AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  / Gallup: Tykkääkö moninkin 90-luvun Dancesta?

Gallup: Tykkääkö moninkin 90-luvun Dancesta?

32 Vastausta 17 212 Lukukertaa
Galluppia kehään, eli:

Kuinka moni teistä tykkää 90-luvun Dancesta yleisesti vielä?.. Parhaita biisejä?.. Ite tykkään aika hirveästi.. todella hyvää musaa tehty tällä aikakaudella, 2000-luvun alusta lähtien dancemusa ei oikein "luista".. ;)

älä muuta sano

Samalle tuntuu täälläkin. On tullut noi hittibiisit kuuneltua niin monta kertaa läpi, että alkaa jo vähän tympimään...

Tuntui jotenkin, että vuosituhannen vaihteessa suomalaiset radiokanavat hylkäsivät trance/dancepopin kokonaan. Juuri kun kultaiset vuodet (trancen) olivat vasta edessä. Uuden vuosituhannen "Culturebeatit ja Snapit", Blank & Jones, Kai Tracid, Aquagen, Kosmonova, DJ´s@work, Masterblaster, Cosmic Gate, Floorfilla, Mauro Picotto, Sunbeam, Gigi D ja System F jäivät varmaankin suurimmalle osalle täysin vieraiksi.

Jos haluatte menneitä muistella, niin tässä hyvä linkki:
http://www.cd-girl.de/charts/

Keletanalle :)

Onko sulla levyhyllyssä niitä legendaarisia 90-luvun dancekokoelmia... K-telilla oli parhaat kokoelmat esim. F1-kokoelmat oli ehdottomasti parhaita, myöskin Techno Dancet, Dance 2 Dancet ja mitä näitä muita... sanotaan et yhdeksän kymmentälopun lopun jälkeen ei enää hyvää dänseä enää tehtykkään.. Muistatko sellasta ohjelmaa telkkarista ku Hot Hit?... (joskus 94 tai 95)..

privaa Ville_87:lle

Voi kuule...kavereilta ja kirjastosta on tullu lainailtua ja kirppareilta on tullu osteltua noita levyjä jonkin verran...parhaat biisit oon kopsinu itselleni WAV-muotoon ja sit oon hankkiutunut yleensä levyistä eroon. Myös Anttilan ulkomaiset kokoelmat ovat tulleet tutuiksi...

Joo, Hot Hitin muistan kyllä....kaupoissa myytiin siihen aikaan Hot Hit-karkkipussejakin...amiksesta kauheella kiireellä sitä ohjelmaa kattomaan...tais olla kevät ´95....joka kerta tuli Snapin The First The Last Eternity ja Digital Boy With Asia:n - Mountain Of King =)

Jatkoa

Joo muistan Hot Hit-karkkipussit. Nehän taisi olla samoja karkkeja mitä nää nykyään Missä X karkit?.. eli niitä kirpeitä. Sitten oli sellaista jäätelöäkin Ingman valmisti lakritsipäällysteinen eskimopuikko tms. ? Ja sit muistan kun ostin eka luokalle Hot Hit aiheisen penaalinkin.. et oli se Hot Hit tod. hyvä ohjelma.. mut sit ku Jyrki alko nii se ei ollut sit enää nii hirviä hyvä.. ;)

Hot Hit

Täällähän muistellaan laatuohjelmia :) Heh heh. Hot Hitillä oli tosiaan karkkipussi ja jäätelö. Lisäksi oli tosiaan monenlaisia penaaleja, vaatteita, kasseja ja reppuja. Vielä on muutama karkkipussi jäljellä, mutta ne eivät taida enää olla syötävässä kunnossa.

Hot Hit -ohjelmaa tehtiin tosiaan 1.9.1994 - 31.5.1995. Pitänee kaivella tietoja hodarin nauhoista. Toivottavasti ovat vielä tallella.

Oli hyvä linkki!

Tiedätkö onko nuo (Länsi-)Saksan listaviikkoja top-20:ssä, vai minkä listan?

kyllähän

se on sitä ainoota oikeeta dance-musaa...

90 - luku

Kävin peruskoulun 90 - luvulla (s.83), joten kyllä tuli kuunneltua kaikki hittikappaleet...

Kyllä ne jotkut 90 - luvun kappaleet iskevät vieläkin, ja tuovat muistoja mieleen

Sama täällä....

Nyt alkoi viime torstaina YleX:llä " Nineteen´s show"...Sitä on lähes pakko kuunnellanyt kesällä joka torstai...
Tulee semmoisia legendaarisia, että !

ysärimusiikki

hei kaikki ysärit fanit, etenkin sinä Rakkaus83!
Uudelta Kissiltähän nyt tulee joka sunnuntai kello 17.00-20.00 ainoastaan 90-luvun musiikkia, muistakaapa kuunnella. Ohjelma on hyvä koska siinä keskitytään pelkästään musiikkiin eli turhia välispiikkejä ei ole! Haluaisin vaihtaa sinun kanssa kuulumisia Rakkaus83, koska olen saman ikäinen ja rakastunut myös erittäin paljon 90-luvun musiikkiin.
Ja lähipiiristä ketään ei löydy, joka vieläkin rakastaa ysärimusiikkia. Vastausta odotellen...

totta

Tuo on aivan totta, musiikki on tehty liikaa koneella, parhaimmat biisit tehtiin 90 - luvulla, en nyt muista nimiä

80 - luvulla jolloin konemusiikki tuli on aivan kauheata kuunneltavaa

Perinteiset arvot, tavat ja asiat kunniaan

Joo-o..

Kyllähän se näin menee että parhaat dancebiisit tehtiin 90-luvulla :) Mulla on eniten jäänyt mieleen Londonbeatin I've Been Thinking About You ja tietty Alcazarin Crying At The Discoteque (joka tuli kyllä ulos vasta vuonna 2000 mutta siinä on silti vielä selvästi tota meininkiä!)

kuin myös

voisitko laittaa esittäjien nimiä, että pystyy hakemaan netistä! Kun ei tule mitään mieleen!

Esittäjiä

basic element, capatain hollywood, culture beat, magic affair, loft, masterboy, maxx, pharao, samira, 3rd nation..Tossa nyt ensi hätään. Hyllystä löytyy noin 300 cd levyä ja pääosin ysäri kokoelmii yms. Koneella on myös paljon biisejä.

vieläkö.....

...joku muistaa cyber 4 - cyberia biisin?? vittu et on hyvä

Digital Soul: Misery

mulle läheisimmiksi jääneet ysärit: Cappella: U & me, Masterboy: Got to give it up, First Base: Love is paradise, Maxx: Get-a-way.

Hot Hitistä puheenollen, muistaako kukaan muu sellaista suomalaiduoa (mies ja nainen, mies räppäsi) kuin Digital Soul, ja piisi oli nimeltään Misery? En kuullut sitä sen jälkeen enää kertaakaan missään, ei radiossa eikä muuallakaan. Mulla on se jollain vanhalla vhs-nauhalla taltioituna, mahtava piisi ja ei uskoisi suomalaiseksi. Silloin vielä suomalainen musa ei kuulostanut "kansainväliseltä", vaan pikemminkin myötähäpeää aiheuttavalta :)

Hyvä Jacka ja kiitti ohjelmasta, jos vielä luet :)
tunsin tosin itseni yli-ikäiseksi seuraamaan Hot Hitiä, olin jo 20plus mutta mitäs siitä.

ccybber-4

juu, kuuntelen tälläki hetkellä cyber-4:ria ihan mahtavaa, onks niilt tullu enempää ku toi yks levy? ois kiva tietää..
Olikos se kasari dance muka niiiiiiin hirveää, koska kyllä siellä ysäri puolellakin aika kauheita biisejä on tehty. Kasarihiteistä mm. haddway - what is love on kyllä varmasti toivotuimpia biisejä vieläkin. Melkein joka baarireissulla sen kuulee, eikä se mitenkään ikääntyneeltä kuulosta vaan pikemminkin ikivihreältä.
Ysäridancen puolella biisit on vähän liialti sitä perus eurodancea, jossa kaikki biisit on toistensa kopioita. (niin samalta ne kuulostaa)
Mitäh?! Haddaway - What is love nimenomaan on sitä YSÄRIÄ, ei missään nimessä kasaria!! Vuosi oli 93.
Hupsista. Se vain kuulostaa niin erehdyttävästi tyyliltään kasarihitiltä. Tyypilliset särihitit ovat ihan toisentyyppisiä.

kyllä täälä tykätään ysäri parasta dance musan aikaa

juu kyllä itse tykkään ysäri musasta paljonkin mielestäni yheksäkyt luvulla dance ja moni muu musa genre nosti päätänsä ja tuli näitä kuolemattomia 90luvun ns claisikoita kesto disco suosikeja muumuassa max-get way reall2reall haddaway ja monia monia muita hyviä nykyään mielestäni kaikki dance musiiki rupea olemaan niin saman laista että ne ei erotu enään massasta liian hienoksi hieotuja kapaleita nyky aikana en väitä että huonoja olisi mutta ysäri aikaan alkoi kunnola nostaa elecro musa päätään niin tekniika oli toisenlaista millä musa tuotetiin =)=)

Käsityöläisammatin kuolema

Se geneerisyys (= samanlaisuus) johtuu siitä, että alalla on paljon makuuhuonetuottajia, jotka käyttävät vain ja ainoastaan tietokoneita musanteossa. Aikaisemmin käytettiin syntikoita ja niitä myös ruuvailtiin, jolloin tuli erilaisia saundeja ja muutoinkin teknologiset innovaatiot näkyivät musassa, jos tekijöihin on uskominen. Nykyiset makuuhuonetuottajat käyttävät ainoastaan valmissample CD:tä (jonkun valmiiksi ottamia ruuvaamia saundeja) ja kun näitä tuottajia on about ziljoona, niin johan ne persoonalliset tapaukset uppoavat sinne mereen, mutta CD-lätyt myyvät hyvin. Uusia saundeja ei ruuvailla ja kaikilla on se benassibasso pumppaamassa. Monet vuosien 1970-2000 laitevalmistajista, joiden laitteilla nuo saundit luotiin, eivät ole lähteneet softalinjalle, minkä seurauksena vanhaa saundia on turha etsiä. Eräs tietokoneiden tunnusmerkeistä on just toi "hienoksi hiottu" saundi. Steriili on mun mielestä kyl parempi ilmaisu. Se ja ultrasuperhypermega kompressio tekevät musiikista väsyttävän kuuloista.

juu mieleen tuli ehdotus kaikille

LAITAKAA pieni muotoista listan tynkää tänne mitä kapaleita teille on jäänyt mieleen 90luvun aijoilta sanotaan että noin top 10 artisti ja kapale olisi mielenkiintoista nähdä

Joo

Zombie Nation - Kernkraft 400
Daft Punk - Around the World
Cassius - Cassius 1999
Holy Noise - James Brown is Still Alive
The KLF - Last Train to Trancentral
U-96 - Das Boot
Snap! - Rhythm is a Dancer
Culture Beat - Mr. Vain
C+C Music Factory - Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)
Modern Talking/Bad Boys Blue - Megamix


yksi 90-luvun menestyneimmistä eurodance yhtyeistä on tulossa takaisin.
tämän kolmikon hitti superhero oli iso menestys jopa USAssa asti
jossa eurodance ei tahtonut ottaa myydäkseen niin hyvin euroopassa ja japanissa.
Jostain syystä autoillessa kyseinen musa uppoaa oikein hyvin...
Miksi täällä tehdään ketjuja Ysäristä, vaikka palstan nimi on "Disco"? Ovat ihan eri asioita.
Kyllähän ysäriltä löytyy kelpo soundia joo esim

RMB Spring, Redemption
Raver´s Nature Stop Scratchin
Jones & Stephenson 1st ja 2nd rebith
Legend B Lost in love
Members Of Mayday Bells Of Reformation
U 96 Club Bizarre
Paul Elstak Life is like a dance
Party Animals Have you ever been mellow
Bucket Heads Bomb
Nightcrawlers Push the feeling on
Tina Cousinsin Pray ja Forever!


UUTTA DAZEA!!! :) JIPPII. YRITTÄVÄT EUROVIISUIHIN TÄLLE VUODELLE.
MINÄ SANON ETTÄ WELCOME BACK!!
EN MUT 70-80 L TAITTEEN DISCO UPPOO

Movetron on kyllä paras Suomalainen Dance-yhtye. Tää voodoomies kappale on mielettömän huikee! Kertosäe tosiaan nostaa ihon kanalihalle...
 /   /  /  / Gallup: Tykkääkö moninkin 90-luvun Dancesta?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta