Kuopion juoksutaksista vielä

Tosiyrittäjä

Itsellänikin on asiakkaat jättäneet laskut maksamatta useamman kerran eikä uutiskynnys ole ylittynyt vaikka tappiot ovat nousseet tuhansiin €uroihin!
Koska riski kuuluu yrittämiseen on tällainen arkipäivää OIKEALLE yrittämiselle mihin taksin ajattaminen ei kuulu! Ei voi kun vierestä nauraa mikä haloo syntyy muutaman sadan yksittäisestä tappiosta.
Ja mitä hinnoitteluun tulee on aivan kohtuutonta veloittaa päivän suhailusta henkilöautolla yli 600€!!!
Noilla katteilla ei pitäisi pienten tappioiden olla mikään ongelma... Eikä mikään ihme myöskään että asiakas otti ritolat ;-)

19

287

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 11+20

      Kiitos tästä fiksusta kommentistasi. Nyt kun pääsit kertomaan mielipiteesi, meinasitko tehdä sen vielä moneenkin kertaan? Kenties ensi viikolla voisit kirjoittaa syväluotaavan analyysin otsikolla "Kuopion juoksutaksista vielä kerran".

      • Oikeayrittäjä

        En tiedä mitä kaiku sanoo päässäsi mutta itse en ole kyllä käynytkään tällä palstalla koko kesänä!


    • Alalla.

      Sinäkään nuija ole yrittäjää nähnytkään, saatikka että itse olisit sellainen. Tosi-itkijä, ehkä. Toivotaan oikein pahaa päivänjatkoa.

      • Päivänpaiste

        Sinä ainakin olet takuuvarmasti taksikuski! Asenteesi ja aggressiivisuutesi kertoo kaiken.


      • Tähän mennään
        Päivänpaiste kirjoitti:

        Sinä ainakin olet takuuvarmasti taksikuski! Asenteesi ja aggressiivisuutesi kertoo kaiken.

        Takuuvarmat ja ihka oikeat taksikuskit ovat pian Suomesta katoava luonnonvara. Taksin"uudistuessa" tilalle tulevat mamut , venäläiset ja virolaiset. Pääsevät uimaan toistensa liiveihin Helsingin rautatieasemalla.

        Olkaa iloisia, vielä hetken on supisuomalaisia yrittäjäkuskeja ja heidän renkinsä....


      • kyytiläinen
        Tähän mennään kirjoitti:

        Takuuvarmat ja ihka oikeat taksikuskit ovat pian Suomesta katoava luonnonvara. Taksin"uudistuessa" tilalle tulevat mamut , venäläiset ja virolaiset. Pääsevät uimaan toistensa liiveihin Helsingin rautatieasemalla.

        Olkaa iloisia, vielä hetken on supisuomalaisia yrittäjäkuskeja ja heidän renkinsä....

        No, eikös asiakas saa valita kuskinsa? Takseihin taitaa olla jo noita suoria numeroita, jos olen asian oikein ymmärtänyt. Itse ainakin suosin hyvää kyytiä ;)


    • Alalla.

      Ja itse suosin fiksuja asiakkaita, en esim. tämän ketjun aloittajan kaltaisia munapäitä.

    • fus

      Höppänäyrittäjältä menee nyt puurot ja vellit sekaisin: Jos lähtee juosten taksista ja jättää maksamatta, asia on rinnastettavissa vaikkapa myymälävarkauteen.
      Jos taas asiakkaat jättää laskut maksamatta, on yrittäjällä lukematon määrä keinoja periä tuo raha .
      Minkälainen kate taksilla muuten on? Et maininnut siitä mitään,..

    • Aito taksiyrittäjä

      " Koska riski kuuluu yrittämiseen on tällainen arkipäivää OIKEALLE yrittämiselle mihin taksin ajattaminen ei kuulu! Ei voi kun vierestä nauraa mikä haloo syntyy muutaman sadan yksittäisestä tappiosta. "

      Vaikka taksin liikevaihto ei olekkaan mitään kaksista, ihan melkein nappikauppaa vaan, on juurikin muutaman sadan euron tappio taksille merkittävä! En tiedä miten se määritellään, kuka on oikea ja kuka vääränlainen yrittäjä, yrittäjiä silti ollaan.

      Itselläni autossa sähköinen lapsilukko, kukan ei juokse maksamatta autostani, ei kukaan. Ettei tulis niitä muutaman sadan euron tappioita....

      • qWDF

        Tosiyrittäjähän on sellainen, joka naureskelee toisten tappioille,kyseenalaistaa toisten hintatasoa, liiketoimintaa jne, ja pitää iseään ainoana oikeana yrittäjänä.


    • 7+13

      onkohan se kaupassakin niin että myyjän palkka pienenee aina kun joku varastaa jotain?

    • yökuski

      Ei nämä taksi"yrittäjät" ole mitään oikeita yrittäjiä, vaan säännöstelyautoilijoita. Jos osaa suojata toimintansa, niin siinä ei ole edes mitään riskiä. Jotkut näistä ilkeävät kutsua itseään vielä työnantajiksi, mikä ei todellakaan pidä paikkaansa, koska oikea työnantaja antaa sen työn, eli asiakkaan, joka sitten kuskataan jonnekkin, mutta nyt se kuski joutuu omalla riskillään odottamaan sitä asiakasta vaikka koko yön ilmaiseksi. Kyseessähän on siis proviisiopalkkainen työ, eli jos ei ole asiakkaita, ei ole myöskään palkkaa. Oikea työnantaja antaa myös työssä käytettävät varusteet, eli työasun ja vaihtorahat kuljettajalle, mutta nyt näin ei ole, vaan kuljettaja hommaa ne itse. Tuo säännöstelyautoilija antaa siis kuljettajalle vain auton käyttöön rahaa vastaan. Autosta kuski maksaa "yrittäjälle" vuokraa n.60% autolle saamastaan liikevaihdosta. Laji on täten täysin riskitöntä.

      • päiväisäntä

        Ei kai se nyt riskitöntä ole: arka yökuski päästää kyytiinsä ketä tahansa, ja jää maksu saamatta tai asiakas kaataa kaljaa penkille, tai sitten isäntä saa laiskan varkaan yökuskikseen, tai ajat auton paskaksi huolimattomuuttasi, sairastelet ,yms yms.Eli sinä, herra yökuljettaja, saatat olla se riskitekijä, kun me ei voida vahtia sun tekemisiä tai tekemättä jättämisiä
        Me isännät (?) ei sille voida mitään, että valtiovalta kaikessa viisaudessaan on päättänyt, että ajovuorolistoja ei tarvitse noudattaa, joka on johtanut siihen, että arkiyönä ei kassa tahdo oikeen tulla.
        Kiinteät kuluthan meillä on joka tapauksessa, toitpa sinä sitä rahaa taloon tai et.

        Toi työvaate/vaihtoraha-asia on varmaan vakikuskin kanssa ihan neuvoteltava asia .


    • truutru

      hoh hoijaa...

    • yökuski

      "Jos OSAA suojata toimintansa, niin siinä ei ole edes mitään riskiä". Mutta tietenkin jos ei osaa ja äly ei riitä, niin minkäs sille sitte voi.
      Kukaan ei pakota pitämään ulkopuolista työvoimaa, eli aja itse jos olet niin vainoharhainen, että luulet jonkun kuskin varastavan roposesi. Eikä se ehkä olisi kuljettajalta edes mitään varastamista jos kuski ottaisi omatoimisesti edes pienen korvauksen muuten saamatta jäävästä lakisääteisestä palkasta. Rehellisen ja reilun säännöstelyautoilijan ei ole vaikea saada kaltaisiani osaavia ja parhaita työn tuuraajia, vaan vain huonoimmilla kädestä suuhun elävillä ressukoilla on ongelmia saada kaltaiseni laiset parhaat työntekijät, sillä sana kyllä kiertää. Jos koet, että taksiautoilijana ei pärjää, niin vie se lupasi ELY:lle. Helppoa, eikös vain.

      • Stadi xxxx

        Miksi ihmeessä valitat ja rimpuilet siellä ratin takana.
        Hommaa itsellesi joku toinen työpaikka. Tai hommaa itsellesi oma lupa ja auto niin pääset setelikasan päälle loikoilemaan. Vai etkö kykene kumpaankaan, vain valittamiseen.
        Itse olen entinen renki ja nyt entinen isäntä. Setelikasan päällä loikoileva eläkeläinen.

        Olisikohan seteleihin jäänyt joitain kolikkojakin joukkoon kun selkä on niin kipeä.


    • jhkjytur

      Voi v...u mikä spede

    • Taxmandoo

      Tuo on kyllä totta, että jos osaa suojautua ja suunnitella ennalta, niin juoksutakseja ei tule. Minä olen aina saanut rahani kyydeistä heti tai sitten vaikka jälkikäteen. Sehän on vain toimintatavoista ja katu-uskottavuudesta kiinni.
      ELY vaatii, että takseja on riittävästi. No jos yöllä ei ole takseista pulaa, niin mene kotiin nukkumaan. Järjetöntähän sitä on laittaa sinne kuskejakaan töihin, koska ei se tuota muutenkaan paljon mitään ja jääpähän sekin riski ottamatta. Aja itse minkä ajat ja anna muiden hoitaa turhat päivystykset. Ei siellä tarvitse turhaan olla.

    • Kyllä mamut voisivat hoitaa taxikuljetukset päästäisin helpommalla, suomalainen on vaativa valittaja. Rakennusmalli puree, ulkolainen työvoima tekee työt. Loppuu valittaminen ja nuriseminen, suomalaiset ajavat vain omia oikeuksiaan, mamut ajavat vain taksiaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1721
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1361
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1327
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      10
      1323
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe