Onko Soini kaappihomo?

Nipa Niemi

Minä vaan kysyn?

75

268

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nipan perse kutisee

      Ja vastaus: sinä olet! riittääkö vastaus

    • luja linja jatkuu

      UUSI PERJANTAIN 11.4. VIDEO LOPUSSA

      TOHTORI-JUSSI VASTAAN STUBB \\\\\\\\\\\\\\\\\\ NYT SE TULEE
      Keskiviikkona 23.4. A-Studio, vaalikeskustelu Stubbin kanssa

      HALUATKO TAVATA TOHTORI-JUSSIN LIVENÄ, NYT ON MAHDOLLISUUS
      KUUSAMO, MÄNTSÄLÄ, kunnantalo
      http://www.halla-aho.com/

      TERVETULOA
      lauantaina 12.4. Vierailu Kuusamossa. Puhetilaisuus klo 10-12, soppatykki klo 12-18. Yksityiskohdat täsmentyvät.

      sunnuntaina 13.4. Eurovaalipaneeli Mäntsälän kunnantalon valtuustosalissa, alkaen klo 14.

      lauantaina 12.4. Vierailu Kuusamossa.
      EU-vaaliehdokkaat Jussi Halla-aho ja Marko Kulpakko Kuusamossa la 12.4. kello 10-12 kaupungintalon valtuustosalissa järjestettävässä maahanmuutto- ja pakolaiskeskustelussa. Tilaisuuden avaa järjestösihteeri Joukamo Kortesalmi, tervetuliaissanat Kuusamon PS:n toiminnanjohtaja Tero Kokko. Välittömästi tapahtuman jälkeen lohisoppatarjoilu kaikelle kansalle K City-marketin edustalla PS-teltalla klo 12-18.

      http://dreambroker.com/channel/dbiqeuet/iframe/629dkgxz
      Halla-aho: Maahanmuutto on entistä tärkeämpi vaaliteema suomalaisille

      Kansanedustaja Jussi Halla-aho esitteli torstaina 10.4. perussuomalaisten uutta maahanmuuttoasennetutkimusta, joka vertaa suomalaisten ja perussuomalaisten tämänhetkisiä maahanmuuttoasenteita vastaavaan vuonna 2010 tehtyyn Homma ry:n teettämään tutkimukseen. Homma ry teetti Taloustutkimus Oy:llä suomalaisten maahanmuuttoasenteista seikkaperäisen tutkimuksen maaliskuussa 2010. Se poikkesi aiemmista tutkimuksista niin, että maahanmuutto pilkottiin eri osa-alueisiin.

      Tutkimus tuli samoihin aikoihin, kun Helsingin Sanomien yhteen kysymykseen perustuva tutkimus oli lähes 60 prosentin suomalaisista ei halunnut lisää maahanmuuttoa.
      - Tämä aiheutti voimakkaan reaktion kolumnisteissa ja pääkirjoituksissa, joissa vatvottiin viikkokaupalla suomalaisten ksenofobisuutta ja muukalaisvastaisuutta, Halla-aho muisteli.

      Maahanmuuttoon laadullinen muutos

      - Kyse ei ole maahanmuuttovastaisuudesta vaan -kriittisyydestä. Perussuomalaisistakin vain pieni vähemmistö kannattaa maahanmuuton vähentämistä sinänsä. Turvapaikka- ja perheenyhdistämisten käyttöä maahanmuutossa halutaan rajoittaa, samoin elintasosiirtolaisuutta. sosiaalietuuksia leikata ja rikolliset karkoittaa. Maahanmuuttoon halutaan laadullista muutosta niin, että se vastaisi paremmin Suomen omiin tarpeisiin.

      Nuiva suhtautuminen islaminuskoisten maahanmuuttoon ja vaatimus muuttajien paremmasta sopeutumisesta Suomeen kertoo, että perussuomalaiset suhtautuvat kriittisesti monikulttuurisuuteen ideana.

      Hänen mielestään perussuomalaisten enemmistö jakaa maahanmuuttokriittiset linjaukset, jotka löytyvät puolueen vaaliohjelmasta ja ns. nuivasta manifestista.

      - Tämä tutkimus osoittaa, että eräillä tahoilla vaalittu käsitys maahanmuuttokriittisestä ryhmästä marginaalisena ”lahkona” voidaan unohtaa: tämä ns. ”falangi” on valtavirtaa. Kannattajat odottavat puolueelta tiukkaa vahvaa kansallismielistä linjaa ja vaativat näiden kysymysten pitämistä esillä. Muistakin puolueista erityisesti kokoomuksen ja keskustan kannattajat ovat huomattavasti kriittisempiä kuin puolueensa, Halla-aho kertoo.

      LUE LISÄÄ
      http://uutiset.perussuomalaiset.fi/suomalaisten-maahanmuuttonakemykset-ovat-lieventyneet-mutta-perussuomalaiset-ovat-maahanmuuttokriittisia/

    • Kauheaa!!!

      Kauheaa!!!

    • Päätelkää itse

      No, kerrataanpa muutama fakta:
      - Soini on sanonut Jukka Jusulan olevan hänelle "enemmän kuin ystävä" eli hän käytti täsmälleen samaa ilmaisua kuin kaappihomo Jörg Haiderin avustaja suhteestaan puoluejohtajaan
      - useat kiivaat homojen vastustajat ovat osoittautuneet itse homoseksuaaleiksi (mm. J. Edgar Hoover)
      - Soini vaatii tasa-arvoisen avioliiton vastustamista ryhmältään puolueohjelmaan vedoten, vaikka hän ei ole vaatinut vastaavaa minkään muun asian kohdalla
      - Soini kävi Ranskassa marssimassa homoliittoja vastaan yhdessä paikallisen äärioikeiston kanssa - mikään muu asia ei ole saanut häntä osoittamaan julkisesti mieltä
      - Soini solmi avioliiton vasta 34-vuotiaana
      - Soini valitsi raiskauksesta tuomitun Matti Putkosen puolueen kakkosmieheksi
      - persujen linjana on suosia miehiä valinnoissa - esimerkiksi Kouvolassa puolueen kuntavaalilistat puhdistettiin pätevistä naisista ja tuloksena oli 11-henkinen valtuustoryhmä, jossa ei ole yhtään naista
      - Soini vastustaa naispappeutta ev.lut. kirkossa, vaikka ei ole edes kirkon jäsen
      - Soini ei ole pahoitellut kirkkonsa pedofiliaskandaaleja

    • Jussi of Finland

      Ovatko kaikki anti-islamistiset sivarit homoja vai pelkkä enemmistö heistä?

      • Siittä on kysymys

        Soinin havaintojen mukaan ovat...


    • puolitimo kertoi

      Torilla yksi pSS karvaperseäijä kehui omistavansa oikein haaremin. Siihen kuuluvat kuulemma Nyrkki-Kyllikki, Koura-Mari, Helga-Handu-ja Kaija Kopra. Sitten kyseinen Hyyppä lähti ostamaan rautakaupasta Tummelia.

    • Haaveissa vainko

      Homoseksuaalisuus on Soinille ihan sydämen asia.

    • kaikki mukaan nyt

      EDGAR HOOVER, JERRY COTTON JA PHIL DECKERKIN TULISIVAT TÄNÄÄN JOS ELÄISIVÄT

      SAMOIN
      KENRAALILUUTNANTTI TJA HEIKKILÄ
      TARKKA-AMPUJA SIMO HÄYHÄ
      KERSANTTI VILJAM PYLKÄS-ROKKA
      JA AARNE JUUTILAINEN TERROR OF MOROCCO Marokon kauhu
      kaikki tulisivat tiukassa sotilaallisessa jonossa

      KALLE-KUSTAA KORKKI JA PEKKA LIPPONEN heitä odotetaan
      myös ilman muuta

      PERUSUOMALAISTEN TOHTORITROIKKA VANTAALLA sunnuntaina klo 14-15
      Seurakuntayhtymän auditorio
      Tikkurila, Unikkotie 5 C, 01300 Vantaa

      SUNNUNTAINA 13.4. KELLO 14 - 15
      http://jussiniinisto.fi/wp-content/uploads/2014/04/professorikiertue.jpg
      Avauspuhe dosentti Jussi Niinistö
      MILLAISTA OIKEUSTURVAA ON MEILLE TARJOLLA EU:N TOIMESTA?
      Prof. Erkki Havansi
      MITÄ EU MERKITSEE SUOMEN PERUSTERVEYDENHUOLLON JA SOSIAALITURVAN KANNALTA?
      Prof. Mauno Vanhala
      oo KATSO Erkki Havansin EUROVAALIVIDEO oo
      http://dreambroker.com/channel/el3eifsg/iframe/3eairn14
      oo KATSO Mauno Vanhalan EUROVAALIVIDEO oo
      http://dreambroker.com/channel/el3eifsg/iframe/bl9z8dla

      • HuomHuom!!

        Joka tilaisuuden jälkeen rankkaa homostelua ja äärikansakansalliset kasakat hakkaavat halukkaiden perseet punaisiksi aidoilla nahkaruoskilla.


      • Kyssäri treelle

        Hei spämmääjä! Paljonko tämä taistelusi on sinulle tullut maksamaan? Perheen? Talouden? Ihmisten kunnioituksen? Koko virtuaalimaailman ulkopuolisen elämäsi?


    • puolitimon ilot?

      Soini käyttää koko ajan homostelijoiden lempisanastoa kuten "enemmän kuin ystävä" jne. Ei ihme, että kansa alkaa epäillä...???

      • Surullinen tapaus

        Yletön homojen jahtaaminen on yleensä osoitus siitä, että oma seksuaalisuus on selkiytymätön. Normiheterolla ei ole mitään syytä vainota seksuaalivähemmistöjä, mutta Soini marssi homoja vastaan Pariisissa asti ja vaatii eduskuntaryhmää fundamentalistikatoliselle linjalleen puolueohjelmaan vedoten.

        Kaiken kaikkiaan Soini ylireagoi kaikkeen, mikä liittyy homoseksuaalisuuteen. Hän on myös käyttänyt kovasti seksuaaliväritteistä kieltä puhuessaan mm. "karvap**sedemareista" ja vakuuttaessaan vakuuttamasta päästyään olevansa "lihaa syövä hetero".

        No, ehkä Soini voi miljoonillaan ostaa tuohon identiteettikriisiinsäkin helpotusta - Soini kun ei olemuksellaan muuten taida herättää kovinkaan laajaa kiinnostusta jahtaamassaan yhteisössä. Voi olla, että Soinin kaiken homokampanjoinnin alkusyy onkin juuri tässä ulkopuolisuuden tunteessa.


    • selvät merkit?

      Soini höpöttää jatkuvasti homoista. Lisäksi hän kampittaa puolueensa ääniharavanaisia ja estää heidän ehdokkuutensa ps:n listoilla. Ja vielä torppaa kaikki naispapit. Ei heteroilla ole tarvetta tuollaiseen moukkamaiseen käytökseen?!

    • ihmiselle hyvä

      Persuissa näitä "lihaa lutkuttavia homohemmoja riittää???"

    • Soini ulos kaapista

      Soini yrittää turhaan rakentaa mustavalkoista maailmankuvaa, jossa ei harmaan sävyjä löydy. Soinin kaikki energia menee oman seksuaalisen suuntautumisensa peittelyyn, mikä on todella surullista.

    • ????????????

      Ketkä ovat suomalaisia anti-islamisteja? Heissä on paljon homoja.

      • Senkö takia..?

        ..Soini imuroi heitä perssupuolueeseen - saadaan paremmat homojuhlat? Taitaakin nämä kirjoittelut ylämäkityönnöstä (plörps) olla tarua ihmeellisempiä?


    • peruSShookkans´
    • Tukehtumisvaara

      Soini on nähnyt valtavasti vaivaa rakentaessaan heterokulissejaan, vaikka kaikki merkit viittaavat aivan toisenlaiseen seksuaali-identiteettiin. Soinin käytös saattaakin selittyä seksuaalisella turhautumisella, kun tuollainen 150-kiloinen olemus ei nyt vain taida kiinnostaa kumpaakaan sukupuolta, valitettavasti.

    • satasen akka

      Voi hyvänen aika!

    • Murrosikä kesken?

      Onko minkään muun puolueen puheenjohtaja samalla tavoin koukussa seksuaaliasioihin kuin Soini? Soinille homous on ihan sydämen asia, olihan se Niinistökin Soinin kuvauksen mukaan vain sydämen lyönnin päässä hänestä. Valitettavasti Soini ei ole paljastanut tästä kohtauksesta mitään yksityiskohtia.

    • missä heterot?

      Soini vinkkaa taipumuksiinsa jo aika selvästi??

    • Ratkaisu on helppo

      Soini tekisi kaikille palveluksen tulemalla ulos kaapista. Järjetön vihanpito homoja kohtaan loppuisi, ja Soini saisi vihdoin toteuttaa todellisia taipumuksiaan vaikkapa sen "enemmän kuin ystävä" Jusulan tai kikkeli-Hakkaraisen kanssa.

    • peruSShookkans´

      Kyllä olo helpottuu, kun tulee ulos kaapista.

    • tervetuloa

      Jussi Halla-aho tavattavissa tänään 18.4. Helsingissä, Munkkivuoren ostarilla klo 15-17

      muista äänestää 25.5.
      EUROOPAN UNIONIN TÄHÄNASTISET TÄRKEIMMÄT VAALIT LÄHESTYVÄT 25.5.

      oo KATSO Jussi Halla-ahon EUROVAALIVIDEO oo
      http://dreambroker.com/channel/el3eifsg/iframe/ox8dt0vd
      oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
      oo KATSO Sampo Terhon EUROVAALIVIDEO oo
      http://dreambroker.com/channel/el3eifsg/iframe/dsqj9byt
      ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

      VARO VAALEISSA HYYSÄREITÄ

      hyysäri nälvii sotaveteraania
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288678105541.html

      Yle TV2:n Venäjä-illassa esiintynyt vapaa toimittaja ja taiteilija Sami Hyrskylahti myöntää, että lähetyksen lopussa kuultu "tappajalle ruusu" -kommentti on peräisin hänen suustaan.

      VARO HYYSÄREITÄ esim. Jaakonsaari, Kiljunen
      ÄLÄ ÄÄNESTÄ HYYSÄREITÄ EU-PARLAMENTTIIN

      1. DEMARI-HYYSÄRI LIISA JAAKONSAARI neuvostovastaisuuksineen

      http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/muistatko-nain-kouluissa-juhlittiin-yya-sopimusta-vuonna-1973-ystavyyden-asialla/

      Viestin vastaanottanut Oulun nuorisolautakunnan puheenjohtaja Liisa Jaakonsaari (sd) oli juhlasta huolimatta apeana, sillä hänen mukaansa todellisuudessa neuvostovastaisuus oli lisääntynyt ja oikeistovoimat olivat aktivoituneet.

      ”Nuoriso tuomitsee ne, jotka sanoillaan kiihottavat sotaan”, jylisi Jaakonsaari ja lähetti viestin edelleen Raaheen ja rannikkoa pitkin Vaasaan, mistä se jatkoi matkaansa, välillä pienkoneen siivin aina Varsinais-Suomeen saakka.

      2. DEMARI-HYYSÄRI KIMMO KILJUNEN VENÄLÄISET LAHJOITTIVAT PORKKALAN-HYYSÄRI

      http://www.hs.fi/mielipide/a1393578782461

      Hruštšov lahjoitti Ukrainalle Krimin, Suomelle Porkkalan
      1.3.2014 Kimmo Kiljunen

      Perustelu: Stalin tyhjensi Krimin alkuperäisasukkaista tataareista ja Porkkalan alkuperäisasukkaista
      suomenruotsalasista ja siirsi kumpaankin venäläisasutuksen kannattamaan venäläisiä.
      http://www.hs.fi/mielipide/a1393830653649

      Porkkalan palauttaminen ei ollut lahja
      4.3.2014 Ismo Heinisuo

      • Ei mahdu kaappiin

        Ei se pullukka mahdu kaappiin.


    • Enemmän kuin ystävä

      Onko sitä Soinin "Perushomo" -kirjaa vielä saatavilla? Kunnioitan Soinia rohkeasta kaapista tulemisesta, tärkeintä on olla itsensä kanssa tasapainossa.

    • pSS Tummel pojkke

      Onko Perushomo kirjassa paljon pSS karvaperseäijien kikkelikuvia? Jänskättää. Täytynee ostaa Perushomo-perwokirja??

      • Persun mieleen

        Jo pelkästään tuo kuvaliite tekee "Perushomosta" hankkimisen arvoisen. Mukana seuraa luonnollista kokoa oleva eroottinen juliste peruspomosta, ja julisteen kääntöpuolella on Turkkilan ottamia studiokuvia Teuvo Hakkaraisesta juhlakunnossa.


    • vältä näitä

      Venäläiset palauttavat voittonsa Suomesta Venäjälle, jossa

      uusnatsi Putin rakentaa näilläkin rahoilla ydinaselaivastoa.

      Karkoita venäläisyritykset Suomesta. Suomalainen, vältä venläisen
      sotahullun Putinin yritysten käyttöä Suomessa.

      Vältä VENÄLÄISFIRMOJA kuten

      TEBOIL, LUKOIL, DELTA-AUTO, KONEISTO, RUSSOFENNOVOIMA = Rosatom,
      Harjavallan Norilsk Nickel -tehdas ja Helsingin telakka Arctech

      KREMLILLÄ ON SUUNITELMA SUOMEN RANNIKON VALVOMISEKSI PUNA-ARMEIJALLA, SEN KÄTYRIFIRMAT OVAT PERUSTAMASSA SUOMEEN VALTAISAA NESTEKAASUTERMINAALIA, JOTA VALVOMAAN TARVITAAN ARMEIJA

      KREML YRITTÄÄ TUODA PUNA-ARMEIJAN SUOMEEN firmojen kautta

      Kremlin porukat aikovat rakentaa Suomeen jättimäisen strategisen NESTEKAASUSATAMAN
      LNG
      = liquid natural gas, jota ne suojelevat puna-armeijalla.

      Pääsuunnittelijoina ovat Kremlin yritykset Norilsk Nickel ja Gazprom,
      jättiläismäisiä nyrkkejä, jotka runnovat sijoitusmaitaan maan rakoon
      operaatioillaan.

      ÄLÄ PÄÄSTÄ KREMLIÄ MÄÄRÄÄMÄÄN SUOMEA
      Vältä VENÄLÄISFIRMOJA kuten
      TEBOIL, LUKOIL, DELTA-AUTO, KONEISTO, RUSSOFENNOVOIMA = Rosatom,
      Harjavallan Norilsk Nickel -tehdas ja Helsingin telakka Arctech

      Vaikuta suomalaispäättäjiin, vaikuta kansanedustajaasi,
      että venäläisvaltaa vähennetään

      http://www.gazprom.com/press/news/2013/june/article165068/



      June 21, 2013, 15:00

      Alexey Miller about new LNG plant

      Alexey Miller, Chairman of the Gazprom Management Committee and Alexander Drozdenko, Governor of the Leningrad Region signed today a Memorandum of Understanding and Cooperation with regard to a liquefied natural gas (LNG) plant project. The signing ceremony took place in the presence of Russian President Vladimir Putin as part of the St. Petersburg International Economic Forum 2013

    • Aija A.

      Ai jaa?

    • Yhteisvoimin eteen

      Soinin sisällä asuu perushomo. Läheisten pitäisi nyt tukea häntä olemaan oma itsensä. Erityisesti taustatukea kaivataan Jukka Jusulalta, joka on Soinille tunnetusti "enemmän kuin ystävä". Matias Turkkilakin on jo tottunut antamaan taustatukea Teuvo Hakkaraiselle, joten hän voisi tulla kameransa kanssa mukaan talkoisiin.

    • puolitimo pöhinöissä

      Timpan sisällä tosiaankin pieni Perushomo nostaa aina päätään? Ja välillä vähän joku muukin, tietysti vain karvaperseäijä -porukassa??

    • mehävitäänjosjatkuu

      SUOMALAISET, ME HÄVITÄÄN TÄÄ PELI, JOS KATAINEN-URPILAINEN PORUKKA SAA JATKAA

      Mamut tulevat Suomeen huonostikoulutettuina, sossun ovi käy ja kelakortti elatuksesta ja koulujakäymättömien mamuperheiden lapset eivät opi kunnolla. Sen jälkeen nekään eivät saa töitä
      ja sossuun näyttää tienviitta



      Katainen vaatii kahta miljoonaa tällaista maahanmuuttajaa tänne


      Katainen tuo mamuja maahan ja kiristää sosiaaliturvaa pois

      TÄSTÄ KATAISPUUHASTA EI TULE MITÄÄN ELI, jos Katainen - Urpilainen porukka saa jatkaa hallituksessa
      tulee kaaos ja katastrofi

      Kun koulutus menee pieleen, myös mamulapsista tulee sossuelättejä kun töitä ei saa
      Sosiaalimenot räjähtävät, niitä on leikattava. Ja näin Katainen tekee,
      Katainen sen kuin tuo mamuja ja leikkaa sosiaaliturvaa

      Parhaat koulutetut mamut menevät englantia/ranskaa puhuviin kolonialistivaltioihin, ei tietenkään jonnekin Italiaan eikä missään nimessä Suomeen, jonne tulevat ne kouluttamattomat jotka eivät minnekään muualle pääse.

      SILTI VAIKKA ENGLANTI SAA PARHAAT, 75 prosentta englantilaisista haluaa vähentää maahanmuuttoa VAIKKA BRITANNIA on entinen kolonialistivaltio ja vaikka maahanmuuttajat puhuvat usein englantia
      Suomi on kolonialismin uhri itse eikä ulkomailla ole suomea puhuvia entisiä alusmaita.


      http://www.verkkouutiset.fi/politiikka/Katainen talousneuvosto-16429
      Pääministeri väläyttää ensi vuodelle miljardia suurempia sopeutustoimia

      http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194882167887/artikkeli/suomessa maahanmuuttajien ja kantavaeston koulutusero on euroopan suurin.html
      Maahanmuuttajien ja kantaväestön Pisa-tuloksissa on Suomessa suurempi ero kuin missään muualla Euroopassa.
      Maahanmuuttajataustaisten lasten osaaminen on keskimäärin 2–3 kouluvuotta jäljessä muiden tasosta, ilmenee vuoden 2012 Pisa-tutkimuksesta.

      http://www.taloussanomat.fi/uutiset/2008/05/27/suomi-tarvitsee-kaksi-miljoonaa-maahanmuuttajaa/200814366/12
      Suomessa tapahtuu kahden vuoden päästä historiallinen käänne, kun työikäisten määrä alkaa vähentyä vauhdilla. Samalla katoaa talouskasvun kahdesta tekijästä toinen. Tähän asti kansatalous on kasvanut työntuntien lisäyksen ja tuottavuuden kasvun avulla. – Kasvu tulee olemaan kymmeniä vuosia vain tuottavuuden paranemisen varassa. Kukaan ei ole kokeillut tätä aikaisemmin, sanoi valtiovarainministeri Jyrki Katainen (kok.)

      PARHAAT MAMUT MENEVÄT ENGLANTIIN
      http://www.economist.com/news/britain/21568746-foreign-born-are-more-successful-britain-most-places-better-billed

      ENGLANTILAISET EIVÄT HALUA MAMUJA VAIKKA SAAVAT PARHAAT PÄÄLTÄ
      http://uk.reuters.com/article/2014/01/07/uk-britain-immigration-survey-idUKBREA0600F20140107
      Three quarters of Britons want less immigration - survey

    • Tiskin altako?

      Kyselin sitä Soinin "Perushomo" -kirjaa paikallisesta kirjakaupasta, mutta väittivät, ettei sellaista ole. Miksi perussuomalaiset nostetaan aina tikun nokkaan ja turvaudutaan tällaiseen valehteluun? Halutaanko sensuurilla haitata Soinin ja perussuomalaisten vaalimenestystä?

    • pakko epäillä?

      Soinin jutut ovat vuosikausia pyörineet nimenomaan miesten alapään tienoilla. Eräs hänen lempisanontojaan on mm. "Käyrät sojottaa!". Erilaiset miehen anukseen liittyvät variaatiot ovat myös hänen huulillaan jatkuvasti, mm: "-karvaperseäijä, puuteriperse, elvispesre, merivesiperse" jne. jne. Lisäksi Soini puhuu mielellään homoista lähes joka yhteydessä? Homomarssille osallistumisesta puhumattakaan. Kyllä tuollainen jatkuva karvaperseäijiin liittyvä kielikuvasto "enemmän kuin ystävä" ja "mies lähinnä sydäntäni" täydennyksin kertovat Soinin arvomaailmasta todella paljon?!

      • Säälittävä tapaus

        Normaaliälyllä ja -sivistyksellä varustettu henkilö ei todellakaan käytä Soinin tapaan jatkuvasti seksuaaliviritteistä kieltä. Homoseksuaalisuus on Soinin puheissa ja teoissa niitä harvoja asioita, jotka saavat hänet toimimaan. En ole havainnut, että esimerkiksi mitkään sosiaaliset epäkohdat saisivat Soinia samanlaisen vimman valtaan kuin homojen oikeuksien parantaminen. Perustelutkin ovat luokkaa "se nyt vaan on niin" -tasoa, joten kyllä epäilykset Soinin oman seksuaalisen suuntautumisen selkiytymättömyydestä heräävät vahvasti.

        Näistä mukahomovastustajista on maailmalta runsaasti esimerkkejä, joten todennäköisesti Soini tulee myöhemmin paljastumaan kuuluvaksi samaan kategoriaan.


    • pSS Tummel pojkke

      Auttakaamme isä timoa tulemaan ulos kaapista?!

      Onneksi hänen nilkkansa ei ole koskaan niin kipeä, että se estäisi puhumasta homoista?!

    • suunta on selvä

      EU-vaaleissa on kaksi tärkeää pyrkimystä

      - kokoomuksesta ei saa tulla suurin eu-parlamenttipuolue, muuten kärsimme häpeästä
      - taistolaisantifasistit eli vasliitto ei saa saada paikkaa, mikä olisi megahäpeä

      Suomalaisvastaisia aineksia eduskunnassa on vielä aivan liikaa. Kun verrataan epäisänmaallisiin aineksiin ja eurooppalaisiin
      sivistysmaihin.

      Voimme arvioida että jopa 20 prosenttia eduskunnasta on fasisminvastaisen

      rauhantyön ja yya-sopimuksen viittoittaman ryssäläisyyden nuolemisen
      kannalla.



      Pääosa porukasta on vasliittolaisia ja heidän kommunistivihreitä Sinne Anninmäkiläisiään.



      MUISTAKAA sekin, että Sinne Anninmäki otti ministerinä avustajakseen Jakke Nakuttaja Laakson pojan ja meni naimisiin suomalaisitalialaisen pukumiesanarkistin
      kanssa.

      Italiassa anarkismilla on erilainen perinne Brigada rossa ja Lotta continua
      -puuhasteluissa menneinä aikoina.

      Anarkismikommunismi on osalle vihreitäkin hyvin mieluista, eikä sillä ole mitään annettavaa suomalaiselle työtätekevälle.

      Stalinistit ja venäläiset tappoivat lähes kaikki kiinnisaamansa suomalaiset,
      myös kommunistit Venäjällä

      ,
      mutta tämä ei Venäjän ymmärtäjiä haittaa eikä sekään, että melkoinen osa Putinin vastustajia on vielä pahempia natsityyppejä kuin Putin.

      Antifasistinen kommarillinen fasisminvastaisuus

      En tiedä tappoivatko sen sijaan fasistit YHTÄÄN suomalaista sodan aikana


      Fasismin vastustajat ovat paitsi nolosti tietämättömiä myös epäsisänmaallisin porukka Suomessa


      Noloa katsoa heidän antifasismipuheitaan, jotka on lainattu venäläisiltä, toisen maailmansodan aloittajilta, Afganistanin sodan jne. aloittaneilta sotarikollisilta.

      Venäläiset sotarikolliset lakkauttivat aikanaan Lotta Svärd -järjestön fasistisena,
      kun naiset Suomessa puolustivat kunniaansa stalinryssäläisten raiskaaja-armeijaa vastaan. Saksassa
      venäläisiä ei saatu torjuttuja ja venäläiset pääsivät raiskaamaan noin 2 miljoonaa naista, eräät lähes sata kertaa raiskattiin.

      Suomalaiset fasiminvastaiset poliitikot seppäset, tennilät, arhinmäet jne. ovat halveksittua kolonialistivenäjän perheennuolentaporukkaa.

      Mitä tulee kommareiden fasisminvastaiseen rauhantyöhön niin
      he eivät millään tavalla huomanneet,
      kun 3. kauden
      uusnatsi Putin astui valtaan.



      Fasisminvastaisuudesta vielä lisää. Fasisteilla ei ollut keskitysleirejä, amerikkalaisilla oli japanilaisille keskitysleirit ja venäläisillä ja natseilla oli tuhoamisleirejä
      ja englantilaiset keksivät keskitysleirit, sanakin on englannin kielinen alunperin.



      FASISTIT PAAVIN OHELLA OLIVAT MERKITTÄVIN JA JOHDONMUKAISIN RYHMÄ JOKA KOKO SODAN AJAN TUKI SUOMEA HITLERISTÄ JA STALINISTA RIIPPUMATTA



      Stalinistit ja venäläiset tappoivat lähes kaikki kiinnisaamansa suomalaiset,
      myös kommunistit Venäjällä


      mikä ei suomalaisvastaisia antifasisteja liikauta hippusen vertaa.

      http://veikkohuuska.puheenvuoro.uusisuomi.fi/114105-tiedätkö-missä-ja-milloin-teloitettiin-235-suomalaista-kahdessa-päivässä

      Kaksi kauheaa päivää Karhumäen Sandarmohissa helmikuussa 1938.
      Nuo päivät olivat torstai 10. helmikuuta ja perjantai 11. helmikuuta 1938.
      Torstaina 10.2.1938 ammuttiin Sandarmohissa 156 suomalaista, ja ainakin yksi ruotsinsuomalainen, nimittäin metsätyöläinen Jakob Einar Passi, Luulajasta.
      Perjantaina 11.2.1938 ammuttiin Sandarmohissa 79 suomalaista
      Yhteensä 235 (tai 236) suomalaista uhria kahden synkän päivän aikana. Tuskin koskaan, ehkei edes katkeran veljessodan aikana noin ankaria ja alhaisia yksittäisiä päiviä ole taivaan kannen alla koettu.

    • Hävetkää persut

      No niin, persut eivät suostu uskomaan millään Soinin vakuutusta seksuaalisesta suuntautumisestaan. Lukisitte edes sen Soinin kirjoittaman "Perushomo" -kirjan, niin väärinkäsitykset poistuisivat. Antakaa Soinin olla rauhassa "enemmän kuin ystävä" Jusulan kanssa, sillä todellinen rakkaus on tässä maailmassa niin harvinaista.

      Voitte uskoa, millaisia tunnontuskia Soini tuntee, kun hänen pitää puolueohjeman mukaisesti torjua tasa-arvoinen avioliittolaki, vaikka hänen väsynyt sydämensä sanoo ihan muuta. Sen tietää myös Jussi Niinistö, joka on päässyt Soinin mukaan vain sydämen lyönnin päähän Soinista. Näin herkkää ja kaunista kuvakieltä ei pysty tuottamaan hetero, vain taiteellisuuteen ja tunteellisuuteen taipuvainen homoseksuaali.

      On kuitenkin todennäköistä, että kateelliset persumiehet haluavat kaikin tavoin häiritä tätä kolmiosuhdetta. Sääli, sillä Soinilla olisivat kaikki asiat niin hyvin ilman näitä räksyttäjiä.

    • peruSShookkans´

      Timo of Finland osaa tuon hookkaineiden kaunokielen?

    • Perushomo

      Onko Soini turvonnut niin, ettei vain kerta kaikkiaan pääse ulos sieltä kaapista? Nyt kyllä kannattaa yrittää ulos vaikka saranapuolelta, sillä Soininkin olisi paljon hauskempaa elää ihan homona.

    • pSS koijarikopla
    • Kauheaa!!!

      Kauheaa!!!

    • Mika Niikko

      Onko joku homo, se kiinnostaa vain toista homoa!

      Mutta onneksi Teuvo Hakkarainen ja Mika Niikko ovat tyytyväisiä TOF-postimerkkiin! Tsekkaa uusi versio: http://share.pho.to/5NR1g

    • Koskettavaa

      Soinin kaappi on jo hajoamassa, kun turpoaminen vain jatkuu. Toivottavasti Soini pian rohkaistuu olemaan "enemmän kuin ystävä" Jusulansa kanssa myös julkisesti. Onhan kuitenkin hyvä, että Soini on keksinyt Jusulalle tehtäviä, joiden varjolla Soini voi olla jatkuvasti yhdessä hänen kanssaan. "Autonkuljettaja" ja "henkilökohtainen avustaja" ovat loistavia peitetehtäviä silloin, kun halutaan olla jatkuvasti kimpassa.

    • peruSShookkans´

      Kun miehet viestittävät keskinäisiä rakkaudentunnustuksia toisilleen tyyliin "Hän on minulle enemmän kuin ystävä", tai: "Hän on vain sydämenlyönnin päässä minusta" (kuten esim. Soini tekee), se ei kyllä jätä paljon arvailun varaan?!

    • Odotetaan vielä

      Soini haukkuu ihanasti ja toruu niin että tuntuu. Soinin syli on lämmin ja avara, ja siihen on turvallista nukahtaa... Toivottavasti Soinin eläkepäivät koittavat pian niin että hän voi vapautua nauttimaan siten kuin syvällä sisimmässään haluaa.

    • Ilmaista mainosta

      Ovatko Timo ja Jukka jo Ilta-Sanomien juhannusnumeron syvähaastattelussa? Siinä voitaisiin käydä läpi pitkän parisuhteen salaisuudet, miten kriiseistä selvitään, luonteiden erot ja yhtäläisyydet, harrastukset, vinkit intohimion ylläpitäämiseen jne.

    • ja paljon kuvia...

      Koska saamme lukea Ullan ja Timon yhteisestä lehdestä näistä jutuista?

      • Nyt toimeksi

        Timo ja Jukka suutelemassa toisiaan Ilta-Soini-Sanomien Juhannusliitteen kannessa...

        Tässä olisi kaikki ainekset juttuun, joka lisäisi valtavasti lehden levikkiä ja toisaalta kasvattaisi Soinin kannatusta! Voisiko kuvitella komeampaa tapaa tulla sieltä kaapista ulos niin, että saranat vain sinkoilevat?!


      • Rakkaudella Timo
        Nyt toimeksi kirjoitti:

        Timo ja Jukka suutelemassa toisiaan Ilta-Soini-Sanomien Juhannusliitteen kannessa...

        Tässä olisi kaikki ainekset juttuun, joka lisäisi valtavasti lehden levikkiä ja toisaalta kasvattaisi Soinin kannatusta! Voisiko kuvitella komeampaa tapaa tulla sieltä kaapista ulos niin, että saranat vain sinkoilevat?!

        "Timon ja Jukan riemuloma Azoreilla - rakas koko ajan vain sydämen lyönnin päässä!"

        "Timo Soini: Jukka on hellä rakastaja. Katso perhealbumin kuvat - vain Ilta-Soini-Sanomissa!"


    • soinidiktatuurista

      Persut tekevät KAIKESSA kuten Soini käskee. Hyväksyvät vaikkapa homoudenkin, jos Soini vain nostaa asialle peukalonsa ylös. Sellaista on elämä soinidiktatuurissa.

    • Kaksilla rattailla

      Soinilla on kahdet rattaat joka asiassa. Julkisuudessa ollaan niin äärikonservatiiviä ja tekohurskasta, mutta sitten kuitenkin oikeasti vietetään aikaan "enemmän kuin ystävän" kanssa. Kaksinaamainen ja nelileukainen poliitikko saa näköjään jatkaa edelleen median erityissuojeluksessa ties mistä syistä.

    • Tom Of The Finns

      Kaikilla katolisuuteen kääntyneillä voi profiloida ongelmia seksuaali-identiteetissä.

    • Silkkihanskoin

      Kuka ompelee Soinin leningit? Kangasta kuluu varmasti aivan tolkuttomasti ja mistä saadaan riitävän vahvoja korkkareita, jotka kestä 150 kilon ruhon?

      • mutu-tuntumalla

        Älä narraa. Ehkä paremminkin 170 kg?


    • Terho numero 98
    • Pian on aika

      Ajatollah Ruhollah Soini aikoo tuhota persut paljastamalla lopulta todellisen seksuaalisen identiteettinsä. Käsi kädessä Jukka Jusulan kanssa hän tulee kertomaan kuunnelleensa sydämensä ääntä - ja olleensa jo pitkään vain sydämen lyönnin päässä "enemmän kuin ystävästään".

    • Kauanko vielä

      Ilta-Soini-Sanomien juhannusnumeroa kannattaa odottaa. Keskiaukeamalla tulevat olemaan Timo ja Jukka kukkaseppeleet päässään ja kiiltävät sormukset sormessaan. Värikuvaliite Timon ja Jukan yhteisestä taipaleesta tulee paljastamaan, miten ystävyys kehittyi "enemmän kuin ystävyydeksi".

    • tahtoo tietää

      No mikä se on vastaus aloittajan kysymykseen, onko vai eikö ole?

      • Ulos on tultu

        No ei kai Soini voi olla enää mikään kaappihomo, jos se on kerta kirjoittanut sen "Perushomo" kirjankin ja julistanut Jusulan olevan hänelle enemmän kuin ystävä?


      • Rekisteröinnin vuoro
        Ulos on tultu kirjoitti:

        No ei kai Soini voi olla enää mikään kaappihomo, jos se on kerta kirjoittanut sen "Perushomo" kirjankin ja julistanut Jusulan olevan hänelle enemmän kuin ystävä?

        "Perushomo" on loppunut kirjakaupoista suuren kysynnän vuoksi. Soinin avoin tilitys vuosikymmenien valheessa elämisestä onkin todella koskettavaa luettavaa. Soinin puoliso Jusula on onneksi joka hetki rinnalla, joten kaapista tuleminen on ollut yhdessä helpompaa.


    • peruSShookkans´

      Jukalla ja Timpalla vaikuttaisi ainakin olevan tiiviimpi suhde kuin Timpalla ja Tiinalla, em:t ovat ainakin paljon enemmän yhdessä?!

    • Timo&Jukka

      Nyt kun demarit saivat miespuheenjohtajan, Soinin on syytä tehdä täydellinen linjanmuutos. Millä keinolla pääsisi kerralla kestojulkisuuteen? No tietysti Soinin ja Jusulan suhteen virallistaminen kannattelisi persuja eduskuntavaaleihin saakka. Sitä lehtijuttujen määrää, jonka kaapista tuleminen saisi aikaan...

      Soini taitaa kuitenkin tarvita apua. Voisiko esimerkiksi Soinin luottolehti Ilta-Soini-Sanomat julkaista muutaman salakuvan Soinin ja Jusulan hellistä hetkistä, niin Soini voisi sen jälkeen tunnustaa asian ja kerätä pisteet rehellisyydestä?

    • karrvaperrse pSS

      Kesähäitä pukkaa??

      • Maltetaan vielä

        Voi olla, että joudutaan odottelemaan seuraavaan puoluekokoukseen asti, niin saadaan kunnolla julkisuutta. Mutta kieltämättä, ei kyllä millään malttaisi odottaa.


    • pSS Tummel pojkke

      Leijonariipukset korvaavat kihlat perSSupoikain kesken?

    • varo hyysäreitä

      VARO VAALEISSA HYYSÄREITÄ
      0000000000000000000000000000

      Hyysäri nälvii sotaveteraania
      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288678105541.html

      Yle TV2:n Venäjä-illassa esiintynyt vapaa toimittaja ja taiteilija Sami Hyrskylahti myöntää, että lähetyksen lopussa kuultu "tappajalle ruusu" -kommentti on peräisin hänen suustaan.

      VARO HYYSÄREITÄ esim. Jaakonsaari, Kiljunen
      ÄLÄ ÄÄNESTÄ HYYSÄREITÄ EU-PARLAMENTTIIN

      1. DEMARI-HYYSÄRI LIISA JAAKONSAARI neuvostovastaisuuksineen

      http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/muistatko-nain-kouluissa-juhlittiin-yya-sopimusta-vuonna-1973-ystavyyden-asialla/

      Viestin vastaanottanut Oulun nuorisolautakunnan puheenjohtaja Liisa Jaakonsaari (sd) oli juhlasta huolimatta apeana, sillä hänen mukaansa todellisuudessa neuvostovastaisuus oli lisääntynyt ja oikeistovoimat olivat aktivoituneet.

      ”Nuoriso tuomitsee ne, jotka sanoillaan kiihottavat sotaan”, jylisi Jaakonsaari ja lähetti viestin edelleen Raaheen ja rannikkoa pitkin Vaasaan, mistä se jatkoi matkaansa, välillä pienkoneen siivin aina Varsinais-Suomeen saakka.

      2. DEMARI-HYYSÄRI KIMMO KILJUNEN VENÄLÄISET LAHJOITTIVAT PORKKALAN-HYYSÄRI

      http://www.hs.fi/mielipide/a1393578782461

      Hruštšov lahjoitti Ukrainalle Krimin, Suomelle Porkkalan
      1.3.2014 Kimmo Kiljunen

      Perustelu: Stalin tyhjensi Krimin alkuperäisasukkaista tataareista ja Porkkalan alkuperäisasukkaista
      suomenruotsalasista ja siirsi kumpaankin venäläisasutuksen kannattamaan venäläisiä.
      http://www.hs.fi/mielipide/a1393830653649

      Porkkalan palauttaminen ei ollut lahja
      4.3.2014 Ismo Heinisuo

    • Sinä päätät

      UUSIMMAT UUDENMAAN PERUSSUOMI-TAPAAMISET
      http://jussiniinisto.fi/wp-content/uploads/2014/05/Vantaa.jpg

      http://jussiniinisto.fi/wp-content/uploads/2014/05/Laajasalo1.jpg

      http://jussiniinisto.fi/index.php/2014/05/eurovaaliehdokkaitamme-riihimaella/
      Eurovaaliehdokkaitamme vieraili äitienpäivänä Riihimäellä. Vasemmalta Erkki Havansi, Anne Louhelainen, Sampo Terho, Simon Elo ja Piritta Poikonen.

      Huom! Ennakkoäänestys alkaa 14. toukokuuta!


      Jos on aikaa, vilkaise ehdokkaan numero 83 Simon Elo
      hauskoja sivuja

      Elävä sanankäyttäjä, ÄÄNESTÄ ELOA EUROOPPAAN numero 83
      \\\\\\\\\\\\ EU-VAALIT SUNNUNTAINA 25.5. \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
      \\\\\\\\\\\\ ENNAKKOÄÄNESTYS MA 14.5. - SU 20.5. \\\\\\\

      Kaikki on nyt kerrottu. Nyt on päätöksen aika
      http://www.perussuomalaiset.fi/perussuomalaisten-eurovaaliehdokkaat/#

      oo NUMERO 83 Simon Elo EUROVAALIVIDEO oo
      https://dreambroker.com/channel/el3eifsg/iframe/0dutvn3w
      Ylen meppigalleria: http://areena.yle.fi/tv/2246573
      oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

      http://www.simonelo.fi/
      http://www.simonelo.fi/henkilo/simon/
      http://www.simonelo.fi/nakemyksia/mediassa/
      http://www.hs.fi/politiikka/Tunnettu brittiläinen EU-kriitikko kannusti Suomea eroamaan eurosta/a1398396324728
      Britannian konservatiivien europarlamentaarikko Hannan esitti näkemyksensä perjantaina Helsingissä perussuomalaisten eurovaaliehdokas
      Simon Elon järjestämässä vaalitilaisuudessa. Hannan sanoo toivovansa valuuttaliiton "hallittua purkamista".

    • pSS Tummel pojkke

      Avaus liian kiusallinen aihe persuille käydä avointa keskustelua??

    • vastaus kiitos!

      Siis onko vai eikö ole??

    • tosi outoa...

      Moni persu tietää, mutta ei uskalla vastata?? Outoa.

    • ex persehiin

      Kysymyksen luulisi olevan riittävän helppo, -jopa persuille?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1806
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      44
      1387
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe