AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Polttoöljyn hinta

Polttoöljyn hinta

28 Vastausta 62 778 Lukukertaa
Hei,
Osaisiko joku vinkata, koska kannattaa ostaa kevyttä polttoöljyä ok lämmitystarkoituksiin, kun löpö on nyt vähissä. Mistä saa halvimmalla ja mihin hintaan.

Ei taida saada halvalla mistään

Kannattaa varmaan kuitenkin kiirehtiä öljysäiliön täytössä tai lämmitysjärjestelmän vaihdossa (esim. pelletti), koska Iranin uraaninrikastuksen lopettamisen aikaraja on jo mennyt ohi ja Iran rikastaa lisää. Jos Yhdysvallat niskoittelee, Iran ajaa öljypumput alas jolloin hinta pomppaa pilviin.

Ei se aja

Just sen takia se ei aja öljypumppuja alas, kun öljyn hinta pomppais gobaalisti. itan on niin sidoksissa maailmantalouteen, että se tekis aika vakavat vauriot maan suhteisiin jopa nykyisin ystävällismielisiin valtioihin. Maalla nimittäin ei olis kovin montaa ystävää maailmassa enää sen jälkeen. Ei ne ihan hölmöjä siellä ole.

pelletti

Eikö ole nykyihmiselle vähän hankala sellainen pellettipoltin, öljykattila kun pelailee aikalailla itsekseen...

Ei ei

Kyllä nykyaikainen (kokemusta kolme vuotta sitten hankitusta laittesta) pellettipoltin on yhtä huoleton ja itse itsensä käyttävä härveli kuin öljypoltinkin. Hankintakustannukset ovat valitettavasti kaksi kertaa kovemmat pellettipolttimolla kuin öljy vastaavalla, mutta muuten ei moitteen sijaa.

Pelletti huoleton?

Tahtoisin nähdä sen pellettipellen joka tekee yhtä vähän huoltohommia kuin öljyllä lämmittävä!
Esimerkiksi nuohous joka toinen vuosi.
Säiliön täyttö kerran vuodessa.

Vapo tekee yksin pelletit ja tulee hinnoittelemaan niitä öljyn ja sähkön mukaan kunhan kuherruskuukausi käyttäjien kanssa on ohi.
ei vapo ole ainoa jopa venjältä saa pelettiä halvalla

ennakko luuloja

Nyt on kaksi vuotta mennyt edellisistä kirjoituksista. Olen tämän ajan lämmittänyt pelletilla ja minusta sen vaatima huoltotyö käy askartelusta jos ei ole täysi tumpelo. Laskin tänään pelletin hinta muutettuna öljyn litrahinnakisi tulee 0,32 euroa litra. Vaikka hinta on noussut niin onhan niitä kanavia, käytän venäläistä pellettiä eli en ole vapon monopolin orja. Jos politikot vähänkään ymmärtäisivät energia ja ilmansaaste jutuista alkaisivat tukea pellettilämmitystä sillä lisättäisiin kotimaista työtä eikä ruotsi ja kekieurooppa veisi meidän omaa enegiaamme. Muta taitaa olla turha toive ennenkuin olemme rähmällämme.

Säästöä

...juuri äsken laskin tuota pelletinkulutusta. 633 päivää mennyt pelletin kanssa, rahaa mennyt 1824 e. Vastaava rahamäärä öljyn kanssa olisi ollut 3100 e.

Öljy on huoleton, tottakai, jos on uudet vehkeet. Vanhoilla laitteilla jo voi alkaa harkitsemaan, kannattaako sittenkään sijoittaa uusiin öljylaitteisiin vai maksaa hiukan enemmän pellettisysteemeistä. Säästö tappaa hinnaneron vuodessa tai parissa.

Minua ainakin riepoo ajatus niistä lasketteluhalleista keskellä aavikkoa, Sinä niitä maksat öljyä polttaessasi.

onko sulla s-bonuskortti?

..jos on, niin halvimmalla saat ABC'ltä. 0,69 - 5 % = 0,65. % prossan raja kulkee 900 eurossa, joten siihen on öljyostoksella helppo päästä, silloin siinä kuussa kantsii bensatkin ostaa noin 6 sentin litra-alennuksella. Kaikkien muiden hinnat pyörii siinä 0,69-0,72 haarukassa jos otat vähän toista tuhatta litraa.

Eipä välttämättä....

Halvimmalla saa, kun tinkaa pöllö-öljytarjouksen välittäjältä tai suoraan öljy-yhtiöstä. On muuten monesti laskettu bonustarjous eikä koskaan ole ollut halvinta. Miten yleensäkin ihmiset menevät niin helppoon tuon korttijutun kanssa? Luulevatko he, että jokainen bonusostos on halvempi kuin joku muu. Miten niin sekava järjestelmä mahdollistaa yksittäisen tuotteen todellisen hintavertailun? Eikös se ole yksinkertaisinta, kun joku sanoo hinnan tai sitten tuotteessa on hintalappu päällä, mistä voi sitten vielä tinkoa, jos sitä vikaa löytyy.
VAI HALVEMPAA!
kyllä se on kakka puhetta abc:llä bensa on aina 7-9 cnt:ttiä kalliimpaa kuin muilla asemilla ja vaikka kuinka laskisin bonukset mukaan säästää kuukaudessa enemmän muualta tnkkamalla kuin abc, sehn on täyttä kusetusta. paras esim. oli kun kyselin polttoöljyn hintaa abc hinta oli kallein 1,12 euroo litra ja halvimmassa paikassa säästöä oli 8cnt:ttiä litra. eli jos tilaisin tuota öljyä abc:ltä 2000 l maksaisin siitä 2240 ekee ja saisin bonusta 5% eli 112 euroo. sama määrä toiselta asemalta maksaa vain 2080 euroo joten eikö tuossa ole suoraan 160 euroo alennusta abc:hen verrattuna. ja abc alennusten jälkeenkin jäisin voitolle 38 euroo jolla saa jo edelleen 36,53 litraa lsää öljyä. joten olen tullut siihen tulokseen että ruuan hinnassa säästää kun ostaa pko:lta rukatavarat ja kerää bonukset!

Tällä viikolla laskee

Laskussa on, tällä viikolla laskee.

Katso netistä päivän hinta, mm parilla
öljyfirmalla on ko palvelu

löpön hinta

Moro,
Panin gookkeliin haun, ja lähettelin tarjouspyyntöjä. Hinnat vaihtelee paikkakunnittain. Viimeksi säästin aika lailla ko. systeemillä, parintuhannen litran hinnoissakin on jo merkittäviä eroja. Mutta hinnat toimivat vain siinä postinumerossa johon tarjoukset on pyydetty. siis näe vähän vaivaa ja säästä. Se että koska? Seuraa Dieselin hintaa huoltoasemilla, käypi käsikädessä, mutta pienellä viiveellä. Olenpa ollut alalla itsekin, nyt muissa hommissa...

Raaköljyn hintahistoria

Moi,

koitin etsiä, vaan en löytänyt Pohajnmeren Brentin hintakäyrää esim vuoden ajalta. Tietääkö kukaan sopivaa osoitetta?

terv mace

Etsi käppyrät

www.oil.fi

ei ihan..

Kiitit, mutten tuoltakaan löytänyt kuin karkean hintavertailun eri lämmitysmuotojen väliltä pitkältä ajalta. Se mitä haen on raakaöljyn hinnan tarkemmat heilahtelut viimeisen vuoden kahden ajalta... Kuten Kauppalehdessä esim on muutaman kuukauden ajalta, sekin karkeesti.

myypii

halvempi

ukko tilasi juuri teboililta espooseen niin oli yli 1000l 59centtiä litralta.

KIITOS!

Heippa,

juuri tälläistä kaipasin, suurkiitokset!

myypii
barelin hinta kauppalehti

K-maatalous

katso lähin paikka www.k-maatalous.fi

Päättäjät järkeä vihdoinkin peliin

Suomalaiset!

vituttaa, kun elinkustannukset nousee koko ajan, valtio ja kunnat ovat myyneet energiayhtiönsä pörssiin. Keskustelu käydään vain erilaisista veroista, yhteiskuntahan pyörii jatkossa pelkillä veroilla ja sosiaaliduuneilla. Päästöjä voisivat päättäjät käydä katsomassa vaikka Aasiassa, nostetaan vain hinnat täällä taivaaseen ja katsotaan sitten kenellä on vielä duunia. Suomenhan kannattaa olla partiopoikana parantamassa maailmaa ensimmäisenä, vaikka kasvihuonepäästöjen osalta maailma ei pelastu, vaikka pantaisiin koko suomi kiinni. Tälläisella suomalaisella naiviudella ja maailmanparantamisfilosofialla vaikeutetaan meidän veronmaksajien elämää ja teollisuuden kilpailukykyä. Valtiovaltaa ei tunnu paljon hetkauttavan, vaikka duunit suomessa loppuvat, onhan niitä palveluhommia sosiaalipuolella ja virastoissa sitten varmaan tarjolla. Terveyspuolenkaan palkkakeskustelussakaan ketään ei tunnu kiinnostavan mistä lisäfyrkat napataan. Joo nostetaan veroja lisää... suomessa talojen lämmittämiskustannuksetkin ovat nousseet viimeisen kymmennen vuoden aikana aivan hillittömästi. Suomessa pitää kuitenkin jokaista torppaa lämmittää talvella ja töihinkin pitää päästä. Kertoisiko joku minulle miksi pienen Suomen pitää olla esimerkkinä isoille valtioille miten päästöjä pienennetään, kyllä isojen pitäisi samanaikaisesti meidän kanssa liikkua. Kannatan sitä, että vaikutetaan maailmalla, jotta saadaan isot pelurit mukaan talkoisiin.

löpön hinta

St1 polttoöljyn hinta 30.1, on 74.90 snt
Ilmoittakaa kaikki hinnat tällä palstalla, niin
löydetään se alhaisin hinta, ja pakotetaan muut
alentamaan sitä.
Teboilin veroton 55,90 snt

aivot narikassa

Kun säilytetään sivustolla" aataminaikaisia" tietoja.
Ajankohtaista tietoa on ehkä juuri tästä syystä varsin vaikea löytää. Hakeminen on sellaista hakuammuntaa jotta kirosanat lentää niin maan p.........i.

Mitä tehdä?
katso täältä
kevyt polttoöljy, realihinta tänään ja hintakehitys www.dog.liitin.net/watch/light.html
se on nykyisin www.cdfin.info
takoitatteko sähköautolla ajaminen onpi halvempaa kuin öljylampun polttaminen vaikka molemmat toimisi sähköllä en laittaisi pahakseni vaikka se uraanikin on hetken aikaa lopusiotus kohteessa joten muutamat jälkipolvet päivittelee niitä pellettien palamisaikoja? ja saataapi ne jälkipolvet keksiä niille loppusiotuspaikkojen uusio käyttöjäkin vuosien tai tuhansien tai kymmenientuhansien vuosien kuluessa?toivottavasti lappuun riittää valkeaa niinkuin vr sähköiselle radalle talvisena pakkaspäivänäkin esim paikallisliikene niinkuin metrokin jokapäivä hyvää syksyä pelletti polttimet
 /   /  /  / Polttoöljyn hinta

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta