Evoluutioteorialta puuttuu perustus

Evolutionistit pakoilevat kysymystä maailmankaikkeuden alkuperästä, sanoen ettei se kuulu evoluutioon.
Tämä merkitsee sitä evoluutioteorialla ei ole mitään luotettavaa perustusta eikä totuutta, jonka varassa se olisi. Se on vain vajavaisten ihmisten sepittämien teorioiden, hypoteesien, kuvitelmien ja uskomusten varassa. Se on kokoelma todistamattomia väitteitä.

Se, miten kaikki on saanut alkunsa, on ratkaisevan tärkeä sille, mistä koko luonnontieteessä on kysymys. Kaiken alkuperä määrää luonnontieteen suunnan, joko oikeaan tai väärään suuntaan.

Kaikella on aina jokin alkulähde, mistä se on saanut alkunsa. Kaikki järkevä ja älyllinen tiede lähtee alkuperän selvittämisestä. Evolutionistinen tiedemieskin, joka tutkii fossiileja pyrkii katsomaan ajassa taaksepäin menneisyyteen, mutta miksi hän ei uskalla mennä menneisyyden katsomisessa niin kauas, että joutuisi kohtaaman kysymyksen maailmankaikkeuden alkuperästä, vaan pysähtyy tutkimuksissaan aina ennen tuota hetkeä? Miksi hän yleensä tutkiikaan menneisyyttä, jos hän ei kuitenkaan halua mennä siinä perille asti? Mitä hän pelkää?

Jos emme ota kantaa maailmankaikkeuden syntyyn, emme voi tietää, mistä koko "kehitys" tai luominen on peräisin. Onko se peräisin Jumalasta vai ihmisen mielikuvituksesta? Tässä lienee syy evoluutiotutkijan pelkoon. Kaiken alkulähteelle meneminen paljastaa nimittäin, että kaiken olemassaolon takana on Jumala, joka on kaiken Luoja.

Se, mikä on kaiken alkuperä, määrää kokonaisuuden kannalta sen, mikä on totuus evoluutiosta: Onko se valhetta vai totta?

On turha esitellä mitään yksittäisiä luonnossa tehtyjä havaintoja todisteeksi evoluutiosta, jos lähtökohta jo todistaa evoluution valheeksi tai lähtökohdasta kokonaan vaietaan.

Kreationismilla on selkeä, totuuteen perustuva lähtökohta, joka on Jumalan oma ilmoitus luomisesta. Siksi kreationismi on kokonaisuuden kannalta aina oikeassa, vaikka sen kannattajat olisivatkin jossain yksittäisissä asioissa väärässä.

Erilliset ja yksittäiset luonnossa tehdyt havainnot eivät siten kerro kokonaisuuden kannalta, mikä on totuus. Sen saamiseksi täytyy tietää niiden alkuperä, se, miksi niitä havaintoja ja havainnoitsijoita yleensä on olemassa?

15

134

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tässä totuus

      Tiede on strukturoitu systeemi, ja siinä eri asioita käsitellään omissa osioissaan eikä niitä sekoitella keskenään.

      Uskonnolle ja uskovaisille riittää yksi idioottimainen vastaus "God did it!", oli kyse aivan mistä tahansa.

    • Alkuperän tärkeys

      Missä ja koska jumalasi on syntynyt?

    • shrekHasSwag420

      Where is your god now when you need it?

    • åoihpiugpy

      Matemaatikot, kemistit, yhteiskuntatieteilijät, psykologit ja lukuisa joukko muiden tieteenhaarojen edustajia pakoilevat kysymystä maailman synnystä. En usko, että hammaslääkärinikään tietää universumin syntyä. Mikä lie puoskari.

      Ei hyvää päivää.

      Kosmologia, jonka alaan asia kuuluu, ei pakene kysymystä. Maailmankaikkeus on nollasummapeli, joka on syntynyt kvanttifluktaation aikaansaamana lähes 14 miljardia vuotta sitten.
      Nyt voimmekin palata palstan aiheeseen, joka on evoluutioteoria.

    • Ei eksytä aiheesta

      Samaan aiheeseen liittyen (eli evoluutioon)...

      Onko paavilla pinkit alushousut?

    • "Evolutionistit pakoilevat kysymystä maailmankaikkeuden alkuperästä, sanoen ettei se kuulu evoluutioon."

      Ei se kuulukaan. Sinua vain harmittaa, kun idioottimaiset vääristelysi eivät mene läpi sellaislle, jotka näistä asioista tietävät enemmän kuin kreationistien sivuilta kopioimasi typeryydet. Yrität vain epätoivoisesti vierittää oman idioottimaisuutesi ongelmat muiden niskoille.

    • Mietipä sitä

      Jaakobilta puuttuu kyky ajatella.

      • pojpojpojiio

        Ettekiö te vajakit voisi pysyä ihan omilla palstoillanne? Salaliittopalsta ja mielenterveyspalsta ovat chemtrail huuhareille oikeita.



      • pojpojpojiio kirjoitti:

        Ettekiö te vajakit voisi pysyä ihan omilla palstoillanne? Salaliittopalsta ja mielenterveyspalsta ovat chemtrail huuhareille oikeita.

        Uusimmat tutkimukset ovat muuten osoittaneet että valtava valtaosa kemikaalivanoista koostuu erittäin vaarallisesta divetymonoksidista. Tämä kemiallinen yhdiste vaatii tuhansia ihmishenkiä vuodessa ja siltä on mahdoton suojautua.

        Pysykää kanavalla. :-)


    • Haista ite!

      Ihmiset ovat luoneet jumalat kaltaisiksiin...

      Miten ihmeessä jumalilla voisi edes teoriassa olla inhimillisiä piirteitä, jolleivat ne olisi ihmisten luomia?

      Eli miten iankaikkinen olento voisi olla niin pikkumainen ja lapsellinen, kuten esim. kristittyjen jumala on?

    • "Evolutionistit pakoilevat kysymystä maailmankaikkeuden alkuperästä, sanoen ettei se kuulu evoluutioon."

      Ei kuulukaan, mutta sinähän et sitä suvaitse uskoa. Mitä jos seuraavalla kerralla ottaisit puheeksi painovoimateorian, koska sekään ei ota kantaa maailmankaikkeuden syntyyn?

      Sinun olisi myös terveellistä lukea tämä:

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Tieteellinen_teoria

      "Ensimmäiset kolme kriteeriä ovat kaikista tärkeimmät. Tieteellisinä pidettävät teoriat täyttävät useimmät kriteereistä, ihanteellisesti kaikki. Tämä on totta niinkin vakiintuneille teorioille kuin erityinen ja yleinen suhteellisuusteoria, kvanttimekaniikka, laattatektoniikka, synteettinen evoluutioteoria, jne."

      • kosmista logiikkaa

        "Mitä jos seuraavalla kerralla ottaisit puheeksi painovoimateorian, koska sekään ei ota kantaa maailmankaikkeuden syntyyn?"

        Aivan alkuhetkiin se kuitenkin jo ottaa kantaa. BB:n jälkeen vallitsi erittäin pieni entropia, koska siitä lähtien entropia on vain kasvanut. Miten lähes tasa-aineisessa hiukkaspuurossa oli muka pieni entropia. Siten, että gravitaatio suvereenisti dominoimassa tilassa aineen homogeenisuus vastaa suurta järjestystä.

        Lauseesi on toki aivan oikein. Evoluutio tuli kuvaan luultavasti vasta miljardien vuosien kuluttua. Kosmologille kun miljardi vuotta on kuin yksi päivä ja yksi päivä kuin miljardi vuotta.


    • ilkimyksen isävainaa

      Yhtä lailla Jaakob pakoilee kysymystä Jumalan alkuperästä. "Jumala on ollut aina olemassa" ja "Raamattu sitä ja siksi Jumala tätä" ovat nollavastauksia, jotka eivät selitä yhtään mitään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2197
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1728
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      37
      1548
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1459
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1430
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1361
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe