mds vahvari vika

jorma4

Onko kellään tietoa mikä voisi olla vialla kun mds:n mono vahvarista hävis äly? ei anna enää linjalta mitään ulos sen jälkeen kun vaihdoin subbarille menevät johdot johdot on riittävän paksut saman paksuset kun entiset ja on kytketty samalla tavalla ja subbari on ehjä (mittasin sen)ja ei ole mitään räpellettyjä liitoksia eli ei ole mikään kosketus häiriö virtaa tulee riittävästi vahvarille ja maadotus on hyvä plus ja maadotus kaapeli on molemmat kolmevitosta ja sulakkeet on ehjät sekä vahvarissa että virtakaapelin välissä ja maadotus hyvä vahvari lähtee päälle eli heräte toimii kans ja vahvariin syttyy vihreä valo eli ei voi olla ylikuormitus tilassakaan ja rca kaapeleihin tulee singnaali eli niissäkään tuskin olisi vikaa.ja ulostulo linjasta ei anna mitään eloa edes yleismittarilla ja tosiaan tämä tuli johdon vaihdon yhteydessä että mikä tuossa vois olla?ainakin pikasella vilkauksella kannen alle kaikki näytti normaalilta että siellä ei olisi mitään kyrvähtänyt tai tinauksia murtunut.ja säätö ruuveja en ole liikuttanut missään vaiheessa että alkaa ideat loppumaan pikkuhiljaa enkä kehtais uutta semmosta ostaa ku maksaa kummiskin aika paljon (500e) mutta jos jollakin on pieniäkin ideoita mitä vois tarkistaa niin kiitän jo etu käteen.

9

123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • poopoo1

      Tarkasta mankalta ettei oo subbari linja off asentoon lipsahtanu

    • jorma4

      ei oo,eikä oo vahvariltakaan säätö namiskat menny väärin.oon kattonu nekin muutamaan kertaan

    • Kielipolliisi

      Kuvauksesi perusteella ei ole mitään vikaa. Välimerkkejä olisi hyvä käyttää. Pitkää tekstiä, jossa on paljon asiaa, kannattaa hieman jäsennellä jolloin se on paljon helpommin luettavissa. Saatat myös yllättyä kuinka silloin vastaajat paneutuvat aiheeseen aivan eri tavalla.

      • splice

        Mikä lie vahvarin rca paikassa vika? Otin johot pois ja laittelin takasi, eikä enää kuulunut mitään, rca johtoja ku nosti nii kuulu, no sit sain sen väli aikasesti laitettuu et kuulu ja sit se lopetti kuulumisen niin että kalvo vaa lötisi vaan ei kuulunut enää hyvin eikä auttanu enää johtojen nostokaa oikeaan asentoon. Aukasin kannen ja yksi rcaliittimen juotos oli irronnut, no luulin että siinä olisi vika,no painoin sitä sormella paikalleen sitten laitteisto mykisty kokonaan :o miksliitosta ei muka sais laittaa takasi sille kuuluvalleen paikalle?


    • Splice

      Apuja?????

    • jorma4

      no käytin vahvarin huollossa sieltä oli rca puolelta palanut yks vastus ja se vaihdettiin saman laiseen ei toiminu silti. mikä perkele tässä purkissa on vikana?

      • Am Mattilainen

        vie takasin huoltoon. huollon työllä on takuu. Lisäks vois todeta et nuo vehkeet on sellaisia etteu niitä avaamalla voi yleensä päätellä mitään niitten kunnosta. Tarvitaan mittalaitteita ja ymmärrystä aiheesta.


    • jepjep3

      unohda tua mds ja vaadi rahat takas tai paremman merkkinen vahvari. joko alpine , ground zero tai gas 1000d,2000d tai se uusi 3500 vai mikä lie olikaan. kokemusta löytyy noista ja mikään ei ole pettänyt kertaakaan. gas oli oikeastaan kaikkein paras vahvari mitä löytyi ja itsellä on ollut 1000d ja 2000d. ei mitään vikoja. ja harvemmin kyllä alpinen vahvaristakaan vikaa olen löytänyt. ground zerolla on jokunen vahvistin malli sellaisia että ei missään nimessä en muista mitkä olivat mutta titanium,nuclear ainakin huippuja ja plutonium. mds vahvareissa on kuulemma aika reilusti vikoja ja tämän on jopa autohifi liikkeen omistaja sanonut että mdssän saa unohtaa jos hyvää vahvaria hakee

    • jorma4

      löyty vika kun ite rupes tutkimaan tarkemmin oli linjan tinaus murtunu vähäsen oli aika huomaamattomasti mutta toimii taas ku tinas uuestaa :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      4336
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2209
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1724
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1468
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      23
      1400
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1195
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe