AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Minkälainen pienoiskivääri?

Minkälainen pienoiskivääri?

18 Vastausta 6 971 Lukukertaa
Minkälainen pienoiskivääri olisi hyvä tarkkuusammuntaan?Tällähetkellä minulla on vanha Toz 17-01.

hyvä vaihtoehto

omasta kokemuksesta voin suositella tarkkuusammuntaan Anschützin 1415 mallia, kohtuu hintainen ja varmasti laatuase ja tarkka, kunnon jalat ja hyvä kiikari... patruunoissa suuria eroja, parhaiten toimii itsellä lapuan master L patruunat. mielestäni se paras vaihtoehto ellei sitten halua sijoittaa aseeseen miljoonia =).

korjaus, se on 1451 se malli.

huomasin lyöneeni vähän vääriä numeroita=)

Onko hyvä

Onko tuo 1451 kuinka tarkka? Minkälaista kasaa? Entä onko se siro? Vai pitäisikö ottaa cz tai toz jotka ovat halvempia ja myös ihmeen tarkkoja (10mm)

Toz-17

kyllä siitä tozistakin saa ihan kelpo aseen saa kunhan vähän korjaa laukaisua ja tekee uuden tukin.

millaista ammuntaa?

tarkoitatko harrastus- vaiko kilpa-ammuntaa?
millasta kasaa pitäis tehdä?
mikä hintaluokka?

Harrastus

Täysin harrastus toimintaan etsin.Tällaisten tarkkojen pienoiskiväärien hintaluokkaa en tiedä mutta suurinpiirtein 400€ hintaluokka olisi hyvä.Kasa taas saisi olla mahdollisimman hyvää mitä tolla hinnalla saa :)

Ääni Anschutzille.

Laatuase. Kilpa-aseen laukaisukoneisto. Erittäin tarkka kynti. Säästä hiukkasen lisää. Vaivaa rahankerjuulla äitiä tai isää.

Anschutz

Anschutz, Anschutz, Anschutz, Anschutz. Kumman ostaisit Mersun vai Skodan (=sekundan)?

cz on aina järkivalinta

Cz mallistosta löytyy varmasti sopiva.Enollani cz 452 standard(300-400eur), jossa tuli änkkäri ja halppiskiikari mukana.Sillä ampuu 10-20 millistä kasaa liipasimen tehdasasetuksilla,mutta mielestäni tarvitsee hieman parannusta,onnistuu helposti kotikonstein.

Itselläni cz 453 varmint elokuusta lähtien( maksoin 490eur),jossa vakiona herkistin ja monipuoliset laukaisukoneiston säädöt.Todella tarkka ase.Muutaman kasan ammuin,paras 9mm/50m.En alkanut enempää yrittämään, koska oli pientä sivutuulta,mutta aseen potentiaali tuli hyvin selville.Tarkka erityisesti high velocity patruunoilla(yli 400 m/s).

cz 452 varmintin sai kesällä hintaan 360 eur, mutta siinä ei ole herkistintä,muuten käytännössä sama ase.Peruslaukaisu on helppo säätää itsekin.Netistä löysin jokin aika sitten laukaisusäätöpaketin jossa erilaisia jousia jne.Makso reilut 10 eur, tai jotain.

Noista kun jonkun hankit niin et tule pettymään.Seuraava ase minkä ostan on myös cz.Paras hinta-laatusuhde.

jaahas...

kyllä se hinta laatu suhde on paremmin tuossa germaanissa paikallaan, hyvää kasaa tulee...

Näin on näreet

Jos on päässyt Anschutzilla ampumaan, niin eipä enää muita haikaile. Jos ostat Sakon tai Tsekkitekeleen ja vasta sitten saat kokeilla Anschutzia on koko loppuelämä pilalla pienoskivääriaseistuksen suhteen. Ainoa mikä helpottaa on näitten huonompien myynti polkuhinnalla ja ostaa sitten Anschutz. Älä hyvä mies toimi vaikeimman kautta.

kyl sakollakin hyvii aseit o

Itselläni on sakon vanha ampumahiihtopyssy ja hyvää kasaa tulee. On mulla kyl Anschutzin uus pienoiskivääri makso n.2000e uutena ja oli siihen aikaan kuulemma paras ja toi sako 450e ja mun mielest sako viä kirkkaasti voiton. Nyt sakooni tehdään uusi tukki niin luultavasti myyn Ansun.

2. luokan CZtat.

Kyllä Scoremax on vähään tyytyväinen. Mikäs siinä. Ei ole koskaan Anschutzilla ampunut. Ei särjetä pojan illuusiota.

ehkä liian jyrkkää tuomiota...

mutta asiaa =) kiväärinä ansu on kyllä uskomattoman hyvä ase ampua sen kummempia säätöjä tekemättä. lapuan master l patruunat olen todennut omassa tarkimmiksi. matalempi lähtönopeus tuo usein tarkkuuden ainakin tässä tapauksessa, ero esim federaliin tai cci:n melko selvä.

Aliäänipatruunat tarkkoja

koska nopeuden pudotessa alle äänennopeuden luoti tekee temppujaan. Jos maali sillä kohdalla tarkkuus kärsii.

Anschutz!!!

Kyllä ansu on paras. Itellä ansun 8002 ilmakivääri ja sit ansun vanha ampumahiihtopyssy jolla tulee (minun käsissä) semmosta kasaa et ilman tulkkia luulis et yks luoti on menny vaik siit on ammuttu sen 10 tai enemmän. ja sm hopee ja sm pronssi on tullu piakkarilla. Ilmarilla sit pari lisää.Niin ja piakkari makso 450e.
CZ 453 Varmint paras hintaluokassaan.Vakiona ampuu hyvin jos tekee petauksen ampuu yhtä reikää 25-50m matkalla. Patruunasta on tarkka.Sk subsonic toimii hyvin. Sk vakiota "Lapua standar club kannaattaa kokeilla jos sattuu patruuna erä kohdalleen. Kahdella eri CZ kokeiltu...toimii!!
Ostin CZ 453 Varmintin viikko sitten. Vaimennin ja Bipodi tuli hankittua samaan kauppaan, ja aseen päällä on Burrisin 3-9X40. Muutaman ahkeran ampumispäivän jälkeen kiikarinsäädöt ja liipaisu alkavat olla kohdallaan.

Käy todella hienoa kasaa SK:n Subsoniceilla. Ase on tarkempi kuin ampujansa.
 /   /  /  / Minkälainen pienoiskivääri?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta