Vauhtia palstalla tuntuu riittävän

- -

"Täällä on usean vuoden ajan ollut sama sisäpiiriksi itsensä nimittänyt ryhmä joka puhuu itsestään ristiin koko ajan. Tuntee muka toisensa palstan ulkopuolella ja muutenkin niin rakastaa ja on hyvä. Varmaan jo tullut se sinullekkin selville. Jos viitsit ja kiinnostaa niin löydät palstalta hirvittävän määrään youtube-linkkejä, paljon keittoa, sieniä ja muuta turhaa mölinää jokaisen heidän aloittamansa riidän päätteeksi.
Lue ja hämmästy."

Kirjoittaa enkeli-elisaksi itsensä nimennyt kirjoittaja ja osoittaa jo otsikossaan puhuttelevansa Veliä. Koska ensimmäinen vastaaja on Veli Siittiö, kyse lienee hänelle suunnatusta aloituksesta.

Ja Velihän tarttuu toimeen, hän kirjoittaa näin:

"Uskaltaako kukaan kirjoittaa, keitä nämä sisäpiirin luoneet ovat? elisakettu? - -? yxex? Voi siis olla yksi ja samakin?
Eli kaikki ne, jotka ovat ottaneet itselleen oikeuden pilkata muita. Mutta mitäs tapahtuu kun heille näyttää sen, kitä he tekevät?"

Joku asiantuntija saattaisi jo aloituksesta ja Velin vastauksesta aloitukseen päätellä yhtä ja toista. Palstalla on ilmeisesti jotakin, johon on tartuttava kuin härkää sarvesta ja väännettävä totuus esiin.

Keskustelu alkaa sisäpiiristä kysymyksellä Uskaltaako kukaan .. Miksi ei uskaltaisi. Valittu aloitus on manipulatiivinen ja toimii tarkoituksessaan vallan mainiosti. Tarkoitushan on osoittaa, että palstalla on jotakin, mitä pitäisi pelätä.

Ja se on sisäpiiri!! Eläköön sisäpiiri.

Minun aikanani sisäpiirin määritteli joku muu. Yht'äkkiä sain lukea olevani sisäpiirissä. Minun jopa epäiltiin olevan joku muu. Parin vuoden sisällä selveni, että joku epäilee minua ensinnäkin mieheksi ja toisekseen vielä nimeltä mainiten. Sitä enen sain kuulla olevani valehtelija. Jos minua kohtaan kohdennettuun hyökkäykseen vastasin puolustautuen - olin narsisti, eikä siinä kaikki, olin myös kiusaaja. Tämä oli aina se viimeinen lausahdus siinä vaiheessa kun en omaa huvittuneisuuttani antanut periksi, vaan annoin samaa tekstityyliä takaisin, jota minuun kohdennettiin.

Miksi kirjoitan tämän? Opiksi teille muille. On olemassa keinoja, joilla ihmisen kuin ihmisen saa mustamaalatuksi uskottavalla tavalla ja niin, että jutun aloittaja jää ikäänkuin uhriksi. Siksi hahmoksi, jota pitää sääliä ja jonka puolella kaikkien pitää olla.

Tässä kuitenkin muutama tosiasia: Palstan moderaattorit ovat ihmisiä JA he tapaavat toisiaan tosielämässä. Jotkut heistä jopa puhuvat moderoinnistaan kavereilleen ja tutuille, asipista jota palstalta lukevat. No, eihän siinä mitään pahaa voi olla, kaikkihan niin tekevät?

Kyllä. Mutta on ihmisiä ja ihmisiä, paikkakuntia ja paikkakuntia ja tuttuja ja tuttujen tuttuja. Ja sitten on sattuma. Ja sitten on niitä, jotka katsovat tilaisuutensa koittaneen. Puheen ja viestin katkeamato ketju väärään korvaan ja kas - palstallaolosi on saanut uuden merkityksen, jonka joku muu sinulle määrittelee. Ja vieläpä niin, että on oikeassa. Puolustautua et voi, kun et ihan tiedä mistä tuulee, mistä puhaltaa. Aavistuksiin on paha mennä tarttumaan. Joten todellakin varokaa mitä palstalla kirjoitatte!!

Kaikki voidaan kääntää teitä vastaan. Tekniikka on ja ihmisillä ei aina ole hyvä tahto.

Enkeli elisan nimimerkki ja tarkoitushakuinen aloitus on merkki tarkoituksellisesta toiminnasta, jonka seurauksena huomio kääntyy, minnekäs muualle, kuin juuri sinne, minne se aloituksella haluttiinkin. Ja juuri siten miten oli tarkoitus.

Kuka on luonut palstan legendsaarisen ja surullisen kuuluisan väännön kohteeksi joutuneen "sisäpiirin". Kuka toistuvasti tuo palstalle "sisäpiirin" olemassaolon. Kuka on niin rajaton, että näkee toisten kirjoittelun aina kohdennetun itseensä, kuka ottaa joidenkin nimimerkkien keskinäisen kirjoittelun aina siltä kannalta, että häntä kiusataan ja sorretaan?

Minkälainen ihminen tekee niin?

Ihan alun sisäpiirien palstahistoriaa en tiedä, mutta on kyllä hemmetinmoisen omituinen juttu. Yhdistettynä siihen tietoon, mitä minulla on S24:lle sheriffien ja ylläpitäjien titteliin liitettynä, Elisa Ketun mainitsema ajojahti on aika lievä ilmaisu. Itse väittäisin jonkun leikkivän jumalaa ja todellakin vääntävän sitä mustaa valkoiseksi ihan urakalla.

Kauan eläköön sisäpiiri, sen olet ansainnut!!

Älkäämme unohtako, että enkeli-elisa oli yhden ja ainoan kirjoittajan keksimä juttu, jolla oli vain ripaus todellisuuspohjaa. Hyvän tarkoituksen paskimmat jäännetuulahdukset näkyvät nyt täälläkin. Joku on saanut päähänsä jotain, valjastaa siihen muita ja saa kuin saakin tahtonsa (lue: kostonsa) toeteutumaan ja kääriytyy tyytytväisenä uhrin kaapuun. Valitettavasti kostotoimet aina tahrivat sitä kaapua.

143

352

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • epäilys

      Rekisteröitymisellä ja rekisteröimättömällä vakituisella nimimerkillä on varjopuolensa. Luettelit edellä ne kaikki varjopuolet. Rekatut nimmarit tutustuttavat sen takana olevaan kasvottomaan kirjoittajaan, jonka muutamasta viestistä jo ratkeaa, haluaako tietyn nimmarin viestejä lukea enempää.

      Lukisin tätä palstaa ja yleensä nettiä oman suodattimen ja valikoinnin mukaan. Aina kun alkaa tuntumaan liian henkilökohtaiselta, kannattaa lähteä sellaisesta keskustelusta. Liian kauan samassa keskustelussa, mielikuvitus saa siivet. Ja, jos pienillä vihjeillä antavatkin ymmärtää, että sinut on tunnistettu ja ovat tietävinään kuka kukin on, mitä mahdollisuuksia se antaa heille?

    • psykiatri

      On persoonallisuushäiriölle tyypillistä kuvitella että tämän palstan kirjoitukset liittyisivät juuri lukijaan itseensä.

      • tämä faktaa

        Mutta tiedätkö psykiatri, että liika ajan viettäminen banaanin sielunelämää kasittelevällä sivustolla, saa kenet tahansa tuntemaan itsensä banaaniksi nopeammin kuin pian.


    • hjuuva

      Sytty vaan yksi valo, pelkäät paljastuvasi. Sisäpiirin loi temppu.
      haeskelin viime yönä sitäkin viestiä, muttei enää ole koska sekään ei sun tavallasi halua ikinä joutua omista puuhistaan vastuuseen. tänään selaan yxexän viestit tietyltä ajalta koska muistan sielläkin jossain vaiheessa olleen jotain samaan viittaavaa.

      • - -

        :D Pelkään, että joudun nostamaan kunnianloukkaussyytteen ihmistä vastaan, joka selvästi itse elää peloissaan sen suhteen, että kuka minä olen. Siinä se, pahin pelko.

        Kun saa tietää, että en ole henkilönsä, luultavasti napsahtaa pahemman kerran. Ja kun sitten tietää, että kuka olen, niin johan lopun pakan sekoittaminen onkin helppoa.

        Täällä kirjoitetaan anonyymisti varmasti syystä.

        En tiennyt, että sisäpiirin on luonut temppu. Onko temppuilija samaa mieltä luomisensa tarkoituksesta, aikeista, syistä ja seurauksista, vai onko tämä nyt tällainen - sehän se, syypää - ilmiö? JOhon kaikki uskokoon. koska on ehdottomasti totta. Mielelläni lukisin temppuilijan oman mielipiteen asiasta.


      • Veli Siittiö
        - - kirjoitti:

        :D Pelkään, että joudun nostamaan kunnianloukkaussyytteen ihmistä vastaan, joka selvästi itse elää peloissaan sen suhteen, että kuka minä olen. Siinä se, pahin pelko.

        Kun saa tietää, että en ole henkilönsä, luultavasti napsahtaa pahemman kerran. Ja kun sitten tietää, että kuka olen, niin johan lopun pakan sekoittaminen onkin helppoa.

        Täällä kirjoitetaan anonyymisti varmasti syystä.

        En tiennyt, että sisäpiirin on luonut temppu. Onko temppuilija samaa mieltä luomisensa tarkoituksesta, aikeista, syistä ja seurauksista, vai onko tämä nyt tällainen - sehän se, syypää - ilmiö? JOhon kaikki uskokoon. koska on ehdottomasti totta. Mielelläni lukisin temppuilijan oman mielipiteen asiasta.

        Kunnianloukkaussyyte? Mistä? Siitä että vittuilet täällä kaikkien silmät ja korvat täyteen ja eläessäsi omassa pikku mielikuvitusmaailmassasi välillä kuvittelet sinne pari kummitustakin!???

        GIVE ME A BREAK, storyteller!


      • - -
        Veli Siittiö kirjoitti:

        Kunnianloukkaussyyte? Mistä? Siitä että vittuilet täällä kaikkien silmät ja korvat täyteen ja eläessäsi omassa pikku mielikuvitusmaailmassasi välillä kuvittelet sinne pari kummitustakin!???

        GIVE ME A BREAK, storyteller!

        Mikäs sua vaivaa? Eikö täällä ihminen saa omista peloistaan enää kirjoittaa?

        Sitäpaitsi, kummituksia ON olemassa :D Ilkeistä ihmisistä puhumattakaan.


    • eternity1

      Mitäs jos rauhottuisit niin meno täällä tasaantuisi? Jos hakisit itsellesi apua, etkä tyytyisi täällä mesomaan? Olet sen tuhat kertaa näyttänyt, miten palsta saadaan sekaisin ja miten se saadaan jonkun muun syyksi. Vaihdoit nimimerkinkin, ettei sinua tunnistettaisi, mutta eipä tainnut auttaa. Tapojasi et pystynyt muuttamaan M.B.

      Mitä tulee tähän sisäpiiriin, niin se ei edelleenkään ole ulkoakäsin määritelty. Ehei sinne päinkään. Täällä oli kauan sitten rauha maassa, kunnes Narsisti keksi, että hän voi hallita palstaa yksin. Hänestä tulee suuri ja mahtava ja kaikkien on toteltava häntä. Pian alkoi päitä putoilla ja viestimäärä laski hurjasti. Uhreina eläneet lopettivat ensimmäisinä.
      Pian ei palstalla enää ollut kuin kolme-neljä kirjoittajaa. Mutta heistä pari olikin normaalia nokkelampia ja vaikeasti hallittavia. He pysyivät palstalla, eivätkä suostuneet Narsistin hoviin. Narsistilla oli siis huomattava ongelma - vastahakoisia "alamaisia", jotka olivat hänen "vetovoimalleen" kokonaan immuuneita, niin kuin mieleltään tasapainoiset ovat.

      Seuraavana Narsisti keksi, että rekisteröidyt nimimerkit ovat muita parempia (kumpikaan vahvoista ei sitä ollut) ja rekisteröikin niitä sitten muutaman itselleen. Rekisteröityminen kuulemma osoitti, ettei kirjoita kuin yhdellä nimimerkillä. Yhtään ainutta pitävää todistetta ei kuitenkaan Narsisti kyennyt siitä esittämään - kaikki kumottiin. Narsisti kirjoitti näiden kahden kirjoittajan tekstejä matkivia viestejä ja vihjaili niissä kaikenlaista. Manipulointiahan se Narsistilta oli, mutta kirjoittajan pitivät linjansa, eivätkä alkaneet riidellä keskenään. Tämä tiukka linjanveto lopulta sai Narsistin paljastumaan ja silloin tuli taas uusia nickejä palstalle - no sama Narsisti siellä taustalla vaikutti, joten mitään uutta ei tullut. Samat mielipiteet ja salamana "uusi" kirjoittaja myöskin tiesi, ketä kamutetaan ja ketä vihataan. Miettikääpä itse; uusi palsta ja uudet nimimerkin ja heti tietää täsmälleen, kuka on aina oikeassa ja kuka ei ikinä.

      Kysyn nyt ihan mielenkiinnosta, onko kukaan tällä palstalla pitempään käynyt ikinä nähnyt esim. yxex-elisakettu-M.B. keskustelevan keskenään intensiivisesti tuollaisen noin 100-150 viestin ketjun (jonka hyvät ystävät helpolla keskenään loisivat) muusta kuin sienistä, kamutuksesta ja sen sellaisesta tietysti musiikkilinkityksellä - niitä täällä on satoja, ehkä tuhansia? Onko kukaan ikinä nähnyt näiden muodostavan itsenäistä järkevää asiaketjua aiheesta? Jos joku noista nimistä sellaisen onkin aloittanut, niin se on kuivunut täysin kokoon, ellei joku muu ole siihen ilmestynyt kommentoimaan. Vasta sen jälkeen ilmestyvät muut nimimerkit paikalle - yksitellen tietysti - pitämään toistensa puolia ja arvostelemaan sitä yhtä, joka oman kommenttinsa ketjuun laittoi. Sama kuvio on toistunut erittäin usein.

      Tuolla toisessa ketjussa joku kyseli onko sinulla tapana toimia niin kuin eilen toimit. Vastaan omasta puolestani, että kyllä on.

      • 10-12

        Samaa mieltä, mutta lisäisin syyn, miksi sisäpiiri syntyi tälle palstalle. Se oli luonnollista, koska oli monta eri nimimerkkiä, jotka kaikki kirjoittivat samalla tavalla, piti siis selittää, miksi niin oli.

        Keksittiin "hyvä keskinäinen ystävyys" ja "sisäpiiri". Myöhemmin jopa palstan ulkopuolinen ystävyys sekä kanssakäyminen ja hassuinta se, että niiden välillä, jotka eniten pelkäävät omien sanojensa mukaan paljastumista. Mutta jos ollaan ulkopuolella hyvää pataa, mihin tätä palstaa enää tarvitaan?

        Lopulta ainoat, jotka täällä asioita omasta elämästään revittelee on juuri tämä narsisti, joka luultavasti valehtelee senkin, yrittäen näin saada muita paljastamaan omaa elämäänsä, josta sitten voisi loputtomasti haukkua.

        Mutta eihän nämä jutut narsistiin koskaan tehoa. Ei vaikka ottaisi ja uittaisi sen omissa valheissaan. Ei vaan onnistu. ;D


      • 19+12=31

        Noh...minun kaiketi olisi viisain tyystin vaieta tästä jupakasta...mutta kun sillä tavalla "tyhmä" olen niin jotain tekee mieli minunkin sanoa, koska minunkin kirjottaja persoonaani noita epäilyksiä on kohdistunut...

        Viimeksi pari päivää sitten, joku tietävinään että kirjoittelen ties missäkin palstoila minkäkin nimisenä tai henkilö olettaa tietävänsä että kaikki yhteenlaskua käyttävät ovat yksi ja sama henkilö, ompa jo epäillyt että yhteenlasku ja yxexäkin ovat yksi ja sama henkilö...

        Se on totta, että olen kirjoittanut täällä paljon...ja itsekin suomin välillä itseäni, että pitäisi jo osata/kyetä päästämään irti...mutta nämä täällä kohtaamani ihmiset...eivät ole osa minun reality elämääni...

        poistuvat kyllä ihmisinä mielestäni kun laitan tämän sivuston kiinni...vaikka joskus joku heidän esille tuomansa asia narsimiin/narsistiin liittyen jääkin mietityttämään...

        mutta joo...ihan en tiedä mitä tästä kaikesta pitäisi ajatella...että viisain olisi ettei ajattelisi mitään...ettei pian itsekin sorru samaan...luulee tietävänsä kaikista kirjoittajista henkilöinä kaiken...

        kun ihan oikeasti ei tiedä...

        Poislukien heidät jotka tuntevat toisensa ihan reality elämässäkin...eikä silloinkaan voi tietää toisen ajatuksia...

        minun kokemukseni tältä palstalta ovat alkaneet v 2011 alussa...paljon olen lukenut ns. hyvääkin asiaa...mutta tämä tämmönen kiistely kyllä pilaa ja peittää sen alleen...

        kaiketi se on sitä reagoinnin saamista ja vaikutuksen tekemistä...mutta sekin kuullostaa kyllä hullulta, että joku kuvittelisi jonkun yrittävän hallita tätä palstaa...kun käsittääkseni keskustelupalstoilla sana on vapaa, että täällä voi/saa kirjoittaa kuka tahansa...mitä tahansa... tietyn rajoituksin ja säännöin...

        Että edelleen on lukija vastuulla, mitä lukee, mihin vastaa, mitä kirjoittaa..ja miten reagoi...ei voi syytellä itselleen täysin tuntemattomia ihmisiä...omista reagoinneistaan/tunteistaan......

        oli ne ny postiivisia tai negatiivisia...

        Noh...loppuun laitan sitte sen youtube linkin...josta kaiketi joku saa varmistuksen itselleen...että joo...kuulun sisäpiiriin ja olen narsisti ja ties mitä...

        mutta tällä ny yritän sanoa, että se oikea elämä eletään muualla kuin täällä netissä...ihan niissä arjen tosipaikoissa...joissa ollaan eläviä ihmisiä...joita voi katsoa ja koskettaa...

        vain se on tärkeää ja todellista...ei tämä netti...mitenkään väheksymättä käymiäni keskusteluja ja niistä saamiani oivalluksia itseeni ja ihmisenä olemiseen...

        http://www.youtube.com/watch?v=ty_h6XQcr0A


      • kjhyonaBDS
        19+12=31 kirjoitti:

        Noh...minun kaiketi olisi viisain tyystin vaieta tästä jupakasta...mutta kun sillä tavalla "tyhmä" olen niin jotain tekee mieli minunkin sanoa, koska minunkin kirjottaja persoonaani noita epäilyksiä on kohdistunut...

        Viimeksi pari päivää sitten, joku tietävinään että kirjoittelen ties missäkin palstoila minkäkin nimisenä tai henkilö olettaa tietävänsä että kaikki yhteenlaskua käyttävät ovat yksi ja sama henkilö, ompa jo epäillyt että yhteenlasku ja yxexäkin ovat yksi ja sama henkilö...

        Se on totta, että olen kirjoittanut täällä paljon...ja itsekin suomin välillä itseäni, että pitäisi jo osata/kyetä päästämään irti...mutta nämä täällä kohtaamani ihmiset...eivät ole osa minun reality elämääni...

        poistuvat kyllä ihmisinä mielestäni kun laitan tämän sivuston kiinni...vaikka joskus joku heidän esille tuomansa asia narsimiin/narsistiin liittyen jääkin mietityttämään...

        mutta joo...ihan en tiedä mitä tästä kaikesta pitäisi ajatella...että viisain olisi ettei ajattelisi mitään...ettei pian itsekin sorru samaan...luulee tietävänsä kaikista kirjoittajista henkilöinä kaiken...

        kun ihan oikeasti ei tiedä...

        Poislukien heidät jotka tuntevat toisensa ihan reality elämässäkin...eikä silloinkaan voi tietää toisen ajatuksia...

        minun kokemukseni tältä palstalta ovat alkaneet v 2011 alussa...paljon olen lukenut ns. hyvääkin asiaa...mutta tämä tämmönen kiistely kyllä pilaa ja peittää sen alleen...

        kaiketi se on sitä reagoinnin saamista ja vaikutuksen tekemistä...mutta sekin kuullostaa kyllä hullulta, että joku kuvittelisi jonkun yrittävän hallita tätä palstaa...kun käsittääkseni keskustelupalstoilla sana on vapaa, että täällä voi/saa kirjoittaa kuka tahansa...mitä tahansa... tietyn rajoituksin ja säännöin...

        Että edelleen on lukija vastuulla, mitä lukee, mihin vastaa, mitä kirjoittaa..ja miten reagoi...ei voi syytellä itselleen täysin tuntemattomia ihmisiä...omista reagoinneistaan/tunteistaan......

        oli ne ny postiivisia tai negatiivisia...

        Noh...loppuun laitan sitte sen youtube linkin...josta kaiketi joku saa varmistuksen itselleen...että joo...kuulun sisäpiiriin ja olen narsisti ja ties mitä...

        mutta tällä ny yritän sanoa, että se oikea elämä eletään muualla kuin täällä netissä...ihan niissä arjen tosipaikoissa...joissa ollaan eläviä ihmisiä...joita voi katsoa ja koskettaa...

        vain se on tärkeää ja todellista...ei tämä netti...mitenkään väheksymättä käymiäni keskusteluja ja niistä saamiani oivalluksia itseeni ja ihmisenä olemiseen...

        http://www.youtube.com/watch?v=ty_h6XQcr0A

        Tuntuuko oudolta muka, että narsisti yrittää hallita? Ei se täällä sen ihmeempi asia ole kuin muuallakaan.


      • 10+17=27
        kjhyonaBDS kirjoitti:

        Tuntuuko oudolta muka, että narsisti yrittää hallita? Ei se täällä sen ihmeempi asia ole kuin muuallakaan.

        "Tuntuuko oudolta muka, että narsisti yrittää hallita? Ei se täällä sen ihmeempi asia ole kuin muuallakaan."

        noh...kaiketi yrittää, mutta se on eri asia kuin hallitsee...onnistuu pyrkimyksissään vain jos annamme siihen luvan...

        periaattseessa tämäkin kiistely loppuisi...jos joku jättäisi huomioimatta/reagoimatta...

        mielestäni viisaampi väistyy...


      • 10-12
        10+17=27 kirjoitti:

        "Tuntuuko oudolta muka, että narsisti yrittää hallita? Ei se täällä sen ihmeempi asia ole kuin muuallakaan."

        noh...kaiketi yrittää, mutta se on eri asia kuin hallitsee...onnistuu pyrkimyksissään vain jos annamme siihen luvan...

        periaattseessa tämäkin kiistely loppuisi...jos joku jättäisi huomioimatta/reagoimatta...

        mielestäni viisaampi väistyy...

        Nimenomaan viisaammat ovat väistyneet, siksi järkikeskusteluja ei enää ole.

        On vain narsistisen uhon loputon pauke.


      • 7+7=14
        10-12 kirjoitti:

        Nimenomaan viisaammat ovat väistyneet, siksi järkikeskusteluja ei enää ole.

        On vain narsistisen uhon loputon pauke.

        "On vain narsistisen uhon loputon pauke."

        niin en tiedä...mutta pidän vaarallisena/harhaisena sellaistakin ajatusta, että kaikki kirjoittajat täällä olisivat narsisteja...

        Tässä kohtaa tulee mieleen tuo kuisaamisasiasiakin...joka usein tulee täällä esille...joku kokee itseään kiusattavan jossei täällä niin työelämässä tai aikoinaan koulussa...

        harvemmin olen ottanut niihin kantaa...tyttäreeni liittyen olen asiasta kirjoittanut ja itsellänkin jonkinlainen kokemus aiheesta on...liittyen työelämään 90 luvulla...

        mutta nuo molemmat kiusaamisjutut ovat tulleet/tuotu ns. päivänvaloon...niistä on julkisesti puhuttu asian osaisiin liittyen...niin tyttäreni kuin omallakin kohdallani...

        ja molemmat kiusaamisjutut on päättyneet...siten ettei niistä tarvitse enää kaunaa kantaa...puolin eikä toisin...tyttäreni ja hänen kiusaajansakin ystävystyivät jopa yläastella...

        mutta nykyään taas elämä vienyt heidät erilleen...itsekin muutama viikko sitten halasin tytärtäni ala asteella kiusattuna osanoton merkiksi...kun hänen isänsä hiljattain kuoli...

        ja aikoinaan minua kiusannutta henkilöäkin tervehdin aina tavatessamme ja saatamme vaihtaa sanan tai pari...siitä mitä meille nykyään kuuluu...

        Omaan Ännääni liittyen...hänelläkin oli paljon kiusaamiskokemuksia...

        hän kertoi kokevansa itsensä ns. kiusatuksi jonkun/monien toimesta työpaikallaan...niinikään yhtä hänen naisistaan kuulemma oli kiusattu työpaikalla...edelleen hänen aikuista sisarenpoikansa oli kuulemma kiusattu...että sen takia hän sairasti masennusta...hän liittyi niinikään enkeli-elisan kohtaloa kannattivien joukoon...kuin myös johonkin stop työpaikkakiusaamiselle yhteisöön...

        En tiedä...joskus sekin tuntuu omituiselta jos joku ihminen kokee aina ja kaikkialla tulleensa kiusatuksi...

        ja jos puhutaan todellisuudessa tapahtuneista asioista...niin miksei niistä puhuta julkisesti...selvitetä siellä missä ne tapahtuvat...kouluissa ja työpaikoilla...niiden ihmisten kanssa joita ne koskevat...niissä yheisöissä joissa ne tapahtuvat...

        koska en millään voi uskoa, että kaikki ihmiset menisivät kiusaajan puolelle jos kerran kiusaaminen on ilmeistä ja sen voi todistaa...tyttäreeni liittyen hän oli tallettanut kaikki herjaavat tekstiviestit ja saamansa lappuset...minun tapauksessani asian vei esimiehen tietoon...toinen työtoveri...

        mutta noh...nettikiusaamiseen kaiketi on vaikeampi puuttua, koska se tehdään tuntemattomien ihmisten toimesta...mutta toisaalta voisin ajatella että nettikiusaaminen menettä osan terästään/sen voi jäättää omaan arvoonsa...kun se kohdistuu kiusaajalle täysin tuntemattomaan henkilöön...on ikäänkuin vain turhaa räksyttämistä ihmisestä josta ei oikeasti mitään tiedä...


      • 10-12
        7+7=14 kirjoitti:

        "On vain narsistisen uhon loputon pauke."

        niin en tiedä...mutta pidän vaarallisena/harhaisena sellaistakin ajatusta, että kaikki kirjoittajat täällä olisivat narsisteja...

        Tässä kohtaa tulee mieleen tuo kuisaamisasiasiakin...joka usein tulee täällä esille...joku kokee itseään kiusattavan jossei täällä niin työelämässä tai aikoinaan koulussa...

        harvemmin olen ottanut niihin kantaa...tyttäreeni liittyen olen asiasta kirjoittanut ja itsellänkin jonkinlainen kokemus aiheesta on...liittyen työelämään 90 luvulla...

        mutta nuo molemmat kiusaamisjutut ovat tulleet/tuotu ns. päivänvaloon...niistä on julkisesti puhuttu asian osaisiin liittyen...niin tyttäreni kuin omallakin kohdallani...

        ja molemmat kiusaamisjutut on päättyneet...siten ettei niistä tarvitse enää kaunaa kantaa...puolin eikä toisin...tyttäreni ja hänen kiusaajansakin ystävystyivät jopa yläastella...

        mutta nykyään taas elämä vienyt heidät erilleen...itsekin muutama viikko sitten halasin tytärtäni ala asteella kiusattuna osanoton merkiksi...kun hänen isänsä hiljattain kuoli...

        ja aikoinaan minua kiusannutta henkilöäkin tervehdin aina tavatessamme ja saatamme vaihtaa sanan tai pari...siitä mitä meille nykyään kuuluu...

        Omaan Ännääni liittyen...hänelläkin oli paljon kiusaamiskokemuksia...

        hän kertoi kokevansa itsensä ns. kiusatuksi jonkun/monien toimesta työpaikallaan...niinikään yhtä hänen naisistaan kuulemma oli kiusattu työpaikalla...edelleen hänen aikuista sisarenpoikansa oli kuulemma kiusattu...että sen takia hän sairasti masennusta...hän liittyi niinikään enkeli-elisan kohtaloa kannattivien joukoon...kuin myös johonkin stop työpaikkakiusaamiselle yhteisöön...

        En tiedä...joskus sekin tuntuu omituiselta jos joku ihminen kokee aina ja kaikkialla tulleensa kiusatuksi...

        ja jos puhutaan todellisuudessa tapahtuneista asioista...niin miksei niistä puhuta julkisesti...selvitetä siellä missä ne tapahtuvat...kouluissa ja työpaikoilla...niiden ihmisten kanssa joita ne koskevat...niissä yheisöissä joissa ne tapahtuvat...

        koska en millään voi uskoa, että kaikki ihmiset menisivät kiusaajan puolelle jos kerran kiusaaminen on ilmeistä ja sen voi todistaa...tyttäreeni liittyen hän oli tallettanut kaikki herjaavat tekstiviestit ja saamansa lappuset...minun tapauksessani asian vei esimiehen tietoon...toinen työtoveri...

        mutta noh...nettikiusaamiseen kaiketi on vaikeampi puuttua, koska se tehdään tuntemattomien ihmisten toimesta...mutta toisaalta voisin ajatella että nettikiusaaminen menettä osan terästään/sen voi jäättää omaan arvoonsa...kun se kohdistuu kiusaajalle täysin tuntemattomaan henkilöön...on ikäänkuin vain turhaa räksyttämistä ihmisestä josta ei oikeasti mitään tiedä...

        Ihan asiaa kirjoitat, ehkä siksi ihmettelenkin, mikä sinua pitää täällä.

        Itse en jaksanut tuota sisäpiirivouhotusta lukea kovinkaan pitkään. Tilanne alkoi poistuessani olla todella paja ja niinä kertoina, kun täällä olen jälkeen satunnaisesti piipahtanut on meno pysynyt täsmälleen samana. Kuten tänään ja ilmeisesti eilen.

        Aloin itse kirjoittaa palstalta poistumisen jälkeen blogia ja minulla on suosittu blogi. Se alkaa tämän palstan lainauksilla ja etenee siitä pikkuhiljaa eteenpäin. En olisi ikinä päässyt samaan täällä. Suosittelen lämpimästi sellaisille, joilla on aikaa ja taitoa kirjoittaa ILMAN tarvetta jatkuvaan riitaan.


      • 11+20=31
        10-12 kirjoitti:

        Ihan asiaa kirjoitat, ehkä siksi ihmettelenkin, mikä sinua pitää täällä.

        Itse en jaksanut tuota sisäpiirivouhotusta lukea kovinkaan pitkään. Tilanne alkoi poistuessani olla todella paja ja niinä kertoina, kun täällä olen jälkeen satunnaisesti piipahtanut on meno pysynyt täsmälleen samana. Kuten tänään ja ilmeisesti eilen.

        Aloin itse kirjoittaa palstalta poistumisen jälkeen blogia ja minulla on suosittu blogi. Se alkaa tämän palstan lainauksilla ja etenee siitä pikkuhiljaa eteenpäin. En olisi ikinä päässyt samaan täällä. Suosittelen lämpimästi sellaisille, joilla on aikaa ja taitoa kirjoittaa ILMAN tarvetta jatkuvaan riitaan.

        "mikä sinua pitää täällä"

        Niin olen monesti jo tunnustaunut läheisriippuvaiseksi ja tiedostan että minulla on hyvinkin taipumus addiktitua erilaisiin asioihin...

        nämä keskustelut kaiketi ovat yksi asia johon Ännä suhteeni jälkeen addiktoitunut, syystä etten voinut hänen kanssaan asiaa ja kaikkea siihen liittyvää selvittää...toisin kuin esimerkeissäni noihin kiusaamisjttuihin liittyen...

        Etten oikeasti juurikaan keskustele aiheesta/narsismista kuin täällä...minulla on kyllä muitakin ihmissuhteita ja nykyiselle seurustelukumppanillenikin olen entisen suhteeni pääpirteissään kertonut veliepisdoineen kaikkineen...kuin myös sen laadun(seksisuhde) ja että ajattelen mies oli/on narsiti...

        Mutta muuten emme ole juurikaan asiasta keskustelleet...syystä etten halua ottaa Ännä suhdettani osaksi nykyistäkin suhdettani...keskustelemalla hänestä...

        Toki toivon itsekin, että kykenisin pikku hiljaa jo luopumaan tästä täällä olemisestakin ja tarpeesta puhua aiheesta...

        mitä taas tuohon tulee...

        "Itse en jaksanut tuota sisäpiirivouhotusta lukea kovinkaan pitkään"

        niin itse kyllä kahlasin viestiketjun läpi...mutten löytänyt siitä varsinaisesti mitään minkä vuoksi jonkun pitäisi loukkaantua...

        toiset ihmiset/kirjoittajat ny vaan voivat kokea jonkinlaista yhteisymmärrystä täällä netissäkin...että minulle on se ja sama jos jotkut ovat ns. "ystävystyneet" virtuaalisesti...

        Ei se minulta mitenkään pois ole...ja joskus voin itsekin tuntea olevani samalla aaltopituudella ja ikäänkuin täällä samaistua heihin...mutta ymmärrän kyllä, että tämä on netti...ei reality elämä...eivät he ole oikeita ystäviä...

        niin tuota blogikirjoittelua olen itsekin joskus miettinyt, mutta en suinkaan haluaisi rajoittua vain tähän aiheeseen...

        Minä ajattelen tuntevani vain yhden narsistin joka on hän jota nimitän täällä Ännäksi...enkä halua tehdä hänestä/kokemuksestani niin suurta asiaa...että koko loppu elämäni hänelle/asialle uhraisin...

        noh...reilun vuoden olen asiaa pähkäillyt...mutta siltikin olen edelleen luottavaisin mielin, että selviän kyllä, hän jää osaksi historiaani...

        luottamus itseeni on syntynyt siitä, että olen kokenut elämässäni vieläkin isompia asioita...liittyen lapsuuteeni avioliittooni...ja "hengissä" ollaan vieläkin...ilman että usko itseen, elämään, hyvyyteenkään olisi tyystin kadonnut...

        jos mielenterveyden mittarina pidetään kykyä tehdä työtä ja rakastaa...täytän kyllä ns. normi ihmisen kriteerit...vaikka jonkun mielestä ties mikä häiriöinen olenkin...


      • - -
        10-12 kirjoitti:

        Samaa mieltä, mutta lisäisin syyn, miksi sisäpiiri syntyi tälle palstalle. Se oli luonnollista, koska oli monta eri nimimerkkiä, jotka kaikki kirjoittivat samalla tavalla, piti siis selittää, miksi niin oli.

        Keksittiin "hyvä keskinäinen ystävyys" ja "sisäpiiri". Myöhemmin jopa palstan ulkopuolinen ystävyys sekä kanssakäyminen ja hassuinta se, että niiden välillä, jotka eniten pelkäävät omien sanojensa mukaan paljastumista. Mutta jos ollaan ulkopuolella hyvää pataa, mihin tätä palstaa enää tarvitaan?

        Lopulta ainoat, jotka täällä asioita omasta elämästään revittelee on juuri tämä narsisti, joka luultavasti valehtelee senkin, yrittäen näin saada muita paljastamaan omaa elämäänsä, josta sitten voisi loputtomasti haukkua.

        Mutta eihän nämä jutut narsistiin koskaan tehoa. Ei vaikka ottaisi ja uittaisi sen omissa valheissaan. Ei vaan onnistu. ;D

        Eli jos on tekemisissä palstan ulkopuolella se ei ole saallittua enää palstalla? Missäs niin sanotaan?

        Sinunko mielestäsi toisten kirjoittajien kanssa ei tule toimeen paremmin kuin toisten? Onko se jopa luonnotonta?


      • - -
        11+20=31 kirjoitti:

        "mikä sinua pitää täällä"

        Niin olen monesti jo tunnustaunut läheisriippuvaiseksi ja tiedostan että minulla on hyvinkin taipumus addiktitua erilaisiin asioihin...

        nämä keskustelut kaiketi ovat yksi asia johon Ännä suhteeni jälkeen addiktoitunut, syystä etten voinut hänen kanssaan asiaa ja kaikkea siihen liittyvää selvittää...toisin kuin esimerkeissäni noihin kiusaamisjttuihin liittyen...

        Etten oikeasti juurikaan keskustele aiheesta/narsismista kuin täällä...minulla on kyllä muitakin ihmissuhteita ja nykyiselle seurustelukumppanillenikin olen entisen suhteeni pääpirteissään kertonut veliepisdoineen kaikkineen...kuin myös sen laadun(seksisuhde) ja että ajattelen mies oli/on narsiti...

        Mutta muuten emme ole juurikaan asiasta keskustelleet...syystä etten halua ottaa Ännä suhdettani osaksi nykyistäkin suhdettani...keskustelemalla hänestä...

        Toki toivon itsekin, että kykenisin pikku hiljaa jo luopumaan tästä täällä olemisestakin ja tarpeesta puhua aiheesta...

        mitä taas tuohon tulee...

        "Itse en jaksanut tuota sisäpiirivouhotusta lukea kovinkaan pitkään"

        niin itse kyllä kahlasin viestiketjun läpi...mutten löytänyt siitä varsinaisesti mitään minkä vuoksi jonkun pitäisi loukkaantua...

        toiset ihmiset/kirjoittajat ny vaan voivat kokea jonkinlaista yhteisymmärrystä täällä netissäkin...että minulle on se ja sama jos jotkut ovat ns. "ystävystyneet" virtuaalisesti...

        Ei se minulta mitenkään pois ole...ja joskus voin itsekin tuntea olevani samalla aaltopituudella ja ikäänkuin täällä samaistua heihin...mutta ymmärrän kyllä, että tämä on netti...ei reality elämä...eivät he ole oikeita ystäviä...

        niin tuota blogikirjoittelua olen itsekin joskus miettinyt, mutta en suinkaan haluaisi rajoittua vain tähän aiheeseen...

        Minä ajattelen tuntevani vain yhden narsistin joka on hän jota nimitän täällä Ännäksi...enkä halua tehdä hänestä/kokemuksestani niin suurta asiaa...että koko loppu elämäni hänelle/asialle uhraisin...

        noh...reilun vuoden olen asiaa pähkäillyt...mutta siltikin olen edelleen luottavaisin mielin, että selviän kyllä, hän jää osaksi historiaani...

        luottamus itseeni on syntynyt siitä, että olen kokenut elämässäni vieläkin isompia asioita...liittyen lapsuuteeni avioliittooni...ja "hengissä" ollaan vieläkin...ilman että usko itseen, elämään, hyvyyteenkään olisi tyystin kadonnut...

        jos mielenterveyden mittarina pidetään kykyä tehdä työtä ja rakastaa...täytän kyllä ns. normi ihmisen kriteerit...vaikka jonkun mielestä ties mikä häiriöinen olenkin...

        Nojoo, onhan se niinkin, että jos blogiaan pitää täältä lainaamansa tavaran turvin ja kehuu sen jopa olevan suosittu, niin onhan siinä yksi oman ja ihan ikioman maailmansa luonut.

        Jos sama ihminen näkee hallitsemisyrityksiä valikoiden, niin eikun sitä omaa blogimaailmaansa vaan hallitsemaan, ei tarvitse spekuloida kun tietää asiansa varmasti, että on oman maailmansa kruunamaton kuningas.

        Itseäni hieman hämää tarkoitushakuinen jatkuva jokin, joka sitten vielä väitetään jonkin toisen harrastamaksi samaksi joksikin. Sehän oli sitä nimeltä mainittua toimintaa juurikin. Ja jos asiasta mainitsee, saakin sitten kuulla. Takaisin ei kestä kyllä sanoa :)

        No, se on sitä "keskustelukulttuuria" parhaimmillaan.

        Tämä nyt ei ollut YLT:lle, sinulle piti kirjoittaa jotakin muuta. Kuten sen, että sulla on yxexän mainitsema taito puntaroida ja punnita asioita huolella myös toiselta puolelta. Sitä monet vaativat, mutta unohtavat samalla harrastaa itse.


      • 10-12
        11+20=31 kirjoitti:

        "mikä sinua pitää täällä"

        Niin olen monesti jo tunnustaunut läheisriippuvaiseksi ja tiedostan että minulla on hyvinkin taipumus addiktitua erilaisiin asioihin...

        nämä keskustelut kaiketi ovat yksi asia johon Ännä suhteeni jälkeen addiktoitunut, syystä etten voinut hänen kanssaan asiaa ja kaikkea siihen liittyvää selvittää...toisin kuin esimerkeissäni noihin kiusaamisjttuihin liittyen...

        Etten oikeasti juurikaan keskustele aiheesta/narsismista kuin täällä...minulla on kyllä muitakin ihmissuhteita ja nykyiselle seurustelukumppanillenikin olen entisen suhteeni pääpirteissään kertonut veliepisdoineen kaikkineen...kuin myös sen laadun(seksisuhde) ja että ajattelen mies oli/on narsiti...

        Mutta muuten emme ole juurikaan asiasta keskustelleet...syystä etten halua ottaa Ännä suhdettani osaksi nykyistäkin suhdettani...keskustelemalla hänestä...

        Toki toivon itsekin, että kykenisin pikku hiljaa jo luopumaan tästä täällä olemisestakin ja tarpeesta puhua aiheesta...

        mitä taas tuohon tulee...

        "Itse en jaksanut tuota sisäpiirivouhotusta lukea kovinkaan pitkään"

        niin itse kyllä kahlasin viestiketjun läpi...mutten löytänyt siitä varsinaisesti mitään minkä vuoksi jonkun pitäisi loukkaantua...

        toiset ihmiset/kirjoittajat ny vaan voivat kokea jonkinlaista yhteisymmärrystä täällä netissäkin...että minulle on se ja sama jos jotkut ovat ns. "ystävystyneet" virtuaalisesti...

        Ei se minulta mitenkään pois ole...ja joskus voin itsekin tuntea olevani samalla aaltopituudella ja ikäänkuin täällä samaistua heihin...mutta ymmärrän kyllä, että tämä on netti...ei reality elämä...eivät he ole oikeita ystäviä...

        niin tuota blogikirjoittelua olen itsekin joskus miettinyt, mutta en suinkaan haluaisi rajoittua vain tähän aiheeseen...

        Minä ajattelen tuntevani vain yhden narsistin joka on hän jota nimitän täällä Ännäksi...enkä halua tehdä hänestä/kokemuksestani niin suurta asiaa...että koko loppu elämäni hänelle/asialle uhraisin...

        noh...reilun vuoden olen asiaa pähkäillyt...mutta siltikin olen edelleen luottavaisin mielin, että selviän kyllä, hän jää osaksi historiaani...

        luottamus itseeni on syntynyt siitä, että olen kokenut elämässäni vieläkin isompia asioita...liittyen lapsuuteeni avioliittooni...ja "hengissä" ollaan vieläkin...ilman että usko itseen, elämään, hyvyyteenkään olisi tyystin kadonnut...

        jos mielenterveyden mittarina pidetään kykyä tehdä työtä ja rakastaa...täytän kyllä ns. normi ihmisen kriteerit...vaikka jonkun mielestä ties mikä häiriöinen olenkin...

        Mikä tässä kukaan on toista mittaroimaankaan ja määrittelemään ihmisyyden kriteereitä, se riittää kunhan itse itsesi tunnet ja tiedät, että se riittää.

        Kaikki muutokset ovat ihmisille jollain tavalla vaikeita, jotkut ihan kriisiksi asti. Kai sitä huonoakin ihmissuhdetta suree tai ainakin jollakin tavalla käsittelee "pois".

        Blogikirjoittamisessa on se etu, ettei siihen voi kukaan tulla sanomaan, että nyt tunnet väärin, tai jotain muuta yhtä tyhmää - vaan pystyy keskittymään aiheeseen, josta kirjoittaa ja saa vastauksia ja kokemuksia muilta asiasta kiinnostuneilta. Kyllä se kokolailla on eri maailma kuin tämä.

        Mietin tuota kasvukokemusta yleensä. Kun ihminen kasvaa henkisesti se tapahtuu yleensä pienin askelin. Ero entiseen näkyy vasta pitkän ajan jälkeen. Pääasia on, ettei tietoisesti estä omaa kasvuaan.

        Minä uskon, että sinä pärjäät kyllä.


      • 1+2=3
        10-12 kirjoitti:

        Mikä tässä kukaan on toista mittaroimaankaan ja määrittelemään ihmisyyden kriteereitä, se riittää kunhan itse itsesi tunnet ja tiedät, että se riittää.

        Kaikki muutokset ovat ihmisille jollain tavalla vaikeita, jotkut ihan kriisiksi asti. Kai sitä huonoakin ihmissuhdetta suree tai ainakin jollakin tavalla käsittelee "pois".

        Blogikirjoittamisessa on se etu, ettei siihen voi kukaan tulla sanomaan, että nyt tunnet väärin, tai jotain muuta yhtä tyhmää - vaan pystyy keskittymään aiheeseen, josta kirjoittaa ja saa vastauksia ja kokemuksia muilta asiasta kiinnostuneilta. Kyllä se kokolailla on eri maailma kuin tämä.

        Mietin tuota kasvukokemusta yleensä. Kun ihminen kasvaa henkisesti se tapahtuu yleensä pienin askelin. Ero entiseen näkyy vasta pitkän ajan jälkeen. Pääasia on, ettei tietoisesti estä omaa kasvuaan.

        Minä uskon, että sinä pärjäät kyllä.

        "Kyllä se kokolailla on eri maailma kuin tämä."

        Niin meillä ihmisillä lie kullakin omanlaisemme ja meille itsellemme oikea ja sopiva tapa käsitellä vaikeitakin asioita...

        Minä tulin tänne aikoinaan kertomaan tuon Ännä suhteeni jälkeen omaa tarinaani liittyen itseeni, elämääni...koska koin sellaista tarvetta...ymmärtääkseni sitä kaikkea mikä siihen suhteeseen liittyi...niin hänen kuin itsenikin osalta...

        valitsin tämän foorumin ehkä syystä, että tänne se minunkin tarinani hukkuu ajan saatossa ikäänkuin bittiavaruuteen...

        sitten kun olen valmis poistumaan täältä...niin tarinani hukkuu tänne muiden tarinoiden joukkoon...on vain yhden ihmisen kokemus tästä aiheesta...ei sen enempää, eikä vähempää... kuin vain ihmisen elämää...

        vaikka okemus varmasti muutti minua...koska joudun hyvinkin tarkasti jälleen kerran tekemään inventaariota itsestäni ja omasta elämästäni...

        kasvusta en tiedä...minulle rittää sekin, että oppisi elämään...olemaan sinut itsensä ja oman elämänsä suhteen...hyvä pyrkimys on myös yrittää kohdella toisia niinkuin toivoisi itseään kohdeltavan...

        Täydellisiä emme ole, emmekä koskaan sellaisiksi tule...että edelleen...

        "muita ihmisiä voit vältellä, mutta itseäsi et pääse pakoon koskaan..."


      • Veli Siittiö
        - - kirjoitti:

        Eli jos on tekemisissä palstan ulkopuolella se ei ole saallittua enää palstalla? Missäs niin sanotaan?

        Sinunko mielestäsi toisten kirjoittajien kanssa ei tule toimeen paremmin kuin toisten? Onko se jopa luonnotonta?

        Kaikkien kanssa tulee toimeen jos haluaa ja jos ei ole narsisti.

        Miksi kerrot palstalla kenen kanssa olet palstan ulkopuolella tekemisissä? Miksi? MIKSI? Mitä se kenellekään kuuluu?


      • - -
        Veli Siittiö kirjoitti:

        Kaikkien kanssa tulee toimeen jos haluaa ja jos ei ole narsisti.

        Miksi kerrot palstalla kenen kanssa olet palstan ulkopuolella tekemisissä? Miksi? MIKSI? Mitä se kenellekään kuuluu?

        Mmmm, KAS KUN SITÄ ITSEKIN IHMETTELEN.

        Mitä se sua kiinnostaa? Pääasia etten ole kaltaistesi kanssa enää liiemmälti tekemisissä.

        Kaikkien kanssa ei tule toimeen siitäkään huolimatta, että kumpikaan ei olisi narsisti. Onko hankala käsittää asiaa?


      • Veli Siittiö
        - - kirjoitti:

        Nojoo, onhan se niinkin, että jos blogiaan pitää täältä lainaamansa tavaran turvin ja kehuu sen jopa olevan suosittu, niin onhan siinä yksi oman ja ihan ikioman maailmansa luonut.

        Jos sama ihminen näkee hallitsemisyrityksiä valikoiden, niin eikun sitä omaa blogimaailmaansa vaan hallitsemaan, ei tarvitse spekuloida kun tietää asiansa varmasti, että on oman maailmansa kruunamaton kuningas.

        Itseäni hieman hämää tarkoitushakuinen jatkuva jokin, joka sitten vielä väitetään jonkin toisen harrastamaksi samaksi joksikin. Sehän oli sitä nimeltä mainittua toimintaa juurikin. Ja jos asiasta mainitsee, saakin sitten kuulla. Takaisin ei kestä kyllä sanoa :)

        No, se on sitä "keskustelukulttuuria" parhaimmillaan.

        Tämä nyt ei ollut YLT:lle, sinulle piti kirjoittaa jotakin muuta. Kuten sen, että sulla on yxexän mainitsema taito puntaroida ja punnita asioita huolella myös toiselta puolelta. Sitä monet vaativat, mutta unohtavat samalla harrastaa itse.

        No niin, narsistini.

        Sä väitit eilen ja ja jo varmaan edellisenäkin päivänä, että otat sellaiset oikeudet itsellesi jotka joku toinenkin ottaa sinun suhteesi. Nyt en vaan missään näe, milloin nimimerkki "10-12" kirjoitti sinusta negatiiviseen sävyyn. Hän ei nimittäin viestipuun mukaan ole vastannut sinulle mitään vielä tähän menessä kun sinä jo täysillä vittuilet.
        Samoin kävi minun kanssasi ja samoin on käynyt varmasti kymmenien muiden kanssa jo ennen meitä.

        Onkos tämä kuvio nyt semmoinen, että kun löydät jonkun, joka jossain on mielestäsi sinua parempi - tai ei vaan muuten suostu kumartamaan sinua - käyt vittuilemaan ja kun saat nenillesi - et enää lainkaan muista, kuka aloitti? Nimittäin tässäKIN se olet sinä.


      • Veli Siittiö
        - - kirjoitti:

        Mmmm, KAS KUN SITÄ ITSEKIN IHMETTELEN.

        Mitä se sua kiinnostaa? Pääasia etten ole kaltaistesi kanssa enää liiemmälti tekemisissä.

        Kaikkien kanssa ei tule toimeen siitäkään huolimatta, että kumpikaan ei olisi narsisti. Onko hankala käsittää asiaa?

        Se käy hyvin helpolla; pysy pois niin et ole kaltaiseni kanssa missään tekemisissä.


      • häh

        eternity1
        11.2.2013 11:29

        Tarkoitatko todella että jos "...esim. yxex-elisakettu-M.B...." kommentoivat toisilleen ystävälliseen sävyyn ja samanhenkisesti, niin se ON TODISTE heidän olevan yksi ja sama multinikki, "se hallitseva narsisti"

        ja

        Jos kaksi tai useampi nimimerkkiä riitelee keskenään, se ON TODISTE heidän olevan itsenäisiä ja vahvoja ja oikeustajuisia.

        ???

        EI hyvää päivää sentään.

        Ja sisäpiirissä oloa ei kukaan huomaa negatiivisesti, ainoastaan ulos jätetty, tai, huom, ulos marttyyrinä jättäytynyt, näkee asiat ulkoapäin, saadakseen siitäkin aseen ja todisteen uhrisyndroomalleen.


      • - -
        Veli Siittiö kirjoitti:

        No niin, narsistini.

        Sä väitit eilen ja ja jo varmaan edellisenäkin päivänä, että otat sellaiset oikeudet itsellesi jotka joku toinenkin ottaa sinun suhteesi. Nyt en vaan missään näe, milloin nimimerkki "10-12" kirjoitti sinusta negatiiviseen sävyyn. Hän ei nimittäin viestipuun mukaan ole vastannut sinulle mitään vielä tähän menessä kun sinä jo täysillä vittuilet.
        Samoin kävi minun kanssasi ja samoin on käynyt varmasti kymmenien muiden kanssa jo ennen meitä.

        Onkos tämä kuvio nyt semmoinen, että kun löydät jonkun, joka jossain on mielestäsi sinua parempi - tai ei vaan muuten suostu kumartamaan sinua - käyt vittuilemaan ja kun saat nenillesi - et enää lainkaan muista, kuka aloitti? Nimittäin tässäKIN se olet sinä.

        Oi, kuinka narsistisesti poskiani kuumottaa niille lehahatanut mielihyvän punastus nimittelysi johdosta.

        Täh, eihän se mulle vittuilekaan, katsos. :)

        Samaa sylttyä vaan laittaa palstan pullolleen siitä, että miten palstalla on yksi narsisti ja kirjoittaa monilla eri nikeillä. Äkkiä laskin, että jos te kaksi ette ole sama henkilö ja me kaksi emme ole sama henkilö, niin edelleenkin meitä kirjoittajia on täällä enemmän kuin yksi. Ai niin. Kun toinen vaan voi olla narsisti. Voi että..

        Täällä on moni huomannut ominaisuuteni kimmahtaa siitä, että toisia kirjoittajia kutsutaan narsistiksi, tuosta noin vaan - hups. En aio luopua siitä kyvystäni kimmahtaa, ainakaan tänään.

        Jonkun mielestä asiasta kimmahtaminen on osoitus narsismista ja ihan NPH:sta.:)
        No, meillähän on kaikilla mielipiteen vapaus. Mietin vain itsekseni sitten, että miten tällaisella henkilöllä on tosielämässä pokkaa valittaa siitä, että toinen on narsisti?

        Voiko narsistin tehdä? Onko se aina niin, että toinen on narsisti kun joku keksii narsistiksi sanoa? Monesti se on näkökulma, josta vaietaan tai joka lasketaan - jälleen kerran - uhrien syvän tuskan loukkaamiseksi ja narsistien ylistämisasenteeksi.

        Mistään muusta ei ole kyse kuin siitä, että onko kellään oikeus odottaa haukkumaltaan ihmiseltä parempaa käytöstä? Minulle on aivan sama ketä haukutaan vai puhutaanko ihan vaan yleisesti "tunnetusta tosiasiasta" - palstanarsisteista. Minun aloittamaani ketjuun joku on tiennyt, mitä on tullut kirjoittaneeksi.

        Myönsipä olleensa aikaa pois palstaltakin, joten ei ollut ihan tuntemattomilla vesillä.

        Mutta oletko sinä, se on jäänyt mysteeriksi. Oma epäilykseni on, että et ole. Mutta, sillä ei ole merkitystä. Minulle. Luen kommenttisi. Ja ihmettelen miksi vastailet niihin :D


      • - -
        - - kirjoitti:

        Oi, kuinka narsistisesti poskiani kuumottaa niille lehahatanut mielihyvän punastus nimittelysi johdosta.

        Täh, eihän se mulle vittuilekaan, katsos. :)

        Samaa sylttyä vaan laittaa palstan pullolleen siitä, että miten palstalla on yksi narsisti ja kirjoittaa monilla eri nikeillä. Äkkiä laskin, että jos te kaksi ette ole sama henkilö ja me kaksi emme ole sama henkilö, niin edelleenkin meitä kirjoittajia on täällä enemmän kuin yksi. Ai niin. Kun toinen vaan voi olla narsisti. Voi että..

        Täällä on moni huomannut ominaisuuteni kimmahtaa siitä, että toisia kirjoittajia kutsutaan narsistiksi, tuosta noin vaan - hups. En aio luopua siitä kyvystäni kimmahtaa, ainakaan tänään.

        Jonkun mielestä asiasta kimmahtaminen on osoitus narsismista ja ihan NPH:sta.:)
        No, meillähän on kaikilla mielipiteen vapaus. Mietin vain itsekseni sitten, että miten tällaisella henkilöllä on tosielämässä pokkaa valittaa siitä, että toinen on narsisti?

        Voiko narsistin tehdä? Onko se aina niin, että toinen on narsisti kun joku keksii narsistiksi sanoa? Monesti se on näkökulma, josta vaietaan tai joka lasketaan - jälleen kerran - uhrien syvän tuskan loukkaamiseksi ja narsistien ylistämisasenteeksi.

        Mistään muusta ei ole kyse kuin siitä, että onko kellään oikeus odottaa haukkumaltaan ihmiseltä parempaa käytöstä? Minulle on aivan sama ketä haukutaan vai puhutaanko ihan vaan yleisesti "tunnetusta tosiasiasta" - palstanarsisteista. Minun aloittamaani ketjuun joku on tiennyt, mitä on tullut kirjoittaneeksi.

        Myönsipä olleensa aikaa pois palstaltakin, joten ei ollut ihan tuntemattomilla vesillä.

        Mutta oletko sinä, se on jäänyt mysteeriksi. Oma epäilykseni on, että et ole. Mutta, sillä ei ole merkitystä. Minulle. Luen kommenttisi. Ja ihmettelen miksi vastailet niihin :D

        ..niihin minun kirjoittamiini..


      • - -
        Veli Siittiö kirjoitti:

        Se käy hyvin helpolla; pysy pois niin et ole kaltaiseni kanssa missään tekemisissä.

        Niinhän mä pysynkin :)

        Palstalla aion kuitenkin vierailla edelleenkin.


      • Veli Siittiö
        - - kirjoitti:

        Oi, kuinka narsistisesti poskiani kuumottaa niille lehahatanut mielihyvän punastus nimittelysi johdosta.

        Täh, eihän se mulle vittuilekaan, katsos. :)

        Samaa sylttyä vaan laittaa palstan pullolleen siitä, että miten palstalla on yksi narsisti ja kirjoittaa monilla eri nikeillä. Äkkiä laskin, että jos te kaksi ette ole sama henkilö ja me kaksi emme ole sama henkilö, niin edelleenkin meitä kirjoittajia on täällä enemmän kuin yksi. Ai niin. Kun toinen vaan voi olla narsisti. Voi että..

        Täällä on moni huomannut ominaisuuteni kimmahtaa siitä, että toisia kirjoittajia kutsutaan narsistiksi, tuosta noin vaan - hups. En aio luopua siitä kyvystäni kimmahtaa, ainakaan tänään.

        Jonkun mielestä asiasta kimmahtaminen on osoitus narsismista ja ihan NPH:sta.:)
        No, meillähän on kaikilla mielipiteen vapaus. Mietin vain itsekseni sitten, että miten tällaisella henkilöllä on tosielämässä pokkaa valittaa siitä, että toinen on narsisti?

        Voiko narsistin tehdä? Onko se aina niin, että toinen on narsisti kun joku keksii narsistiksi sanoa? Monesti se on näkökulma, josta vaietaan tai joka lasketaan - jälleen kerran - uhrien syvän tuskan loukkaamiseksi ja narsistien ylistämisasenteeksi.

        Mistään muusta ei ole kyse kuin siitä, että onko kellään oikeus odottaa haukkumaltaan ihmiseltä parempaa käytöstä? Minulle on aivan sama ketä haukutaan vai puhutaanko ihan vaan yleisesti "tunnetusta tosiasiasta" - palstanarsisteista. Minun aloittamaani ketjuun joku on tiennyt, mitä on tullut kirjoittaneeksi.

        Myönsipä olleensa aikaa pois palstaltakin, joten ei ollut ihan tuntemattomilla vesillä.

        Mutta oletko sinä, se on jäänyt mysteeriksi. Oma epäilykseni on, että et ole. Mutta, sillä ei ole merkitystä. Minulle. Luen kommenttisi. Ja ihmettelen miksi vastailet niihin :D

        Mikä on mielipiteesi tai tietosi; määrittyykö narsismi ulkopuolisten toimesta vai määrittääkö ja tiedostaako narsisti itse oman tilanteensa?

        Olenko minä mitä?

        Vastailen aikani, kyllä tämä kuule loppuu jossain kohdassa. Jatkosta ei sitten tiedä.


      • - -
        Veli Siittiö kirjoitti:

        Mikä on mielipiteesi tai tietosi; määrittyykö narsismi ulkopuolisten toimesta vai määrittääkö ja tiedostaako narsisti itse oman tilanteensa?

        Olenko minä mitä?

        Vastailen aikani, kyllä tämä kuule loppuu jossain kohdassa. Jatkosta ei sitten tiedä.

        Et luota sinuun, mutta vastaan silti.

        Minä en rehellisesti sanottuna tiedä. Nykykäytännön mukaan se määritellään jonkun muun toimesta. Mieluiten paikalla olisi tietenkin asiantuntija ja se narsisti tätä määrittelyä tehtäessä, mutta valitettavasti siihen riittää nykyisellään pelkkä keskustelupalstan osoittaminen sormella. Toisen ei tarvitse olla edes asiantuntija; riittää, että tuntee tarpeeksi monta tyyppiä, jolle voi levittää ilosanomaa: Joo, se on narsisti. Loppupeleissä sillä ei ole enää merkitystä, onko osoitettu ihminen narsisti vai ei, kun huonolla onnella suuri joukko hänen ympärillään olevista ihmisistä alkaa käyttäytyä kummallisesti tämän osoitetun lähettyvillä. Ja vetävät siitä aiheutuneesta käytöksestä pitkälle menevät johtopäätöksensä.

        Se, että asiantuntija ja narsisti harvoin keskustelevat keskenään aiheuttaa tilanteen, että narsismi määritellään toiselle sen toisen kertoman perusteella. Nyt, olen kuitenkin lukenut, että asiantuntijakaan ei aina tunnista narsistia...

        Niin vastaukseni on se, että on aikamoinen vyyhti, josta ei ainakaan kenellekään selviä se, että tiedostaako narsisti oman tilanteensa. Minä epäilen vahvasti että tiedostaa. Samalla tavoin kuin on ihmisiä, jotka unta nähdessään tiedostavat näkevänsä unta.

        Asian hankaloittaa uskomukset. Uskotaan, että narsisti ei voi keksustella omasta narsismistaan ja että jos henkilö keskustelee omasta narsismistaan - tämä ei ole narsisti.

        Itse väittäisin kuitenkin niin, että samalla tavalla kuin on hankalaa sellaiselle uskoa, että kesken unien tiedostaa uneksivansa, joka ei ole asiaa kokenut, niin samalla tavalla on hankala ohi asiantuntijalausuntojen mennä uskomaan sellaiseen, että narsisti tunnistaisi oman tilanteensa.

        Narsisti on toisaalta myös tehty kyvyttömäksi määrittelemään omaa tilannettaan, koska moni ei hyväksy sitä, että narsisti olisi moiseen toimintaan kykeneväinen. Mikäli joku sanoo olevansa narsisti ja olevansa tietoinen tilanteestaan, keskustelu loppuu joko siihen, että tämä saa vastaukseksi, et voi olla - ei narsistit tiedosta tai sitten sen, että jos olet narsisti, olet demoni ja kaiken maailman oahan alku ja juuri - mene pois.

        Näin olen ainakin ymmärtänyt.

        Itseäni pohdituttaa tuo, että mikäli asiantuntija ei tiedosta puhuvansa narsistin kanssa, niin mikä on todennäköisyys sille, että suurin osa itsensä uhreiksi julistautuvista on narsisteja? Tämä oli senkin aloituksen yksi pointeista, jonka kauppalehdestäköhän - linkkasin palstalle valekiusatuista. Sehän tyssäsi siihen paikkaan se keskustelu.

        Tai mikä on mahdollisuus sille, että osa diagnooseista on vääriä? Päteekö päälääkärin diagnooseissa "second opinion" - periaate, vai onko sellaista? Jos saa kaksi eriävää diagnoosia, voiko hakea kolmannen? (tiedän yhden IRL-buddyn, joka toimii/on toiminut noin)

        No niin. Sait näytteen ainakin rönsyilytaipumuksestani, jos et muusta. Lopetan tähän tämän vastauksen, vaikka tuntuukin siltä, että unohdin jotakin laittaa mukaan jotain mitä alkuun ensin ajattelin kirjoittaa ....


      • - -
        - - kirjoitti:

        Et luota sinuun, mutta vastaan silti.

        Minä en rehellisesti sanottuna tiedä. Nykykäytännön mukaan se määritellään jonkun muun toimesta. Mieluiten paikalla olisi tietenkin asiantuntija ja se narsisti tätä määrittelyä tehtäessä, mutta valitettavasti siihen riittää nykyisellään pelkkä keskustelupalstan osoittaminen sormella. Toisen ei tarvitse olla edes asiantuntija; riittää, että tuntee tarpeeksi monta tyyppiä, jolle voi levittää ilosanomaa: Joo, se on narsisti. Loppupeleissä sillä ei ole enää merkitystä, onko osoitettu ihminen narsisti vai ei, kun huonolla onnella suuri joukko hänen ympärillään olevista ihmisistä alkaa käyttäytyä kummallisesti tämän osoitetun lähettyvillä. Ja vetävät siitä aiheutuneesta käytöksestä pitkälle menevät johtopäätöksensä.

        Se, että asiantuntija ja narsisti harvoin keskustelevat keskenään aiheuttaa tilanteen, että narsismi määritellään toiselle sen toisen kertoman perusteella. Nyt, olen kuitenkin lukenut, että asiantuntijakaan ei aina tunnista narsistia...

        Niin vastaukseni on se, että on aikamoinen vyyhti, josta ei ainakaan kenellekään selviä se, että tiedostaako narsisti oman tilanteensa. Minä epäilen vahvasti että tiedostaa. Samalla tavoin kuin on ihmisiä, jotka unta nähdessään tiedostavat näkevänsä unta.

        Asian hankaloittaa uskomukset. Uskotaan, että narsisti ei voi keksustella omasta narsismistaan ja että jos henkilö keskustelee omasta narsismistaan - tämä ei ole narsisti.

        Itse väittäisin kuitenkin niin, että samalla tavalla kuin on hankalaa sellaiselle uskoa, että kesken unien tiedostaa uneksivansa, joka ei ole asiaa kokenut, niin samalla tavalla on hankala ohi asiantuntijalausuntojen mennä uskomaan sellaiseen, että narsisti tunnistaisi oman tilanteensa.

        Narsisti on toisaalta myös tehty kyvyttömäksi määrittelemään omaa tilannettaan, koska moni ei hyväksy sitä, että narsisti olisi moiseen toimintaan kykeneväinen. Mikäli joku sanoo olevansa narsisti ja olevansa tietoinen tilanteestaan, keskustelu loppuu joko siihen, että tämä saa vastaukseksi, et voi olla - ei narsistit tiedosta tai sitten sen, että jos olet narsisti, olet demoni ja kaiken maailman oahan alku ja juuri - mene pois.

        Näin olen ainakin ymmärtänyt.

        Itseäni pohdituttaa tuo, että mikäli asiantuntija ei tiedosta puhuvansa narsistin kanssa, niin mikä on todennäköisyys sille, että suurin osa itsensä uhreiksi julistautuvista on narsisteja? Tämä oli senkin aloituksen yksi pointeista, jonka kauppalehdestäköhän - linkkasin palstalle valekiusatuista. Sehän tyssäsi siihen paikkaan se keskustelu.

        Tai mikä on mahdollisuus sille, että osa diagnooseista on vääriä? Päteekö päälääkärin diagnooseissa "second opinion" - periaate, vai onko sellaista? Jos saa kaksi eriävää diagnoosia, voiko hakea kolmannen? (tiedän yhden IRL-buddyn, joka toimii/on toiminut noin)

        No niin. Sait näytteen ainakin rönsyilytaipumuksestani, jos et muusta. Lopetan tähän tämän vastauksen, vaikka tuntuukin siltä, että unohdin jotakin laittaa mukaan jotain mitä alkuun ensin ajattelin kirjoittaa ....

        Et --> En.. köpelehtimistä kirjainten kanssa vaivaisessa kahden kirjaimen sanassa..


      • - -
        häh kirjoitti:

        eternity1
        11.2.2013 11:29

        Tarkoitatko todella että jos "...esim. yxex-elisakettu-M.B...." kommentoivat toisilleen ystävälliseen sävyyn ja samanhenkisesti, niin se ON TODISTE heidän olevan yksi ja sama multinikki, "se hallitseva narsisti"

        ja

        Jos kaksi tai useampi nimimerkkiä riitelee keskenään, se ON TODISTE heidän olevan itsenäisiä ja vahvoja ja oikeustajuisia.

        ???

        EI hyvää päivää sentään.

        Ja sisäpiirissä oloa ei kukaan huomaa negatiivisesti, ainoastaan ulos jätetty, tai, huom, ulos marttyyrinä jättäytynyt, näkee asiat ulkoapäin, saadakseen siitäkin aseen ja todisteen uhrisyndroomalleen.

        Mouu-mitämitä..

        Kyllä kaikille ainakin niin väitetään ja usein "oikeutetusti" ja hämmästyttävän usein. Ja usko pois, herättää epäilyjä ottaa juuri tuo kanta asiaan ;)

        Sulta tekee mieli kysyä, että missä Häh ja Hähhiltä, että missäs Täh :D


      • häh
        - - kirjoitti:

        Mouu-mitämitä..

        Kyllä kaikille ainakin niin väitetään ja usein "oikeutetusti" ja hämmästyttävän usein. Ja usko pois, herättää epäilyjä ottaa juuri tuo kanta asiaan ;)

        Sulta tekee mieli kysyä, että missä Häh ja Hähhiltä, että missäs Täh :D

        Täh on nukkumassa sillä me tehdään vuorotyötä täällä hullujenhuoneella. 7 päivää viikossa, ei lomia, ei palkkaa. Mutta ei oo helppoa meidän hoitajillakaan. Titityy ;D


    • HenkistäVäkivaltaa

      Olen käynnyt näillä sivuila aina välillä, kun on ollut paha olla ja halunnut keskustella omista kokemuksista ja joka ikinen kerta tämä häirikkö on saanut minut lopettamaan kirjoittamisen.

      Hän kaappaa aloittamani keskustelut ihan huuhaalla ja pian siellä on kaksi kolme nimimerkkiä kaapannut koko keskustelun itselleen jutellen jostain älyttömästä, joka ei enää millään tavalla liity aiheeseen.

      Kukaan ei jaksa lukea ja jatkaa keskustelua, kun siinä on sata plussatyypin, -- ja noitatyypin viestiä, jotka ei liity edes aiheeseen.

      Se on tosi ahdistavaa ja turhauttavaa!

      • 3+3=6

        "Kukaan ei jaksa lukea ja jatkaa keskustelua, kun siinä on sata plussatyypin, -- ja noitatyypin viestiä, jotka ei liity edes aiheeseen."

        niin aiheet saattaa kyllä rönsyillä...
        mutta noitatyyppiä ny kauheasti ei ole linjoilla näkynyt...eikä plussatyypinkään kirjoituksia ole pakko lukea...

        ja kirjoita toki sinnikkäästi omaa asiaasi...
        sana on vapaa ja tilaa riittää..niin sinulle kuin minullekkin...


      • Veli Siittiö

        Varmasti onkin turhauttavaa. Älä nyt kuitenkaan kokonaan luovuta. Vaikka pakko on minunkin kyllä myöntää, että meinasin jo eilen hermostua täällä - mutta en sitten sentään. Lähinnä siihen turhautumisen tunteeseeni, jonka saa aikaa henkilö, joka ei yritäkään keskustella vaan ihan vaan loputtomasti vinoilla.
        Se vähä mitä tuossa vanhoja viestejä lueskelin, tapa kaapata keskustelut on ollut pitkään olemassa. Narsistin pitää tietysti olla huomion keskipiste :(

        Toivotaan palstalle sheriffiä. Sellaista "sisäpiirin" ulkopuolista sheriffiä, vai mitä ne nykyisin ovat täällä titteliltään.


      • 4+16=20
        Veli Siittiö kirjoitti:

        Varmasti onkin turhauttavaa. Älä nyt kuitenkaan kokonaan luovuta. Vaikka pakko on minunkin kyllä myöntää, että meinasin jo eilen hermostua täällä - mutta en sitten sentään. Lähinnä siihen turhautumisen tunteeseeni, jonka saa aikaa henkilö, joka ei yritäkään keskustella vaan ihan vaan loputtomasti vinoilla.
        Se vähä mitä tuossa vanhoja viestejä lueskelin, tapa kaapata keskustelut on ollut pitkään olemassa. Narsistin pitää tietysti olla huomion keskipiste :(

        Toivotaan palstalle sheriffiä. Sellaista "sisäpiirin" ulkopuolista sheriffiä, vai mitä ne nykyisin ovat täällä titteliltään.

        "Toivotaan palstalle sheriffiä. Sellaista "sisäpiirin" ulkopuolista sheriffiä, vai mitä ne nykyisin ovat täällä titteliltään"

        noh...toive kaiketi pitää esittää ylläpidolle...
        siinä kuin omat harmituksen aiheet keskutelujen kaappaamisesta...

        Oikeesti tervehdin sinua tuloasi ilolla...luulin sinun olevan niinikään uusi kasvo täällä...ja pidin kirjoituksestasi tästä osiosta......

        "Minä väitän, että kaikki internetin välityksellä tuntemattomien kesken saadut tunteet ovat pelkästään itseaiheutettuja, eikä niillä ole todellisten kanssa mitään tekemistä. On kuin näkisi päiväunta. Lukisi kioskiromaania ja kuvittelisi itselleen sen, mitä lukee. Näkee sen mitä tahtoo ja mikä sen hetkiseen tilanteeseen sopii.

        Jotkut ihmiset eivät erota toisistaan näitä itse keksimiään tunteita niistä, jotka ovat aitoja ja ihmisten välisiä"

        mutta joo on minulle jo selvinnyt että joku vanha kirjottaja sinäkin olet...kun "tiedät"sisäpiiristäkin kaiken...

        esiinnyt ny vain eri nimimerkillä ...ja koet samoja hermostumisen ja turhautumisen tunteita...kuin kuka tahansa muukin...

        että sinua lainatakseni...ne ovat itseaiheutettuja...


      • - -
        Veli Siittiö kirjoitti:

        Varmasti onkin turhauttavaa. Älä nyt kuitenkaan kokonaan luovuta. Vaikka pakko on minunkin kyllä myöntää, että meinasin jo eilen hermostua täällä - mutta en sitten sentään. Lähinnä siihen turhautumisen tunteeseeni, jonka saa aikaa henkilö, joka ei yritäkään keskustella vaan ihan vaan loputtomasti vinoilla.
        Se vähä mitä tuossa vanhoja viestejä lueskelin, tapa kaapata keskustelut on ollut pitkään olemassa. Narsistin pitää tietysti olla huomion keskipiste :(

        Toivotaan palstalle sheriffiä. Sellaista "sisäpiirin" ulkopuolista sheriffiä, vai mitä ne nykyisin ovat täällä titteliltään.

        Ja asialinjasi jatkuu :)

        En ole hämmästynyt. Tämä on tosin aloittamani ketju, joten täällä en ainakaan valtaa alaa.

        Ja Velille vinkiksi. Jos nimimerkkihaulla haet: tottahan löydät ketjuja joihin olen vastannut. Jotta selkenisi se näkymä, suosittelen käymään niitä ketjuja läpi niin, että et varta vasten etsi niistä minun kirjoittamaani :) Saatat jopa yllättyä.

        Miten on mahdollista, että narsisti ei kirjoita joka ketjussa ja vastaa kaikkiin viesteihin? -Se on Narsistin tapa lkätkeä oma Narsistisuutensa :)

        Siinä se, pohtimisen aihe. Katotaan onko akka noita, heitetään se veteen. Jos se kelluu, se on noita ja se poltetaan roviolla, jos se uppoaa, se on kuollut noita ja sitä ei tarvitse enää polttaa...

        Tulisko tänne nyt muitakin kertomaan huoliaan Velille? Levittäkää sanaa, että täällä on ketju, jossa saa kertoa kuinka joku kaappasi jonkun muun ketjun ja kuinka ainoa asiattomuuksien kirjoittaja palstalla on, kukas muukaan, kuin - -.

        No, happy hunting. Päättäkää edes se, että onko noitia hauskempi polttaa vai onko hauskempi antaa niiden hukkua. Viattomiahan nuo veteen heitetyt eivät koskaan olleet missään. Kastuivatkin - imevät itseensä siis vettä kuten vain noidat vettä imevät, niin että vaatteetkin kastuvat!!

        Huh hah hei!!


      • Veli Siittiö
        4+16=20 kirjoitti:

        "Toivotaan palstalle sheriffiä. Sellaista "sisäpiirin" ulkopuolista sheriffiä, vai mitä ne nykyisin ovat täällä titteliltään"

        noh...toive kaiketi pitää esittää ylläpidolle...
        siinä kuin omat harmituksen aiheet keskutelujen kaappaamisesta...

        Oikeesti tervehdin sinua tuloasi ilolla...luulin sinun olevan niinikään uusi kasvo täällä...ja pidin kirjoituksestasi tästä osiosta......

        "Minä väitän, että kaikki internetin välityksellä tuntemattomien kesken saadut tunteet ovat pelkästään itseaiheutettuja, eikä niillä ole todellisten kanssa mitään tekemistä. On kuin näkisi päiväunta. Lukisi kioskiromaania ja kuvittelisi itselleen sen, mitä lukee. Näkee sen mitä tahtoo ja mikä sen hetkiseen tilanteeseen sopii.

        Jotkut ihmiset eivät erota toisistaan näitä itse keksimiään tunteita niistä, jotka ovat aitoja ja ihmisten välisiä"

        mutta joo on minulle jo selvinnyt että joku vanha kirjottaja sinäkin olet...kun "tiedät"sisäpiiristäkin kaiken...

        esiinnyt ny vain eri nimimerkillä ...ja koet samoja hermostumisen ja turhautumisen tunteita...kuin kuka tahansa muukin...

        että sinua lainatakseni...ne ovat itseaiheutettuja...

        Vanha kirjoittaja? Se en kylläkään ole. Olen tällä palstalla käväissyt ehkä kerran joskus aikaa sitten, mutta silloin oli hiljaista. En muista mitä vuotta silloin elettiin.

        Tämän nimenomaisen paikan sisäpiiristä en todellakaan tiedä yhtään mitään muuta kuin mitä tänään iltpäivällä palstalla olleesta vanhasta viestiketjusta lukaisin. Sekin siis joidenkin muiden kertoamana. Eilen siitä puhui joku muu jossain viestissä. En näitä nimiä pane merkille. Eivät ole tuttuja niin ehkä siksi en muista.

        Mutta onhan näitä palstoja muitakin nähty, tahtoo aina jokin elvistelijä olla palstalla kuin palstalla ja sitä ei useinkaan katsota hyvällä. Mulla vaan ei ole sellaista tarvetta välttämättä täällä sekoilla, ei ole mitään tunnesidettä tänne. Voin aivan hyvin lähteä nyt - koskaan palaamatta.

        Tai voin jäädä - 5 vuodeksi. Who knows.


      • Veli Siittiö
        - - kirjoitti:

        Ja asialinjasi jatkuu :)

        En ole hämmästynyt. Tämä on tosin aloittamani ketju, joten täällä en ainakaan valtaa alaa.

        Ja Velille vinkiksi. Jos nimimerkkihaulla haet: tottahan löydät ketjuja joihin olen vastannut. Jotta selkenisi se näkymä, suosittelen käymään niitä ketjuja läpi niin, että et varta vasten etsi niistä minun kirjoittamaani :) Saatat jopa yllättyä.

        Miten on mahdollista, että narsisti ei kirjoita joka ketjussa ja vastaa kaikkiin viesteihin? -Se on Narsistin tapa lkätkeä oma Narsistisuutensa :)

        Siinä se, pohtimisen aihe. Katotaan onko akka noita, heitetään se veteen. Jos se kelluu, se on noita ja se poltetaan roviolla, jos se uppoaa, se on kuollut noita ja sitä ei tarvitse enää polttaa...

        Tulisko tänne nyt muitakin kertomaan huoliaan Velille? Levittäkää sanaa, että täällä on ketju, jossa saa kertoa kuinka joku kaappasi jonkun muun ketjun ja kuinka ainoa asiattomuuksien kirjoittaja palstalla on, kukas muukaan, kuin - -.

        No, happy hunting. Päättäkää edes se, että onko noitia hauskempi polttaa vai onko hauskempi antaa niiden hukkua. Viattomiahan nuo veteen heitetyt eivät koskaan olleet missään. Kastuivatkin - imevät itseensä siis vettä kuten vain noidat vettä imevät, niin että vaatteetkin kastuvat!!

        Huh hah hei!!

        Nimenomaan luen koko ketjun. Voi helevata miten PUUDUTTAVAA. On mulla tuossa yksi sun kirjoittama teksti (MB) joka on ihan ookoo - pakko sanoa. Ei uskoisi saman henkilön kirjoittamaksi, jota tänään olen lukenut.

        Miten jaksatte tuota törkyä suoltaa?!!


      • - -
        Veli Siittiö kirjoitti:

        Nimenomaan luen koko ketjun. Voi helevata miten PUUDUTTAVAA. On mulla tuossa yksi sun kirjoittama teksti (MB) joka on ihan ookoo - pakko sanoa. Ei uskoisi saman henkilön kirjoittamaksi, jota tänään olen lukenut.

        Miten jaksatte tuota törkyä suoltaa?!!

        Minua ei ainakaan tarvitse teititellä, ellet tarkoita niitä kahta M.B. nikillä kirjoitettua, jossa toisessa huudetaan valehtelijaksi ja olikohan toisessa jotain samansuuntaista huudettuna ja kirjoitusvirhein koristeltuna - aloitus. Vanhoja keskusteluja ON puuduttava lukea, siksi ihmettelenkin, että miten joku jaksaa. Osa kun on aikaan ja tapahtumahorisonttiin hyvin tiukasti sidottua, osa ei.

        Mulla on hyvät päiväni ja huonot päiväni. Huonoja on nyt takana pitkä rivi. Palstalla hilluminen - silloin kun palstan henki on mitä on, ei ainakaan auta, jotain paineita saattaa purkaa kun takoo näppistä.


      • Veli Siittiö kirjoitti:

        Vanha kirjoittaja? Se en kylläkään ole. Olen tällä palstalla käväissyt ehkä kerran joskus aikaa sitten, mutta silloin oli hiljaista. En muista mitä vuotta silloin elettiin.

        Tämän nimenomaisen paikan sisäpiiristä en todellakaan tiedä yhtään mitään muuta kuin mitä tänään iltpäivällä palstalla olleesta vanhasta viestiketjusta lukaisin. Sekin siis joidenkin muiden kertoamana. Eilen siitä puhui joku muu jossain viestissä. En näitä nimiä pane merkille. Eivät ole tuttuja niin ehkä siksi en muista.

        Mutta onhan näitä palstoja muitakin nähty, tahtoo aina jokin elvistelijä olla palstalla kuin palstalla ja sitä ei useinkaan katsota hyvällä. Mulla vaan ei ole sellaista tarvetta välttämättä täällä sekoilla, ei ole mitään tunnesidettä tänne. Voin aivan hyvin lähteä nyt - koskaan palaamatta.

        Tai voin jäädä - 5 vuodeksi. Who knows.

        Aika moista sekoilua, omien sanojesi mukaan, todella harrastat :D

        Heti tulopäivänäsi tiesit harvinaisen paljon asioista. Onhan näitä nähty ennenkin; lehtinen ilmestyi palstalle 'uutena', sekoili sitten muutaman kuukauden päästä ja kirjoitti olleensa palstalla useita vuosia (heh heh)

        olen laittanut yhden ainoan kommentin (tätä ennen) veli siittiölle, sekään ainokainen ei ollut negatiivinen - sen jälkeen huomasinkin olevani siittiön jatkokeskusteluissa vähintään epäilyttävän roolissa.

        Tiedän tähän vastauksen; siittiö ei itse muista kenelle hänen lukuisista alter egoistaan yxex vastasi ja mitä - kun yhteen sivunikkiin kalahtaa, kalahtaa samalla kaikkiin niihin lukuisiin muihinkin.

        (puskaradio kertoi että siittiö on mm 'mister mulkero') hähä ;D

        Ei tarvii olla ruudinkeksijä huomatakseen että jos täällä on n 20 vakituiseen tai puolivakituiseen käyvää kommentoijaa, ja nimimerkkejä on 320, niin jossain mättää. (nyt en puhu YLT.stä joka käyttää toisenlaista tunnistetta)
        Huonosta muistista kärsii sitten koko uskottavuus.


      • Veli Siittiö
        yxex kirjoitti:

        Aika moista sekoilua, omien sanojesi mukaan, todella harrastat :D

        Heti tulopäivänäsi tiesit harvinaisen paljon asioista. Onhan näitä nähty ennenkin; lehtinen ilmestyi palstalle 'uutena', sekoili sitten muutaman kuukauden päästä ja kirjoitti olleensa palstalla useita vuosia (heh heh)

        olen laittanut yhden ainoan kommentin (tätä ennen) veli siittiölle, sekään ainokainen ei ollut negatiivinen - sen jälkeen huomasinkin olevani siittiön jatkokeskusteluissa vähintään epäilyttävän roolissa.

        Tiedän tähän vastauksen; siittiö ei itse muista kenelle hänen lukuisista alter egoistaan yxex vastasi ja mitä - kun yhteen sivunikkiin kalahtaa, kalahtaa samalla kaikkiin niihin lukuisiin muihinkin.

        (puskaradio kertoi että siittiö on mm 'mister mulkero') hähä ;D

        Ei tarvii olla ruudinkeksijä huomatakseen että jos täällä on n 20 vakituiseen tai puolivakituiseen käyvää kommentoijaa, ja nimimerkkejä on 320, niin jossain mättää. (nyt en puhu YLT.stä joka käyttää toisenlaista tunnistetta)
        Huonosta muistista kärsii sitten koko uskottavuus.

        Anteeksi mitä?
        Tarkoittaako yxex, että Veli on vastannut yxexälle jollakin alteregollaan jotain, vai sitä, että yxex on vastannut alteregoillaan Velille jotain? Niin ja mitä. :=)

        Jos yxex on kalauttanut mister mulkeroa jollain alterillaan, niin ehkä kannattaa kysyä sitten häneltä. Saisi pätevämmän vastauksen. Minä jos lähden vastaamaan saattaa mennä väärin ja taas saa joku sisäpiirin perustajan niskaansa - syyttä suotta.


      • j lehtinen
        Veli Siittiö kirjoitti:

        Anteeksi mitä?
        Tarkoittaako yxex, että Veli on vastannut yxexälle jollakin alteregollaan jotain, vai sitä, että yxex on vastannut alteregoillaan Velille jotain? Niin ja mitä. :=)

        Jos yxex on kalauttanut mister mulkeroa jollain alterillaan, niin ehkä kannattaa kysyä sitten häneltä. Saisi pätevämmän vastauksen. Minä jos lähden vastaamaan saattaa mennä väärin ja taas saa joku sisäpiirin perustajan niskaansa - syyttä suotta.

        " lehtinen ilmestyi palstalle 'uutena', sekoili sitten muutaman kuukauden päästä ja kirjoitti olleensa palstalla useita vuosia (heh heh)"

        Taas jälleen kerran hyvä ystäväni yxex heittää näitä faktojaan, mitkä on revitty ties mistä. Voisitko laittaa sen kohdan missä ensin väitän olleeni uusi ja sitten "sekoilen" olleeni vanha kirjoittaja?
        No en odota saavani vastaus tähän kysymykseen, koska sinä olet väärässä ja narsistiseen tyyliin et pysty sitä myöntämään.
        Kirjoitin silloin joskus aikaisemmin:

        "Olen minä vieraillut täällä parisen vuotta. Juhanina vasta muutaman kuukauden tai jotain.....
        Aikaisemmin huutelin puskista..."

        Voisin vielä täsmentää lähinnä rouva yhteenlaskun ystävälle: puskissa huutelulla tarkoitin etten käyttänyt aikaisemmin nimimerkkiä.
        Voin vääntää vielä rautalangastakin jos ei mennyt jakeluun!

        En tiennytkään että olen sinuunkin tehnyt vaikutuksen. Rouva yhteenlaskuun olen huomannut tehneeni melkoisen vaikutuksen, kun hän kirjoittaa kohtuu usein j lehtinen sitä ja tätä....

        Minähän diggaan sinua ihan gypällä ja olet ehkäpä se suurin syy miksi jaksan täällä käydä!


      • 12+15=27
        j lehtinen kirjoitti:

        " lehtinen ilmestyi palstalle 'uutena', sekoili sitten muutaman kuukauden päästä ja kirjoitti olleensa palstalla useita vuosia (heh heh)"

        Taas jälleen kerran hyvä ystäväni yxex heittää näitä faktojaan, mitkä on revitty ties mistä. Voisitko laittaa sen kohdan missä ensin väitän olleeni uusi ja sitten "sekoilen" olleeni vanha kirjoittaja?
        No en odota saavani vastaus tähän kysymykseen, koska sinä olet väärässä ja narsistiseen tyyliin et pysty sitä myöntämään.
        Kirjoitin silloin joskus aikaisemmin:

        "Olen minä vieraillut täällä parisen vuotta. Juhanina vasta muutaman kuukauden tai jotain.....
        Aikaisemmin huutelin puskista..."

        Voisin vielä täsmentää lähinnä rouva yhteenlaskun ystävälle: puskissa huutelulla tarkoitin etten käyttänyt aikaisemmin nimimerkkiä.
        Voin vääntää vielä rautalangastakin jos ei mennyt jakeluun!

        En tiennytkään että olen sinuunkin tehnyt vaikutuksen. Rouva yhteenlaskuun olen huomannut tehneeni melkoisen vaikutuksen, kun hän kirjoittaa kohtuu usein j lehtinen sitä ja tätä....

        Minähän diggaan sinua ihan gypällä ja olet ehkäpä se suurin syy miksi jaksan täällä käydä!

        "Voisin vielä täsmentää lähinnä rouva yhteenlaskun ystävälle: "

        kappas intuitio sanoi, että minut mainitaan taas jossain, kun tänne tulin...ja
        j. lehtinenhän se...

        mutta joo...yhtäksisti tuli mieleen sellainenkin ajatus...että kun lehtinen on ollut täällä huomattavasti kauemmin kuin minä...että on "tuntenut" tuon yxexänkin sitte kauemmin...

        Ny nimittää yxexää ja minua ystäviksi...vaikka kyse on vain siitä että tuo yxexä on kehuskellut minun kirjoituksiani...ei sen kummempaa...

        että voisiko kyse ollakkin kateudesta lehtisen taholta...

        Yxexä ja lehtinen olleet palstakamuja aiemmin...ja sitten tulikin joku penteleen yhteenlasku Ännästään ja itsestään puhumaan niin, että hänen vanha palstaystävänsä Ye:ekin alkoi sitä kehuskella..."unohtaen" hänet tyystin...

        Mitä taas tuohon tulee...

        "Rouva yhteenlaskuun olen huomannut tehneeni melkoisen vaikutuksen, kun hän kirjoittaa kohtuu usein j lehtinen sitä ja tätä."

        Niin kyllä...ihan myönnän kun täällä harhamaailmassa vierailen...niin lehtisessä on jotain...joka mietityttää minua...

        mitä taas tuohon tulee...

        "Minähän diggaan sinua ihan gypällä ja olet ehkäpä se suurin syy miksi jaksan täällä käydä! "

        niin toivotaan että Ye lukee tuon....

        .ja kun kirjoitat jollain toisella nimmarilla ..niin ehkä löydätte sen yhteisen sävelen vielä...jonka minä kai sitten olen tahattomasti tullut pilaamaan...

        Mutta joo...rouvaksi minua ei ole tainnu reality elämässäkään juuri kukaan nimittää...vaikka moni vieläkin nimittää minua eksäni mukaan hänen ammattinsa liittyen muurarin muijaksi...

        että otan tuon lehtisen rouvittelun ihan tarkoituksena ivailla...tiedä sitten liittyykö ikääni vai mihin...


      • j lehtinen
        12+15=27 kirjoitti:

        "Voisin vielä täsmentää lähinnä rouva yhteenlaskun ystävälle: "

        kappas intuitio sanoi, että minut mainitaan taas jossain, kun tänne tulin...ja
        j. lehtinenhän se...

        mutta joo...yhtäksisti tuli mieleen sellainenkin ajatus...että kun lehtinen on ollut täällä huomattavasti kauemmin kuin minä...että on "tuntenut" tuon yxexänkin sitte kauemmin...

        Ny nimittää yxexää ja minua ystäviksi...vaikka kyse on vain siitä että tuo yxexä on kehuskellut minun kirjoituksiani...ei sen kummempaa...

        että voisiko kyse ollakkin kateudesta lehtisen taholta...

        Yxexä ja lehtinen olleet palstakamuja aiemmin...ja sitten tulikin joku penteleen yhteenlasku Ännästään ja itsestään puhumaan niin, että hänen vanha palstaystävänsä Ye:ekin alkoi sitä kehuskella..."unohtaen" hänet tyystin...

        Mitä taas tuohon tulee...

        "Rouva yhteenlaskuun olen huomannut tehneeni melkoisen vaikutuksen, kun hän kirjoittaa kohtuu usein j lehtinen sitä ja tätä."

        Niin kyllä...ihan myönnän kun täällä harhamaailmassa vierailen...niin lehtisessä on jotain...joka mietityttää minua...

        mitä taas tuohon tulee...

        "Minähän diggaan sinua ihan gypällä ja olet ehkäpä se suurin syy miksi jaksan täällä käydä! "

        niin toivotaan että Ye lukee tuon....

        .ja kun kirjoitat jollain toisella nimmarilla ..niin ehkä löydätte sen yhteisen sävelen vielä...jonka minä kai sitten olen tahattomasti tullut pilaamaan...

        Mutta joo...rouvaksi minua ei ole tainnu reality elämässäkään juuri kukaan nimittää...vaikka moni vieläkin nimittää minua eksäni mukaan hänen ammattinsa liittyen muurarin muijaksi...

        että otan tuon lehtisen rouvittelun ihan tarkoituksena ivailla...tiedä sitten liittyykö ikääni vai mihin...

        ” kappas intuitio sanoi, että minut mainitaan taas jossain, kun tänne tulin...ja j. lehtinenhän se...”

        Oletko tullut ajatelleeksi, mitä enemmän kirjoitat sitä todennäköisempää että sinut huomataan?
        No eihän mulla mitään asiaa taaskaan ollut, ajattelin vain ottaa esille ton puskajussittelun ja vähän kerrata asiaa, kun tuntuu että sekavien kirjoituksieni takia olen sinut suorastaan pakottanut ymmärtämään asian väärin. Yxex:kin leikkisästi kirjoitteli "sekoiluistani"....

        ”Ny nimittää yxexää ja minua ystäviksi...”

        Pikku korjaus: sinua en ole missään kohtaan ystäväksi nimittänyt. Anteeksi jos olen taas kerran kirjoittanut niin sekavasti, että olet ymmärtänyt asian niin. Voisitko ystävällisesti laittaa sen kohdan missä olen näin sekavasti kirjoittanut, niin voisin koittaa oppia virheistäni.
        Miksi minut aina ymmärretään väärin? Onko se niin että kun on lusikalla annettu, niin ei voi kauhalla ottaa?

        Yxexää minä suuresti kadehdin. Häntä en kukaan pysty loukkaamaan ja hän osaa katsoa asiota laaja-alaisesti, hän tietää kaikesta kaiken ja on niin älykäs että hän vain kirjoittaa miten asiat on.
        Minun on tarvinut lukea vaikka mitä kirjoja ja lehtiä jne. Ja silti todella usein vastaan tulee asiota joita en ole tiennyt tai tietoni on ollut suorastaan väärä. Väärässä oleminen on aivan kauheeta, eihän sitä voi myöntää. Sehän on heikkoutta.
        Haluasin tulla yhtä vahvaksi kuin yxex. Hän ei kuitenkaan taida hyväksyä minua ystäväkseen, koska minä olen vain tälläinen maanmatonen...

        ”ja kun kirjoitat jollain toisella nimmarilla ..niin ehkä löydätte sen yhteisen sävelen vielä...”

        Millä nimmarilla minä voisin tavoittaa sen yhteisen sävelen?
        Olisiko ”keskinkertainen” hyvä?
        ”Herra keskinkertainen” voisi olla parempi, mielestäni herra tuo lisää arvokkuutta... Joo toi kuulostaa hyvältä.
        Minulle on kerrottu etten saisi kirjoittaa juhani lehtisenä, koska joku Juhani Lehtinen voisi loukkaantua siitä. Nimimerkit ”juhani” ja ”lehtinen” on jo varattu, joten niitä ei voi käyttää, siksi päädyin j lehtiseen.
        Mutta se ei ilmeisesti ole riittävän raflaava, kun kerroit ettei tuolla nimimerkillä tehdä vaikutusta, joten se pitää ilmeisesti muuttaa. Eihän kirjoitusteni sisällöllä ole mitään merkitystä?

        ”jonka minä kai sitten olen tahattomasti tullut pilaamaan...”

        Et sinä ole minulta pilannu yhtään mitään, jos sitä tarkoitat?
        Olen itse syypää lähes kaikkiin mokiin mitä olen tehnyt. Jos pystyy myöntämään oman virheen voi kehittyä!

        Uutisissa oli muutama päivä sitten että ihmiset jotka viihtyvät paljon netissa on keskimääräistä enemmän uniongelmia, masennusta, parisuhdeonglmia jne. Ylipainostakin oli juttua. Joten jos sinun kirjoittelusi määrää peilaa tähän uutiseen, niin kenties omaa elämääsi täällä vaan pilaat?
        Tutkimuksessa tosin oli tutkittu vain opiskelijoita ja sinä olet heitä huomattavasti vanhempi, joten ehkäpä sinun ikäisiisi ei päde samat asiat.
        Älä nyt suinkaan ota tätä ikärasistisenä asiana, enhän sitä niin todellakaan tarkoita! En tiedä tutkimuksesta sen enempää, niin sitä vaan yritän kirjoittaa että ehkäpä sinun kohdallasi ei ole mitään syytä huoleen.

        ”että otan tuon lehtisen rouvittelun ihan tarkoituksena ivailla...tiedä sitten liittyykö ikääni vai mihin...”

        Anteeksi, en todellakaan tienyt että sinun mielestäsi rouvittelu on ivaa. Minun mielestäni rouva kuulostaa arvokkaalta ja ehkäpä vähän vanhentuneelta ilmaisulta. Käytän sitä siksi että haluan kohdentaa kommentit sinuun, enkä niihin kymmeniin muihin yhteenlasku nimimerkille kirjoittaviin.

        Minun iästäni ei ole kenties ollut juttua, mutta olen tainut kirjoittaa olevani jo jonkun verran nähneeni elämää. En halua loukata nuoria, enkä vanhoja, niin sovitaanko että minä olen keskiarvon ikäinen. Ei, en voi noinkaan kirjoittaa, se saattaa loukata keski-ikäisiä, joten sovitaan että vaan olen.

        Mielestäni ikä tuo tullessaan viisautta, jota ei voi lukemalla oppia.
        No ei totakaan voi yleistää, koska on niitäkin ketkä on vain katkeroitunut vanhetessaan.
        Nyt sen hokasin, meitä on kaikenlaisia. Hyviä ja pahoja, kauniita ja rumia, viisaita ja tyhmiä, pitkiä ja lyhyitä, nuoria ja vanhoja...ja kaikkea noiden väliltä.

        Jos on "erinlainen" ja eikä omalla toiminnallaan loukkaa muita, niin eiks se ole ihan OK?


      • j lehtinen kirjoitti:

        ” kappas intuitio sanoi, että minut mainitaan taas jossain, kun tänne tulin...ja j. lehtinenhän se...”

        Oletko tullut ajatelleeksi, mitä enemmän kirjoitat sitä todennäköisempää että sinut huomataan?
        No eihän mulla mitään asiaa taaskaan ollut, ajattelin vain ottaa esille ton puskajussittelun ja vähän kerrata asiaa, kun tuntuu että sekavien kirjoituksieni takia olen sinut suorastaan pakottanut ymmärtämään asian väärin. Yxex:kin leikkisästi kirjoitteli "sekoiluistani"....

        ”Ny nimittää yxexää ja minua ystäviksi...”

        Pikku korjaus: sinua en ole missään kohtaan ystäväksi nimittänyt. Anteeksi jos olen taas kerran kirjoittanut niin sekavasti, että olet ymmärtänyt asian niin. Voisitko ystävällisesti laittaa sen kohdan missä olen näin sekavasti kirjoittanut, niin voisin koittaa oppia virheistäni.
        Miksi minut aina ymmärretään väärin? Onko se niin että kun on lusikalla annettu, niin ei voi kauhalla ottaa?

        Yxexää minä suuresti kadehdin. Häntä en kukaan pysty loukkaamaan ja hän osaa katsoa asiota laaja-alaisesti, hän tietää kaikesta kaiken ja on niin älykäs että hän vain kirjoittaa miten asiat on.
        Minun on tarvinut lukea vaikka mitä kirjoja ja lehtiä jne. Ja silti todella usein vastaan tulee asiota joita en ole tiennyt tai tietoni on ollut suorastaan väärä. Väärässä oleminen on aivan kauheeta, eihän sitä voi myöntää. Sehän on heikkoutta.
        Haluasin tulla yhtä vahvaksi kuin yxex. Hän ei kuitenkaan taida hyväksyä minua ystäväkseen, koska minä olen vain tälläinen maanmatonen...

        ”ja kun kirjoitat jollain toisella nimmarilla ..niin ehkä löydätte sen yhteisen sävelen vielä...”

        Millä nimmarilla minä voisin tavoittaa sen yhteisen sävelen?
        Olisiko ”keskinkertainen” hyvä?
        ”Herra keskinkertainen” voisi olla parempi, mielestäni herra tuo lisää arvokkuutta... Joo toi kuulostaa hyvältä.
        Minulle on kerrottu etten saisi kirjoittaa juhani lehtisenä, koska joku Juhani Lehtinen voisi loukkaantua siitä. Nimimerkit ”juhani” ja ”lehtinen” on jo varattu, joten niitä ei voi käyttää, siksi päädyin j lehtiseen.
        Mutta se ei ilmeisesti ole riittävän raflaava, kun kerroit ettei tuolla nimimerkillä tehdä vaikutusta, joten se pitää ilmeisesti muuttaa. Eihän kirjoitusteni sisällöllä ole mitään merkitystä?

        ”jonka minä kai sitten olen tahattomasti tullut pilaamaan...”

        Et sinä ole minulta pilannu yhtään mitään, jos sitä tarkoitat?
        Olen itse syypää lähes kaikkiin mokiin mitä olen tehnyt. Jos pystyy myöntämään oman virheen voi kehittyä!

        Uutisissa oli muutama päivä sitten että ihmiset jotka viihtyvät paljon netissa on keskimääräistä enemmän uniongelmia, masennusta, parisuhdeonglmia jne. Ylipainostakin oli juttua. Joten jos sinun kirjoittelusi määrää peilaa tähän uutiseen, niin kenties omaa elämääsi täällä vaan pilaat?
        Tutkimuksessa tosin oli tutkittu vain opiskelijoita ja sinä olet heitä huomattavasti vanhempi, joten ehkäpä sinun ikäisiisi ei päde samat asiat.
        Älä nyt suinkaan ota tätä ikärasistisenä asiana, enhän sitä niin todellakaan tarkoita! En tiedä tutkimuksesta sen enempää, niin sitä vaan yritän kirjoittaa että ehkäpä sinun kohdallasi ei ole mitään syytä huoleen.

        ”että otan tuon lehtisen rouvittelun ihan tarkoituksena ivailla...tiedä sitten liittyykö ikääni vai mihin...”

        Anteeksi, en todellakaan tienyt että sinun mielestäsi rouvittelu on ivaa. Minun mielestäni rouva kuulostaa arvokkaalta ja ehkäpä vähän vanhentuneelta ilmaisulta. Käytän sitä siksi että haluan kohdentaa kommentit sinuun, enkä niihin kymmeniin muihin yhteenlasku nimimerkille kirjoittaviin.

        Minun iästäni ei ole kenties ollut juttua, mutta olen tainut kirjoittaa olevani jo jonkun verran nähneeni elämää. En halua loukata nuoria, enkä vanhoja, niin sovitaanko että minä olen keskiarvon ikäinen. Ei, en voi noinkaan kirjoittaa, se saattaa loukata keski-ikäisiä, joten sovitaan että vaan olen.

        Mielestäni ikä tuo tullessaan viisautta, jota ei voi lukemalla oppia.
        No ei totakaan voi yleistää, koska on niitäkin ketkä on vain katkeroitunut vanhetessaan.
        Nyt sen hokasin, meitä on kaikenlaisia. Hyviä ja pahoja, kauniita ja rumia, viisaita ja tyhmiä, pitkiä ja lyhyitä, nuoria ja vanhoja...ja kaikkea noiden väliltä.

        Jos on "erinlainen" ja eikä omalla toiminnallaan loukkaa muita, niin eiks se ole ihan OK?

        Kiitos pitkästä kommentistasi. Ei sun kannata mua kadehtia, omat murheeni on minullakin, vaikka se ei mun kommenteistani välity koska en anna niiden välittyä. Kaikesta en suinkaan tiedä kaikkea vaan jostain sentään aina jotakin. Olen sirpaletietoinen ihminen.
        Maanmatoseksi ei myöskään pidä sun itseäsi alentaman, koska itse olen juuri tällainen koira kuin olen, varsinainen karvaturri, jonka parhaita kavereita voi olla chihuahua ja tanskandogi.

        Kuten sanoit; erilainen saa olla. Saa olla uhrikin tai narsisti tai mitä vaan - kun toiminta ei vahingoita kanssaihmisiä.

        Ja hyvänen aika sentään, ettenkö hyväksyisi sinua? Tottakai hyväksyn, sinähän kirjavoitat tätä yhteistä keskusteluamme omalla tavallasi, minä omalla tavallani, kaikki omalla tavallaan - ja hyvä niin. En vaihtaisi sinua mihinkään, edes turun sinappiin.

        Lehtinen, jos olisimme yhteisessä kanootissa, Cahulawasseejoella, oon varma että meloisimme yksissä tuumin rivakasti tasatahtia karkuun niitä vidun hillbillyjä. ;)

        http://www.youtube.com/watch?v=-3Jr7af1FrQ


      • j lehtinen
        yxex kirjoitti:

        Kiitos pitkästä kommentistasi. Ei sun kannata mua kadehtia, omat murheeni on minullakin, vaikka se ei mun kommenteistani välity koska en anna niiden välittyä. Kaikesta en suinkaan tiedä kaikkea vaan jostain sentään aina jotakin. Olen sirpaletietoinen ihminen.
        Maanmatoseksi ei myöskään pidä sun itseäsi alentaman, koska itse olen juuri tällainen koira kuin olen, varsinainen karvaturri, jonka parhaita kavereita voi olla chihuahua ja tanskandogi.

        Kuten sanoit; erilainen saa olla. Saa olla uhrikin tai narsisti tai mitä vaan - kun toiminta ei vahingoita kanssaihmisiä.

        Ja hyvänen aika sentään, ettenkö hyväksyisi sinua? Tottakai hyväksyn, sinähän kirjavoitat tätä yhteistä keskusteluamme omalla tavallasi, minä omalla tavallani, kaikki omalla tavallaan - ja hyvä niin. En vaihtaisi sinua mihinkään, edes turun sinappiin.

        Lehtinen, jos olisimme yhteisessä kanootissa, Cahulawasseejoella, oon varma että meloisimme yksissä tuumin rivakasti tasatahtia karkuun niitä vidun hillbillyjä. ;)

        http://www.youtube.com/watch?v=-3Jr7af1FrQ

        "En vaihtaisi sinua mihinkään, edes turun sinappiin."

        Tuon minä otan loukkauksena, eikös turun sinapin teko siirretty jonnekkin pois Suomesta? Jos olisit verrannut minua auran sinappiin, niin se olisi ok :-)

        "Lehtinen, jos olisimme yhteisessä kanootissa, Cahulawasseejoella, oon varma että meloisimme yksissä tuumin rivakasti tasatahtia karkuun niitä vidun hillbillyjä. ;)"

        Hyvä idea, mut pakko sanoa: kiitos, mut ei kiitos! Mul tulee kanootissa paha olo ja kun olen huonokuntoinen, niin en jaksa meloa....
        Jos ne hillibyllyt soittaa rockabillyä, niin voisin jäädä kuuntelemaan.

        "Kiitos pitkästä kommentistasi."

        Oleppas hyvä, tosin piiitkä kommetti tais olla enemmän rouvalle, mutta kiva jos tykkäsit.

        Et vastannut muihin kysymyksiini:
        Voisitko laittaa sen kohdan missä ensin väitän olleeni uusi ja sitten "sekoilen" olleeni vanha kirjoittaja?

        Jos et vastaa niin en pysty itseäni kehittämään ja kirjoittamistaitoni jää nykyiselle tasolle....


      • j lehtinen kirjoitti:

        "En vaihtaisi sinua mihinkään, edes turun sinappiin."

        Tuon minä otan loukkauksena, eikös turun sinapin teko siirretty jonnekkin pois Suomesta? Jos olisit verrannut minua auran sinappiin, niin se olisi ok :-)

        "Lehtinen, jos olisimme yhteisessä kanootissa, Cahulawasseejoella, oon varma että meloisimme yksissä tuumin rivakasti tasatahtia karkuun niitä vidun hillbillyjä. ;)"

        Hyvä idea, mut pakko sanoa: kiitos, mut ei kiitos! Mul tulee kanootissa paha olo ja kun olen huonokuntoinen, niin en jaksa meloa....
        Jos ne hillibyllyt soittaa rockabillyä, niin voisin jäädä kuuntelemaan.

        "Kiitos pitkästä kommentistasi."

        Oleppas hyvä, tosin piiitkä kommetti tais olla enemmän rouvalle, mutta kiva jos tykkäsit.

        Et vastannut muihin kysymyksiini:
        Voisitko laittaa sen kohdan missä ensin väitän olleeni uusi ja sitten "sekoilen" olleeni vanha kirjoittaja?

        Jos et vastaa niin en pysty itseäni kehittämään ja kirjoittamistaitoni jää nykyiselle tasolle....

        Entäpä jos tehdään niin, että minä järjestän kanoottiretken ja kutsun vaikkapa Juhanin Ja yxexän jokea valloittamaan? Lupaan piiskata äijiltä hien irti ja jos selviävät urakasta, vieläpä kylmä huurteinen kaljakori ja laavuillallinen kaupanpäälle?

        Jotenkin luulen, ettei ehdotus saa suosiota. Eipä tietenkään, kutsua ei voi ottaa vastaan, koska; he kiinnittyisivät sisäpiiriin, johon eivät halua kuulua. Heidät leimattaisiin, jolloin pelkona olisi että he jäisivät jostain muusta ryhmittymästä ulkopuolelle. He pelkäisivät kohdata i reality toisiaan, koska he olisivat haavoittuvaisia omina itsenään. He sanoisivat, etteivät tarvitse mitään in-line-suhdetta eikä kohtaamiselle ole siis tarvetta. Selityksiä loputtomiin. Ja olipa kutsuttuina lehtisen ja velhon tilalla keitä tahansa, epäilen että tilanne on aika tavalla sama.

        Ja he sulkevat minut ulkopuolelleen. EK:n sisäpiiriin, joka pelottuvuudessaan on vältettävä.

        Kaikki sisäpiiriin viittava tarkoittaa nimenomaan sulkemista joku tai ryhmä ulkopuolelle itsestä. Ja sen nimeämisen syynä on aina pelko, viha ja vastenmielisyys. Mistä taas pelko johtuu, on yleensä luottamuksen puute. Viha ja vastenmielisyys taas ovat muistoja epämiellyttävistä asioista. Pitääkseen tunteensa kurissa käytetään hallintaa ja osoitetaan asenne: olen tuon piirin ulko- tai yläpuolella. Luottamuksen puute vaivaa myös heitä, jotka katsovat kuuluvansa piirin alapuolelle, tai jotka haluavat ehdollistaa sisäpiiriin kuulumisen.

        Pelkoa käytetään aseena. Palstalla eri tavoin, mutta näkyvin on tuo jaottelu, erottaminen porukasta ja non tai suora aggressiivinen tyyli yrittää hävittää keskustelijoita pois piiristä.

        Jos minä ja muut vaivaa aiheuttaneet katoisivat, niin tilanne ei muutu kuitenkaan lopulta miksikään. Aina tulee uusia, jotka herättävät pelon muiston, aiheuttavat reagoinnin ja seurauksena on vastustaminen.

        Ja kaikki vastustajat sanovat samaa: minä en etsi ystäviä palstalta. Mutta sinnehän se kipein ja salatuin pelko kiteytyykin. Välittämisen ja hylkäämisen pelkoon. Ettemme vain asettaisi liian korkeita odotteita ja alaspudottuamme pettyisimme. Taas.

        Siksi tulisi asettaa itselleen pienempiä vähitellen kasvavia tavoitteita. Mutta silti kohdattava ihmisiä eikä sulkemalla heitä ulkopuolelle. Ajan mittaan havaitsee, ettei aito välittäminen ole kadonnut maailmasta ja luottamus kannattaa. On olemassa ihmisiä, joilla kykyä ja taitoa vielä on jäljellä. Mutta siihen pitää itse antaa se mahdollisuus.


      • 4+12=16
        elisakettu kirjoitti:

        Entäpä jos tehdään niin, että minä järjestän kanoottiretken ja kutsun vaikkapa Juhanin Ja yxexän jokea valloittamaan? Lupaan piiskata äijiltä hien irti ja jos selviävät urakasta, vieläpä kylmä huurteinen kaljakori ja laavuillallinen kaupanpäälle?

        Jotenkin luulen, ettei ehdotus saa suosiota. Eipä tietenkään, kutsua ei voi ottaa vastaan, koska; he kiinnittyisivät sisäpiiriin, johon eivät halua kuulua. Heidät leimattaisiin, jolloin pelkona olisi että he jäisivät jostain muusta ryhmittymästä ulkopuolelle. He pelkäisivät kohdata i reality toisiaan, koska he olisivat haavoittuvaisia omina itsenään. He sanoisivat, etteivät tarvitse mitään in-line-suhdetta eikä kohtaamiselle ole siis tarvetta. Selityksiä loputtomiin. Ja olipa kutsuttuina lehtisen ja velhon tilalla keitä tahansa, epäilen että tilanne on aika tavalla sama.

        Ja he sulkevat minut ulkopuolelleen. EK:n sisäpiiriin, joka pelottuvuudessaan on vältettävä.

        Kaikki sisäpiiriin viittava tarkoittaa nimenomaan sulkemista joku tai ryhmä ulkopuolelle itsestä. Ja sen nimeämisen syynä on aina pelko, viha ja vastenmielisyys. Mistä taas pelko johtuu, on yleensä luottamuksen puute. Viha ja vastenmielisyys taas ovat muistoja epämiellyttävistä asioista. Pitääkseen tunteensa kurissa käytetään hallintaa ja osoitetaan asenne: olen tuon piirin ulko- tai yläpuolella. Luottamuksen puute vaivaa myös heitä, jotka katsovat kuuluvansa piirin alapuolelle, tai jotka haluavat ehdollistaa sisäpiiriin kuulumisen.

        Pelkoa käytetään aseena. Palstalla eri tavoin, mutta näkyvin on tuo jaottelu, erottaminen porukasta ja non tai suora aggressiivinen tyyli yrittää hävittää keskustelijoita pois piiristä.

        Jos minä ja muut vaivaa aiheuttaneet katoisivat, niin tilanne ei muutu kuitenkaan lopulta miksikään. Aina tulee uusia, jotka herättävät pelon muiston, aiheuttavat reagoinnin ja seurauksena on vastustaminen.

        Ja kaikki vastustajat sanovat samaa: minä en etsi ystäviä palstalta. Mutta sinnehän se kipein ja salatuin pelko kiteytyykin. Välittämisen ja hylkäämisen pelkoon. Ettemme vain asettaisi liian korkeita odotteita ja alaspudottuamme pettyisimme. Taas.

        Siksi tulisi asettaa itselleen pienempiä vähitellen kasvavia tavoitteita. Mutta silti kohdattava ihmisiä eikä sulkemalla heitä ulkopuolelle. Ajan mittaan havaitsee, ettei aito välittäminen ole kadonnut maailmasta ja luottamus kannattaa. On olemassa ihmisiä, joilla kykyä ja taitoa vielä on jäljellä. Mutta siihen pitää itse antaa se mahdollisuus.

        "Siksi tulisi asettaa itselleen pienempiä vähitellen kasvavia tavoitteita. Mutta silti kohdattava ihmisiä eikä sulkemalla heitä ulkopuolelle. Ajan mittaan havaitsee, ettei aito välittäminen ole kadonnut maailmasta ja luottamus kannattaa. On olemassa ihmisiä, joilla kykyä ja taitoa vielä on jäljellä. Mutta siihen pitää itse antaa se mahdollisuus."

        Niin, eipä minulla ole sinällään tähänkään mitään lisättävää...
        kuhan ny...haluan tuoda tiettäväksi, että luin tämänkin...

        ja uskon kyllä...ja toivon että muutkin uskovat...
        "ettei aito välittäminen ole kadonnut maailmasta ja luottamus kannattaa."

        Uskomalla tuohon...me itsekin välitämme...ja pyrimme olemaan luottamuksen arvoisia...niitä kohtaan joiden koemme välittävän myös meistä...luottavan meihin...

        Tullaan ajatukseen...
        kohtele toisia niinkuin toivoisit itseäsi kohdeltavan...

        ajattele hyvää, niin siitä on hyvät seuraukset
        ajattele pahaa ja siitä seuraa pahaa...
        olet sitä mitä ajattelet, päivät pitkät...


      • - -
        elisakettu kirjoitti:

        Entäpä jos tehdään niin, että minä järjestän kanoottiretken ja kutsun vaikkapa Juhanin Ja yxexän jokea valloittamaan? Lupaan piiskata äijiltä hien irti ja jos selviävät urakasta, vieläpä kylmä huurteinen kaljakori ja laavuillallinen kaupanpäälle?

        Jotenkin luulen, ettei ehdotus saa suosiota. Eipä tietenkään, kutsua ei voi ottaa vastaan, koska; he kiinnittyisivät sisäpiiriin, johon eivät halua kuulua. Heidät leimattaisiin, jolloin pelkona olisi että he jäisivät jostain muusta ryhmittymästä ulkopuolelle. He pelkäisivät kohdata i reality toisiaan, koska he olisivat haavoittuvaisia omina itsenään. He sanoisivat, etteivät tarvitse mitään in-line-suhdetta eikä kohtaamiselle ole siis tarvetta. Selityksiä loputtomiin. Ja olipa kutsuttuina lehtisen ja velhon tilalla keitä tahansa, epäilen että tilanne on aika tavalla sama.

        Ja he sulkevat minut ulkopuolelleen. EK:n sisäpiiriin, joka pelottuvuudessaan on vältettävä.

        Kaikki sisäpiiriin viittava tarkoittaa nimenomaan sulkemista joku tai ryhmä ulkopuolelle itsestä. Ja sen nimeämisen syynä on aina pelko, viha ja vastenmielisyys. Mistä taas pelko johtuu, on yleensä luottamuksen puute. Viha ja vastenmielisyys taas ovat muistoja epämiellyttävistä asioista. Pitääkseen tunteensa kurissa käytetään hallintaa ja osoitetaan asenne: olen tuon piirin ulko- tai yläpuolella. Luottamuksen puute vaivaa myös heitä, jotka katsovat kuuluvansa piirin alapuolelle, tai jotka haluavat ehdollistaa sisäpiiriin kuulumisen.

        Pelkoa käytetään aseena. Palstalla eri tavoin, mutta näkyvin on tuo jaottelu, erottaminen porukasta ja non tai suora aggressiivinen tyyli yrittää hävittää keskustelijoita pois piiristä.

        Jos minä ja muut vaivaa aiheuttaneet katoisivat, niin tilanne ei muutu kuitenkaan lopulta miksikään. Aina tulee uusia, jotka herättävät pelon muiston, aiheuttavat reagoinnin ja seurauksena on vastustaminen.

        Ja kaikki vastustajat sanovat samaa: minä en etsi ystäviä palstalta. Mutta sinnehän se kipein ja salatuin pelko kiteytyykin. Välittämisen ja hylkäämisen pelkoon. Ettemme vain asettaisi liian korkeita odotteita ja alaspudottuamme pettyisimme. Taas.

        Siksi tulisi asettaa itselleen pienempiä vähitellen kasvavia tavoitteita. Mutta silti kohdattava ihmisiä eikä sulkemalla heitä ulkopuolelle. Ajan mittaan havaitsee, ettei aito välittäminen ole kadonnut maailmasta ja luottamus kannattaa. On olemassa ihmisiä, joilla kykyä ja taitoa vielä on jäljellä. Mutta siihen pitää itse antaa se mahdollisuus.

        Miksi piirit ovat poikkeuksetta suljettuja?


      • - - kirjoitti:

        Miksi piirit ovat poikkeuksetta suljettuja?

        Olisiko se oman ideologian suojeleminen siellä taustalla?

        "Tämä piiri sisltää tietynlaisia tai tietynlaisten näkemysten omaavia ihmisiä. Älköön kukaan murtako ajatusmaailmaamme, näkemyksiämme tai tavoitteitamme. Hylätkäämme kaikki meihinkuulumattomat tai eriarvoiset yritykset luikerra keskuuteemme, kitkekäämme poikkeavuudet jo varhain."

        Erilaiset suljetut yhteisöt, ryhmittymät, puolueet, heimokulttuuri, lajitoverit, rasismi, erottaminen joukkuuesta jne. Lähtökohtaisesti tilanne on aina sama. Erilaisuuden suvaitsemattomuus tai samanmielisyyden vahvistaminen. Esimerkkejä fyysisistä piireistä: maapallo, maa-alue, kansakunta, rotu, isänmaa, paikkakunta, suku, perhe, lopulta minun oma sisäinen maailmani/sisäpiirini.

        Silti olen sitä mieltä, että vaikka fyysiset ominaisuudet piirille täyttyykin, niin se on enemmän henkinen olotila.

        Haasteellisena ajatusleikkinä ehdotan tehtävää. Jokainen voi miettiä, ketä haluaa tai ei halua omaan piiriinsä. Syventyä nimenomaan siihen omaan osuuteen, miksi haluaa/ei halua jotakuta ryhmäänsä.


      • j lehtinen
        elisakettu kirjoitti:

        Olisiko se oman ideologian suojeleminen siellä taustalla?

        "Tämä piiri sisltää tietynlaisia tai tietynlaisten näkemysten omaavia ihmisiä. Älköön kukaan murtako ajatusmaailmaamme, näkemyksiämme tai tavoitteitamme. Hylätkäämme kaikki meihinkuulumattomat tai eriarvoiset yritykset luikerra keskuuteemme, kitkekäämme poikkeavuudet jo varhain."

        Erilaiset suljetut yhteisöt, ryhmittymät, puolueet, heimokulttuuri, lajitoverit, rasismi, erottaminen joukkuuesta jne. Lähtökohtaisesti tilanne on aina sama. Erilaisuuden suvaitsemattomuus tai samanmielisyyden vahvistaminen. Esimerkkejä fyysisistä piireistä: maapallo, maa-alue, kansakunta, rotu, isänmaa, paikkakunta, suku, perhe, lopulta minun oma sisäinen maailmani/sisäpiirini.

        Silti olen sitä mieltä, että vaikka fyysiset ominaisuudet piirille täyttyykin, niin se on enemmän henkinen olotila.

        Haasteellisena ajatusleikkinä ehdotan tehtävää. Jokainen voi miettiä, ketä haluaa tai ei halua omaan piiriinsä. Syventyä nimenomaan siihen omaan osuuteen, miksi haluaa/ei halua jotakuta ryhmäänsä.

        "Haasteellisena ajatusleikkinä ehdotan tehtävää. Jokainen voi miettiä, ketä haluaa tai ei halua omaan piiriinsä. Syventyä nimenomaan siihen omaan osuuteen, miksi haluaa/ei halua jotakuta ryhmäänsä."

        Omalta kohdaltani näen asian näin:
        Minulle on aivan sama minkälainen on jonkun henkilön ulkoinen habitus, ihon väri, seksuaalinen suuntautuminen jne. Jos hänen arvonsa on ovat samankaltaiset kuin omani, niin todennäköisesti tulemme hyvin toimeen (vapaa-aikana)
        Työasiossa pitää yrittää tulla kaikkien kanssa toimeen, myös narsistien.

        Miksi pitäisi väkisin yrittää olla henkilöiden kanssa joiden arvot ovat aivan erinlaiset?

        Itse ainakin pyrin välttämää ihmisiä, jotka ovat ottaneet elämäntehtäväkseen jonkun tietyn asian paasaamisen: uskonnon, harrastuksen, ruokavalion jne. Ei minulla ole mitään noita vastaan, mutta en vaan jaksa kuunnella samaa levyä yhä uudestaan ja uudestaan.
        Valittaminen on myös asia jota en jaksa kuunnella....

        Sinäänsä elisafox heittää kauniita sanoja ja periaatteessa ihanaa ajattelua, että kaikki olisi yhtä suurta perhettä. Mutta käytännössä ei toi kuitenkaan oikeen toimi.
        Ei narsistille kannata kääntää toista poskea, perääntyä jne. Pitää vetää ne omat rajat ja pitää niistä kiinni. Kyllä minä ainakin pyrin pitämään narskun oman alueeni ja "piirini" ulkopuolella .

        Oman käsityksen mukaan narsistinhan ei kuulu mihinkään piiriin ja samalla kuuluu kaikkiin piirreihin. Hän toimii oman etunsa mukaan.


      • lottamari<3
        j lehtinen kirjoitti:

        "Haasteellisena ajatusleikkinä ehdotan tehtävää. Jokainen voi miettiä, ketä haluaa tai ei halua omaan piiriinsä. Syventyä nimenomaan siihen omaan osuuteen, miksi haluaa/ei halua jotakuta ryhmäänsä."

        Omalta kohdaltani näen asian näin:
        Minulle on aivan sama minkälainen on jonkun henkilön ulkoinen habitus, ihon väri, seksuaalinen suuntautuminen jne. Jos hänen arvonsa on ovat samankaltaiset kuin omani, niin todennäköisesti tulemme hyvin toimeen (vapaa-aikana)
        Työasiossa pitää yrittää tulla kaikkien kanssa toimeen, myös narsistien.

        Miksi pitäisi väkisin yrittää olla henkilöiden kanssa joiden arvot ovat aivan erinlaiset?

        Itse ainakin pyrin välttämää ihmisiä, jotka ovat ottaneet elämäntehtäväkseen jonkun tietyn asian paasaamisen: uskonnon, harrastuksen, ruokavalion jne. Ei minulla ole mitään noita vastaan, mutta en vaan jaksa kuunnella samaa levyä yhä uudestaan ja uudestaan.
        Valittaminen on myös asia jota en jaksa kuunnella....

        Sinäänsä elisafox heittää kauniita sanoja ja periaatteessa ihanaa ajattelua, että kaikki olisi yhtä suurta perhettä. Mutta käytännössä ei toi kuitenkaan oikeen toimi.
        Ei narsistille kannata kääntää toista poskea, perääntyä jne. Pitää vetää ne omat rajat ja pitää niistä kiinni. Kyllä minä ainakin pyrin pitämään narskun oman alueeni ja "piirini" ulkopuolella .

        Oman käsityksen mukaan narsistinhan ei kuulu mihinkään piiriin ja samalla kuuluu kaikkiin piirreihin. Hän toimii oman etunsa mukaan.

        Samma här. Vapaus ajatella, vapaus olla, vapaa kaikesta mikä kahlitsee, rajaa, kaventaa ja ahdistaa minun elämääni ja onnellisuuttani. Kaikenlainen ahdasmielisyys, tiettyihin normeihin ja raameihin laittaminen ja vaatiminen on minullekin kauhistus. Olen aina ihmetellyt esim. Jehovantodistajia miten oma vapaus ja ajattelu myydään jollekin ideologille ja vielä uskotaan ovelta ovelle tehtävän arvokasta ja hyvää työtä vaikka sieluja kiedotaan kuin lyhteitä yhteen ja yksilön vapaus riistetään ja uhrataan yhteisön hyväksi. Toinen sokea taluttaa toista sokeaa.

        Kaikenlainen sokeus ja kaventunut ajattelumaailma täytyy johtua peloista, joita toiset surutta hyväksikäyttävät omia tarkuitusperiään varten.

        Minusta ihmisen ei pidäkään kuulua mihinkään "piiriin" vaan olla vapaa kaikesta, tehdä valintoja joka päivä, erehtyä ja taas nähdä vähän paremmin. Ihmisten pitäisi välittää toisistaan ilman mitään vaatimuksia tai yhteisön rajoitteita. Jokainen ihminen tarvitsee toista ihmistä jossain määrin ja kai meidän tulisi täällä maapallolla aina kun kohtaamme toisiamme ollakin kuin yhtä suurta perhettä. Ottaa jokainen ihminen vastaan ja antaa myös hänen mennä, mutta aina olla valmiina ottamaan myös takaisin.

        Hylkääminen...on ihmisen pahin pelko ja yksin jääminen. Siksi halutaan kuulua vaikka väkisin vastoin omaa sisäistä tahtoakin johonkin, jotta ei tarvitsisi ainakaan olla yksin. Mikään sellainen ei käytännössä toimi, johon ihminen ei usko. Ja jos ihminen uskoo oikeasti jonkin olevan hänelle hyväksi, silloin se on hyvä, mutta jos hän ei usko ja siitä huolimatta jatkaa, hän tekee siinä väärin itseään kohtaan ja voi yleensä huonosti.


      • elisakettu kirjoitti:

        Olisiko se oman ideologian suojeleminen siellä taustalla?

        "Tämä piiri sisltää tietynlaisia tai tietynlaisten näkemysten omaavia ihmisiä. Älköön kukaan murtako ajatusmaailmaamme, näkemyksiämme tai tavoitteitamme. Hylätkäämme kaikki meihinkuulumattomat tai eriarvoiset yritykset luikerra keskuuteemme, kitkekäämme poikkeavuudet jo varhain."

        Erilaiset suljetut yhteisöt, ryhmittymät, puolueet, heimokulttuuri, lajitoverit, rasismi, erottaminen joukkuuesta jne. Lähtökohtaisesti tilanne on aina sama. Erilaisuuden suvaitsemattomuus tai samanmielisyyden vahvistaminen. Esimerkkejä fyysisistä piireistä: maapallo, maa-alue, kansakunta, rotu, isänmaa, paikkakunta, suku, perhe, lopulta minun oma sisäinen maailmani/sisäpiirini.

        Silti olen sitä mieltä, että vaikka fyysiset ominaisuudet piirille täyttyykin, niin se on enemmän henkinen olotila.

        Haasteellisena ajatusleikkinä ehdotan tehtävää. Jokainen voi miettiä, ketä haluaa tai ei halua omaan piiriinsä. Syventyä nimenomaan siihen omaan osuuteen, miksi haluaa/ei halua jotakuta ryhmäänsä.

        Määllä oli hyvä kysymys, Juhanilla ja Lotalla hyviä ajatuksia. Itse jotenkin ajattelen että teoriassa olen valmis niitä sisäpihani muureja laskemaan sen verran, että tutustuminen erilaisiin ihmisiin on mahdollista. Mutta jatkuvasti sitä en tarvitse tai kaipaa, se on lähinnä ideaalivertauskuva. Eli jos Jussi on tulkinnut että ideaalinani olisi pitää kaikki yhtä suurena perheenä: ei se todellisuudessa ole. Lähinnä tavoittelen tuota sisäistä näkemystäni muokkautumaan enemmän suhtautumiseltani suvaitsevammaksi, sietämään erilaisuutta ja antaa mahdollisuus ihmisille olla mitä ovat. Se ei tarkoita että se olisi luontainen olotila. Mutta itsekään en hyväksy kaltoinkohtelua, väkisin myymistä tai rajojen ylittämistä.

        Toinen juttu on omalta mukavuusalueelta poistuminen. Tästähän mm Lynett on aikanaan paasannut paljonkin. Mitä enemmän jatkan elämääni, sen ahneempi olen itsekkäälle omalle tilalle ja kavennan soisaalista piiriäni jos se on mahdollista. Lähinnä rauhan, kiirettömyyden ja asioista itselle tai läheisille tarpeen vuoksi. Osa on tietysti puhdasta laiskuutta ja aikaa sille. Yleisesti ottaen saalistushommissa ja tietty osa vapaa-ajasta saa olla tekemisissä riittävästi sen erilaisuuden kanssa, että se täyttää vuorovaikutustarpeen. Tarvitsen toisinaan myös erämaaolosuhteita saavuttaakseni tietyn hyvänolon tarpeen. Mukana oleva sisäpiiri on erittäin pieni, jossa laatu korvaa määrän.

        Sellainen asia vielä erilaisista tai erilaisina pitämistään ihmisistä, joita ei välttämättä halua sinne omalle sisäpihalleen. Kuinka moni on törmännyt siihen, että aluksi luotaantyöntävälle vaikuttanut henkilö onkin ollut esim mielenkiintoisempi kuin alunperin on kuvitellut? Monellehan on käynyt niinpäin, että sielunkumppanilta vaikuttava henkilö on osoittautunut joksikin muuksi.

        Toinen kysymys: minkä arvon olette havainneet keskustelupalstan erilaisilla ajatustavoilla ja väittelyillä?


      • - -
        elisakettu kirjoitti:

        Määllä oli hyvä kysymys, Juhanilla ja Lotalla hyviä ajatuksia. Itse jotenkin ajattelen että teoriassa olen valmis niitä sisäpihani muureja laskemaan sen verran, että tutustuminen erilaisiin ihmisiin on mahdollista. Mutta jatkuvasti sitä en tarvitse tai kaipaa, se on lähinnä ideaalivertauskuva. Eli jos Jussi on tulkinnut että ideaalinani olisi pitää kaikki yhtä suurena perheenä: ei se todellisuudessa ole. Lähinnä tavoittelen tuota sisäistä näkemystäni muokkautumaan enemmän suhtautumiseltani suvaitsevammaksi, sietämään erilaisuutta ja antaa mahdollisuus ihmisille olla mitä ovat. Se ei tarkoita että se olisi luontainen olotila. Mutta itsekään en hyväksy kaltoinkohtelua, väkisin myymistä tai rajojen ylittämistä.

        Toinen juttu on omalta mukavuusalueelta poistuminen. Tästähän mm Lynett on aikanaan paasannut paljonkin. Mitä enemmän jatkan elämääni, sen ahneempi olen itsekkäälle omalle tilalle ja kavennan soisaalista piiriäni jos se on mahdollista. Lähinnä rauhan, kiirettömyyden ja asioista itselle tai läheisille tarpeen vuoksi. Osa on tietysti puhdasta laiskuutta ja aikaa sille. Yleisesti ottaen saalistushommissa ja tietty osa vapaa-ajasta saa olla tekemisissä riittävästi sen erilaisuuden kanssa, että se täyttää vuorovaikutustarpeen. Tarvitsen toisinaan myös erämaaolosuhteita saavuttaakseni tietyn hyvänolon tarpeen. Mukana oleva sisäpiiri on erittäin pieni, jossa laatu korvaa määrän.

        Sellainen asia vielä erilaisista tai erilaisina pitämistään ihmisistä, joita ei välttämättä halua sinne omalle sisäpihalleen. Kuinka moni on törmännyt siihen, että aluksi luotaantyöntävälle vaikuttanut henkilö onkin ollut esim mielenkiintoisempi kuin alunperin on kuvitellut? Monellehan on käynyt niinpäin, että sielunkumppanilta vaikuttava henkilö on osoittautunut joksikin muuksi.

        Toinen kysymys: minkä arvon olette havainneet keskustelupalstan erilaisilla ajatustavoilla ja väittelyillä?

        Lottiksen kanssa samoilla linjoilla ja kaipuu omaan rauhaan on myös tuttu tunne. Tietty vuorovaikutustarve on oikeastaan hämmästyttävän minimaalinen minulla. Ihmiset on niin nähty ja moneen kertaan. Viihdyn ihmisten seurassa, jotka osaavat puuhastella omiaan eivätkä häkelly hiljaisuudesta. Ovat peruskohteliaita ja sanovat suoraan niitä asioita, mitä suorempaa sen parempi.

        Joka asiasta valittaminen on out, kaiken näkeminen tosi negatiivisena on out, toisten arvostelu ihan yleisenä puheenaiheena on out (paitsi jos sen osaa tehä tyylillä ja vetää överisti niin, että huonosta tulee hyvää, niin in), tietynlainen vastavuoroisuus on in, tunne-elämä (kaikkinensa ja sellaisen hyväksyminen ihmisillä) on in, rivien välistä sellaisen esiintuominen, että on joka ainoassa asiassa vaan parempi ja ne "omat asiat" on aina niiiiiiiiiiin helkutin mielenkiintoisia, että niistä pitää jauhaa taukoamatta 24/7 - ja kun jutut loppuu aloitetaan uudestaan alusta, on out.. Ja mitähän vielä.. Kokeellinen mielenlaatu on ehdottomasti in ja ehdottomuus ja fanaattisuus on out. Sellainen - aivan sama, vitun tylsää ja ei mulla kiinnosta sun jutut ja ai jaa, just - meininki (kunhan utelen kaikki sun asiat ja leikin tässä mysteeristä myslinpuputtajaa ja teen selväksi etten oikeasti edes kuuntele) on out..

        Sellaista mulla, noi mitä tuli tähän hetkeen mieleen.

        Ja joo, mulle on käynyt niin kyllä monta kertaa, että olen huomannut ihmisten olevan siellä ulkokuorensa alla oikeasti todella mielenkiintoisia, mutta jokin pelko niitä ilmeisesti estää olemasta sitten niitä ihania ja yllätyksellisiä omia itsejään.. Kaikkine kummallisuuksineen ja omituisuuksineen. Ja siitä onkin tullut usein mieleen se, että tämä nykypäivän elämä, se on tekemisen leikkimistä ja näyttämisen yrittämistä samalla kun pelätään hirveästi (usein juuri niitä muita ihmisiä ja niiden mielipiteitä - niiden kun pitää aina olla niitä tuomitsevaisimpia niiden mielipiteiden, jotta ne olis niissä "piireissään" in ja cool), mikä on aika surullista oikeastaan.


    • HenkistäVäkivaltaa

      Se on kiusaamista.
      Kiusaaminen on henkistä väkivaltaa.

      Väkivallan tekijät pitäisi saada vastuuseen teoistaan.

      Onko sinulle tullut koskaan mieleen kuinka paljon pahaa mieltä olet muille aiheuttanut, vai oletko tuollaisen yläpuolella???

      • HenkistäVäkivaltaa

        Siis tämä oli sinulle plussatyyppi


      • Onko sinulle tullut

        "Väkivallan tekijät pitäisi saada vastuuseen teoistaan.

        Onko sinulle tullut koskaan mieleen kuinka paljon pahaa mieltä olet muille aiheuttanut, vai oletko tuollaisen yläpuolella??? "

        Täällä keskustelupalstoilla on varmaan aika kova kynnys saada oikeutta ihan vaikka rahallisena korvauksena syytteiden nostamisen kautta. KOSKA: täällä voi kirjoittaa ihan kuka tahansa. Ikääkään ei kysytä, eikä mielenterveyttä. Täällä on provoja ja provokatiivisia vastauksia. On vaikea pysyä asialinjalla jonkun pellen kanssa.

        Ja pellejä riittää. Toisaalta on positiivista, että on huumoria, se pitää henkeä yllä. Mutta toiki myös ryhtiä tarvitaan. On tosi lapsellista edellyttää samaa käytöstä tällaisilta palstoilta, kun esim. fiksussa työpaikassa live-ihmisiltä. Ja on ihan eri juttu, nämä jutut voi ja pitää jättää omaan arvoonsa.

        Jos olisi vähänkin rahaa ihmisellä, joka tänne kirjoittaa, joku voisi provoilla ja yrittää saada toisen suuttumaan, ja sitten vaatisi oikeustetse korvauksia "henkisistä kärsimyksistä". KOROSTAN: täältä voi aina lähteä pois. Ei ole pakko lukea eikä kirjoittaa.

        Tuossa olisikin monelle lurjukselle uusi elinkeino. Enää ei lykätäkään jalkaa auton alle, niinkuin joskus menneisyydessä, vaan haettaisiin korvauksia nettikirjoittelijoilta, kun on "loukkaantunut" toisten kirjoittelusta.

        Neuvo: älä kirjoittele nimimerkillä, jos olet varoissasi. Ainoastaan varattomat voivat täälläkin heitellä mitä sylki näppeihin tuo... NÄINKÖ? Ihan tosi? Aika kaukaa haettu.


      • 16+14=30
        Onko sinulle tullut kirjoitti:

        "Väkivallan tekijät pitäisi saada vastuuseen teoistaan.

        Onko sinulle tullut koskaan mieleen kuinka paljon pahaa mieltä olet muille aiheuttanut, vai oletko tuollaisen yläpuolella??? "

        Täällä keskustelupalstoilla on varmaan aika kova kynnys saada oikeutta ihan vaikka rahallisena korvauksena syytteiden nostamisen kautta. KOSKA: täällä voi kirjoittaa ihan kuka tahansa. Ikääkään ei kysytä, eikä mielenterveyttä. Täällä on provoja ja provokatiivisia vastauksia. On vaikea pysyä asialinjalla jonkun pellen kanssa.

        Ja pellejä riittää. Toisaalta on positiivista, että on huumoria, se pitää henkeä yllä. Mutta toiki myös ryhtiä tarvitaan. On tosi lapsellista edellyttää samaa käytöstä tällaisilta palstoilta, kun esim. fiksussa työpaikassa live-ihmisiltä. Ja on ihan eri juttu, nämä jutut voi ja pitää jättää omaan arvoonsa.

        Jos olisi vähänkin rahaa ihmisellä, joka tänne kirjoittaa, joku voisi provoilla ja yrittää saada toisen suuttumaan, ja sitten vaatisi oikeustetse korvauksia "henkisistä kärsimyksistä". KOROSTAN: täältä voi aina lähteä pois. Ei ole pakko lukea eikä kirjoittaa.

        Tuossa olisikin monelle lurjukselle uusi elinkeino. Enää ei lykätäkään jalkaa auton alle, niinkuin joskus menneisyydessä, vaan haettaisiin korvauksia nettikirjoittelijoilta, kun on "loukkaantunut" toisten kirjoittelusta.

        Neuvo: älä kirjoittele nimimerkillä, jos olet varoissasi. Ainoastaan varattomat voivat täälläkin heitellä mitä sylki näppeihin tuo... NÄINKÖ? Ihan tosi? Aika kaukaa haettu.

        "Jos olisi vähänkin rahaa ihmisellä, joka tänne kirjoittaa, joku voisi provoilla ja yrittää saada toisen suuttumaan, ja sitten vaatisi oikeustetse korvauksia "henkisistä kärsimyksistä". KOROSTAN: täältä voi aina lähteä pois. Ei ole pakko lukea eikä kirjoittaa."

        niin tuokin nimimerkki henkistä väkivaltaa piiloutuu nimimerkkinsä suojiin...tuskin olen tuolle nimimerkille mitään henkistä väkivaltaa aiheuttanut...

        ja en käsitä miksi hän yleensä lukee kirjoituksiani...jos ne tuottaa hänelle pahaa oloa ja henkisen väkivallan kokemuksia...

        toivon mukaan hän palaa yksilöimään kirjoitusiani jotka hän kokee itseensä kohdistuvaksi henkiseksi väkivallaksi...vai oliko tuolla tarkoitus vaan saada aikaan minuun kohdistuvia epäilyjä, että olen nettikiusaaja...

        Mutta joo...itse tosiaan olen omasta puolestani kyllä ottanut yhteyttä nettopoliisiin...syystä, että ikäänkuin minun nimissäni/minuna kirjoitettiin jotain...josta asiaa tuntematon/kirjoituksiani lukematon...olisi saanut minusta hyvin ikävän kuvan kirjottajana ja ihmisenä..

        että jossain kohtaa on raja nettikirjoittelussakin...

        Eikä kyse ole rahasta...vaan tuollaisessa tapauksessa liikutaan jo identiteettivarkauden tiimoilla...

        ei se niinkään voi olla, eikä ole, että toisen nimissä kirjoitetaan nettiin...nimimerkit ny voi olla mitä vain...mutta nykytekniikalla kyllä pystytään viestien alkuperä selvittämään...

        Minä kyllä vastaan omalta osaltani omista kirjoituksistani...ja yritän enimmäkseen pitää sen sylkeni suussa...etten ny ihan tuota henkistä väkivaltaa tässäkään käsitä...

        että periaatteessa kyllä jätän suurimman osan ns. omaan arvoonsa...tuo ny vain tuntui silloin asialta johon oli pakko puuttua, tehdä siitä ilmoitus...


      • En ketään
        16+14=30 kirjoitti:

        "Jos olisi vähänkin rahaa ihmisellä, joka tänne kirjoittaa, joku voisi provoilla ja yrittää saada toisen suuttumaan, ja sitten vaatisi oikeustetse korvauksia "henkisistä kärsimyksistä". KOROSTAN: täältä voi aina lähteä pois. Ei ole pakko lukea eikä kirjoittaa."

        niin tuokin nimimerkki henkistä väkivaltaa piiloutuu nimimerkkinsä suojiin...tuskin olen tuolle nimimerkille mitään henkistä väkivaltaa aiheuttanut...

        ja en käsitä miksi hän yleensä lukee kirjoituksiani...jos ne tuottaa hänelle pahaa oloa ja henkisen väkivallan kokemuksia...

        toivon mukaan hän palaa yksilöimään kirjoitusiani jotka hän kokee itseensä kohdistuvaksi henkiseksi väkivallaksi...vai oliko tuolla tarkoitus vaan saada aikaan minuun kohdistuvia epäilyjä, että olen nettikiusaaja...

        Mutta joo...itse tosiaan olen omasta puolestani kyllä ottanut yhteyttä nettopoliisiin...syystä, että ikäänkuin minun nimissäni/minuna kirjoitettiin jotain...josta asiaa tuntematon/kirjoituksiani lukematon...olisi saanut minusta hyvin ikävän kuvan kirjottajana ja ihmisenä..

        että jossain kohtaa on raja nettikirjoittelussakin...

        Eikä kyse ole rahasta...vaan tuollaisessa tapauksessa liikutaan jo identiteettivarkauden tiimoilla...

        ei se niinkään voi olla, eikä ole, että toisen nimissä kirjoitetaan nettiin...nimimerkit ny voi olla mitä vain...mutta nykytekniikalla kyllä pystytään viestien alkuperä selvittämään...

        Minä kyllä vastaan omalta osaltani omista kirjoituksistani...ja yritän enimmäkseen pitää sen sylkeni suussa...etten ny ihan tuota henkistä väkivaltaa tässäkään käsitä...

        että periaatteessa kyllä jätän suurimman osan ns. omaan arvoonsa...tuo ny vain tuntui silloin asialta johon oli pakko puuttua, tehdä siitä ilmoitus...

        En ketään henkilökohtaisesti tarkoittanut. Satuin vain lukemaan sinun tekstisi ja vastasin siihen. Siis yleensä, kenestä tahansa, pesoonasta riippuen, saattaa taas joku toisenlainen asia, kuin sinua, tuntuu inhottavalta.

        Ja sitten tekee tutkintapyynnön, varmaan tyhjästä, kun asiaa mietitään, onko aihetta. Mutta oletetaan, että joku on provosta suuttunut, ja vastaa rumasti. (Käy muuten lukemassa uskottomuuspalstaa!)

        Jatketaan olettamusta, että maailma ja oikeuslaitos olisi niin hataralla tolalla, että tällaista naputuksista mentäisiin lakitupaan. Joku, joka olisi tyhjätasku, vaikka narkkari, haluaisi vähän mömmöä lisää ja vetäisi jonkun teollisuuspampun pyöritykseen.

        Tai sitten jonkun yksinhuoltajan, ja tämä ei pystyisi oikeudenkäynneiltä käymään työssä, joutuisi oman järkytyksen vuoksi hakemaan sairaslomaa ja lapset otettaisiin huostaan. Hyvä juttu vai? Ja mömmöilijä saa oikeutta. Mömmöilijän oikeustajua on loukattu.

        Mömmöilijä ei koskaan vastaa aiheuttamistaan vahingoista. Noin on aina ollut. Mömmöilijöiden laskut maksaa yhteikunta. No, monta hävittyä juttua on tässä maailmassa nostettu. Ja juttujen nostajia kohtaan nostetaan yleensä myös välittömästi vastasyyte, joka suojaa syytettyä turhilta hyökkäyksiltä. Jutun nostanut voisi hävitä, ja menttää, jos hänellä sattuisi olemaan varoja, esim. kotinsa ja muuta. Ohhoh.

        Yleensä ihmiset, jotka oikeasti ovat jotain muuta kun sairaita, pitävät itsensä irti sekä syyttämisistä, että syytettyinä olemisista. Kannattaa vetäytyä, jos joku käy kimppuun, vaikka täällä palstalla ja henkisesti. Tai jos edes tuntuu siltä.

        Mikä sitten tuntuu miltä ja kenestä, on ihan oma kysymyksensä. Kun näitä juttuja tässä olen lukenut, vähemmän niitä täysin korrekteja on. Ja sitten on tosi lapsellisa, mutta saahan tänne ihan nuoretkin kirjoittaa.


      • vankilaan, ei armoa
        HenkistäVäkivaltaa kirjoitti:

        Siis tämä oli sinulle plussatyyppi

        Eräs mies joutui syytetyksi, ja anoi kuninkaalta armoa. Kuningas mietti miehen näkökulmia ja käski kirjurinsa kirjoittamaan vapauttavan lauselman;
        'vankilaan ei, armoa'.

        Kirjuri teki vahingossa pienen ajattelu- ja kirjoitusvirheen, ja tuon pienen virheen takia filosofi-parka joutui vankityrmään loppuiäkseen. Tämä tapahtui aikana, jolloin kuninkaan sana oli kyseenalaistamaton laki.

        Sinulla, nimimerkki 'HenkistäVäkivaltaa', on ongelma, joka sinun pitäisi ratkaista ihan itse, vaatimatta muutoksia muilta kommentoijilta. Sinun silmiisi suorastaan pistää tietyt logot ja nimmarit. Kysymys joka sinun tulisi asettaa itsellesi, on; 'miksi minun on vaikea suvaita?'

        Usko pois, valovoimaisena ja tunnettuna, negatiivisten nimeämässä sisäpiirissä, elämä on aika tuulista, ja ennenkuin huomaatkaan, olet hyvin monen hampaissa - olet maalitaulu joka näkyy pitkälle, ja jota on helppo yrittää käyttää tunteensiirtoon.

        Pidän mm määbäästä, elisaketusta, yhteenlaskusta. Muistakin kaltaisistaan. Heistä näkyy positiivisuus, kyky asioiden tarkasteluun moneltakin kantilta. Koetun elämän viisaus ja referointikyky.
        Palstan välillä paradoksaalisessa maailmassa ystävällisyyskin on käännetty negatiiviseksi ja epäilyttäväksi asiaksi. Vihollisen ystävästä tehdään vihollinen.

        Kumpi vaihtoehto sinusta on parempi, että kirjoitan kuten ennenkin jolloin tiedät ketä ammut ja ignooraat, vai siirrynkö puskiin, jolloin et koskaan voi olla varma kuka mielesi luoma henkilöitymä olen, vaan joudut miinustamaan ihan kaikkien kommentit...varmuuden vuoksi.

        Se noidaksi nimeämäsi, terveisin, ja lähimmäisenrakkaudella -yxex-


      • En ketään kirjoitti:

        En ketään henkilökohtaisesti tarkoittanut. Satuin vain lukemaan sinun tekstisi ja vastasin siihen. Siis yleensä, kenestä tahansa, pesoonasta riippuen, saattaa taas joku toisenlainen asia, kuin sinua, tuntuu inhottavalta.

        Ja sitten tekee tutkintapyynnön, varmaan tyhjästä, kun asiaa mietitään, onko aihetta. Mutta oletetaan, että joku on provosta suuttunut, ja vastaa rumasti. (Käy muuten lukemassa uskottomuuspalstaa!)

        Jatketaan olettamusta, että maailma ja oikeuslaitos olisi niin hataralla tolalla, että tällaista naputuksista mentäisiin lakitupaan. Joku, joka olisi tyhjätasku, vaikka narkkari, haluaisi vähän mömmöä lisää ja vetäisi jonkun teollisuuspampun pyöritykseen.

        Tai sitten jonkun yksinhuoltajan, ja tämä ei pystyisi oikeudenkäynneiltä käymään työssä, joutuisi oman järkytyksen vuoksi hakemaan sairaslomaa ja lapset otettaisiin huostaan. Hyvä juttu vai? Ja mömmöilijä saa oikeutta. Mömmöilijän oikeustajua on loukattu.

        Mömmöilijä ei koskaan vastaa aiheuttamistaan vahingoista. Noin on aina ollut. Mömmöilijöiden laskut maksaa yhteikunta. No, monta hävittyä juttua on tässä maailmassa nostettu. Ja juttujen nostajia kohtaan nostetaan yleensä myös välittömästi vastasyyte, joka suojaa syytettyä turhilta hyökkäyksiltä. Jutun nostanut voisi hävitä, ja menttää, jos hänellä sattuisi olemaan varoja, esim. kotinsa ja muuta. Ohhoh.

        Yleensä ihmiset, jotka oikeasti ovat jotain muuta kun sairaita, pitävät itsensä irti sekä syyttämisistä, että syytettyinä olemisista. Kannattaa vetäytyä, jos joku käy kimppuun, vaikka täällä palstalla ja henkisesti. Tai jos edes tuntuu siltä.

        Mikä sitten tuntuu miltä ja kenestä, on ihan oma kysymyksensä. Kun näitä juttuja tässä olen lukenut, vähemmän niitä täysin korrekteja on. Ja sitten on tosi lapsellisa, mutta saahan tänne ihan nuoretkin kirjoittaa.

        Asiallista pohdintaa!

        Jos näitä viime päivien(kin) kommentteja katselee tutkimusmielessä, huomaa aika selkeästi kuka on passiivinen (mukautuva), kuka assertiivinen (ymmärtää molempia osapuolia) ja kuka agressiivinen(ylikompensoiva).

        Myöskin kenellä on joustamaton mielenrakenne. Ja kenellä on kyky liikkua noilla kolmella alueella joustavasti
        (osaa puolustaa itseään terveen narsistisesti muttei juutu vihaan vaan kuuntelee muidenkin näkökantoja).


      • - -
        vankilaan, ei armoa kirjoitti:

        Eräs mies joutui syytetyksi, ja anoi kuninkaalta armoa. Kuningas mietti miehen näkökulmia ja käski kirjurinsa kirjoittamaan vapauttavan lauselman;
        'vankilaan ei, armoa'.

        Kirjuri teki vahingossa pienen ajattelu- ja kirjoitusvirheen, ja tuon pienen virheen takia filosofi-parka joutui vankityrmään loppuiäkseen. Tämä tapahtui aikana, jolloin kuninkaan sana oli kyseenalaistamaton laki.

        Sinulla, nimimerkki 'HenkistäVäkivaltaa', on ongelma, joka sinun pitäisi ratkaista ihan itse, vaatimatta muutoksia muilta kommentoijilta. Sinun silmiisi suorastaan pistää tietyt logot ja nimmarit. Kysymys joka sinun tulisi asettaa itsellesi, on; 'miksi minun on vaikea suvaita?'

        Usko pois, valovoimaisena ja tunnettuna, negatiivisten nimeämässä sisäpiirissä, elämä on aika tuulista, ja ennenkuin huomaatkaan, olet hyvin monen hampaissa - olet maalitaulu joka näkyy pitkälle, ja jota on helppo yrittää käyttää tunteensiirtoon.

        Pidän mm määbäästä, elisaketusta, yhteenlaskusta. Muistakin kaltaisistaan. Heistä näkyy positiivisuus, kyky asioiden tarkasteluun moneltakin kantilta. Koetun elämän viisaus ja referointikyky.
        Palstan välillä paradoksaalisessa maailmassa ystävällisyyskin on käännetty negatiiviseksi ja epäilyttäväksi asiaksi. Vihollisen ystävästä tehdään vihollinen.

        Kumpi vaihtoehto sinusta on parempi, että kirjoitan kuten ennenkin jolloin tiedät ketä ammut ja ignooraat, vai siirrynkö puskiin, jolloin et koskaan voi olla varma kuka mielesi luoma henkilöitymä olen, vaan joudut miinustamaan ihan kaikkien kommentit...varmuuden vuoksi.

        Se noidaksi nimeämäsi, terveisin, ja lähimmäisenrakkaudella -yxex-

        :D Mä mietinkin, että kuka halvattu on noita.. että enpä ole varmaan koskaan nähnyt palstalla ketään noitaa. Senkin noita!! :)


      • - -
        yxex kirjoitti:

        Asiallista pohdintaa!

        Jos näitä viime päivien(kin) kommentteja katselee tutkimusmielessä, huomaa aika selkeästi kuka on passiivinen (mukautuva), kuka assertiivinen (ymmärtää molempia osapuolia) ja kuka agressiivinen(ylikompensoiva).

        Myöskin kenellä on joustamaton mielenrakenne. Ja kenellä on kyky liikkua noilla kolmella alueella joustavasti
        (osaa puolustaa itseään terveen narsistisesti muttei juutu vihaan vaan kuuntelee muidenkin näkökantoja).

        Ilmeisesti kirjoitit taas jotakin omituista kökköä kun miinuksia satelee yhden kappaleen verran.. :D


      • paskat pellolle
        - - kirjoitti:

        Ilmeisesti kirjoitit taas jotakin omituista kökköä kun miinuksia satelee yhden kappaleen verran.. :D

        kaksi.


      • - -
        paskat pellolle kirjoitti:

        kaksi.

        Juu, heinä kasvaa paremmin kun muistaa lannoittaa. Tuon lumen vaan pitäisi ensin sulaa päältä pois :)


      • - - kirjoitti:

        Juu, heinä kasvaa paremmin kun muistaa lannoittaa. Tuon lumen vaan pitäisi ensin sulaa päältä pois :)

        Jos kuvittelisi lumisen pellon valkoiseksi paperiksi ja lumikolan kynäksi, ja kirjoittaisi maailman isoimman NARSISTIT HIRTEEN - tekstin?

        *ah tätä luomisen riemua* ;D


    • 6+11=17

      "Se on kiusaamista.
      Kiusaaminen on henkistä väkivaltaa.
      Siis tämä oli sinulle plussatyyppi "

      niin sekö on kiusaamista kun kirjoitan paljon täällä narsismi palstalla?

      vai koetko että kirjoitan nimenomaan sinusta?

      toki olen pahoillani jos olen kirjotuksillani loukannut sinua...
      Noh, sinulla kyllä luki että muille...mutta voit puhua vain omasta puolestasi...

      Mutta kaiketi minun pitää pyytää sitten varmuuden vuoksi anteeksi kaikilta että kirjoitan täällä...

      mutta mitäpä jos ny kirjoittaisit omaa sitä asiaasi...ja vähemmän keskittyisit mnuun...ja jättäisit ne sadat kirjoitukseni kokonaan lukematta...

      ehkäpä jo noilla keinoilla paha olosi helpottuu ja aina on mahdollisuus viedä asiaa eteenpäin...tehdä jopa rikosilmoitus nettikiusaamisesta...minäkin kerran otin yhteyttä nettipoliisiin kun joku kirjoitti ikäänkuin minun nimissäni...

      • - -

        Höpönhöpön, multa et ainakaan ala pyytelemään anteeksi!!


      • 18+18=36
        - - kirjoitti:

        Höpönhöpön, multa et ainakaan ala pyytelemään anteeksi!!

        "Höpönhöpön, multa et ainakaan ala pyytelemään anteeksi!! "

        noh...varmuuden vuoksi viisain pyytää kaikilta kun ei tiedä kuka tuo minun taholtani henkistä väkivaltaa kokenut on...

        hän kertoo minun kaappavan hänen avaamansa keskustelut...käsittääkseni tämä on sinun aloittamasi viestiketju...


      • - -
        18+18=36 kirjoitti:

        "Höpönhöpön, multa et ainakaan ala pyytelemään anteeksi!! "

        noh...varmuuden vuoksi viisain pyytää kaikilta kun ei tiedä kuka tuo minun taholtani henkistä väkivaltaa kokenut on...

        hän kertoo minun kaappavan hänen avaamansa keskustelut...käsittääkseni tämä on sinun aloittamasi viestiketju...

        On. Siinä käsityksessä olen itsekin :D

        *vaan mistäs meistä hulluista tietää*

        No, heitot sikseen, niitäkään kun ei kaikki arvosta, enkä tiedä sinun huumorinsietokykyäsi, mutta kyllä tämä on minun aloittamani ketju.

        Jos ilmenee muuta, menen vapaaehtoisesti hoitoon ja sanon, että tutkivat narsismini samalla kohdilleen :)


      • 13+14=27
        - - kirjoitti:

        On. Siinä käsityksessä olen itsekin :D

        *vaan mistäs meistä hulluista tietää*

        No, heitot sikseen, niitäkään kun ei kaikki arvosta, enkä tiedä sinun huumorinsietokykyäsi, mutta kyllä tämä on minun aloittamani ketju.

        Jos ilmenee muuta, menen vapaaehtoisesti hoitoon ja sanon, että tutkivat narsismini samalla kohdilleen :)

        "kyllä tämä on minun aloittamani ketju."

        Niin uskon kyllä simliäni sen suhteen...kuka tämän ketjun aloitti...mutta en tiedä kuka ny tuli esittämään tuon vienon toivomuksensa etten vastaisi hänen aloittamiinsa ketjuihin...kun hän kokee taholtani hänelle aiheutetun henkistä väkivaltaa...

        ma vaan luulen, että hän on "vanha tuttuni" jotain ymmärtämättä, mutta sitä en tiedä millä muilla nimimerkeillä hän kirjoittaa...

        että katsotaan ny...minkä nimimerkin hän ilmoittaa minulta kielletyiksi keskusteluiksi...


      • - -
        13+14=27 kirjoitti:

        "kyllä tämä on minun aloittamani ketju."

        Niin uskon kyllä simliäni sen suhteen...kuka tämän ketjun aloitti...mutta en tiedä kuka ny tuli esittämään tuon vienon toivomuksensa etten vastaisi hänen aloittamiinsa ketjuihin...kun hän kokee taholtani hänelle aiheutetun henkistä väkivaltaa...

        ma vaan luulen, että hän on "vanha tuttuni" jotain ymmärtämättä, mutta sitä en tiedä millä muilla nimimerkeillä hän kirjoittaa...

        että katsotaan ny...minkä nimimerkin hän ilmoittaa minulta kielletyiksi keskusteluiksi...

        Teille tapahtui kyllä jotakin kummallista palstalla. Kirjoititte pitkät tovit ja sitten yht'äkkiä - riita ja poikki? Olin siinä käsityksessä, että olitte jopa vaihtaneet s.postiosotteita. Vaikka se asia ei minulle kuulukaan, luulin teidän käyvän keskustelua yhdessä tuumin ja yhteisymmärryksessä..

        Tosin en teidän kahden jutteluja kaikkia laittanut merkille, enkä lukenut, ne olivat jotenkin niin teidän välisiänne.


      • 9+11=20
        - - kirjoitti:

        Teille tapahtui kyllä jotakin kummallista palstalla. Kirjoititte pitkät tovit ja sitten yht'äkkiä - riita ja poikki? Olin siinä käsityksessä, että olitte jopa vaihtaneet s.postiosotteita. Vaikka se asia ei minulle kuulukaan, luulin teidän käyvän keskustelua yhdessä tuumin ja yhteisymmärryksessä..

        Tosin en teidän kahden jutteluja kaikkia laittanut merkille, enkä lukenut, ne olivat jotenkin niin teidän välisiänne.

        "Kirjoititte pitkät tovit ja sitten yht'äkkiä - riita ja poikki? Olin siinä käsityksessä, että olitte jopa vaihtaneet s.postiosotteita. Vaikka se asia ei minulle kuulukaan, luulin teidän käyvän keskustelua yhdessä tuumin ja yhteisymmärryksessä.."

        jaa että sposteja...ei ny sentäs...ja aikas paljon minä kritisoin häntä...alusta asti...ettei se mikään ystävyyssuhde todellakaan ollut...

        noh...sitten nimissäni kirjoitettiin mitä kirjoitettiin...

        ja kun otin yhteyttä ylläpitoon ja pyynnöstäni viesti poisttiin ja vielä otin yhteyttä nettipoliisiin...ottaakseni selvää...millaiset mahdollisuudet on selvittää kirjoitusten alkuperä... niin jotain ymmärtämättä ilmoitti ettei hänellä ole aikaa oikeusjuttuihin...

        mutta joo...uskoisin että palstalla hän on ihan varmasti...ja oman kertomansa mukaan kirjoitteli muuallakin...muistaakseni nimimerkeillä ikävä tai mikä ilmiö...


      • Oletko ihan tosissas
        9+11=20 kirjoitti:

        "Kirjoititte pitkät tovit ja sitten yht'äkkiä - riita ja poikki? Olin siinä käsityksessä, että olitte jopa vaihtaneet s.postiosotteita. Vaikka se asia ei minulle kuulukaan, luulin teidän käyvän keskustelua yhdessä tuumin ja yhteisymmärryksessä.."

        jaa että sposteja...ei ny sentäs...ja aikas paljon minä kritisoin häntä...alusta asti...ettei se mikään ystävyyssuhde todellakaan ollut...

        noh...sitten nimissäni kirjoitettiin mitä kirjoitettiin...

        ja kun otin yhteyttä ylläpitoon ja pyynnöstäni viesti poisttiin ja vielä otin yhteyttä nettipoliisiin...ottaakseni selvää...millaiset mahdollisuudet on selvittää kirjoitusten alkuperä... niin jotain ymmärtämättä ilmoitti ettei hänellä ole aikaa oikeusjuttuihin...

        mutta joo...uskoisin että palstalla hän on ihan varmasti...ja oman kertomansa mukaan kirjoitteli muuallakin...muistaakseni nimimerkeillä ikävä tai mikä ilmiö...

        "ja kun otin yhteyttä ylläpitoon ja pyynnöstäni viesti poisttiin ja vielä otin yhteyttä nettipoliisiin...ottaakseni selvää...millaiset mahdollisuudet on selvittää kirjoitusten alkuperä... niin jotain ymmärtämättä ilmoitti ettei hänellä ole aikaa oikeusjuttuihin..."

        Oletko ihan tosissasi, että lähtisit oikeusteitse nahistelemaan näistä nettikirjoituksista? Oletko sitä mieltä, että se olisi järkevää toimintaa, ja että toisilla olisi halua maksaa sinulle henkisistä kärsimyksistä, joita täällä koet, jos sattuisit voittamaan juttusi? Että täällä laitettaisiin nimimerkki tyrkylle, jos jollekin kelpaisi toisen rahat?


      • - -
        Oletko ihan tosissas kirjoitti:

        "ja kun otin yhteyttä ylläpitoon ja pyynnöstäni viesti poisttiin ja vielä otin yhteyttä nettipoliisiin...ottaakseni selvää...millaiset mahdollisuudet on selvittää kirjoitusten alkuperä... niin jotain ymmärtämättä ilmoitti ettei hänellä ole aikaa oikeusjuttuihin..."

        Oletko ihan tosissasi, että lähtisit oikeusteitse nahistelemaan näistä nettikirjoituksista? Oletko sitä mieltä, että se olisi järkevää toimintaa, ja että toisilla olisi halua maksaa sinulle henkisistä kärsimyksistä, joita täällä koet, jos sattuisit voittamaan juttusi? Että täällä laitettaisiin nimimerkki tyrkylle, jos jollekin kelpaisi toisen rahat?

        Eikös se olekaan maailman tapa? Minä olen siinä käsityksessä, että siihen pitää aina olla varautunut, että joutuu oikeuden eteen selvittelemään kirjoituksiaan palstalle, että se on ihan normaalia nykyisin? Ainakin uhkailut ovat sitä luokkaa monesti.

        Jossakin päin joku ihminen jopa pitää kameraa kuvaamassa niin, että tallentuu kaikki hänen näppäilemänsä filmille samalla kuin osa pärstääkin. Ihan varotoimena. Sitä en muista lukiko jutussa, että oli käytännön sanelema timenpide vai ihan oma "varmuusviritelmä"..

        Nykyaika on nykyaika, käytännöt sen mukaan?


      • 3+18=21
        Oletko ihan tosissas kirjoitti:

        "ja kun otin yhteyttä ylläpitoon ja pyynnöstäni viesti poisttiin ja vielä otin yhteyttä nettipoliisiin...ottaakseni selvää...millaiset mahdollisuudet on selvittää kirjoitusten alkuperä... niin jotain ymmärtämättä ilmoitti ettei hänellä ole aikaa oikeusjuttuihin..."

        Oletko ihan tosissasi, että lähtisit oikeusteitse nahistelemaan näistä nettikirjoituksista? Oletko sitä mieltä, että se olisi järkevää toimintaa, ja että toisilla olisi halua maksaa sinulle henkisistä kärsimyksistä, joita täällä koet, jos sattuisit voittamaan juttusi? Että täällä laitettaisiin nimimerkki tyrkylle, jos jollekin kelpaisi toisen rahat?

        "Oletko ihan tosissasi, että lähtisit oikeusteitse nahistelemaan näistä nettikirjoituksista"

        niin minä ihan tosissani otin yhteyttä nettipoliisiin...silloin kun joku kirjoitti ikäänkuin minuna...syystä ettei sentäs kaikkea tarvitse sietää...

        kaiketi se silloin kirjattiin ilmoituksena sellaisesta toiminnasta...enkä ny siinä kohtaa katsonut tarpeelliseksi sen kummempaan...

        mutta kyse on periaatteesta...siedän kyllä vaikka mitä haistattelua, mutta se että jos aletaan esiintyä/kirjoittaa minuna,ikäänkuin minun nimissäni...on jo mielestäni liikaa...

        jossain raja tulee vastaan täälläkin...

        noh...tuo joka kokee minun taholtani kokevansa henkistä väkivaltaa...tehköön itse asialle jotain...kamalaahan se on jos kokee itsnsä kiusatuksi niiden satojen viestien toimesta joita kirjoitan...


    • HenkistäVäkivaltaa

      Mitäpä, jos sinä jättäisit kavereinesi rauhaan minun aloittamani keskustelut?

      Minua ei häiritse yhtään se mitä te keskustelette keskenänne, mutta se häiritsee kun kaappaatte minun aloittamiani keskusteluja!

      • 16+10=26

        "Mitäpä, jos sinä jättäisit kavereinesi rauhaan minun aloittamani keskustelut?"

        Noh omasta puolestani voin yrittää luvata...jos kerrot ja käytät pelkästään yhtä nimimerkkiä josta voin tietää, että aihe/viestiketju on sinun aloittamasi...

        Kavereita ei minulla täällä ole...joten en voi toisten kirjoittajien puolesta luvata mitän...

        Toki kommentoin, jos minusta tuntuu että olen itse keskustelun aiheena...

        mutta en todellakaan voi tietää mitkä keskustelut ovat sinun...jos en tiedä nimimerkkiäsi tai jatkuvasti vaihtelet sitä...


      • 16+10=26 kirjoitti:

        "Mitäpä, jos sinä jättäisit kavereinesi rauhaan minun aloittamani keskustelut?"

        Noh omasta puolestani voin yrittää luvata...jos kerrot ja käytät pelkästään yhtä nimimerkkiä josta voin tietää, että aihe/viestiketju on sinun aloittamasi...

        Kavereita ei minulla täällä ole...joten en voi toisten kirjoittajien puolesta luvata mitän...

        Toki kommentoin, jos minusta tuntuu että olen itse keskustelun aiheena...

        mutta en todellakaan voi tietää mitkä keskustelut ovat sinun...jos en tiedä nimimerkkiäsi tai jatkuvasti vaihtelet sitä...

        Kysymys, joka palstalla hiertää joitakuita, liittyy valtaan. Tai oikeastaan vallan illuusioon. Täällähän ei todellisuudessa voi omistaa mitään, ei edes tekemäänsä aloitusta. Kuka vaan voi kirjoittaa mitä vaan, minne vaan. Perfektionistien karttakeppeineen on tätä vaikea ymmärtää.

        Jumalan roolissa täällä näkisin ainoastaan ylläpidon; jos he vetää töpselin seinästä, koko palstamaailmankaikkeus kommentteineen häviää että *puff* :)


      • Veli Siittiö
        yxex kirjoitti:

        Kysymys, joka palstalla hiertää joitakuita, liittyy valtaan. Tai oikeastaan vallan illuusioon. Täällähän ei todellisuudessa voi omistaa mitään, ei edes tekemäänsä aloitusta. Kuka vaan voi kirjoittaa mitä vaan, minne vaan. Perfektionistien karttakeppeineen on tätä vaikea ymmärtää.

        Jumalan roolissa täällä näkisin ainoastaan ylläpidon; jos he vetää töpselin seinästä, koko palstamaailmankaikkeus kommentteineen häviää että *puff* :)

        Valta, illuusio, omistaa? Tuntemani psykopaatin sanastoa, muistaakseni.

        Mutta asiaan. Onko runkkupukuinen läskimooses milloinkaan tullut ajatelleeksi, että valtaa ei pyydetä? Tällaisilla paikoilla se vain otetaan juuri niin kuin sinäkin kaikilla altereillasi teet. Sinä OLET jotain, sinulla ON tarve tyydyttää se, mikä OLET ja käytät siinä palstalla olevia henkilöitä hyväksesi - yksi toisensa jälkeen.

        Lapsi, jota ei lapsena kukaan rakastanut, ei vanhempana etsi rakkautta vaan alistettavaa. Jos sellaista ei löydy, sellainen tehdään.
        Tämän tyyppiset palstat tarjoavat heille oivan paikan käyttää valtaansa. Täällä KENESTÄ TAHANSA paikalla olevasta kirjoittajasta voi tehdä heikomman kuin itse on. Ei tarvitse muuta kuin väittää, että hän on sellainen. Ja varmaan tekee mannaa sille alistustarpeiselle sielulle. Valheilla voi yrittää sitten pitää hänet otteessa. Huonoin puoli on, että alistettu saattaa lähteä pois.
        Vaikka voihan sitä ihan lähteä siitäkin, että kuvittelee jokaisen uuden aina vaan samaksi, ei tartte niin paljoa sitten keksiä "uusia kikkojakaan" alistamiseen kun vanhat on kerran kunnolla opetellut.


      • - -
        Veli Siittiö kirjoitti:

        Valta, illuusio, omistaa? Tuntemani psykopaatin sanastoa, muistaakseni.

        Mutta asiaan. Onko runkkupukuinen läskimooses milloinkaan tullut ajatelleeksi, että valtaa ei pyydetä? Tällaisilla paikoilla se vain otetaan juuri niin kuin sinäkin kaikilla altereillasi teet. Sinä OLET jotain, sinulla ON tarve tyydyttää se, mikä OLET ja käytät siinä palstalla olevia henkilöitä hyväksesi - yksi toisensa jälkeen.

        Lapsi, jota ei lapsena kukaan rakastanut, ei vanhempana etsi rakkautta vaan alistettavaa. Jos sellaista ei löydy, sellainen tehdään.
        Tämän tyyppiset palstat tarjoavat heille oivan paikan käyttää valtaansa. Täällä KENESTÄ TAHANSA paikalla olevasta kirjoittajasta voi tehdä heikomman kuin itse on. Ei tarvitse muuta kuin väittää, että hän on sellainen. Ja varmaan tekee mannaa sille alistustarpeiselle sielulle. Valheilla voi yrittää sitten pitää hänet otteessa. Huonoin puoli on, että alistettu saattaa lähteä pois.
        Vaikka voihan sitä ihan lähteä siitäkin, että kuvittelee jokaisen uuden aina vaan samaksi, ei tartte niin paljoa sitten keksiä "uusia kikkojakaan" alistamiseen kun vanhat on kerran kunnolla opetellut.

        "runkkupukuinen läskimooses" :D :D :D

        Ohhoh .. Rapisiko pinta?


      • Veli Siittiö
        - - kirjoitti:

        "runkkupukuinen läskimooses" :D :D :D

        Ohhoh .. Rapisiko pinta?

        Jos se runkkupuku on tarpeeksi pieni, niin mikä ettei rapise.


      • - -
        Veli Siittiö kirjoitti:

        Jos se runkkupuku on tarpeeksi pieni, niin mikä ettei rapise.

        Aukaisepa hieman: Mikä saa sut vastaamaan selkeästi provokatiiviseen heittooni?

        Ihan henkilökohtainen mielipide ja tuntemus?


      • Veli Siittiö
        - - kirjoitti:

        Aukaisepa hieman: Mikä saa sut vastaamaan selkeästi provokatiiviseen heittooni?

        Ihan henkilökohtainen mielipide ja tuntemus?

        Missä oli prokokatiivia? En huomannut........?


      • - -
        Veli Siittiö kirjoitti:

        Missä oli prokokatiivia? En huomannut........?

        Kysymykseen vastakysymys :)

        Jos ei havaitse provokaatiota, silloinhan sitä ei ole. Käsittääkseni asia on niin. Ja sillä ei ole merkitystä, että eikö sitä havaitse vai eikö sitä ole havaitsevinaan.


      • - - kirjoitti:

        Kysymykseen vastakysymys :)

        Jos ei havaitse provokaatiota, silloinhan sitä ei ole. Käsittääkseni asia on niin. Ja sillä ei ole merkitystä, että eikö sitä havaitse vai eikö sitä ole havaitsevinaan.

        "runkkupukuinen läskimooses"

        Hih hih... :D

        Tuotaa...erittäin valaisevaa tai jotain...katosi ajatukset päästä.


    • KaikkiLoputNim

      Sovitaan vaikka, että kaikki ovat minun nimimerkkejä paitsi se noita, sinä, -- ja elisa kettu...

      Eiköhän se ongelma tullut sillä hoidetuksi :)
      Kiitos yhteistyhalukkuudestasi ;)

      • 2+3=5

        Ahaa...vai olet sinä sitten kaikki muut nimimerkit...
        mutta joo en taidakkaan tuohon suostua...

        että joudut varmaan sietämään minua edelleen...


    • kjfhfjhhkjt

      Aika jännä kun plussatyyppi ja -- taas kerran poistuivat näyttämöltä samaan aikaan.

      • 16+17=33

        "Aika jännä kun plussatyyppi2

        jaa plussatyyppi ei poistunut mihinkään ja eiköhän tuo - -kuulu tuohon ryhmään joka plussatyypille on kiellettyä aluetta...niinkuin sinäkin...


      • - -

        Eikö olekin - juuri olin menossa nukkumaan kun paljon parjattu intuitio kuiskasi korvaan, että siellä taas jokin luikertee .. :D

        Kurjaa, jos YLT:kin vielä sattuisi juuri nyt kommentoimaan, vahvistaisi epäilyksesi todeksi, mitä sitten ikinä epäiletkään?

        Mmm.. minähän se aina aloitan kaiken, juupajuu. Menisit sinäkin nukkumaan :) Mikäli epäilyksiltäsi saat unta.


      • 2+9=11
        16+17=33 kirjoitti:

        "Aika jännä kun plussatyyppi2

        jaa plussatyyppi ei poistunut mihinkään ja eiköhän tuo - -kuulu tuohon ryhmään joka plussatyypille on kiellettyä aluetta...niinkuin sinäkin...

        Pakko lisätä vielä, että olipas ihan mielenkiintoinen ilmoitus tuo, että elisaketun, yxexän ja minun lisäkseni kaikki muut nimimerkt on yhden ja saman kirjoittajan...

        mitä ny joku satunnainen matkailija tänne joskus ilmestyy...että älä ny suotta luule nimimerkkiä - - ja plussatyyppi samoiksi kirjoittajiksi...


      • - -
        - - kirjoitti:

        Eikö olekin - juuri olin menossa nukkumaan kun paljon parjattu intuitio kuiskasi korvaan, että siellä taas jokin luikertee .. :D

        Kurjaa, jos YLT:kin vielä sattuisi juuri nyt kommentoimaan, vahvistaisi epäilyksesi todeksi, mitä sitten ikinä epäiletkään?

        Mmm.. minähän se aina aloitan kaiken, juupajuu. Menisit sinäkin nukkumaan :) Mikäli epäilyksiltäsi saat unta.

        Kas, siinähän yksi plussatyyppi, seitsemän minuutin viiveellä tuli viestisi ruudulleni koneeni kellon mukaan.

        Mitä tarkoitat sillä, että jokin on kiellettyä aluetta? En tietenkään halua, että kirjoittaisit samalla nikillä, en minäkään käytä yhteenlaskutoimituksia kun tiedän, että se on ikäänkuin vakikäytöss. Muutenhan se olisi saattanutkin olla toimiva vaihtoehto M.B:n heivatessani...


      • 2+1=3
        - - kirjoitti:

        Eikö olekin - juuri olin menossa nukkumaan kun paljon parjattu intuitio kuiskasi korvaan, että siellä taas jokin luikertee .. :D

        Kurjaa, jos YLT:kin vielä sattuisi juuri nyt kommentoimaan, vahvistaisi epäilyksesi todeksi, mitä sitten ikinä epäiletkään?

        Mmm.. minähän se aina aloitan kaiken, juupajuu. Menisit sinäkin nukkumaan :) Mikäli epäilyksiltäsi saat unta.

        "Mikäli epäilyksiltäsi saat unta"

        Noh...minun yöuniani ei ny sentäs tuntemattomien nettkikirjoittajien nimerkit sentäs vie...

        Pysyvät kyllä täällä netissä...ei sänkyyni sentäs luikertele...

        Olipas tämä...hmm...mielenkiintoinen päivä...oikeesti huvittaakkin...että joo...mihin typeryyteni minäkin olen TAAS sotkeutunut...


      • 12+5=17
        - - kirjoitti:

        Kas, siinähän yksi plussatyyppi, seitsemän minuutin viiveellä tuli viestisi ruudulleni koneeni kellon mukaan.

        Mitä tarkoitat sillä, että jokin on kiellettyä aluetta? En tietenkään halua, että kirjoittaisit samalla nikillä, en minäkään käytä yhteenlaskutoimituksia kun tiedän, että se on ikäänkuin vakikäytöss. Muutenhan se olisi saattanutkin olla toimiva vaihtoehto M.B:n heivatessani...

        "Mitä tarkoitat sillä, että jokin on kiellettyä aluetta?"

        niin minulle ilmoitettiin etten saa vastata kuin ekoon ja yxexän viesteihin...että kaikki muut nimimerkit on yhden ja saman kirjoittajan hallusssa...

        "Sovitaan vaikka, että kaikki ovat minun nimimerkkejä paitsi se noita, sinä, -- ja elisa kettu..."

        mutta joo...jos minäkin ny yrittäisin nukkumaan...
        että öitä vaan kaikille nimerkeille...


      • Veli Siittiö
        2+9=11 kirjoitti:

        Pakko lisätä vielä, että olipas ihan mielenkiintoinen ilmoitus tuo, että elisaketun, yxexän ja minun lisäkseni kaikki muut nimimerkt on yhden ja saman kirjoittajan...

        mitä ny joku satunnainen matkailija tänne joskus ilmestyy...että älä ny suotta luule nimimerkkiä - - ja plussatyyppi samoiksi kirjoittajiksi...

        Niin, olen miettinyt mikä nyt sitten mahtaisikaan olla tämän joidenkin innoittaman sisäpiirin tarkoitus. Oliskos se tämä multinikkien tehtailu ja ilmianto?

        On siinä tärkeä tehtävä. Sisäpiirille.


    • jklökffkjg

      Eiköhän se enemmänkin ole sairautta?


      Mutta jos me, jotka haluamme sinun pysyvän poissa aloittamastamme keskustelusta lisäisimme tekstin perään merkinnän.

      (ei )

      niin riittäisikö se, pysyisitkö sinä silloin poissa?
      ja mielellään myös muut "ystäväsi"

      Onnistuuko tämä?

      • 20+10=30

        "Mutta jos me, jotka haluamme sinun pysyvän poissa aloittamastamme keskustelusta lisäisimme tekstin perään merkinnän."

        (ei )

        Noh...
        voihan tuotakin kokeilla mutta en lupaa mitään...

        mitä taas ystäviini tulee...

        niin net ovat reality elämässä...täällä on vain joitain kirjoittajia joiden ajatuksista pidän...ja saan niistä itselleni paljon oivalluksia...

        että on vaan nettikirjoittelua...toisten kirjoittajien kanssa esiintyy aiheesta samanmielisyyttä...toisten kanssa taas ei...

        ja jos ny ajatellaan...että kaikki muut nimimerkit paitsi yhteenlasku, - -, elisakettu ja yxex eivät saa täällä vastata sinun aloittamiisi viesteihin...

        Niin mitä jää jäljelle...vain sinäkö joka varaat itsellesi kaikki muut nimimerkit...

        Noh...toki on vielä mahdollisuus, että minäkin sitte siirtyisin puskista huutelemaan...yrittäisin muuttaa tyylini tunnistamattomaksi ja vaihtelisin alati nimimerkkejäni...

        mutta siihen en ryhdy...
        olen tehnyt sellaisen periaatepäätöksen ja se kyllä pysyy...

        että tuon pohjalta voin kyllä varmasti sanoa...jos joku muuta epäilee...että se on hänen luuloansa jos ei peräti harhaa...

        Mitä taas sairauteen tulee...niin kaiketi on pakko ajatella, ettei täällä kirjoittelu ny ihan tervettäkään ole...


      • 20+10=30 kirjoitti:

        "Mutta jos me, jotka haluamme sinun pysyvän poissa aloittamastamme keskustelusta lisäisimme tekstin perään merkinnän."

        (ei )

        Noh...
        voihan tuotakin kokeilla mutta en lupaa mitään...

        mitä taas ystäviini tulee...

        niin net ovat reality elämässä...täällä on vain joitain kirjoittajia joiden ajatuksista pidän...ja saan niistä itselleni paljon oivalluksia...

        että on vaan nettikirjoittelua...toisten kirjoittajien kanssa esiintyy aiheesta samanmielisyyttä...toisten kanssa taas ei...

        ja jos ny ajatellaan...että kaikki muut nimimerkit paitsi yhteenlasku, - -, elisakettu ja yxex eivät saa täällä vastata sinun aloittamiisi viesteihin...

        Niin mitä jää jäljelle...vain sinäkö joka varaat itsellesi kaikki muut nimimerkit...

        Noh...toki on vielä mahdollisuus, että minäkin sitte siirtyisin puskista huutelemaan...yrittäisin muuttaa tyylini tunnistamattomaksi ja vaihtelisin alati nimimerkkejäni...

        mutta siihen en ryhdy...
        olen tehnyt sellaisen periaatepäätöksen ja se kyllä pysyy...

        että tuon pohjalta voin kyllä varmasti sanoa...jos joku muuta epäilee...että se on hänen luuloansa jos ei peräti harhaa...

        Mitä taas sairauteen tulee...niin kaiketi on pakko ajatella, ettei täällä kirjoittelu ny ihan tervettäkään ole...

        Me mitään luvata - mehän vietäis itseltämme sananvapaus, höh ;D

        Ihminen joka kirjoittaa itsestään monikossa;

        "Mutta jos me, jotka haluamme.."

        antaa kuvan itsestään monipersoonallisena, ja, kaksoissidosviestiin puettu mitätöinti;

        "(ei ) niin riittäisikö se, pysyisitkö sinä silloin poissa?
        ja mielellään myös muut "ystäväsi" "

        kertoo hänen itsekkyydestään joka johtuu narsismiin tulleesta häiriöstä.

        Älä välitä suvaitsemattomista ihmisistä - ihmisiä ne vaan on :)


      • 11+12=23
        yxex kirjoitti:

        Me mitään luvata - mehän vietäis itseltämme sananvapaus, höh ;D

        Ihminen joka kirjoittaa itsestään monikossa;

        "Mutta jos me, jotka haluamme.."

        antaa kuvan itsestään monipersoonallisena, ja, kaksoissidosviestiin puettu mitätöinti;

        "(ei ) niin riittäisikö se, pysyisitkö sinä silloin poissa?
        ja mielellään myös muut "ystäväsi" "

        kertoo hänen itsekkyydestään joka johtuu narsismiin tulleesta häiriöstä.

        Älä välitä suvaitsemattomista ihmisistä - ihmisiä ne vaan on :)

        "Me mitään luvata - mehän vietäis itseltämme sananvapaus, höh ;D"

        Noh...en minä ny ihan vakavissani tuon kanssa aiheesta saivartele...kunhan jututan ja mietin, että ihan tosissanko hän on...

        Siis oikeasti...voiko joku aikuinen täysjärkinen ihminen tosissaan haluta päättää kuka saa mitäkin kirjoittaa..netin keskustelupalstalla...

        noh...kaiketi hänen pitää sitten ryhtyä palstan seriffiksi vai mikä luotsi se on...ja aina omasta mielestään väärien kirjoittajien ilmestyessä ottaa yhteyttä ylläpitoon...ja pyytää poistamaan heidän viestinsä...


      • 11+6=17
        11+12=23 kirjoitti:

        "Me mitään luvata - mehän vietäis itseltämme sananvapaus, höh ;D"

        Noh...en minä ny ihan vakavissani tuon kanssa aiheesta saivartele...kunhan jututan ja mietin, että ihan tosissanko hän on...

        Siis oikeasti...voiko joku aikuinen täysjärkinen ihminen tosissaan haluta päättää kuka saa mitäkin kirjoittaa..netin keskustelupalstalla...

        noh...kaiketi hänen pitää sitten ryhtyä palstan seriffiksi vai mikä luotsi se on...ja aina omasta mielestään väärien kirjoittajien ilmestyessä ottaa yhteyttä ylläpitoon...ja pyytää poistamaan heidän viestinsä...

        "Mutta jos me, jotka haluamme sinun pysyvän poissa"

        niin vielä tuosta..."me"

        että joo pakko kait sitä on miettiä keitä nuo "me" sitten mahdollisesti ovat...itse tiedän ainakin kritisoineeni nimimerkkien, jotain ymmärtämättä, juhani lehtinen ja xxch kirjoituksia...

        Että kaiketi ainakin nuo nimimerkit kuuluvat tuohon ryhmään "me" ...jotka ovat kokeneet että kohdistan heihin henkistä väkivaltaa...plus lukuisa määrä puskajusseja...

        Noista juhani lehtisen tiedän ainakin tiedän inhoavan yxexää ja jotain ymmärtämättä puhui kerran elisa-ketusta rumasti...liittyen siihen viestijupakkaani...

        tuota xxchoota ei ole viime aikoina kovin usein näkynyt ja kaiketi nuo kaksikin siirtyneet enimmäkseen puskista huuteluun...jota ainakin juhani lehtinen on itsekin myöntänyt harrastavansa...

        että joo...pitäisikö minun ny sitte ajatella, että nuo kolme ovat yksi ja sama kirjoittaja...kuin myös tuo puskajussi joka käyttää itsestään sanaa me...

        no oikeesti tietyllä lailla aivan sama...

        minua vaan kiinnostaa...mikä on se taustalla vaikuttava juttu...joka tekee minusta niin vaarallisen...että minua yritetään häätää täältä pois...

        Ihan en osaa ajatella että kyse olisi pelkästään jostain tarpeesta hallita netin keskustelupalstaa...


      • 11+12=23 kirjoitti:

        "Me mitään luvata - mehän vietäis itseltämme sananvapaus, höh ;D"

        Noh...en minä ny ihan vakavissani tuon kanssa aiheesta saivartele...kunhan jututan ja mietin, että ihan tosissanko hän on...

        Siis oikeasti...voiko joku aikuinen täysjärkinen ihminen tosissaan haluta päättää kuka saa mitäkin kirjoittaa..netin keskustelupalstalla...

        noh...kaiketi hänen pitää sitten ryhtyä palstan seriffiksi vai mikä luotsi se on...ja aina omasta mielestään väärien kirjoittajien ilmestyessä ottaa yhteyttä ylläpitoon...ja pyytää poistamaan heidän viestinsä...

        Kyllä musta tuntuu että hallintaa epätoivoisesti yrittäviä ihmisiä on olemassa. Tällaiset ihmiset eivät taida luottaa itseensä, vaan ajattelevat että joku tai jokin tulee ja pilaa heidän kommenttinsa ja/tai tietynlaisen järjestyksen.

        Pitäisi tuntea kyseinen ihminen aivan läpikotaisin, että osaisi toimia ja kommentoida tismalleen hänen halunsa mukaisesti. Eikö olekin jo pelkkänä ajatuksenakin aika mahdoton tehtävä.

        Tietyt vakkarit palaisi jo noitaroviolla täyttä häkää, jos sheriffiksi valittaisiin joku kapea-alaisesti asioita tarkasteleva ihminen.


      • 11+6=17 kirjoitti:

        "Mutta jos me, jotka haluamme sinun pysyvän poissa"

        niin vielä tuosta..."me"

        että joo pakko kait sitä on miettiä keitä nuo "me" sitten mahdollisesti ovat...itse tiedän ainakin kritisoineeni nimimerkkien, jotain ymmärtämättä, juhani lehtinen ja xxch kirjoituksia...

        Että kaiketi ainakin nuo nimimerkit kuuluvat tuohon ryhmään "me" ...jotka ovat kokeneet että kohdistan heihin henkistä väkivaltaa...plus lukuisa määrä puskajusseja...

        Noista juhani lehtisen tiedän ainakin tiedän inhoavan yxexää ja jotain ymmärtämättä puhui kerran elisa-ketusta rumasti...liittyen siihen viestijupakkaani...

        tuota xxchoota ei ole viime aikoina kovin usein näkynyt ja kaiketi nuo kaksikin siirtyneet enimmäkseen puskista huuteluun...jota ainakin juhani lehtinen on itsekin myöntänyt harrastavansa...

        että joo...pitäisikö minun ny sitte ajatella, että nuo kolme ovat yksi ja sama kirjoittaja...kuin myös tuo puskajussi joka käyttää itsestään sanaa me...

        no oikeesti tietyllä lailla aivan sama...

        minua vaan kiinnostaa...mikä on se taustalla vaikuttava juttu...joka tekee minusta niin vaarallisen...että minua yritetään häätää täältä pois...

        Ihan en osaa ajatella että kyse olisi pelkästään jostain tarpeesta hallita netin keskustelupalstaa...

        Susta on tullut valovoimainen, ja tässä maailmassa se tarkoittaa sitä että olet myös tunteensiirtojen y r i t t ä m i s e n kohde. Näen todennäköisenä että joku sun pohdintasi on kalahtanut sun edes tietämättä, johonkin ihmiseen joka on sitten ottanut sen henkilökohtaisesti ja kokenut narsistisen loukkauksen (herne nenään), millaisia se ei ole tottunut käsittelemään itse, vaan käsittely vaatii aina ulkoisen kohteen jota aletaan vihata. Sun taas ei tarvitse alkaa kenenkään negatunteiden kannattelijaksi.

        Lisää herneitä peliin vaan. ;)


      • - -
        yxex kirjoitti:

        Susta on tullut valovoimainen, ja tässä maailmassa se tarkoittaa sitä että olet myös tunteensiirtojen y r i t t ä m i s e n kohde. Näen todennäköisenä että joku sun pohdintasi on kalahtanut sun edes tietämättä, johonkin ihmiseen joka on sitten ottanut sen henkilökohtaisesti ja kokenut narsistisen loukkauksen (herne nenään), millaisia se ei ole tottunut käsittelemään itse, vaan käsittely vaatii aina ulkoisen kohteen jota aletaan vihata. Sun taas ei tarvitse alkaa kenenkään negatunteiden kannattelijaksi.

        Lisää herneitä peliin vaan. ;)

        *raahaa säkillistä hampaat irveessä*

        Tulkaas auttaan, tää säkki painaa ainakin tonnin!!

        Ai niin joo, unohdin eilen ainakin ottaa kantaa tuohon aloitukseen narsistin vai narsistisista loukkauksista, että osa loukkauksistahan on ulospäin menevää, toisia loukkaavaa tai loukkaavaksi aiottua loukutusta ja se toinen osa on sitten sitä narsistista loukkaantumista niin, että henkilö menee ja loukkaantuilee aivan kaikeksta, jos ei muuten, niin sitten huvikseen..?


      • 18+2=20
        yxex kirjoitti:

        Susta on tullut valovoimainen, ja tässä maailmassa se tarkoittaa sitä että olet myös tunteensiirtojen y r i t t ä m i s e n kohde. Näen todennäköisenä että joku sun pohdintasi on kalahtanut sun edes tietämättä, johonkin ihmiseen joka on sitten ottanut sen henkilökohtaisesti ja kokenut narsistisen loukkauksen (herne nenään), millaisia se ei ole tottunut käsittelemään itse, vaan käsittely vaatii aina ulkoisen kohteen jota aletaan vihata. Sun taas ei tarvitse alkaa kenenkään negatunteiden kannattelijaksi.

        Lisää herneitä peliin vaan. ;)

        "Näen todennäköisenä että joku sun pohdintasi on kalahtanut sun edes tietämättä, johonkin ihmiseen joka on sitten ottanut sen henkilökohtaisesti"

        niin ymmärrän kyllä tuon...joskus sen näkee helpommin...joskus taas joutuu miettimään, että mikä kohta aiheutti sen...että lokaa alkaa lentämään...

        mutta se, että joku itselleni tuntematon ihminen vihaisi minua pelkän kirjoittamisen perusteella...kuullostaa ajatuksenakin mahdottomalta...

        jollain tasolla voin sen ymmärtää...että jos hän ottaa kirjoitukseni kovin henk. koht....luulee että kirjoitan hänestä...niin miksei...

        mutta siinä tapauksessa hänen kaiketi pitää ollut osa elämääni/tuntea minut...ja tietää että esim. ne asiat jotka olen kirjoittanut Ännästäni ovat totta...sillä tavoin kuin minä olen asiat/tapahtuman kokenut...

        Noh...monesti minun on väitetty täällä noidenkin asioiden tiimoilta elävän mielikuvtusmaailmassa...ja osin mielikuvituksellislta jotkin asiat itsestänikin tuntuvat...

        mutta tosiaan minulla on onneksi nuo spostit...uskon silmiäni...monetkin täällä mainitsemani asiat ovat kyllä löydettävissä niistäkin...


      • j lehtinen
        11+6=17 kirjoitti:

        "Mutta jos me, jotka haluamme sinun pysyvän poissa"

        niin vielä tuosta..."me"

        että joo pakko kait sitä on miettiä keitä nuo "me" sitten mahdollisesti ovat...itse tiedän ainakin kritisoineeni nimimerkkien, jotain ymmärtämättä, juhani lehtinen ja xxch kirjoituksia...

        Että kaiketi ainakin nuo nimimerkit kuuluvat tuohon ryhmään "me" ...jotka ovat kokeneet että kohdistan heihin henkistä väkivaltaa...plus lukuisa määrä puskajusseja...

        Noista juhani lehtisen tiedän ainakin tiedän inhoavan yxexää ja jotain ymmärtämättä puhui kerran elisa-ketusta rumasti...liittyen siihen viestijupakkaani...

        tuota xxchoota ei ole viime aikoina kovin usein näkynyt ja kaiketi nuo kaksikin siirtyneet enimmäkseen puskista huuteluun...jota ainakin juhani lehtinen on itsekin myöntänyt harrastavansa...

        että joo...pitäisikö minun ny sitte ajatella, että nuo kolme ovat yksi ja sama kirjoittaja...kuin myös tuo puskajussi joka käyttää itsestään sanaa me...

        no oikeesti tietyllä lailla aivan sama...

        minua vaan kiinnostaa...mikä on se taustalla vaikuttava juttu...joka tekee minusta niin vaarallisen...että minua yritetään häätää täältä pois...

        Ihan en osaa ajatella että kyse olisi pelkästään jostain tarpeesta hallita netin keskustelupalstaa...

        "Noista juhani lehtisen tiedän ainakin tiedän inhoavan yxexää ja jotain ymmärtämättä puhui kerran elisa-ketusta rumasti...liittyen siihen viestijupakkaani...

        tuota xxchoota ei ole viime aikoina kovin usein näkynyt ja kaiketi nuo kaksikin siirtyneet enimmäkseen puskista huuteluun...jota ainakin juhani lehtinen on itsekin myöntänyt harrastavansa..."

        Jaaha taas tämä puskista huutelu.... Kun kerroin aikaisemmin kirjoittaneeni puskista, niin sillä tarkoitin etten ole käyttänyt mitään nimimerkkiä.
        Mutta jos sinä sen haluat ymmärtää noin, niin antaa vaan olla.
        Sinä kun ymmärrät jonkun asian omalla tavallasi, niin pitäisi ilmeisesti rautalangasta vääntää, ennen kuin ymmärrät sen kuin kirjoittaja asian tarkoitti.

        Tekisi mieli kysyä mitä pahaa olen sinulle tehnyt, kun jaksat todella usein minun nimeni nostaa esille, mutta enpa viitsi kysyä koska en kuitenkaan saa vastausta ja muutenkaan en jaksa ruveta sinun kanssasi kirjoittamaan.

        Etkös sinä nyt huutele puskista, kun et käytä nimimerkkiä?

        Rouva yhteenlaskun ystävä, kuinka monesta henkilöstä sinä olet kirjoittanut pahasti?

        Jos epäilee kaikkialla salaliittoja ja puskista huutelua, niin ehkäpä voisit viettää enemmän aikaa siellä mainostamassasi reality maailmassa. Eiköhän sinullekkin ole jo selvinnyt että täällä kirjoittelee kaikenlaiset mulkerot, kuten esimerkiksi j lehtinen.....


      • Minkähänlaisia
        yxex kirjoitti:

        Kyllä musta tuntuu että hallintaa epätoivoisesti yrittäviä ihmisiä on olemassa. Tällaiset ihmiset eivät taida luottaa itseensä, vaan ajattelevat että joku tai jokin tulee ja pilaa heidän kommenttinsa ja/tai tietynlaisen järjestyksen.

        Pitäisi tuntea kyseinen ihminen aivan läpikotaisin, että osaisi toimia ja kommentoida tismalleen hänen halunsa mukaisesti. Eikö olekin jo pelkkänä ajatuksenakin aika mahdoton tehtävä.

        Tietyt vakkarit palaisi jo noitaroviolla täyttä häkää, jos sheriffiksi valittaisiin joku kapea-alaisesti asioita tarkasteleva ihminen.

        "Tietyt vakkarit palaisi jo noitaroviolla täyttä häkää, jos sheriffiksi valittaisiin joku kapea-alaisesti asioita tarkasteleva ihminen. "

        Minkähänlaisia mahtavat olla? Toimivat viestinpoistojen suhteen ehkä mututuntumallakin. Ja ehkä haluavat myös miellyttää. Mutta miten on tuon vakavamman puolen kanssa? Että ihan lakitupaan täältä voi joutua. Ei uskoisi, että kenenkään herneen takia. Luulisi, että pitäisi olla oikeita kunnianloukkauksia, että käytettäisiin oikeita nimiä yms. Ja sitten jos täältä löytyisi rikollista toimintaa, kuten huumeisiin ja prostituutioon liittyvää.

        Jos joku tuntematon joutuisi jonkun tuntemattoman viattomaksi tarkoitetun huulenheiton takia liriin, kuka täällä enää haluaisi kirjoittaa, muuta kun provoilijat saalistusmielessä? Että saisi rahaa nypittyä sielullisten kärsimysten perusteella.

        Toivotan mukavia kirjoitushetkiä tasapuolisesti kaikille. Itse en tule kirjoittamaan mielipiteen mielipidettä, ainoastaan väritöntä ja tasapaksua soopaa, ettei vaan kukaan hermostu. Tosin niitä ei sitten varmaan kukaan jaksa lukeakaan. :).


    • j lehtinen

      Kun näiden muutaman vakkarin juttuja lukee, niin vähän ihmetyttää miksi he kirjoittavat juuri tänne narsisimia käsittelevän otsikon alle?
      Heidän juttunsa voisivat ihan hyvin olla missä tahansa muussakin osiossa, koska kohtuu usein heidän juttunsa eivät liity mitenkään narsismiin.
      Jos liittyy, niin sitten ollaan puolustelemassa narsisteja ja kirjoittamassa melko kaukaa haettuja vertauksia. Kuten väittäisi että holokausti oli juutalaisten oma vika, miksi antoivat sen tapahtua?
      Minulle ei ainakaan ole selvinnyt motiivi miksi he ovat täällä?
      Onko heitä kutsuttu narsistiksi ja siitä mielensä pahoittaneena ovat tulleet tänne melskaamaan?
      Tulleet täältä kavereita hekemaan?
      Saako joku todellakin niin paljon tyydytystä kirjoittelusta, että viitsii täällä roikkua päivät, illat ja yöt?
      Heidän juttujaan kun lukee, niin ei noin ”älykkään” luulisi viihtyvän normaalin kuolevaisen seurassa.
      Kovin ovat neuvomassa muita ja kertovat miten asiat ovat, vaikka ei ole mitään todisteita esittää väitteiden perusteluksi.
      Mielipiteissä on eroja, mutta täällä muutamat kirjoittavat suorastaan propagandaa.
      Kovin väittävät ettei heitä voi loukata, mutta sitten vetävät herneen nenään aivan oudoistakin asiasta ja käyttäytyvät todella narsistisesti.
      Otetaan kirjoituksia todellakin henkilökohtaisesti, vaikka koko kommentti ei olisi heille kohdistettu.

      No tämä on vapaa palsta ja kaikki ovat ”tervetulleita”.
      Itse olen kiinnostunut ”mielenkiintoisista” ihmisistä, joihin moni näistä palstavakkareista lukeutuu...
      Loppuun vielä muutaman vaikkarin kerrassaan loistavia läppiä:
      Kunnon palstakirjoittaja kirjoittaa asiasta, eikä lähde morkkaamaan muita kirjoittajia. Mitenköhän kommentin kirjoittaja itse toimii ;-)
      Minua ei kukaan kirjoittaja ole saanut kokemaan narsistista loukkausta, näin ollen kukaan täällä palstalle ei ole minua kohtaa ollut narsisti :-D

      • 18+15=33

        "Otetaan kirjoituksia todellakin henkilökohtaisesti, vaikka koko kommentti ei olisi heille kohdistettu...Minua ei kukaan kirjoittaja ole saanut kokemaan narsistista loukkausta, näin ollen kukaan täällä palstalle ei ole minua kohtaa ollut narsisti :-D"

        jaa, itse ainakin olen ollut ymmärtävinäni että kun tulin täällä taannoin kertoneeksi, että Ännälläni on ylipainoa...

        niin minun mutu tuntumani mukaan...otit sen kovin henk. koht....kuten senkin että yleensä nimitän miestä jonka kanssa minulla oli seksisuhde Ännäksi...

        mutta joo... tuo ajatuksesi on hyvä, "No tämä on vapaa palsta ja kaikki ovat ”tervetulleita”.

        mutta pikkusen ihmetyttää miksi tuo viimeinen sana on lainausmerkeissä...

        ikäänkuin mitätöisit pikkusen tuota viimeistä sanaa noilla lainausmerkeillä...että periaatteessa kyllä...mutta ehkei sittenkään...


      • - -
        18+15=33 kirjoitti:

        "Otetaan kirjoituksia todellakin henkilökohtaisesti, vaikka koko kommentti ei olisi heille kohdistettu...Minua ei kukaan kirjoittaja ole saanut kokemaan narsistista loukkausta, näin ollen kukaan täällä palstalle ei ole minua kohtaa ollut narsisti :-D"

        jaa, itse ainakin olen ollut ymmärtävinäni että kun tulin täällä taannoin kertoneeksi, että Ännälläni on ylipainoa...

        niin minun mutu tuntumani mukaan...otit sen kovin henk. koht....kuten senkin että yleensä nimitän miestä jonka kanssa minulla oli seksisuhde Ännäksi...

        mutta joo... tuo ajatuksesi on hyvä, "No tämä on vapaa palsta ja kaikki ovat ”tervetulleita”.

        mutta pikkusen ihmetyttää miksi tuo viimeinen sana on lainausmerkeissä...

        ikäänkuin mitätöisit pikkusen tuota viimeistä sanaa noilla lainausmerkeillä...että periaatteessa kyllä...mutta ehkei sittenkään...

        Alun huomioiden varmaan "tervetulleita" saa sen syvemmän merkityksen.

        Joka tapauksessa vertaus juutalaisten holokaustiin on ontuva. Toisin sanoen aika kaukaa haettu.

        Jos on pohtinut sitä, että mikä saa olemaan suhteessa ihmisen kanssa, joka aiheuttaa suoranaista pahoinvointia, onkin narsistien puolustaja ja sellainen, joka väittää, että narsistit eivät olisi vastuussa omista teoistaan.

        Ja jos siihen huomauttaa, että jos narsismi on häiriö, jossa narsisti ei ehkä pysty toimimaan toisin, että eikö se vastuu sitten ole sillä, joka voi huonosti, että huolehtisi omasta hyvinvoinnistaan, niin taas alkaa jonkin sortin ajojahti...

        Juutalaisten holokaustiin vertaaminen onkin sitten jo äärimmilleen vietyä vertailua.

        Jokaisella on motiivinsa siihen ensimmäiseen vierailuun, se että pysyykö motiivi samana jatkovierailuissa, on eri asia. Toisilla pysyy, toisilla ei. Joka ei näe mitään vikaa siinä, että huvikseen syyttelee toisia narsisteiksi, niin sille en voi mitään. Omalta osaltani voin yrittää sen aikani osoittaa, että silläkin saattaa olla samanlaiset näkymättömät seuraukset kuin koulukiusaamisella, ei sen kummempaa.

        Toisen narsismista kun mennään kovin herkästi aina vakuuseen. Usein tuntuu syyksi riittävän se, että toinen on eriä mieltä asioista ja toinen tarkastelee asioita eri vinkkelistä kuin haukkujansa. Onko kyse sitten narsistisesta loukkaantumisen tunteesta, en tiedä, onhan se ihan normaali tunne ihan tavallisillakin ihmisillä :) Eikä mikään narsistien yksinoikeus.


      • j lehtinen
        - - kirjoitti:

        Alun huomioiden varmaan "tervetulleita" saa sen syvemmän merkityksen.

        Joka tapauksessa vertaus juutalaisten holokaustiin on ontuva. Toisin sanoen aika kaukaa haettu.

        Jos on pohtinut sitä, että mikä saa olemaan suhteessa ihmisen kanssa, joka aiheuttaa suoranaista pahoinvointia, onkin narsistien puolustaja ja sellainen, joka väittää, että narsistit eivät olisi vastuussa omista teoistaan.

        Ja jos siihen huomauttaa, että jos narsismi on häiriö, jossa narsisti ei ehkä pysty toimimaan toisin, että eikö se vastuu sitten ole sillä, joka voi huonosti, että huolehtisi omasta hyvinvoinnistaan, niin taas alkaa jonkin sortin ajojahti...

        Juutalaisten holokaustiin vertaaminen onkin sitten jo äärimmilleen vietyä vertailua.

        Jokaisella on motiivinsa siihen ensimmäiseen vierailuun, se että pysyykö motiivi samana jatkovierailuissa, on eri asia. Toisilla pysyy, toisilla ei. Joka ei näe mitään vikaa siinä, että huvikseen syyttelee toisia narsisteiksi, niin sille en voi mitään. Omalta osaltani voin yrittää sen aikani osoittaa, että silläkin saattaa olla samanlaiset näkymättömät seuraukset kuin koulukiusaamisella, ei sen kummempaa.

        Toisen narsismista kun mennään kovin herkästi aina vakuuseen. Usein tuntuu syyksi riittävän se, että toinen on eriä mieltä asioista ja toinen tarkastelee asioita eri vinkkelistä kuin haukkujansa. Onko kyse sitten narsistisesta loukkaantumisen tunteesta, en tiedä, onhan se ihan normaali tunne ihan tavallisillakin ihmisillä :) Eikä mikään narsistien yksinoikeus.

        "Joka tapauksessa vertaus juutalaisten holokaustiin on ontuva. Toisin sanoen aika kaukaa haettu."

        Jaa on vai?
        Ihan yhtä laadukas aivopieru toi oli kuin muutaman vakkarinkin heitot...
        Mites toi liittyy koko aiheeseen, no eipä mitenkään, mutta tämä palstan tapoihin oppineena voisin nyt aloittaa luennon vaikka leppäkertusta.....


      • - -
        j lehtinen kirjoitti:

        "Joka tapauksessa vertaus juutalaisten holokaustiin on ontuva. Toisin sanoen aika kaukaa haettu."

        Jaa on vai?
        Ihan yhtä laadukas aivopieru toi oli kuin muutaman vakkarinkin heitot...
        Mites toi liittyy koko aiheeseen, no eipä mitenkään, mutta tämä palstan tapoihin oppineena voisin nyt aloittaa luennon vaikka leppäkertusta.....

        Palsta on vapaa, aloita pois.

        Itse näen juutalaisten holokaustissa kyllä sen viittauksen narsisminn, joka siinä pitäisi näkyä kaikille.

        Mutta vertauksenasi siihen, että täällä jotkut "vakkarit" vaan puhuvat siitä, että miten mikään ei ole narsistin vikaa, vaan kaikki aina uhrien .... Niin, ei pidä paikkaansa ja lasketaan vääristelyksi. Ainakin minun toimestani.


      • Veli Siittiö

        PERSKUTA, J LEHTINEN! NYT PUHUT ASIAA! Luulin jo, ettei tältä palstalta löydy sellaista, mutta VOT! siinähän se - aito MIELIPIDE ja ihan ASIASTA!


      • Veli Siittiö
        j lehtinen kirjoitti:

        "Joka tapauksessa vertaus juutalaisten holokaustiin on ontuva. Toisin sanoen aika kaukaa haettu."

        Jaa on vai?
        Ihan yhtä laadukas aivopieru toi oli kuin muutaman vakkarinkin heitot...
        Mites toi liittyy koko aiheeseen, no eipä mitenkään, mutta tämä palstan tapoihin oppineena voisin nyt aloittaa luennon vaikka leppäkertusta.....

        SÄ OOT HYVÄ! Älä vaan katoa minnekään...:D j lehtinen.


      • Luulisin että näin

        "Tulleet täältä kavereita hekemaan?"

        Luulisin että näin. Hups! Toivottavasti en nyt ylittänyt kenenkään sietorajaa...
        Ja ehkä pätemään. On luettu kirjallisuutta ja tiedetään narsismista enemmän kuin moni muu. Mutta ehkä itsellä ei asiaan ole kovin vahvaa kosketuspintaa. (Jonkun tällaisen olen täällä ainakin havainnut kirjoittelevan).


      • Miten pahaksi koet
        - - kirjoitti:

        Palsta on vapaa, aloita pois.

        Itse näen juutalaisten holokaustissa kyllä sen viittauksen narsisminn, joka siinä pitäisi näkyä kaikille.

        Mutta vertauksenasi siihen, että täällä jotkut "vakkarit" vaan puhuvat siitä, että miten mikään ei ole narsistin vikaa, vaan kaikki aina uhrien .... Niin, ei pidä paikkaansa ja lasketaan vääristelyksi. Ainakin minun toimestani.

        "ei pidä paikkaansa ja lasketaan vääristelyksi. Ainakin minun toimestani."

        Miten pahaksi koet, jos jonkun kommentin lasketaan vääristelyiksi, sinun toimestasi?
        Voitko kuvitella, että sinulla voisi olla vaateita näiden palstakirjoitusten suhteen?


      • - -
        Miten pahaksi koet kirjoitti:

        "ei pidä paikkaansa ja lasketaan vääristelyksi. Ainakin minun toimestani."

        Miten pahaksi koet, jos jonkun kommentin lasketaan vääristelyiksi, sinun toimestasi?
        Voitko kuvitella, että sinulla voisi olla vaateita näiden palstakirjoitusten suhteen?

        En voi kuvitella. Lasken vääristelyksi vain mielessäni :)

        Minut saa haukkua ihan pataluhaksi tällä palstalla, saatan sanoa takaisin, mutta niin aktiivinen en vaan jaksa olla, että lähtisin juttuja viemään eteenpäin ihan lakiteitse.

        Tosin jos joku muu tekee sen niin, että siihen päälle saa selville kuka minä olen oikeasti ja sitten alkaa häiriköinnissään menemään niin pitkälle, että saan lukea nimeäni palstalta, niin aivan varmasti nostan syytteen.

        Tähän hetkeen riittää minulle se, että - ei, en multinikkeile, ei, en ole se joksi minut on ainakin kerran palstalla nimetty ja ei, en soita kenellekään todistaakseni, että en ole mies.

        Jos joku ei usko, niin olkoon uskomatta, palstan suhteen rajani menevät tuossa mainitsemassani, että mitä teen ja milloin.


      • - -
        - - kirjoitti:

        En voi kuvitella. Lasken vääristelyksi vain mielessäni :)

        Minut saa haukkua ihan pataluhaksi tällä palstalla, saatan sanoa takaisin, mutta niin aktiivinen en vaan jaksa olla, että lähtisin juttuja viemään eteenpäin ihan lakiteitse.

        Tosin jos joku muu tekee sen niin, että siihen päälle saa selville kuka minä olen oikeasti ja sitten alkaa häiriköinnissään menemään niin pitkälle, että saan lukea nimeäni palstalta, niin aivan varmasti nostan syytteen.

        Tähän hetkeen riittää minulle se, että - ei, en multinikkeile, ei, en ole se joksi minut on ainakin kerran palstalla nimetty ja ei, en soita kenellekään todistaakseni, että en ole mies.

        Jos joku ei usko, niin olkoon uskomatta, palstan suhteen rajani menevät tuossa mainitsemassani, että mitä teen ja milloin.

        Tai enhän minä sitä syytettä nosta, vaan syyttäjä harkitsee onko perusteita, käsittääkseni.


      • j lehtinen
        Veli Siittiö kirjoitti:

        PERSKUTA, J LEHTINEN! NYT PUHUT ASIAA! Luulin jo, ettei tältä palstalta löydy sellaista, mutta VOT! siinähän se - aito MIELIPIDE ja ihan ASIASTA!

        Hyvä nimimerkki, toivottavasti siskolla on kaikki hyvin :-)
        Nyt kun menit minua "kehumaan", niin palstan tapoihin kuuluu että meitä pidetään yhtenä ja samana kirjoittajana.

        "NYT PUHUT ASIAA! "

        No voisin sanoa että suurin osa kirjoituksistani on melkoista shaibaa, mutta kun sitä vertaa esim. vakkareihin, niin mielestäni kirjoitukseni ovat kerrassaan f*cking A man :-)
        Vai pitäiskö sanoa että kirjoitukseni ei eroa massasta, mutta massa eroaa minusta :-)


      • - -
        j lehtinen kirjoitti:

        Hyvä nimimerkki, toivottavasti siskolla on kaikki hyvin :-)
        Nyt kun menit minua "kehumaan", niin palstan tapoihin kuuluu että meitä pidetään yhtenä ja samana kirjoittajana.

        "NYT PUHUT ASIAA! "

        No voisin sanoa että suurin osa kirjoituksistani on melkoista shaibaa, mutta kun sitä vertaa esim. vakkareihin, niin mielestäni kirjoitukseni ovat kerrassaan f*cking A man :-)
        Vai pitäiskö sanoa että kirjoitukseni ei eroa massasta, mutta massa eroaa minusta :-)

        "Nyt kun menit minua "kehumaan", niin palstan tapoihin kuuluu että meitä pidetään yhtenä ja samana kirjoittajana."

        Noinhan se on mennyt kaikkien muidenkin osalta tähänkin asti.


      • j lehtinen
        - - kirjoitti:

        "Nyt kun menit minua "kehumaan", niin palstan tapoihin kuuluu että meitä pidetään yhtenä ja samana kirjoittajana."

        Noinhan se on mennyt kaikkien muidenkin osalta tähänkin asti.

        "Noinhan se on mennyt kaikkien muidenkin osalta tähänkin asti. "

        Näin on, mutta mistä se johtuu?
        Ettei vaan palstan huonoa tasoa pidä yllä henkilöt jotka täällä enimmikseen kirjoittaa?

        Vai onko palstan menneet pilaamaan ne satunaiset vierailijat?

        Jos nyt olen oikein vaikka sininutun kirjoitukset ymmärtänyt, niin aikaisemmin täällä oli erittäin hyvä jutun taso?

        Miten on mahdollista että nyt jutun taso on laskenut niin paljon, vaikka paljon samoja henkilöitä täällä on kirjoittanut vuodesta toiseen.

        Olisiko seuraavat teoriat kohdallaan:

        Tänne paratiisiin luikerteli narsisti puskajussi joka tarjoi omenan sinihutulle, hän ei voinut vastustaa kiellettyä hedelmää ja söi sen ja siitä alkoi älämäki...

        Vai olenko minä mennyt pilaamaan paratiisin, koska en itse ole huomannut missään vaiheessa jutun olevan kovinkaan laadukasta ja näin ollen minä olen tullessani "pissinyt kiukaalle"..... ja tuhonnut sen joka joskus oli niin kauniiksi luotu.....

        Vai olenko minä se hyvä painen joka yrittää totuuden siementä tuoda tänne narsistiseen palstaan. Palsta ei suostu totuutta sulattamaan ja lähtee taistoon minua vastaan? Kuolenko marttyyrinä?

        Eihän muita vaihtoehtoja voi olla, eihän?

        LÄÄKKEET


    • j lehtinen

      "jaa, itse ainakin olen ollut ymmärtävinäni että kun tulin täällä taannoin kertoneeksi, että Ännälläni on ylipainoa...
      niin minun mutu tuntumani mukaan...otit sen kovin henk. koht....kuten senkin että yleensä nimitän miestä jonka kanssa minulla oli seksisuhde Ännäksi..."

      Joo aivan varmasti olet ymmärtänyt asian sinun oman mutusi mukaan.
      Oletko tullut ajatelleeksi että mutusi saattaa olla täysin eri mitä OIKEESTI on minun mutuni?
      Mitä jos mikään noista aivopieruistani ei ollut edes sinulle kohdistettu?
      Voiko olla mahdollista etteivät kaikki keskustele vain sinusta täällä palstalla?

      Kerran luulin olleeni väärässä, mutta myönnän erehtyneeni :-)

      • 1+4=5

        "Joo aivan varmasti olet ymmärtänyt asian sinun oman mutusi mukaan."

        Niin...oman mutu tuntumani olen ymmärtänyt että loukkaannuit siitä, kun kerroin Ännälläni olleen ylipainoa...

        ja perustelen asiaa...näillä viestiketjuilla...joita juhani lehtinen nimimerkki tuli kommentoimaan ..sitä asiaa...ylipainoa...ensimmäisessä jopa laittoi lisää sanoja suuhuni...toisessa palasi itse asiaan...

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/11164852#comment-59320752

        sama asia...tuli myös esille juhani lehtisen omasta toimesta...
        toisessakin viestiketjussa...

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/11162973#comment-59361904

        jota ihan "julkisesti" oudoksuinkin...

        noh...tuohon jälkimmäiseen sitten liittyi se minuun kohdistettu ilkivallantekokin...kirjoitettiin ikään minun nimissäni ja minuna...

        mitä taas tuohon tulee...

        "Voiko olla mahdollista etteivät kaikki keskustele vain sinusta täällä palstalla?"

        käsittääkseni kaikki eivät keskustele minusta täällä palstalla...mutta jotakuta kirjoittajaa täällä olemiseni kyllä ärsyttää suuresti...

        sen olen havannoinut...ja ma vaan luulen, että monenkin nimimerkin takana on yksi ja sama henkilö...

        noh...on tosiaan vaan mutu tuntumaani...mutta ihan tyhjästä se ei ole syntynyt...


      • j lehtinen
        1+4=5 kirjoitti:

        "Joo aivan varmasti olet ymmärtänyt asian sinun oman mutusi mukaan."

        Niin...oman mutu tuntumani olen ymmärtänyt että loukkaannuit siitä, kun kerroin Ännälläni olleen ylipainoa...

        ja perustelen asiaa...näillä viestiketjuilla...joita juhani lehtinen nimimerkki tuli kommentoimaan ..sitä asiaa...ylipainoa...ensimmäisessä jopa laittoi lisää sanoja suuhuni...toisessa palasi itse asiaan...

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/11164852#comment-59320752

        sama asia...tuli myös esille juhani lehtisen omasta toimesta...
        toisessakin viestiketjussa...

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/11162973#comment-59361904

        jota ihan "julkisesti" oudoksuinkin...

        noh...tuohon jälkimmäiseen sitten liittyi se minuun kohdistettu ilkivallantekokin...kirjoitettiin ikään minun nimissäni ja minuna...

        mitä taas tuohon tulee...

        "Voiko olla mahdollista etteivät kaikki keskustele vain sinusta täällä palstalla?"

        käsittääkseni kaikki eivät keskustele minusta täällä palstalla...mutta jotakuta kirjoittajaa täällä olemiseni kyllä ärsyttää suuresti...

        sen olen havannoinut...ja ma vaan luulen, että monenkin nimimerkin takana on yksi ja sama henkilö...

        noh...on tosiaan vaan mutu tuntumaani...mutta ihan tyhjästä se ei ole syntynyt...

        "Niin...oman mutu tuntumani olen ymmärtänyt että loukkaannuit siitä, kun kerroin Ännälläni olleen ylipainoa..."

        No mulle on aivan saman onko ännäsi ali- vai ylipainoinen. Sitä vaan ihmettelen että olet ollut seksisuhteessa henkilön kanssa joka ei ole edes ulkoisesti viehättävä.

        Jos ei parempaa saa, niin mikäs siinä, himot ne on hiirelläkin...

        Mites kävi silloin kun kehuin olevani hyvässä kunnossa? Epäilit minua narsitiksi ja ihmettelit miksi jollain on tarvetta itseään täällä kehua.

        Eli en saa olla ylipainoinen, enkä hyvässä kunnossa.

        Mikäs sinulle kelpaa? sovitaan että olen sellainen, niin ei tule sinulle paha mieli :-)


      • 10+2=12
        j lehtinen kirjoitti:

        "Niin...oman mutu tuntumani olen ymmärtänyt että loukkaannuit siitä, kun kerroin Ännälläni olleen ylipainoa..."

        No mulle on aivan saman onko ännäsi ali- vai ylipainoinen. Sitä vaan ihmettelen että olet ollut seksisuhteessa henkilön kanssa joka ei ole edes ulkoisesti viehättävä.

        Jos ei parempaa saa, niin mikäs siinä, himot ne on hiirelläkin...

        Mites kävi silloin kun kehuin olevani hyvässä kunnossa? Epäilit minua narsitiksi ja ihmettelit miksi jollain on tarvetta itseään täällä kehua.

        Eli en saa olla ylipainoinen, enkä hyvässä kunnossa.

        Mikäs sinulle kelpaa? sovitaan että olen sellainen, niin ei tule sinulle paha mieli :-)

        "Sitä vaan ihmettelen että olet ollut seksisuhteessa henkilön kanssa joka ei ole edes ulkoisesti viehättävä."

        Niin tuo ettei ylipainoinen ole ulkoisesti viehttävä...on sinun mielipiteesi...en ole milloinkaan sanonut niin, en Ännästäni enkä kestään muustakaan...eikä Ännäni ylipaino ollut ongelma minulle suhteessa...

        kuhan ny taannoin totesin, että ännäni oli ylipainoinen...koska tuntui, että jatkuvasti annettiin ymmärtää, että kaikki narsistit on ulkoisesti täydellisiä, erit hyvän näköisiä jne...tarkoitus oli tuoda esille...että useimmat narsistit ovat tuiki tavallisisen näköisiä ihmisiä...

        "Jos ei parempaa saa, niin mikäs siinä"

        edelleen tuokin on sinun mielipiteesi...
        että tulet samalla mitätöineeksi Ännäni siinä kuin minutkin...

        miksi?

        Onko sinun mielestäni ylipainoiset jotenkin huonompia kuin muut?...vai mitä tarkoitat tuolla parempaa...

        No joo...ylipainosta kyllä keskustelin Ännänikin kanssa, liittyen verenpaine asioihin...ja hän itse toi painonsa monesti esille...

        tiedä sitten...miten "kipeä" asia se hänelle oli...suhteessa ollessamme...en osannut niin ajatella...tuli esiin vain satunnaisesti...

        spostissani on kyllä joku ännälleni lähetetty omituinen kostoketjukin...jota hän pyysi minuakin kommentoimaan...

        Sekin "kostaja" päätti kostonsa Ännäni mm. ylipainon pilkkaamiseen...vaikka siinä muutakin Ännääni liittyvä arvostelua on myös...

        noh...ihan varma en toki voi olla...onko tuo koko spostissani oleva viestiketjukin...Ännäni mielikuvituksen tuote sekin...vaiko oikeasti jonkun muun hänelle lähettämä...

        mitä tulee tuohon hyvään kuntoosi...en ihan muista tuollaista...muistan vain kritisoineen ulkoiseen olemukseen liittyen...kohtaa jossa kerroit meneväsi puoliosi kanssa saunaan...että puolisosi saa ihailla sinun lihaksikasta vartaloasi...

        ja vastasin, että eikö pitäisi ajatella toisinpäin...että sinä saat nauttia puolisosi kauniista vartalosta...

        Eikä tässä ny ole minulle kelpaamisesta...

        vaan haluan ettei asiaa vääristellä siten...että minä tarkoituksella haukkuisin Ännäni ulkonäköä...koska siitä ei ollut alunalkaen kysymys...

        vaikka ilmeisesti ainakin sinä otit asian niin...sitä en käsitä mistä syystä...


      • 3+11=14
        10+2=12 kirjoitti:

        "Sitä vaan ihmettelen että olet ollut seksisuhteessa henkilön kanssa joka ei ole edes ulkoisesti viehättävä."

        Niin tuo ettei ylipainoinen ole ulkoisesti viehttävä...on sinun mielipiteesi...en ole milloinkaan sanonut niin, en Ännästäni enkä kestään muustakaan...eikä Ännäni ylipaino ollut ongelma minulle suhteessa...

        kuhan ny taannoin totesin, että ännäni oli ylipainoinen...koska tuntui, että jatkuvasti annettiin ymmärtää, että kaikki narsistit on ulkoisesti täydellisiä, erit hyvän näköisiä jne...tarkoitus oli tuoda esille...että useimmat narsistit ovat tuiki tavallisisen näköisiä ihmisiä...

        "Jos ei parempaa saa, niin mikäs siinä"

        edelleen tuokin on sinun mielipiteesi...
        että tulet samalla mitätöineeksi Ännäni siinä kuin minutkin...

        miksi?

        Onko sinun mielestäni ylipainoiset jotenkin huonompia kuin muut?...vai mitä tarkoitat tuolla parempaa...

        No joo...ylipainosta kyllä keskustelin Ännänikin kanssa, liittyen verenpaine asioihin...ja hän itse toi painonsa monesti esille...

        tiedä sitten...miten "kipeä" asia se hänelle oli...suhteessa ollessamme...en osannut niin ajatella...tuli esiin vain satunnaisesti...

        spostissani on kyllä joku ännälleni lähetetty omituinen kostoketjukin...jota hän pyysi minuakin kommentoimaan...

        Sekin "kostaja" päätti kostonsa Ännäni mm. ylipainon pilkkaamiseen...vaikka siinä muutakin Ännääni liittyvä arvostelua on myös...

        noh...ihan varma en toki voi olla...onko tuo koko spostissani oleva viestiketjukin...Ännäni mielikuvituksen tuote sekin...vaiko oikeasti jonkun muun hänelle lähettämä...

        mitä tulee tuohon hyvään kuntoosi...en ihan muista tuollaista...muistan vain kritisoineen ulkoiseen olemukseen liittyen...kohtaa jossa kerroit meneväsi puoliosi kanssa saunaan...että puolisosi saa ihailla sinun lihaksikasta vartaloasi...

        ja vastasin, että eikö pitäisi ajatella toisinpäin...että sinä saat nauttia puolisosi kauniista vartalosta...

        Eikä tässä ny ole minulle kelpaamisesta...

        vaan haluan ettei asiaa vääristellä siten...että minä tarkoituksella haukkuisin Ännäni ulkonäköä...koska siitä ei ollut alunalkaen kysymys...

        vaikka ilmeisesti ainakin sinä otit asian niin...sitä en käsitä mistä syystä...

        "Eikä tässä ny ole minulle kelpaamisesta..."

        Lisäyksenä vielää...suhteessammekaan ei ollut kyse siitä, ettei Ännäni olisi kelvannut minulle...

        vaan siitä ettei hän halunnut minua "siten"...syystä että Ännälläni oli lukuisia muitakin naisia kuin minä...

        Minua hän tarvitsi vain astiaksi johon sai käydä pussinsa tyhjäämässä...


    • - -
    • -t-

      typerin metakeskustelu koko palstan historiassa. En jaksanut lukea kokonaan.

      • - -

        Typerää keskustelua typerästä keskustelusta siis :)

        Typeryyden aiheet tuskin vaihtuvat tulevaisuudessakaan, joten voihan tuon ottaa kohteliaisuutenakin, että on palstahistorian typerin metakeskustelu, joka on yllättäen kestänyt näinkin pitkään.

        Ottaen huomioon, että palstalla on asiallisempiakin aloituksia niin onkohan tässä meneillään jokin inhimillinen ilmiö..


      • exyx
        - - kirjoitti:

        Typerää keskustelua typerästä keskustelusta siis :)

        Typeryyden aiheet tuskin vaihtuvat tulevaisuudessakaan, joten voihan tuon ottaa kohteliaisuutenakin, että on palstahistorian typerin metakeskustelu, joka on yllättäen kestänyt näinkin pitkään.

        Ottaen huomioon, että palstalla on asiallisempiakin aloituksia niin onkohan tässä meneillään jokin inhimillinen ilmiö..

        typerää keskustelua typerän kirjoittajan tekemästä typerästä aloituksesta.


      • - -
        exyx kirjoitti:

        typerää keskustelua typerän kirjoittajan tekemästä typerästä aloituksesta.

        Mielipide on vapaa, tervetuloa toistekin kommentoimaan ja kertomaan mielipiteitä :)


      • exyx
        - - kirjoitti:

        Mielipide on vapaa, tervetuloa toistekin kommentoimaan ja kertomaan mielipiteitä :)

        kiitos kutsusta, tietenkin tulen.


      • - - kirjoitti:

        Mielipide on vapaa, tervetuloa toistekin kommentoimaan ja kertomaan mielipiteitä :)

        Mitä arvelet määbää, onko tuo mm minuksi, sinuksi, tempuksi, elisaketuksi ja YLT.ksi naamioitumista yrittävä opetuslapsemme sama joka muistaa kommenttejamme miinuksin?


    • Voisiko olla

      "Miten on mahdollista että nyt jutun taso on laskenut niin paljon, vaikka paljon samoja henkilöitä täällä on kirjoittanut vuodesta toiseen."

      Voisiko olla mahdollista, että jos on oma elämä ollut aina jotenkin rikkinäistä, niin nyt joku/jotkut eivät kestä enää (joskus purevaakin) kommentointia täällä palstalla. Ja tästä palstasta on tullut jonkun/joidenkin henkinen koti, jossa on tarkoitus osoittaa omat ihmissuhdetaidot, joita ei ole päästy livesuhteissa esittämään, ja joille narsisti on ollut "viimeinen isku".

      Keskustelu ei sitten voi pysyä elävänä, kun täytyy kirjoitella vain latteaa tarinaa, joka kestää lasten korvat ja keittiön ilmapiirin. Jostakusta tällainen keskustelu saattaa tietysti olla se täyttymys ja taivas. Mutta onko kaikki muut kirjoittajat tuomittu keskustelemaan tämän jonkun/ näiden joidenkin keittiössä myös, on toinen kysymys.

      • - -

        Kenenkään kutsuminen kusipääksi tai muuksikaan ei ole mitään kritiikkiä. Se on haukkumista :)

        Meidä keittiössä, siinä fyysisessä, käydään ihan eri keskusteluja kuin tällä palstalla.


    • Jaa, tääh?

      Valitettavasti sinä, sinäkin nimetön, aloittaja, viittaat sen verran paljon todellisen elämän ihmisiin, etten voi sivustalukijana ottaa sinun(kaan) tuota nimetöntä keskustelunaloitustasi ihan todesta tahi välttämättä täysin asiallisena; onhan sinun kirjoituksesi nimetön, kuten kylläkin on myös minun kirjoitukseni muutoinkin; kaikki (esimerkiksi) minun tähän Suomi24:n kirjoittamani. Otan kyllä osaa, jos olet joutunut keskustelupalstakiusaamisen kohteeksi tässä tällä nimettömällä keskustelufoorumilla Suomi24 tämän keskustelupalstoilla, koska niin olen minäkin, ja pahasti: minua on kiusattu tässä Suomi24:a vuosia, sanoisinko _todella oudosti_ ja jatkuvaluontoisesti ja ällöttävästi ja minulle anonyymisti siten, että ensin joku kahjo laatii nimettömiä asiattomia keskustelunavauksia, ja sitten kun minä viaton tulen niihin nimettömiin teksteihin kommentoimaan joko kriittisesti, homiristisesti, ihmetellen tai vihaisesti tai mitä vaan, on aina koko palstakirjoittajaporukka herjaamassa _juuri minua_, jessus sentään nimetöntä identiteetitöntä, joka koen nolauksena ja törkeänä kaikkinaisen ilmaisunvääristelyn.

      Minä en ole yhtään huolissani tai kiinnostunut Suomi24:n ylläpidon jäsenistöstä tai heidän toiminnnastaan.:) Olen heille soittanut omalla nimelläni, ja ilmaissut näkeväni palstoilla sellaistakin törkyä, ettei silmäni useinkaan kestä aina edes lukea.:)

      Mitä tulee "Enkeli-Elisa- caseen", niin sori vaan, kun nyt sinä nimetön senkin otit esiin, niin minä nimetön täältä netistä vastaan, että on se nyt outoa, että joku sepittelee tarinoita, etenkin kun se tarinointi oli käsitykseni mukaan tapahtunut vielä jossakin Facebookissa, missä ihmiset käsitykseni mukaan kaiketi ovat omilla nimillään, ainakin kunnialliset. Minä uskon ihan ainoastaan painettuun sanomalehtiuutisointiin.

      Ehkä; olen itse usein ajatellut, jos jotkut on niin säälittäviä, että keskustelupalstatkin kokevat mahdollisuutena reaalissa tuntemiensa ihmisten mustamaalaamiseen, niin siinähän herää vaan huoli niiden ihmisten voinnista. Olisi kamalaa, jos ei olisi mitään muuta, kuin netti ja virtuaalisuhteet ja virtuaali-imagot, mutta myönnän itsekin sortuvani vainoharhaisuuteen tässä Suomi24:a joskus tai varmaan aika useinkin: jos joku tulee jankuttamaan mulle pelotteluja ja herjauksia yllättävästi nimettömässä keskustelussa esimerkiksi vaikkapa mun koulutusalasta tai sukulaisuussuhteista, vaikken itse ole edes esittäytynyt koko foorumilla ta netissä koskaan tai suoraan edes maininnut koulutustani missään, enkä edes luonut nimimerkkiä, vaan olen pelkkä ns. "vierailija" tässä Suomi24:a, niin sellainen ei siinä vaiheessa muuten - voin kokemuksesta sanoa, paljoa naurata, vaikka jollekulle kenties tarjoaisi suunnatonta hupiakin viattoman pelottelu julkisessa tällaisessa nimettömässä netissä lähes puolikuoliaaksi.

      Sinun aloittaja kannattaisi ehkä olla harjoittamatta sellaista asiatonta törkykäytöstä, että osallistat minua viatonta asioihin, joista en tiedä. Ihan todella ja sanon vakavasti, mutta toki ystävällisesti.:)

      • - -

        Eiköhän tämänkin palstan kirjoittajat ole ihan todellisia ihmisiä todellisessa elämässään.

        Jokainen on viaton, tavallaan ja tyylillään ja aina jossakin asiassa, osa jopa kaikissa.

        Ja kukin tekee päätelmiä ja vetelee johtopäätöksiä oman kokemuksensa ja näkemyksensä mukaan. Minä en tiedä sinun koulutustasi, enkä edes sitä, että mihin olen aloittajana sinut vetänyt mukaan, ihan viatonta osallistanut oikein.

        Olen syytön toisten valitsemiin nimimerkkeihin, satunnaisiinkin sekä siihen, että ne herättävät ajatuksia; olen osallinen ainoastaan siltä osin, että ajatukset viriävät juuri minun päässäni. Olen myös syytön muiden ihmisten koulutuksiin tai kouluttautumattomuuteen.

        Hetken voin miettiä, että miten sanani asettelen, mutta mielummin en mieti sekuntia kauempaa.

        Olen myös syytön siihen, että aurinko nousee aamuisin ja laskee iltaisin. Jos voisin vaikuttaa asiaan, aurinko nousisi iltaisin ja laskisi aamuisin.

        Jos luulet, että olen jokainen kirjoittaja tällä palstalla, luulet väärin. (Ihan vain varmuudeksi pikku lisäys on varmasti paikallaan)


      • Jaa, tääh?
        - - kirjoitti:

        Eiköhän tämänkin palstan kirjoittajat ole ihan todellisia ihmisiä todellisessa elämässään.

        Jokainen on viaton, tavallaan ja tyylillään ja aina jossakin asiassa, osa jopa kaikissa.

        Ja kukin tekee päätelmiä ja vetelee johtopäätöksiä oman kokemuksensa ja näkemyksensä mukaan. Minä en tiedä sinun koulutustasi, enkä edes sitä, että mihin olen aloittajana sinut vetänyt mukaan, ihan viatonta osallistanut oikein.

        Olen syytön toisten valitsemiin nimimerkkeihin, satunnaisiinkin sekä siihen, että ne herättävät ajatuksia; olen osallinen ainoastaan siltä osin, että ajatukset viriävät juuri minun päässäni. Olen myös syytön muiden ihmisten koulutuksiin tai kouluttautumattomuuteen.

        Hetken voin miettiä, että miten sanani asettelen, mutta mielummin en mieti sekuntia kauempaa.

        Olen myös syytön siihen, että aurinko nousee aamuisin ja laskee iltaisin. Jos voisin vaikuttaa asiaan, aurinko nousisi iltaisin ja laskisi aamuisin.

        Jos luulet, että olen jokainen kirjoittaja tällä palstalla, luulet väärin. (Ihan vain varmuudeksi pikku lisäys on varmasti paikallaan)

        No, sinä nimimerkki "- -" (joka myös näyt olevan nimetön ja naamaton, kuten minäkin käsitykseni ja toimintani mukaan olen rekisteröitymätön kirjoittaja tässä Suomi24:a) et näy ymmärtävän, mitä minä tarkoitan "törkykäytöksellä" tällaisella nimettömällä nettipalstalla. Voin havainnollistaa sinulle tilanteen lukemastani siten, millä tavalla minä sen käsitän. Minä: minä tulen tällaiselle harvoin kirjoituksilla osaa ottamalleni nimettömälle Suomi24- keskustelupalstalle esittämään kommentteja nimettömiin avaustekstehin nimettömästi, joiden sisällöstä en saa mitään tolkkua ja kommenttini siten, luonnollisesti, ovat sen mukaisia. Sinä: sinä tulet esittämään luuloja minun ymmärryskyvystäni, myöskin nimettömästi. Minä en tiedä sinun tarkoitusperiäsi kirjoittaa, enkä tiedä kuka sinä olet ja minä tiedän vain sen, että omat tarkoitusperäni kirjoittaa tähän Suomi24:n, jos ja mikäli jos minulla jostakin asiasta mielipide on tai olisi, ovat vilpittömiä. Minulla on myös ehkä eri käsitys "sosiaalisuudesta internetissä", kuin sinulla.

        En tiedä kuinka mahdollisesti monena(?) kirjoittajana tai kuinka monenlaisilla mielipiteillä vaikkapa sinä mahdollisesti yksittäisissä nettikeskusteluissa esiinnyt tai et esiinny ollenkaan, enkä ole siitä asiasta kiinnostunutkaan, mutta itse koen nolaamisena ja häiriköintinä ja minuun kohdistuvana täysin turhana kesustelupalstakiusaamisena sen, että jos kustannuksellani pelleillään tässä Suomi24:a, esim. juuri vaikkapa niin hörhöllä tavalla, että joku/tai jotkut netihäiriköt esiintyisi minulle viattomalle yksittäisessä keskustelussa mukamas monena eri henkilönä, ja sellaista ääliömäistä keskustelupalstakiusaamista olen tässä Suomi24:a kokenut varmaan paljonkin, eli että minulle joka yhtään en Suomi24:n kirjoittajien henkilöistä tai kiusaamismielessä väittämistä henkilöistä/ asiantiloista tiedä, että minua on ahdisteltu keskusteluissa niin asiattomasti.

        Mitä "narsismiin" tulee, niin itse jos olisin tän Suomi24- saitin päättävässä asemassa, en sallisi tällaisen palstan edes olemassaoloa. On nimittäin mielestäni todella vaarallista, jos maallikoille sallitaan ihan ns. laillistettu kiusaamispalsta esimerkiksi mielenterveysdiagnostiikkatermistön käyttöön luulopohjalta, kun kerran nämä Suomi24- palstat eivät edes ole nimillä kirjoittamisen palstoja.

        Jos sinulle sosiaalisuutta edustaa nimettömällä palstalla horisemiskäytös, niin minulle ei.


      • - -
        Jaa, tääh? kirjoitti:

        No, sinä nimimerkki "- -" (joka myös näyt olevan nimetön ja naamaton, kuten minäkin käsitykseni ja toimintani mukaan olen rekisteröitymätön kirjoittaja tässä Suomi24:a) et näy ymmärtävän, mitä minä tarkoitan "törkykäytöksellä" tällaisella nimettömällä nettipalstalla. Voin havainnollistaa sinulle tilanteen lukemastani siten, millä tavalla minä sen käsitän. Minä: minä tulen tällaiselle harvoin kirjoituksilla osaa ottamalleni nimettömälle Suomi24- keskustelupalstalle esittämään kommentteja nimettömiin avaustekstehin nimettömästi, joiden sisällöstä en saa mitään tolkkua ja kommenttini siten, luonnollisesti, ovat sen mukaisia. Sinä: sinä tulet esittämään luuloja minun ymmärryskyvystäni, myöskin nimettömästi. Minä en tiedä sinun tarkoitusperiäsi kirjoittaa, enkä tiedä kuka sinä olet ja minä tiedän vain sen, että omat tarkoitusperäni kirjoittaa tähän Suomi24:n, jos ja mikäli jos minulla jostakin asiasta mielipide on tai olisi, ovat vilpittömiä. Minulla on myös ehkä eri käsitys "sosiaalisuudesta internetissä", kuin sinulla.

        En tiedä kuinka mahdollisesti monena(?) kirjoittajana tai kuinka monenlaisilla mielipiteillä vaikkapa sinä mahdollisesti yksittäisissä nettikeskusteluissa esiinnyt tai et esiinny ollenkaan, enkä ole siitä asiasta kiinnostunutkaan, mutta itse koen nolaamisena ja häiriköintinä ja minuun kohdistuvana täysin turhana kesustelupalstakiusaamisena sen, että jos kustannuksellani pelleillään tässä Suomi24:a, esim. juuri vaikkapa niin hörhöllä tavalla, että joku/tai jotkut netihäiriköt esiintyisi minulle viattomalle yksittäisessä keskustelussa mukamas monena eri henkilönä, ja sellaista ääliömäistä keskustelupalstakiusaamista olen tässä Suomi24:a kokenut varmaan paljonkin, eli että minulle joka yhtään en Suomi24:n kirjoittajien henkilöistä tai kiusaamismielessä väittämistä henkilöistä/ asiantiloista tiedä, että minua on ahdisteltu keskusteluissa niin asiattomasti.

        Mitä "narsismiin" tulee, niin itse jos olisin tän Suomi24- saitin päättävässä asemassa, en sallisi tällaisen palstan edes olemassaoloa. On nimittäin mielestäni todella vaarallista, jos maallikoille sallitaan ihan ns. laillistettu kiusaamispalsta esimerkiksi mielenterveysdiagnostiikkatermistön käyttöön luulopohjalta, kun kerran nämä Suomi24- palstat eivät edes ole nimillä kirjoittamisen palstoja.

        Jos sinulle sosiaalisuutta edustaa nimettömällä palstalla horisemiskäytös, niin minulle ei.

        Voi, olen kamalan pahoillani jos olen esittänyt luuloja sinun ymmärryskyvystäsi, siinähän on lentänyt niin sanotusti ohjaamaton auto metsään, kun minulla ei oikeasti ole minkään valtakunnan käsitystä sinun käsityskyvystäsi.

        Onneksi kirjoitat niin "ympäripyöreänketäänloukkaamattomasti", että tuosta ei ota kyllä selkoa tavaamallakaan, että mitä yrität sanoa.

        Ilmeisesti kaikki muut kirjoittajat ovat mielestäsi nettihäiriköitä? Sitä en ymmärrä, että miten voi mukamas esiintyä monena eri kirjoittajana? Ihminen joko kirjoittaa yhdellä nimimerkillä tai ei kirjoita.

        Voisit avata oman jossitteluketjun. Tähän ketjuun kirjoittamisesi osoittaa vain sen, että paskat aloitukset vetää puoleensa enemmän kärpäsiä kuin asialliset :)


    • Mites se meni....

      Kalikka kalahtaa vain näihin kolmeen ihmiseen,joilla o " kiusaajien sisäpiiri" He hermostuvat täällä ja vetävät herneen nenään,koska tämä fiksu ihminen joka latelee totuuksia tiskiin:) Vain valehtelijat hermostuu totuudesta;) Muistakaa te kolme narsistia se;D

      • - -

        Mihis niitä narreja tarvitaan jos on yksi fiksu ja kolme narsistia?

        Paitsi sen totuuden esiintuomiseen, että ehkä palstalla on sittenkin enemmän elämää kuin vain ja ainoastaan minä?

        ;)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      33
      7681
    2. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      83
      4576
    3. Mies sinä olet kaunis katsella

      Olet myös rauhallinen, tavallinen, varovainen, lämmin, poikamainen, komea, ryhdikäs, rentotyylinen, kiva, mukava... jne
      Ikävä
      67
      3231
    4. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      55
      2166
    5. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      28
      1709
    6. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      7
      1687
    7. Persut tyrmäsivät Suomen osallistumisen Ukrainan jälleenrakentamiseen

      Siinä meni sitten kokoomusyrittäiltä bisnekset sivun suun putinistipersujen takia. Jälleenrakentamiseen osallistuvat mu
      Maailman menoa
      358
      1488
    8. Miksi suomussalmelaiset haisee niin pahalle?

      Kaupassa käydessä huomaa, miten monet ihmiset haisee todella kammottavalle. Eikö täällä osata käydä pesulla tarpeeksi us
      Suomussalmi
      15
      1442
    9. Miksi miehet pelkäätte jotain naista?

      Iskeekö ujous, paniikki ja hävetys. En ole niin pelottava miltä vaikutan vink vink.
      Ikävä
      58
      1129
    10. Nuorisojoukko ryösti merkkikengät teinipojan jalasta Helsingin Itäkeskuksessa.

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010709501.html Muun muassa näidenkin rikosten huomattavan suurista kasvamismääristä vi
      Maailman menoa
      276
      1080
    Aihe