Kertokaapa miehet?

kuva kertoo enemmän

- Miksi siihen profiilikuvaan pitää AINA ottaa väkisinkin mukaan olutlasi, -tölkki tai -pullo? Mitä te tällä viinankittauskuvalla haluatte ymmärrettävän? Että olette rentoja tyyppejä vai?

- Miksi kuvassa pitää olla niin tummat lasit että silmät ei näy? Leikittekö aikuisella iällä agenttia?

- Miksi peittelette kaljua lippalakilla? Joutuuhan sen joskus paljastamaan.

- Miksi joidenkin miesten kuvat ovat 90 asteen kulmassa? Tulee niska kipeäksi kun tuijottelee niitä. Jos ei mies jaksa nähdä sen vertaa vaivaa että kääntää kuvan oikeinpäin ennen laittoa, en minäkään kyllä ala näkemään vaivaa että jonkun ukon kuvaa alan koneellani kieputtelemaan.

17

179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ammuu!

      Aika moni lehmä syyllistyy tasan samoihin virheisiin.

      Ainoa harvinaisempi on tuo lippis lehmän päässä. Yleensä sen korvaa joku kajalilla vedetty musta juovan luomien ympärillä, meikin korvikeena tai sitten tasan mauton tatska lehmän utareiden välissä tms.

      • möö vaan

        Ai tänne päästetään nykyään eläimiäkin profiileita tekemään. Onpas jännäksi käynyt nettideittailu


    • haloo hei.

      No eiole mitään viina kuvia ollut koskaan. Ei siltin mitään vastauksia tule.

    • kerron omani

      Minulla ei ollut profiilikuvassani olutlasia, ei oluttölkkiä, ei olutpulloa eikä mitään muitakaan viinaksia. Ei ollut aurinkolaseja silmillä saatika otsalla. Ei ollut mitään lakkia tai pipoa päässä, mutta en silti ole kalju tai edes kaljuuntumassa. Myös kuvani oli selkeä edestä päin otettu kasvokuva eikä kuvaa oltu väännelty 90 asteen kulmaan tai ylösalaisin.

      Nettideitin pinnallisen maailman olen kuitenkin jättänyt taakseni jo aikaa sitten, sillä siellä miehen täytyisi täyttää täysin järjettömät yli-inhimilliset kriteerit, olla aivan jostain utopiasta kotoisin, kaikin puolin virheetön ja täydellinen sekä paperilla että ulkonäöltään. Kaikki tuo pitää täyttää, jotta nainen edes vastaisi viestiin. Minun puolestani pinnalliset shoppailijat shoppailkoon siellä nettideitin valikomassaan minkä kerkeävät, sillä tositarkoituksella liikkeellä olevia naisia siellä ei näytä olevan ja siksi en enää tuhlaakaan aikaani siihen. Terveisin 30v mies.

    • Mies33Treee

      Ensinnäkin olen itse profiilissani erikseen maininnut että "anteeksi että ei ole kuvissa tyypillistä olen humalassa ja otan huikkaa kuvaa" Kuten hyvin hyvin monilla naisilla on. Ollaan hienona jossain bailuissa viinilasi tai sidukka kourassa ja vähintään jokatoisen naisen kuvissa näin on.
      Mulla on kolme kuvaa joista yksi on kesäinen ja olen aurinkolaseissa mutta muut ovat läheltä otettuja ilman aurinkolaseja niin että silmät erottuvat kunnolla ja yhdessä kuvassa on lippalakki joka kuuluu siihen harrastuskuvaan muuten en lippistä juurikaan edes käytä ja ihan hiukset päässä mennään.
      Ja kuten sanottu naisilla noi aurinkolasi kuvat ovat vähintään yhtä yleisiä kuin ryyppäys kuvat joten miksi niitä silmiä pitää hävetä.

      Ja muutenkin kysyisin sinulta kun yleistät miesten kuvia että mitä aikuinen nainen hakee seuraavilla erittäin yleisillä kuvakulmilla? Siis ikäluokka 27-40 mitä itse haen on hyvin tyypillistä kuvata itseään peilin kautta. Ja etenkin seuraavat kuvat saavat minut vaihtamaan profiilia koska se kertoo enemmän kuvan ottajan tavoitteista kuin siitä että tuodaan asiallisesti oma itsensä näytille eli ottaa peilistä perseeseen kuva. Mikä on sellaisen kuvan idea? Tai toinen kuvata itseään yläviistosta tisseihin. Mitä sillä haetaan?
      Jotenkin tällaiset heruttelukuvat kertovat ottajastaan ihan muun kuin normi seuran hakijan tavoitteet.
      Nainen on kaunis myös ihan normi kokovartalo kuvassa ilman että niitä ulkoisia avuja korostetaan ja kyllä niitä muita avuja voi esitellä sitten kahdenkesken suhteessa ihan kahdestaankin.
      Yksi turn off naisilla on myös se että otetaan pelkkä kasvokuva ja vartalotyypissä ei lue mitään. Kertoo heti että vartaloltaan ollaan lihavia jota häpeillään ja myydään itsensä vain kasvojen perusteella. Mutta aikanaan se totuus kuitenkin selviää että olkaa rehellisiä ja kertokaa olevanne lihavia vaikka itsetunto ottaisikin kolauksen. Omissa käsissä se lihavuuskin kuitenkin on.

      • kuva kertoo enemmän

        En ole biseksuaali, joten en katsele naisten ilmoituksia. Niistä voi tehdä avauksen ja niistä voi kysellä erikseen, jos itse hakee naista.

        Itse arvelisin että yläviistosta otetaan kuva että kaksoisleuka ei näytä niin pahalta. Lisäksi kaikilla meillä ei ole kaveria kuvan ottajaksi, tai ei haluta kertoa muille ihmisille että kuva menee nettiin. Jotenka sitten otetaan itse kuva ja vaikkapa peilin kautta. Se kertoo siitä ettei oikein osaa ottaa selfietä, taikka ei omista kameran jalustaa. Kaikille deittisaiteille ei ehkä saa useaa kuvaa, joten joutuu tyytymään yhteen. Jos ottaa kokovartalokuvan, kasvot näkyvät niin pienenä ettei niistä saa selvää (tämä ärsyttänyt joissakin miesten kuvissa). Olettaisin että kasvokuva on aina halutumpi kuin vartalokuva, koska joutuuhan kylmässä Suomen maassa kuitenkin talvikaudella enemmän sitä naamaa tuijottamaan kuin kroppaa, mutta ilmeisesti se kasvokuva siis herättää epäilyksiä siitä että kropassa on jotain vikaa.

        Itse olen huomannut että pelkällä kasvokuvalla en saa minkäänlaisia vastauksia, kun taas kroppakuvan myötä tulee niitä liuta, jos en ole toppatakkiin pukeutunut. Mutta sen nyt arvaa että minkä perässä ne kropasta innostuvat ovat. Joten jos haluaa asiallisemman porukan vastauksia, silloin varmaan moni nainen valitsee kasvokuvan.


    • kuva kertoo enemmän

      Ja jälleen kerran vastasivat täysin väärät ihmiset. Tässä kysyttiin miksi on viinat mukana, miksi lasit päässä, miksi lakki päässä ja miksi kuva 90 asteen kulmassa, eikä yksikään vastaajista kertonut noin tekevän, saati että miksi.

      • koita jo ymmärtää

        Miksi et haluaisi antaa kuvan kertoa? Eikös vaan se ole hyvä, että olemus, myös mitä päässä liikkuu, tulee heti kuvasta ilmi, kaikki listaamasi asiat kertovat kyseisestä henkilöstä omaa viestiään. Jos on tyhmä, eikö silloin ole parempi, että tämä näkyy kuvasta, vai pitäisikö heidän feikata fiksua?


      • kuva kertoo enemmän
        koita jo ymmärtää kirjoitti:

        Miksi et haluaisi antaa kuvan kertoa? Eikös vaan se ole hyvä, että olemus, myös mitä päässä liikkuu, tulee heti kuvasta ilmi, kaikki listaamasi asiat kertovat kyseisestä henkilöstä omaa viestiään. Jos on tyhmä, eikö silloin ole parempi, että tämä näkyy kuvasta, vai pitäisikö heidän feikata fiksua?

        Voihan sen tietysti noinkin ajatella. Mutta mieluiten haluaisin nähdä ihmiset yksilöinä, joten olisin ollut kiinnostunut tietämään mitä itsekukin kaljalasia pitelevä mies on ajatellut sillä hetkellä kun on päättänyt moisen kuvan laittaa esille.

        Onko kyseessä tsoukki? Vaikuttaa siltä että jotkut miehet ottavat nettideittailun niin hupailun kannalta, että saattavat ihan tahallaan heittäytyä kliseiseksi. Mutta voihan se tosiaan tietysti niinkin olla että ei ole sitä älliä kummoisesti annettu eikä ajattele mitään muuta kuin että laitan tuon kuvan joka minulla sattuu olemaan (ainoa kun on ja kaverien viihtellä ottama).


    • ihmettelen myös

      varmaan samasta syystä kuin naisten eläinten kuvaaminen. Typerää kummaltakin suunnalta. Ei minua kiinnosta on sinulla kissa tai koira ja jos himassa on kennel, sitten olet kyllä out about kaikille.

    • 2 + 1

      Eiköhän se johdu osittain siitä, että harrastukset tuppaavat olemaan kovin nestemäiset. Ei oikein löydy muunlaisia kuvia..

    • (¤,¤)

      onko sen kuvan pakko olla juuri passikuva ?

      • kuva kertoo enemmän

        Eikö ole olemassa muita kuin passikuvia ja kaljalasikuvia? xD


    • (¤,¤)

      muita ? peppukuvako ?

    • hmm,,

      miksi baarissa "olutlasi" ?

      • hm hm hm

        Hm, miksi se kuva pitää ottaa nimenomaan baarissa? No, tulee se pääasiallinen harrastus kerrottua.


    • Alkoholiton

      Minulla ei ole kuvaa lainkaan - ja jos olisi, niin siinä ei olisi olutta, koska vihaan olutta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2012
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1537
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1448
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe