaan huijareita.


    • konkkaaaan

      On se maakus kova poika vaihtamaan yrityksen nimeä.

      MH-Autofix.
      Mansepesu.
      Auto Mancester.
      West Fixers.

    • Westfixers

      Vantaan auto man Oy on Haapasalon kanssa yhtiökumppani, en tiedä onko osakkaansa myös west fixers Oy ssä?

      • Eiyhteyttä

        Auto Man Oy:llä ei ole mitään yhteyttä Haapasaloon eikä myöskään hänen toiminimeen joka on West Fixers ( West Fixers ei ole osakeyhtiö )
        Ja tämä on varma tieto.


      • Huijattu

        Auto man työnjohto on sama kuin Auto Mancesterin toimitusjohtaja. Samaa poppoota, hieman vain uusia tekijöitä.


    • Jesssss

      Auto Man Oy oli Haapasalon yhtiökumppani..ja tämä on sata varma tiato. Eli samaa puulaakia olivat, nythän Haapasalo on Deltta autossa töissä kun West Fixers on lopettanut. Ei oikein toi pienyrittäjyys tolla alalla enää lyö leiville täälä.

    • Anonyymi

      Maakus Haapasalo oli Lempäälässä koulussa samaan aikaan ja silloin tuntui olevan ihan kunnollinen. Uskonlahkosta lähtöisin ja kiltiltä pojalta vaikutti. Lempinimi oli ankka.

    • Anonyymi

      Legendaarinen Ankka..ei ole enää lahkossakaan. Ei kohdannut menestys siäläkään..

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3839
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2298
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2121
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      93
      1694
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1297
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      301
      1228
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe