KUNTALAISTEN ILTA

AIHEINA mm SOTE

Frosteruksen koululla Kärsämäki – salissa,
Frosteruksenkatu 25.
"KUNTALAISTEN ILTA
9.4.2014 klo 18:30 - 20:00
Kahvitarjoilu ennen tilaisuutta alk. klo 18:00

AIHEINA
 SOTE
 LAAJAKAISTA
 145 JUHLAVUOSI

TERVETULOA JA TUO NAAPURISIKIN MUKANA !


Kärsämäen kunnanhallitus "

29

454

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Seli,seli!

      Sotesta ei taida nyt olla paljon mieluista tiedotettavaa, mutta mennäänhänhä kuuntelemaan Hokkasen kootut selitykset perustuslaista.

      • oikeinko

        Kait siellä on khpj ja kvpj nyökyttelemässä näin se on kun kj selvittää kootut teokset perustuslaista. Onkohan kvpj-lle miten mieluinen tämä lakien rikkominen ja valtiovallan puuttuminen sote asioihin????


      • lainvalvoja

        Onkohan jo valmiina kaikki lainvastaiset pykälät ja sopimukset että saamme valittaa markkina oikeuteen oikein joukolla.Tässähän on niin monta kilpailutus rikkomusta
        ja oman edun tavoittelua että kyllä valituksia tulee.
        Kyllä kunnanjohtaja ja hallitus ovat kova otsaista porukkaa,mutta saattaa se vielä aika koittaa että on anteeksi pyynnön paikka.


      • 523532525
        lainvalvoja kirjoitti:

        Onkohan jo valmiina kaikki lainvastaiset pykälät ja sopimukset että saamme valittaa markkina oikeuteen oikein joukolla.Tässähän on niin monta kilpailutus rikkomusta
        ja oman edun tavoittelua että kyllä valituksia tulee.
        Kyllä kunnanjohtaja ja hallitus ovat kova otsaista porukkaa,mutta saattaa se vielä aika koittaa että on anteeksi pyynnön paikka.

        Hyvin on Attendon lakimiehet hoitaneet asiat.
        Ei muuta kuin sopimusta tekemään. Nyt ei enää vaan jää Attendon nimiä lomakkeisiin.


    • Jahas,

      ennen tuota 9:ttä päivää nimet on jo sopimuspaperissa Attendon kanssa..Ministeriössä kävivät jo lakeja lukemassa 9:s päivä samat saarnat saa kuulla kuntalaiset. Uskaltaisin väittää että KJ jättää kuitenkin kertomatta mitä ministeriössä heille kerrottiin lakipykälistä ja vastuista.

      Siitä vaan kepupäivystäjät, sensuroikaa kuten tapoihin kuuluu.

      • 31.3.2014

        eli ensi maanantaina hallitus päättää voittaako kilpailutuksen attendo vai attendo. Luki kalajokilaaksossa. Sopimuksessa voi olla sitä ennen allekirjoitukset valmiina ei olisi mitenkään uusi asia. Jokatapauksessa ennen kuntalaisten iltaa sopimus on jo allekirjoitettu. Kj ilmoittaa kunt. illassa kuinka Attendo aloittaa 1.6.2014. Jos ei ilmoita jo sitä ennen.


      • Jahas, :lle

        Kj oli saanut "palautetta" tapaamisen yhteydessä;)


      • miten
        Jahas, :lle kirjoitti:

        Kj oli saanut "palautetta" tapaamisen yhteydessä;)

        Kai kj "palautteet" tapaamisen yhteydessä julkaisee kuntalaisille. Tämähän on kj työhön liittyvää ja kuntalaisten asiaa on ollut ajamassa. Kait se on hyvä kuntalaisten kuulla terveiset niin positiiviset kuin negatiivisetkin.


      • "palautteet"
        miten kirjoitti:

        Kai kj "palautteet" tapaamisen yhteydessä julkaisee kuntalaisille. Tämähän on kj työhön liittyvää ja kuntalaisten asiaa on ollut ajamassa. Kait se on hyvä kuntalaisten kuulla terveiset niin positiiviset kuin negatiivisetkin.

        Terveiset miten kuntaa on johdettu tulee viimeistään korkeimman hallinto-oikeuden päätöksen yhteydessä. Valitettavasti vain negatiivista palautetta. Taitaa olla eläkkeellä ennen sitä ja kaukana kaukana kärsämäestä.?


    • missä lie lausuma?

      "Ei julkisuuteen28.3.2014 09:33 9 SULJE
      Hokkanen on ministeriössä opettanut perustuslain tuntemusta, samoin ministeriö Hokkaselle, että perustuslain mukaan esittelijä on vastuussa siitä, mitä hänen esityksestään on päätetty.
      Kuntaan on tullut myös kirjallinen lausuma asiasta, julistaako Hokkanen senkin salaiseksi?"

    • Peukuttajalle ;)

      "EX-kepu28.3.2014 18:16 1 SULJE
      Kärsämäkiset retostelleet perustuslailla, jolloin ministeriöstä vastattu samalla mitalla, että esittelijä on vastuussa perustuslain mukaan ja viitattu jopa rikoslakiin"

      • viitattu rikoslakiin

        Entäs viittaukset "rikoskumppaneihin"? Kuitenkin tosiasia on se, ettei kj ole yksin vastuussa yhtään mistään vaan tarvitsi jokakäänteessä valtuuston enemmistön tuen taakseen ja sitä on piisannut. Vielä vittuiltiin kun arvosteltiin..


    • v-ehto

      Kärsämäen koko kuntahallinto pitäisi potkasta kotio, asettaa kriisihallinnolle "Toimitushallinto., " miehet mustissa palttoissa", mutta "luikurit siten käräjille ja maksamaan vahingot

      • Ei kaikkia

        tarvitsisi potkia pihalle. Siellä on kuitenkin 7 valtuutettua jotka ovat pyrkineet estämään enemmistön lakien rikkomiset yms.

        Kvpj:n pitäisi potkia hallitus pihalle mutta hyväksyy, katsoo vierestä ja jopa osallistuu sopimuksien ja lakien rikkomiseen. Hallituksella on nyt sellainen valta mitä sillä koskaan ei ole ollut ja lähtivät lain väärälle puolelle.

        4 enemmistöstä persujen taakse ja kaikki olisi ohi. Kj ja hallitus pihalle ja eron peruminen olisi helppoa kuin heinän teko. Helppoa sen takia koska sopimuksia ja lakeja on rikottu joten perusteita on enemmän kuin tarpeeksi ja helposti toteen näytettävissä.


    • tekohymy

      Siellä varmaan Hokkanen ja Ristinen hymyssä suin kättelemässä kaikki ihmiset ovella ja toivottavat tervetulleeksi.
      Piru, että yököttää.

      • josss

        tekohymy .... voiskohan olla jos kj, khpj ja kvpj pyytäisivät anteeksi tekosijaan kuntalaisilta siinä kätellessä???


    • kuin ennen

      Joku poppamiies tai konsultti on tietenkin mukana illassa ja tälle annetaan pääosa.

      • sama jatkuu

        Varmasti jotakin tällaista on odotettavissa. Saihan Ristinen uskonvahvistusta pedo..... Voittoselta.


    • 33254324

      Ja lessut saa puheenvuoroja. Olisko Kyllönen kertomassa kuinka firmalla on ruvennut menemään paremmin kun Attendo on tulossa Kärsämäelle.

      • tulisi tiedoksi

        Konepäivillä voisi vielä kehua tehtyä uutta sote päätöstä ja meidän korvaamattomia kuntapäättäjiä joille Villekin antaa tukensa.


    • kyllästynyt

      Ny kuntalaiset sankoin joukoin kuuntelemaan ja esittämään oman mielipiteen asiasta
      valtio on antanut takarajan esittää vielä muutos sote asiaan mutta jos kunta jatkaa tätä uhkarohkeaa tempoilua valtio määrää sanktiot.Katsotaan miten kunnanjohto ,hallitus ja valtuusto uhoo.Kaikki kulut mitä näistä aiheutuu aiheuttajien maksettaviksi vaikka käräjillä.Kunnan tiedoitus tilaisuuteen ei tarvita Attendon esittelijöitä he voivat pitää tilaisuuden omaan laskuun ja sinne jotka haluaa voi mennä.

      • mieli pide

        Kyllä on väsynyt ja kyllästynyt /kyllästynyt ja väsynyt, etteikö tähän saa mitään tolokkua näille kuntapäättäjille kj. Valtiovaltakin vastustaa, äänioikeutetuista kärsämäellä 819, Haapajärvi, Pyhäjärvi ja Reisjärvi niin eikö kannattais jo peli viheltää poikki luovuttaa selänteestä irtaantumiset ja attendo hömpötys. Mitähän tämä souvaaminen on tullut maksamaan kunnalle? Jospa joku vois julki tuoda?


    • 33235

      Vaikka kuinka vedotaan perustuslakiin niin sopimukset on sopimuksia. Mitä siitä tulee jos kaikki rupeaa perumaan allekirjoitettuja sopimuksia ja vedotaan vaan perustuslakiin.

      • laki

        Aika muuttuu ja uusia lakeja säädetään koko ajan eihän mikään enää toimisi jos
        kaikki nojaisi perustus lakiin kyllä nykyisiä lakeja on Suomen maassa noudatettava.


    • Rantanen.

      Kyllä perustuslaki on Suomen lakien yläpuolella eikä asia muuksi muutu. Sopimusoikeus noudattaa Suomen lakia, eikä kärsäkeput voi joka käänteessä rikkoa lakia ja niihin nojautuvia sopimuksiaan.

      • Virkavastuuko?

        Paraspuitelaki on erikoislaki joka on kuntalakia voimakkaampi, näiollen kunta rikkoo myös perustuslakia ja tietoisesti ei ymmärtämättömyydessään, esitelijänä virkavastuulla toimiva Hokkanen.
        Toivottavasti vastuu tulee nyt toteutumaankin!


      • efg2
        Virkavastuuko? kirjoitti:

        Paraspuitelaki on erikoislaki joka on kuntalakia voimakkaampi, näiollen kunta rikkoo myös perustuslakia ja tietoisesti ei ymmärtämättömyydessään, esitelijänä virkavastuulla toimiva Hokkanen.
        Toivottavasti vastuu tulee nyt toteutumaankin!

        Ministeriössä oli kärsämäen kuntajohtoa "muistutettu" mihin ovat syyllistymässä ja antoivat jopa jatkoaikaa jotta voivat vielä perääntyä.


    • asia niin, että

      voi kärsäkeput rikkoa joka käänteessä p-lakia, eriasia on mitä siitä seuraa, ssiss mitään muutapa keput ei viime aikoina ole teehnytkään kuin rikkoneet kaikkia kuntahallintoa, kuntaa ja kunnan kansalaisten etuja koskevia lakeja

    • tänäänkö se oli?

      voi vittu

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1789
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1391
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe