Etenemisen pelisäännöt

Säännöt rakkauden

Tapasin netin kautta mukavanoloisen miehen. Tapaamisen jälkeen ollaan soiteltu ja suunnitteilla on uusintatreffit. Mies on ollut vasta hetken sinkkuna, kovasti on ihastuneen oloinen minuun, mutta kuitenkin jarruttelee, että edetään rauhassa, niillä linjoilla aluksi itsekin olin.

Kysymys kuuluukin, että kuinka tällaisessa tilanteessa toimitaan.. Säästänkö itseäni miestä ja seuraavia treffejä varten vai mitä teen. Voinko tapailla muitakin, voinko puuhastella muiden kanssa? Onhan se toisaalta myös pettymys, jos tämän miehen kanssa asiat eivät lähdekään rullaamaan ja olen sulkenut kaikki muut ehdokkaat pois... Eihän me kuitenkaan seurustella vielä, ei se ainakaan pettämistä ole, jos olen muidenkin kanssa....

Eilen puhelimessa mies oli yhtäaikaa erittäin kiinnostuneen oloinen, mutta toisaalta myös jarruttelikin... Kun ei voi toista ihmistä näin lyhyellä ajalla oppia tuntemaan sitten harmittaa, jos mies meneekin puihin, onhan tällä niin tuore erokin takana, mahtaako tietää vielä mitä haluaa...

Eli mitkä mahtaa olla pelisäännöt tässä vaiheessa??

17

530

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ainako näitä

      Mikä helevetin kiire sulla on tapailla ja puugastella muiden kanssa??? Toimit kuten moni muukin eli niillä päällekkäisillä säädöillä pilataan lopulta kaikki. Jos olisit itse tuosta ukosta kiinnostunut oikeasti et edes harkitsisi muita juttuja. Totuus on ettet ole kiinnostunut joten älä sitten myös riko häntä tuolla salamasuhteilulla.

    • todennäkösesti..

      miehelläkin on muita säätöjä menossa ja olet vaan yks niistä hätävaroista.... haluaa pitää useemman saatavilla ja kiinnostusta yllä muttei edetä kunnolla kun ensin pitää katsoa pari muuta kiinnostavampaa. Tai sitten mies on näitä "just eronneita" jotka itseasiassa asuu vielä "exän" kanssa joka ei tiedä koko "erosta" mitään..

      • 1+12

        Samaa mieltä! Näin kävi minulle.. "eronnut" mies, jonka avopuoliso, oli vielä täydellisen tietämätön asiasta ja siitä, että mie etsi netistä uutta kumppania.


    • mun arvaus

      Mä näen asian näin: Jos mies sua oikeasti kiinnostaa, niin miksi edes mietit muiden kanssa seksin harrastamista? Todella ymmärrettävää, että mies jarruttelee, jos erosta on vasta vähän aikaa. Aika fiksu mies.

      Ei se pettämistä ole, jos muiden kanssa sänkyyn menet, koska ette seurustele. Mutta älä siinä tapauksessa anna miehen odottaa susta liikoja. Et kovin vakavasti kuitenkaan taida olla hommassa mukana? Kunhan leikit.

      Voi tietenkin olla niinkin, että mies ei ole ihan varma siitä, haluaako seurustella sun kanssa. Voi olla, että olet itse tuonut rivien välistä esiin, ettet kaipaa muuta kuin seksiseuraa. Voi olla, että miehellä on muutakin sutinaa.

      Siltikin veikkaisin, ettei mies vielä ole valmis suhteeseen.

    • Samaa mieltä kuin ensimmäinen vastaaja: jos muut noin paljon kiinnostavat niin ei kiinnostuksesi tuohon mieheen ole kovin kummoinen.

    • treffaile vapaasti

      Mun mielestä siinä vaiheessa kun on tavattu vasta kerran ja toinen vielä jarruttelee eteenpäin menoa, et ole millään tavalla sidottu odottamaan vain että mies osaa päättää mitä haluaa. Tapaile muita jos siltä tuntuu ja sitten valitset sen itselle sopivimman.

      Ja haloo teille muille: ei yksien treffien jälkeen kiinnostuksen kuuluisikaan olla mikään taivaita hipova. Silloin vasta tietää onko kiinnostusta jatkaa tutustumista.

      • Kukin tavallaan. Itse uskon (kokemukseni perusteella), että jos eka tapaamisella ei kolahda niin sitten ei kolahda myöhemminkään.


      • aikuisempi nainen

        Kyllä muuten kuuluu olla. Etkö ole kuullut siitä kuuluisasta kemiasta? Siitä, että tiedät heti toisen tavatessasi, että tuo on just mulle sopiva. Jos sitä kemiaa ei ole (johon liittyy myös voimakas intohimon tunne), niin mä en ainakaan lähde toisille treffeille. Ei se siitä muuksi muutu.


    • kannattaa miettiä

      sinuna huutaisin hurraata jos miehen perustelu on totuus. keski-ikäsenä on nähnyt näitä (varsinkin jätettyjen) liian aikaisin vanhan suhteen päätyttyä uuteen menemis juttuja jotka isolla todennäköisyydellä parin vuoden jälkeen ovat päättyneet kivikolle.

      ja jos sinä olet oikeasti hänestä kiinnostunut, olet valmis nollaamaan muut ja ottamaan riskin että joku parempi menee ohi kun häntä treffaat... tosin yhden treffikerran jälkeen ei nyt ihan hirveitä ole toisesta oppinut, joten laita harkintaan..

    • odota2

      Komppaan muutamia muita. Jos olet aidosti kiinnostunut ja tavoittelet parisuhdetta niin sinun pitäisi olla valmis pitämään muut hetken taustalla. Kuten sanottua, ethän sinä varsinaisesti ketään petä jos muitakin tapailet tällä hetkellä, mutta... vierestä erään tutun nettideittailua seuranneena olisin valmis sanomaan että mitä useampi siinä ympärillä pyörii samaan aikaan, sitä vaikeampi on todella luoda suhdetta ja tutustua. Saatat peräti jäädä yksin.

    • Hgfshhb

      Mä sorruin aikoinaan eron jälkeen siihen, että yritin hitaasti katsoa liian monta korttia kerralla. Hitaasti edeten, jepjep... lopputulos, päädyin sekasorttisiin säätöihin yhden jos toisenkin kanssa ja yhtä aikaa. Naiset repi mua kukin tahollensa ja yritin siinä jotenkin pysyä kärryillä. Pilasin jutut itseltäni, koin huonoa omaatuntoa, enkä voinut olla rehellinen. Oli pakko lopettaa suhteet. Sydämiä särkyi. Päädyin pelimieheksi vailla tarkoitusta.

      Nyt olen yksin vaikka halusin parisuhteen. En siihen ollut aiemmin valmis, tajuan sen nyt. Jos tässä kohta saisi uuden yrityksen päälle, niin tasan tarkkaan perkaan ehdokkaita yksi kerrallaan.

    • tajuatko.

      Jos olet kiinnostunut miehestä niin silloin ei tapailla muita. Jättäisin tuollaisen naisen oitis.

      • anna mennä

        Ei voi jättää kun ei ole vielä edes ottanut. Ja siitä tässä on kyse. Mies himmailee ja on vasta eronnut. Ei sellaisen varaan kannata kaikkia kortteja laittaa.


    • säännöt rakkauden

      Niin asia on yhtä monimutkainen kuten teidänkin kommenttinne puolesta ja vastaan... Tein sellaisen ratkaisun, että katson seuraaviiin treffeihin asti.. Jos sitten vielä mies himmailee kovasti, niin aion kyllä jatkossa treffailla muitakin... Mutta jos haluaa edetä hitaasti ja on kiinnostunut, niin se on ok. Koska jos meistä tuleekin jotain enemmän niin olisi se aika noloa, jos joutuisin myöhemmin tunnustamaan olleeni muiden kanssa tapailuvaiheessamme, se olisi kyllä väärin tätä miestä kohtaan...

      • Keksi .

        Mun mielipide on, että tuollaisessa tilanteessa voit aivan hyvin lähteä treffeille, jos muuta kiinnostavaa seuraa on tarjolla.
        Ja tämä mielipide perustuu siihen kokemukseen, että juurikin tuon oloiset miehet eivät oikeastaan itsellään tiedä mitä ovat etsimässä.

        Mun oma etenemiskaava tulee olemaan seuraava samassa elämänvaiheessa:
        1. Ensinnäkin lähden deiteille vaan oikeasti kiinnostavan kanssa. Ei siis hyvin vuoksi kahville.
        2. Tapaamisella käyn sellaisia keskusteluja, joissa oikeasti saan tietoa miehen luonteesta. Enään en hyväksy sellaista miestä, joka väistelee henkilökohtaisia asioita ja puhui vaan neutraaleista tunneköyhistä asioista. Erityisesti seksistä on osattava puhumaan rennon luontevasti. Tätä ennen ei muuten heru.
        3. Mielestäni ennen seksin aloittamista molemmat osapuolet voivat omalla tahollaan deittailla ja vertailla löytyykö vielä sopivampaa. Tämän vuoksi fyysisen seksin kanssa ei pidä kiirehtiä. Toki puhumisen tasolla seksiä pitää olla mukana.

        Aloittajalle vielä, että koeta saada se mies etenemään seksissä puheen tasolla. Jos menee lukkoon, niin fyysisellä puolella tulee
        olemaan samoja vaikeuksia.


    • Ei tuu mitään

      Minun mielipiteeni on, että just eronneet edellisestä
      suhteesta, jätän rauhaan.

    • Säännöt rakkauden

      Kyllä tämä sinkkuelämä pitkän parisuhteen jälkeen on ihan liian haastavaa... En mä vaan tiedä mitä saa tehdä ja mitä ei... Taidan ottaa sen tyylin, että mitä huvittaa tasan niin kauan kunnes olen sopinut toisen osapuolen kanssa vaikka seurustelusta... En mä jaksa odottaa jos toinen on kovin epävarmanoloinen toisessa päässä... Meidän piti nähdä tämän mun treffikaverin kanssa tänään, hän oli itse kirjoittanut mulle, että haluaa tavata minut mahdollisimman pian ja ehdotti tätä iltaa... No, meillä kummallakin oli kiireinen ilta joten siirrettiin treffit huomiselle... No, minä itse soitin hänelle, kun miehestä ei päivällä kuulunut mitään... Musta se on huono merkki, jos mies kirjottelee täällä mulle, muttei saa aikaseksi soittaa mulle... Toisekseen kaveri on oli eilen viihteellä ja kirjotti, että aikoo mennä kai tänäänkin... Eli olisi kiinnostavaa tietää miten kova on oikeasti viinan perään... Jotenkin tulee sellanen tunne, ettei sitten ehkä kuitenkaan ole sanojensa mittainen mies... Ja kyllähän tota arpomista tuolta rivien välistä tulee, ei taida kaveri olla vielä valmis suhteeseen.... Saa nyt nähdä miten huomisten trefrien käy... Sen verran mulla meni hermot, että järjestin itselleni muuta seuraa huomenillalle... En sitten tiedä perunko huomiset päivätreffit tän kaa kokonaan...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2102
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1654
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe