Mol.fi

Molli-Olli

Yhteensä 11670 työpaikkailmoitusta. Ei muuta kuin siitä vaan valkkaamaan! Varmaan löytyy jokaiselle köyhälle jotakin! Ei varmaan kenelläkään ole enää mitään tekosyitä!

25

264

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anna Manna

      11670 ilmoitusta, joista

      1016 yrittäjää
      792 provisiopalkattua

      9862 palkkatysuhdetta, joista

      25 Norjassa
      9534 Suomessa, joista

      666 Varsinais-Suomessa
      3731 Uudellamaalla
      52 Ahvenanmaalla

      ja lääkäreitä haussa 159, mutta minulla ei ole siihen koulutusta saati osaamista.

      Jäljelle jää siis...

      0 työpaikkaa omalla työssäkäyntialueella. Muutan ensi vuonna paremmille apajille, mutta tuskin niitä tulee, orjatyötä lukuunottamatta.

      Että se siitä juuri nyt. Palaillaan!

      • Anna Manna

        Siis oman osaamisen ja kokemuksen perusteella 0 paikkaa.


      • viel työtön

        Joo ei osunut minullekaan yhtään työpaikkaa. Ei auta kuin jatkaa etsimistä.


      • Tsekkasin

        Juu, kävin juuri äsken lävitse kaikki oman kuntani avoimet työpaikat, ja sellaisia, joihin voin edes teoreettisessa mielessä päästä (ts. ei ole esteitä lain näkökulmasta, kuten lääkärin tms. hommissa, eikä ole esteitä työvaatimusten, so. työkokemuksen tai koulutuksen suhteen), on tällä hetkellä avoinna n. 15 kpl. Suurimpaan osaan noista olen jo hakenut, ja loput ovat puhelinmyyntiä.

        Mutta hei, ei tästä muuta kuin valkkaamaan, kun tekosyitä ei enää ole!


    • nuukuus kunniaan

      Onneksi työpaikkaa ei yleensä tarvitse etsiä kaikille köyhille tai edes työttömille. Riittää, kunhan sitä etsii itselleen. Siinä mol.fi on hyvä apu.
      Vain vajaa puolet työpaikan löytäneistä on löytänyt sen työhallinnon sivujen kautta. Monilla firmoilla on omat rekrytointisivut, ja monet työpaikat täytetäänkin avoimien hakemusten, työharjoittelun yms. seurauksena. Kannattaa myös ilmoittautua turhankin huonomaineisten vuokratyöfirmojen listoille. Työ kuin työ kannattaa ottaa vastaan, sillä se helpottaa mieluisampaan työhän pääsyä.

    • Totuus123

      Joopa joo kun karsii pois kaikki paikat jotka ovat autottomalle liian pitkällä tai vaativat omaa autoa, paikat joita ei voi hakea esim. lennonjohtajan töitä ei voi hakea ilman lennonjohtaja koulutusta, lääkärin virkoja ilman lääkärin tutkintoa, eikä poliisin virkoja ilman poliisikoulua. Opettajan virkaa ei voi hakea ilman maisterin papereita, tahaan ei voi menne ilman tarhan opettaja koulutusta, eikä sossu tädiksi ilman sosiaalialan koulutusta ja niin edelleen.

      Jäljelle jää noin 10 paikka joita voin hakea ja kunnassa on yli 2000 työtöntä eli yli 200 hakijaa per työpaikka.

      Ei ole edes varaa muuttaa muualle kun takuuvuokria vaaditaan tuhansia euroja ja siihen päälle muuttokulut, jotka nekin ovat satoja tai jopa tuhat euroa kaikkine kuluineen.

      Suomessa on 400 000 tuhatta työtöntä 11670 työpaikkaa on aika vähän suurin osa paikoista vaatii jotain erikoiskoulutusta joten niitä ei voi suurin osa edes hakea. Vai meinaatko, että ylilääkärin tai kirurgin virkoja voi tuosta vaan hakea kuka tahansa puoskari pystymetsästä?

      • bkfdlkgjflkgjflkj

        Mene opiskelemaan. Nyt työttömänähän sinulla on aikaa kouluttautua vaikka professoriksi.


      • Kyykkyjaska
        bkfdlkgjflkgjflkj kirjoitti:

        Mene opiskelemaan. Nyt työttömänähän sinulla on aikaa kouluttautua vaikka professoriksi.

        Kerrotko miten vain "mennään opiskelemaan"? Minä olen aina joutunut pääsykokeisiin, koskaan en ole voinut vain mennä opiskelemaan. Paljon mäkätetään työttömille että kouluttautukaa sairaanhoitajiksi kun niillä on töitä, mutta entäpä sitten jos ei se paikka aukea neljänkään yhteishaun jälkeen (kuten kaverilleni on käynyt) kun hakijoita on niin hitosti? Lukupäästä ei pitäisi olla kiinni kun on maisterin paperit hanskassa, mutta jospa ei sovellu vain muuten?


      • joopa joo
        Kyykkyjaska kirjoitti:

        Kerrotko miten vain "mennään opiskelemaan"? Minä olen aina joutunut pääsykokeisiin, koskaan en ole voinut vain mennä opiskelemaan. Paljon mäkätetään työttömille että kouluttautukaa sairaanhoitajiksi kun niillä on töitä, mutta entäpä sitten jos ei se paikka aukea neljänkään yhteishaun jälkeen (kuten kaverilleni on käynyt) kun hakijoita on niin hitosti? Lukupäästä ei pitäisi olla kiinni kun on maisterin paperit hanskassa, mutta jospa ei sovellu vain muuten?

        "Kerrotko miten vain "mennään opiskelemaan"?"

        Opiskeluun menemisessä on aika monta estettä. Ainakin itselläni ei ole varaa matkustaa edes pääsykokeisiin kun edestakaiset junaliput toiselle paikkakunnalle ovat niin perhanan kalliita, että pelkästään yhteen matkaan menee enemmän rahaa kun mitä kulutan kahdessa kuukaudessa ruokaan. Ei kai kukaan vakavissaan ehdota, että pitäisi olla syömättä, että voi mennä pääsykokeisiin?

        Tämän lisäksi minulla ei ole edes henkilöllisyystodistusta eikä varaa ostaa sellaista. Ilman henkkareita ei moneen kouluun pysty hakea.

        Kun olen ollut vuosia asunnoton moneen opiskelupaikkaan ei edes voi hakea sellainen, jolla ei ole mitään vakituista osoitetta. Opiskelupaikkojen tietojärjestelmät eivät hyväksy sellaista vaihtoehtoa, että osoitteena on tyhjä, jolloin hakemusta ei edes rekisteröidä järjestelmään.

        Tämän lisäksi monessa oppilaitoksessa pitää tehdä kotitehtäviä ja kodittoman on lähes mahdotonta tehdä mitään kotitehtäviä kodittomaan asuntolassa puliukkojen keskellä tai rappukäytävässä tai ulkona sateessa. Kun kaikki aika menee siihen mihin menen nukkumaan ensiyöksi tms.

        Se on niin helppo jonkun pappa maksaa perheen kasvatin puhua kun iskä maksaa kaikki asumis, ruoka ja matkustuskulut kun toisella ei ole ikinä elämässä ollut ketään kuka olisi auttanut. Oma perheeni ei tehnyt muuta kun haukkui kunnes välit menivät kokonaan yli 10v sitten.

        Terveytenikään ei ole enää siinä kunnossa, että kelpaisin opiskelemaan kun en ole täällä vuosiin saanut apua terveysongelmiini niin miten huonossa kunnossa oleva tuosta vain lähtee opiskelemaan?

        Nämä mene vaan ihmiset elävät niin ihme todellisuudessa, että eivät ymmärrä yhtään mitään asunnottoman elämästä Suomessa. Miten joku ihminen voikin olla noin pihalla vähäosaisen arjesta Suomessa.


    • kirpparikirmaus

      kaikki köyhät eivät ole työttömiä. jos verojen ja muiden vähennysten jälkeen käteen jää noin 1200 e, ja sillä pitää maksaa asumiskulut ja auto, jotta pääsee sinne työn äärelle kun bussit ei kulje eikä juosta jaksa.niin eipä sitä enää kulutusjuhlia vietetä vaan tarjousten perässä kirmaillaan ja kirpparilta ryysyt kerran viidessä vuodessa päälle haalitaan

    • työ ei kannata

      Tyhmä paljon työtä tekee, VIISAS pääsee vähemmällä.

      Jos mulle jää työttömänä ollessa käteen 700 e/kk, ja työssä ollessä - 50 e/kk, niin arvaappa vaan miksi olen kotona?

      Näin mulle kävi kerran, jäin miinukselle kun olin töissä.
      Toista erehdystä en tee.

      • Töihin mene

        Ole hyvä ja mene töihin.


      • Hoitoon mene
        Töihin mene kirjoitti:

        Ole hyvä ja mene töihin.

        Ole hyvä ja mene hoitoon, kun tuota samaa lausetta (ja pelkästään sitä) olet täällä jankuttanut jo sen tuhat kertaa. Töitä sinullakaan ei ainakaan ole kun on aikaa täällä päivystää sekoilemassa.


      • Töihin mene
        Hoitoon mene kirjoitti:

        Ole hyvä ja mene hoitoon, kun tuota samaa lausetta (ja pelkästään sitä) olet täällä jankuttanut jo sen tuhat kertaa. Töitä sinullakaan ei ainakaan ole kun on aikaa täällä päivystää sekoilemassa.

        Auts! Taisipa osua arkaan paikkaan kun noin pillastuit!

        Ole hyvä ja lopeta valitus js mene töihin.


      • Hoitoon mene
        Töihin mene kirjoitti:

        Auts! Taisipa osua arkaan paikkaan kun noin pillastuit!

        Ole hyvä ja lopeta valitus js mene töihin.

        Ei osunut, koska työttömyys ei ole minulle arka paikka. Tuo harrastamasi jankkaus on vain turhaakin turhempaa, varsinkin kun on selvää ettei itselläsikään ole töitä. Luin tänään, että nettitrollit (kuten sinä) ovat sadistisia ja sosiopaattisia persoonallisuuksia, siis häiriintyneitä. Joten mene hoitoon, ellet jo ole siellä.


    • ei töitä

      Mulla ei ole noihin mihinkää osaamista eikä koulutusta. Olen ammatiltani etisjä ja mietiskelijä. olen kouluttanut itseni itse. Mietin aamusta iltaan ja etsin itseäni.

      • Drehapthi

        Koulutuksen tarkoitus on tuottaa ajattelijoita joiden ainoa tehtävä on ajatella mahdollisimman vähän, koska koko länsimainen järjestelmä perustuu siihen, että ihmiset eivät saa ajatella liikaa. Kaikki älykkyys ja ajattelu ovat aina riski valtaapitäville, paaveille, presidenteille ja yritysjohtajille. Todellista älykkyyttä ei voi pakottaa seuraamaan eikä toistamaan. Vain tyhmyyden pystyy pakottamaan toistamaan samaa kokoajan.

        Etsijäksi ja mietiskelijäksi ei edes voi opiskella missään sellaiseksi synnyttään ja pikku hiljaa kasvetaan. Sen takia kaikki tekeminen täällä on jaettu työpaikoiksi, joista on pakko kilpailla alun perinkin, että ihmisille jäisi mahdollisimman vähän mahdollisuuksia ajatella.

        Todellisen älykkyyden voi vaivuttaa vain uneen, mutta sitä on mahdotonta tuhota kokonaan koska se syntyy aina uudestaan ja uudestaan ikuisesti eri kulttuureissa, eri aikakausina, eri sukupolvissa ja eri paikoissa maailmankaikkeutta. Eläminen välinpitämättömästi on hyvä asia suurimmalle osalle ihmisistä, joka haluavat elää synnissä eivätkä saada elämässään aikaiseksi kovinkaan suuria asioita, mutta huono asia kaikille ketkä haluavat saada aikaan kaikkein suurimpia asioita.

        Drehapthi


    • puhelinmyynti ei ole kunnon työtä.

    • Parempi osa

      Vessoja siivoamaan ainakin pääsee vaikka heti. Se onkin teille köyhille sopiva homma. Ei meidän varakkaampien tule teitä elättää, vaan teidän kuuluu siivota meidän paskat.

      • Hymyilevä TkL

        Määrittele käsite "varakkaampi".


    • Tietääkseni siivoojaksi ei nykyisin pääse ilman koulutusta.

      • 11+6

        "Tietääkseni siivoojaksi ei nykyisin pääse ilman koulutusta. "

        Toivottavasti joka ikinen työttömistä valittava ihminen näkee ja ymmärtää tämän viestin. Siivoojan hommat eivät ole enää mitään suurin piirtein jokaiselle peruskoulua läpäisemättömälle idiootillekin varattuja hommia, joihin vain mennään. Niihin tarvitsee yleensä tutkinnon ja työkokemusta, toisinaan myös ajokortin ja hygieniapassin.


    • niitä voi syödä

      Käpyjen krääminen on hyvää työtä, siinä saa liikunta, ulkoilmaa, siinä voi tarkkaill ametsän ötököitä, ja kerätä käpyjä. Siitä voi saada 20 senttiä 5 kg käpyjä.

    • Tanssityttö

      Niin, harva noista paikoista sopii kenelle tahansa. Sit paikat on jaettu just alueittain. Ei sitä voi mihin tahansa mennä töihin. Sitäpaitsi kilpailu työpaikoista on kova. Itse aikoinani työttömänä työnhakijana tein lukuisia hakemuksia, kunnes pääsin töihin.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2197
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1728
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      37
      1548
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1459
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1430
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1361
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe