Naiset: profiilin täyttämisestä

20+14

Yksinkertainen kysymys: miksi te naiset jätätte deittiprofiileissanne niin paljon kohtia täyttämättä? Eikä sitten mitään mutinaa miesten profiileista, vaan vastauksia tuohon kysymykseen. Ihan oikeasti kiinnostaisi tietää, mitä naisten päässä liikkuu kun profiileitaan luovat.

16

220

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • n. verbaalisuus?

      Tuota samaa harrastaa naiset laidasta laitaan mutta sen ymmärrän 20-30v naisilla kun yhteydenottoja saavat pelkällä hymiölläkin mutta tätä kun tekee vanhemmatkin naiset.
      Tulee vain fiilis että on tehty sunnuntai illan ratoksi ja ei paljoa houkuttele ottaa yhteyttä kun ei ole mistä edes ottaa kiinni ja sitä kuvaakaan ei viitsitä laittaa.
      Sitten sanotaan vielä että naiset on verbaalisesti lahjakkaampia ja on ihan sama mikä on koulutustasokin.
      Ei siinä mitään kun nämä itse ottaa yhteyttä niin sitten pääsemme pidemmälle mutta kun monesti vain käyvät profiilissani.

      • tietojen puolesta

        Saavat varmaan viestejä, mutta millaisilta miehiltä? Jos nainen ei kerro itsestään, minkä perusteella miehet hänestä kiinnostuvat? Kauniin lärvin? Pelkän sukupuolen ja iän? Vastaako nainen loppujen lopuksi niiden miesten toiveita, jos he eivät tiedä hänestä tarpeeksi? Vai tulevatko yhteydenotot lähinnä niiltä miehiltä, joille on ihan sama, millainen nainen on, kunhan on tsäänssit päästä panolle?

        Väitän, että huolellisemmin täytetyllä profiililla nainen saisi paremmin viestejä juuri hänelle sopivilta miehiltä: tarkemmat tiedot karsisivat pois niitä turhia yhteydenottajia, joille jotkut naisen ominaisuudet ovat turn-off, ja toisaalta potentiaaliset hyvät ehdokkaat rohkaistuisivat ottamaan yhteyttä nähdessään kuinka kattavasti nainen sopii heidän toiveisiinsa. Kaikki voittaisivat myös siinä, ettei jokaisen miehen tarvitsisi erikseen kysyä samoja perusasioita eikä naisten vastailla niitä erikseen jokaiselle.


    • naisenaonhienoolla

      Me naiset olemme epärehellisiä valehtelijoita, vaikka peräänkuulutamme miehiltä aina sitä rehellisyyttä. Jätämme itselle epämieluisat kohdat täyttämättä, koska me voimme tehdä sen, olemme myös ylimielisiä koska meillä on varaa siihen.

      Me naiset näyttelemme uhria aina kun tilanne sitä vaatii. Todellisuudessa valehtelemme, petämme, varastamme jne. enemmän, kuin miehet, mutta naiseutemme takia kaikki tuo painetaan villaisella herkemmin, kuin kävisi miesten kohdalla.

      Jos mietitään vaikka feikkaamisen multihuipentumaa, niin sehän on orgasmin feikkaaminen. Vain nainen pystyy siihen ja myös tekee niin. Aika rehellistä :D

      • 18+20

        Jos haluat trollata, lue edes aloitus ja yritä osua aiheeseen.


      • mielinkielin mies

        Kyllä miehet voivat orgasmia teeskennellä. Että sekin on ihan fulaa tuossa höpötyksessäsi.


      • asdfghjklöä
        18+20 kirjoitti:

        Jos haluat trollata, lue edes aloitus ja yritä osua aiheeseen.

        nyt kolahti johonkin valehtelija-akkaan! Boooooohhhaaaahhahahhahahahahaahah!!!!! :D


      • asdfghjklöä
        mielinkielin mies kirjoitti:

        Kyllä miehet voivat orgasmia teeskennellä. Että sekin on ihan fulaa tuossa höpötyksessäsi.

        ja siinä toinen akka, jota harmitti kuulla totuus itsestään! :D Siitäs sai akat per_kele..


    • Paha sanoa, itse kun olen täyttänyt lähestulkoon kaikki kohdat varsin huolellisesti niin itseni kuin unelmamiehen osalta. Nimimerkillä "tietojen puolesta" on erinomainen pointti: täyttämällä tiedot kunnolla kaikki voittavat. On paljon helpompi löytää samankaltainen ihminen kun jo etukäteen tietää, että ainakin perusasiat ovat sillä tolalla kuin kumpikin toivoo.

      Naisena annan lähestulkoon tyhjille profiileille lähes poikkeuksetta kieltävän vastauksen, enkä yhtään ihmettele, jos miehet tekevät samoin naisten kohdalla. Nainen, joka tuudittautuu siihen uskoon, että viestejä tulee, vaikka yhtään ei panostaisi profiiliin, on hölmö: viestejä varmasti tulee, mutta tuskinpa kaikista fiksuimmilta ja mukavammilta miehiltä, jotka osaavat vaatia vähän suurempaa panostusta profiilin suhteen.

      • nainen -67

        Kun minulla oli profiili, olin täyttänyt lähes kaikki kohdat. Mielestäni palkka- ja työpaikka pitäisi poistaa, koska ainakin itselle tulee tunne, et ollaan kiinnostuneita kuinka hieno työ toisella on ja kuinka suuri palkka.

        Minä en laittanut viestiä miehille, joilla ei ollut mitään järkevää tietoa profiilissaan. Mistä sitten heität toiselle aloitusviestin, kun ei saanut mistään mitään otetta.


    • N38

      No ehkä naiset ovat lukeneet sinkut-palstaa ja uskoneet mitä siellä toitotetaan: ei naisen luonteella niin väliä kunhan on kaunis tai ainakin pantava...

    • 6+4

      En täytä kaikkia, kerron ne sitten henkilökohtaisesti jos tavataan, miksi kaikille kaikkea kertoisin. Palkka ja työpaikka on muutenkin naurettava kohta.

      • 8+6

        Mistä toisten on tarkoitus päätellä, kannattaako sinua tavata tai edes kirjoittaa sinulle, jos et kerro itsestäsi riittävästi profiilissasi? Haluatko, että satunnaiset tyypit ottavat yhteyttä ja treffien jälkeen sitten toteavat, että sori nyt vaan mutta kerroit sellaisia juttuja ettei kiinnosta enää? Olisiko vähän helpompi kertoa ne asiat profiilissa, niin ei tulisi turhaa viestittelyä ja tapailua?

        Siitä olen samaa mieltä, että palkkaa ei tarvitse kertoa.


    • tyhmiä miehiä

      Ei sillä ole väliä, koska vaikka täyttäisin niin silti kirjoitellaan, vaikka on selkeästi täytetty ne miehen hakuehdot, ikäkriteeri jne....jos siellä on se 30-40, koulutettu, fiksu, niin ne 50v kouluttamattomat ääliöt kirjoittaa....koska jos ei osa lukea mitä profiilissa lukee on kyllä jotain aivoissa vikana.

      • mieti uudestaan

        Tuliko mieleesi, että ne ääliöt kirjoittavat joka tapauksessa, mutta fiksut jättävät kirjoittamatta, jos et kerro itsestäsi? Fiksu ihminen nimittäin etsii kumppania, jonka kanssa sopii yhteen ja jossa on jotain kiinnostavaa eikä pahemmin epäkohtia, joten jos jätät profiilisi tyhjäksi niin miksi kukaan fiksu ottaisi yhteyttä?


    • Kіs-kіsu

      Ainakin aikaisemmin suuri osa kohdista oli idioottimaisia, ja jossain vielä valmiit vaihtoehdot, joista yksikään ei ollut sopiva. Paljolti ulkoisia ominaisuuksia piti kuvata, eli pituus ja paino, hiusten ja silmien väri, ruumiinrakenne, pukeutumistyyli ja mitä niitä nyt oli. Esim. se mitä radiokanavia joku kuuntelee on täysin epäolennainen juttu.

      Itse tykkään tyypeistä, joiden kanssa on mukava jutella tai kirjoitella muuten vaan ilman paineita, siis jauhaa paskaa. Tarkoituksella jätin tietyt kohdat täyttämättä, koska en kaivannut treffiseuraa tyypeistä, jotka veren maku suussa etsivät joka suhteessa sopivaa kumppania. Kyllä kauppajonossa tai hississäkin pitää voida heittää läppää mitä erilaisimpien ihmisten kanssa. Treffipalvelussa näennäistehokkuus ei välttämättä tuota tulosta.

      • 3+15

        Pukeutumistyyli on valinta, se kertoo ihmisestä jotain. Esim. itse en pidä trendikkäistä.

        Radiokanava on ehkä sinulle epäolennainen, mutta ei kaikille. Minusta olisi tosi hyvä, jos kumppanin kanssa voisi kuunnella samaa musiikkia niin, että molemmat tykkäävät.

        Totta kai erilaisten ihmisten kanssa voi heittää läppää, mutta jos haluaa myös löytää itselleen kumppanin niin olisi parempi tehdä sitä sellaisten ihmisten kanssa, joiden kanssa on jotain edellytyksiä suhteeseen. Läpän heittoon vain huvin vuoksi on mahdollisuuksia vaikka missä; treffisivusto on siihen väärä paikka. En oikein ymmärrä, miksi pitäisi alkaa treffisivuilla jutustella sellaisen kanssa, josta faktojen jo perusteella tietää (tai tietäisi, jos ne faktat olisivat näytillä), ettei suhdetta tule.

        Tavallaan ihan hyvä, että sinun kaltaisesi jättävät profiilit tyhjiksi, niin voin hylätä ne helposti. Säästyy aikaa. Tuo ei sitten ollut nälvintää, vaan ihan oikeasti teen niin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2072
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1481
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      23
      1462
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1387
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe