Mikseivät tytöt kiinnostu ?

Yksinäinenvm96

Olen 18 vuotias nuorimies pk-seudulta. Olen ihan ok näköinen,käyn salilla ja olen hyvässä kunnossa, huumorintajuinen, huolehdin hygieniastani ja tyylistäni. Harmittaa kun tytöt/naiset eivät kiinnitä minuun huomita missään tilanteissa (esim baarissa) ja olen itse kovin ujo enkä uskalla tehdä aloitteita ventovieraille, koska en tiedä mitä he minusta ajattelevat. Mitä minun tulisi tehdä?

4

141

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fsafasasfasf

      Kuulostaa monilta osin minulta.

      Ulkonäöstä on tullut paljon kehuja, pidän itsekin itseäni keskivertoa paremman näköiseltä, vaikka toki niitä komeampiakin toisinaan vastaan tulee. Peruskroppa, ei mitenkään pumpattu, mutten siimakaan. Monet tuntemattomatkin kehuvat tyyliä jne.

      Siltikin olen aika kädetön, mitä naisiin tulee. Ainoa seurustelusuhde oli 15 kesäisenä, eli sellainen perus teinisäätö. Yhden illan juttuja on ollut, mutta mulle tulee aina niistä niin paska fiilis jälkikäteen, ettei oikein kiinnosta. Sitä olen miettinyt, että mikähän kumma mussa sitten on vikana, etten tunnu kenellekkään kelpaavan vakavampaan suhteeseen?

      Todennäköisesti syy on se, että vaikka tuttujen seurassa juttu lentää ehkä liiankin kanssa, mutta olen kuitenkin tuntemattomien suhteen sen verran ujo, etten yksinkertaisesti osaa tehdä järkevää lähestymistä ja tehdä siltä osin vaikutusta? Näin ainakin veikkailen. Sanoit olevasi ujo, joten ehkä sulla on sitten kanssa sama ongelma, kun minulla?

      Ja sitten kun kiinnostavaan ihmiseen tutustuu "pikkuhiljaa" tai ikään kuin vahingossa, ja vasta sitten osaa olla oma hurmaava itsensä, niin siinä vaiheessa on juna mennyt jo, eli ns. friendzonattu kyseisen tytön toimesta.

      Tässä nyt jonkinlaista pähkäilyä, ei sillä että tästä mitään apua välttis ole, mutta kuitenkin.

    • ..tyttö96..

      Kerron nyt tytön näkökulman tähän. Ei se meillekään aina helppoa ole. Tutustuin erääseen ja oli hyvä fiilis siitä ja mentiin todella nopeesti aika pitkälle. Tän voisin ajatella tommoseks jutuks josta kerroit tossa. Tulee jälkikäteen paska fiilis vaikkei käsitä mistä. Sitte taas ne, joihin pikku hiljaa tutustuu ja ihastuu, on usein just niitä jotka ei saa suutaan auki ajoissa ja päätyy kaveriks koska kiinnostus kuihtuu uuteen tämmöseen nopeeseen juttuun. Ei siinä tiedä mitä pitäis tehdä tai mikä olis oikein kun mikään ei enää tunnu hyvältä vaihtoehdolta. Pitkä juttu alkaa tuntua kuivalta ja lyhyt on jäänyt siihen. Kaduttaa jokainen kerta kun näin on käynyt. Luulen että paras tilanne olis jos heti tutustumisen alussa olis selkeesti sävyjä siitä että tästä tulee muutakin kun ystävyyttä ja se olis selvää molemmille, mutta ei mentäis liian nopeesti eteenpäin koska sitten tulee paniikki ja jarrutus. Ja kuitenkaan näitä mielenkiintosia kunnollisen olosia mutta sopivasti meneviä jätkiä ei ihan joka nurkan takaa pompi. Ja sitten jos jostain sellasen löytää niin ei se kiinnostu. Ja jos kiinnostuu niin panikoin ja jarrutan liian nopeesta toiminnasta. Kyllä, oma toiminta vituttaa jälkikäteen kaikkein eniten. Pitäis vaan löytää se oikea henkilö ja kultainen keskitie.

    • 12- w tyttö

      Vaikutat sopivalta, mutta oot liian kaukana musta ja oot mulle liian vanha, sori

    • 98y8btp7dfbgj 6dugh

      Totuus on, ettet ole ok näköinen. Ala komeaksi ja nosta vittumaisuuttasi uusille tasoille.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1913
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1486
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      16
      1398
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe