AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Käytetyt sukset

Käytetyt sukset

9 Vastausta 2 250 Lukukertaa
Kuulin, että jotkut keskukset myyvät käytöstä poistettavia vuokravälineitä. Onko kukaan ostanut ja onko ollut hyvä ostos? Omat käynnit on tähän mennessä luokkaa muutama kerta vuodessa. Jos olisi omat välineet, voisi tulla käytyä useamminkin. Hyviä rinteitä on päivämatkan päässä.

Kokeile suket

Ehdottomasti kannattaa ostaa käytetyt. Mulla on kiikarissa yhdet hiihtokeskuksen kokeilusukset, joita oli laskettu pari kertaa. Älä osta vuokrasuksia, vaan kokeilumallit. Vuokrasukset on aina huonoja halpiksia. Huippuhyvät sukset saa puoleen hintaan.(so. 250€) Siinä on se hyvä, että voit kokeilla monia, ennen ostoa. Nyt tosin melkeen kaikki on puoleen hintaan, myös urheiluliikkeissä!

Ei sentään

No eihän nyt sentään kaikki vuokrasukset oo halpiksia, kyllä moni vuokraamo tarjoaa vuokralle huippusuksiakin ja kauden jälkeen osa myydään pois.

Hyviäkin löytyy

Viime keväänä kauden huhtikuussa vuokrasin Rukalta Atomicin SL7:t. 160 cm ja tosi tykit. Tykkäsin tosi paljon. Suksia palauttaessa Vuosselin vuokraamon heebo sanoi että 150 €:llä lähtee. Naureskelin että ehei..

No pari viikkoa sitten vuokrasin samasta paikasta Atomicin SLII:t, tosi hyvät nekin, mutta niissä oli hintalappu 360 €. Sinne jäivät. Kuukauden päästä lienee hinta toinen..

hintapyynnöt kohdallaan

SL11 hintapyyntö on kohdallaan sukseen nähden.
SL11 on ns. kisasuksi ja siitä on olemassa kevennetty versio SL9 jota luonnehtisin ekspertin sukseksi. Nuo laskemasi seiskat olivat varmaan SX7 mallia ja ne ovat vielä tuota SL9 suksea keveämmät ja samalla helpommat laskea, mutta mitä "keveämpi" suksi sen vähemmän kestää vauhtia ja sen heikommin puree jäisessä rinteessä.

Nuo hintapyynnöt ovat mielestäni ihan asialliset SX7 / 150,- SL11 / 360,-. Tuskin tuon SL11 hinta tuosta paljoakaan putoaa, on se sen verran hyvä suksi.

SLII tykein ei-kisasuksi?

Sitä ihmettelin kun vuokraamosta kaveri sai toiset keltaiset Atomicim puikkarit, en muista tyyppiä..saattoi olla SL9.. ja ne oli leveämmät kärjestä. Vuokraamon kaveri sanoi - kuten kerroit - että nämä minun ottamani ovat paljon vauhdikkaammat. Tähän asti olen ollut siinä uskossa että mitä leveämpi karveri, sitä purevampi, mutta taitaa leveys vaikuttaa myös hallittavien käännösten maksiminopeuteen?!?

Sekä noilla viime talvisilla SL7:lla että nyt SLII:lla loppui kuskilta uskallus karverikäännöksissä kesken selvästi ennen kuin pito loppui.. ja oon sentään aika paljon rinteissä aikaani viettänyt. Piti testata kaverin kanssa ristiin suksia mutta monot ei sattuneet eikä jaksettu alkaa ruuvaamaan siteitä..

suksia alennusmyynneistä

eikö nyt saa alennusmyynneistä suksia puoleen hintaan urheiluliikkeistä. Ostin Headid - 50 %

Vihtiski tarjos mulle

Roadracer 80 hintaan kaks ja puol sataa. Taitaa olla melkee 50 pinnaa ovh:sta? pari kertaa lasketut...siis uutta vastaavat. olisko hyvä kauppa?

kyllä saa hyviä halvalla

Ainakin minun ostamat rossignolin vuokrasukset on ollut tosi hyvä ostos ... 1 kauden vähän laskettu ja hinta oli 140€
hiihtokoulukin suositteli niitä ja kehu..

140 euroa

Kyseltiin lisää. Alkaen 140 eurolla lähtisi Fischerit siteineen. Max kolme vuotta käytössä. Mitä maksaisi uutena alennuksesta?
 /   /  /  / Käytetyt sukset
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta