Johanna Tukiaisen syksy 2014 - ajopiirturin värähtelyä

Syyskuun alku

Tässä ketjussa ovat päälinjat Johanna Tukiaisen glamoursyksystä 2014.

SYYSKUU 2014

* Pe 5.9. keikka Bar Club Lady, Mäntsälä (mukana Helena Kalinainen).

* La 6.9. keikka Ravintola Huvilouhos, Polvijärvi (mukana Henna Kalinainen).

* To 11.9. käynti Eiran sairaalassa.

* Pe 12.9. hengellisessä kokouksessa yhdessä Anne Nemon kanssa.

* La 13.9. keikka Kotkan Kesti-Karhussa peruuntui, sillä Poliisi, jonka edustajaa Tukiainen oli lyönyt kiinniottotilanteessa, vei hänet ensin putkaan ja sieltä edelleen rauhoittumaan Haartmanin sairaalaan. Koirat pelastettiin Viikkiin. Hymy raportoi:

http://www.hymy.fi/uutiset/tuksu-teki-keikkaoharit-oliko-syy-tassa

Louisa Vuittoonin tekemä piirros tapahtuneesta: http://www.seiska.fi/images/upload/ugc/web/27352/2014/09/17/p1921ef5jg1t2otdrubgh6g6eh4.jpg

-rrr-

130

2505

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Syyskuun loppu

      * Ti 16.9. Seiska kertoi, että Tukiaisella on ulosotossa yli 41 000 euroa:

      http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Herranjestas-kuinka-paljon-Johanna-Tukiaisen-ulosottovelka-on-kasvanut/1053339

      Tukiaisen velkojen ja ulosoton määrät ovat jo sellaisissa mitoissa, että hänen motivaationsa niiden kunniallisesta hoitamisesta on mennyt.
      Hänen tavoitteenaan on enää vain repiä eri keinoilla taloudellista hyötyä irti niin paljon kuin lähtee – ja sitten häipyä ulkomaille velkojiensa tavoittamattomiin.

      Tukiaisen harmaan talouden toiminta on ollut tahallista, järjestelmällistä,
      ja sitä on jatkunut vuosia. Tuolla epärehellisyydellä Tukiainen on tavoitellut huomattavaa hyötyä ja aiheuttanut velkojille tuntuvaa vahinkoa.


      To 18.9. oikeusistunto Hyvinkäällä. Oikeus tuomitsi Tukiaisen törkeästä rattijuopumuksesta 100 päiväsakkoon, yhteensä 1200 euroa.
      Ajokieltoa tuli 2.2.2016 asti. Tuomio on tätä kirjoitettaessa saanut jo lainvoiman.

      Hymy raportoi: http://www.hymy.fi/uutiset/juuri-nyt-johanna-tukiaiselle-tuomio-torkeasta-rattijuopumuksesta

      Iltalehden raportti: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014100218714267_uu.shtml


      * Pe 19.9. keikka Ravintola Meininki, Lahti (mukana Henna Kalinainen).
      Keikalla: http://www.seiska.fi/images/upload/ugc/web/27352/2014/09/23/p192gcnq3d1ugb194d10np167mvbg4.jpg

      * La 20.9. keikka Joensuun Kammari, Joensuu (mukana Henna Kalinainen).

      Kammarin lavalla: http://scontent-a.cdninstagram.com/hphotos-xfa1/t51.2885-15/10693457_1475567516041698_1261765482_n.jpg

      Keikan johdosta Henna Kalinainen lähti Dolls Korporaatiosta;
      Metropoli raportoi:

      http://www.metropoli.net/julkkikset/tuksun-ja-hennan-sukset-ristiin-potkut/

      * Su 21.9. – ke 24.9. Tuksun yksityiskeikka isokokoisen Nallekarhun luona susirajalla (Nurmeksessa). Nalle syötti ja *piip-piippasi* muutaman päivän ja yön. Tuksu palasi Helsinkiin junalla Kuopiosta 24.9. illalla.

      * To 25.9. Tuksun yhdyskuntapalvelu alkoi varsinaisessa YKP-paikassa. Illalla juhlintaa ja Oktoberfest Rymy-Eetussa. Tanssia pöydillä: http://aijaa.com/34HsIj

      * Pe 26.9. keikka Kannus-Pub, Kannus (majoitus Hotelli Jokihelmessä).

      * La 27.9. keikka Hallilan Pub, Tampere (majoitus oli Treen Holiday Inn:ssä).

      Samaan aikaan toisaalla: Jollashovi vuokrattiin elokuussa 2014 kolmelle nuorelle, joista yksi oli Elina Vikström. Kaikkien vuokraajien sopimukset irtisanottiin, ja he muuttivat muualle syyskuun loppuun mennessä.

      -rrr-

      • Faceraivo

        Syyskuun alun faceraivoa.. Tuksu 9.9.14 (FB): ”3 näätää on irtisanottu Jollaksesta, alkaaka pakata tavaroitanne ja vähän äkkiä saat......akat!!!!! Minä puolustan pikkusiskoani Jasminea, oli ihan miten vaan, hän on samaa lihaa ja verta kanssani!!!!!

        Joten huor.......alkakaa vetää sieltä ja ottakaa samalla ne hintit mennessänne jotka varastivat puolet mun ja kuolleen sisareni Julian omaisuudesta!!!!!!
        Ja Markku Olavi Tukiainen takaisin suljetulle osastolle, kiitos!”


    • Lokakuun alku

      LOKAKUU 2014

      * Ke 1.10. Tuksu todisteli syövänsä ja juovansa terveellisesti: ”Syon erilaisia kaloja 2 kertaa viikossa, seka lahes paivittain granaattiomenoita seka chillilla maustettua ruokaa joka niin ikaan edistaa ruuansulatusta nopeammin.”

      "Taysi absolutismi olisi tilanteessani parasta, mutta laakarin mukaan ei lahdeta liian rankoin vaatimuksin liikkeelle, pyritaan nyt alustavasti huomattavasti pienempaan alkoholin kayttoon vkloppuisin ja viikolla ihan tahan terveyslinjaan." Kuva juomista: http://aijaa.com/0EANSo

      * La 4.10. keikka Pub Goljat, Tampere (majoitus oli Tampereen Holiday Inn:ssä). Tuksu Goljatin baaritiskin äärellä: http://aijaa.com/GXeSrF

      Pe 10.10. Johanna Kareen häissä Helsingissä: http://aijaa.com/BBYzZW
      Tuksun häälook: http://aijaa.com/GQWUZ0

      Häissä Raivo-Tuksu rähisi vieraille:

      http://www.hymy.fi/uutiset/tukiainen-hyokkasi-suomalaisjulkkiksen-kimppuun-haissa

      Myöhemmin yöllä Tukiainen kaatuili Helsingin kaduilla siihen malliin, että hän menetti etuhampaistaan palasia ja sai mustelmia eri puolille kehoaan.

      • Tuksu hammaskaatuilu

      • Tuksun musta leuka

      • Suurennos

    • Lokakuun loppu

      * Ke 15.10. Tukiaisen katkenneet hampaat saatiin korjattua.

      * To 16.10. Tuksun yksityiskeikka: ”Some bear stole me to his cabin. Eikä tämän näköinen nainen todellakaan ole yksin iltojaan.” Tuksu tuon uuden random-Nallekarhunsa suihkussa: http://aijaa.com/2r159b

      Nallekarhulta saaduilla rahoilla illalla ravintolakierros reitillä Cantina West – Kämp – Teatteri – DTM.

      * La 18.10. keikka Ravintola Basso, Turku (myöhästyminen Turun junasta illalla ja ajo sitten taksilla keikkapaikalle viime tingassa).

      * Su 19.10. – ma 20.10. Lokkeilua Turussa (mm. Hamburger Börsissä).

      * Ma 20.10. tuli julkisuuteen, että Tukiaisen suorittaa yhdyskuntapalvelua itähelsinkiläisessä vanhainkodissa, jossa hän mm. lukee kirjoja vanhuksille, laulaa virsiä ja soittaa pianoa.

      * To 23.10. Tuksu DTM-ravintolassa, mistä tarttui mukaan jatkoille Albertille uusi shoetanssija Olli Loukola http://aijaa.com/7JsiZx ja noin 30-vuotias Mr. Morkkis (tuo Tuksun uhrin nimi on muodostunut raporttien perusteella jälkikäteen).

      * Ma 27.10. Marja-äiti saapui Ruotsista Albertille ja siivosi asunnon.

      * Ti 28.10. Iida Ketola, Top Seven, fiksasi Tuksun punatukkahiusta, joka on alunperin laitettu Tallinnassa maaliskuussa 2014.

      * Ke 29.10. käynti Julia Tukiaisen haudalla Seiska-artikkelien ja -kuvausten takia.

      * Pe 31.10. Joel Tokoi, jonka hallussa on Tuksun Nassu-koira, pyörähti Albertinkadun asunnolla korjaamassa televisiota ja tietokonetta.

      • Hölinä

    • ======

      Siisti yhteenveto. Kiitos.
      Jatka samaan malliin.

      • nähy on

        Taas vanhan kertausta.


      • Tahvo Tuulipuku
        nähy on kirjoitti:

        Taas vanhan kertausta.

        Kiitos avaajalle! Selkeä jäsennys; näitä vaan lisää, ja me kaikki pysymme hyvin selvillä glamourmaailman jännittävistä käänteistä.


      • Eikös juu
        nähy on kirjoitti:

        Taas vanhan kertausta.

        ... mutta aina löytyy uusia vivahteita...


    • Stokikseen ja takas

      To 20.11. risteilylle Silja Symphonylla Helsingistä Tukholmaan:

      "Naisystäväni osti minulle pikkujoululahjaksi pikkujouluristeilyn ja täällä laivalla sitä ollaan taas! :) kuka kehtaakin vielä väittää ettei mulla ole yhtään ystävää!"

      • Laivamatkailua

        Risteily aika 20.-22.11. Reitti Helsinki - Tukholma - Helsinki.


    • buaaahhhaahhhhhh

      Tuossa vajaan kolmen kuukauden rupeamassa oli jo sellaisia huipuelementtejä, että meikäläinen ei ole sellaista glamouria koskaan kokenut, vaikka ikää on 20 vuotta enemmän kuin galmourtähdelle.

      Kyllä mun käy ihaan hirveesti kateeksi! Olis se niin ihanaa itsekin saada olla tuollainen epävakaa ja huomionhaluinen ;=)

    • Kyll se siit

      Kun Tunkki nyt on saikulla ykpstä, niin laittakaas joku selkeä selostus issä menee kotiin nukkumaan märätty potilas! Rise ja tuo ykp paikka voisivat kaivata.

    • tuksupuksulol

      Juomalomalla se ryhävalas on ykpstä.viinamaistuu ja persekeikkuu.seuraavaks tanssitaan pöytällä persepaljaana.ja pytkään vietie ja sairaalaan.sitä yhtäjasamaa rataa elämä ryhävalaan kiertää.hymy maksanu tai seiska risteilyn että saadan jutun juurta ja kuvaa munan juuresta uuden miehen lykkimästä ryhävalasta.laivan sviitin sänkyssä

      • hehhhehh

        On se äippä tukiainen ylpeä lapsestaan kun hän osaa stripata ja viellä ilman palkkaa!Voihan se olla että hilut meni sotaveteraaneille ja kodittomille.Kiitos Mamma tuksu on sinulla todella hieno ja hyvä käytöksinen TYTÄR!


    • Täydessä seilissä

      * To 20.11. - la 22.11. pikkujouluristeilyllä Silja Symphonylla (Hki-Sto-Hki):

      "Naisystäväni osti minulle pikkujoululahjaksi pikkujouluristeilyn ja täällä laivalla sitä ollaan taas! :) kuka kehtaakin vielä väittää ettei mulla ole yhtään ystävää!"

      Kaksi Johannaa: http://aijaa.com/GZS30P

      • motherfukkes

        Olen sanaton. Monttu auki vasten patteria.


      • Hyttikuva 2

        Tunkki raportoi 22.11. illalla risteilystä (7L): ”Tilannekuvia laivalta with my friend . Yritätte väittää että kaikki ystäväni ovat näätiä. Sorry, mutta ei koko Suomi ole pelkkiä näätiä täynnä! Olen saanut heittää myös monet kaverini pihalle valitettavasti. Usko Jumalaan auttaa mua jaksamaan.”

        Kuva: http://aijaa.com/oadsdq


      • Päivä kerrallaan

        Tuksu risteilyllä: ”Fanieni/stalkkaajieni kanssa laivalla. Siljalla tytöt halusivat kuviin kanssani. Oli makea pikkujouluristeily. Nyt vaan elän päivä kerrallaan, joulu tulee olemaan vaikea.” Kuva: http://aijaa.com/OC5oBw


      • Onko Jalo?

        Onko tuo Tunkin naisystävä Johanna Jalo? Bella-mopsihan on ostettu Jalon Aada-tyttären nimiin. Perhe asuu Janakkalan Vähikkälässä.

        Kesällä Tunkki oli Ilomantsissa Jalon kesämökillä lokkeilemassa.


      • Tärisevä Napa

        Alaston pötkylä Ilomantsin mökillä heinäkuussa 2014:

        "Ilomantsissa Karjalan suunnilla 9.7.14, menossa savusaunaan ja järveen alastonuinnille kuten vanhaan suomalaiseen tapaan kuuluukin :)"

        Kuva: http://aijaa.com/3nUqJJ


      • Tärisevä Napa

        Jatkopostaus: ”Aitoa suomalaisuutta parhaimmillaan! :) Ihanaa idyllisyyttä ja vanhoja perinteitä joita arvostan.” Kuva: http://aijaa.com/VrjjgL


      • Louisa Vuittoonilta

      • Ariel-Tuksu kesällä

    • ihmettelen itsekseni

      Kumma kun se jumala ei auta paksua vapautumaan päihde- ja mielenterveysongelmastaan?

      Luulisi että niiden asioiden korjaantumisen myötä tulisi myös se kaivattu sisäinen rauha, aitoja hyviä ystäviä, koulutus, oikea työ, parisuhde, oma rauhallinen koti, jopa ehtisi ehkä lapsenkin vielä hankkia.

      Vaan ei, se jumala järjestää paksulle ystävän, joka vie hänet laivalle juomaan ja n...maan?

      On se kumma se jumala.

    • Anita948

      Ei Tuksu aidosti ole uskovainene, kunhan vaan puhuu. Ainahan uskoon tulijat vapautuvat päihteistä ja muutenkin elävät kunnn uskovaisen elämää.

    • hytredgh

      Tukiainen oli näädän kanssa.

      • Blondi Johanna

        Jänniä väitteitä 7L:n kommenteissa aamulla (23.11.):

        A) Kutsuvieras1160: ”Sä siis toteutat sitä ohjetta, että pidä ystävät lähellä ja viholliset (=näädät) vieläkin lähempänä. Johanna Blondi raportoi koko risteilyn suorana FB:n suljettuun näätäryhmään eli Kooman salakapakkaan."

        B) Livekäyttäjä31518: ”Juuri tässä kuvassa oleva Johannahan raportoi koko reissun facebookin näätäryhmään livenä. Kirjoittelee nimellä Johanna Blondi ja ei voi ystävästä paljon puhua."


      • Rapoa odotellessa
        Blondi Johanna kirjoitti:

        Jänniä väitteitä 7L:n kommenteissa aamulla (23.11.):

        A) Kutsuvieras1160: ”Sä siis toteutat sitä ohjetta, että pidä ystävät lähellä ja viholliset (=näädät) vieläkin lähempänä. Johanna Blondi raportoi koko risteilyn suorana FB:n suljettuun näätäryhmään eli Kooman salakapakkaan."

        B) Livekäyttäjä31518: ”Juuri tässä kuvassa oleva Johannahan raportoi koko reissun facebookin näätäryhmään livenä. Kirjoittelee nimellä Johanna Blondi ja ei voi ystävästä paljon puhua."

        Toivottavasti saamme "Johanna Blondin" raportin ajastaan myös tänne.


      • Laivahytissä
        Blondi Johanna kirjoitti:

        Jänniä väitteitä 7L:n kommenteissa aamulla (23.11.):

        A) Kutsuvieras1160: ”Sä siis toteutat sitä ohjetta, että pidä ystävät lähellä ja viholliset (=näädät) vieläkin lähempänä. Johanna Blondi raportoi koko risteilyn suorana FB:n suljettuun näätäryhmään eli Kooman salakapakkaan."

        B) Livekäyttäjä31518: ”Juuri tässä kuvassa oleva Johannahan raportoi koko reissun facebookin näätäryhmään livenä. Kirjoittelee nimellä Johanna Blondi ja ei voi ystävästä paljon puhua."

        Johannat hytissään: http://aijaa.com/oadsdq


    • Asuntokysymys

      Asuntoasiat; liikkeellä on huhua, että Johanna Tukiainen muuttaa vuokralle johonkin asuntoon Punavuoressa. Tiettävästi hänet on häädetty Albertinkadun asunnosta. Sitä, milloin muutto tapahtuisi, ei ole vielä tiedossa.

      • Lukkomies kertoi

        Urban Lukkomies 25.11. raportoi nettiin: ”Mika hääti sen Albertilta, niin äiti otti nimiinsä Punavuoresta pienen vuokrakämpän Tunkille. Ennustan, että tulee kalliiksi Marjalle."


      • Muuttopäivä?
        Lukkomies kertoi kirjoitti:

        Urban Lukkomies 25.11. raportoi nettiin: ”Mika hääti sen Albertilta, niin äiti otti nimiinsä Punavuoresta pienen vuokrakämpän Tunkille. Ennustan, että tulee kalliiksi Marjalle."

        Milloin muutto? 31.12. mennessäkö?


    • Metropoli 23.11.
      • Ei Mervi enää...

        Järkyttävää! Tuksuhan näyttää nykyää aivan Mervi Tapolalta pahimpina Nykäs -aikoinaan.


    • Montakohan toteutuu

      Loppuvuoden keikkakalenteri:

      * Pe 28.11. Ravintola Villiruusu, Lahti

      * Pe 5.12. Ravintola Il Treno, Helsinki (Mellunmäki)
      * La 6.12. Meijeri Pub, Mouhijärvi

      * La 13.12. Ravintola Fellmanni, Ruotsinpyhtää

    • Justiinsa Juu

      Mitenkähän tuli mieleeni, että Johanna Tukiainen ja Vesa Keskinen voisivat esiintyä yhdessä ja vetää ravintolat täyteen aitosuomalaisella kännishowlla. Ainakin hurja taipumus esiintyä julkisesti naurettavana apinana on ilmiselvää ja kuvantamallakin todistettu. Idea on vapaasti käytettävissä, hah hah....

    • Uudet syytteet

      * Ma 24.11. tuli julkisuuteen, että Helsingin käräjäoikeudessa käsitellään seuraavat Johanna tukiaista koskevat rikosasiat (kaikki nämä samalla kertaa) tiistaina 24.2.2015:

      A) R14/ 8868: Laiton uhkaus

      Vastaaja: Johanna Tukiainen
      Asianomistajat: Lea Lastikka ja Hannu Lastikka (Takilatien naapurit Jollaksesta)

      B) R14/ 8870: Pahoinpitely

      Vastaaja: Johanna Tukiainen
      Asianomistaja: Markku Olavi Tukiainen (oma isä)

      C) R14/ 8873: Laiton uhkaus

      Vastaaja: Johanna Tukiainen
      Asianomistaja: Elli-Marja Valtonen (Helsingin kaupungin eläinsuojelueläinlääkäri)

      Tukiainen uhkasi terroriteolla 20.8.13: ”Ensinnäkin, minä lopetan sinut
      Elli Valtonen, ennen kuin sinä lopetat yhtäkään koiraani!!!!! Laitan vaikka pommin koko Viikkiin jossa vapautan myös häkeissä olevat eläimenne!”

      D) R14/ 8879: Pahoinpitely

      Vastaajat: Markku Tapani Aho ja Johanna Tukiainen
      Asianomistajat: Venla Tynjä ja Johanna Tukiainen

      -öxö-

      Lisäksi syyteharkinnassa on Tukiaisen viisi muuta rikosasiaa.
      Ne etenevät myöhemmin vuonna 2015 oikeuteen.

      -öxö-

      • Hymy raportoi 26.11.

      • Kävelevä Kasvi

        * Marraskuun lopussa Tukiainen ilmoitti käynnistäneensä poliisitutkintoja (FB):

        - "Kiitos Jumalalle aivan mielettoman upeasta jurististani!!!!! Han pelastaa kaiken elamassani! Sain nahda naynkin uudesta juristista ennenkuin edes tapasin hanet. Jeesus ihan varmasti lahetti hanet luokseni!”

        - ”Hymy se jaksaa yrittää painaa mua alas! Ihan tiedoksi vaan, mutta poliisitutkinnassa ovat myös Hymyn omat kirjoitukset, olen nostanut niistä syytteet.”


    • no body

      Tuksu keikalla mouhijärvellä? Yks lehmä joka sopii mouhijärven maalaismaisemaan... Tuskin glamour kviini löytää tuolta muuta kuin kotitekoista sahtia ja maalaismeininkiä. Ei millään pahalla paikallisia kohtaan!!! Ehkä saattaa löytää jonku uhkarohkean nuoren miehen joka vedon hävittyään joutuu iskemään Tunkeron ja tuheron :P

    • Kansilehti

      * To 27.11. Ilmestyneen Hymy-lehdessä oli Jasminen haastattelu.
      Hymy-lehden kansi: http://aijaa.com/nKymJC
      ”Vuosi Julian kuolemasta – Jasmine Tukiaisen suru!”

    • 28.11. Keikkaohari

      * Pe 28.11. Tukiaisen keikkaohari; kohteena Lahden Pub Villiruusu.

      Nimim. ”Lahen näätä” raportoi hymy-näätien palstalla (29.11. klo 2):

      ”No Show -- Juu eihän se Tunkki mihinkään keikalle päässyt!
      Kotiuduin juuri Villiruususta ja ajattelin raportoida tapahtumat saman tien.

      Saavuin paikalle 23:30, ja karaoke pauhasi koko illan. Tupa oli aivan täynnä, ja baaritiskillä jonossa joku nainen huudahti, että eihän täällä ole koskaan ollut näin paljon ihmisiä! :D

      Klo 01:15 baarin henkilökunta kuulutti, että: ”Valitettavasti Johanna ei ehdi tänään paikalle. Hän kyllä lupaa tehdä korvaavan keikan myöhemmin. Syy ei ole Johannan, vaan hänen autonkuljettajansa, joka...”

      Tässä vaiheessa baarin melutaso nousi niin korkealle, että en kuullut, mikä oli autonkuljettajan selitys. Mutta ei hätää, Jossu varmaan tämän Seiskan blogissa huutelee tulevina päivinä.

      Mikähän ihme siinä on, että Helsingistä ei osata Lahteen ajaa suoraa moottoritietä, sama selityshän oli taannoisella Renkomäen baarin keikalla [21.9.2013], että kuski ajoi ihan väärään suuntaan, jne...

      Puh! No, onneksi en menettänyt juuri mitään, paitsi rahaaNI pariin olueen, juttelin ihan hauskojen ihmisten kanssa Jossua ootellessa, olipa siellä muutama muukin tullut vain tähteämme katsomaan. Jota ei siis näkynyt.
      Buu. :P”

      • Keikkamainos, Lahti

    • * 30.11. Törkyturpa

      * Su 30.11. Oman siskon - Jasmine Tukiaisen - haukkuminen julkisesti SeiskaLivessä, koska tämä oli mennyt suremaan Julia-siskoa väärässä lehdessä.

      • Marraskuun loppu

        Tiivistelmä:

        Ti 18.11. paluu Viking Linen Gabriellalla Helsinkiin. Laivan yökerhossa Tukiainen toteutti pyytämättä ja yllättäen glamourshoen, jonka seurauksena hänet heitettiin laivan tyrmään. Satamasta hänet vietiin Haartmanin sairaalan päivystyspoliklinikalle. Diagnoosi: ”akuutti stressireaktio.”

        Tuksun laivashoe, 7L: http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/OMG-Johanna-Tukiainen-irstaili-laivalla-alasti-putkaan/1058874

        SeiskaNews kertoi myös tuosta laivashoesta (tapahtui yöllä 17.-18.11.):

        http://www.seiska.fi/NEWS-lahetys/NEWS-keskiviikko-Helsingin-katujengilaiset-vastasivat-syytteisiin/1058880

        * To 20.11. - la 22.11. pikkujouluristeilyllä Silja Symphonylla (Hki-Sto-Hki):

        "Naisystäväni osti minulle pikkujoululahjaksi pikkujouluristeilyn ja täällä laivalla sitä ollaan taas! :) kuka kehtaakin vielä väittää ettei mulla ole yhtään ystävää!"

        Kaksi Johannaa: http://aijaa.com/GZS30P
        Johannat hytissään: http://aijaa.com/oadsdq

        * Su 23.11. Metropoli raportoi: "Tuksun joulukuvat hätkähdyttävät!”

        Kuvat: http://aijaa.com/GLSoer
        Koko artikkeli: http://www.metropoli.net/viihdeuutiset/tuksun-joulukuvat-hatkahdyttavat/

        * Ma 24.11. tuli julkisuuteen, että Helsingin käräjäoikeudessa käsitellään seuraavat Johanna Tukiaista (vastaajaa) koskevat rikosasiat tiistaina 24.2.2015:

        A) R14/ 8868: Laiton uhkaus, B) R14/ 8870: Pahoinpitely, C) R14/ 8873: Laiton uhkaus ja D) R14/ 8879: Pahoinpitely.

        * Ke 26.11. Hymy raportoi:

        ”Johanna Tukiainen taas oikeuteen - hyvin erikoisia syytteitä!”
        Koko artikkeli: http://www.hymy.fi/uutiset/johanna-tukiainen-taas-oikeuteen-hyvin-erikoisia-syytteita

        * To 27.11. Hymy-lehdessä oli Jasminen haastattelu.
        Hymy-lehden kansi: http://aijaa.com/nKymJC
        ”Vuosi Julian kuolemasta – Jasmine Tukiaisen suru!”

        * Pe 28.11. Tukiaisen keikkaoharit; kohteena Lahden Pub Villiruusu.

        * Su 30.11. Johanna Tukiainen haukkui Jasmine Tukiaisen julkisesti SeiskaLivessä, koska tämä oli mennyt suremaan Julia-siskoa ”väärässä lehdessä.”
        Tukiaisten medialeirit: Markku-isä ja Jasmine: Hymy, Marja-äiti ja Johanna: Seiska.


      • * 1.12. D-Kärpäset

    • * 2.12. Joululomalle

      Tuksu pitkälle joululomalle YKP-vapaaehtoishoivatyöstä?

      ”Pääsin juuri yhdyskuntapalveluksesta, jossa olen saanut suuret kiitokset ja pelkästään positiivista palautetta! … Olen suorittanut tuomiotani niin moitteettomasti, että minulle myönnettiin pitkä joululoma jota yleensä YKP:stä ei saa. Tuli todella hyvä mieli!...” (2.12. 7L)

    • * 3.12. Elävää Sanaa

      "Elävä Sana seurakunnan johtava pastorikin tuli eilen [3.12.] kotiini vaimonsa kanssa ja he rukoilivat puolestani ja kaikista minuun kohdistuneista syytteistä jotka nyt ei ylipäätään kovin vakavia ole. Mutta se törkeä ja valheellinen kunnianloukkaus "kirja" on vakava, hyvin vakava itseasiassa." (Tuksu 4.12.)

      • Täällä Tuksukka käy

        Johan Forsbäck Fila Helsingin Johtava Pastori. Vaimo on Lotta Forsbäck.
        Filadelfia sijaitsee osoitteessa Albertinkatu 31, Helsinki.

        Sivusto: http://filahelsinki.fi/


      • Forsbäckit

    • * Pe 5.12. Il Treno

      * Pe 5.12. keikka Ravintola Il Trenossa: http://aijaa.com/1fdGbZ
      Hakakaneulottu paljettimekko ja Tuksu: http://aijaa.com/kzt8Wr

      • ”Kaljakyrkkis”

        Hymy-näätä ”Kaljakyrkkis” raportoi (kiitos!1!!) 6.12. klo 3:30:

        ”RAPORTTI IL TRENOSTA (lähes suoraan)

        Älkää pettykö, sillä vastoin lupauksia ja mainontaa mukana EI ollut yllätysesiintyjää. Tuksu kuitenkin "yllätyksellisesti" veti 2 (!!!!) näytöstä, ensimmäinen siinä "selkä auki" -baarimekkoversiossa, ja toinen näytös se, missä on paljetteja niin jumalaisen paljon ja hakaneuloilla suljettu oikea kylki (tai siis, ompelijaNI tuunaama) siis sexy-versio.

        Nopea referaatti SHOEN kulusta:

        Se Puff Daddyn (Tuksun tuttuja) I'll be missing you -biisi. Laulua jo valmiin version päälle (ei edes siis karaokea). RIPJulia.

        Katkerankuuloista tilitystä avioeroista, ihmisistä yleensä, petturuudesta, mutta silti rakkaus on se voima, ja rakkaus on kaikkialla ja se RULAA!, Love is all around!!!
        Kuosi oli omasta mielestäni vielä ihan "normaali".

        Sitten tuli perusjutut: "jos mopsini osaisi puhua..." jne, mopsini on KARISMAATTINEN, Julia puolusti kaikkea, kuoli nuorena ja elämä edessä, diabetes, kuoli sänkyynsä, kaikki suree.

        Omaelämäkerta on puolessa välissä, suru ei kuole koskaan, jotain kuoleman porteilla kuulluista biiseistä.

        Sitten tulee "HEI JOHANNA" -biisi.

        Puku on vaihtunut siihen pidempään hakaneuloilla kursittuun "iltapukuun".
        Tuksulla on kietaistuna ympärilleen ala-asteen [joulujuhla]kuusen ympärille tarkoitettu Suomen lippu -naru. Eli Tuksu on kietoutunut pieniin lippuihin. Koska veteraanit, jne. sotineet ansaitsee kunnioituksensa, ja Johanna on niiden puolella, koska Suomi on niin sen ansainnut.

        Elämäkerta on puolessa välissä. Kuulemma. Julia Tukiaisen kuolinvuodesta ei tullut oikein tietoa, ensin se oli tuhat yhdeksänsataa kakskyt öö, ja sitten Julia kuolikin jo tuhat kaksisataa kolmetoista. En oikein itse osannut päättää mikä vuosi on. Mikä vuosi nyt on?

        Yhdyskuntapalveluksesta hänet on kuulemma "käsketty" sanomaan, että se ei ole ykp, vaan hyväntekeväisyystyötä. Tai toistenpäin, en pysynyt enää perässä, koska Tuksun soositaso oli jo aika mukava!

        Puhuu kieliä, palaa takaisin, Some Day -laulu alkaa soimaan. Haisee, hönkii, "miamibiisi" (mikä vit-tu se nyt onkaan, anteeks), Shakira, ja taas paasausta siitä miten on hienoa olla itsenäisen Suomen kansalainen. "Kiitos Suomi!!!"

        Julialle omistettu Hurtsin Stay -biisi. Tuoli tuli tässä vaiheessa kuvaan mukaan, siinä kiipeiltiin. Saatiin siihen sitten seuraavassa vaiheessa myös viaton yleisöstä napattu herrasmieskin mukaan. Kaulan ympärillä kirjaimellisesti siis lippusiimaa. Mahtoi olla mukavaa!

        Tuksu valitti siitä, että häntä haukutaan, vaikka hän on silti Suomen puolella. Sitten soi "All I want for christmas" - biisi (Mariah Carey) ja tuli taas suhteellisen glamouria tanssia sen tahtiin. Kruununa HALLELUJAH -biisi.

        I rest my case, syön nyt kotonaNI demonipizzaa! Kiitos kaikille kanssaNAADILLE (anteeksi aakkoset katosivat).


    • * Pe 5.12. Vaatimus
      • Syyteasiat

        Johanna Tukiaista (so. vastaajaa) koskevat syytteet, jotka käsitellään Helsingin käräjäoikeudessa helmikuussa 2015:

        A) R14/ 8868: Laiton uhkaus

        B) R14/ 8870: Pahoinpitely

        C) R14/ 8873: Laiton uhkaus

        D) R14/ 8879: Pahoinpitely.


    • * 6.12. Mouhijärvi

      "Olen laihduttanut 12 kg" (Kuva Mouhijärveltä tänään/ nimim. Ariel mehuneito):
      http://aijaa.com/WwOwNM

      * La 6.12. keikka Mouhijärvellä Meijeri Pubissa.

    • * 10.12. Blondausta
      • * 11.12. Blondausta

        Tuksu viestitti 11.12. illalla (FB): ”Hiusteni blondaaminen jatkuu tanaan..... Back to BLOND! ehdin olla punatukkainen vuoden ajan. Huomenna lahto Ruotsinpyhtaalle, Ruukkiin, ihana Emelie Andersson!!!!!”


      • Häät Albertilla

        Tuksu 11.12. illalla: "Katja Maria ja mina menossa naamiaisiin..... ;)
        http://aijaa.com/es23Ov " (Katja hääasuinen Tuksu ja Bella-aviopuoliso)


      • Lähtö lauanatina
        * 11.12. Blondausta kirjoitti:

        Tuksu viestitti 11.12. illalla (FB): ”Hiusteni blondaaminen jatkuu tanaan..... Back to BLOND! ehdin olla punatukkainen vuoden ajan. Huomenna lahto Ruotsinpyhtaalle, Ruukkiin, ihana Emelie Andersson!!!!!”

        Lähtö siirtyi, siitä Tuksun raportti 12.12. illalla: "Minun piti tanaan lahtea Emilien luokse mutta Joel laittoi hiuksiani ja joudumme yhdessa pakkaamaan morsiuspukuni ja suuren vanteen jotenkin jarkevasti. Lisaksi etsin Emilielle jonkun ihanan mekon juhlia varten ja vien hanelle joululahjoja. Lisaksi Bebelle piti etsia hoitopaikka silla Emiliella on kissoja koirien lisaksi. Han auttaa minut taas alkuun raitistumispyrkimyksessani.”


      • La-iltana 13.12.
        * 11.12. Blondausta kirjoitti:

        Tuksu viestitti 11.12. illalla (FB): ”Hiusteni blondaaminen jatkuu tanaan..... Back to BLOND! ehdin olla punatukkainen vuoden ajan. Huomenna lahto Ruotsinpyhtaalle, Ruukkiin, ihana Emelie Andersson!!!!!”

        Tunkin postaus la 13.12. noin klo 21: Suudelmia ystavani Emelien kanssa! :) Ihanassa Barbie asunnossa, olen tullut takaisin karkkimaahan! Emelien asunto on kuin suoraan "Liisa Ihmemaassa" leffasta. http://aijaa.com/cCKcQO "


    • 12.12. Uskontopuhelu

      Tuksu kertoi tarinoineensa Ilmestysmaja-liikkeen vetäjän kanssa:

      ”Keskustelin tanaan [12.12.] kauan Johanna Tunturipuron kanssa, joka on hyvin suosittu evankelista. Han sanoi, etta minut on johdettu tarkoituksella Jumalan tyohon. Ja Han rakastaa minua, kuten myos kaikkia muitakin ihmisia. Hanen rakkautensa on Agape rakkautta. Jota aiti kokee omaa lastaan kohtaan, mutta viela paljon suurempaa.”

      Uskonliikkeen viralliset kotisivut: http://ilmestysmaja.fi. Tällä Tunturipurojen seurakunnalla on toimintaa 11 paikkakunnalla. Pääpaikka on Hollolan Tennilässä.

    • La 13.12. Fellmanni
      • Varastossa

      • Ravintolasalissa

      • Keikkaraportti

        Nimim. ”hyi helvata Tuksu” nakersi (suuret kiitokset!) keikkaraportin (erään toisen ketjun avauskirjoitus S24-palstalla):

        ”Totuus Tuksun keikasta Fellmannissa

        Mietin pari kertaa viitsinkö tänne kirjoittaa, kun jo se hävettää, että kävin katsomassa Tuksun keikan. Mutta jotta se akka ei aina valehtele:
        keikka oli täysin syvältä, muija joi siis yhden lonkeron hoooooooo

        Ämmä oli päissään likaisessa hääpuvussa ja sössötti ruotsia ja suomea sekaisin, hävetti. Jos muija on 12 kg laihtunut, olisi se hääpuvussa näkynyt, turvonnut haiseva noits. Toinen asu oli joku paljettiviritelmä, koetti sitä riisua, muttei onnistunut siinäkään.

        Juliaa muisteltiin, vankilaan ei kuulema kuulu, ja haukkui yleisön kahdella kielellä. Tosin sai rankalla kädellä takaisin. Joku vanha muija sillä oli mukana hyysäämässä, ja se tukkaviritelmä oli pudota päästä, kun teki ns. tanssiliikkeitä. Joku irtolisäke joka luonnossa on ihan eri värinen kuin sen pissan keltainen kuontalo.

        Riitaa näkyi tulevan henksun kanssa, mutta minä poistuin siinä vaiheessa.
        Tuo kuvatus on nyt nähty. On muuten ruma ihminen luonnossa.”


    • 14.12. Vainajan pvä

      * 14.12. Julia Tukiaisen traagisen elämän ja traagisen kuoleman muistelupäivä.
      ”Rakas, rakas Juliani!!!!!” http://aijaa.com/ozMxPk

    • Kale Anderson

      ”Emelien miehen Kalen kanssa eilisiltana Ihana ja turvallinen nallekarhumainen mies! Hänen koko olemuksensa on turvallinen ja rauhoittava. http://aijaa.com/a9Hcyd ” (Lucia-Tucsu 14.12.14 illalla, 7L)

    • * 15.12. Helsinkiin

      Tuksu palasi Helsinkiin 15.12. illalla: (7L):
      “FRIENDS ARE 4-EVER!!!! Näemme taas! Pus!
      Rakkaita ystäviäni, kiitos ihanasta ajasta lämminhenkisessä karkkimaa kodissanne, Jag älskar er alla! http://aijaa.com/OE4xdT

      • Samaa sarjaa

        Postailua 15.12. illalla: ”FRIENDS ARE 4-EVER!!!! Tack så mycket Emelie Axxxxxxxx för allting, ni är härliga människor som har stort hjärta!!! :) http://aijaa.com/OE4xdT

        Emelie Andersson: ”love u 4-ever!!


    • * 16.12. Hannukah

      * Ti 16.12. ”Nyt juutalaisten joulujuhlassa ja Jumalan ylistyksessä Helsingin keskustassa, Happy Hanukka (tai en muista miten kirjoitetaan....) http://aijaa.com/yMsSqC

    • * 17.12. Tallinassa

      * Ke 17.12. päivä Tallinnassa: "Ja nyt sitten Tallinaan, huh hahheijakkaa mikä meno.... vanha hansakaupunki on upea paikka! Going to Tallinn, Estonia by boat for a day..."

    • * 18.12. Aamuyösauna

      * To 18.12. aamuyösaunassa: ”PIKKUJOULUJA VAAN KAIKILLE.......;)
      Saunasta juuri tulin..... Kamp hotellin sauna oli vahan liian kuuma, otettiin loylyja vain tunti...,, nyt nukkumaan sviittiin raukeana..... http://aijaa.com/gZSKbj

      ”Saunasta tulleena, muodot kohdallaan.....;) Paallikon kanssa oli meeting.
      http://aijaa.com/KTfcsS

    • YKP + Garageland
    • * Pe 19.12. Tutkimus

      * Pe 19.12. lääkärin vastaanotolla.
      Tuksukka: "Olen huolestunut: mun etusormi on ollut noin pari viikkoa lahestulkoon taysin tunnoton, mutta nyt se alkoi myos pistelemaan ja pakko oli laittaa side sen ymparille. Ja sitten vaan taman sormen kanssa sairaalaan perjantaina, onpa hienoa...."

    • * 20.12. Matkalle

      * La 20.12. Matka alkoi.
      Tuksu 20.12. klo 14: ”Lentokentällä nyt on pakko nukkua vähän aikaa.....

      Lähden ulkomaille vihdoinkin, olen ihan loppu kiusaamiseeni Suomessa ja kaikkiin koettelemuksiin kuten eroihini (varsinkin ekasta rakkaastani) ja varsinkin Julian poisnukkumiseen! Itken häntä päivittäin, itkin juuri äskenkin lentokentällä.

      Yritän ja haluan toteuttaa unelmia jotka Julialta jäivät kokematta ja hän sanoi minulle viimeisinä päivinään että olen vahva ja kyllä minä jaksan. En tosin ole yhtään niin vahva kuin monet ehkä luulevat. Johanna http://aijaa.com/VxGHL6

    • 21.12. Matka jatkui

      * 21.12. Tuksun aika kului yön yli 15 tuntia Amsterdamin lentokentällä, josta lento DL9378/ KL0601 Amsterdamista Los Angelesiin starttasi noin klo 11 (21.12. Suomen aikaa).

      Lento kestää suurinpiirtein 11 tuntia.
      Lennon perustiedot: http://flightaware.com/live/flight/DAL9378
      Los Angelesista lentää edelleen Havaijille 6 tuntia.

      • DL9672

        Ou nou :) Tämänhetkisen tiedon mukaan Tuksu lensi DL9672-lennolla Atlantaan. Raportti 21.12. myöhään illalla:

        ”I'm at the Atlanta airport right now.......I AM IN USA!!!!! FINALLY!!!!! :) 5 vuoden jalkeen olen takaisin taalla ja aion muuttaa tanne myohemmin lopullisesti, se oli yksi Julian viimeisimpia tahtoja, etta jatamme (jatan) naadat ja kiusaajamme kauas taakse ja aloitamme uuden elaman.

        Jatkan taalta viela kauas eteenpain. Aiti lue tekstarisi, ja ole yhteydessa Joel Tokoi ja Olli Loukola kavereihini! Haluan vahvistuksen myos karvaisista vauvoistani, otan ne mukaani ensi vuonna tanne!!”


      • Atlantan kentällä
        DL9672 kirjoitti:

        Ou nou :) Tämänhetkisen tiedon mukaan Tuksu lensi DL9672-lennolla Atlantaan. Raportti 21.12. myöhään illalla:

        ”I'm at the Atlanta airport right now.......I AM IN USA!!!!! FINALLY!!!!! :) 5 vuoden jalkeen olen takaisin taalla ja aion muuttaa tanne myohemmin lopullisesti, se oli yksi Julian viimeisimpia tahtoja, etta jatamme (jatan) naadat ja kiusaajamme kauas taakse ja aloitamme uuden elaman.

        Jatkan taalta viela kauas eteenpain. Aiti lue tekstarisi, ja ole yhteydessa Joel Tokoi ja Olli Loukola kavereihini! Haluan vahvistuksen myos karvaisista vauvoistani, otan ne mukaani ensi vuonna tanne!!”

        * 22.12. iltapäivällä liikkui tietoja, että Tuksu olisi jumissa Atlantan lentokentällä rahapulan takia ja kyseli rahoitusta satunnaisilta ohikulkijoila:

        "Kaveri infosi lentokentältä Jenkeistä: Tuksu jumissa lentokentällä Jenkeissä (kaveri pisti watsapin viestiä) että Johanna yrittää pummia rahaa, kun rahat kuulemma loppu, eikä äitiä saa kiinni mistään. Jos kaveri olisi lainannut, niin Johannan äiti olisi kuulemma maksanut takaisin ensikuussa. Tämä tieto siis n.99,9% varma tieto." (Nita Seessalo hymy-näätien palstalla)


      • Nordeaaasen tilille
        DL9672 kirjoitti:

        Ou nou :) Tämänhetkisen tiedon mukaan Tuksu lensi DL9672-lennolla Atlantaan. Raportti 21.12. myöhään illalla:

        ”I'm at the Atlanta airport right now.......I AM IN USA!!!!! FINALLY!!!!! :) 5 vuoden jalkeen olen takaisin taalla ja aion muuttaa tanne myohemmin lopullisesti, se oli yksi Julian viimeisimpia tahtoja, etta jatamme (jatan) naadat ja kiusaajamme kauas taakse ja aloitamme uuden elaman.

        Jatkan taalta viela kauas eteenpain. Aiti lue tekstarisi, ja ole yhteydessa Joel Tokoi ja Olli Loukola kavereihini! Haluan vahvistuksen myos karvaisista vauvoistani, otan ne mukaani ensi vuonna tanne!!”

        Rahapula oli pieni tekninen uhkatekijä, mutta täyttä todellisuutta. Tässä SeiskaLivessäkin esiteltyä Tunkin raha-anelua: ”Lisää tuksulle antakaa rahaa. Pikkusummis http://aijaa.com/eoa0Yk


      • Nitan jatkopostaus
        Atlantan kentällä kirjoitti:

        * 22.12. iltapäivällä liikkui tietoja, että Tuksu olisi jumissa Atlantan lentokentällä rahapulan takia ja kyseli rahoitusta satunnaisilta ohikulkijoila:

        "Kaveri infosi lentokentältä Jenkeistä: Tuksu jumissa lentokentällä Jenkeissä (kaveri pisti watsapin viestiä) että Johanna yrittää pummia rahaa, kun rahat kuulemma loppu, eikä äitiä saa kiinni mistään. Jos kaveri olisi lainannut, niin Johannan äiti olisi kuulemma maksanut takaisin ensikuussa. Tämä tieto siis n.99,9% varma tieto." (Nita Seessalo hymy-näätien palstalla)

        Nita Seessalon jatkopostaus 22.12. klo 16: ”Summa oli ollut 50-100€.
        Eli tälläistä summaa oli pyydellyt... Huoh… sanonut, että lentoyhtiö möhlinyt jne.”


      • VS-matkalaukku
        DL9672 kirjoitti:

        Ou nou :) Tämänhetkisen tiedon mukaan Tuksu lensi DL9672-lennolla Atlantaan. Raportti 21.12. myöhään illalla:

        ”I'm at the Atlanta airport right now.......I AM IN USA!!!!! FINALLY!!!!! :) 5 vuoden jalkeen olen takaisin taalla ja aion muuttaa tanne myohemmin lopullisesti, se oli yksi Julian viimeisimpia tahtoja, etta jatamme (jatan) naadat ja kiusaajamme kauas taakse ja aloitamme uuden elaman.

        Jatkan taalta viela kauas eteenpain. Aiti lue tekstarisi, ja ole yhteydessa Joel Tokoi ja Olli Loukola kavereihini! Haluan vahvistuksen myos karvaisista vauvoistani, otan ne mukaani ensi vuonna tanne!!”

        Tähän laukunostoon, passinkuoriin ja rintaliiveihin menivät matkarahat Amsterdamin lentokentältä (Tuksu 21.12. (FB): ”I just love Victoria's Secret!!! :)
        ostin uuden laukun, sopii hyvin tyyliini ja ensi vuoden showkeikoilleni....... :) http://aijaa.com/jTr9KB


    • * 23.12. Havaijilla

      Tuksu jatkoi matkaansa Atlantasta Honoluluun, mistä raportoi 23.12. klo 8:35 (Suomen aikaa):

      ”OLEN VIHDOINKIN PARATIISISSA JONNE KUULUNKIN!!!!! KAIKILLE SUOMALAISILLE: KEEP CALM AND JUST SAY ALOHA!!!! http://aijaa.com/fGRUPX

    • Suomessa

      moni yksinäinen nallekarhu voi kympin maksaa tuksulle mutta Chris Fielding tuksun fb-kaveri vain nauraa jos tuksu kerjää rahaa...

      • Adam & Tupsukka

        Tuksu 25.12. aamuyöllä (Suomen aikaa):

        ”Olen ollut taalla vasta pari paivaa ja miehia tulee jokanurkasta, suorastaan sataa paalle....... :) Tamahan on ihan loistavaa, Helsinki on mielestani hel-vettipaikka sinkuille. Eilen tapasin ihan mielettoman komean tummahiuksisen miehen, jonka aiti on syntynyt Dubaissa ja isa Jenkeissa, hanen nimensa oli Adam."


    • ja kevät

      2015 tulee olemaan täyttä sekoilua

    • * 24.12./25.12.

      * To 25.12. (aamuyöllä Suomen aikaa, iltapäivällä 24.12. Havaijin aikaa) kävi ilmi, että Tukiainen oli myynyt jonkin koiristaan Linda P.lle ja odotteli maksua Honolulussa persaukisena näin Facebookissa lausahtaen: "Jos Linda Pxxxxxxxxxxx alkaisit nyt HETI pitamaan sanasi, niin laitat sen sovitun rahan koirastani tililleni NYT, en halua vieda sinua oikeuteen, ihan oikeasti!!!! Nyt on viela jouluaatto!!!!!”

      • Sandaali-gate

        Marja Tukiainen (24.12. FB):
        ”Nauti ja lepää siellä maanpäällisessä paratiisissa! Hyvää joulua rakas!”

        Tuksu 25.12. aamuyöllä (Suomen aikaa): ”Aiti, en voi nyt nauttia Lindan takia, nyt ihan oikeasti lue sun tekstarit!!!!! Mulla ei ole rahaa ostaa edes sandaaleita!”

        Tuksu (25.12. FB): ”Marja Tukiainen lue kannykkasi tekstiviestit!!!!! Ne ovat hyvin tarkeita!!!! Emelie laittoi sulle tarkeita viesteja, lue kannykkaasi!!!! (kun et aina oikein hmmmm........lue sita...... :)”


    • * 25.12./26.12.

      * 25.12/ 26.12. Waikiki-rannalla Youtube-videolle "SQUATTING CHICKS ON CHRISTMAS" by MICHAEL YE.

    • mielikuvitusreissu

      Eipä löydy yhtään kuvaa, joka todistaisi Tuksun olevan oikeasti ulkomailla.....lienee kotonaan ryyppäämässä ja kirjoittamassa satua mielikuvitusmatkastaan.....yhtään ainoaa kuvaa ei ole missään, joka todistaisi hänen olevan ulkomailla......
      Kaikki Facebook kuvat on kopioitu suoraan hotellien mainoksista....

    • * 26.12./ 27.12.
      • Kimaltava Pinkki

      • Kuvakaappaus

      • Iltasanomat 28.12.

      • Hymy 27.12.

      • Lisämatskua

        Videobloggari Michael Ye Facessa 30.12. ip:
        “Who's excited for my new UNCUT video of me squatting Johanna?”


      • Mitalin paikka

        Mike Ye 9.1. (FB): ”I think I deserve a Olympic Medal since I can squat Johanna.”


    • * 26712./ 28.12.

      * 27.12./ 28.12. Waikiki-rannalla (FB 28.12.):

      ”Tallaista join koko paivan [la 27.12.] rannalla, Aloe Veraa tehty suoraan lehdista. Pullon teksti menee nain [ http://esosyal.com/ibox/attachments/1/1408319166123202_large.jpg ]:

      "Goodness From Inside Out": Clear your mind of any unnatural thoughts. Focus on this for a minute. Imagine your body being filled with.... a new sensation. A pure one. It flows into you, replacing old with you. You're satisfied. Stay here for a moment. The ALOtones are taking you to another place, combined with an enhancing mix of pomegranate, cranberry and aloe vera. Together, they're crafted to promote positive thinking and take a free radicals with a fresh boost of musical Optimism."

      Siina on teille suomalaisille canon teksti! ;) lampotila night about 30'c.”

    • * Uusi otto

      *29.12./ 30.12. Kyykkäysvideon uusintakuvaukset Waikikilla:
      “He interview me on the last evening at Waikiki, and the interview and the whole video was much better, I hope that they won't cut it on a wrong way.....” (FB 30.12.)

    • * 29.12./30.12.

      Tuksu tapasi (illalla 29.12. Havaijin aikaa) kuulun elokuvatuottajan Havaijilla raportoi Facessa 31.12. aamuyöllä (Suomen aikaa):

      ”Eilinen meni LOISTAVASTI!!! :) Mies tykkasi musta tosi paljon, vietimme ensin illallisen China Townissa ja sitten juttelimme vahan aikaa Nashville nimisessa Country clubissa, han (siis sama leffatuottaja josta alla olevassa statuksessani kirjoitan) tulee hakemaan mut 30min paasta ja vie mut tanaan kuulemma johonkin upealle hiekkarannalle."

      • Hawaii 29.12.

      • Hawaii 29.12.

      • * 31.12. Teaser Vid

        Michael Ye:n leikkaamaton Pink Glitter Tunkki -video julkaistaan kohta.
        Viisaasti - markkinointihenkisenä tyyppinä - Michael julkaisi ensin tämän teaserin, jossa Tunkki läpsii perzettään ja sökeltää tunglishia Honolulun kadulla: https://www.youtube.com/watch?v=zEylJpBRYio


      • "Stop Staring"
        Hawaii 29.12. kirjoitti:

        "On my balcony:" http://aijaa.com/DBYr7s

        Syyrialainen kangisti (FB 31.12.): "No taalla on hyvin lamminta, paitsi tanaan satoi vetta. Kuvat otti yksi syyrialainen tyyppi ja siksi olen vahan jahmettynyt kuvissa... parempaa matskua tulossa tuota pikaa... Alicia muotisuunnittelijan puku: "Stop Staring."


      • Stop Staring

      • Elokuvamoguli

      • Parvekkkeella
        Hawaii 29.12. kirjoitti:

        "On my balcony:" http://aijaa.com/DBYr7s

        Tunkki 8.1. “I was Dreaming about love. It was all FAKE! Please leave me alone. http://aijaa.com/RS18mL


    • * 31.12.14/1.1.15

      Tuksukka 1.1.15 aamuyöllä Suomen aikaa, 31.12. iltapäivällä Havaijin aikaa:

      “BLESSED NEW YEAR-2015 FOR EVERYONE FROM HAWAII, THE YEAR WILL CHANGE AFTER AROUND 11 HOURS, THE TIME IS NOW 12.27AM OVER HERE IN WAIKIKI! I LOVE PUGS, I MISS MY OWN BELLA IN FINLAND, THAT'S WHY THHIS PICTURE Fantastista Armon Vuotta-2015 kaikille suomalaisille ja mull ihmisille myos title Hawaijilta! Gott Nytt Ar-2015 for min familj i Sverige! xoxo, Johanna http://aijaa.com/pPWmJT

    • Glamourvuosi 2015

      Glamourvuosi 2015, summa summarum:

      * Glamourkeikkoja oli 28 kpl, siis keskimäärin 2 kpl per kuukausi.

      * Vuoden aikana saatiin kaksi käräjäoikeuden ratkaisua, jonka seurauksena määrättiin Tukiaiselle molemmista sakkoja.

      * Tukiainen aloitti yhdyskuntapalvelun suorittamisen syyskuussa, ja palvelu jatkuu vuoden 2015 alussa (yhteensä 105 tunnin ykp). Huhtikuussa Helsingin hovioikeus muunsi 105 päivän ehdottomat vankeustuomiot tuoksi yhdyskuntapalveluksi.

      * Ja oikeusjärjestelmä prosessoi vuoden kuluessa Tukiaista vastaan tehtyjä rikosilmoituksia. Niitä oli 9 kappaletta, joista syyteharkinta saatiin valmiiksi neljässä tapauksessa. Kun jokainen syyteharkinta saadaan valmiiksi, on tiedossa monta Tukiais-oikeudenkäyntiä vuonna 2015.

      * Vuoden 2014 kuluessa Tukiaisen putkareissut vaihtuivat yhä useammin vaihtoehtoon, jossa Poliisi vei hänet suoraan Haartmanin sairaalan päivystyspoliklinikalle, joka tietää kanta-asiakkaansa metkut.

      * Tuksu täytti 36 vuotta heinäkuussa.

      * Syksyllä raportoitiin, että Tukiaisen ulosottovelat ovat kasvaneet yli 41 000 euron.

      • Glamourvuosi 2014

        ^^ po. Glamourvuosi 2014, summa summarum.


      • Oikeudesta oikeuteen

        Hymy 2.11.2014:

        ”Tukiaisen rikosranking - jo näin monta tuomiota!

        Kohukuningatar Johanna Tukiaisen rikosluettelo on jo melkoinen. Elokuusta 2010 lokakuuhun 2014 mennessä, eli neljässä vuodessa, hän on saanut peräti kahdeksan käräjäoikeuden hänelle langettamaa tuomiota eri rikoksista. Niitä ovat lukuisat pahoinpitelyt, virkamiehen vastustaminen, pari törkeää rattijuopumusta, kotirauhan häiritseminen ja niin edelleen.”

        Koko artikkeli: http://www.hymy.fi/uutiset/tukiaisen-rikosranking-jo-nain-monta-tuomiota


      • Sama meno jatkuu?

        Tuksuttimella on ollut touhua yhtä jos toistakin.


      • Törkeä-rattijuopumus
        Oikeudesta oikeuteen kirjoitti:

        Hymy 2.11.2014:

        ”Tukiaisen rikosranking - jo näin monta tuomiota!

        Kohukuningatar Johanna Tukiaisen rikosluettelo on jo melkoinen. Elokuusta 2010 lokakuuhun 2014 mennessä, eli neljässä vuodessa, hän on saanut peräti kahdeksan käräjäoikeuden hänelle langettamaa tuomiota eri rikoksista. Niitä ovat lukuisat pahoinpitelyt, virkamiehen vastustaminen, pari törkeää rattijuopumusta, kotirauhan häiritseminen ja niin edelleen.”

        Koko artikkeli: http://www.hymy.fi/uutiset/tukiaisen-rikosranking-jo-nain-monta-tuomiota

        Johanna Tukiaisen rikos: Törkeä rattijuopumus (tuomio annettu lokakuussa 2014): http://keskustelu.suomi24.fi/t/13499408


    • Sitten kevät -15...

      Hengästyttävä määrä glamourisia tapahtumia yhden ainoan syksyn aikana! :)

    • Kevätpiirturi?

      Toivottavasti saadaan palstalle Tuksukan 2015 kevättä piirtävä ketju pikapuoliin

      • Kevät-2015

      • Kesä-2014-

      • Kevät-2014-

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2012
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1537
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1448
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe