Ruotsalaiset ovat kaikessa parempia kuin Suomalaiset

Felix Arvid Ulf Kjellberg Ruotsalainen, josta tuli suosittu Youtubetta jenkeissä. (Nyt youtuben tilatuin henkilö) Oikeasti? Kuka tahansa voi pelata miljoonia pelejä ja tehdä hauskoja eleitä ja pälpättää päälle Englantia. Hän oli niitä ensimmäisiä. Mutta kuka tahansa voi tuolla rahamäärällä tehdä mitä tahansa? PewDiePie on yliarvostettu ja kaikki fanitytöt kirkuvat sen perään. Täytyy siinä vähän tuuriakin olla.

Markus Alexej Persson kehitti suostun pelin jenkeissä.

Mikseivät Suomalaiset kehitä mitään maailmaamullistavaa? Idässäkin on se Putin, joka on yksi kuuluisa internetmeemi kanssa. Suomalaisten on aika tehdä jotain mullistavaa!

25

175

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ai etteikö Suomi saa mitään aikaan? Koskaan kuullut Nokiasta, Angry Birdsistä tai vaikka Kimi Räikkösestä? Suomelle on kertynyt menestystä paljon enemmän, kuin tällä väkimäärällä olisi syytä odottaa. Jos sinulla on tuollaisia tuntemuksia, tule ulos sieltä tynnyristä ja lue vaikka vähän lehtiä (esimerkiksi hesarin kulttuuriosiossa oli vähän jotain suomalaisten kehittämää ja mullistavaa). Tai mikä vielä parempaa, kehitä jotain mullistavaa ihan itse niin ei tarvitse valittaa.

      Rape, luulin että olisit saanut vähän järkeä kalloosi, mutta nyt taso laskee taas kuin lehmän häntä.

      Ps. Koneen hissit kuuluvat maailman parhaimmistoon ja maailman suurimmat risteilijät tulevat Suomesta. Ihan mitätöntä, eikö totta?

      • "Rape, luulin että olisit saanut vähän järkeä kalloosi, mutta nyt taso laskee taas kuin lehmän häntä."

        En tiedä onko tässä nyt niin selvää tason laskua havaittavissa. Saattaa tämä ollakin alle viimeaikaisen tason. Ainakin nimimerkki Suolistohomoraippari saattaa vaikuttaa alitajuntaisesti tai muutenkin, ja profiilikuvakin on jotenkin älyttömän näköinen. Raippari, saat pitää tuon nimimerkin, mutta ainakaan minä en pidä siitä ja se saattaa vaikuttaa - kuten jo totesinkin - viestiesi tulkintaan.


    • "Rape, luulin että olisit saanut vähän järkeä kalloosi, mutta nyt taso laskee taas kuin lehmän häntä."

      Juttujen taso on tosiaan alkanut laskea, johtukoihan se siitä Biologin kommentista?

      • Pyydän anteeksi, jos loukaannuit nimimerkkisi arvostelusta. Saat pitää nimimerkkisi; kyllä minäkin siihen totun.


      • En muuuten perusta väitettäni vain tähän ketjuun. Myös "
        Saatanan vittu hauskaa!!! vitun paska 333KM!" on aikamoista kuraa. Olet taitava humorististen juttujen kirjoittajana, sinuna kehittäisin sitä taitoa pidemmälle.


      • santiny kirjoitti:

        En muuuten perusta väitettäni vain tähän ketjuun. Myös "
        Saatanan vittu hauskaa!!! vitun paska 333KM!" on aikamoista kuraa. Olet taitava humorististen juttujen kirjoittajana, sinuna kehittäisin sitä taitoa pidemmälle.

        Tuon kirjoitinkin vitutuksen ja ärsytyksen yllä.


    • Äläs nyt! Suomella on parempi naapurimaa kuin Ruotsilla.

      • Antiputinisti

        En minä kehuisi Venäjää!


      • Antiputinisti kirjoitti:

        En minä kehuisi Venäjää!

        Ruotsi. Tarkoitin.


      • obiviousjoke
        kurpizza kirjoitti:

        Ruotsi. Tarkoitin.

        Taitaa olla Kurpizzan eka päivä internetissä....


      • obiviousjoke kirjoitti:

        Taitaa olla Kurpizzan eka päivä internetissä....

        Ei nyt aivan. Heitin läppää yhdestä tunnetusta vitsistä, jota kukaan ei tajunnut.

        Joskus sama meininki kuin koulussa.


    • fnfnfn

      Suomen koululaitos on parempi kuin Ruotsin.

    • Aloittajalle

      Onko videopeli mullistava? Miksi edes tiedät Pewin oikean nimen? Olet säälittävä

    • (Älkää kirjoittako kansallisuutta isolla, koska "Suomalainen" ja "Ruotsalainen" noin kirjoitettuina ovat sukunimiä!)

      Vaikeaa on fennoilta mitään odottaa, koska Nokia meni jå ja ainut pysyvä muisto on Talvisota, joka lienee ainut asia joka Suomesta ulkomailla kouluissa edes mainitaan ja fysiikassa taitaa olla se Einsteinille hävinnyt fenno* (tietäjät tietää) painovoimateoriansa kanssa joka on Suomessa melko tuntematon. Toinen fenno oli Johan Gadolin, joka löysi yttriumin.

      Fennot on kyllä saavuttanut melko hyvin vaikka ei kivoja helyjä Nobelin tiedepalkintoina tulekaan, mutta Georg August Wallin ja Adolf Erik Nordenskiöld saatetaan mainita jossakin vaikka jonnet ei muistaisikaan...

      Lueppas Suomen kultainen kirja II: Kalevala ja Egypti ja tule sitten väittämään ettei ole fennot mitään saavuttaneet.

      * Nå ette te tiedä, joten se on Gunnar Nordström!

      Jåå kyllä niillä fennoillakin saavutuksia on - ja osa tästä viestistä oli trølliä - vaikka jokaisella on ruotsinkielinen nimi, mutta ällös Rape huoli tulevaisuudessa Ruotsissa puhutaan arabiaa...

      • Unohdin AIV-rehun. Se on ainakin aidosti mullistava keksintö ihan globaalillakin tasolla. Samoin ksylitoli, jota ulkomailla vain ei ole vieläkään tajuttu käyttää. Ksylitolipurkkaa ei oikeen löydä mistään muualta.

        Pandan lakuja muuten myydään San Diegon eläintarhassa, mäntysuopaa ja ruisleipää taas myytiin newyorkilaisessa design-liikkeessä.

        Edelleen väitän, että Suomella on kokoonsa nähden paljon menestystä.


      • santiny kirjoitti:

        Unohdin AIV-rehun. Se on ainakin aidosti mullistava keksintö ihan globaalillakin tasolla. Samoin ksylitoli, jota ulkomailla vain ei ole vieläkään tajuttu käyttää. Ksylitolipurkkaa ei oikeen löydä mistään muualta.

        Pandan lakuja muuten myydään San Diegon eläintarhassa, mäntysuopaa ja ruisleipää taas myytiin newyorkilaisessa design-liikkeessä.

        Edelleen väitän, että Suomella on kokoonsa nähden paljon menestystä.

        Ainiin siinä on suomenkielisen nimen omaava fenno, josta voi olla ylpeä koska kansallinen falloksemme laskee oitis jos ruotsalaiset voittaa meidät peliteollisuudessa, jääkiekossa, ristiretkissä... Miten pystyin edes unohtamaan AIV-fennon.

        Yleensä kyllä ei ole ihme, että ennen meitä länsimaalaistunut maa [Ruotsi] voittaa naapurivaltionsa joka on asukasluvultaan on pienempi, varoiltaan köyhempi ja sodan raiskaama*.

        Suomen kansallissankari on Sigurd Wettenhovi-Aspa, se teki fennojen kansalliselle itsetunnolle suuremman palveluksen kuin Lönnrottit ja muut yhteensä.

        *Kyllä Ruotsissa oli rauhanaikaa silloin kun fennot soti, sen vuoksi vaikka sodat eivät pilanneet kaikkea oli Ruotsilla enemmän aikaa kehittyä muullakin kuin kuolintilastoilla.

        Mitäs muuta hienoa meillä sitten olisi, koska voitaisiin valittaa että mainitsemamme 1800-luvun ihmeet ovat vanhoja uutisia eikä fallos pysy pystyssä tuollaisten avulla vaan tarvitaan tuoreempia.


    • Nyt kun oikein muistelin niin keksin lajin jossa fennot johtaa Ruotsiin verrattuna! Haluatteko kuulla? Kerron kuitenkin;

      Fennot on sijalla 16 ja svenskarnat vasta 31...

      http://www.suicide.org/international-suicide-statistics.html
      Parasta ennen päivät on mennyt umpeen ja tilastot on viimevuosikymmeltä, mutta ei ne fennoja vielä voi ohittaa perkele kyllä se kalja tekee hyvää kun ruumis lämpenee ennen avantoon hukkumista.

      • Minä luulin, että sinä puhut kaljakellunnasta.


      • nasse_seta kirjoitti:

        Minä luulin, että sinä puhut kaljakellunnasta.

        Tuo ei ole ulkomailla tunnettua, joten fennojen kansallinen fallos ei nouse, ei ole muutes eukonkantokaan luultavasti.


      • israelin-tukija kirjoitti:

        Tuo ei ole ulkomailla tunnettua, joten fennojen kansallinen fallos ei nouse, ei ole muutes eukonkantokaan luultavasti.

        Nousee kyllä, koska me emme itse tiedä, etteivät muut tiedä siitä mitään.

        Ja katsopas tätä fennoilua: http://www.youtube.com/watch?v=R_dLSW0YJoY


      • nasse_seta kirjoitti:

        Nousee kyllä, koska me emme itse tiedä, etteivät muut tiedä siitä mitään.

        Ja katsopas tätä fennoilua: http://www.youtube.com/watch?v=R_dLSW0YJoY

        Katsoin ja jäin miettimään, että kuinka moni fenno elää suolla.

        Tuosta tuli mieleen ulkomaalaisten mielipide Heinolan saunakisasta - siinähän on toinen laji jossa fennot voitti Venäjän! - videolla on typerä nainen ja "hauska" mies: "Even in Finland this is FINNISHed."

        http://www.youtube.com/watch?v=Ny6FN97L36s

        Ei kannata lukea kommentteja, koska vastaajina on fennoja ja typeriä ulkomaalaisia, joiden mielestä saunassa tulisi olla 40-60°c lämpöä.


      • Suomalaiset voittanee ruotsalaiset myös ryyppäämisessä. Britit toki hakkaavat meidät, mutta kaikkea ei voi saada.

        Moottoriurheilussa ainakin on pärjätty paremmin kuin länsinaapuri. Paljon F1-kuskeja, osalla jopa menestystä, F1-veneiden ykkönen Sami Seliö, kunniakas rallihistoria, race of champions, jossa Heikki Kovalainenkin pärjäsi jne.

        Jatkan väittämistä. Taidetaan muuten olla kärkimaita myös maidon lipittämisessä ja jäätelön ahminnassa. Siis lärviä kohden. Passi meillä on yhtä hyvä kuin sveduilla, mikäli mitataan pääsyä eri maihin, mutta minun kirjoissani suomalainen passi kyllä hakkaa ruotsalaisen, koska juokseva hirvi. Tosin ne lumihutaleet on aika halvan näköisiä.


    • MannerheimZ

      Niin, talvisota, ei se varmaan helppoa ollut. Neuvostoliitto menetti 6 kertaa enemmän ihmisiä.

    • "Tyhmin kilpailu maailmassa" - no jaa. Kuoleehan ihmisiä formuloissa, kouluratsastuksessa, sukellusonnettomuuksissa, vuoristokiipeilyssä ja vaikka missä - nämä uhrit sitten kuitenkin ovat palvottuja legendoja.

      Aika tekopyhää nautailua tuolta toimittajapimulta. Monikohan Yhdysvalloissakin elää lopullisesti aivovammautuneena amerikkalaisen jalkapallon tai jääkiekon jäljiltä?

      Jotkut ovat valmiita ottamaan riskejä, sillä selvä.

      Tykkyläisellä muuten on ollut "KORKOKENKÄKUKKAMEKKOSUOHIIHDON ÄMMÄNKISAT ". Muuten en jaksa nauraa tuolle kovin kauaa, mutta tuonne se on saanut koko kylän eukot - kukkamekoissa X(

      http://www.youtube.com/watch?v=J2Zs2UN47E8

      • (Tämän piti tulla IT:n viestin jatkeeksi ja kommentiksi saunakisaan.)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1977
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1516
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1428
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1385
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1357
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe