AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Arcsoft Photostudio 5.5

Arcsoft Photostudio 5.5

13 Vastausta 9 492 Lukukertaa
Canonin digikameran mukana tuli Arcsoft Photostudio 5.5. Ohjelma on englanninkielinen ja aloittelija vähän vaikea käyttää. Tietääkö kukaan mistä siihen sais suomenkielisiä ohjeita? Löytyykö jostain Arcsoft sivuilta? Englantini on niin huono että en itse löydä.

Sama täällä...

...mutta ei mielitaidoton. Jotenka näin teemme:

Painellaan näitä ikoneita ja katotaan mitä tapahtuu. Pikku muistiinpanot auttaa. Ja oppii kieltä samalla - mikä on pakollista kuitenkin...

Oho/eiku -systeemillä se B Gateskin on luonut omaisuutensa.

Se on ihan helppoa kunhan sen logiigan hoksaa

Käyttöohjeilla enemmän

Näin varmasti on, mutta ohjelmasta saisi paljon enemmän irti jos olisi käyttöohjeet käytössä.

Tollasia ne yleensä on

Monesti harrastelijat ja sunnuntaikuvaajat ottavat käyttöönsä turhan monipuolisia ja vaikeatajuisia kuvankäsittelyohjelmia. Sitten kuitenkaan ei käytetä kun muutamaa ominaisuutta sadoista mahdollisista. Tällainen ammattilaisohjelma on aivan liian raskas tavalliselle meikäläiselle. Vaikka koneessa olisi puhtiakin niin perusjututkin raksuttavat(kovo)kauan ennenkuin mitään tapahtuu. Lisäksi ammattilaistason monipuolisuus tekee koko ohjelmasta vaikeatajuisen ja hankalan käyttää.
Itse monet ammattilaisohjelmat läpi kolunneena tulin siihen tulokseen etten sellaista tarvitse. Nyt on käytössä sellainen keskitason ohjelma jossa on kaikki tarvittavat perusjutut ja vähän extraakin, ja kaiken lisäksi erittäin helppo käyttöliittymä. Ja onpa kuvienkäsittely helppoa ja kivaa.....

Niinpä...

...on homman avain. PSP on siinä ylivoimainen. Sen manuuaali on enkkua - pientä fonttia jotain 600 sivua. Enpä ole sitä usein aukaissut.
"PSPvinkeistä" löytyy helpommin vastaukset vaikeisiinkin asioihin - joista em. manuaali ei puhu mitään.

Vakiojotut, rajaus - väritasapaino - terävöitys, kontrasti, saturatio, punasilmä, finnienpoisto, tekstitys ... automaatilla joka muistaa edellisen keikan. Samoin pakkaus, gif/jpg/png/, ja arkistointi, html/shtml

Kun vaivaudut opettelemaan 5 - 15 sanaa englantia osaat tasot - kohinanpoiston - panoroinnin - ....Ei se voi olla liikaa - olethan joskus oppinut vaikeempaakin - esimerkiksi kävelemään.

Ei auteta

Eli kun jollakin on joku muu ohjelma kuin psp, niin sitä ei missään tapauksessa auteta. Onneksi kuiten on hyvät ystävät mistä, joilta sen avun saa. Ajattelin vaan että täältä olisi löytynyt asiantunteva apu nopeasti, mutta ei näköjään...

Ei se nyt noinkaan ole

....noita ohjelmia kun on miljoona - ei kertakaikkiaan pysty/viitsi opetella jokaisen kujeita.

Hommahan on vielä niinkin että kun/jos optettelet yhden ( I :) niin muut onkin senjälkeen "helppoja".

Ei taida olla suomeksi?

Kysyjä ei halunnutkaan sinulta mitään tieto kuinka paljon englantia pitäisi opetella käyttääkseen ohjelmaa, vaan pyysi apua suomenkielisten ohjeiden löytämiseen englanninkieliseltä internet sivuilta. Joten eiköhän pystytä asiassa, niin ei tarvitse lukea mitään puppua näiltä sivuilta.

Yritin etsiä suomeksi sitä ohjetta, mutta en löytänyt. Toivottavasti joku löytää sen sinnulle, niin pääset opettelemaan kuvankäsittelyn saloja.

Täältä löytyy ainakin englanniksi

En tiedä onko jossakin suomeksi, mutta ainakin englanniksi löytyy täältä. Ehkä siitäkin on jotain apua.

http://www.arcsoft.com/support/downloads/manual.asp?title=15

tai (suora, jos toimii)

http://base.arcsoft.com/downloads/manual/PS_5.5_W_E.pdf

käyttöohjeet

siis, eihän siihen mtn käyttöohjeita ees tartte, ekaa kertaa itekkin kokeilin ja ai että mitä ominaisuuksia löytykään.
Helppo oli käyttöön ottaa..

eikö?

eikö sen mukana tullut käytö ohjeita?

Englanti

Täysin loukkaamatta ja ihan mielenkiinnosta haluaisin kysyä, miten nyky-yhteiskunnassa pärjää, jos ei osaa englantia ollenkaan?

Tietokonettahan ei käytännössä voi käyttää ilman auttavaa englannintaitoa, ja jos ei osaa käyttää tietokonetta, on aika hankala mm. saada töitä.

Itsekään en osaa kiinaa kuin parikymmentä merkkiä, mutta sanakirjojen ja käännöskoneiden avullahan pystyy välttävästi lukemaan vaikka koko ohjekirjan.

Englantiako?

No, kun työpaikalla on Word,, Excel, PowerPoint jne suomeksi, sähköpostit toimii suomeksi, kirjanpito ja laskutus kuin myös urakkalaskenta toimii hyvin, mikäs ettei pärjää. Ja paikkani ei ole Nokia, mutta on yli 20000 työtekijää, Suomessakin 8000. Toimistoissa noin 20 %, muut työmailla.
 /   /  /  / Arcsoft Photostudio 5.5

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta