AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  /  /  / Istanbuliin

Istanbuliin

5 Vastausta 1 185 Lukukertaa
Hei!
Millä tavoin pääsee edullisimmin Istanbuliin talvella. Haluamme ottaa hotellin paikan päältä ja Suomesta pelkät lennot. Siis suorat lennot.
Avusta kiitoksia!

Turkish Airlines

ainoa yhtiö tällä hetkellä, joka tarjoaa suoria lentoja Helsingistä Istanbuliin (ei välilaskuja, ei koneen vaihtoa). Hyvä yhteys on myös Malevilla Budapestin kautta (koneen vaihto). Kalliimpi vaihtoehto lienee Lufthansalla Frankfurtin kautta ja Aeroflotilla saatta myös päästä Moskovan kautta, mutta näissä siis koneen vaihto kummallakin yhtiöllä. Itse varasin hotellin netistä etukäteen, jolloin hintaan sisältyi nouto lentokentältä Istanbulissa, kun viivyimme hotellisssa yli 3yötä (keskustahotellissa 2hh n.30e/vrk sis. buffetaamiaisen, toukokuussa 2006)

Mikä hotelli?

kerrotko mikä hotelli oli kyseessä ja mistä voisin sen yhteystiedot löytää?

En...

enää hotellin nimeä, mutta sijaitsi siis kävelymatkan päässä isoimmista nähtävyyksistä (lähistöllä paljon pieniä hotelleja ja ravintoloita). Olen hotellivarauksiin käyttänyt monesti seuraavia varauspalveluja, joista löytyy varmasti hyviä vaihtoehtoja. 2-3 kolmen tähden hotelleissa olen asustellut kohtuuhinnoin, kävelyetäisyydellä nähtävyyksistä ym. Ei ole ollut ongelmia varauksessa. http://www.hrs.com ja http://www.venere.com

istanbuliin

Käypä www.vertaa.fi sivustolla. Turkis airline lentää suoria lentoja muutaman kerran viikossa Istanbuliin.

Pakettimatka

Kokemuksen perusteella edullista on Turkish Airlinesin paketti, jota myy ainakin www.etelamatkat.fi joiden sivuilta löytyy sekä budget että paremman luokan hotellivaihtoehdot.
 /   /  /  /  /  / Istanbuliin

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta