Taxien vihaaja Jan Vajaavuori tulossa Kokoomuksen johtoon?!

Pikku-Pimpinella

http://janvapaavuori.puheenvuoro.uusisuomi.fi/85419-navigaattorilla-eduskuntaan-10102011

Rasistinen Vajaavuori ei kärsi muukalaisilta näyttävien, kielipuolien taxikuskien kyytiin enään hyppiä!

Mutta tuleva kokoomusjohtaja voi vapauttaa taxi-alan ahmetti-ahmattien vallasta manipuloimalla kokoomuslaista liikenneministerii Vinna Herkkusta!

Vai oliks se Henna Virkkunen?!

Sitäpaitti kokoomuslainen piäminister Katainen poisti taxi-autojn veroedun jotta kirotut äänestäjät joutuu kulkemaan halpis romuissa ruikuttamassa!

20

316

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sano hui hai vaan

      Jan Vapaavuori sanoi:

      Kaiken huippu oli kuitenkin se, kun tänä aamuna pyysin päästä eduskuntatalolle ja kuljettaja ryhtyi lyömään osoitetta navigaattoriin tietääkseen mihin suuntaan pitäisi lähteä ajamaan. Selvyyden vuoksi todettakoon, ettei kuljettaja ollut maahanmuuttaja.

      Oma kommenttini:

      Mistä J. Vapaavuori tiesi että kyyritsijä ei ollut maahanmuuttaja. Eihän jumalaut kaikki mamut oo mustii!

      • rtyiuo78987iu6

        >> pyysin päästä eduskuntatalolle ja kuljettaja ryhtyi lyömään osoitetta navigaattoriin>>

        Aika alas on stadissa ammattitaitovaatimuksissakin vajottu jos eduskuntatalo pitää navista hakea :)


      • naviamu
        rtyiuo78987iu6 kirjoitti:

        >> pyysin päästä eduskuntatalolle ja kuljettaja ryhtyi lyömään osoitetta navigaattoriin>>

        Aika alas on stadissa ammattitaitovaatimuksissakin vajottu jos eduskuntatalo pitää navista hakea :)

        Voihan sen talon tuntea ja paikan, vaan paras reitti tulee mavista. Kait, nopein ja lyhyin ei voi kukaan valittaa kun oma navikasn ei anna parempaa reittiä.


      • etmillai
        naviamu kirjoitti:

        Voihan sen talon tuntea ja paikan, vaan paras reitti tulee mavista. Kait, nopein ja lyhyin ei voi kukaan valittaa kun oma navikasn ei anna parempaa reittiä.

        kaikki vapaaks , ei mene kun vuos niin pittää opetella svahili/suomi sanakirja , muuten ei kuskin kanssa pärjää. Navi on hyvä apuväline mutta kyllä taksikuskilla pitää olla paikallistuntemus sitä Vapaavuorikin varmaan tarkoittaa . Koulutustaso on romahtanut , ellei sitä korjata niin ei voi vaatia hyvää palvelua . Mutta jos YÖN TIMOLTA vaadittaisiin edes kohtuullinen paikallistuntemus olisi se rasismia , elikkä eiköhän nyt vaan mennä navin kanssa eikä olla rasisteja. Eiköhän tulevan "kilpailun"aiheuttama taksan pudotus korjaannu navin tekemän pidemmän reitin myötä.


      • työnorjat
        naviamu kirjoitti:

        Voihan sen talon tuntea ja paikan, vaan paras reitti tulee mavista. Kait, nopein ja lyhyin ei voi kukaan valittaa kun oma navikasn ei anna parempaa reittiä.

        Paras reitti tulee ammattinsa osaavasta kuljettajasta. Navi on apuväline . Mitä ilman ei mamut löydä mitään .


    • HÖNÖ

      Siis täh? Paikallinen taksikuski ei osaa ajaa ilman navia Eduskuntatalolle. Nyt on menny pelleilyksi.

      • työnorja

        Ei ilmeisesti tiedä , ja kun luvat vapautuu suurin osa ei tiedä edes mikä Eduskuntatalo on. Hieno on tulevaisuus mutta niillä mennään koska kansa haluaa .


      • rootvalli

        Istuin taksiin Helsingin rautatieaseman postitalonpuolella olevalla taksiasemalla ja pyysin ajamaan Länsisatamaan siis laivaterminaaliin! Mika osoite olla? Sanoin, että en minä vaan tiedä mutta kaikkihan sen terminaalin tietää. Sina kirjoitta se tahan ja iski navigaattorin käteen! Totesin, että ei kiitos ja vaihdoin autoa. Seuraavassa autossa kuljettaja oli pahoillaan kun kerroin asiasta. Hän kertoi, ettei alalla valitettavasti ole paljoakaan eväitä estää kielitaidottomien alalle pääsyä.

        Nykyisenä asiakkaana minusta ei missään tapauksessa pidä vapauttaa alaa! (itsekin yli 20 vuotta sitten opiskeluakanani taksia Tampereella tuuranneena.)


    • HÖNÖ

      Kyllä lupamäärät voidaan vapauttaa, mutta alallepääsy jo työntekijäksi kriteereitä täytyy ehdottomasti koventaa. Sujuva Suomen puhe- ja kirjoitustaito sekä aluetuntemus olisi oltava ehdottomasti hyvät.

      • Kukkeli1

        Nykyän stadin taksissa ei meinaa löytyä kantasuomalaisia kuljetajia, ainoa suomi on vironvoitoista tai islamilla höystettyä..ennen ajettiin hpy:n raamattu kourassa ja brankkarin punainen käsikirja, kyllä oli kadut hanskassa mutta kun nykyautoilijat ajaa navigaatorilla jopa ruokakauppaan!!! voi kiesus näitä nykynuoria..


    • Kovanen vai pehomen

      Taksi Kovanen tukee kokoomusta , kertooko tämä kovasen järjenjuoksusta vai mitä?? kovanen ilmeisesti tykkää että Mr vapaavuori pistää alan vapaaksi, liputtihan kovanen Niinistön puolesta..hehhe ja katainen kusi niskaan..kovanen varmaan alkaa persuja liputtamaan, kokkarit osaa kusettaa

      • EX KOVANEN

        Kovasen yritys maksaisi kuljettajille palkan niinkuin esim.kuorma ja pakettiauton yrittäjät maksavat lakien säännösten mukaan,niin väitän ettei Kovasen taksi firma kauaa olisi pystyssä.


    • kyytiläinen

      Taxin tehtävä on kuljettaa, myös Vapaavuori, paikasta A paikkaan B.
      Taxikuski saa olla vaikka mykkä tai käyttää navikaattoria, onko sillä väliä, jos hän osaa ajaa autoa?
      Puhuminen on vain lisäviihdyke.
      Navikaattori neuvoo parhaimman reitin.

      Jos taxikuski pyytää naputtamaan navikaattoriin paikan nimen, niin onko se kuoleman synti? Tavallinen pulliainen osaa sen tehdä, jos on luku ja kirjoitustaitoinen. Naputellaanhan niitä koodeja pankkiautomaatilla ja bensamittarillakin.

      Sitten voidaan panna taksamittari päälle ja lähteä ajamaan.

    • Lexman

      No oletpas sinä suvaitsevainen. Minun mielestäni Suomessa taksikuskin kuuluu osata puhua ja kirjoittaa Suomea. Se on myös osa ammattipätevyyttä. Pienet lapset eivät osaa kirjoittaa, sokeat eivät näe kirjoittaa, sairas ei voi kirjoittaa, känniläinen ei kykene kirjoittamaan, myös useilla vanhuksilla on monia esteitä kirjoittamiselle. Kenetkä lainmukaan voidaan jättää kyyditsemättä ja jättää siihen siksi, ettei kuski osaa kirjoittaa Suomea?

    • Kyytikiito

      Kuka enää ejaa kovasille tai muillekaan, jos /kun luvat vapautuu, kaikkihan haluavat omat luvat.
      Tässä hässäkässä sitten kaatuu ensin isot yritykset, joihin ei ole enää kuljettajia, sitten pienilltä paikkakunnilta osa lopettaa osa jatkaa ja kaikki yrittää ryöstää ne vähäiset asiakkaat...
      Suomen taksin luotettavuus, tai se vahaäinenkin en tämän jälkeen mennyttä...

      • ...

        Lue tämä:

        " Kokoomuksen eduskuntaryhmän varapuheenjohtajien Arto Satosen ja Outi Mäkelän mielestä taksilupajärjestelmästä luopuminen ei ole ajankohtaista.

        "Lupajärjestelmän kehittämisestä voidaan ja pitääkin keskustella, mutta aiheesta ei ole mitään kirjauksia hallitusohjelmassa, eikä nyt ole mitään syytä lähteä tekemään hätiköityjä päätöksiä ilman tarkempaa harkintaa", Mäkelä ja Satonen kertovat.

        Satonen ja Mäkelä harmittelevat, että aiheesta julkisuuteen noussut keskustelu on ymmärretty täysin väärin.

        "Virkamiesten tekemä esitys kilpailun avaamisesta ja säätelystä luopumisesta on tulkittu julkisuudessa jo tehdyksi päätökseksi", Satonen kertoo.

        "Kyse on kuitenkin vasta tarkasteluun nousseesta aiheesta, jota on ilman muuta syytä harkita, mutta jonka suhteen ei nyt ole tarvetta millekään välittömille muutoksille", Mäkelä jatkaa. "

        Lähde: Talouselämä lehti

        Ei tässä mitään päätöksiä ole tehty. Relax....


    • paveman

      Kylläpä arvon kokoomukselaiset osoittivat TAAS pas-kan puhumisen luonteensa ja tietämättömyytensä asioista sekä taitamattomuutensa asioiden hoidosta. Onneksi vaalit on sentään jo 2015. Tässähän tulee melkein kommariksi jo automaattisesti, kun eihän tuommosta kukaan jaksa.

    • Kokkari on duunari

      Kokoomus on kyllä täysin kommaripuolue!! ay-liike akavan jäsenet on kokkareita ja siis palkansaajia eli duunareita ja yleensä duunarina oleminen on kommunismia!! oikea porvari se ei työtä juurikaan tee vaan toiset tekee puolesta!!ja kokoomus ajaa täysin palkansaajien asiaa eli akavalaisten ay-änkyröiden!!! ovat vain olevinaan parempia duunareita kuin sak:n porukka vaan samaa sakkia!!!
      Kun suomessa ei ole porvaripuoluetta vielä?? mikä laittaisi verot alas, yrittäminen kunniaan ja jokainen vastaa omasta elämsätä sekä kaikki julkinen läski pois 400 000 virkamiestä(kokoomuslaisia) duunareita!!! siitä alkaa porvarismi kukoistamaan

      • SKSP

        Jaa, aha. Mutta on ne yrittäny vähäsen. Nyt äsken ne yritti saada taksiluvat vapaiksi, mutta sitten niitten pokka petti. Nyt tarvittaisiin Suomeen oikea Kansallis sosialistinen puolue. Historian mukaan niillä ei pokka petä isompienkaan asioiden hoidossa. Suomen Kansallis sosialistisen puolueen ansiosta Suomessa olisi kaikilla (Suomalaisilla) oikeus yrittää millä ammattialalla haluaa ja töitä olisi kaikilla Suomalaisilla, työttömyyttä kun ei edes suvaittaisi. Kansallinen Kokoomus on pikkupili puolue, mutta Suomen Kansallis sosialistinen puolue olisi iso munaisten puolue, jotka eivät epäilisi tehdä Suomen edun mukaisia päätöksiä.


    • Lexman

      Kapitalistinen Kansallis sosialistinen Suomi. Hmm. Kyllä. Kannatan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2072
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1481
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      23
      1462
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1387
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe